Demi Pors

workConsultant Supply Chain
location_cityRotterdam

phone06-10414631
linkedin.com/in/demipors/
Demi Pors

Van Rotterdam en van Supply Chain. Geniet van de juiste match. Maar ook van uitgaan. En van erop uit vliegen. Het liefst naar een hagelwit strand, alhoewel een mooie stad ook niet te versmaden is.

Vacatures

Junior Inkoper maritieme sector

Starters opgelet! Eén van de grootste scheepsbevoorraders ter wereld is op zoek naar een Junior Inkoper. Is geen order jou te veel en houd je ten allen tijden het belang van de klant in het zicht? Stop met zoeken, want ik heb dé perfecte baan voor jou!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.100 tot €2.600

Junior Demand Planner

Hbo starters opgelet! Ben jij er klaar voor om je eerste stap op de arbeidsmarkt te zetten als Junior Demand Planner en krijg jij een kick van het optimaliseren van bestaande productieprocessen? Deze dynamische organisatie is op zoek naar jou!

access_timeFulltime location_onGouda euro_symbol€2.200 tot €3.000

Inventory planner

Je bent (bijna) in het bezit van je hbo-diploma en je wilt graag werken bij een organisatie die wereldwijd behoort tot de grootste leveranciers van producten en diensten voor de maritieme sector. Zoek jij een baan waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.200 tot €2.600

Supply Chain Planner

Je hebt (bijna) je hbo-diploma op zak en je weet als geen ander hoe je de beste planning in elkaar zet. Ben jij op zoek een uitdaging bij een vooruitstrevende marktleider in de bloemen- en plantenindustrie? Lees dan snel verder en reageer!

access_timeFulltime location_onDordrecht euro_symbol€2.200 tot €2.700
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Latif (WO Starter Supply Chain)

Latif is momenteel bezig met zijn Master Supply Chain Management. Het rest hem enkel nog één tentamen af te ronden. Naast zijn opleiding is hij de afgelopen tien jaar werkzaam geweest als Teamleider bij een lokale supermarkt. Dagelijks stuurt hij hier 25 tot 50 collega's aan verdeeld over verschillende afdelingen. Tevens heeft hij hier samen met twee collega's een intern project opgezet, waarmee zij de voorraadniveau's hebben teruggebracht van €450.000,- naar €210.000,- binnen een tijdsbestek van één jaar. Nu hij aan de start van zijn carrière staat, is hij op zoek naar een uitdaging binnen de Supply Chain. Het liefst gaat hij aan de slag als Voorraadbeheerder of Supply Chain Planner. 

Latif is een echte doorzetter die weet hoe het is om hard voor iets te werken. Dit blijkt uit het feit dat hij op het VMBO is begonnen om uiteindelijk met een WO Master af te sluiten. Latif is analytisch zeer sterk en haalt veel voldoening uit het plannen en analyseren van werkzaamheden. Omdat hij resultaatgericht te werk gaat zorgt hij ervoor dat problemen zo snel en efficiënt mogelijk worden opgelost. Hierdoor weet hij zijn gestelde doelen en deadlines te behalen.

Latif is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.850,- bruto per maand.

location_onDen Haag createWO person29 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Hadir (Supply Chain Planner)

Hadir heeft al tien jaar ervaring binnen de Supply Chain, waarvan vier jaar in leidinggevende posities. Inmiddels is hij werkzaam als Senior Supply Chain Planner bij een internationaal productiebedrijf. Binnen deze functie is hij verantwoordelijk voor de gehele Supply Chain Planning van A tot Z. Daarnaast neemt hij verschillende interne projecten op zich. Zo heeft hij een nieuw ERP-systeem geïmplementeerd en heeft hij de gehele Supply Chain afdeling gecentraliseerd naar de vestiging in Amsterdam, waar hij momenteel ook werkzaam is. Ondanks dat Hadir met veel plezier binnen deze organisatie werkt, begint de reisafstand hem op de breken. Met deze reden is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging dichterbij huis. 

Hadir is een loyale en draadkrachtige man die zichzelf voor de volle 100% inzet voor een organisatie. Hij is dan ook zeer betrokken bij de interne processen en zijn collega’s. Bij het nemen van beslissingen neemt hij het voortouw en weet gemakkelijk prioriteiten te stellen. Hadir heeft zichzelf in zijn loopbaan continue weten te ontwikkelen, zo heeft hij verschillende cursussen afgerond en spreekt hij vloeiend Duits. Zijn talenkennis past hij dan ook graag toe in zijn werk, bijvoorbeeld door te communiceren met leveranciers en klanten binnen- en buiten Europa.

Hadir heeft een opzegtermijn van één maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €4.300,- bruto per maand.

location_onRotterdam createHBO person34 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500

Maria (Supply Chain Planner)

Marta heeft bijna twee jaar werkervaring opgedaan als Stock Planner en –Analist binnen een internationale handelsorganisatie. De bevoorrading van alle winkels buiten de Benelux viel onder haar verantwoording. Aan de hand van verschillende analyses en het alloceren van FMCG-producten zorgde zij voor de optimale beschikbaarheid. Als Stock Analist zorgt zij ervoor dat alle nieuw geopende winkels van a tot z worden ingericht en bevoorraad. Ook het oplossen van logistieke vraagstukken neemt zij voor haar rekening. Mede doordat haar nieuwe functie haar niet voldoende uitdaging biedt en de reisafstand haar opbrak, heeft zij de keuze gemaakt om niet verder te gaan binnen de organisatie. Marta is op zoek naar een nieuwe werkgever die haar een uitdaging voor de langere termijn kan bieden. Bijvoorbeeld als Demand- of Supply Chain Planner.

Marta is een internationaal georiënteerde jongedame, die tevens beschikt over een ruime talenkennis. De Engelse en Spaanse taal beheerst zij beide vloeiend. Tevens heeft zij in een tijdsbestek van twee jaar een derde taal eigen gemaakt. In het buitenland heeft zij een dubbele Master opleiding afgerond, dit betoogt van haar intelligentie en doorzettingsvermogen. Deze vaardigheden past zij graag toe in haar werkzaamheden, zo heeft zij een intern forecastprobleem tot de bodem uitgezocht, waarmee de interne leverperformance is verhoogd.

Marta is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.950,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

location_onDen Haag createWO person28 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Stefan (Supply & Demand Manager)

Stefan heeft negen jaar werkervaring bij een internationale handelsorganisatie, waarvan de laatste anderhalf jaar in een leidinggevende positie. Na het afronden van zijn hbo-opleiding is hij begonnen als Voorraadbeheerder, inmiddels heeft hij zich binnen de organisatie ontwikkeld tot Supply Chain Manager. Binnen deze organisatie is hij onder andere verantwoordelijk geweest voor grote projecten met betrekking tot het centraliseren van de voorraad en het implementeren van diverse systemen. Na negen jaar binnen dezelfde organisatie is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de Supply Chain. Hij zou zich graag weer willen bezig houden met operationele werkzaamheden en met optimaliseren van Supply Chain processen.  

Stefan is een vriendelijke man die graag procesmatig te werk gaat. Hij heeft een goede kijk op processen en weet procesverbeteringen door te voeren door het creëren van draagvlak voor een gezamenlijk resultaat. Stefan is communicatief erg vaardig en weet gemakkelijk analytische gegevens te vertalen naar begrijpbare informatie. Met zijn hands-on mentaliteit en analytische vaardigheden weet hij altijd zijn doel te bereiken. 

Stefan heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 5.400 bruto per maand.

location_onDordrecht createHBO person33 jaar euro_symbolMeer dan €5.000
Meer kandidaten weergeven