Kishan Soerdjpal

workConsultant Logistiek
location_cityRotterdam

phone06-51010931
linkedin.com/in/kishan-soerdjpal/
Kishan Soerdjpal

Van Rotterdam en van Logistiek. Man met een uitgesproken winnaarsmentaliteit. Haat verliezen. Legt de lat hoog. In zijn werk en in zijn sport… We have a winner by KO…!

Vacatures

Assistent Teamleider Verpakkingen – Westland

Voel jij je thuis in een internationale omgeving en neem je graag de touwtjes in eigen handen? Jij rent niet weg voor veel verantwoordelijkheid en dat komt goed uit. In deze functie worden jouw leidinggevende capaciteiten namelijk op de proef gesteld. Meer weten? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onWestland euro_symbol€2.300 tot €2.800

(Assistent) Declarant

Ben jij (Assistent) Declarant of heb je altijd gedroomd om Declarant te worden? Dan is dit jouw uitgelezen kans! Binnen een fijne en betrokken team worden jouw ontwikkelingen als (junior) Declarant naar een volgende level gebracht.

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.000 tot €2.500

Operator Import – regio Rotterdam

Een A tot Z functie waarin je de vrijheid hebt om maatwerk te leveren aan klanten door zelf bij rederijen te boeken. Ja, een echte A tot Z functie. Staat voor jou een optimale service naar klanten centraal en ren jij niet weg voor veel verantwoordelijkheid? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.500 tot €3.200

Expediteur Import Zeevracht – regio Rotterdam

Ben jij graag de belangrijke schakel tussen klant en vervoerders, en neem je graag het voortouw? In deze functie ben je van A tot Z verantwoordelijk voor alle inkomende zendingen. Word je hier warm van? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.700 tot €3.200
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Jason (Logistiek Administratief Medewerker)

Jason heeft ruim twee jaar werkervaring opgedaan bij diverse logistiek dienstverleners. Momenteel werkt hij bij een handelsorganisatie als Sales Assistant/Logistiek Coördinator. Hier is hij de schakel tussen de klant en het verkoopteam, en coördineert hij het importtraject. Na overleg met Jason en zijn leidinggevende moesten ze helaas de conclusie trekken dat dit niet de juiste functie is voor hem. Zijn huidige werkgever zegt het volgende: “Wij zien Jason het beste tot zijn recht komen in een logistieke omgeving waar hij direct contact heeft met klanten. Hij is sociaal, gedreven en spontaan, waardoor een ‘droge’ administratieve functie hem niet lijkt te passen." Wij gaan graag samen met hem op zoek naar een mooie uitdaging op een Customer Service afdeling.

Jason is een spontane en vriendelijke jongeman. Hij weet waar zijn verantwoordelijkheid ligt en neemt die ook graag. Hij heeft een proactieve houding en zet zich graag in voor een organisatie door oplossings- en doelgericht aan de slag te gaan. Hij is communicatief sterk en weet zich goed te manoeuvreren binnen een organisatie.

Jason is op korte termijn beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.300,- bruto per maand op fulltime basis. 

location_onRotterdam createMBO person28 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Ayo (Customer Service Medewerker Export)

Ayo heeft in augustus 2011 zijn hbo-opleiding Trade Management en in 2015 zijn Shipping, Transport and Freight Forwarding Course afgerond. Een jaar van zijn studie heeft hij gevolgd in China waar hij ook een stage heeft gelopen. Ayo heeft gewerkt als Global Material Supply Specialist bij een wereldwijde handelsorganisatie en voedselproducent. In deze functie was hij verantwoordelijk voor alle im- en export van FMCG goederen. Hierdoor heeft hij veel kennis aangaande import- & exportdocumentatie binnen de logistiek en supply chain. Momenteel werkt Ayo bij een producent van verf als Logistics Specialist Export. Hier is hij verantwoordelijk voor alle exportzendingen buiten de EU. Wegens een te grote reisafstand naar zijn werk is Ayo momenteel samen met Extra Talent op zoek naar een nieuwe werkgever. Hij is op zoek naar een bedrijf waar hij kan laten zien wat hij in zich heeft en het maximale uit zichzelf kan halen in een functie als Expediteur of Logistiek Coördinator.

Ayo is een communicatief vaardige, gedreven en ambitieuze man. Hij is altijd bereid om extra cursussen te volgen en daarbij spreekt hij meerdere talen namelijk Nederlands, Engels en Chinees (zowel Kantonees als Mandarijn) en basis Spaans. Dit zorgt er dan ook voor dat Ayo boven de markt uit steekt. 

Ayo heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand.

createHBO person31 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Caner (Expediteur)

Caner heeft sinds het afronden van zijn opleiding Technische Bedrijfskunde, met de specialisatie Supply Chain Management, tien jaar logistieke werkervaring. Momenteel werkt hij als Expediteur Wegtransport en is hij van A tot Z verantwoordelijk voor het organiseren van transporten door heel Europa. Hiervoor is hij als Internationaal Planner aan de slag gegaan met weg- en zeetransport. Hierbij werd gebruik van externe vervoerders. Op deze manier heeft hij perfect leren coördineren, plannen en organiseren van wereldwijd transport.

Nu Caner ervaring heeft opgedaan bij de verschillende kanten in de logistieke keten, is het voor hem duidelijk waar zijn hart ligt. De verschillende schakels en de spin in het web zijn in een productieomgeving is voor hem weggelegd. Daarom is hij nu samen met Extra Talent aan het zoeken naar de volgende stap in zijn carrière. Het liefst wil hij een functie waarin hij overkoepelend het logistieke proces kan coördineren en regelen, zoals Logistiek Coördinator of Supply Chain Planner.

Caner is een jongen die eerst nadenkt voordat hij iets doet. Hierdoor overziet hij goed de processen en weet hij daarna juist en adequaat te handelen. Hij houdt de economische belangen goed in de gaten, waarbij hij zijn interesse voor technische omgevingen niet onder stoelen of banken schuift.

Caner heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onPapendrecht createHBO person31 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Rohit (Transportplanner)

Rohit heeft ruim anderhalf jaar werkervaring als Taxi- en Personeelsplanner. Na het behalen van zijn diploma voor Logistiek Leidinggevende, verhuisde hij naar Rotterdam met als bedoeling om in de Logistiek aan de slag te gaan als Transportplanner. Nu heeft hij als Personeelsplanner gewerkt voor de bijsturing van rijdend personeel bij calamiteiten, waar hij onder een zeer hoge werkdruk goed heeft weten te presteren. Rohit is in staat om ad hoc te reageren en om de juiste beslissingen te nemen onder een hoge tijdsdruk. Momenteel werkt hij als Taxi Planner voor een zorggroep en verzorgt dagelijks vijftien ritten die met hoge mate constant wijzigen. Dit, in combinatie met een lastige werkgroep van vrijwilligers, zorgt ervoor dat het een leuke uitdaging is. Echter worden de gemaakte afspraken niet nagekomen en wordt zijn geweten aangesproken, aangezien hij niet zijn ambities achterna gaat als Assistent Transportplanner. Daarom is Rohit per oktober beschikbaar voor een nieuwe uitdaging in de Logistiek. 

Rohit is een ijverige jonge man, die graag een overstap wil maken naar de logistieke sector. Na zijn Logistiek gerelateerde opleiding wilt hij deze overstap realiseren. Het plannen en ad hoc kunnen reageren op situaties onder een tijdsdruk vindt hij prettig werken. Daarnaast heeft hij een open persoonlijkheid en komt graag in contact met anderen. Zijn manier van communiceren is duidelijk en hij weet dit goed toe te passen in zijn werk. Verder vindt hij het prettig om zelfstandig te functioneren.

Rohit is per direct beschikbaar en hij heeft een salarisindicatie van € 2.300,- bruto per maand, op basis van een 40-urige werkweek.

location_onRotterdam createMBO person31 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Meer kandidaten weergeven