"Zie elke werkdag als een feestdag ook al zit het soms tegen!"

Dankzij mijn eigen werkervaring bij de gemeente heb ik goed zicht op waar gemeenten tegen aan lopen en kan ik mij uitstekend verplaatsen in uw situatie.

 

Voor (semi-) overheidsorganisaties 

Ik voorzie uw gemeenten van de juiste Beleid & Overheid Talenten voor uw vacature of opdracht. Ik zorg ervoor dat de capaciteit op uw afdeling in orde komt en blijft.

Ik heb zelf ooit gewerkt bij de overheid en heb daardoor goed zicht op waar gemeenten tegen aan lopen, en waar de ambtenaren in de bureaucratie, maar ook in het voetlicht van de politiek, mee te maken hebben. Ik kan me uitstekend verplaatsen in uw situatie en begrijp de materie. Dit geeft mijn relaties vertrouwen.

Mailen, appen, bellen en langskomen zijn de mogelijkheden om mij te bereiken.

Is uw gemeente voor een lange of korte termijn op zoek naar een Beleid & Overheid Talent? Ik neem samen met u de behoefte door en bespreek in alle eerlijkheid de mogelijkheden. Een geslaagde match is het doel!

 

Voor kandidaten

De Talentenpool van Beleid & Overheid is een kruiwagen voor startende beleidsadviseurs die een carrière wensen binnen gemeenten en overheid.

Het netwerk van Extra Talent Beleid & Overheid is toereikend voor boeiende vacatures en opdrachten voor beleidsadviseurs. Dit netwerk hebben wij in tien jaar opgebouwd en is uitdagend. Als jij voldoet aan de gewenste startkwalificaties, dan nemen we samen jouw wensen en behoefte door en bespreken we in alle eerlijkheid de mogelijkheden. Eenmaal participerend in de Talentenpool werken we samen aan jou carrière en loopbaanontwikkeling.

Mailen, appen, bellen, langskomen zijn de mogelijkheden om mij te bereiken. Een geslaagde match en lange termijn detacheren is het doel!


Vacatures

Ben jij een adviseur Sociaal Domein met verstand van Jeugd? Dan is deze vacature iets voor jou! Wij zoeken voor het team Jeugdhulp en Onderwijs een tijdelijke adviseur Sociaal Domein die samen met collega's de hulp aan jeugdigen en hun ouders en verzorgers in de stad verder verbetert en versterkt en werkt aan de opgaven binnen de jeugdhulp.
access_timeFulltime location_onLelystad euro_symbol€3.561 tot €4.494
Werk je mee aan een veilige thuissituatie voor kinderen en jongeren? Ben je betrokken bij het verbeteren van de omstandigheden van kwetsbare jeugd? Reageer voor 18 september as!

access_timeFulltime location_onAlmere euro_symbol€3.561 tot €5.169
Als er iemand veelzijdig is, dan ben jij het als (aankomend) beleidtalent wel. Het kan je simpelweg niet divers en dynamisch genoeg zijn. Vandaar dat je openstaat voor een beleidsfunctie op hoog niveau, bij voorkeur bij gemeenten waar het allemaal gebeurt. Waar je al je opgedane ervaring en talenten tot hun recht laat komen. Waar je werk verricht dat direct ten goede komt aan het individu en aan de gemeenschap van deze gemeenten. Wij bieden opdrachten waar je later trots op terug kunt kijken! Zoek je deze uitdaging dit jaar? Ga dan eens het gesprek aan met mij, Michel Klooster, om te bespreken of participeren in onze Talentenpool iets voor jou is. 

access_timeFulltime location_onAmersfoort euro_symbol€2.756 tot €3.526
Als Beleidsadviseur Re-integratie weet je jouw fascinatie voor de wereld van werk en inkomen om te zetten in maatwerk en excellente dienstverlening voor werkzoekenden en ondernemers. Als ‘grenswerker’ verbind je de verschillende organisatieonderdelen met elkaar, van de politiek tot de uitvoeringsorganisatie en kom je met oplossingen en beleidsvoorstellen doeltreffend en creatief!
access_timeFulltime location_onZuid-Holland euro_symbol€4.623 tot €5.756
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Celine is in 2020 afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht en is een gedreven starter met grote ambities voor gelijke kansen voor iedereen met als streven om zich in te zetten voor de kwetsbare mensen in de samenleving. Haar nieuwsgierige karakter motiveert haar voor het ontrafelen van complexe sociale kwesties.
Celine heeft gedurende haar studie stage en in loondienst werkervaring opgedaan bij Sociale Raadslieden als Sociaal Raadsvrouw, bij Hogeschool en Universiteit Utrecht als onderzoekassistente Sociaal Domein en bij de Gemeente Utrecht als Beleidsondersteuner Volksgezondheid. Momenteel werkt ze als interim Beleidsadviseur Participatie bij Voorne-Putten Werkt

Ze werkt met plezier zelfstandig, maar ze stijgt ook graag tot grotere hoogtes in samenwerking. In eerdere samenwerkingen typeerde men haar als een communicatief, flexibel en verantwoordelijk persoon.

Ze zoekt vanaf 2022 een functie als Beleidsadviseur Sociaal Domein bij een kleine of middelgrote gemeente. Celine heeft een voorkeur voor het beleidsterrein Participatie, Volksgezondheid, Schuldhulpverlening of Maatschappelijke Opvang en Beschermd Wonen. Celine is beschikbaar voor 32 uur per week op basis van detachering via de Talentenpool van Extra Talent Beleid & Overheid.
location_onDen Haag createWO person24 jaar
Gini is in 2019 cum laude afgestudeerd aan de UVA en is een gedreven starter met grote ambities voor gelijke kansen en intercultureel begrip. Haar nieuwsgierige karakter motiveert haar voor het ontrafelen van complexe sociale kwesties.

In haar vrijwilligerswerk en de opdracht vanaf maart 2020 bij de gemeente Amersfoort heeft Gini ervaring opgedaan met het ontwerpen van strategische visie en het schrijven van beleid op de dossiers inburgering en samenleven in diversiteit.

Ze werkt met plezier zelfstandig, maar ze stijgt ook graag tot grotere hoogtes in samenwerking. In eerdere samenwerkingen typeerde men haar als een communicatief vaardig en verantwoordelijk talent.

Gini is vanaf december 2021 in overleg beschikbaar voor 32 uur per week op basis van detachering via de Talentenpool van Extra Talent.

location_onUtrecht createWO person26 jaar
Iris is sinds 2019 werkzaam bij Extra Talent Beleid & Overheid en is een zeer talentvolle Beleidsadviseur Jeugd, met ruim 6 jaar ervaring bij meerdere G4-gemeenten op jeugdthema's. Momenteel is Iris medeverantwoordelijk voor het inhoudelijk opzetten en uitwerken van het huidige en toekomstige jeugdwelzijnsbeleid (kinder-, tiener-, en jongerenwerk) van de Gemeente Rotterdam. Waarbij aandacht is voor kwaliteitsverbetering, datagestuurd werken en het realiseren van politieke doelstellingen.

Iris heeft ruime ervaring in projectmatig werken en valt het beste te omschrijven als analytisch vaardig, pragmatisch en doelgericht. Iris is begin 2022 in overleg beschikbaar voor 32 uur per week voor uw gemeente als ervaren interim beleidsadviseur Jeugd.
location_onRegio Leiden createWO person29 jaar
Marjet heeft 4 jaar ervaring als beleidsadviseur met zowel werkervaring binnen gemeenten als bij de GGD. In 2018 heeft zij zich in opdracht van de gemeente Amsterdam bezig gehouden binnen de Amsterdamse Aanpak Gezond Gewicht, waarbij ze o.a. betrokken was bij de doorontwikkeling van de (bovenregionale) proeftuin ketenaanpak voor kinderen met overgewicht en obesitas. Bij de gemeente Dongen heeft zij naar volle tevredenheid haar opdracht als beleidsadviseur Maatschappelijk en Sociaal Domein uitgevoerd. Aansluitend heeft ze bij GGD Flevoland als beleidsadviseur en projectleider gewerkt aan onder andere een meerjarenbeleidsplan in afstemming met de zes gemeenten in Flevoland.

Marjet heeft sterk ontwikkelde communicatieve en sociale vaardigheden. Ze werkt oplossingsgericht, is flexibel en ze maakt zich nieuwe materie snel eigen. Ze heeft ervaring met het tegelijktijdig werken aan verschillende projecten. Kortom een zeer talentvolle beleidsmedewerker, die staat te trappelen om te laten zien waartoe ze in staat is! Bij GGD Flevoland heeft Marjet ervaring opgedaan als projectleider en heeft de ambitie om haarzelf verder te ontwikkelen als projectleider. Ze is inzetbaar op de beleidsterreinen: Volksgezondheid (met name leefstijl, gezondheidsverschillen, ouderengezondheid, corona herstelzorg, jeugdgezondheidzorg) en in het bredere Sociaal Domein.

Marjet is via Extra Talent Beleid & Overheid op basis van detachering per direct beschikbaar voor 16 uur per week.

location_onUtrecht createWO person27 jaar
Meer kandidaten weergeven