Van Amsterdam en van Beleid & Overheid. Punt. Michel heeft ondertussen goed wat vlieguren op de teller staan. En hij vindt het bemiddelen van mensen naar een mooie, nieuwe plek nog steeds het leukste wat er is! Het resultaat is zijn enorme netwerk van beleidsprofessionals door heel het land. Michel is een doelgerichte senior professional die continu op zoek is naar vernieuwing. Dit blijkt ook uit de nieuwe vormen van samenwerking die hij met de veranderende lokale overheden bedenkt. Stilstand is achteruitgang. Het resultaat? Scherpe opdrachten bij gemeentes die open staan voor vernieuwing. Waar zowel de vaste als tijdelijke banen precies bij jou passen. Extra Talent Beleid & Overheid is met recht een meedenkend intermediair met veel kennis van de markt, waar Michel iedere dag vol energie zijn bijdrage aan levert.


Vacatures

Wil jij je inzetten voor de kwetsbare inwoners binnen verschillende gemeenten en het verschil kunnen maken? Ben jij een ervaren Beleidsadviseur met kennis van de WMO- en GGZ-vraagstukken? We gaan graag met je in gesprek! Wij bieden jou persoonlijke begeleiding om echt te werken aan jouw loopbaanplanning.

access_timeParttime location_onNederland euro_symbol€2.973 tot €4.494
Als er iemand veelzijdig is, dan ben jij het wel als ervaren Senior Beleidsadviseur Sociaal Domein. Het kan je simpelweg niet divers en dynamisch genoeg zijn. Vandaar dat je open staat voor integrale beleidsfuncties, bij voorkeur bij gemeenten waar het allemaal gebeurt. Hier laat je al je ervaring en talent tot hun recht komen. Wij bieden opdrachten waar je later met trots op terug kunt kijken! Zoek je zo’n uitdaging? Reageer direct.

access_timeParttime location_onNederland euro_symbol€3.873 tot €5.169
Je voelt je thuis in zowel een dorp als de grote stad. Niet zozeer vanuit bewoners- of uitgaansperspectief maar vooral vanuit je beroepsmatige interesse naar de balans die in een gemeente aanwezig moet zijn, zowel op fysiek als sociaal niveau. Daar gaat je hart sneller van kloppen. En daar zou je professioneel weleens opnieuw in uitgedaagd willen worden. De Talentenpool voor Beleidsadviseurs Ruimtelijk Ordening is een uniek concept voor jou!

access_timeParttime location_onNederland euro_symbol€2.973 tot €4.494
Ben jij een ervaren Beleidsadviseur Participatie en lijkt het je interessant om je kennis en ervaring in te zetten binnen verschillende gemeenten om hen verder te helpen bij beleidsvraagstukken? Kom dan praten over onze mogelijkheden. Gedurende jouw periode binnen de Talentenpool geven wij je persoonlijke begeleiding om echt te werken aan jouw loopbaanplanning.

access_timeParttime location_onNederland euro_symbol€2.973 tot €4.494
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

De agenda van onze interim manager Hans altijd is goed gevuld, maar voor een boeiende opdracht binnen een gemeentelijk sociaal domein maakt hij graag tijd..!

Zijn ervaring ligt vooral in het sociaal domein van wijkgericht werken tot sociale zekerheid en van schuldhulpverlening van WMO tot welzijnswerk. Henk is inhoudelijk specialist op deze beleidsterreinen. 

Na zijn opleiding als bedrijfseconoom werkte Hans in de publieke sector als bedrijfsadviseur, beleidsadviseur en directeur. Sinds 2017 is Hans interim manager en stelt hij zijn ruime ervaring en kennis ter beschikking aan gemeenten en non-profit organisaties. Zijn trefwoorden zijn: creatief, sterk communicatief, gedreven en resultaatgericht. Zijn ervaring, kennis en zijn prettige en rustig overkomen maakt hem een goede interim manager binnen uw sociaal domein. 

Wij kunnen Hans op interim basis aanbieden. Het uurtarief is in overleg. 

location_onUtrecht createWO person60 jaar
Dave is een ervaren Projectleider Gebiedsontwikkeling. Met dertien (!) jaar werkervaring binnen diverse gemeenten heeft hij veel kennis van alle aspecten van het Ruimtelijk Domein. Zijn carrière begon als Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening bij een kleine gemeente, waarna hij bij een middelgrote gemeente aan de slag kon als Projectleider Ruimtelijke Ordening. De vele opdrachten die daarna volgden waren bij diverse grote gemeenten, waarbij hij als Projectleider en Senior Strateeg werkzaam is geweest op projecten, waaronder de Omgevingswet, Energietransitie en nieuwe transformatiegebieden. Dave is klaar om zijn opgedane kennis en ervaring in te zetten bij een nieuwe uitdaging als Projectleider Gebiedsontwikkeling. 

Dave is gedreven en gepassioneerd over zijn vak. De projecten waar hij voorheen verantwoordelijk voor was, blijft hij dan ook op de voet volgen. Dave wil een verschil maken bij gemeenten en wordt graag flexibel ingezet. Tijdelijke opdrachten hebben dan ook zijn voorkeur, zodat zijn frisse blik en inhoudelijke kennis bij verschillende gemeenten van toegevoegde waarde zijn. Daarbij komt dat dichtbij de stakeholders zitten, voor Dave een must is.

Dave is per direct beschikbaar voor 24 uur per week voor tijdelijke opdrachten. Zijn salarisindicatie bedraagt € 5.520,- bruto per maand, op basis van 36 uur per week.

location_onTiel createWO person44 jaar euro_symbolMeer dan €5.000
Luuk is een zeer ervaren (Beleids)adviseur/Afdelingshoofd met ruime kennis en ervaring op het gebied van ruimte, groen en grondzaken. De afgelopen jaren heeft hij aan verschillende projecten gewerkt voor uiteenlopende gemeenten. Luuk is bij uitstek geschikt voor opdrachten waarbij verandermanagement en/of het ontwikkelen van een nieuwe visie van groot belang zijn. Het begeleiden, coachen en sturen van teams in de transitiefase is zijn specialiteit. Na het succesvol voltooien van meerdere projecten voor zijn laatste werkgever is hij vanaf heden beschikbaar voor nieuwe (interim)opdrachten op het gebied van ruimte, groen en grondzaken.

Luuk is in staat om het beste uit medewerkers naar boven te halen, door ze vertrouwen en verantwoordelijkheid te geven. Luuk's visie op veranderingstrajecten kent het verbeteren en ontwikkelen van de cultuur als basis. Hij houdt daarbij contact met de uitvoering, in plaats van op afstand te analyseren. "Inzicht in het belang van verandering creëert draagvlak, waarna de effectiviteit groter zal zijn."

Luuk is per direct beschikbaar voor (interim)opdrachten tussen de 24 en 40 uur per week. Een indicatie van zijn uurtarief is € 90,-.

location_onRegio Hengelo createHBO person59 jaar euro_symbolMeer dan €5.000

Renske is een ervaren Projectleider/Beleidsmedewerker, met als expertise Onderwijs. Ze gaat zowel innovatief als realistisch te werk, altijd met als doel het onderwijs te verbeteren. De afgelopen 13 jaar was ze onder andere verantwoordelijk voor het opzetten en implementeren van kwaliteitsbeleid bij een scholengemeenschap. Ook was ze verantwoordelijk voor het opzetten en coördineren van een samenwerkingsverband tussen 7 scholen in het voortgezet onderwijs. 

Renske wordt gedreven door haar wens om veranderingen te realiseren, in producten, resultaten en/of mensen. Met betrekking tot het onderwijs komt dit vooral terug in het verbeteren van onderwijs- en leersituaties. Het realiseren van maatwerk voor leerlingen motiveert haar dan ook het meest. Renske vindt gemakkelijk aansluiting op verschillende organisatieniveaus, kan omgaan met belangentegenstellingen en ze is in staat om makkelijk nieuwe netwerken en samenwerkingsverbanden te creëren.

Renske is per direct beschikbaar voor maximaal 32 uur per week 
Ze heeft een salarisindicatie van € 4.200,- op basis van 36 uur per week.

location_onRegio Lelystad createWO person55 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Meer kandidaten weergeven