Raisa Jachmann

workConsultant Supply Chain
location_cityBreda

phone06–17169718
linkedin.com/in/raisa-jachmann/
Raisa Jachmann

Van Breda en van Supply Chain. Het nieuwsgierige type – oprecht geïnteresseerd en altijd vrolijk. Raisa vindt haar kandidaten het belangrijkste aan haar werk. Het selecte clubje toppers waar ze mee samenwerkt krijgt de volledige aandacht, gerichte tips en sterk advies. Het resultaat: superveel commitment van haar opdrachtgevers en kandidaten. En haar ambitie stopt niet tot na de voordeur, ook nog nadat iemand succesvol aan een nieuwe baan is gestart houdt ze vinger aan de pols, deze doorzetter.

Vacatures

Technical- QA Medewerker

Fruit, Fruit en nog eens fruit. In enorme hoeveelheden, soorten en maten. Houd jij ervan om zowel jouw commerciële en administratieve talenten afwisselend toe te passen? Kom jij volledig tot je recht in een jonge, groeiende en informele organisatie? Lees dan heel snel verder!

access_timeFulltime location_onOosterhout euro_symbol€2.000 tot €3.000

Supply Chain Coördinator

Jij weet het zeker: Het is tijd voor je eerste (of tweede) échte uitdaging binnen de Supply Chain. Jij hebt twee scherpe ogen die in staat zijn huidige processen te kunnen observeren en je bent niet bang om wijzigingen door te voeren voor het optimaliseren hiervan. Dit, samen met het onderhouden van het contact tussen interne afdelingen en de klant zullen jouw taken worden. Lijkt je dat wat? Top! Dan ben jij waar deze organisatie naar op zoek is. Lees dus snel verder!

access_timeFulltime location_onOosterhout euro_symbol€2.000 tot €3.000

Supply Chain Manager

Observeren, analyseren en optimaliseren. Dat is waar jouw talenten liggen en dit vind je leuk om te doen. Mooi, want dan ben jij waar deze groeiende organisatie naar op zoek is! Dit bedrijf geeft jou alle mogelijkheden en verantwoordelijkheid om als Supply Chain Manager processen te wijzigen en medewerkers aan te sturen. Lijkt dit je wat? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onOosterhout euro_symbol€3.000 tot €4.000

Supply Chain planner


Houd jij van een afwisselende baan en staat stress niet in jouw woordenboek? Dan past deze uitdaging van Supply Chain Planner je als gegoten. Hier ga je namelijk naast het plannen, met een groep collega’s diezelfde planning volledig optimaliseren. Ben jij geschikt? Lees dan snel verder!

 

access_timeFulltime location_onNieuwendijk euro_symbol€2.500 tot €3.600
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Bart (Voorraadbeheerder)

Bart heeft al bijna 20 jaar ervaring als Voorraadbeheerder bij verschillende organisaties. Hij is ooit begonnen bij een groothandel voor kantoorartikelen waar hij uiteindelijk 11 jaar is gebleven. Hier was hij in het begin vooral verantwoordelijk voor het beheren van de voorraad en rapportages schrijven maar daar kwamen al snel verschillende coördinerende taken bij. Bij zijn huidige werkgever heeft Bart de gehele verantwoordelijkheid over de analyse van het proces van een product; van productie tot uitlevering. Daarnaast schrijft hij ook rapportages met betrekking tot voorraad en backorders, geeft hij advies aan verschillende vestigingen omtrent hun voorraad én zorgt hij dat incourante goederen gereduceerd worden. Bart wil graag in een bedrijf werken waar hij zijn analytische vaardigheden met betrekking tot voorraadbeheer kan toepassen en waar er ook aandacht wordt besteed aan verbeteringen. Daarom is Bart op zoek naar een nieuwe uitdaging als Voorraadbeheerder.

Bart is een echte Brabander die het harde werken combineert met een goede en gezellige sfeer. Hij is heel loyaal tegenover zijn werkgever en collega’s. Hij werkt graag samen en zal altijd een stapje extra zetten. Daarnaast is Bart sterk analytisch onderlegd en een echte doorzetter. Hij neemt geen genoegen met ‘nee’ en weet al zijn meningen te onderbouwen. Bart is resultaatgericht en zoekt een uitdagende functie waar hij concrete resultaten kan behalen.   

Bart heeft een opzegtermijn van een maand en heeft een bruto salarisindicatie van €3.400,- per maand.

createHBO person50 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Paul (WO Starter Supply Chain)

Paul heeft na zijn Bachelor Bedrijfskunde de Master Strategisch Management succesvol Afgerond. Paul heeft stage gelopen bij een industrieel bedrijf waar hij de markt in kaart heeft gebracht en een marketingplan heeft geschreven. Daarna is hij gaan werken bij een zorgverzekeraar waar hij de ruimte kreeg om alle processen te analyseren en optimaliseren. Hier heeft hij ook resultaat behaald in de verhoging van productiviteit en een tijdsbesparing van 100 uur op wekelijkse basis. Paul wordt enthousiast als hij een proces van A-Z kan begeleiden. Hij wil niet alleen een proces analyseren, hij wil ook oplossingen implementeren en resultaat zien. Dit miste hij bij het consultancybureau waar hij na zijn master is gaan werken, waar hij advies gaf aan verschillende bedrijven omtrent SAP. Maar wanneer hij een proces volledig kan bijstaan doet die dit ook met tomeloze energie en inzet. Door zijn veelzijdige werk ervaring is Paul nu klaar voor een tweede stap binnen de Supply Chain als Inkoper.

In het gesprek met Paul heeft hij ons versteld doen staan met zijn sterk analytische vermogen in combinatie met een natuurlijk gemak in het voeren van een gesprek op niveau. Hij is een makkelijke prater, die doelgericht te werk gaat. In zowel zijn persoonlijke als professionele omgeving is hij met recht een ondernemer te noemen. Dit blijkt onder andere uit het beheren van een eigen onderneming in het verleden.

Paul is per direct beschikbaar en heeft een bruto salarisindicatie van €2.600,- per maand.

createWO person24 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Leroy (Inkoper)

Leroy is een man met ruim twaalf jaar werkervaring, waarvan grotendeels in de Supply Chain branche. In zijn huidige functie als Inkoper bij een groot productiebedrijf is hij verantwoordelijk voor het gehele inkoopproces. Hij zorgt voor de inkoop van alle producten, de onderhandelingen met leveranciers en het opstellen van de inkoopbudgetten. Naast zijn dagelijkse werkzaamheden heeft Leroy ook een volledige nieuwe locatie opgezet. Hiervoor heeft hij de inkoopafdeling opgezet, nieuwe strategieën uitgerold en een geheel nieuw ERP systeem geïmplementeerd. Daarnaast heeft Leroy ook deelgenomen aan diverse grote projecten. Hij heeft bijvoorbeeld nieuwe werkinstructies en procedures voor de inkoopafdeling bedacht en uitgeschreven. Leroy is nu toe aan een volgende stap in zijn carrière, daarom is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Senior Inkoper, Inkoop Manager of Supply Chain Manager.

 

Leroy is een rustige man met een duidelijke mening. Hij is communicatief sterk en een echte doorzetten. Het laatste is vooral gebleken tijdens zijn hbo-studie, waarbij hij naast het studeren ook fulltime heeft gewerkt als Demand Planner. Daarnaast is Leroy analytisch zeer sterk en ambitieus, dit blijkt ook uit het feit dat hij bereid is om altijd verder te leren en zichzelf te blijven ontwikkelen. Hij zou dan ook graag zijn Nevi-2 behalen.

 

Leroy heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van €4.700,- bruto per maand.

location_onBreda createHBO person33 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000

Johan (Supply Chain Analist)

Johan beschikt over bijna negen jaar ervaring in de Supply Chain. Na het succesvol afronden van zijn hbo-opleiding Logistiek en Economie heeft hij zijn carrière voortgezet binnen de Supply Chain branche. Johan is actief geweest in veelzijdige functies waarin hij verantwoordelijk was voor de demand planning, productieplanning en het deelnemen aan projecten gericht op procesoptimalisatie. Hij heeft de forecast opgesteld op basis van korte en middellange-termijn en diverse goederen ingekocht. Door een reorganisatie bij zijn huidige werkgever is Johan nu op zoek naar een nieuwe functie binnen de Supply Chain, bijvoorbeeld als Supply Chain Planner.

 

Johan is een sociale, zelfredzame jongeman die uitblinkt in hard werken en doorzettingsvermogen. Door zijn veelzijdige analytische functies in de logistiek is hij uitermate bedreven in het communiceren op verschillende niveaus en praat hij net zo makkelijk met managers als met vloermedewerkers. Johan houdt van innoveren en is constant bezig met het optimaliseren van processen. Hij presteert het beste in een hectische omgeving waarin hij snel moet schakelen en zijn vaardigheden kan inzetten om het overzicht te bewaren.

 

Johan is per direct beschikbaar en heeft en salarisindicatie van € 3.400,- bruto per maand.

location_onTilburg createHBO person37 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven