"Zie elke werkdag als een feestdag ook al zit het soms tegen!"

 

Dankzij mijn eigen werkervaring bij de gemeente heb ik goed zicht op waar gemeenten tegen aan lopen en kan ik mij uitstekend verplaatsen in uw situatie.

 

Voor (semi-) overheidsorganisaties 
Ik voorzie uw gemeenten van de juiste Beleid & Overheid Talenten voor uw vacature of opdracht. Ik zorg ervoor dat de capaciteit op uw afdeling in orde komt en blijft.

Ik heb zelf ooit gewerkt bij de overheid en heb daardoor goed zicht op waar gemeenten tegen aan lopen, en waar de ambtenaren in de bureaucratie, maar ook in het voetlicht van de politiek, mee te maken hebben. Ik kan me uitstekend verplaatsen in uw situatie en begrijp de materie. Dit geeft mijn relaties vertrouwen.

Mailen, appen, bellen en langskomen zijn de mogelijkheden om mij te bereiken.

Is uw gemeente voor een lange of korte termijn op zoek naar een Beleid & Overheid Talent? Ik neem samen met u de behoefte door en bespreek in alle eerlijkheid de mogelijkheden. Een geslaagde match is het doel!

Voor kandidaten
De Talentenpool van Beleid & Overheid is een kruiwagen voor startende beleidsadviseurs die een carrière wensen binnen gemeenten en overheid.

Het netwerk van Extra Talent Beleid & Overheid is toereikend voor boeiende vacatures en opdrachten voor beleidsadviseurs. Dit netwerk hebben wij in tien jaar opgebouwd en is uitdagend. Als jij voldoet aan de gewenste startkwalificaties, dan nemen we samen jouw wensen en behoefte door en bespreken we in alle eerlijkheid de mogelijkheden. Eenmaal participerend in de Talentenpool werken we samen aan jou carrière en loopbaanontwikkeling.

Mailen, appen, bellen, langskomen zijn de mogelijkheden om mij te bereiken. Een geslaagde match en lange termijn detacheren is het doel!


Vacatures

€4.702 tot €5.997
We hebben een mooie opdracht voor de tijdelijke invulling van de functie beleidsadviseur Sociaal Domein met aandachtsgebied Jeugdzorg. Opdrachtgever is gemeente Haarlemmermeer via detachering. Reageer voor 20 mei as!
 
access_timeFulltime location_onVeenendaal euro_symbol€4.702 tot €5.997
€3.369 tot €5.247
De jeugd heeft de toekomst! Draag jij graag bij aan het laten groeien en bloeien van onze jeugd? Hou jij van een breed en divers takenpakket, kun je snel schakelen én werk je graag in een omgeving die het verschil maakt voor en met de samenleving? Je bent bij ons aan het juiste adres!
access_timeFulltime location_onUtrecht euro_symbol€3.369 tot €5.247
€3.317 tot €4.752
Ben jij Inkomensconsulent en nieuwsgierig naar andere gemeenten? Eindelijk hebben we elkaar gevonden! Dit is namelijk jouw kans om je carrière een flinke boost te geven en je werkplezier te verhogen, welkom bij Extra Talent.

access_timeFulltime location_onAlphen aan den Rijn euro_symbol€3.317 tot €4.752
€4.479 tot €5.247
Voor de gemeente Veenendaal zoeken wij een ervaren Beleidsadviseur WMO voor een tijdelijke opdracht, zie hieronder. Opdracht is voor minimaal 1 jaar op basis van detachering (zzp mogelijk). Reageer direct!
 
access_timeFulltime location_onVeenendaal euro_symbol€4.479 tot €5.247
Meer vacatures weergeven