Van Rotterdam en van Supply Chain. Binnen dit label is Sashi een sterke schakel tussen zijn kandidaten en potentiële werkgevers. Creativiteit speelt de hoofdrol in zijn werkwijze, waardoor hij met oplossingen komt waar de meesten niet aan zullen denken. Met zijn nieuwsgierige instelling laat hij niks over aan geluk: geen enkel detail blijft onbekend, waardoor hij valkuilen zonder problemen uit de weg gaat. Het enige waar Sashi je mee verrast, is de mooie kans die hij voor je regelt!


Vacatures

Hoe tof klinkt het om binnen een jonge, dynamische en bovenal hard groeiende organisatie te werken? Dit is niet alleen voor starters een prachtige uitdaging maar ook uitstekende tweede stap! Lees snel verder welke mogelijkheden er hier voor het oprapen liggen.

 

access_timeFulltime location_onRegio Rotterdam euro_symbol€2.200 tot €2.700

Impact maken binnen een jonge, dynamische omgeving terwijl je veel vrijheid krijgt? Binnen deze organisatie ga jij samen met jouw team zorgen voor het efficiënt uitvoeren en verbeteren van de supply chain processen. Lees snel verder en bepaal of jij degene bent die zij echt moeten hebben!

access_timeFulltime location_onZoetermeer euro_symbol€2.500 tot €3.000
Met jouw hands-on-mentaliteit weet jij elke levering tot een succes te brengen. Ben jij op zoek naar een uitdagende functie binnen dynamische maritieme omgeving? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.300 tot €2.900
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Arnoud heeft ruim 3,5 jaar ervaring als Materiaalplanner. Hiervoor werkte hij nauw samen met de productieplanners en zorgde voor een optimale voorraad aan grondstoffen en verpakkingsmaterialen. Dit deed Arnoud door de lange termijn productieplanning en de forecast te analyseren en monitoren. Hij bestelde vervolgens de producten bij leveranciers wereldwijd en plande de leveringen hiervan in. Daarnaast coördineerde hij dagelijks de goederenstromen vanuit het warehouse naar de productielocatie aan de hand van de korte termijn productieplanning. Problemen in de productie loste hij samen met de productieplanner op door te kijken naar alternatieve grondstoffen of verpakkingsmaterialen. Arnoud beheerde ook de artikeldata in het systeem waarvoor hij nieuwe recepten aanmaakte, specificaties van grondstoffen en verpakkingsmaterialen up-to-date hield en stuklijsten samenstelde. Helaas was er door een interne verschuiving geen ruimte meer voor Arnoud binnen de organisatie waardoor hij gedwongen een stap moest maken. Door de Coronacrisis ging het van kwaad tot erger en viel hier het werk enorm terug. Met deze reden staat Arnoud open voor een nieuwe uitdaging binnen de Supply Chain.

Wij hebben Arnoud leren kennen als een rustige, sociale jongeman. Hij is een echte teamplayer en is erg betrokken bij de organisatie en ondersteunt zijn collega’s dan ook waar nodig. Arnoud schakelt gemakkelijk met verschillende interne afdelingen en externe partijen om zo de supply chain processen goed op elkaar af te stemmen en de juiste partijen tijdig te informeren. Doordat Arnoud ook veel met Duitse leveranciers heeft gewerkt beheerst hij ook deze taal goed. 

Arnoud is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand.

location_onRegio Gouda createHBO person30 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Reda heeft 7 jaar ervaring binnen de Supply Chain. In die jaren ontwikkelde hij zich binnen zowel handels- al productiebedrijven de voedingsmiddelenindustrie, FMCG en metaalindustrie. In zijn huidige functie als Supply Chain Planner is hij van A tot Z verantwoordelijk voor de internationale Supply Chain. Dit begint bij het opstellen de voorraadstrategie van grondstoffen op meerdere locaties en het bestellen van materialen om dit op peil te houden. Hierdoor is hij altijd in staat een optimale productieplanning te kunnen maken, hierbij rekening houdend met klantspecificaties en restricties wegens de chemische eigenschappen. Afhankelijk van de ordergrootte plant Reda rechtstreekse leveringen aan internationale klanten of via een externe partner waar het in kleinere hoeveelheden wordt afgevuld. Ook deze verpakkingsplanning stelt hij op en communiceert deze met de betrokken partijen. Reda schakelt daarnaast veelvuldig met verschillende collega's zoals de Demand Planner omtrent de S&OP-planning, de Inkoper omtrent kwaliteitsproblemen en het productiepersoneel. Hoewel Reda veel plezier haalt uit zijn werkzaamheden zit hij niet op zijn plek binnen deze organisatie. Met deze reden staat hij open voor een nieuwe uitdaging binnen de Supply Chain.

Over verschillen tussen deze twee schakelt hij met zijn collega Demand Planner in Frankrijk om deze op elkaar af te stemmen. 

Reda is een spontane man die zichzelf voor de volle 100% inzet voor een organisatie. Hij is dan ook zeer betrokken bij de interne processen en zijn collega’s. Door zijn ruime ervaring in (complexe) warehouse- én productieomgevingen, weet hij een goed overzicht te houden over alle processen, vindt hij het leuk om te schakelen tussen verschillende taken en werkt hij het beste onder druk. De grote hoeveelheid en diversiteit aan taken binnen zijn functie getuigen hiervan. Reda is erg gedreven en is met zijn werkmentaliteit in combinatie met zijn inzicht een toevoeging voor iedere organisatie.

Reda is in overleg per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.100,- bruto per maand.

location_onHellevoetsluis createMBO person32 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Sem heeft ruim drie jaar ervaring opgedaan binnen de logistiek en supply chain. De laatste twee jaar heeft hij zich gespecialiseerd als Technisch Inkoper. Momenteel werkt hij bij een handelsorganisatie in de maritieme industrie. Hier is hij verantwoordelijk voor het voorraadbeheer en inkopen van proviand, verbruiksartikelen, gereedschappen en motoronderdelen voor meerdere schepen. Tevens is hij betrokken geweest bij de implementatie van een nieuw systeem. Ondanks dat hij zijn functie met veel plezier vervult, wordt de sfeer binnen de organisatie er niet beter op. Met deze reden is Sem op zoek naar een nieuwe werkgever, waar een open en informele cultuur heerst.

Sem is een zeer sociale jongeman met een passie voor inkoop. Vanaf het warehouse heeft hij zichzelf in zeer korte tijd ontwikkeld tot Technisch Inkoper, dit getuigd van zijn wil zich te blijven ontwikkelen. In 2017 heeft hij dan ook de NEVI MIL opleiding afgerond, zodat hij deze kennis kon toepassen in zijn werkzaamheden als Technisch Inkoper. Sem is nauw betrokken bij zijn collega’s en de organisatie en schroomt niet om zijn hulp aan te bieden waar nodig. Hij vormt een prettige gesprekspartner voor zowel interne, als externe partijen.

Sem is in overleg per direct fulltime beschikbaar en hij heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand.  

location_onDordrecht createMBO person2223 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Jasper heeft al bijna 10 jaar ervaring als Supply Chain Planner- en Coördinator. Na het het behalen van zijn hbo-diploma Logistiek en Economie ontwikkelde hij zich binnen een handelsorganisatie in de AGF tot Senior Supply Chain Planner. Jasper was hier verantwoordelijk voor zijn eigen productgroep en plande en coördineerde de goederenstromen van de leverancier tot aan de klant. Hij plande de productie (om- en verpakken) aan de hand van klant specifieke eisen en beheerde de voorraden op meerdere locaties. Daarnaast kocht Jasper producten in. Om alles in goede banen te leiden stond hij veelvuldig in contact met de leveranciers en collega's van verschillende afdelingen en in de warehouses. Jasper was bovendien Key-User van SAP waardoor hij nieuwe functionaliteiten ontwikkelde en testte en zijn collega's trainingen gaf. Wegens een gebrek aan doorgroeimogelijk maakte hij de stap naar zijn huidige werkgever. Jasper coördineert hier de gehele goederenstroom van leverancier tot aan de klant. Helaas blijkt deze rol uiteindelijk een stap terug te zijn geweest en met deze reden staat Jasper open voor een nieuwe uitdaging binnen de de Supply Chain.

Jasper is een vriendelijke, rustige man met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Hij is betrokken bij de organisatie en denkt graag mee om processen te optimaliseren. Zo was hij ook SAP Key-user waarbij hij de organisatie en collega's verder hielp. Doordat hij oplossingsgericht te werk gaat weet hij problemen snel en efficiënt op te lossen. Jasper is direct in zijn manier van communiceren en zegt waar het op staat. Tegelijkertijd staat hij open voor nieuwe ideeën en input van collega's. Hij werkt dan ook graag samen bij het oplossen van ad-hoc problemen. 

Jasper heeft een opzegtermijn van een maand, is 36-40 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.450,- bruto per maand.

location_onRegio Drechtsteden createHBO person30 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven