Marit Burghardt

workConsultant Office
location_cityRotterdam

phone06-10516556
linkedin.com/in/marit-burghardt/
Marit Burghardt

Van Rotterdam en van Office. Gaat graag uit met vrienden, maar traint de drankjes er trouw af na het werk. Is gek van vakantie. Wintersport, zomerzon, het is allemaal even leuk. 

Kandidaten

Melvin (Accountmanager)

Melvin is na het behalen van zijn vmbo-diploma lange tijd zoekende geweest naar een opleiding die bij hem past. Uiteindelijk kreeg hij de mogelijkheid om bij zijn bijbaan door te groeien tot Manager en dit heeft Melvin ruim vijf jaar gedaan. Na die vijf jaar besloot hij een werk- leertraject te starten en hij heeft in twee jaar zijn diploma Manager Handel behaald.

Melvin is altijd werkzaam geweest in de retail sector, waarin hij onder andere verantwoordelijk was voor de verkoop en de service richting de klanten. Meer dan anderhalf jaar geleden besloot hij te solliciteren naar een functie buiten de retail en heeft hij de stap gemaakt naar Accountmanager. Inmiddels heeft Melvin bijna twee jaar ervaring in de commercie. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het actief benaderen van nieuwe klanten en het bezoeken van potentiële klanten. Echter mist Melvin in zijn huidige functie het relatiebeheer richting de klant. Daarom staat hij nu open voor een nieuwe uitdaging als Accountmanager, waarbij hij het contact met zijn klanten kan blijven onderhouden.

Melvin is een harde werker die zich, met een grote glimlach, altijd voor de volle honderd procent inzet. Hij heeft een vrolijke uitstraling en wanneer hij ergens enthousiast over is, weet hij dit gemakkelijk over te brengen op andere. Melvin is erg sociaal en heeft een groot overtuigingsvermogen. Met deze kwaliteiten weet hij zijn commerciële doelen te behalen.

Melvin is fulltime beschikbaar en heeft een opzegtermijn van een maand. Zijn salarisindicatie bedraagt € 2.700,- bruto per maand.

location_onBreda createMBO person29 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Arianne (Commercieel Medewerker Binnendienst)

Arianne heeft de opleiding Cultureel Erfgoed gevolgd. Tijdens deze studie heeft ze een tweetal stages gelopen, waarbij ze kennis heeft gemaakt met klantcontact in de culturele wereld. Na het behalen van haar diploma, werd er flink bezuinigd in de museumwereld en besloot ze een carrière op te bouwen in een andere branche. Zo kwam ze terecht op de klantenservice bij haar huidige werkgever. Bij deze werkgever heeft zij inmiddels ruim vijf jaar werkervaring opgedaan en is zij van de klantenservice doorgegroeid naar de Salesafdeling waar ze momenteel werkzaam is als Channel Manager. Op de Salesafdeling heeft Arianne ervaring opgedaan met het benaderen van potentiële klanten, het verkopen van diensten en het begeleiden van collega’s bij het behalen van commerciële doelen. Momenteel zit Arianne in een tijdelijk project, waarin ze klanten benadert en bezoekt. Dit heeft haar doen beseffen dat ze graag een functie zou bekleden waarin ze fulltime klanten bezoekt. Helaas is dit bij haar huidige werkgever niet mogelijk. Daarom is Arianne op zoek naar een nieuwe uitdaging, waarin ze haar overtuigingskracht en enthousiaste persoonlijkheid kan toepassen in de rol van Accountmanager.

Arianne is een prettige gesprekspartner, met een toegankelijk uitstraling. Wanneer ze ergens gepassioneerd over is, weet ze met haar enthousiasme andere hiervan te overtuigen. Door haar directe manier van communiceren, weten haar collega's en klanten wat ze aan haar hebben. 

Arianne is 36 tot 40 uur in de week beschikbaar en heeft een opzegtermijn van één maand. Haar salarisindicatie bedraagt € 3.500,- bruto per maand, op basis van 40 uur.

location_onRotterdam createHBO person31 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Mees (Accountmanager)

Mees is een uiterst vriendelijke man met meer dan 12 jaar ervaring in de commercie. Bij zijn huidige werkgever is hij al ruim 10 jaar een vaste kracht. In zijn dagelijks werk is hij verantwoordelijk voor het verkopen van dagverse producten door (potentiële) klanten te benaderen, het afhandelen van orders en het regelen van transport van de verkochte producten. Mees heeft onwijs veel plezier in zijn werk, maar mist in zijn huidige rol het face-to-face contact met zijn klanten. Samen met ons is hij op zoek naar een commerciële functie waarin hij het contact met klanten verder kan uitbreiden, in de rol van Accountmanager.

Mees is loyaal, zowel naar zijn naasten als naar zijn werkgevers, waar hij zich graag voor langere tijd aan bindt. Zijn eerlijke persoonlijkheid in combinatie met zijn makkelijke manier van praten, maakt hem een fijne collega en gesprekspartner. Mees staat positief in het leven en straalt dit ook uit.

Mees is voor 32-40 uur per week beschikbaar en heeft een opzegtermijn van één maand. Zijn salarisindicatie bedraagt € 3.700,- bruto per maand, op basis van fulltime.

location_onBerkel en Rodenrijs createMBO person38 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Kishan (Commercieel Medewerker Binnendienst)

Kishan is een gedreven jongeman, die ondanks zijn recente afstuderen, toch al interessante werkervaring heeft opgedaan. Naast zijn studie heeft hij namelijk al veel gewerkt en het afgelopen jaar is hij gestart met zijn eerste vaste baan. Binnen deze functie heeft hij een hoop verantwoordelijkheid gekregen en moest hij de kar trekken op de afdeling. Hij heeft ervaring opgedaan in het binnenhalen van nieuwe klanten en het onderhouden van het contact met bestaande klanten. Dit deed hij in combinatie met het opstellen van mailings en online acties, om potentiële nieuwe klanten te benaderen. Omdat de afdeling waar hij werkt wordt opgeheven, is Kishan nu op zoek naar een nieuwe baan, hij ziet deze uitdaging vooral in een commerciële richting.

Kishan is leergierig en ambitieus. Zijn studies heeft hij op verschillende plaatsen over de wereld gevolgd. Hiermee is zijn interesse in verschillende culturen en omgevingen gegroeid. Kishan kan zich dan ook gemakkelijk aanpassen. Hij is communicatief sterk en wil zich graag ontwikkelen binnen een bedrijf waar hij doorgroeimogelijkheden heeft.

Kishan heeft een opzegtermijn van één maand, hij is fulltime beschikbaar en zijn salarisindicatie bedraagt € 2.600,- bruto per maand.

createHBO person28 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven