Thomas Pharazijn

workConsultant Financieel
location_cityEindhoven

phone06-23752715
linkedin.com/in/thomaspharazijn/
Thomas Pharazijn

Van Eindhoven en van Financieel. Deze ‘Bedrijfseconoom-turned-Recruitment Consultant’ is een echte allemansvriend. Maar vergis je niet in dat woord: Thomas is doelgericht en professioneel. Hij schakelt net zo makkelijk met directies als met mensen in de kantoortuin. Het gaat bij hem om jouw verhaal - of dit nou in gesprek is met werkzoekenden of opdrachtgevers. Iets wat hij je zelf ook graag zal vertellen trouwens. Een warme mix aan eigenschappen dus. Eigenschappen die hij graag inzet om je onderdeel te maken van zijn netwerk; op een doelgerichte en persoonlijke manier.

Vacatures

Financieel Administratief Medewerker

Jij bent de nieuwe administratieve topper die zorgt voor een correcte in- en uitgaande betalingsstroom. Zoals de organisatie klanten ontzorgt, ontzorg jij deze computerspecialist in het bijhouden van een juist crediteuren- en debiteurenbeheer. Ben jij op zoek naar een nieuwe financiële uitdaging? Lees dan snel verder.

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.000 tot €2.800

Assistent Controller

Jij bent als junior finance professional toe aan de volgende stap in je carrière. Met je passie voor techniek ga jij bij dit bedrijf aan de slag als Assistent Controller. Door jouw uitstekende analytische vaardigheden komen bijzonderheden tijdig naar boven water, en blijft de administratie zich steeds optimaliseren en professionaliseren. Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onregio Tilburg euro_symbol€2.300 tot €2.900

Facturatie Medewerker

Jij gaat in klein teamverband aan de slag bij een groeiend transportbedrijf als administratief wonder. Je bent degene die ervoor zorgt het transport invoicing proces op rolletjes loopt en dat dat ook zo blijft. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging met ontwikkelingsmogelijkheden? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onregio Venray euro_symbol€2.000 tot €2.600

Business Controller

Jij slaat de brug tussen IT en finance bij een internationaal opererende productieorganisatie. Huidige processen worden door jou gedigitaliseerd en helemaal futureproof gemaakt. Met jouw heldere analyses en advies ondersteun je daarnaast het management in het maken van de juiste business beslissingen. Kan jij niet wachten om als financial professional je ERP-skills toe te passen? Dan ben ik op zoek naar jou!

access_timeFulltime location_onregio Roermond euro_symbol€2.800 tot €3.800
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Guus (Controller)

Guus is een kundige Controller met ruim 30 jaar werkervaring binnen verschillende sectoren en bedrijfstakken. In die tijd heeft hij zich voornamelijk bezig gehouden met het opzetten en herstructureren van de financiële administratie van organisaties, waarbij het verhogen van de winstgevendheid altijd het doel was. Bij zijn huidige werkgever is Guus boventallig verklaard, omdat de voormalige Controller weer terug komt. Daarom is Guus nu op zoek naar een uitdagende functie als Controller. Guus is uitermate geschikt voor het versterken van uw bedrijfsprocessen en daarmee het verhogen van uw winstgevendheid.

Het beste is Guus te omschrijven als een sociale en mensgerichte coach. Naast zijn werk voetbalt hij al 30 jaar en zit in het bestuur van de voetbalvereniging. Vrienden en sociale contacten zijn voor Guus belangrijk. Met een optimistische en daadkrachtige houding weet hij anderen te motiveren en activeren. Deze leiderschapsstijl weet hij met succes in te zetten om organisaties succesvoller te maken. 

Guus is per direct en fulltime beschikbaar. Hij heeft een salarisindicatie van € 4.200,- bruto per maand op basis van 40 uur.

createHBO person53 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500

Jasper (Business controller Particulieren)

Jasper is een resultaatgerichte Business Controller van 46 jaar met inmiddels 20 jaar werkervaring in de financiële dienstverlening. De afgelopen 6 jaar heeft Jasper als Business Controller gewerkt voor 4 divisies binnen een grote Bank. In deze rol was hij sparringpartner van de directie en verantwoordelijk voor het realiseren van een optimale rentabiliteit. De bank waar hij werkte heeft zijn afdeling geherstructureerd, waardoor hij boventallig is geworden. Omdat Jasper buiten de bancaire sector een nieuwe uitdaging zoekt als Business Controller, heeft hij dit jaar een post hbo-opleiding richting controlling afgerond.

Jasper is te omschrijven als een gedreven en sociaal type. Hij is helder in zijn communicatie en hij weet op een coachende manier sturing te geven aan zijn team. Het resultaat staat voor Jasper voorop, dat kan enkel als er optimaal wordt samenwerkt. Ook in zijn vrije tijd is Jasper graag resultaat- en doelgericht. Hij loopt regelmatige halve marathons en organiseert en fietst graag wielrentochten.

Jasper is per direct en fulltime beschikbaar. Hij heeft een salarisindicatie van € 4.500,- bruto per maand op basis van 40 uur.

createHBO person46 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000

Mitchel (Salarisadministrateur)

Al vanaf jonge leeftijd wist Mitchel hij dat hij graag met cijfers wilde werken. Inmiddels heeft Mitchel een jaar op de salarisadministratie bij een uitzendbureau gewerkt en zoekt hij een baan dichter bij huis. Na het behalen van zijn mbo-diploma heeft hij besloten een hbo-opleiding richting Financieel Management te volgen. Echter heeft hij het eerste jaar op 2 punten na niet gehaald en is hij gestopt om zich volledig op het werk te richten. Hij volgt momenteel als aanvulling een cursus PDL, welke hij februari verwacht af te ronden. Mitchel wil graag aan de slag als Salarisadministrateur in een omgeving waarin hij veel kan leren.

Mitchel is een sociaal type. Hij vindt contact met anderen belangrijk en kan eenvoudig aansluiting vinden bij met mensen die hij nog niet kent. Hij is een teamspeler die het best tot zijn recht in een omgeving waarin hij kan samenwerken met directe collega’s. Samenwerken en een team in harmonie brengen is aan Mitchel goed besteed. In zijn vrije tijd basketbalt hij op hoog niveau en organiseert hij voor de vereniging regelmatig evenementen en toernooien.

Mitchel heeft een maand opzegtermijn en is fulltime beschikbaar. Hij heeft een salarisindicatie van € 2.200,- bruto per maand op basis van 40 uur.

location_onVeldhoven createMBO person24 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Mike (Medewerker Crediteuren)

Mike is een starter die dit jaar zijn hbo-bachelor Bedrijfseconomie heeft behaald. Tijdens zijn stage bij een verzekeringsmaatschappij heeft hij al volledig mee mogen draaien op de debiteurenadministratie (B2C), denk hierbij aan het nabellen van particulieren met betrekking tot betaalachterstanden. Bij zijn afstudeerstage bij een diervoedingsbedrijf heeft hij een kostprijsonderzoek gedaan. De nieuw berekende kostprijs uit dit onderzoek wordt momenteel nog daadwerkelijk toegepast. Mike heeft de ambitie zichzelf tot Controller te ontwikkelen en zoekt daarom een passende startersbaan als Financieel Medewerker, Medewerker Crediteuren of Assistent Controller.

Mike is energiek en sociaal. Hij omschrijft zichzelf als iemand die eenvoudig het voortouw neemt, extravert is en makkelijk aansluiting vindt met anderen. Hij voetbalt inmiddels bijna 12 jaar en heeft een grote vriendengroep waarmee hij en zijn vrienden veel tijd doorbrengen. Al op de havo wist Mike dat hij goed was met cijfers en werd al snel duidelijk dat hij later de richting Bedrijfseconomie zou kiezen.

Mike is fulltime beschikbaar en hij heeft een opzegtermijn van 2 weken bij zijn huidige werk. Hij heeft een salarisindicatie van € 2.200.- bruto per maand, op basis van 40 uur.

createHBO person21 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Meer kandidaten weergeven