Sashi Kanhai

workConsultant Supply Chain
location_cityRotterdam

phone06 – 23982423
linkedin.com/in/sashikanhai/
Sashi Kanhai

Vacatures

Inkoper

Vol trots staan glunderen na het afronden van elk mooi project? In deze rol krijg je de kans om een impact te hebben op het realiseren van deze prachtige maritieme projecten. Weet jij als geen ander waar jij de beste onderdelen kan halen tegen de gunstigste voorwaarden? Wacht dan niet en lees verder. Ik zie je sollicitatie graag snel tegemoet!

access_timeFulltime location_onRegio Drechtsteden euro_symbol€3.000 tot €4.200

Junior Supply Chain Planner

Meer verantwoordelijkheid binnen een startersfunctie in de Supply Chain krijg je zelden. Binnen deze internationale organisatie, actief in de voedingsmiddelenindustrie, houd jij voor jouw eigen producten de inkoop en de materiaal- en productieplanning bij. Lees snel verder en solliciteer direct om onderdeel te worden van dit hechte team!

access_timeFulltime location_onRegio Rotterdam euro_symbol€2.300 tot €2.700

Inkoper

Ga jij ervoor zorgen dat merken wereldwijd hun imago kunnen uitdragen? Denk hierbij aan die kleurrijke schoenendoos van je nieuwe sneakers of misschien toch die trendy draagtas van jouw favoriete kledingmerk. Jij gaat de scherpste prijzen regelen door bij deze organisatie aan de slag te gaan. Lees snel verder en solliciteer!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.700 tot €3.500

Teamleider Supply Chain

Weet jij het beste uit jouw collega’s naar boven te halen en durf jij de leiding te pakken? De Supply Chain afdeling van deze groeiende internationale organisatie heeft jouw sturing nodig! Samen bieden jullie de optimale dienstverlening aan de grootste merken van de wereld. Lees snel verder en solliciteer direct!

access_timeFulltime location_onRegio Rotterdam euro_symbol€2.700 tot €3.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Wouter (Supply Chain Coördinator)

Wouter heeft vorig jaar zijn Master Supply Chain Management afgerond en is daarna aan de slag gegaan als Supply Chain Coördinator. Hier ontwikkelt en implementeert hij een portaal voor bezorgen van het extern magazijn naar de consument. Hiervoor brengt hij alle logistieke processen en services in kaart om deze vervolgens tegen elkaar af te wegen en te koppelen aan het ERP-systeem. Hoewel Wouter deze rol erg leuk vindt, ligt de nadruk te veel op het analytische aspect. Hij is daarom op zoek naar een functie als Supply Chain Coördinator waarin er een betere balans is tussen de operationele werkzaamheden en analytische werkzaamheden.

Wouter is een rustige jongeman die zijn woorden zorgvuldig uitkiest. Door een stapje terug te nemen is hij in staat het totaalplaatje van de situatie te zien. Met weloverwogen beslissingen draagt hij zelf verbeteringen aan en met zijn creativiteit vindt hij oplossingen voor knelpunten en problemen. Zo ging hij direct aan de slag toen hij erachter kwam dat de gemeente het terrein waarop hij een evenement organiseerde, dubbel geboekt had. Hij wist de twee evenementen met totaal verschillende doeleinden en publiek goed te combineren en uiteindelijk behaalde hij hier zelfs een kostenbesparing mee voor beide organisatoren.

Wouter heeft een maand opzegtermijn en is fulltime beschikbaar. Hij heeft een salarisindicatie van €2.700,- bruto per maand.

createWO person24 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Wilco (Supply Chain Coördinator)

Wilco heeft 6 jaar ervaring als Supply Chain Coördinator bij een internationale organisatie. Hier is hij verantwoordelijk voor de inkoop en het voorraadbeheer voor alle vestigingen binnen de Benelux. Daarnaast verzorgt hij de internationale transportplanning en staat hij in contact met externe partijen. Wilco is regelmatig betrokken bij interne projecten, zo heeft hij een database ontwikkeld om een overzicht te creëren in de transportkosten. Ondanks dat Wilco veel voldoening haalt uit zijn functie, wil hij op termijn doorgroeien binnen de organisatie. Omdat dit hier niet mogelijk is, staat hij open voor een nieuwe uitdaging. Het liefst ziet hij zichzelf werken bij een internationaal bedrijf, waar hij aan de slag kan als Logistiek- of Supply Chain Coördinator, met doorgroeimogelijkheden. 

Wilco is een rustige en bescheiden jongeman die technische kennis zich snel eigen maakt. Dit is tevens terug te zien in de database die hij heeft opgezet in het ERP-systeem. Zijn hands-on-mentaliteit combineert hij met zijn stressbestendigheid waardoor hij ook onder druk kalm blijft. Met deze houding en communicatieve vaardigheden is hij het ideale aanspreekpunt binnen de organisatie.

Wilco heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van €3.200,- bruto per maand.

location_onRotterdam createHBO person28 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Marie (Junior Inkoper)

Marie is sinds deze zomer in het bezit van haar hbo-diploma Logistiek & Economie. Tijdens haar derdejaarsstage richtte ze zich vooral op magazijnoptimalisatie, maar de focus van haar afstudeerstage lag op de inkoop. Haar onderzoek naar de verbetering van inkoopprocessen met betrekking tot bouwprojecten was zo overtuigend dat zij direct een baan aangeboden kreeg bij haar stagebedrijf. In deze functie als Inkoopcoördinator is Marie verantwoordelijk voor het sourcen naar vaste leveranciers, en het opstellen van de contracten en afspraken. Daarnaast is zij een belangrijke schakel tussen de inkopers, leveranciers en projectleiders. Hoewel zij het erg naar haar zin heeft bij haar huidige werkgever, heeft zij het gevoel dat zij zich hier niet voldoende kan ontwikkelen. Marie is daarom op zoek naar een nieuwe uitdaging als Inkoper

Marie is een spontane, sociale jongedame met een flinke dosis pit. Met haar commerciële instelling en proactieve houding gaat ze altijd voor maximaal resultaat. Zo wist zij haar manager te overtuigen een afstudeerplaats te creëren in combinatie met haar bijbaan. Ze is sterk in haar communicatie en neemt graag het voortouw. Hierdoor brengt ze haar visie en doelen makkelijk over op anderen, en bouwt ze gemakkelijk banden op. Doordat Marie erg gestructureerd te werk gaat, was zij met regelmaat projectleidster tijdens haar studie.

Marie heeft een opzegtermijn van één maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.600,- bruto per maand.

location_onRegio Spijkenisse createHBO person22 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Daan (HBO Starter Supply Chain)

Daan heeft ruim twee jaar ervaring binnen de Supply Chain. Na het behalen van zijn hbo-diploma International Logistics & Economics is hij aan de slag gegaan als Supply Chain Coördinator, hij verantwoordelijk is voor de leveringen aan klanten wereldwijd. Voor de 80 klanten uit zijn eigen portfolio verwerkt hij de orders, koopt hij waar nodig in en regelt hij het volledige transport. Daan is daarnaast veel betrokken bij interne projecten ten behoeven van procesoptimalisatie en automatisering. Zo was hij  verantwoordelijk voor het opzetten en implementeren van een kostprijs- en margetool en is hij momenteel als projectleider continue bezig met het verbeteren van de productiesoftware. Hiervoor plant en presenteert Daan regelmatig zijn ontwerpen en voortgang aan de betrokken partijen. Omdat Daan toe is aan een volgende stap in zijn carrière staat hij open voor een nieuwe uitdaging. 

Daan is rustige jonge, sympathieke man met een open houding. Daan is analytisch uiterst sterk en weet dit goed te combineren met zijn operationele werkhouding. Hij heeft een sterke interesse in nieuwe trends en ontwikkelingen binnen de logistiek, wat ook uit de projecten die hij bij zijn huidige werkgever doet. Daan werkt hierin doelgericht en weet zijn plannen ook duidelijk te communiceren met anderen om projecten te voltooien. 

Daan heeft een opzegtermijn van één maand, is fulltime beschikbaar en een salarisindicatie van € 2.950,- bruto per maand.  

location_onRotterdam createHBO person25 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven