“Na 25 jaar nog steeds even blij met elke succesvolle match!”   

 

Geen dag is hetzelfde en ik kan mijn werk indelen naar eigen inzicht. Als het uiteindelijk lukt om zowel de klant als de kandidaat blij te maken, ben ik ook blij.  

 

Op zoek naar een nieuwe collega?  
Ik ben een ervaren vakfanaat met 25 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling. Waarvan alweer ruim 12 jaar met heel veel plezier bij Extra Talent! Hier heb ik op verschillende labels gezeten, waardoor ik ervaring heb met Office, HR en momenteel Financieel personeel. Ik heb al veel meegemaakt, dus ik kan net wat makkelijker en sneller schakelen. Ik ken de valkuilen en herken de oplossingen. Ook ontdek ik snel naar wie u op zoek bent en welke kandidaat daarbij past. U kunt altijd contact met mij opnemen als u nieuwe medewerkers zoekt. Zelf heeft u misschien niet alle tijd, want het werk moet ook doorgaan. Ik heb vijf dagen in de week de tijd om met volle energie op zoek te gaan naar de juiste collega. Eén telefoontje is genoeg. Dan ga ik aan de slag!

Op zoek naar een nieuwe baan?  
Als jij een nieuwe uitdaging zoekt, kan ik je zeker helpen. Ik begeleid je tijdens het sollicitatieproces en gedurende de eerste maanden bij je nieuwe werkgever. Niets is leuker dan de juiste persoon op de juiste plek krijgen. Pas als jij je nieuwe plek hebt gevonden voor de lange termijn, ben ik tevreden! Neem contact met mij op als je niet weet waar je moet beginnen met je zoektocht. Ook als je nog niet toe bent aan de daadwerkelijke stap naar een nieuwe baan, maar wel weet dat er iets moet veranderen. Samen daarover sparren geeft vaak weer nieuwe inzichten. Ook hier geldt: één telefoontje en ik plan een afspraak met je in! 


Beoordelingen

Blij met jullie expertise, hopelijk krijg ik hierdoor snel een nieuwe baan
- Jaimy
Zelden heb ik zo'n leuk contact gehad met een recruiter. Daarnaast voel ik me echt voorbereid op het kennismakingsgesprek. Een aanrader!
- Mees
Geen bericht.
- Anoniem
/
- Anoniem
Geen bericht.
- Rishi
Ik ben tot op heden heel tevreden met de begeleiding van Extra Talent.
- Anoniem