Demi Pors

workCorporate Recruiter
location_cityRotterdam

phone06-16043950
linkedin.com/in/demipors/

Demi Pors

Vacatures

Meer diepgang en adviserend verkopen. Dat is wat jij zoekt! Je hebt de eerste stappen genomen in de wereld van de arbeidsbemiddeling en nu wil je je verder ontwikkelen. En dat is mooi, want wij zoeken iemand zoals jij. De kandidatenmarkt kent voor jou geen geheimen meer en jij weet mensen voor je te winnen door jouw hoge gunfactor en kunde. Dat maakt jou een goede Recruiter. Geïnteresseerd? Lees dan verder!
access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.300 tot €2.900

Jij wilt graag verantwoordelijk zijn voor je eigen succes en ziet dit als een mooie uitdaging. Je hebt ervaring opgedaan bij een detacherings- of uitzendbureau in de rol van Recruiter of Accountmanager. Wil jij graag commercieel, sociaal, creatief en doelgericht aan de slag gaan? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.400 tot €3.100

Als Accountmanager Detachering switch jij moeiteloos tussen de commerciële zakelijke professional bij de klant naar de sociale, oprecht geïnteresseerde rol van Recruiter naar de Online Marketeer. Deze uitdagende afwisseling maakt de functie zo interessant. Heb je interesse? Lees dan verder!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €3.200
Als Corporate Recruiter ben jij het visitekaartje van onze organisatie. Ter uitbreiding van het recruitment team zoeken wij een enthousiaste Recruiter met ervaring en passie voor het vak die in een commerciële omgeving past en wil werken. Er ligt een mooie uitdaging voor je klaar: de huidige markt is krap en daardoor kunnen alleen de beste recruiters een steady stroom van kandidaten binnenhalen. Herken jij jezelf hierin en zie jij dit wel zitten? Solliciteer dan nu!
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.400 tot €2.850
Meer vacatures weergeven