Raisa Jachmann

workConsultant Supply Chain
location_cityBreda

phone06–17169718
linkedin.com/in/raisa-jachmann/
Raisa Jachmann

Vacatures

Logistic Improvement Engineer

Ben jij toe aan een tweede stap in je carrière en wil jij veel verantwoordelijkheid? Als Logistic Improvement Engineer analyseer je alle logistieke processen en leid je verbeterprojecten. Tevens krijg je de ruime en vrijheid om de functie zelf in te vullen naar wens. Ben je enthousiast geworden? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.800 tot €3.300

Junior Technisch Inkoper

Heb je weinig van de wereld gezien omdat je te weinig vrije tijd had? Dit is geen probleem bij deze internationale scheepsbouw organisatie! Je krijgt namelijk 27 vakantiedagen en dertien adv-dagen krijgt. Als Junior Technisch Inkoper ben jij verantwoordelijk voor het inkopen van materialen en onderdelen tegen optimale condities. Klinkt dit als muziek in je oren? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRegio Werkendam euro_symbol€2.400 tot €3.200

Junior Technisch Inkoper

Kun jij makkelijk praten en weet jij iets af van elektrotechniek? Als Junior Technisch Inkoper bij dit jonge en innovatieve bedrijf in Breda ben jij verantwoordelijk voor de inkoop van alle elektronische componenten. Vanwege de enorme groei is er een plek vrij gekomen op de Supply Chain afdeling. Daarom zoeken wij jou!

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.400 tot €3.200

Supply Chain Planner

Jij bent klaar voor een tweede stap op de arbeidsmarkt en wilt graag werken bij een toonaangevende organisatie in de agrarische sector. Ben jij op zoek naar een functie met veel verantwoordelijkheid en ben je planmatig ingesteld? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.900 tot €3.600
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Mark (Material Planner)

Mark is na zijn hbo-opleiding Management, Economie & Recht de logistieke dienstverlening binnengestroomd. In zijn huidige functie als Voorraadbeheerder heeft Mark veel uiteenlopende verantwoordelijkheden. Zo heeft hij ervaring met het voorraadbeheer van twee grote klanten, met transportplanningen, en het opstellen van de facturatie. Hiervoor heeft Mark veel contact met leveranciers, klanten en transporteurs, zowel in binnen- als buitenland. Daarnaast zorgt Mark ook dat alles correct in het systeem staat en is hij verantwoordelijk voor de klachtenafhandeling. Mark zou graag in een bedrijf willen werken waar hij zijn analytische vaardigheden in combinatie met zijn ervaring als voorraadbeheerder kan toepassen. Daarom is Mark nu op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de Supply Chain, bijvoorbeeld als Materiaalplanner of Supply Coördinator.

Mark is een vriendelijke jongeman met een rustige uitstraling. Hij is analytisch ingesteld en weet daardoor snel praktische oplossingen te bedenken. Binnen zijn huidige functie heeft Mark ook geleerd snel te kunnen schakelen en goed te presteren onder druk. Hij weet prioriteiten te stellen en kan veel zaken tegelijk regelen. Door zijn vele verantwoordelijkheden kan hij ook zeer goed zelfstandig werken.

Mark heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 2.600,- bruto per maand.

createHBO person29 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Abbud (HBO Starter Supply Chain)

Abbud studeert binnenkort af aan zijn opleiding Bedrijfseconomie. Gedurende zijn studie heeft Abbud diverse stages gelopen en werkervaring opgedaan. Zijn afstudeerstage heeft hij gelopen bij een scheepvaartorganisatie. Hier heeft hij het inkoopproces in kaart gebracht door data te analyseren en interviews af te nemen bij medewerkers. Hierdoor is hij er achter gekomen dat processen niet werden gevolgd en de communicatie tussen de Finance- en Inkoopafdeling niet optimaal liep. Daarnaast heeft Abbud werkervaring opgedaan als Managementtrainee bij een organisatie die zorg biedt aan mensen met een verstandelijke beperking. Hier begon hij als Servicedesk Medewerker maar al snel groeide hij door naar Managementtrainee waarin hij diverse verantwoordelijkheden kreeg. In zijn nieuwe functie schreef hij managementrapportages, analyseerde hij het budget en heeft hij ook het nieuwe IT systeem uitgerold. Omdat Abbud bijna gaat afstuderen is hij op zoek naar een leuke startersfunctie als Junior Business Analist.

Abbud is een rustige en intelligente jongeman die goed kan luisteren. Hij is geduldig en denkt altijd eerst goed na voor hij actie onderneemt. Daarnaast is hij cijfermatig onderlegd en heeft hij een sterk analytisch vermogen. Hiermee kan hij makkelijk alle processen in kaart brengen en gepaste verbeteringen aandragen.

Abbud is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.400,- bruto per maand.

createHBO person27 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Bart (Voorraadbeheerder)

Bart heeft al bijna 20 jaar ervaring als Voorraadbeheerder bij verschillende organisaties. Hij is ooit begonnen bij een groothandel voor kantoorartikelen waar hij uiteindelijk 11 jaar is gebleven. Hier was hij in het begin vooral verantwoordelijk voor het beheren van de voorraad en rapportages schrijven maar daar kwamen al snel verschillende coördinerende taken bij. Bij zijn huidige werkgever heeft Bart de gehele verantwoordelijkheid over de analyse van het proces van een product; van productie tot uitlevering. Daarnaast schrijft hij ook rapportages met betrekking tot voorraad en backorders, geeft hij advies aan verschillende vestigingen omtrent hun voorraad én zorgt hij dat incourante goederen gereduceerd worden. Bart wil graag in een bedrijf werken waar hij zijn analytische vaardigheden met betrekking tot voorraadbeheer kan toepassen en waar er ook aandacht wordt besteed aan verbeteringen. Daarom is Bart op zoek naar een nieuwe uitdaging als Voorraadbeheerder.

Bart is een echte Brabander die het harde werken combineert met een goede en gezellige sfeer. Hij is heel loyaal tegenover zijn werkgever en collega’s. Hij werkt graag samen en zal altijd een stapje extra zetten. Daarnaast is Bart sterk analytisch onderlegd en een echte doorzetter. Hij neemt geen genoegen met ‘nee’ en weet al zijn meningen te onderbouwen. Bart is resultaatgericht en zoekt een uitdagende functie waar hij concrete resultaten kan behalen.   

Bart heeft een opzegtermijn van een maand en heeft een bruto salarisindicatie van €3.400,- per maand.

createHBO person50 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Paul (WO Starter Supply Chain)

Paul heeft na zijn Bachelor Bedrijfskunde de Master Strategisch Management succesvol Afgerond. Paul heeft stage gelopen bij een industrieel bedrijf waar hij de markt in kaart heeft gebracht en een marketingplan heeft geschreven. Daarna is hij gaan werken bij een zorgverzekeraar waar hij de ruimte kreeg om alle processen te analyseren en optimaliseren. Hier heeft hij ook resultaat behaald in de verhoging van productiviteit en een tijdsbesparing van 100 uur op wekelijkse basis. Paul wordt enthousiast als hij een proces van A-Z kan begeleiden. Hij wil niet alleen een proces analyseren, hij wil ook oplossingen implementeren en resultaat zien. Dit miste hij bij het consultancybureau waar hij na zijn master is gaan werken, waar hij advies gaf aan verschillende bedrijven omtrent SAP. Maar wanneer hij een proces volledig kan bijstaan doet die dit ook met tomeloze energie en inzet. Door zijn veelzijdige werk ervaring is Paul nu klaar voor een tweede stap binnen de Supply Chain als Inkoper.

In het gesprek met Paul heeft hij ons versteld doen staan met zijn sterk analytische vermogen in combinatie met een natuurlijk gemak in het voeren van een gesprek op niveau. Hij is een makkelijke prater, die doelgericht te werk gaat. In zowel zijn persoonlijke als professionele omgeving is hij met recht een ondernemer te noemen. Dit blijkt onder andere uit het beheren van een eigen onderneming in het verleden.

Paul is per direct beschikbaar en heeft een bruto salarisindicatie van €2.600,- per maand.

createWO person24 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven