Van Breda en van Supply Chain. Het nieuwsgierige type – oprecht geïnteresseerd en altijd vrolijk. Raisa vindt haar kandidaten het belangrijkste aan haar werk. Het selecte clubje toppers waar ze mee samenwerkt krijgt de volledige aandacht, gerichte tips en sterk advies. Het resultaat: superveel commitment van haar opdrachtgevers en kandidaten. En haar ambitie stopt niet tot na de voordeur, ook nog nadat iemand succesvol aan een nieuwe baan is gestart houdt ze vinger aan de pols, deze doorzetter.


Vacatures

Vind jij het leuk om een harde noot te kraken? Als Supply Chain Planner heb je een uitdagende en afwisselende baan, waar jij samen met je collega’s complexe processen gaat doorgronden. Dit doe je binnen een organisatie die vol in ontwikkeling is. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRegio Raamsdonksveer euro_symbol€2.600 tot €3.600
Wil jij graag de vrijheid om je eigen functie in te richten binnen een informele organisatie? Als Supply Chain Planner ben jij analytisch, resultaatgericht en haal jij energie uit het maken van een goede forecast! Daarnaast ben jij toe aan een volgende stap binnen de Supply Chain. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onTilburg euro_symbol€2.700 tot €3.600
Ben jij toe aan een eerste of misschien wel tweede stap in jouw carrière binnen de supply chain? Krijg jij energie van procesoptimalisatie en ben jij analytisch sterk? Als Supply Chain Coördinator bij deze internationale organisatie mag jij het systeem en diverse processen gaan optimaliseren. Daarnaast ben jij de schakel tussen alle interne afdelingen en je eigen klantgroep. Spreekt dit jou aan? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.000 tot €3.000
Dagelijks omringd worden door vers fruit, terwijl je schakelt met verschillende partijen in de supply chain en verantwoordelijk bent voor je eigen team. Dat is wat jij bij deze internationale organisatie als Teamleider Planning gaat doen. Precies weten hoe en wat? Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.800 tot €3.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Martijn is een gedreven man van 30 jaar oud die al anderhalf jaar werkzaam is als Supply Chain Coordinator bij een handelsorganisatie. Hier is hij verantwoordelijjk voor het koppelen van de inkoop- en verkoopstromen en het beheren van de voorraad. daarnaast heeft hij diverse processen geoptimaliseerd. Zo heeft hij de dag planning volledig geautomatiseerd en heeft hij de voorraad verschillen verlaagd met honderde items per week. Na zijn hbo-studie Logistiek & Technische Vervoerskunde heeft Martijn zich fulltime gericht op zijn eigen bedrijf: een succesvolle handel in spelkaarten. Daarnaast was hij betrokken bij een copywrite- en vertaalbedrijf als Proces Manager en Finance Manager. De rode draad in zijn carrière is het optimaliseren van bedrijfs- en logistieke processen door verschillende databronnen te koppelen en te analyseren. Met succes: de omzet van zijn eigen bedrijf verdubbelde vier jaar op een rij. Martijn kreeg dit voor elkaar door zijn Supply Chain kennis in te zetten om orderprocessen te automatiseren en deze te koppelen aan forecasting, voorraadplanning en inkoop. Zo ontstond een gestroomlijnde onderneming die op basis van data erg snel kon handelen. Martijn zit niet meer op zijn plek in zijn huidige organisatie, daarom is hij nu op zoek naar een nieuwe uitdaging waar hij zijn brede kennis en gevoel voor data kan toepassen in de Supply Chain.
 
Martijn heeft een ondernemersmentaliteit en een grote voorliefde voor patronen, het oplossen van problemen en het maken van analyses. Hij komt het best tot zijn recht in een omgeving waar hij, in zijn eigen woorden "van niets, iets kan maken" of "bestaande processen kan optimaliseren door het gebruik van duidelijke data". Martijn kan helemaal op gaan in tabellen en analyses, hij combineert dit wel met een sociale en communicatieve houding. Hij maakt zich op die manier gemakkelijk een nieuwe omgeving en nieuwe werkprocessen eigen.
 
Martijn is in overleg beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.000,- bruto per maand.

location_onTilburg createHBO person28 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Nadat Wijnand zijn hbo-opleiding Logistiek & Economie had afgerond is hij aan de slag gegaan bij een groot logistiek dienstverlener. Hier was hij onder andere verantwoordelijk voor de inbound planning, stock control, maar ook het begeleiden van verbetertrajecten. Vervolgens is hij gestart als Inventory management Specialist. In deze rol was hij verantwoordelijk voor alles omtrent de voorraden. Hij voerde voorraadanalyses uit en zorgde voor een efficiënte lay-out binnen het warehouse. Daarnaast was hij constant bezig met Continuous Improvement Projects op basis van de ‘Kaizen’ methode.  Hierdoor zijn er in het proces al meerdere efficiënte werkmethoden neergelegd door hem. Omdat ze zo tevreden waren met Wijnand heeft hij ongeveer een jaar geleden een leidinggevende rol op zich genomen. Hij gaf leiding aan twee teams van 7 FTE en 5 FTE. Vervolgens is hij gestart als Productieplanner bij een productiebedrijf in de food. Door een mismatch met het bedrijf is Wijnand, samen met Extra Talent, op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de Supply Chain. Het liefst wil hij een rol waar hij zijn analytische vaardigheden kan toepassen.

 

Wijnand is een nuchtere, betrouwbare jongeman die erg toegankelijk is als persoon. Hij is erg geïnteresseerd in zowel logistieke processen als mensen persoonlijk. Hij kan ook gemakkelijk schakelen met mensen van elke laag in een organisatie. Daarnaast heeft Wijnand een sterk analytisch denkvermogen, hij wordt dan ook zeer enthousiast van data en Excel! Tevens is Wijnand een harde werker en een échte doorzetter, hierdoor heeft hij al mooie stappen mogen zetten in zijn carrière.   

Wijnand heeft een opzegtermijn van één maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.300,- bruto per maand. 

location_onBreda createHBO person27 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Lian is een dame met zo'n 10 jaar werkervaring in de Logistiek/Supply Chain. Hierbij is zij vooral gespecialiseerd op het gebied van Customer Service. Zo heeft ze bij verschillende organisaties in verschillende branches de klantrelatie onder haar hoede genomen als (International) Customer Service Officer/-Operations/-Specialist. Lian kan klanten te woord staan in meerdere talen (Nederlands, Engels, Italiaans en Spaans) en is bekend met het order-to-cash proces, order entry en douanedocumentatie. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor het onderhouden van contact met forwarders omtrent het distibutieproces, en heeft ze veel moeten schakelen met interne afdelingen. Lian voelt zich geroepen om zowel organisatie als klant een zo goed mogelijk resultaat te leveren en hierdoor een langdurige samenwerking uit voort te zetten. Mede hierdoor is zij op zoek naar een nieuwe uitdaging waar ze veel in contact staat met (internationale) klanten. Bijvoorbeeld in een rol als Logistiek-/Supply Chain Coördinator of Customer Service Specialist.

Lian is een enthousiaste en spontane dame. Zo weet ze makkelijk een praatje te maken en iemand op zijn/haar gemak te stellen. Daarnaast weet ze van aanpakken en zet ze altijd haar beste beentje voor om resultaten en verwachtingen te overtreffen. Lian is empathisch ingesteld, wat maakt dat zij erg behulpzaam is en zich goed kan plaatsen in andermans schoenen. Ondanks dat kan ze ook direct zijn en werkt ze graag in een no nonsense cultuur met korte lijnen. Lian is een onmisbare schakel voor elke organisatie en elke klant waar ze mee te maken krijgt. 

Lian is in overleg beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand.

location_onNederlands, Engels, Spaans, Italiaans uitstekend in woord en geschrift en Frans redelijk in woord createHBO person45 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Remco is een young professional met een jaar ervaring als (Junior) Inkoper. Na het behalen van de opleiding Small Business & Retail Management is hij aan de slag gegaan bij een groothandelsorganisatie in de FMCG. Hier was hij verantwoordelijk voor het inkopen van kwalitatieve producten voor de juiste prijs. Remco ging hiervoor regelmatig richting Azië, naar beurzen en op inkoopreis. Door het bijhouden van ontwikkelingen en trends op de markt, wist hij de organisatie en klanten altijd van de juiste producten te voorzien. Daarnaast voerde Remco prijsonderhandelingen en hield hij veel contact met de leveranciers. Op dit moment is Remco per direct beschikbaar en op zoek naar een uitdagende functie als Inkoper

Remco is een enthousiaste, sociale jongeman die er van houdt om snel te schakelen. Daarnaast is hij een gedreven teamspeler, hierdoor haalt hij het beste uit zichzelf en zijn collega's naar boven om op die manier een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Dit alles doet hij door hard te werken, te kijken naar kansen en om hier vervolgens op door te pakken.

Remco is per direct beschikbaar en hij heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand.

location_onTilburg createHBO person27 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven