Manon de Rijk

workConsultant Logistiek
location_cityEindhoven

phone06-30008341
linkedin.com/in/manonderijk/
Manon de Rijk

Van Eindhoven en van Logistiek. Doet veel dingen goed, maar één ding bijzonder uitzonderlijk: het laten starten van de juiste mensen bij het juiste bedrijf! Het gaat bij Manon om wie jij bent en wat je wilt gaan doen. Vrolijk en goedlachs gaat ze daarom het gesprek met je aan. Dit gebruikt ze om je op open en eerlijke manier naar dat ene bedrijf te coachen. Welk bedrijf? Het bedrijf waar je zelf niet aan dacht - maar dat wel op je lijf geschreven is. Het is een kunst mensen.

Vacatures

Transportplanner

Veel sollicitanten zeggen te willen werken met mensen. Jij denkt daar anders over en doet liever je eigen ding. Wanneer jij op kantoor komt zet je jouw favoriete muziek op, stroop je je mouwen op en ga je met frisse zin aan de slag. Niemand die klaagt dat ze andere muziek willen horen en niemand die je op je vingers kijkt. Daarbij deel je zelf je dagen naar eigen inzicht in. Heb jij je afspeellijst al klaar staan?

access_timeFulltime location_onVeghel euro_symbol€2.500 tot €3.500

Transportplanner

De legendarische woorden van voetballer en coach Ernst Happel zijn hier ook van toepassing: kein geloel, fuβball spielen! Het team binnen deze organisatie is net één groot en gezellig voetbalteam. Samen wordt er hard gerend, gescoord en niemand wordt buitenspel gezet. Transportplannen, dat is jullie spel en niemand gaat naar huis totdat de wedstrijd samen gewonnen is. Wil jij deze baan inkoppen? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_on's-Hertogenbosch euro_symbol€3.000 tot €3.500

Traineeship Logistiek Manager

Klaar voor je start... AF! Jouw logistieke carrière begint hier! Jij krijgt een tweejarig opleidingstraject, waarbij je wordt omringd door driehonderd ervaren en gedreven collega’s. Zij leren jou allround de kneepjes van het logistieke vak. Daarnaast krijg je er nog fatsoenlijk voor betaald ook! Lijkt dit jou wat? Lees dan snel verder.

access_timeFulltime location_onVenlo euro_symbol€2.000 tot €2.500

Junior Expediteur

In de songtekst van Herman van Veen wordt de essentie van deze functie goed beschreven: rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan! Daarbij wordt niet alleen hard gewerkt, maar ook plezier gemaakt. Jij doet graag een borrel met je collega’s op vrijdag en bent zowel privé als zakelijk een netwerker met een vlotte babbel. Nieuwsgierig? Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onVenlo euro_symbol€2.200 tot €2.800
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Dennis (Warehouse Teamleider)

Dennis is een jongeman met logistieke én leidinggevende ervaring. Zo is hij vanuit zijn bijbaan in de supermarkt begonnen en doorgegroeid tot teamleider waarbij hij 4-12 medewerkers aanstuurde. Ook het opzetten en implementeren van commerciële acties en overleg met leveranciers behoorde onder andere tot zijn takenpakket.  Na 5 jaar besloot hij toen een stap te maken naar een functie in grafische richting omdat daar zijn studie op gericht was. Toen Dennis zag dat in de grafische sector niet zijn toekomst zou liggen, besloot hij zijn carrière over een andere boeg te gooien en koos voor een logistieke opleiding en bijbehorende functie (BBL, 32 uur per week) waar hij tot op heden zijn plezier uit haalt. Zijn opleiding verwacht hij in juli af te ronden. Ook hier heeft hij een leidinggevende functie waarbij hij ook zelf actief meewerkt. Hij houdt echter zijn ogen open voor een nieuwe uitdaging omdat de toekomst bij zijn huidige werkgever onzeker is.

Dennis hebben wij leren kennen als een rustige jongen die weet dat hij in zijn mars heeft, maar zich bescheiden opstelt. Hij heeft een stabiele loopbaan en heeft zijn leidinggevende capaciteiten in de praktijk mogen toepassen. Graag zou hij deze capaciteiten in zijn vervolgstap ook inzetten. Leiderschap zit ook in zijn natuurlijk karakter. In groepsverband is Dennis al snel iemand die de kartrekkersrol op zich neemt.

Dennis is een doorzetter die zorgt dat het werk af is wanneer hij naar huis gaat en vindt het geen probleem om over te werken waar nodig. Het is dan ook een jongen waar je van op aan kunt. Een Brabantse cultuur met korte lijnen, eerlijkheid en een persoonlijke sfeer onderling past het beste bij hem. Hier hecht hij ook veel waarde aan.

Dennis is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand.

createMBO person27 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Henri (Shipping Manager)

Henri is een zeer ervaren Manager op het gebied van Logistiek, Transport en Supply Chain. Hij heeft een stabiel CV met gedegen verantwoordelijke ervaring waardoor hij alle ins en outs van logistieke processen kent. Direct na afronding van zijn hbo-studie is hij in logistieke richting gaan werken en heeft daarin zijn passie gevonden. Henri heeft zich op natuurlijke wijze ontwikkeld tot Shipping Manager/Projectmanager waarbij hij van A-Z verantwoordelijk is voor het projectmatig ontwikkelen en inrichten van Logistieke Processen van de klant in samenwerking met zijn projectteam. De organisatie houdt zich bezig met de ontwikkeling van maatwerk duurzame systemen welke wereldwijd worden getransporteerd en geïnstalleerd. Alle Logistieke en Supply Chain aangelegenheden daar omheen vallen onder de verantwoordelijkheden van Henri. Daarbij te denken aan het zoeken van geschikte leveranciers (weg-, lucht- en zeevervoer), maken van prijsafspraken, opzetten van warehouses, beoordelen van de benodigde documentatie,  adviseren van klanten omtrent logistieke condities en processen, trainen van de klant haar medewerkers wereldwijd. Daarbij heeft hij een eigen budgetverantwoordelijkheid, voert hij efficiëntieverbeteringen en kostenbesparingen door en reist hij regelmatig richting de klant.

Henri wil graag een nieuwe uitdaging en wil een soortgelijke functie vervullen binnen een andere organisatie. Met name grote logistieke projecten op zich nemen ligt Henri nauw aan het hart.

Henri heeft zich bij ons laten kennen als een toegankelijk man met veel kennis en ervaring op zak welke hij graag deelt. Hij is bescheiden, plichtsgetrouw en analytisch. Henri is een teamplayer die zowel intern als extern zijn afspraken nakomt en de mening van andere respecteert. Zakelijk probeert hij alle betrokkenen tevreden te houden en komt hij met gedegen argumenten voor zijn beslissingen. Henri heeft een ijzersterke helicopterview en weet dan ook overzicht te houden over het totale project. Dit houdt in dat Henri goed inzicht heeft in wat zijn beslissingen aan de voorkant van het proces voor resultaten geven aan het einde van de rit. Ten slotte is geen uitdaging Henri te groot en weet hij zijn hoofd koel te houden in stressgevoelige situaties. Henri vindt het belangrijk om de verantwoordelijkheid op de juiste plaats binnen de organisatie te leggen waardoor hij zijn team een zekere mate van vrijheid kan bieden. Daarbij zorgt hij dat zijn collega’s de juiste middelen ter beschikking hebben om kwalitatief goed werk af te leveren.

Henri heeft een salarisindicatie van € 6.100,- bruto per maand op basis van 40 uur per week en geniet momenteel totaal 40 vrije dagen (ADV + vakantiedagen) op jaarbasis. Daarnaast heeft hij een laptop en telefoon ter beschikking voor de uitvoering van zijn functie.

createHBO person53 jaar euro_symbolMeer dan €5.000

Simon (Meewerkend Voorman)

Simon is een jonge jongen met een afgeronde mbo niveau4 opleiding Logistiek Supervisor en reeds 4 jaar ervaring in een logistieke functie. Hij heeft zich daarbij het eerste jaar gericht op orderpicken voor uitgaande goederen en richt zich de laatste drie jaar op het verwerken en opbergen van inkomende goederen. Daarbij maakt hij gebruik van een reachtruck, waarvoor hij ook een certificaat heeft. Ook begeleidt Simon BBL-leerlingen bij vragen en houdt hij de controle op het opbergen van de inkomende goederen op de juiste locatie in het magazijn. Simon heeft ondertussen zijn mbo al een jaar afgerond en krijgt niet de bijpassende verantwoordelijkheden. Om deze reden houdt hij zijn ogen open voor een nieuwe uitdaging als Meewerkend Voorman Logistiek.

Simon heeft zich bij ons laten kennen als een rustige vriendelijke jongen. Hij zoekt enige vrijheid om zich binnen zijn functie naar eigen verantwoording te bewegen. Hij ziet werk liggen en zorgt dat de werkzaamheden naar behoren gebeuren. Nadat hij de werkzaamheden en collega’s heeft leren kennen, neemt hij de rol als kartrekker op zich waarbij hij altijd uitvoerend mee blijft werken. Daardoor krijgt hij het respect van zijn collega’s. Simon voorziet problemen voordat ze zich aandienen en anticipeert daar direct op. Hij gaat dan ook oplossingsgericht te werk en weet zijn collega’s daarin mee te krijgen. Op de werkvloer brengt Simon een zekere humorvolle instelling mee die collega’s veelal weten te waarderen.

Simon staat open voor diverse soorten organisaties en branches, maar zoekt in ieder geval een bedrijf met een Brabantse en directe cultuur. Hij hecht daarbij veel waarde aan een respectvolle wijze van communiceren en opbouwende kritiek.

Simon is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van minimaal € 1.600,- bruto per maand.

createMBO person20 jaar

Kees (Transportplanner)

Kees is een ervaren Transportplanner en heeft een stabiel cv waaronder reeds 18 jaar bij zijn laatste werkgever. In zijn loopbaan heeft Kees zich beziggehouden met de planning van transporten (wegtransport), met name van en naar Duitsland. Alle bijbehorende documentatie en telefonisch contact met toeleveranciers en viel ook onder zijn eigen verantwoordelijkheid. Vanwege een reorganisatie bij zijn vorige werkgever is hij momenteel op zoek naar een functie als uitvoerend Transportplanner.

Kees is een Planner in hart en ziel. Dit is niet alleen terug te zien in zijn werk, maar ook privé. Dit uit zich onder andere in zijn actieve bijdrage binnen de lokale voetbalvereniging als wedstrijdsecretaris. Daar houdt hij zich al 34 jaar bezig met de planning van de wedstrijden, velden en kleedlokalen en verzorgt hij de volledige organisatie van toernooien en overige activiteiten. Kees is niet alleen bij de voetbalvereniging actief, maar is algemeen gezien ook een ‘bezige bij’.  Hij staat graag vroeg op en heeft altijd een volle dagplanning waarbij hij in zijn vrije tijd onder andere geniet van tuinieren, fietsen en fitnessen. Kees is dan ook een fitte, opgewekte en energieke man die door zijn omgeving omschreven wordt als spontaan, eerlijk en correct. Hij is direct doch genuanceerd in zijn communicatie, gaat georganiseerd te werk en een ‘afspraak is afspraak’ mentaliteit typeert hem.

Kees heeft een salarisindicatie van € 3.300,- bruto per maand en is in overleg beschikbaar.

createMBO person61 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven