Van Amsterdam en van Beleid & Overheid. Punt. Michel heeft ondertussen goed wat vlieguren op de teller staan. En hij vindt het bemiddelen van mensen naar een mooie, nieuwe plek nog steeds het leukste wat er is! Het resultaat is zijn enorme netwerk van beleidsprofessionals door heel het land. Michel is een doelgerichte senior professional die continu op zoek is naar vernieuwing. Dit blijkt ook uit de nieuwe vormen van samenwerking die hij met de veranderende lokale overheden bedenkt. Stilstand is achteruitgang. Het resultaat? Scherpe opdrachten bij gemeentes die open staan voor vernieuwing. Waar zowel de vaste als tijdelijke banen precies bij jou passen. Extra Talent Beleid & Overheid is met recht een meedenkend intermediair met veel kennis van de markt, waar Michel iedere dag vol energie zijn bijdrage aan levert.


Vacatures

Voor onze gemeentelijke relatie zijn wij op zoek naar een Beleidsadviseur Corona voor een periode van 1 jaar en voor 36 uur per week.

Voldoe je aan de eisen en heb je interesse in deze nieuwe functie en beleidsterrein? Neem dan direct contact op met ons.

access_timeFulltime location_onDen Haag euro_symbol€4.279 tot €5.872
Als er iemand veelzijdig is, dan ben jij het als (aankomend) beleidtalent wel. Het kan je simpelweg niet divers en dynamisch genoeg zijn. Vandaar dat je openstaat voor een beleidsfunctie op hoog niveau, bij voorkeur bij gemeenten waar het allemaal gebeurt. Waar al je opgedane ervaring en talenten tot hun recht laat komen. Waar je werk verricht dat direct ten goede komt aan het individu en aan de gemeenschap van deze gemeenten. Wij bieden opdrachten waar je later trots op terug kunt kijken! Zoek je deze uitdaging in 2021? Ga dan eens het gesprek aan met mij, Michel Klooster, om te bespreken of participeren in onze Talentenpool iets voor jou is. 

access_timeFulltime location_onRandstad en Midden Nederland euro_symbol€2.702 tot €3.457

Voor onze gemeentelijke relatie zijn wij op zoek naar een ervaren Juristen Bezwaar en Beroep. Ben je de komende maanden beschikbaar en op zoek naar een nieuwe opdracht? Neem dan direct contact op met ons.

access_timeFulltime location_onUtrecht euro_symbol€4.446 tot €5.169
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Dominique heeft 14 jaar werkervaring in het onderwijs. De eerste vier jaar heeft zij gewerkt als leerkracht en vervolgens als beleidsmedewerker bij een basisscholengemeenschap. Ze heeft naast haar werk de Master Onderwijskunde gevolgd aan de Universiteit van Amsterdam en gaat deze dit jaar afronden en behalen. Dit moment kiest zij voor een carrièreswitch om haar verdere loopbaan te richten op een functie als beleidsmedewerker Onderwijs bij een gemeente. 

Dominique neemt ruime ervaring in én van het onderwijsterrein mee naar uw gemeente. Ze heeft ter zake doende kennis en ervaring met leerlingen met een bepaalde leerachterstand en heeft openbaar bestuurlijke sensitiviteit. Dominique is als persoon sociaal, hulpvaardig en stressbestendig. In haar werk zeer analytisch, besluitvaardig en gestructureerd. 

Ze is tussen de 24 en 32 uur per week beschikbaar en heeft een opzegtermijn van 1 maand. 

createWO person35 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Vera is een ervaren Beleidsmedewerker / Projectleider met als specialisatie Ruimte(lijke) Ordening. In haar huidige functie ligt de nadruk op waterbeleid en milieu. Vera heeft ook ruime kennis en ervaring opgedaan als stedenbouwkundige. Vera is analytisch erg sterk en komt daardoor goed tot haar recht bij vraagstukken op het snijvlak van proces en inhoud. Vera is op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin ze haar ervaring en senioriteit beter tot uiting kan brengen. Dit hoopt ze te vinden in de vorm van een uitdaging als Beleidsmedewerker bij een gemeente.

Vera heeft een brede interesse, een creatieve geest en ze is gewend dit toe te passen binnen een bestuurlijke omgeving. Ze heeft ruime ervaring in het leiden van projecten en in het voorbereiden van beleid, waarbij goede communicatie wat haar betreft het allerbelangrijkste is.

Vera heeft een opzegtermijn van een maand en ze is vervolgens beschikbaar voor 32 uur per week. 

location_onRegio Tilburg createWO person49 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Luuk is een zeer ervaren (Beleids)adviseur/Afdelingshoofd met ruime kennis en ervaring op het gebied van ruimte, groen en grondzaken. De afgelopen jaren heeft hij aan verschillende projecten gewerkt voor uiteenlopende gemeenten. Luuk is bij uitstek geschikt voor opdrachten waarbij verandermanagement en/of het ontwikkelen van een nieuwe visie van groot belang zijn. Het begeleiden, coachen en sturen van teams in de transitiefase is zijn specialiteit. Na het succesvol voltooien van meerdere projecten voor zijn laatste werkgever is hij vanaf heden beschikbaar voor nieuwe (interim)opdrachten op het gebied van ruimte, groen en grondzaken.

Luuk is in staat om het beste uit medewerkers naar boven te halen, door ze vertrouwen en verantwoordelijkheid te geven. Luuk's visie op veranderingstrajecten kent het verbeteren en ontwikkelen van de cultuur als basis. Hij houdt daarbij contact met de uitvoering, in plaats van op afstand te analyseren. "Inzicht in het belang van verandering creëert draagvlak, waarna de effectiviteit groter zal zijn."

Luuk is per direct beschikbaar voor (interim)opdrachten tussen de 24 en 40 uur per week. Een indicatie van zijn uurtarief is € 90,-.

location_onRegio Hengelo createHBO person59 jaar euro_symbolMeer dan €5.000

Renske is een ervaren Projectleider/Beleidsmedewerker, met als expertise Onderwijs. Ze gaat zowel innovatief als realistisch te werk, altijd met als doel het onderwijs te verbeteren. De afgelopen 13 jaar was ze onder andere verantwoordelijk voor het opzetten en implementeren van kwaliteitsbeleid bij een scholengemeenschap. Ook was ze verantwoordelijk voor het opzetten en coördineren van een samenwerkingsverband tussen 7 scholen in het voortgezet onderwijs. 

Renske wordt gedreven door haar wens om veranderingen te realiseren, in producten, resultaten en/of mensen. Met betrekking tot het onderwijs komt dit vooral terug in het verbeteren van onderwijs- en leersituaties. Het realiseren van maatwerk voor leerlingen motiveert haar dan ook het meest. Renske vindt gemakkelijk aansluiting op verschillende organisatieniveaus, kan omgaan met belangentegenstellingen en ze is in staat om makkelijk nieuwe netwerken en samenwerkingsverbanden te creëren.

Renske is per direct beschikbaar voor maximaal 32 uur per week 
Ze heeft een salarisindicatie van € 4.200,- op basis van 36 uur per week.

location_onRegio Lelystad createWO person55 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Meer kandidaten weergeven