"Zie elke werkdag als een feestdag ook al zit het soms tegen!"

Dankzij mijn eigen werkervaring bij de gemeente heb ik goed zicht op waar gemeenten tegen aan lopen en kan ik mij uitstekend verplaatsen in uw situatie.

Voor (semi-) overheidsorganisaties 
Ik voorzie uw gemeenten van de juiste Beleid & Overheid Talenten voor uw vacature of opdracht. Ik zorg ervoor dat de capaciteit op uw afdeling in orde komt en blijft.

Ik heb zelf ooit gewerkt bij de overheid en heb daardoor goed zicht op waar gemeenten tegen aan lopen, en waar de ambtenaren in de bureaucratie, maar ook in het voetlicht van de politiek, mee te maken hebben. Ik kan me uitstekend verplaatsen in uw situatie en begrijp de materie. Dit geeft mijn relaties vertrouwen.

Mailen, appen, bellen en langskomen zijn de mogelijkheden om mij te bereiken.

Is uw gemeente voor een lange of korte termijn op zoek naar een Beleid & Overheid Talent? Ik neem samen met u de behoefte door en bespreek in alle eerlijkheid de mogelijkheden. Een geslaagde match is het doel!

Voor kandidaten
De Talentenpool van Beleid & Overheid is een kruiwagen voor startende beleidsadviseurs die een carrière wensen binnen gemeenten en overheid.

Het netwerk van Extra Talent Beleid & Overheid is toereikend voor boeiende vacatures en opdrachten voor beleidsadviseurs. Dit netwerk hebben wij in tien jaar opgebouwd en is uitdagend. Als jij voldoet aan de gewenste startkwalificaties, dan nemen we samen jouw wensen en behoefte door en bespreken we in alle eerlijkheid de mogelijkheden. Eenmaal participerend in de Talentenpool werken we samen aan jou carrière en loopbaanontwikkeling.

Mailen, appen, bellen, langskomen zijn de mogelijkheden om mij te bereiken. Een geslaagde match en lange termijn detacheren is het doel!


Vacatures

De jeugd heeft de toekomst! Draag jij graag bij aan het laten groeien en bloeien van onze jeugd? Hou jij van een breed en divers takenpakket, kun je snel schakelen én werk je graag in een omgeving die het verschil maakt voor en met de samenleving? Mooi, dan ben je bij ons aan het juiste adres.
access_timeFulltime location_onRegio Midden-Nederland euro_symbol€3.090 tot €4.671
Onze Talentenpool Beleid & Overheid bestaat inmiddels uit meer dan 15 vakspecialisten die zich binnen het sociaal domein en bij verschillende gemeenten werken. Ze zijn dagelijks werkzaam op diverse dossiers zoals Participatie, WMO, Inburgering, Laag geletterdheid, Zog, Veiligheid en Jeugd en andere voorkomende beleidsdossiers. Door de toenemende vraag in 2023 zoeken wij nieuwe collega’s met vooral  passie voor het sociaal domein. Pas jij in ons team, met getalenteerde en gemotiveerde adviseurs en zoek je uitdaging? Reageer direct!
access_timeFulltime location_onOmgeving Amsterdam, Utrecht en Rotterdam euro_symbol€3.090 tot €3.377
Als er iemand veelzijdig is, dan ben jij het als (aankomend) beleidtalent wel. Het kan je simpelweg niet divers en dynamisch genoeg zijn. Vandaar dat je openstaat voor een beleidsfunctie op hoog niveau, bij voorkeur bij gemeenten waar het allemaal gebeurt. Waar je al je opgedane ervaring en talenten tot hun recht laat komen. Waar je werk verricht dat direct ten goede komt aan het individu en aan de gemeenschap van deze gemeenten. Wij bieden opdrachten waar je later trots op terug kunt kijken! Zoek je deze uitdaging dit jaar? Ga dan eens het gesprek aan om te bespreken of participeren in onze Talentenpool iets voor jou is. 

access_timeFulltime location_onRegio Randstad euro_symbol€2.797 tot €3.665
Voor onze gemeentelijke relatie zijn wij op zoek naar een ervaren Jeugdhulpverlener. Wil jij als ervaren Jeugdhulpverlener het verschil maken? Ben jij op zoek naar een vaste betrekking bij de gemeente? Ook dit gaan wij regelen voor je. 

access_timeFulltime location_onAmstelveen euro_symbol€2.865 tot €4.208
Meer vacatures weergeven