Demi Pors

workConsultant Supply Chain
location_cityRotterdam

phone06-10414631
linkedin.com/in/demipors/
Demi Pors

Van Rotterdam en van Supply Chain. Geniet van de juiste match. Maar ook van uitgaan. En van erop uit vliegen. Het liefst naar een hagelwit strand, alhoewel een mooie stad ook niet te versmaden is.

Vacatures

Technische Productieplanner

Jij bent analytisch ingesteld en planmatig sterk. Daarnaast ben jij niet gebonden aan je woonplaats en zie jij het zitten om volgend jaar naar de Belgische kust te verhuizen. Wil jij je opgedane kennis en kunde van de Supply Chain processen in de praktijk brengen binnen een internationale, technische omgeving? Reageer dan snel!

access_timeFulltime location_onAlblasserwaard euro_symbol€2.200 tot €3.300

Productieplanner - regio Alblasserwaard

Binnen jouw vriendengroep ben jij de aangewezen persoon om uitjes te plannen en jij gaat geen uitdaging uit de weg. Ben jij beschikbaar voor een jaar en vind jij het leuk om je eerste uitdaging te starten bij een internationale organisatie? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onAlblasserwaard euro_symbol€2.200 tot €3.300

Startend Inkoper

Jij durft onderhandelingen aan te gaan met anderen en weet als geen ander de beste deals te behalen. Wil jij de kans krijgen om jezelf te bewijzen en je te ontwikkelen tot een echte inkoper? Reageer dan snel!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.250 tot €2.750

Productieplanner

Heb jij goede voornemens? Meer sporten, gezonder eten én een nieuwe baan? Ik kan je helpen aan het laatste! Jij weet als geen ander hoe je alles in goede banen moet leiden omtrent demand planning, voorraadbeheer en forecasting. Als jij toe bent aan een uitdaging waarin jij al je Suppy Chain kennis kunt toepassen, reageer dan snel!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.500 tot €3.200
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Hadir (Supply Chain Planner)

Hadir heeft al tien jaar ervaring binnen de Supply Chain, waarvan vier jaar in leidinggevende posities. Inmiddels is hij werkzaam als Senior Supply Chain Planner bij een internationaal productiebedrijf. Binnen deze functie is hij verantwoordelijk voor de gehele Supply Chain Planning van A tot Z. Daarnaast neemt hij verschillende interne projecten op zich. Zo heeft hij een nieuw ERP-systeem geïmplementeerd en heeft hij de gehele Supply Chain afdeling gecentraliseerd naar de vestiging in Amsterdam, waar hij momenteel ook werkzaam is. Ondanks dat Hadir met veel plezier binnen deze organisatie werkt, begint de reisafstand hem op de breken. Met deze reden is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging dichterbij huis. 

Hadir is een loyale en draadkrachtige man die zichzelf voor de volle 100% inzet voor een organisatie. Hij is dan ook zeer betrokken bij de interne processen en zijn collega’s. Bij het nemen van beslissingen neemt hij het voortouw en weet gemakkelijk prioriteiten te stellen. Hadir heeft zichzelf in zijn loopbaan continue weten te ontwikkelen, zo heeft hij verschillende cursussen afgerond en spreekt hij vloeiend Duits. Zijn talenkennis past hij dan ook graag toe in zijn werk, bijvoorbeeld door te communiceren met leveranciers en klanten binnen- en buiten Europa.

Hadir heeft een opzegtermijn van één maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €4.300,- bruto per maand.

location_onRotterdam createHBO person34 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500

Maria (Supply Chain Planner)

Marta heeft bijna twee jaar werkervaring opgedaan als Stock Planner en –Analist binnen een internationale handelsorganisatie. De bevoorrading van alle winkels buiten de Benelux viel onder haar verantwoording. Aan de hand van verschillende analyses en het alloceren van FMCG-producten zorgde zij voor de optimale beschikbaarheid. Als Stock Analist zorgt zij ervoor dat alle nieuw geopende winkels van a tot z worden ingericht en bevoorraad. Ook het oplossen van logistieke vraagstukken neemt zij voor haar rekening. Mede doordat haar nieuwe functie haar niet voldoende uitdaging biedt en de reisafstand haar opbrak, heeft zij de keuze gemaakt om niet verder te gaan binnen de organisatie. Marta is op zoek naar een nieuwe werkgever die haar een uitdaging voor de langere termijn kan bieden. Bijvoorbeeld als Demand- of Supply Chain Planner.

Marta is een internationaal georiënteerde jongedame, die tevens beschikt over een ruime talenkennis. De Engelse en Spaanse taal beheerst zij beide vloeiend. Tevens heeft zij in een tijdsbestek van twee jaar een derde taal eigen gemaakt. In het buitenland heeft zij een dubbele Master opleiding afgerond, dit betoogt van haar intelligentie en doorzettingsvermogen. Deze vaardigheden past zij graag toe in haar werkzaamheden, zo heeft zij een intern forecastprobleem tot de bodem uitgezocht, waarmee de interne leverperformance is verhoogd.

Marta is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.950,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

location_onDen Haag createWO person28 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Emiel (HBO Starter Supply Chain)

Emiel heeft een afgeronde opleiding Bedrijfskunde met een minor Supply Chain Management. Hierdoor ontdekte hij zijn liefde voor Supply Chain Management. Middels een WO-master Supply Chain Management wil hij zich hierin verder ontwikkelen. Vanwege zijn interesse in de branche, heeft hij zijn afstudeerstage gedaan bij een internationale voedselproducent. Door het maken van verschillende data-analyses en het houden van interviews met het topmanagement schreef hij een adviesrapport. Dit bevatte aanbevelingen over de toepassing van geautomatiseerde lever- en transportprocessen aan klanten waaronder de top drie supermarkten. Hierbij hield hij rekening met de verschillen tussen de klanten, het productieproces en integreerde hij factoren die invloed hebben zoals warm weer en feestdagen. Emiel moet in september beginnen met het schrijven van zijn scriptie, daarom is hij op zoek naar een tijdelijke functie waar hij zijn analytische vaardigheden kan combineren met operationele werkzaamheden. Het liefst ziet hij deze in de richting van Logistiek of Supply Chain.

Emiel is een leergierige, nieuwsgierige jongeman die graag ontdekt hoe dingen in elkaar steken. Met zijn analytisch vermogen probeert hij die dingen dan ook met elkaar te verbinden en waar mogelijk te verbeteren. Ezra is een sociale jongeman die zeer goed kan communiceren. Hij praat gemakkelijk en duidelijk over zijn werkervaring en resultaten. Dit maakt hem een uitstekende gesprekspartner.

Emiel is per direct drie dagen per week beschikbaar. Vanaf 1 april is hij fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand.

 

location_onDordrecht createWO person23 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Reda (Supply Chain Coördinator)

Reda heeft ruim vier jaar ervaring binnen de Supply Chain, waarvan drie jaar in leidinggevende posities. Inmiddels is hij werkzaam als Supply Chain Planner bij een internationaal productiebedrijf. Binnen deze functie is hij verantwoordelijk voor de gehele supply chain planning van a tot z. Naast het opstellen van de planningen, is hij ook verantwoordelijk voor het opstellen van de (korte termijn) forecasts, inplannen van transporten en is hij key-user van het ERP-sSysteem LN. Vanwege een grote reorganisatie is Reda genoodzaakt op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging binnen de Supply Chain. Het liefst ziet hij zichzelf in een functie als Planner of Supply Chain Coördinator.

Reda is een enthousiaste jongeman die zichzelf voor de volle 100% inzet voor een organisatie. Hij is dan ook zeer betrokken bij de interne processen en zijn collega’s. Door zijn ruime ervaring in een warehouse-omgeving, weet hij een goed overzicht te houden over alle processen, vindt hij het leuk om te schakelen tussen verschillende taken en werkt hij het beste onder druk. Reda is erg gedreven en is met zijn werkmentaliteit een toevoeging voor iedere organisatie.

Reda heeft een opzegtermijn van één maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.100,- bruto per maand.

location_onHellevoetsluis createMBO person29 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Meer kandidaten weergeven