"Zie elke werkdag als een feestdag ook al zit het soms tegen!"

Dankzij mijn eigen werkervaring bij de gemeente heb ik goed zicht op waar gemeenten tegen aan lopen en kan ik mij uitstekend verplaatsen in uw situatie.

 

Voor (semi-) overheidsorganisaties 

Ik voorzie uw gemeenten van de juiste Beleid & Overheid Talenten voor uw vacature of opdracht. Ik zorg ervoor dat de capaciteit op uw afdeling in orde komt en blijft.

Ik heb zelf ooit gewerkt bij de overheid en heb daardoor goed zicht op waar gemeenten tegen aan lopen, en waar de ambtenaren in de bureaucratie, maar ook in het voetlicht van de politiek, mee te maken hebben. Ik kan me uitstekend verplaatsen in uw situatie en begrijp de materie. Dit geeft mijn relaties vertrouwen.

Mailen, appen, bellen en langskomen zijn de mogelijkheden om mij te bereiken.

Is uw gemeente voor een lange of korte termijn op zoek naar een Beleid & Overheid Talent? Ik neem samen met u de behoefte door en bespreek in alle eerlijkheid de mogelijkheden. Een geslaagde match is het doel!

 

Voor kandidaten

De Talentenpool van Beleid & Overheid is een kruiwagen voor startende beleidsadviseurs die een carrière wensen binnen gemeenten en overheid.

Het netwerk van Extra Talent Beleid & Overheid is toereikend voor boeiende vacatures en opdrachten voor beleidsadviseurs. Dit netwerk hebben wij in tien jaar opgebouwd en is uitdagend. Als jij voldoet aan de gewenste startkwalificaties, dan nemen we samen jouw wensen en behoefte door en bespreken we in alle eerlijkheid de mogelijkheden. Eenmaal participerend in de Talentenpool werken we samen aan jou carrière en loopbaanontwikkeling.

Mailen, appen, bellen, langskomen zijn de mogelijkheden om mij te bereiken. Een geslaagde match en lange termijn detacheren is het doel!


Vacatures

Voor onze gemeentelijke relatie zijn wij op zoek naar een ervaren Jeugdhulpverlener. Wil jij als ervaren Jeugdhulpverlener het verschil maken? Ben jij op zoek naar een vaste betrekking bij de gemeente? Ook dit gaan wij regelen voor je. 

access_timeFulltime location_onAmstelveen euro_symbol€2.865 tot €4.208
Wij zijn tijdelijk op zoek naar een Beleidsadviseur Gezondheid. Heb jij ervaring als Beleidsadviseur Volksgezondheid en als Projectleider binnen de Preventieve Gezondheid? Dan ben ik op zoek naar jou. 
access_timeParttime location_onUtrecht euro_symbol€3.090 tot €4.671

Wil jij graag bijdragen aan een sociale en gezonde leefomgeving voor iedereen? Kom dan werken bij een kleine gemeente als Teammanager Samenleving. Je bent verantwoordelijk voor de domeinen Jeugd, Participatie en WMO. ZZP is mogelijk!

access_timeFulltime location_onZaanstad euro_symbol€4.447 tot €5.953
Als er iemand veelzijdig is, dan ben jij het als (aankomend) beleidtalent wel. Het kan je simpelweg niet divers en dynamisch genoeg zijn. Vandaar dat je openstaat voor een beleidsfunctie op hoog niveau, bij voorkeur bij gemeenten waar het allemaal gebeurt. Waar je al je opgedane ervaring en talenten tot hun recht laat komen. Waar je werk verricht dat direct ten goede komt aan het individu en aan de gemeenschap van deze gemeenten. Wij bieden opdrachten waar je later trots op terug kunt kijken! Zoek je deze uitdaging dit jaar? Ga dan eens het gesprek aan met mij, Michel Klooster, om te bespreken of participeren in onze Talentenpool iets voor jou is.

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.865 tot €3.521
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Interesse in het sociaal domein loopt als een rode draad door Eva haar studie- en werkloopbaan heen. Als reeds afgestudeerde bestuurskundige is het haar ambitie om in de gemeentelijke overheid een bijdrage te leveren aan de ondersteuning van (kwetsbare) burgers die een beroep doen op het sociaal vangnet van de overheid om daarna weer stappen te kunnen maken. Dit doet ze met een open, omgevingsbewuste houding en scherpe analytische blik.

Tijdens haar vorige banen is Eva voor veel projecten met gemeenten in aanraking gekomen op het terrein van het sociaal domein. Bij het lectoraat deed ze dat voornamelijk vanuit een projectmatige functie, en bij het onderzoeksbureau deed ze dat voornamelijk vanuit een onderzoeksfunctie. Haar werkervaring richt zich op de thema’s werk & inkomen, onderwijs, inburgering en jongeren. Eva werkt op dit moment als Contractmanager Jeugdhulp bij een G4 gemeente. Hier houdt ze zich voornamelijk bezig met het organiseren van gezamenlijke overleggen, de voortgang van de beoordelingen van alle aanvragen en deze registeren in een overzicht. 

Eva is van nature vrolijk, energiek en positief ingesteld. Ze presteert goed onder druk en communiceert makkelijk met gesprekspartners van elk niveau. Ze kan haar eigen werk organiseren, maar is ook zeker een fijne collega om mee samen te werken: transparant, behulpzaam, flexibel, veelzijdig en iemand die denkt in oplossingen. Daarnaast heeft ze een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en is ze integer. 

Eva is in overleg eind 2021 beschikbaar en werkt bij voorkeur 32-36 uur per week.

location_onRotterdam createWO person25 jaar
Milan is een ervaren beleidsadviseur Diversiteit en Inclusie. Milan zet zich graag in voor de thema’s slavernij- en koloniaal verleden, migratiegeschiedenis en een inclusieve samenleving. Recente maatschappelijke ontwikkelingen laten zien dat hier meer ruimte en aandacht voor is, mede ook door de Black Lives Matter beweging. Waaronder wetenschappelijke onderzoeken naar het slavernijverleden van steden, de komst van slavernijmonumenten en de dialoog rondom omstreden standbeelden. Milan wilt graag aan deze ontwikkeling bijdragen en het vraagstuk hoe ons koloniaal verleden zich vertaalt naar een inclusieve samenleving.

Nu is Milan werkzaam voor een grote gemeente als beleidsadviseur Diversiteit. Ze adviseert over de opgaven van de afdeling (veelal op strategisch/tactisch niveau), geeft uitvoering aan dossiers binnen de afdeling dan wel daarbuiten en zoekt hierbij samenwerking met andere teams, afdelingen, partners en stakeholders binnen
en buiten de gemeente. Tevens is ze het eerste aanspreekpunt voor de partijen in het veld, waarbij ze als klankbord en strategisch partner fungeert. Daarnaast legt Milan bestuurlijke keuzes voor aan de wethouder en de burgemeester. 

Milan is afgestuurd aan de Universiteit Utrecht en heeft haar Master Gender Studies. Milan heeft ook ervaring als Beleidsmedewerker Inclusieve Samenleving en als Project-/ Beleidsmedewerker Diversiteit en Inclusie bij een kleinere gemeente. 

Milan is via Extra Talent beschikbaar in overleg per januari 2022 voor 32 tot 36 uur per week.
location_onZwolle createWO person30 jaar

Winnie is een sociale wetenschapper met een passie voor het sociaal domein. Door haar interdisciplinaire sociale opleiding heeft ze een brede kennis van diverse maatschappelijke vraagstukken.
Winnie heeft ruim drie jaar ervaring bij een G4-gemeente rondom gezondheids-, armoede- en participatievraagstukken. Winnie is oplossingsgericht en zoekt graag naar oplossingen voor complexe sociale kwesties in beleid en in praktijk. Ze komt goed tot haar recht in een rol waar netwerken en het contact met externe partners, professionals en/of (kwetsbare) inwoners van groot belang is.

Op het moment is Winnie Contractmanager Welzijn Jeugd, dit houdt in dat Winnie verantwoordelijk is voor het toezien van de aanbieders. Dat deze aanbieders conform het contract de gegunde welzijnsopdracht uitvoeren en ze controleert ze op de contractuele Jeugd- en gemeende KPI’s. Daarnaast signaleert ze tijdig knelpunten bij aanbieders en maakt ze afspraken over het aanpakken en verbeteren daarvan.

Winnie heeft uitstekende communicatieve vaardigheden, een ‘hands on’ mentaliteit en is besluitvaardig. Het verbinden van allerlei (externe) partijen en met hen samenwerken doet ze graag. Naast dat Winnie veel energie krijgt van het inspireren, enthousiasmeren en adviseren van haar omgeving, werkt ze ook graag zelfstandig aan het schrijven beleidsnotities en analyseren van data. Winnie heb een innovatieve mindset en houdt van uitdaging en ontwikkeling.

Winnie is in overleg beschikbaar per december 2022 en werkt bij voorkeur 32-36 uur per week.

location_onLeiden createWO person27 jaar
Meer kandidaten weergeven