Van Breda en van Supply Chain. Het nieuwsgierige type – oprecht geïnteresseerd en altijd vrolijk. Raisa vindt haar kandidaten het belangrijkste aan haar werk. Het selecte clubje toppers waar ze mee samenwerkt krijgt de volledige aandacht, gerichte tips en sterk advies. Het resultaat: superveel commitment van haar opdrachtgevers en kandidaten. En haar ambitie stopt niet tot na de voordeur, ook nog nadat iemand succesvol aan een nieuwe baan is gestart houdt ze vinger aan de pols, deze doorzetter.


Vacatures

Materiaalplanner

Heb jij altijd al willen werken bij een van de grootste spelers in haar marktsegment? Als jij ook nog eens een passie hebt voor innovatie en procesverbetering, dan heb ik de ideale vacature voor je gevonden! Binnen deze organisatie zijn de mogelijkheden oneindig! Dus lees snel verder.

access_timeFulltime location_onRegio Roosendaal euro_symbol€2.700 tot €3.200

Productieplanner

Win je vaak bij spelletjes als Kolonisten van Catan, Risk en Monopoly? Dan ben je vast een goede strategische planner! Voor dit bedrijf ben ik op zoek naar iemand die over die winnende eigenschappen beschikt en deze combineert met werkervaring in een productieomgeving. Jouw nieuwe rol? Het masterplan op de middellange termijn opstellen van productiecapaciteit, grondstoffen en andere productiemiddelen.

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€3.000 tot €4.000

Supply Chain Coordinator

Ben jij toe aan een eerste of misschien wel tweede stap in jou carrière binnen de Supply Chain? Krijg jij energie van procesoptimalisatie en ben jij analytisch sterk? Als Supply Chain Coördinator bij deze internationale organisatie mag jij het systeem en diverse processen gaan optimaliseren. Daarnaast ben jij de schakel tussen alle interne afdelingen en je eigen klantengroep. Spreekt dit jou aan? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.000 tot €3.000

Supply Chain Planner

Jij kan goed omgaan met chaos en weet je staande te houden binnen een hectische omgeving. Daarnaast zit plannen en organiseren in je bloed! Klopt dit allemaal? Lees dan zeker verder! 

access_timeFulltime location_onNieuwendijk euro_symbol€2.600 tot €3.600
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Bart (Voorraadbeheerder)

Bart heeft al bijna 20 jaar ervaring als Voorraadbeheerder bij verschillende organisaties. Hij is ooit begonnen bij een groothandel voor kantoorartikelen waar hij uiteindelijk 11 jaar is gebleven. Hier was hij in het begin vooral verantwoordelijk voor het beheren van de voorraad en rapportages schrijven maar daar kwamen al snel verschillende coördinerende taken bij. Bij zijn huidige werkgever heeft Bart de gehele verantwoordelijkheid over de analyse van het proces van een product; van productie tot uitlevering. Daarnaast schrijft hij ook rapportages met betrekking tot voorraad en backorders, geeft hij advies aan verschillende vestigingen omtrent hun voorraad én zorgt hij dat incourante goederen gereduceerd worden. Bart wil graag in een bedrijf werken waar hij zijn analytische vaardigheden met betrekking tot voorraadbeheer kan toepassen en waar er ook aandacht wordt besteed aan verbeteringen. Daarom is Bart op zoek naar een nieuwe uitdaging als Voorraadbeheerder.

Bart is een echte Brabander die het harde werken combineert met een goede en gezellige sfeer. Hij is heel loyaal tegenover zijn werkgever en collega’s. Hij werkt graag samen en zal altijd een stapje extra zetten. Daarnaast is Bart sterk analytisch onderlegd en een echte doorzetter. Hij neemt geen genoegen met ‘nee’ en weet al zijn meningen te onderbouwen. Bart is resultaatgericht en zoekt een uitdagende functie waar hij concrete resultaten kan behalen.   

Bart heeft een opzegtermijn van een maand en heeft een bruto salarisindicatie van €3.400,- per maand.

createHBO person50 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Paul (WO Starter Supply Chain)

Paul heeft na zijn Bachelor Bedrijfskunde de Master Strategisch Management succesvol Afgerond. Paul heeft stage gelopen bij een industrieel bedrijf waar hij de markt in kaart heeft gebracht en een marketingplan heeft geschreven. Daarna is hij gaan werken bij een zorgverzekeraar waar hij de ruimte kreeg om alle processen te analyseren en optimaliseren. Hier heeft hij ook resultaat behaald in de verhoging van productiviteit en een tijdsbesparing van 100 uur op wekelijkse basis. Paul wordt enthousiast als hij een proces van A-Z kan begeleiden. Hij wil niet alleen een proces analyseren, hij wil ook oplossingen implementeren en resultaat zien. Dit miste hij bij het consultancybureau waar hij na zijn master is gaan werken, waar hij advies gaf aan verschillende bedrijven omtrent SAP. Maar wanneer hij een proces volledig kan bijstaan doet die dit ook met tomeloze energie en inzet. Door zijn veelzijdige werk ervaring is Paul nu klaar voor een tweede stap binnen de Supply Chain als Inkoper.

In het gesprek met Paul heeft hij ons versteld doen staan met zijn sterk analytische vermogen in combinatie met een natuurlijk gemak in het voeren van een gesprek op niveau. Hij is een makkelijke prater, die doelgericht te werk gaat. In zowel zijn persoonlijke als professionele omgeving is hij met recht een ondernemer te noemen. Dit blijkt onder andere uit het beheren van een eigen onderneming in het verleden.

Paul is per direct beschikbaar en heeft een bruto salarisindicatie van €2.600,- per maand.

createWO person24 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Martijn (Supply Chain Coördinator)

Martijn is een gedreven man van 30 jaar oud die al anderhalf jaar werkzaam is als Supply Chain Coordinator bij een handelsorganisatie. Hier is hij verantwoordelijjk voor het koppelen van de inkoop- en verkoopstromen en het beheren van de voorraad. daarnaast heeft hij diverse processen geoptimaliseerd. Zo heeft hij de dag planning volledig geautomatiseerd en heeft hij de voorraad verschillen verlaagd met honderde items per week. Na zijn hbo-studie Logistiek & Technische Vervoerskunde heeft Martijn zich fulltime gericht op zijn eigen bedrijf: een succesvolle handel in spelkaarten. Daarnaast was hij betrokken bij een copywrite- en vertaalbedrijf als Proces Manager en Finance Manager. De rode draad in zijn carrière is het optimaliseren van bedrijfs- en logistieke processen door verschillende databronnen te koppelen en te analyseren. Met succes: de omzet van zijn eigen bedrijf verdubbelde vier jaar op een rij. Martijn kreeg dit voor elkaar door zijn Supply Chain kennis in te zetten om orderprocessen te automatiseren en deze te koppelen aan forecasting, voorraadplanning en inkoop. Zo ontstond een gestroomlijnde onderneming die op basis van data erg snel kon handelen. Martijn zit niet meer op zijn plek in zijn huidige organisatie, daarom is hij nu op zoek naar een nieuwe uitdaging waar hij zijn brede kennis en gevoel voor data kan toepassen in de Supply Chain.
 
Martijn heeft een ondernemersmentaliteit en een grote voorliefde voor patronen, het oplossen van problemen en het maken van analyses. Hij komt het best tot zijn recht in een omgeving waar hij, in zijn eigen woorden "van niets, iets kan maken" of "bestaande processen kan optimaliseren door het gebruik van duidelijke data". Martijn kan helemaal op gaan in tabellen en analyses, hij combineert dit wel met een sociale en communicatieve houding. Hij maakt zich op die manier gemakkelijk een nieuwe omgeving en nieuwe werkprocessen eigen.
 
Martijn is in overleg beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.000,- bruto per maand.

location_onTilburg createHBO person28 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500

Wijnand (Stock Controller)

Nadat Wijnand zijn hbo-opleiding Logistiek & Economie had afgerond is hij aan de slag gegaan bij een groot logistiek dienstverlener. Hier was hij onder andere verantwoordelijk voor de inbound planning, stock control, maar ook het begeleiden van verbetertrajecten. Vervolgens is hij gestart bij zijn huidige werkgever als Inventory management Specialist. In deze rol is hij verantwoordelijk voor alles omtrent de voorraden. Hij voert voorraadanalyses uit en zorgt voor een efficiënte lay-out binnen het warehouse. Daarnaast is hij constant bezig met Continuous Improvement Projects op basis van de ‘Kaizen’ methode.  Hierdoor zijn er in het proces al meerdere efficiënte werkmethoden neergelegd door hem. Omdat ze zo tevreden waren met Wijnand heeft hij ongeveer een jaar geleden een leidinggevende rol op zich genomen. Hij geeft nu leiding aan twee teams van 7 FTE en 5 FTE. Wijnand is, samen met Extra Talent, op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de Supply Chain. Het liefst wil hij een rol waar hij zijn analytische vaardigheden kan toepassen.

 

Wijnand is een nuchtere, betrouwbare jongeman die erg toegankelijk is als persoon. Hij is erg geïnteresseerd in zowel logistieke processen als mensen persoonlijk. Hij kan ook gemakkelijk schakelen met mensen van elke laag in een organisatie. Daarnaast heeft Wijnand een sterk analytisch denkvermogen, hij wordt dan ook zeer enthousiast van data en Excel! Tevens is Wijnand een harde werker en een échte doorzetter, hierdoor heeft hij al mooie stappen mogen zetten in zijn carrière.   

location_onBreda createHBO person27 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven