Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Van Amsterdam en van Beleid & Overheid. Punt. Michel heeft ondertussen goed wat vlieguren op de teller staan. En hij vindt het bemiddelen van mensen naar een mooie, nieuwe plek nog steeds het leukste wat er is! Het resultaat is zijn enorme netwerk van beleidsprofessionals door heel het land. Michel is een doelgerichte senior professional die continu op zoek is naar vernieuwing. Dit blijkt ook uit de nieuwe vormen van samenwerking die hij met de veranderende lokale overheden bedenkt. Stilstand is achteruitgang. Het resultaat? Scherpe opdrachten bij gemeentes die open staan voor vernieuwing. Waar zowel de vaste als tijdelijke banen precies bij jou passen. Extra Talent Beleid & Overheid is met recht een meedenkend intermediair met veel kennis van de markt, waar Michel iedere dag vol energie zijn bijdrage aan levert.


Vacatures

Wil jij als Senior Adviseur Sociaal Domein werken voor een gemeente om de maatschappelijke ondersteuning, waaronder beschermd wonen en maatschappelijke ondersteuning en jeugdhulp, in te richten? Lees dan snel verder en reageer voor 24 juli a.s.!

access_timeFulltime location_onAmersfoort euro_symbol€4.420 tot €5.118
Als er iemand is die veel verstand heeft van het Sociaal Domein, dan ben jij het wel. Daarnaast heb je ook nog eens ruime kennis op het gebied van jeugd(hulp) en onderwijs. Ben jij de gedreven Beleidsadviseur Jeugd en Onderwijs waar deze gemeente in de regio Utrecht naar op zoek is? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onUtrecht euro_symbol€3.500 tot €4.450

Wil jij je (om)scholen tot Inkomensconsulent en flexibel bij gemeenten werken op basis van detachering met ons? Reageer dan direct en start binnenkort met onze opleiding! In verband met de Corona/Covid-19 maatregelen komen er veel (nieuwe) aanvragen voor levensonderhoud en werkzaamheden in de verwerking van Tozo bij de gemeenten. Om in de behoefte te kunnen voorzien, start Extra Talent binnenkort met meerdere opleidingsgroepen Inkomensconsulenten en Tozo. Met een combinatie van leren en direct werkervaring opdoen in de praktijk, willen wij gemeenten de passende ondersteuning bieden voor de komende jaren.

access_timeFulltime location_onNoord Holland en Utecht euro_symbol€2.170 tot €2.886
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Robin is een ervaren beleidsadviseur sociaal domein met specialisatie Werk en Inkomen en bezit een flinke portie gedrevenheid. Robin zet zich graag in voor mensen die steun nodig hebben vanuit de gemeente en functioneert het liefst in een maatschappelijk betrokken organisatie als een gemeente. Door zijn achtergrond schakelt hij naadloos tussen onderzoek en advisering in een politiek bestuurlijke context. Hij werkt daarbij zelfstandig maar zoekt ook verbinding met anderen. Robin is een goede schrijver met een scherpe visie, Als persoon is Robin gedreven, empathisch en een harde werker en streeft naar perfectie. Robin is op zoek naar een vaste of tijdelijke baan als beleidsadviseur Sociaal Domein bij een gemeente.

createWO person47 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Otto is ondernemend, inspirerend en is een organisatietalent met gemeentelijke ervaring. Hij is gespecialiseerd als beleidsmedewerker in het Sociaal Beleid waaronder WMO, Participatie, Sport, Armoedebestrijding, Jeugd en Werk en Inkomen. Daarnaast geeft Otto trainingen en advies aan de overheid bij het organiseren van conferenties over het sociaal domein en het oplossen van complexe vraagstukken. De kennis en expertise die hij is de loop van de jaren heeft opgebouwd neemt hij mee naar uw gemeente. Otto is vrij snel beschikbaar voor 36 uur per week. 

createHBO person37 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Raymond is een ervaren, talentvolle en enthousiaste Beleidsadviseur die momenteel klaar is om de stap te maken naar een volgende opdracht binnen een gemeente.

Hij is gespecialiseerd in het ontwikkelen van Jeugdbeleid met multiprobleemgezinnen. Na het afronden van zijn studie Veiligheidskunde heeft hij nog enkele studies gedaan aan de Vrije Universiteit en afgerond. Raymond is een ondernemend persoon met een sociaal hart en voorkomen. Hij is prettig in de omgang en een uitstekend gesprekspartner en beleidsschrijver. 

Raymond is in overleg beschikbaar voor 36 per week voor de functie van Beleidsmedewerker op het gebied van Jeugd, Participatie en Onderwijs voor gemeenten in heel Nederland. Zijn indicatie voor het uurtarief ligt tussen de 75 en 85 euro per gewerkt uur.  

createWO person35 jaar

Dominique heeft 14 jaar werkervaring in het onderwijs. De eerste vier jaar heeft zij gewerkt als leerkracht en vervolgens als beleidsmedewerker bij een basisscholengemeenschap. Ze heeft naast haar werk de Master Onderwijskunde gevolgd aan de Universiteit van Amsterdam en gaat deze dit jaar afronden en behalen. Dit moment kiest zij voor een carrièreswitch om haar verdere loopbaan te richten op een functie als beleidsmedewerker Onderwijs bij een gemeente. 

Dominique neemt ruime ervaring in én van het onderwijsterrein mee naar uw gemeente. Ze heeft ter zake doende kennis en ervaring met leerlingen met een bepaalde leerachterstand en heeft openbaar bestuurlijke sensitiviteit. Dominique is als persoon sociaal, hulpvaardig en stressbestendig. In haar werk zeer analytisch, besluitvaardig en gestructureerd. 

Ze is tussen de 24 en 32 uur per week beschikbaar en heeft een opzegtermijn van 1 maand. 

createWO person35 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven