Demi Pors

workConsultant Supply Chain
location_cityRotterdam

phone06-10414631
linkedin.com/in/demipors/
Demi Pors

Van Rotterdam en van Supply Chain. Geniet van de juiste match. Maar ook van uitgaan. En van erop uit vliegen. Het liefst naar een hagelwit strand. alhoewel een mooie stad ook niet te versmaden is.

Vacatures

Technisch Inkoper - Rotterdam

Wil jij jezelf ontwikkelen tot een échte inkoopprofessional en ben je toe aan je tweede uitdaging binnen de Supply Chain? Jij weet altijd het beste resultaat te behalen en hebt veel affiniteit met techniek. Herken jij jezelf in deze omschrijving? Reageer dan direct!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.000 tot €3.500

Senior Technisch Inkoper

Het professionaliseren van een Inkoopafdeling, verantwoordelijk zijn voor het inkopen van technische componenten voor grootschalige projecten én regelmatig voor zaken naar het buitenland? Als jouw hart hiervan sneller gaat kloppen, dan ben ik op zoek naar jou!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.500 tot €3.500

Supply Chain Medewerker

Zet jij, net als deze organisatie, graag de bloemetjes buiten? Dat komt mooi uit! Deze fleurige organisatie is op zoek naar een Supply Chain (young)professional die het verschil durft maken. Ben jij hiervoor dé aangewezen persoon, reageer dan snel!

access_timeFulltime location_onDordrecht euro_symbol€2.100 tot €2.500

Supply Chain Planner in de foodindustrie

Met jouw efficiënte planningsvaardigheden weet jij de Supply Chain processen optimaal in te richten en zorg jij ervoor dat er altijd op tijd kan worden geleverd. Ben jij toe aan een tweede stap in jouw carrière en wil jij dit doen bij een vooruitstrevende marktleider in de food industrie? Reageer dan direct!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.000 tot €3.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Remy (Supply Chain Planner)

Remy heeft al ruim vijf jaar ervaring binnen de Supply Chain. Waar hij begonnen is als Supply Chain Medewerker is hij inmiddels intern doorgestroomd naar de functie Supply Chain Planner. Hier is hij onder andere verantwoordelijk voor het bijhouden van correcte voorraadniveaus, opstellen van productieplanningen en plant hij transport in. Omdat er bij deze organisatie in de toekomst geen verdere mogelijkheden voor hem zijn, is hij zich aan het oriënteren op een nieuwe uitdaging binnen de Supply Chain als Planner.

Remy is een vriendelijke man die direct is in zijn manier van communiceren. Hij is graag betrokken bij de organisatie en zijn collega's. Remy is iemand die altijd oprecht geïnteresseerd is in een ander en goed met iedereen overweg kan. Hij is dan ook zeer sociaal en gaat gemakkelijk het gesprek aan. Doordat hij nieuwe dingen gemakkelijk eigen maakt, vindt hij snel zijn weg binnen een organisatie.

Remy heeft een opzegtermijn van twee maanden, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand.

location_onDordrecht createHBO person30 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Romee (Supply Chain Coördinator)

Romee heeft bijna twee jaar ervaring opgedaan bij een internationale handelsorganisatie en een multinational. Gedurende een jaar is zij werkzaam geweest als Senior Supply Chain Medewerker, waar zij het voorraadbeheer van een van de grootste klanten op zich nam. Daarnaast was ze betrokken bij een intern project omtrent de implementatie van Unit 4. Onlangs heeft zij de overstap gemaakt naar Sales Support, waar zij voornamelijk ondersteuning bied aan accountmanagers van key-accounts. Omdat deze functie voelt als een stap terug, is Romee op zoek naar een nieuwe uitdaging die wél een stap vooruit is. Robin is graag betrokken bij verschillende facetten binnen een organisatie, gaat dan ook graag aan de slag als Supply Chain Coördinator.

Romee is een ondernemende jongedame die altijd bezig is, ze vindt het leuk om te schakelen tussen verschillende taken en werkt het beste onder druk. Ze vindt het fijn om leuke mensen en collega’s om zich heen te hebben. Daarnaast staat hard werken centraal. Robin is sociaal erg vaardig, waardoor zij gemakkelijk gesprekken aanknoopt en hiermee goed weet te achterhalen wat klanten graag willen.

Romee is beschikbaar voor 40 uur in de week en heeft een opzegtermijn van één maand. Haar salarisindicatie is € 2.850,- bruto per maand.

location_onRotterdam createHBO person25 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Omer (Inkoper)

Omer heeft zich van assistent inkoper doorontwikkeld naar senior inkoper en was hierbij verantwoordelijk voor de grote spelers in de online gaming markt. Hij had regelmatig contact met bedrijven die in de quote 500 staan. Omer kocht zelfstandig in tot € 1.000.000,- per bestelling, wat veel verantwoordelijkheid met zich meebrengt. Vervolgens is hij als freelancer aan de slag gegaan in het ICT werkveld. Zijn hart ligt echter toch bij het inkopen, waardoor hij momenteel op zoek is naar een nieuwe uitdaging als inkoper binnen de Supply Chain.

Omer is een vriendelijke, leergierige man, die zichzelf graag blijft ontwikkelen. Omer heeft inzicht in processen en heeft graag meerdere touwtjes in handen. Hij is creatief, resultaatgericht en denkt in oplossingen. Dit heeft hij laten zien toen hij als senior inkoper ook verantwoordelijk was voor de verkoop via de webshop en hij uiteindelijk samen met zijn collega's een omzet had gedraaid van € 1.200.000,-. 

Omer is per 1 juli full time beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand.

createMBO person36 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Stijn (HBO Starter Supply Chain)

Stijn is een hbo-starter die al veel Supply Chain kennis heeft opgedaan tijdens stages en bijbanen. In deze rollen was hij onder andere verantwoordelijk voor voorraadbeheer, data- optimalisatie en implementatie van zijn eigen verbeterplannen. Hij heeft de minor Supply Chain Management gedaan en zijn Pre-Master Business Administration behaald. Daarnaast houdt hij zich ook bezig met de blockchain en cryptocurrency. Hij doet hiervoor veel research naar bedrijven en investeert in bedrijven waar hij potentie in ziet. Dit laat zien dat Stijn een erg commerciële instelling heeft. Momenteel is Stijn op zoek naar een uitdagende startersfunctie binnen de Supply Chain.         

Stijn is een starter die beschikt over goede organisatorische en planmatige skills. Hij is zeer vaardig met Excel en vindt het ook erg leuk om hiermee bezig te zijn. Hij is operationeel ingesteld en hij vindt het ook erg leuk om analytisch bezig te zijn. Daarnaast is hij communicatief erg sterk en dat maakt hem een uitstekende gesprekspartner, of het nu gaat om droge analytische stof of een commercieel gesprek met een leverancier.

Stijn is per direct ful time beschikbaar en hij heeft een salarisindicatie van € 2.400,- bruto per maand.

location_onRotterdam createHBO person24 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Meer kandidaten weergeven