Raisa Jachmann

workConsultant Supply Chain
location_cityBreda

phone06–17169718
linkedin.com/in/raisa-jachmann/
Raisa Jachmann

Van Breda en van Supply Chain. Het nieuwsgierige type – oprecht geïnteresseerd en altijd vrolijk. Raisa vindt haar kandidaten het belangrijkste aan haar werk. Het selecte clubje toppers waar ze mee samenwerkt krijgt de volledige aandacht, gerichte tips en sterk advies. Het resultaat: superveel commitment van haar opdrachtgevers en kandidaten. En haar ambitie stopt niet tot na de voordeur, ook nog nadat iemand succesvol aan een nieuwe baan is gestart houdt ze vinger aan de pols, deze doorzetter.

Vacatures

Junior Logistics Engineer

Sta jij aan de start van jouw Supply Chain carrière en wil jij stappen maken binnen een grote logistieke dienstverlener? Bij deze organisatie in Breda kan jij jouw oog voor verbetering laten gelden! Hier ben jij een essentieel onderdeel van de organisatie, om een perfecte Supply Chain neer te zetten. Klinkt dit goed? Lees dan snel verder voor meer informatie.

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.200 tot €2.700

Supply Chain Coördinator

Een internationale werkomgeving en een uitdagende functie waarbij écht elke dag anders is, dat zie jij wel zitten. Als Supply Chain Coördinator bij deze laagdrempelige en gezellige organisatie ben je verantwoordelijk voor het gehele ordertraject. Klinkt dit als muziek in de oren? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.000 tot €2.800

Ervaren Inkoper

Ben jij een echte tafelvoetbal-fanaat of drink je liever een drankje op het dakterras? Bij deze organisatie is het allebei mogelijk! Wel nadat er hard is gewerkt natuurlijk. Ben jij een Ervaren Inkoper die op zoek is naar een organisatie waar jij voldoende ruimte krijgt voor je eigen inbreng? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onTilburg euro_symbol€3.200 tot €4.700

Supply Chain Coördinator - Regio Werkendam

Vind jij het belangrijk om jezelf te ontwikkelen binnen een maatschappelijk betrokken organisatie? Dan is deze baan echt jouw cup of tea. Je komt te werken bij een organisatie waar een beter milieu begint bij jezelf en het niet alleen een loze kreet is. Benieuwd naar deze functie? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onwerkendam euro_symbol€2.400 tot €2.800
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Abbud (HBO Starter Supply Chain)

Abbud studeert binnenkort af aan zijn opleiding Bedrijfseconomie. Gedurende zijn studie heeft Abbud diverse stages gelopen en werkervaring opgedaan. Zijn afstudeerstage heeft hij gelopen bij een scheepvaartorganisatie. Hier heeft hij het inkoopproces in kaart gebracht door data te analyseren en interviews af te nemen bij medewerkers. Hierdoor is hij er achter gekomen dat processen niet werden gevolgd en de communicatie tussen de Finance- en Inkoopafdeling niet optimaal liep. Daarnaast heeft Abbud werkervaring opgedaan als Managementtrainee bij een organisatie die zorg biedt aan mensen met een verstandelijke beperking. Hier begon hij als Servicedesk Medewerker maar al snel groeide hij door naar Managementtrainee waarin hij diverse verantwoordelijkheden kreeg. In zijn nieuwe functie schreef hij managementrapportages, analyseerde hij het budget en heeft hij ook het nieuwe IT systeem uitgerold. Omdat Abbud bijna gaat afstuderen is hij op zoek naar een leuke startersfunctie als Junior Business Analist.

Abbud is een rustige en intelligente jongeman die goed kan luisteren. Hij is geduldig en denkt altijd eerst goed na voor hij actie onderneemt. Daarnaast is hij cijfermatig onderlegd en heeft hij een sterk analytisch vermogen. Hiermee kan hij makkelijk alle processen in kaart brengen en gepaste verbeteringen aandragen.

Abbud is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.400,- bruto per maand.

createHBO person27 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Bart (Voorraadbeheerder)

Bart heeft al bijna 20 jaar ervaring als Voorraadbeheerder bij verschillende organisaties. Hij is ooit begonnen bij een groothandel voor kantoorartikelen waar hij uiteindelijk 11 jaar is gebleven. Hier was hij in het begin vooral verantwoordelijk voor het beheren van de voorraad en rapportages schrijven maar daar kwamen al snel verschillende coördinerende taken bij. Bij zijn huidige werkgever heeft Bart de gehele verantwoordelijkheid over de analyse van het proces van een product; van productie tot uitlevering. Daarnaast schrijft hij ook rapportages met betrekking tot voorraad en backorders, geeft hij advies aan verschillende vestigingen omtrent hun voorraad én zorgt hij dat incourante goederen gereduceerd worden. Bart wil graag in een bedrijf werken waar hij zijn analytische vaardigheden met betrekking tot voorraadbeheer kan toepassen en waar er ook aandacht wordt besteed aan verbeteringen. Daarom is Bart op zoek naar een nieuwe uitdaging als Voorraadbeheerder.

Bart is een echte Brabander die het harde werken combineert met een goede en gezellige sfeer. Hij is heel loyaal tegenover zijn werkgever en collega’s. Hij werkt graag samen en zal altijd een stapje extra zetten. Daarnaast is Bart sterk analytisch onderlegd en een echte doorzetter. Hij neemt geen genoegen met ‘nee’ en weet al zijn meningen te onderbouwen. Bart is resultaatgericht en zoekt een uitdagende functie waar hij concrete resultaten kan behalen.   

Bart heeft een opzegtermijn van een maand en heeft een bruto salarisindicatie van €3.400,- per maand.

createHBO person50 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Paul (WO Starter Supply Chain)

Paul heeft na zijn Bachelor Bedrijfskunde de Master Strategisch Management succesvol Afgerond. Paul heeft stage gelopen bij een industrieel bedrijf waar hij de markt in kaart heeft gebracht en een marketingplan heeft geschreven. Daarna is hij gaan werken bij een zorgverzekeraar waar hij de ruimte kreeg om alle processen te analyseren en optimaliseren. Hier heeft hij ook resultaat behaald in de verhoging van productiviteit en een tijdsbesparing van 100 uur op wekelijkse basis. Paul wordt enthousiast als hij een proces van A-Z kan begeleiden. Hij wil niet alleen een proces analyseren, hij wil ook oplossingen implementeren en resultaat zien. Dit miste hij bij het consultancybureau waar hij na zijn master is gaan werken, waar hij advies gaf aan verschillende bedrijven omtrent SAP. Maar wanneer hij een proces volledig kan bijstaan doet die dit ook met tomeloze energie en inzet. Door zijn veelzijdige werk ervaring is Paul nu klaar voor een tweede stap binnen de Supply Chain als Inkoper.

In het gesprek met Paul heeft hij ons versteld doen staan met zijn sterk analytische vermogen in combinatie met een natuurlijk gemak in het voeren van een gesprek op niveau. Hij is een makkelijke prater, die doelgericht te werk gaat. In zowel zijn persoonlijke als professionele omgeving is hij met recht een ondernemer te noemen. Dit blijkt onder andere uit het beheren van een eigen onderneming in het verleden.

Paul is per direct beschikbaar en heeft een bruto salarisindicatie van €2.600,- per maand.

createWO person24 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Leroy (Inkoper)

Leroy is een man met ruim twaalf jaar werkervaring, waarvan grotendeels in de Supply Chain branche. In zijn huidige functie als Inkoper bij een groot productiebedrijf is hij verantwoordelijk voor het gehele inkoopproces. Hij zorgt voor de inkoop van alle producten, de onderhandelingen met leveranciers en het opstellen van de inkoopbudgetten. Naast zijn dagelijkse werkzaamheden heeft Leroy ook een volledige nieuwe locatie opgezet. Hiervoor heeft hij de inkoopafdeling opgezet, nieuwe strategieën uitgerold en een geheel nieuw ERP systeem geïmplementeerd. Daarnaast heeft Leroy ook deelgenomen aan diverse grote projecten. Hij heeft bijvoorbeeld nieuwe werkinstructies en procedures voor de inkoopafdeling bedacht en uitgeschreven. Leroy is nu toe aan een volgende stap in zijn carrière, daarom is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Senior Inkoper, Inkoop Manager of Supply Chain Manager.

 

Leroy is een rustige man met een duidelijke mening. Hij is communicatief sterk en een echte doorzetten. Het laatste is vooral gebleken tijdens zijn hbo-studie, waarbij hij naast het studeren ook fulltime heeft gewerkt als Demand Planner. Daarnaast is Leroy analytisch zeer sterk en ambitieus, dit blijkt ook uit het feit dat hij bereid is om altijd verder te leren en zichzelf te blijven ontwikkelen. Hij zou dan ook graag zijn Nevi-2 behalen.

 

Leroy heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van €4.700,- bruto per maand.

location_onBreda createHBO person33 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000
Meer kandidaten weergeven