Vera Iliicheva

workConsultant Logistiek
location_cityEindhoven

phone06-33614682
linkedin.com/in/verailiicheva/
Vera Iliicheva

Van Logistiek en van Eindhoven. Vera neemt haar werk erg serieus en doet dit met een glimlach. Bij haar is het glas altijd halfvol en door hard voor jou aan de slag te gaan weet zij dit glas nog meer te vullen. Jouw doelen staan bij Vera op de eerste plaats, welke zij tot in de detail weet te achterhalen dankzij haar open en directe manier van communiceren. Op die manier weet zij keer op keer de zoektocht naar een nieuwe functie tot een succesvol eind te brengen.

Vacatures

Customer Service Medewerker

Wil jij aan de slag bij een multinational? Dat kan! Ga als Customer Service Medewerker aan de slag bij een logistiek dienstverlener en voorzie internationale klanten van de juiste informatie met betrekking tot de zendingen!

access_timeFulltime location_onTilburg euro_symbol€2.100 tot €2.800

Transportplanner

Ik daag jou uit om de transportplanning van een logistiek dienstverlener iedere dag een stukje beter te maken. Hoe? Je gaat aan de slag als Transportplanner en zorgt voor een optimale planning voor gekoelde distributie in de Benelux. Daarnaast draag jij, op basis van jouw analyses, verbeteringen aan om klanten van de beste service te voorzien. Challenge accepted? Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onTilburg euro_symbol€2.800 tot €3.500

Expediteur Wegtransport

In je linkerhand een rekenmachine waarop je het tarief berekent en in je rechterhand een telefoon met een vervoerder aan de lijn. Sta jij commercieel sterk in je schoenen? Laten de woorden ‘tariefonderhandelingen’ en ‘transport’ jouw handelsgeest opbloeien? Ga dan aan de slag als Expediteur Wegtransport, waarbij jij een nieuw klantenbestand opbouwt en de schakel vormt tussen de verlader en vervoerder!

access_timeFulltime location_onVenlo euro_symbol€2.800 tot €3.500

Logistiek Planner

Jij bent kritisch, denkt in verbeteringen en bent op zoek naar een baan met veel vrijheid. Ga dan als Logistiek Planner aan de slag bij deze snelgroeiende logistieke organisatie en gooi jouw kwaliteiten in de strijd om een foutloos planproces te realiseren!

access_timeFulltime location_onDen Bosch euro_symbol€2.200 tot €3.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Thomas (Logistiek Administratief Medewerker)

Op 15-jarige leeftijd is Thomas aan de slag gegaan als Logistiek Medewerker en heeft hij vervolgens een aantal jaren later de mbo-opleiding Transport en Logistiek afgerond. Na ruim 5 jaar werkzaam te zijn geweest bij diverse logistieke organisaties weet Thomas hoe een logistiek proces in elkaar steekt. Hij kijkt dan ook verder dan zijn functie en wil zich graag ontwikkelen op het gebied van logistiek en transport. Tot zijn kwaliteiten behoren het puzzelen en zoeken naar oplossingen en verbeteringen. Daarnaast werkt Thomas geordend en staat hij altijd open voor input van zijn collega’s.

Thomas is een echte teamplayer, hij coacht collega’s op een positieve manier en is altijd bereid om anderen te helpen. Collega’s benaderen Thomas dan ook regelmatig wanneer zij hulp nodig hebben. Thomas zorgt voor een positieve sfeer in het team en hij is niet snel van zijn stuk te brengen. Hij pikt nieuwe zaken snel op, werkt gestructureerd en vindt dat gemaakte afspraken moeten worden nagekomen. Thomas wil graag leren van ervaren collega’s, maar kan daarnaast goed zelfstandig werken. Hij stelt hierbij realistische doelen en trekt tijdig aan de bel wanneer zijn planning in gevaar komt.

Thomas is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.000,- bruto per maand op basis van 40 uur.

location_on's-Hertogenbosch createMBO person20 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Koen (Logistiek Coördinator)

Koen is ruim 6 jaar werkzaam binnen de Logistiek. Zijn interesse voor de logistieke sector ontstond tijdens zijn bijbaantje als magazijn/verkoopmedewerker bij een groothandel. Hij heeft daardoor besloten om een opleiding in de logistieke richting te volgen. In 2014 heeft hij de opleiding Logistiek Supervisor op niveau 4 afgerond. In de afgelopen twee en een half jaar is Koen werkzaam geweest als Transportplanner en werkt hij op dit moment als Logistiek Coördinator bij een logistiek dienstverlener. In zijn huidige functie is Koen samen met twee collega’s verantwoordelijk voor het correct functioneren van het geheel geautomatiseerde warehouse proces. Door het aansturen van 10 magazijnmedewerker en 20 robots zorgt hij ervoor dat 50 tot 60 transporten per dag zijn voorzien van de juiste lading en dat de klant op de hoogte wordt gehouden van de leveringen. Bij afwijkingen fungeert Koen als aanspreekpunt voor chauffeurs, klanten en medewerkers en indien nodig regelt hij reparaties voor de machines. Met het zicht op de toekomst heeft Koen geen vooruitzicht om door te groeien binnen de organisatie en daarom is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij hij zichzelf kan ontwikkelen en doorgroeien naar een leidinggevende functie.

Koen is het zonnetje in huis. Zijn enthousiaste houding gaat aan niemand voorbij en daarmee weet hij op de werkvloer een positieve sfeer te creëren. Hij vindt het belangrijk dat collega’s naar elkaar luisteren om tot een goede samenwerking te komen. Daarnaast is Koen een echte doorzetter en een man zijn woord. Hij houdt zich aan de gemaakte afspraken en maakt af waar hij aan begonnen is.

Koen heeft een uitwerktermijn van een maand en een salarisindicatie van €2.700,- bruto per maand.

location_onDen Bosch createMBO person24 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Mohsin (Warehouse Teamleider)

Mohsin heeft tijdens zijn opleidingen tot Teamleider en Supervisor zijn theoretische basis gelegd en aangevuld met praktijkervaring tijdens zijn BBL stages bij logistiek dienstverleners. Hij heeft zijn eerste stappen gezet in het aansturen van teams, coachen van medewerkers, opstellen van KPI-lijsten en het voeren van beoordelingsgesprekken. Zijn inzet werd beloond met een aanstelling in de organisatie. Daarnaast is Mohsin werkzaam geweest als Assistent Teamleider. Hierbij was hij verantwoordelijk voor het aansturen van een team van warehousemedewerkers, coördineerde hij de logistieke operatie en stelde hij rapportages op. In zijn huidige functie als Meewerkend Voorman mistte Mohsin de ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden en is hij daarom op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij hij samen met een ervaren medewerker kennis van nieuwe systemen op kan doen en samen met zijn team zichtbare resultaten kan bereiken.

Mohsin is een gemotiveerde en ambitieuze jongeman die zich wil bewijzen en verder wil ontwikkelen in een leidinggevende functie. Hij is leergierig, werkt accuraat en resultaatgericht en houdt zich aan de gestelde regels om het beste resultaat te bereiken.  

Mohsin is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.400,- bruto per maand. Daarnaast is Mohsin flexibel in werktijden en is hij bereid om in ploegen te werken.

createMBO person24 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Joussef (Transportplanner)

Joussef is een kandidaat met ruim 1 jaar ervaring als Transportplanner. In zijn vorige functie als Transportplanner is Joussef verantwoordelijk geweest voor het opstellen van de ritten- en volumeplanning van 21 wagens. Hierbij heeft hij gekoelde distributieritten gepland gericht op Nederland, België en Duitsland. Daarnaast beschikt Joussef over een afgeronde MBO niveau 4 opleiding gericht op Logistiek en Transport. Tijdens zijn opleiding heeft Joussef diverse stages gelopen en op deze manier heeft hij kennis gemaakt met verschillende disciplines van de logisitieke sector, zoals Transportplanning met eigen wagens en externe vervoerders, Warehousing en Logistieke coördinatie. Op dit moment is Joussef op zoek naar een nieuwe uitdaging als Transportplanner, waarbij hij zijn opgedane kennis verder wil ontwikkelen binnen de logistieke sector.

Joussef is leergierig en een echte aanpakker die verantwoordelijkheden naar zich toe trekt. Bij zijn vorige werkgever heeft hij zich snel kunnen ontwikkelen van een junior Planner tot volwaardig Transportplanner. Daarnaast is Joussef communicatief sterk, dit heeft hij laten zien door goed contact met klanten en chauffeurs te onderhouden tijdens zijn werkzaamheden als Transportplanner. Door zijn vakgerichte vooropleiding is Joussef theoretisch breed onderlegd en beschikt hij over kennis van zowel de logistieke als de transportsector. Hij beheerst de Nederlandse, Engelse en Duitse taal.

Joussef is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.600,- bruto per maand. Daarnaast is hij flexibel inzetbaar en is hij bereid om in verschoven diensten te werken.

createMBO person22 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven