Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Van Breda en van Supply Chain. Het nieuwsgierige type – oprecht geïnteresseerd en altijd vrolijk. Raisa vindt haar kandidaten het belangrijkste aan haar werk. Het selecte clubje toppers waar ze mee samenwerkt krijgt de volledige aandacht, gerichte tips en sterk advies. Het resultaat: superveel commitment van haar opdrachtgevers en kandidaten. En haar ambitie stopt niet tot na de voordeur, ook nog nadat iemand succesvol aan een nieuwe baan is gestart houdt ze vinger aan de pols, deze doorzetter.


Vacatures

Dagelijks omringd worden door vers fruit, terwijl je schakelt met verschillende partijen in de supply chain en verantwoordelijk bent voor je eigen team. Dat is wat jij bij deze internationale organisatie als Teamleider Planning gaat doen. Precies weten hoe en wat? Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.800 tot €3.500
Wil jij dagelijks omringd worden door vers fruit, terwijl je schakelt met verschillende partijen in de supply chain? Dan moet je zeker verder lezen! Als Productieplanner ben jij verantwoordelijk voor de ruwe planning. Dit doe je bij een internationale organisatie in de voedingsmiddelenindustrie. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.500 tot €3.200
Win je vaak bij spelletjes als Kolonisten van Catan, Risk en Monopoly? Dan ben je vast een goede strategische planner! Voor dit bedrijf ben ik op zoek naar iemand die over die winnende eigenschappen beschikt en deze combineert met werkervaring in een productieomgeving. Jouw nieuwe rol? Het masterplan op de middellange termijn opstellen van productiecapaciteit, grondstoffen en andere productiemiddelen.

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€3.000 tot €4.000
Ben jij toe aan een eerste of misschien wel tweede stap in jouw carrière binnen de supply chain? Krijg jij energie van procesoptimalisatie en ben jij analytisch sterk? Als Supply Chain Coördinator bij deze internationale organisatie mag jij het systeem en diverse processen gaan optimaliseren. Daarnaast ben jij de schakel tussen alle interne afdelingen en je eigen klantgroep. Spreekt dit jou aan? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.000 tot €3.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Nadat Wijnand zijn hbo-opleiding Logistiek & Economie had afgerond is hij aan de slag gegaan bij een groot logistiek dienstverlener. Hier was hij onder andere verantwoordelijk voor de inbound planning, stock control, maar ook het begeleiden van verbetertrajecten. Vervolgens is hij gestart bij zijn huidige werkgever als Inventory management Specialist. In deze rol is hij verantwoordelijk voor alles omtrent de voorraden. Hij voert voorraadanalyses uit en zorgt voor een efficiënte lay-out binnen het warehouse. Daarnaast is hij constant bezig met Continuous Improvement Projects op basis van de ‘Kaizen’ methode.  Hierdoor zijn er in het proces al meerdere efficiënte werkmethoden neergelegd door hem. Omdat ze zo tevreden waren met Wijnand heeft hij ongeveer een jaar geleden een leidinggevende rol op zich genomen. Hij geeft nu leiding aan twee teams van 7 FTE en 5 FTE. Wijnand is, samen met Extra Talent, op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de Supply Chain. Het liefst wil hij een rol waar hij zijn analytische vaardigheden kan toepassen.

 

Wijnand is een nuchtere, betrouwbare jongeman die erg toegankelijk is als persoon. Hij is erg geïnteresseerd in zowel logistieke processen als mensen persoonlijk. Hij kan ook gemakkelijk schakelen met mensen van elke laag in een organisatie. Daarnaast heeft Wijnand een sterk analytisch denkvermogen, hij wordt dan ook zeer enthousiast van data en Excel! Tevens is Wijnand een harde werker en een échte doorzetter, hierdoor heeft hij al mooie stappen mogen zetten in zijn carrière.   

location_onBreda createHBO person27 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Lian is een dame met zo'n 10 jaar werkervaring in de Logistiek/Supply Chain. Hierbij is zij vooral gespecialiseerd op het gebied van Customer Service. Zo heeft ze bij verschillende organisaties in verschillende branches de klantrelatie onder haar hoede genomen als (International) Customer Service Officer/-Operations/-Specialist. Lian kan klanten te woord staan in meerdere talen (Nederlands, Engels, Italiaans en Spaans) en is bekend met het order-to-cash proces, order entry en douanedocumentatie. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor het onderhouden van contact met forwarders omtrent het distibutieproces, en heeft ze veel moeten schakelen met interne afdelingen. Lian voelt zich geroepen om zowel organisatie als klant een zo goed mogelijk resultaat te leveren en hierdoor een langdurige samenwerking uit voort te zetten. Mede hierdoor is zij op zoek naar een nieuwe uitdaging waar ze veel in contact staat met (internationale) klanten. Bijvoorbeeld in een rol als Logistiek-/Supply Chain Coördinator of Customer Service Specialist.

Lian is een enthousiaste en spontane dame. Zo weet ze makkelijk een praatje te maken en iemand op zijn/haar gemak te stellen. Daarnaast weet ze van aanpakken en zet ze altijd haar beste beentje voor om resultaten en verwachtingen te overtreffen. Lian is empathisch ingesteld, wat maakt dat zij erg behulpzaam is en zich goed kan plaatsen in andermans schoenen. Ondanks dat kan ze ook direct zijn en werkt ze graag in een no nonsense cultuur met korte lijnen. Lian is een onmisbare schakel voor elke organisatie en elke klant waar ze mee te maken krijgt. 

Lian is in overleg beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand.

location_onNederlands, Engels, Spaans, Italiaans uitstekend in woord en geschrift en Frans redelijk in woord createHBO person45 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Ronald is een ervaren professional met meer dan tien jaar ervaring als Service Planner. De afgelopen 2 jaar als Service Coördinator/Planner heeft hij teams gecoacht op het optimaliseren van processen en advisering. Ronald doet dit terwijl hij ook verantwoordelijk is voor het plannen van onderhoud/reparaties om de capaciteit optimaal te benutten. Inmiddels is hij zijn vak ontgroeid en zoekt hij meer uitdaging. Ronald is uit eigen wil begonnen met een hbo-opleiding Business Process Management, waardoor hij zijn pijlen heeft gericht op het optimaliseren van processen. Dit gecombineerd met zijn goede technische kennis, maakt dat Ronald een sterke kandidaat is. Hij is op zoek naar een nieuwe uitdaging in het verlengde van LEAN Management.
 
Ronald is een echte doorzetter die met minder dan een goede oplossing geen genoegen neemt. Hij heeft zijn zaken altijd op orde en zorgt ervoor dat er geen losse eindjes zitten aan zijn taken/werk. Ronald heeft een goede dosis zelfvertrouwen wat er voor zorgt dat hij hoog inzet. Tel hier een hoge mate van stressbestendigheid bij op en je hebt een kandidaat die gaat voor het hoogst haalbare zonder in paniek te raken als de dingen anders lopen dan hij had verwacht.
 
Ronald heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van €3.500,- bruto per maand.

location_onRegio Breda createMBO person38 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Remco is een young professional met een jaar ervaring als (Junior) Inkoper. Na het behalen van de opleiding Small Business & Retail Management is hij aan de slag gegaan bij een groothandelsorganisatie in de FMCG. Hier was hij verantwoordelijk voor het inkopen van kwalitatieve producten voor de juiste prijs. Remco ging hiervoor regelmatig richting Azië, naar beurzen en op inkoopreis. Door het bijhouden van ontwikkelingen en trends op de markt, wist hij de organisatie en klanten altijd van de juiste producten te voorzien. Daarnaast voerde Remco prijsonderhandelingen en hield hij veel contact met de leveranciers. Op dit moment is Remco per direct beschikbaar en op zoek naar een uitdagende functie als Inkoper

Remco is een enthousiaste, sociale jongeman die er van houdt om snel te schakelen. Daarnaast is hij een gedreven teamspeler, hierdoor haalt hij het beste uit zichzelf en zijn collega's naar boven om op die manier een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Dit alles doet hij door hard te werken, te kijken naar kansen en om hier vervolgens op door te pakken.

Remco is per direct beschikbaar en hij heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand.

location_onTilburg createHBO person27 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven