“Doe iets wat bij jou past in een omgeving waar je je fijn voelt en met collega’s waar je plezier mee kan maken!”   

 

Geen dag is hetzelfde en ik kan mijn werk indelen naar eigen inzicht. Als het uiteindelijk lukt om zowel de klant als de kandidaat blij te maken, ben ik ook blij.  

 

Op zoek naar een nieuwe collega?  
Ik ben een ervaren vakfanaat met 25 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling. Als Consultant Office haal ik nog steeds plezier uit elke plaatsing. Ik heb al veel meegemaakt, dus ik kan net wat makkelijker en sneller schakelen. Ik ken de valkuilen en herken de oplossingen. Ook ontdek ik snel naar wie u op zoek bent en welke kandidaat daarbij past. U kunt altijd contact met mij opnemen als u nieuwe medewerkers zoekt. Zelf heeft u misschien niet alle tijd, want het werk moet ook doorgaan. Ik heb vijf dagen in de week de tijd om met volle energie op zoek te gaan naar de juiste collega. Één telefoontje is genoeg. Dan kom ik eraan!  

Op zoek naar een nieuwe baan?  
Als jij een nieuwe uitdaging zoekt, kan ik je helpen. Ik begeleid je tijdens het sollicitatieproces en gedurende de eerste maanden bij je nieuwe werkgever. Niets is leuker dan de juiste persoon op de juiste plek krijgen. Als jij je nieuwe plek hebt gevonden voor de lange termijn, ben ik blij! Neem contact met mij op als je op zoek bent naar een nieuwe baan, maar niet weet waar je moet beginnen. Ook als je nog niet toe bent aan de daadwerkelijke stap naar een nieuwe baan, maar wel weet dat er iets moet veranderen omdat je niet meer voldoende uitdaging hebt. Samen daarover sparren geeft vaak weer nieuwe inzichten. Ook hier geldt: één telefoontje en ik plan een afspraak met je in! 


Beoordelingen

Zelden heb ik zo'n leuk contact gehad met een recruiter. Daarnaast voel ik me echt voorbereid op het kennismakingsgesprek. Een aanrader!
- Mees
Geen bericht.
- Anoniem
/
- Anoniem
Geen bericht.
- Rishi
Ik ben tot op heden heel tevreden met de begeleiding van Extra Talent.
- Anoniem