"Zie elke werkdag als een feestdag ook al zit het soms tegen!"

 

Dankzij mijn eigen werkervaring bij de gemeente heb ik goed zicht op waar gemeenten tegen aan lopen en kan ik mij uitstekend verplaatsen in uw situatie.

 

Voor (semi-) overheidsorganisaties 
Ik voorzie uw gemeenten van de juiste Beleid & Overheid Talenten voor uw vacature of opdracht. Ik zorg ervoor dat de capaciteit op uw afdeling in orde komt en blijft.

Ik heb zelf ooit gewerkt bij de overheid en heb daardoor goed zicht op waar gemeenten tegen aan lopen, en waar de ambtenaren in de bureaucratie, maar ook in het voetlicht van de politiek, mee te maken hebben. Ik kan me uitstekend verplaatsen in uw situatie en begrijp de materie. Dit geeft mijn relaties vertrouwen.

Mailen, appen, bellen en langskomen zijn de mogelijkheden om mij te bereiken.

Is uw gemeente voor een lange of korte termijn op zoek naar een Beleid & Overheid Talent? Ik neem samen met u de behoefte door en bespreek in alle eerlijkheid de mogelijkheden. Een geslaagde match is het doel!

Voor kandidaten
De Talentenpool van Beleid & Overheid is een kruiwagen voor startende beleidsadviseurs die een carrière wensen binnen gemeenten en overheid.

Het netwerk van Extra Talent Beleid & Overheid is toereikend voor boeiende vacatures en opdrachten voor beleidsadviseurs. Dit netwerk hebben wij in tien jaar opgebouwd en is uitdagend. Als jij voldoet aan de gewenste startkwalificaties, dan nemen we samen jouw wensen en behoefte door en bespreken we in alle eerlijkheid de mogelijkheden. Eenmaal participerend in de Talentenpool werken we samen aan jou carrière en loopbaanontwikkeling.

Mailen, appen, bellen, langskomen zijn de mogelijkheden om mij te bereiken. Een geslaagde match en lange termijn detacheren is het doel!


Vacatures

€3.543 tot €5.009

Jij hebt een passie voor jouw medemens en oog voor de maatschappij. Op het gebied van de Participatiewet ken jij alle ins en outs en je zoekt een innovatieve gemeente? Lees dan gauw verder!

access_timeFulltime location_onLeiden euro_symbol€3.543 tot €5.009
€3.167 tot €3.167
Onze Talentenpool Beleid & Overheid bestaat sinds 2018 en uit vakspecialisten die binnen het sociaal domein en bij verschillende gemeenten werken. Heb jij ook interesse en zoek je uitdaging? Reageer direct!
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€3.167 tot €3.167
€3.167 tot €4.537
Wil jij graag inwoners in geldnood helpen om weer op eigen benen te staan? Zoek je afwisseling in je werkzaamheden? Kom dan werken als Consulent Inkomen via detachering bij Extra Talent!

access_timeFulltime location_onGouda euro_symbol€3.167 tot €4.537
€3.543 tot €5.009
 “In deze gemeente hoort iedereen erbij" De gemeente werkt continu aan de ambitie dat iedereen zo goed mogelijk zelfstandig deel kan nemen aan de samenleving”
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€3.543 tot €5.009
Meer vacatures weergeven