Demi Pors

workConsultant Supply Chain
location_cityRotterdam

phone06-10414631
linkedin.com/in/demipors/
Demi Pors

Van Rotterdam en van Supply Chain. Geniet van de juiste match. Maar ook van uitgaan. En van erop uit vliegen. Het liefst naar een hagelwit strand, alhoewel een mooie stad ook niet te versmaden is.

Vacatures

Supply Chain Coördinator

Ben jij klaar voor de eerste, tweede én derde stap in je carrière? Je krijgt te maken met alle facetten binnen de organisatie en weet deze te verbinden. Inkoop, forecasting en procesoptimalisatie zijn een paar voorbeelden van deze veelzijdige functie. Wil jij jezelf verder ontwikkelen? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.200 tot €2.700

Junior Supply Chain Coördinator

Sta jij op het punt om je hbo-opleiding af te ronden en ben jij op zoek naar een uitdagende startersfunctie? Je stelt forecasts op, bent hét aanspreekpunt voor klanten en beheert de klantorders van A tot Z. Als jij klaar bent voor deze verantwoordelijkheden, reageer dan direct!

access_timeFulltime location_onDelft euro_symbol€2.200 tot €2.750

Junior Inkoper

Ben jij klaar om je eerste stappen te zetten op de arbeidsmarkt? Jij wilt dit graag doen binnen een dynamische en snel veranderende omgeving waarin ad-hoc-schakelen van groot belang is. Hier krijg je de kans om je te ontwikkelen tot een echte inkoopprofessional en krijg je veel verantwoordelijkheden. Reageer snel!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.100 tot €2.600

Supply Chain Planner in de foodindustrie

Heb jij zin in een nieuwe uitdaging waarbij jij verantwoordelijk bent voor het maken van een efficiënte planning en het optimaliseren van bestaande productieprocessen? Bij deze organisatie krijg jij de kans om jezelf echt te ontwikkelen binnen de Supply Chain. Ben jij de starter die ik zoek? Reageer dan snel!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.300 tot €2.800
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Latif (WO Starter Supply Chain)

Latif is momenteel bezig met zijn Master Supply Chain Management. Het rest hem enkel nog één tentamen af te ronden. Naast zijn opleiding is hij de afgelopen tien jaar werkzaam geweest als Teamleider bij een lokale supermarkt. Dagelijks stuurt hij hier 25 tot 50 collega's aan verdeeld over verschillende afdelingen. Tevens heeft hij hier samen met twee collega's een intern project opgezet, waarmee zij de voorraadniveau's hebben teruggebracht van €450.000,- naar €210.000,- binnen een tijdsbestek van één jaar. Nu hij aan de start van zijn carrière staat, is hij op zoek naar een uitdaging binnen de Supply Chain. Het liefst gaat hij aan de slag als Voorraadbeheerder of Supply Chain Planner. 

Latif is een echte doorzetter die weet hoe het is om hard voor iets te werken. Dit blijkt uit het feit dat hij op het VMBO is begonnen om uiteindelijk met een WO Master af te sluiten. Latif is analytisch zeer sterk en haalt veel voldoening uit het plannen en analyseren van werkzaamheden. Omdat hij resultaatgericht te werk gaat zorgt hij ervoor dat problemen zo snel en efficiënt mogelijk worden opgelost. Hierdoor weet hij zijn gestelde doelen en deadlines te behalen.

Latif is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.850,- bruto per maand.

location_onDen Haag createWO person29 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Hadir (Supply Chain Planner)

Hadir heeft al tien jaar ervaring binnen de Supply Chain, waarvan vier jaar in leidinggevende posities. Inmiddels is hij werkzaam als Senior Supply Chain Planner bij een internationaal productiebedrijf. Binnen deze functie is hij verantwoordelijk voor de gehele Supply Chain Planning van A tot Z. Daarnaast neemt hij verschillende interne projecten op zich. Zo heeft hij een nieuw ERP-systeem geïmplementeerd en heeft hij de gehele Supply Chain afdeling gecentraliseerd naar de vestiging in Amsterdam, waar hij momenteel ook werkzaam is. Ondanks dat Hadir met veel plezier binnen deze organisatie werkt, begint de reisafstand hem op de breken. Met deze reden is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging dichterbij huis. 

Hadir is een loyale en draadkrachtige man die zichzelf voor de volle 100% inzet voor een organisatie. Hij is dan ook zeer betrokken bij de interne processen en zijn collega’s. Bij het nemen van beslissingen neemt hij het voortouw en weet gemakkelijk prioriteiten te stellen. Hadir heeft zichzelf in zijn loopbaan continue weten te ontwikkelen, zo heeft hij verschillende cursussen afgerond en spreekt hij vloeiend Duits. Zijn talenkennis past hij dan ook graag toe in zijn werk, bijvoorbeeld door te communiceren met leveranciers en klanten binnen- en buiten Europa.

Hadir heeft een opzegtermijn van één maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €4.300,- bruto per maand.

location_onRotterdam createHBO person34 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500

Maria (Supply Chain Planner)

Marta heeft bijna twee jaar werkervaring opgedaan als Stock Planner en –Analist binnen een internationale handelsorganisatie. De bevoorrading van alle winkels buiten de Benelux viel onder haar verantwoording. Aan de hand van verschillende analyses en het alloceren van FMCG-producten zorgde zij voor de optimale beschikbaarheid. Als Stock Analist zorgt zij ervoor dat alle nieuw geopende winkels van a tot z worden ingericht en bevoorraad. Ook het oplossen van logistieke vraagstukken neemt zij voor haar rekening. Mede doordat haar nieuwe functie haar niet voldoende uitdaging biedt en de reisafstand haar opbrak, heeft zij de keuze gemaakt om niet verder te gaan binnen de organisatie. Marta is op zoek naar een nieuwe werkgever die haar een uitdaging voor de langere termijn kan bieden. Bijvoorbeeld als Demand- of Supply Chain Planner.

Marta is een internationaal georiënteerde jongedame, die tevens beschikt over een ruime talenkennis. De Engelse en Spaanse taal beheerst zij beide vloeiend. Tevens heeft zij in een tijdsbestek van twee jaar een derde taal eigen gemaakt. In het buitenland heeft zij een dubbele Master opleiding afgerond, dit betoogt van haar intelligentie en doorzettingsvermogen. Deze vaardigheden past zij graag toe in haar werkzaamheden, zo heeft zij een intern forecastprobleem tot de bodem uitgezocht, waarmee de interne leverperformance is verhoogd.

Marta is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.950,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

location_onDen Haag createWO person28 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Reda (Supply Chain Coördinator)

Reda heeft ruim vier jaar ervaring binnen de Supply Chain, waarvan drie jaar in leidinggevende posities. Inmiddels is hij werkzaam als Supply Chain Planner bij een internationaal productiebedrijf. Binnen deze functie is hij verantwoordelijk voor de gehele supply chain planning van a tot z. Naast het opstellen van de planningen, is hij ook verantwoordelijk voor het opstellen van de (korte termijn) forecasts, inplannen van transporten en is hij key-user van het ERP-sSysteem LN. Vanwege een grote reorganisatie is Reda genoodzaakt op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging binnen de Supply Chain. Het liefst ziet hij zichzelf in een functie als Planner of Supply Chain Coördinator.

Reda is een enthousiaste jongeman die zichzelf voor de volle 100% inzet voor een organisatie. Hij is dan ook zeer betrokken bij de interne processen en zijn collega’s. Door zijn ruime ervaring in een warehouse-omgeving, weet hij een goed overzicht te houden over alle processen, vindt hij het leuk om te schakelen tussen verschillende taken en werkt hij het beste onder druk. Reda is erg gedreven en is met zijn werkmentaliteit een toevoeging voor iedere organisatie.

Reda heeft een opzegtermijn van één maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.100,- bruto per maand.

location_onHellevoetsluis createMBO person29 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Meer kandidaten weergeven