Demi Pors

workCorporate Recruiter
location_cityRotterdam

phone06-16043950
 linkedin.com/in/demipors/

Demi Pors

“Doe wat je leuk vindt en zorg ervoor dat je jezelf blijft uitdagen.” 
 
Ik krijg een kick uit mijn werk, doordat ik continu in gesprek ben met verschillende mensen, de zoektocht aanga naar het juiste talent voor een bepaalde positie en daarnaast vind ik het leuk om na te denken over het optimaliseren van bepaalde processen om zo de werkzaamheden te blijven verbeteren. 
 
Word jij onze nieuwe collega? 
Mijn taak is om ervoor te zorgen dat je als nieuwe collega op je plek zit bij ons, zodat je iedere dag het beste uit jezelf kan halen en kan meegroeien met de organisatie. Ik ga met jou in gesprek, zodat ik een duidelijk beeld kan vormen van jouw verwachtingen en wensen. Ik luister naar de behoefte van jou en ik kijk waar jij het beste tot je recht gaat komen. Als je wilt weten hoe leuk het werken bij Extra Talent is, kun je contact met mij opnemen via bovenstaande gegevens of bekijk eerst onze werken-bij pagina! 

 

 


Vacatures

Ben jij op zoek naar een baan als salarisadministrateur in een jonge en open organisaties? Als Salarisadministrateur bij Extra Talent werk je mee aan complexe salarisadministratie met veel verschillende CAO’s en krijg je de ruimte om mee te denken over verbeteringen van processen. Klinkt dit leuk? Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.500 tot €3.500

Heb jij een afgeronde hbo studie in financiële richting, ben je cijfermatig sterk en is nauwkeurig jouw tweede naam? Dat is mooi, want dan zijn wij op zoek naar jou. Wij leiden jou op tot volwaardig Salarisadministrateur en daarnaast krijg je ook de werkzaamheden van Junior Controller aangeleerd. Interesse? Lees dan verder!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.300 tot €2.800
Hou jij ervan om mensen te helpen en durf je op mensen af te stappen? Kom werken als Junior Recruiter bij Extra Talent! Je komt te werken bij een bedrijf waar een jong team werkt en werkgeluk centraal staat. Nieuwsgierig? Lees snel verder!
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.400 tot €3.000
Hé matchmaker! Je bent toe aan de volgende stap in je carrière en je wilt graag je match skills nu ook echt kunnen inzetten. Super! Kom bij Extra Talent werken als Recruitment Consultant. Ervaring is niet nodig. Zelfs zonder ervaring kan jij een dikke bonus schrijven! Daarnaast wordt je opgeleid tot professional en krijg jij genoeg doorgroeimogelijkheden. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder.
access_timeFulltime location_onTiel euro_symbol€2.400 tot €3.000
Meer vacatures weergeven