Kishan Soerdjpal

workConsultant Logistiek
location_cityRotterdam

phone06-51010931
linkedin.com/in/kishan-soerdjpal/
Kishan Soerdjpal

Van Rotterdam en van Logistiek. Man met een uitgesproken winnaarsmentaliteit. Gaat altijd voor de winst. Legt de lat hoog. In zijn werk en in zijn sport… We have a winner by KO!

Vacatures

Allround Expediteur bij een fruit forwarder – Rotterdam

Wil jij graag alle facetten in de forwarding beheersen? Alle? Ja, letterlijke alle onderdelen die voorkomen in de forwarding. Voor een expediteur in de fruitsector zoeken wij een leergierige alleskunner die graag deze stap durft te maken.

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.300 tot €2.800

Customer Service Representative bij een logistiek dienstverlener – Rotterdam

Ben jij graag het middelpunt in de logistieke processen? Jij krijgt energie van klantcontact en het verzorgen van een outstanding customer experience. Voor deze internationale logistiek dienstverlener zoeken wij het visitekaartje! 

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.500 tot €3.300

Expediteur Import bij een logistiek dienstverlener – omgeving Ridderkerk

Wil jij graag onderdeel zijn van een van de grootste Japanse logistiek dienstverleners? Binnen deze organisatie krijg je de kans om de fijne kneepjes van het vak binnen de forwarding te leren. Ren jij niet weg voor veel verantwoordelijkheid? Dan ben ik op zoek naar jou!

access_timeFulltime location_onRidderkerk euro_symbol€2.100 tot €2.700

Project Expediteur bij een familiebedrijf – Rotterdam

Gaat jouw hart sneller kloppen van complexe zendingen? Bij deze organisatie word je als specialist ingezet bij het organiseren en coördineren van speciale zendingen in de petrochemische sector. Heb jij een hands-on-mentaliteit en ren je niet weg voor veel verantwoordelijkheid? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.700 tot €3.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Shue (Customer Service Medewerker Export)

Shue is met ruim 6 jaar ervaring een volwaardige Export Customer Service Operator. Momenteel is zij werkzaam rondom de productie van ruwe grondstoffen voor de voedselproductie voor dieren. Na het afronden van haar hbo-studie 'Trade Management voor Azië' is Shue bij een leverancier van dierenvoeding begonnen. Al snel heeft zij zich op weten te werken in de organisatie naar een rol als eindverantwoordelijke op de afdeling. Op de afdeling Customer Service voert zij nu de controles uit alvorens de producten worden geëxporteerd. Als contactpersoon voor zowel collega's als externe partijen, zorgt ze van A tot Z dat de planningen naadloos op elkaar aansluiten, terwijl de klant het middelpunt is in het proces. Na 6 jaar kent ze de business en de werkzaamheden binnen de organisatie. Shue is op dit moment op zoek naar meer uitdaging in een andere werkomgeving. Samen met Extra Talent is ze op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Shue komt over als een spontane jonge dame, haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Dit komt al snel naar voren bij het aangaan van een gesprek. Haar expertise deelt ze graag en kan ze goed overbrengen op anderen. Dit blijkt ook in haar waar werkverleden. Hier treedt ze op als vraagbaak voor de afdeling en eindverantwoordelijke voor de controles bij het exporteren van de goederen, kortom, Shue is een werknemer met veel potentie.

Shue heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand.

createHBO person32 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Brian (Logistiek Coordinator)

Brian heeft inmiddels ruim 2,5 jaar werkervaring in de logistiek, waarvan 2 jaar als Logistiek Medewerker en Plaatsvervangend Teamcoördinator. Hij is na zijn studie aan het STC begonnen als Logistiek Medewerker en is verantwoordelijk voor het ontvangen, verwerken en laden van de goederen rondom het warehouse. Brian gebruikt zijn ruimtelijk inzicht en motivatie om zich te onderscheiden van zijn collega's door een extra stap te zetten en na te denken over optimalisatie op de werkvloeren. Momenteel ontbreekt Brian uitdaging in zijn werk en is er helaas geen mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie. Hij zoekt meer uitdaging in een spilfunctie rol als Logistiek Coördinator die ook operationeel werkzaam is in het warehouse. 

Brian heeft een open persoonlijkheid, dit blijkt uit het feit dat hij graag over zijn familie, vrienden en werk vertelt. Hij vormt graag zijn eigen mening en deelt die met zijn collega's om te sparren over eventuele optimalisatie. Brian is een jongeman met een toekomstbeeld en gebruikt zijn ambitie om stappen te zetten in zijn carrière.  

Brian heeft een salarisindicatie van € 2.200,- bruto per maand en hij heeft een opzegtermijn van een maand. 

createMBO person20 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Ayo (Customer Service Medewerker Export)

Ayo heeft in augustus 2011 zijn hbo-opleiding Trade Management en in 2015 zijn Shipping, Transport and Freight Forwarding Course afgerond. Een jaar van zijn studie heeft hij gevolgd in China waar hij ook een stage heeft gelopen. Ayo heeft gewerkt als Global Material Supply Specialist bij een wereldwijde handelsorganisatie en voedselproducent. In deze functie was hij verantwoordelijk voor alle im- en export van FMCG goederen. Hierdoor heeft hij veel kennis aangaande import- & exportdocumentatie binnen de logistiek en supply chain. Momenteel werkt Ayo bij een producent van verf als Logistics Specialist Export. Hier is hij verantwoordelijk voor alle exportzendingen buiten de EU. Wegens een te grote reisafstand naar zijn werk is Ayo momenteel samen met Extra Talent op zoek naar een nieuwe werkgever. Hij is op zoek naar een bedrijf waar hij kan laten zien wat hij in zich heeft en het maximale uit zichzelf kan halen in een functie als Expediteur of Logistiek Coördinator.

Ayo is een communicatief vaardige, gedreven en ambitieuze man. Hij is altijd bereid om extra cursussen te volgen en daarbij spreekt hij meerdere talen namelijk Nederlands, Engels en Chinees (zowel Kantonees als Mandarijn) en basis Spaans. Dit zorgt er dan ook voor dat Ayo boven de markt uit steekt. 

Ayo heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand.

createHBO person31 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Caner (Expediteur)

Caner heeft sinds het afronden van zijn opleiding Technische Bedrijfskunde, met de specialisatie Supply Chain Management, tien jaar logistieke werkervaring. Momenteel werkt hij als Expediteur Wegtransport en is hij van A tot Z verantwoordelijk voor het organiseren van transporten door heel Europa. Hiervoor is hij als Internationaal Planner aan de slag gegaan met weg- en zeetransport. Hierbij werd gebruik van externe vervoerders. Op deze manier heeft hij perfect leren coördineren, plannen en organiseren van wereldwijd transport.

Nu Caner ervaring heeft opgedaan bij de verschillende kanten in de logistieke keten, is het voor hem duidelijk waar zijn hart ligt. De verschillende schakels en de spin in het web zijn in een productieomgeving is voor hem weggelegd. Daarom is hij nu samen met Extra Talent aan het zoeken naar de volgende stap in zijn carrière. Het liefst wil hij een functie waarin hij overkoepelend het logistieke proces kan coördineren en regelen, zoals Logistiek Coördinator of Supply Chain Planner.

Caner is een jongen die eerst nadenkt voordat hij iets doet. Hierdoor overziet hij goed de processen en weet hij daarna juist en adequaat te handelen. Hij houdt de economische belangen goed in de gaten, waarbij hij zijn interesse voor technische omgevingen niet onder stoelen of banken schuift.

Caner heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onPapendrecht createHBO person31 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven