"Zie elke werkdag als een feestdag ook al zit het soms tegen!"

Dankzij mijn eigen werkervaring bij de gemeente heb ik goed zicht op waar gemeenten tegen aan lopen en kan ik mij uitstekend verplaatsen in uw situatie.

 

Voor (semi-) overheidsorganisaties 

Ik voorzie uw gemeenten van de juiste Beleid & Overheid Talenten voor uw vacature of opdracht. Ik zorg ervoor dat de capaciteit op uw afdeling in orde komt en blijft.

Ik heb zelf ooit gewerkt bij de overheid en heb daardoor goed zicht op waar gemeenten tegen aan lopen, en waar de ambtenaren in de bureaucratie, maar ook in het voetlicht van de politiek, mee te maken hebben. Ik kan me uitstekend verplaatsen in uw situatie en begrijp de materie. Dit geeft mijn relaties vertrouwen.

Mailen, appen, bellen en langskomen zijn de mogelijkheden om mij te bereiken.

Is uw gemeente voor een lange of korte termijn op zoek naar een Beleid & Overheid Talent? Ik neem samen met u de behoefte door en bespreek in alle eerlijkheid de mogelijkheden. Een geslaagde match is het doel!

 

Voor kandidaten

De Talentenpool van Beleid & Overheid is een kruiwagen voor startende beleidsadviseurs die een carrière wensen binnen gemeenten en overheid.

Het netwerk van Extra Talent Beleid & Overheid is toereikend voor boeiende vacatures en opdrachten voor beleidsadviseurs. Dit netwerk hebben wij in tien jaar opgebouwd en is uitdagend. Als jij voldoet aan de gewenste startkwalificaties, dan nemen we samen jouw wensen en behoefte door en bespreken we in alle eerlijkheid de mogelijkheden. Eenmaal participerend in de Talentenpool werken we samen aan jou carrière en loopbaanontwikkeling.

Mailen, appen, bellen, langskomen zijn de mogelijkheden om mij te bereiken. Een geslaagde match en lange termijn detacheren is het doel!


Vacatures

Wil jij graag bijdragen aan een sociale en gezonde leefomgeving voor iedereen? Een kleine gemeente, met een informele werksfeer, is op zoek naar een beleidsmedewerker voor 32-36 uur per week. 

access_timeFulltime location_onRegio Zaanstad euro_symbol€3.090 tot €4.671
Als er iemand behulpzaam en vriendelijk is, dan ben jij het wel als ervaren Consulent Werk. De uitdaging kan simpelweg niet groot genoeg zijn voor jou. Vandaar dat je openstaat voor verschillende doelgroepen en voor deze gemeente in de regio Noord Holland. Heb je interesse? Reageer dan direct!

access_timeFulltime location_onBeverwijk euro_symbol€2.865 tot €4.208
Voor onze gemeentelijke relatie zijn wij op zoek naar een ervaren Jeugdhulpverlener. Wil jij als ervaren Jeugdhulpverlener het verschil maken? Ben jij op zoek naar een vaste betrekking bij de gemeente? Ook dit gaan wij regelen voor je. 

access_timeFulltime location_onAmstelveen euro_symbol€2.865 tot €4.208
Als Klantmanager Rechtmatigheid ben jij er voor uitkeringsgerechtigden en mensen in geldnood. Jij zorgt ervoor dat deze mensen zich weer kunnen redden in de maatschappij. Jij bent flexibel, houd van afwisseling en wilt jezelf graag ontwikkelen. Kortom jij past graag jouw expertise toe bij verschillende gemeenten, om zo zelf ook te leren!

access_timeFulltime location_onLeiden euro_symbol€2.865 tot €4.086
Meer vacatures weergeven