Van Amsterdam en van Beleid & Overheid. Punt. Michel heeft ondertussen goed wat vlieguren op de teller staan. En hij vindt het bemiddelen van mensen naar een mooie, nieuwe plek nog steeds het leukste wat er is! Het resultaat is zijn enorme netwerk van beleidsprofessionals door heel het land. Michel is een doelgerichte senior professional die continu op zoek is naar vernieuwing. Dit blijkt ook uit de nieuwe vormen van samenwerking die hij met de veranderende lokale overheden bedenkt. Stilstand is achteruitgang. Het resultaat? Scherpe opdrachten bij gemeentes die open staan voor vernieuwing. Waar zowel de vaste als tijdelijke banen precies bij jou passen. Extra Talent Beleid & Overheid is met recht een meedenkend intermediair met veel kennis van de markt, waar Michel iedere dag vol energie zijn bijdrage aan levert.


Vacatures

Als er iets niet op jou van toepassing is, dan is het wel het stereotype beeld van de rijksambtenaar. Integendeel, je bent een hardcore professional. Een Planoloog met een groot sociaal-maatschappelijk hart, die ervoor gekozen heeft om zijn talenten en visie ten goede te laten komen aan de gemeenschap. En hard toe is aan een functie waarin hij een keer echt tot het gaatje kan gaan. Voel je hier iets voor? Dan is dit wat voor jou!

access_timeFulltime location_onMeerdere gemeenten euro_symbol€3.593 tot €5.067
Als er iemand veelzijdig is, dan ben jij het als (aankomend) beleidtalent wel. Het kan je simpelweg niet divers en dynamisch genoeg zijn. Vandaar dat je openstaat voor een beleidsfunctie op hoog niveau, bij voorkeur bij gemeenten waar het allemaal gebeurt. Waar al je opgedane ervaring en talenten tot hun recht laat komen. Waar je werk verricht dat direct ten goede komt aan het individu en aan de gemeenschap van deze gemeenten. Wij bieden opdrachten waar je later trots op terug kunt kijken! Zoek je deze uitdaging? Ga dan eens het gesprek aan met mij, Michel Klooster, om te bespreken of participeren in onze Talentenpool iets voor jou is. 

access_timeFulltime location_onRandstad en Midden Nederland euro_symbol€2.702 tot €3.457
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Dominique heeft 14 jaar werkervaring in het onderwijs. De eerste vier jaar heeft zij gewerkt als leerkracht en vervolgens als beleidsmedewerker bij een basisscholengemeenschap. Ze heeft naast haar werk de Master Onderwijskunde gevolgd aan de Universiteit van Amsterdam en gaat deze dit jaar afronden en behalen. Dit moment kiest zij voor een carrièreswitch om haar verdere loopbaan te richten op een functie als beleidsmedewerker Onderwijs bij een gemeente. 

Dominique neemt ruime ervaring in én van het onderwijsterrein mee naar uw gemeente. Ze heeft ter zake doende kennis en ervaring met leerlingen met een bepaalde leerachterstand en heeft openbaar bestuurlijke sensitiviteit. Dominique is als persoon sociaal, hulpvaardig en stressbestendig. In haar werk zeer analytisch, besluitvaardig en gestructureerd. 

Ze is tussen de 24 en 32 uur per week beschikbaar en heeft een opzegtermijn van 1 maand. 

createWO person35 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Leendert heeft in totaal ruim twintig jaar gemeentelijk ervaring in zowel uitvoering, management en als beleidsadviseur. Hij heeft zich vanuit onderaan ontwikkeld tot een ervaren Beleidsadviseur Sociaal Domein met expertise Werk en Inkomen. Momenteel werkt Leendert bij een gefuseerde gemeente in Zuid-Holland, waardoor de materie grotere kaders bevat. Hij zou graag de stap terug willen maken naar een wat kleinere gemeente en weer terug naar een breder spectrum binnen het sociaal domein (werk en participatie). 

Leendert komt graag in aanmerking voor vacatures beleidsadviseur Werk en Participatie in de regio Zuid-Holland voor 32 uur per week. 

createHBO person59 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000
Op interim-basis beschikbaar:

Friso is een ondernemende en innovatieve beleidsmedewerker. Hij is iemand die energie ontleent aan het geven van richting en sturing van processen en beleidskaders binnen gemeenten. Met Friso komt er een nieuwe collega met zeer veel ervaring en passie voor het vak op de afdeling. 

Typerend is de mensgerichte houding van Friso met focus op co-creatie en een goede samenwerking met belanghebbenden, waarbij het realiseren van het beoogde resultaat voorop staat. Hij is standvastig in de richting van de koers en flexibel in de weg daar naar toe. 

Friso is op interim-basis beschikbaar voor 32-36 uur per week. Indicatie van het tarief is 85 euro per gewerkt uur. 

createHBO person60 jaar
Bram is inzetbaar als Senior Beleidsmedewerker Sociaal Domein op interim-basis 

Vanuit zijn bestuurlijke en bedrijfskundige kennis en stevige werkervaring heeft Bram de afgelopen vier jaren bij meerdere gemeenten een bijdrage geleverd aan de vormgeving en inrichting van diverse maatschappelijke thema's, waaronder de decentralisatie in het sociaal domein. Hij is bekend met het opzetten en ontwikkelen van sociale (wijk)teams, welke zijn gericht op jeugd én volwassenen, of specifiek als het gaat om alleen jeugd, inclusief de taken en rollen behorend bij een Centrum Jeugd en Gezin. Deze ervaring neemt hij mee naar uw gemeente. Hierbij kan een beroep gedaan worden op de positieve bijdragen en daarnaast ook een alert op negatieve bijdragen. De huidige opdracht van Bram is aflopende en daarom zoekt hij via Extra Talent Beleid & Overheid een volgende opdracht. 
 
Bram is creatief, geeft duidelijk richting met een open en transparante grondhouding.  Organisatie-sensitiviteit en omgevingsbewust handelen zijn voor hem inmiddels een vanzelfsprekendheid geworden, alsmede samen te werken met het college van B&W en beleidsmedewerkers.

Maak vrijblijvend kennis met Bram en vraag om het uitgebreide cv. Bram is in overleg 36 uur per week inzetbaar op interim-basis voor 95 euro per gewerkt uur.  

createHBO person38 jaar
Meer kandidaten weergeven