Peter Bos

workConsultant Financieel
location_cityAmsterdam

phone06-10371411
linkedin.com/in/peter--bos/
Peter Bos

Vacatures

Zelfstandig Administratief Medewerker in Utrecht

Na het afronden van je administratieve opleiding heb je binnen één of twee organisaties drie tot vijf jaar ervaring opgedaan als Administratief Medewerker. Je mist in je huidige baan het zelfstandig indelen van je werkzaamheden en neemt graag de verantwoordelijkheid binnen je functie. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onUtrecht euro_symbol€2.750 tot €3.250

Senior Administratief Medewerker

Heb jij de afgelopen jaren binnen één of twee organisaties de verantwoordelijkheid gehad over een complete administratie? Als je dat hebt gecombineerd met uiteenlopende controlewerkzaamheden én klaar bent om je kennis binnen een creatieve organisatie in te zetten, lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€3.000 tot €4.000

Administratief Medewerker

Op loopafstand van het Olympisch Stadion, in een groene omgeving: daar zit jouw nieuwe werkgever gevestigd. Als Administratief Medewerker ga je aan de slag binnen het zeer servicegerichte bedrijf, in een industriële en transparante werkomgeving. Lees snel meer!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €3.000

Junior Administratief Medewerker

Je staat op de drempel van je carrière na het afronden van je administratieve mbo-opleiding. Ben je er klaar voor? Leuk, want deze groeiende organisatie kan niet wachten om kennis met jou te maken! Lees snel meer over jouw nieuwe werkgever.

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.000 tot €2.400
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Leonie (Salarisadministrateur)

Leonie heeft drie jaar werkervaring op het gebied van salarisadministratie en HR. In haar laatste functie was ze als Salarisadministrateur onder meer verantwoordelijk voor mutaties, de controle bij verloning en de eindafrekening voor medewerkers. Ook was ze telefonisch en per mail het aanspreekpunt voor diverse vragen van medewerkers. In haar nieuwe functie heeft ze graag diverse werkzaamheden, waaronder veel contact met medewerkers en klanten.

Leonie is een energieke en spontane jongedame die in haar werk graag in contact is met collega’s en klanten. Ze is communicatief zeer vaardig en weet ook op het juiste moment een luisterend oor te bieden. Door haar studie en werkervaring staat ze haar mannetje en leunt ze op veel kennis, die ze graag in de praktijk inzet.

Leonie is direct beschikbaar en ze heeft een salarisindicatie van € 3.100,- op basis van 40 uur per week.

createHBO person26 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Sasha (Salarisadministrateur)

Sasha werkt nu bijna anderhalf jaar als Salarisadministrateur binnen een middelgrote organisatie. In deze functie is ze verantwoordelijk voor de maandelijkse verwerking van salarissen en heeft ze contact met de klant, de Belastingdienst en pensioenfondsen. Ook controleert en dient ze de loon- en pensioenaangiftes in. De inhoud van haar huidige functie bevalt goed. Echter doet ze dit liever binnen een jongere, innovatieve organisatie met korte lijnen.

Sasha is een representatieve en communicatief zeer vaardige jongedame. Door haar ervaring als professioneel fotomodel weet ze zich eenvoudig overeind te houden in een stressvolle omgeving, waar deadlines gehaald moeten worden. Dit komt in haar huidige werk ook naar voren, waarbij ze in staat is om secuur te werken met oog voor detail. Haar behulpzame karakter sluit goed aan bij werken in teamverband, naast de grote mate van zelfstandigheid die in haar huidige baan vereist is.

Sasha heeft een opzegtermijn van één maand en zij heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

createMBO person28 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Dinja (Financieel Medewerker)

Dinja heeft ruim 25 jaar financiële kennis opgedaan binnen drie organisaties. Ze heeft negen jaar gewerkt als Medewerker Pensioenadministratie voor een grote pensioenbeheerder. Daarna heeft ze met veel plezier acht jaar als Junior Assistent Accountant gewerkt voor een bekend accountantskantoor. In de afgelopen negen jaar is ze verantwoordelijk geweest voor de gehele administratie van een organisatie gespecialiseerd in klimaatbeheersing. Binnen deze functie droeg zij zorg voor de gehele organisatie bij afwezigheid van de directie. Zij is toe aan een nieuwe uitdaging als Allround Financieel Medewerker.

Dinja is een representatieve en spontane vrouw met hart voor de zaak. Ze is zeer prettig in de omgang en gaat zeer secuur te werk. Naast het met precisie uitvoeren van haar dagelijkse werkzaamheden, is zij ook zo ingesteld dat ze makkelijk extra werkzaamheden oppakt en daarover de verantwoordelijkheid draagt. Dinja zal zich altijd optimaal inzetten voor haar werkgever.

Dinja heeft een opzegtermijn van 2 maanden, is beschikbaar voor 32 tot 36 uur per week en heeft een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand op basis van fulltime (40 uur).

createMBO person49 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Saphira (Financieel Medewerker)

Saphira is 10 jaar geleden haar carrière als Financieel Administrateur gestart. Zij heeft tijdens haar hbo-opleiding Bedrijfseconomie 6 jaar voor een stichting gewerkt als Financieel medewerker, waarna zij een jaar lang alleen de financiële administratie heeft gedaan voor een uitgeverij. Vervolgens heeft zij nog bij een aantal bedrijven als Financieel medewerker gewerkt. Saphira is nu op zoek naar een nieuwe uitdaging als Financieel medewerker waarin zij ook doorgroeimogelijkheden heeft.

Saphira is door haar communicatieve vaardigheden en vlotte overkomen een prettige gesprekspartner. Ze is een vriendelijke en sociale dame, die graag in een informele omgeving werkzaam is. Saphira is een teamplayer, maar kan ook prima zelfstandig werken.

Saphira is direct beschikbaar en is voor 32 uur per week beschikbaar. Ze heeft een salarisindicatie van  € 2.900,- bruto per maand (40 uur).  

createHBO person28 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven