Van Amsterdam en van Beleid & Overheid. Punt. Michel heeft ondertussen goed wat vlieguren op de teller staan. En hij vindt het bemiddelen van mensen naar een mooie, nieuwe plek nog steeds het leukste wat er is! Het resultaat is zijn enorme netwerk van beleidsprofessionals door heel het land. Michel is een doelgerichte senior professional die continu op zoek is naar vernieuwing. Dit blijkt ook uit de nieuwe vormen van samenwerking die hij met de veranderende lokale overheden bedenkt. Stilstand is achteruitgang. Het resultaat? Scherpe opdrachten bij gemeentes die open staan voor vernieuwing. Waar zowel de vaste als tijdelijke banen precies bij jou passen. Extra Talent Beleid & Overheid is met recht een meedenkend intermediair met veel kennis van de markt, waar Michel iedere dag vol energie zijn bijdrage aan levert.


Vacatures

Hoe geef jij vorm aan de langetermijnstrategie op het gebied van zorg? Hoe zorg jij er voor om met alle partners integraal en resultaatgericht te sturen op de inzet van Wmo, waardoor de lokale aanpak ook echt meerwaarde gaat leveren bij de gemeente Hilversum? Wil jij je laten zien voor deze opdracht? Reageer direct!
access_timeParttime location_onHilversum euro_symbol€4.500 tot €5.169

Ben jij iemand die verbindt en een kritische houding durft te nemen? Ben jij helemaal thuis op het gebied van inkomensondersteuning? Dan zoek ik jou voor een gemeentelijke relatie in Zuid-Holland!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€4.000 tot €4.500

Wil jij aan de slag als Matchmaker Doelgroepen bij de gemeente Leidschendam – Voorburg voor 28 uur per week? Zie je het als een uitdaging om verbinding te maken tussen de bemiddelbare kandidaten met een arbeidsbeperking en bedrijven in de regio Leidschendam? Lees dan snel verder en reageer!

access_timeParttime location_onLeidschendam euro_symbol€3.000 tot €4.048

Ben jij daadkrachtig, heb je een duidelijke visie en beschik je over een goede politiek-bestuurlijke antenne als Beleidsmedewerker RO? Dan zijn wij voor een kleinere gemeente in Noord-Brabant op zoek naar jou!

access_timeFulltime location_onNoord-Brabant euro_symbol€2.973 tot €4.494
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Wouter is een ervaren Projectleider Gebiedsontwikkeling, die tevens uit de voeten kan als Beleidsmedewerker of Adviseur Ruimtelijke Ordening. Hij heeft ruime ervaring met complexe projecten in het kader van gebiedsontwikkeling, vastgoed, grondverwerving, duurzaamheid en herontwikkeling. Hierbij is hij betrokken is bij het gehele proces van visievorming tot realisatie. Wouter is op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een gemeente waar veel speelt op het gebied van ruimtelijke ordening.

Wouter is een echte verbinder, die in staat is om verschillende stakeholders bij elkaar te brengen om zo draagvlak te creëren. Hij weet dit te doen met de nodige bestuurlijke sensitiviteit, waardoor collega's hem als een zeer prettige sparringspartner ervaren.

Wouter heeft een opzegtermijn van een maand en is vervolgens voor 32 tot 36 uur per week beschikbaar. Hij staat open voor zowel (tijdelijke) opdrachten, alsmede vaste banen.

location_onRegio Breda createWO person40 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000

Dominique heeft 14 jaar werkervaring in het onderwijs. De eerste vier jaar heeft zij gewerkt als leerkracht en vervolgens als beleidsmedewerker bij een basisscholengemeenschap. Ze heeft naast haar werk de Master Onderwijskunde gevolgd aan de Universiteit van Amsterdam en gaat deze dit jaar afronden en behalen. Dit moment kiest zij voor een carrièreswitch om haar verdere loopbaan te richten op een functie als beleidsmedewerker Onderwijs bij een gemeente. 

Dominique neemt ruime ervaring in én van het onderwijsterrein mee naar uw gemeente. Ze heeft ter zake doende kennis en ervaring met leerlingen met een bepaalde leerachterstand en heeft openbaar bestuurlijke sensitiviteit. Dominique is als persoon sociaal, hulpvaardig en stressbestendig. In haar werk zeer analytisch, besluitvaardig en gestructureerd. 

Ze is tussen de 24 en 32 uur per week beschikbaar en heeft een opzegtermijn van 1 maand. 

location_onAmsterdam createWO person35 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Luuk is een zeer ervaren (Beleids)adviseur/Afdelingshoofd met ruime kennis en ervaring op het gebied van ruimte, groen en grondzaken. De afgelopen jaren heeft hij aan verschillende projecten gewerkt voor uiteenlopende gemeenten. Luuk is bij uitstek geschikt voor opdrachten waarbij verandermanagement en/of het ontwikkelen van een nieuwe visie van groot belang zijn. Het begeleiden, coachen en sturen van teams in de transitiefase is zijn specialiteit. Na het succesvol voltooien van meerdere projecten voor zijn laatste werkgever is hij vanaf heden beschikbaar voor nieuwe (interim)opdrachten op het gebied van ruimte, groen en grondzaken.

Luuk is in staat om het beste uit medewerkers naar boven te halen, door ze vertrouwen en verantwoordelijkheid te geven. Luuk's visie op veranderingstrajecten kent het verbeteren en ontwikkelen van de cultuur als basis. Hij houdt daarbij contact met de uitvoering, in plaats van op afstand te analyseren. "Inzicht in het belang van verandering creëert draagvlak, waarna de effectiviteit groter zal zijn."

Luuk is per direct beschikbaar voor (interim)opdrachten tussen de 24 en 40 uur per week. Een indicatie van zijn uurtarief is € 90,-.

location_onRegio Hengelo createHBO person59 jaar euro_symbolMeer dan €5.000

Renske is een ervaren Projectleider/Beleidsmedewerker, met als expertise Onderwijs. Ze gaat zowel innovatief als realistisch te werk, altijd met als doel het onderwijs te verbeteren. De afgelopen 13 jaar was ze onder andere verantwoordelijk voor het opzetten en implementeren van kwaliteitsbeleid bij een scholengemeenschap. Ook was ze verantwoordelijk voor het opzetten en coördineren van een samenwerkingsverband tussen 7 scholen in het voortgezet onderwijs. 

Renske wordt gedreven door haar wens om veranderingen te realiseren, in producten, resultaten en/of mensen. Met betrekking tot het onderwijs komt dit vooral terug in het verbeteren van onderwijs- en leersituaties. Het realiseren van maatwerk voor leerlingen motiveert haar dan ook het meest. Renske vindt gemakkelijk aansluiting op verschillende organisatieniveaus, kan omgaan met belangentegenstellingen en ze is in staat om makkelijk nieuwe netwerken en samenwerkingsverbanden te creëren.

Renske is per direct beschikbaar voor maximaal 32 uur per week 
Ze heeft een salarisindicatie van € 4.200,- op basis van 36 uur per week.

location_onRegio Lelystad createWO person55 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Meer kandidaten weergeven