Sashi Kanhai

workConsultant Supply Chain
location_cityRotterdam

phone06 – 23982423
linkedin.com/in/sashikanhai/
Sashi Kanhai

Vacatures

Supply Chain Coördinator

Net je diploma op zak en wil jij je verder ontwikkelen binnen de Supply Chain? Ontwikkel jij je niet meer binnen je huidige functie? Deze organisatie die de ontwikkeling van haar werknemers stimuleert is op zoek naar een leergierige collega die niet weg rent voor verantwoordelijkheid. Moeten zij jou hebben? Lees snel verder en laat het ze zien door te solliciteren!

access_timeFulltime location_onRegio Den Haag euro_symbol€2.400 tot €2.900

Voorraadbeheerder

Ben jij een echte teamplayer en streef jij graag doelen na? Deze organisatie geeft jou samen met je team de volledige verantwoordelijkheid over een eigen productgroep. Van strategieën opstellen tot de uitvoering hiervan, het zit allemaal in deze uitdaging. Klinkt dit goed? Lees dan snel verder en solliciteer!

access_timeFulltime location_onRegio Rotterdam euro_symbol€2.300 tot €3.000

Supply Chain Starter Stock Controll

Wil jij na het behalen van jouw diploma uitgedaagd worden in een internationale functie? Deze producent van A-merken biedt jou die kans. Benieuwd hoe? Lees dan verder en vergeet ook zeker niet te reageren!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.400 tot €2.600

Technisch Inkoper

Heb jij de nodige kennis en ervaring binnen de inkoop maar word je niet genoeg uitgedaagd? Durf jij de taak op je te nemen om het volledige inkoopbeleid uit te zetten? Deze internationale marktleider met informele sfeer heeft jou nodig. Lees snel verder en solliciteer op deze mooie kans!

 

access_timeFulltime location_onRegio Den Haag euro_symbol€2.700 tot €4.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Gianni (Voorraadbeheerder)

Gianni heeft ruim 8 jaar ervaring als Voorraadbeheerder. Hij houdt zich bezig met de inkomende en uitgaande goederenstromen, het inkopen van klantorders en het op peil houden van de voorraad van bouwproducten. Daarnaast richt Gianni zich continu op het optimaliseren van de interne processen. Voor een intern project heeft hij een retoursproces geïmplementeerd en een voorraadstrategie ontwikkeld voor een nieuwe vestiging. Gianni streeft ernaast zichzelf te blijven ontwikkelen. Momenteel volgt hij naast zijn fulltime werkweek, de hbo-opleiding Logistiek & Economie. Deze verwacht hij eind van dit jaar succesvol af te ronden. Omdat er bij zijn huidige werkgever geen ruimte is om een volgende stap te zetten, is hij op zoek naar een nieuwe werkgever waar hij dit wel tot de mogelijkheden behoort.

Gianni is een kalme en leergierige man met een sociaal karakter. Met zijn doelgerichtheid en analytisch vermogen is hij naast zijn dagelijkse werkzaamheden altijd bezig met het verbeteren van processen. Gianni is hierdoor regelmatig betrokken bij interne projecten zoals het opzetten van een retourproces of de implementatie van een nieuwe vestiging. Daarnaast is Gianni een echte kickstarter, hij motiveert zijn collega's om de schouders eronder te blijven zetten en vindt deze mentaliteit dan ook erg belangrijk binnen een organisatie.

Gianni heeft een opzegtermijn van een maand en is in verband met zijn opleiding 36 uur per week beschikbaar. Hij heeft een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand, op basis van 40 uur per week.

location_onRegio Gouda createHBO person31 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Marloes (Teamleider Productie)

Marloes heeft ruim vijf jaar ervaring binnen de Supply Chain, waarvan de laatste twee jaar in leidinggevende posities. Voor een producent van voedingsmiddelen is zij verantwoordelijk voor de dagelijkse productieplanning en het coördineren van interne logistieke processen. Daarnaast stuur Marloes het warehouse aan en is zij aangesteld als projectleider voor diverse interne projecten. Ondertussen werkt Marloes bijna twee jaar met plezier bij haar huidige werkgever. Echter zijn er voor haar geen verdere mogelijkheden binnen de organisatie. Met deze reden is zij op zoek naar een werkgever waar zij wel een volgende stap kan zetten. 

Marloes is een vrolijke en goedlachse vrouw met goede communicatieve vaardigheden. Ze weet haar team en naaste collega's altijd te motiveren en behaald haar resultaten het liefst in teamverband. Ze heeft daarnaast een zeer goed inzicht in het optimaliseren van processen waardoor ze als projectleider is gekozen. Door deze kwaliteiten weet Marloes niet alleen zichzelf te ontwikkelen maar ook de gehele afdeling en de mensen om zich heen.

Marloes heeft een opzegtermijn van één maand, is 36 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €3.600,- bruto per maand op basis van 40 uur.

location_onAlphen aan den Rijn createWO person30 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Wesley (Inkoper)

Wesley heeft ruim 6 jaar ervaring binnen de Supply Chain. De laatste 5 jaar heeft hij zich gespecialiseerd als Inkoper bij een Rederij. Hier is hij verantwoordelijk voor een optimale bevoorrading van schepen over de hele wereld. Niet alleen voedsel en verbruiksartikelen, ook gereedschappen en motoronderdelen neemt hij voor zijn rekening. Met zijn inzicht in prijzen en de markt heeft hij voor een van de grootste leveranciers een contract opgesteld waarmee hij een kostenbesparing van ruim € 1 miljoen per jaar heeft weten te realiseren. Helaas wordt Wesley niet genoeg uitgedaagd met soortgelijke projecten en werkzaamheden binnen zijn huidige functie. Hij is daarom op zoek naar een nieuwe uitdaging als Inkoper, waarin hij meer impact kan hebben, zoals het onderhandelen met leveranciers.

Wesley is een kalme, vriendelijke man met een directe manier van communiceren. In zijn huidige functie schakelt hij dagelijks waardoor hij ad hoc werkzaamheden makkelijk oppakt. Met zijn drive maakt hij altijd zelf af waar hij aan begonnen is. Dit blijkt ook uit de projecten die hij voor zijn rekening nam. Zo stelde hij in zijn eentje een tender op, voor de volledige uitbesteding van een grote vloot. Het is kenmerkend voor het karakter van Wesley, leergierig en in staat zijn grenzen te verleggen.

Wesley heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand. Hij is fulltime beschikbaar.

location_onRegio Rotterdam createHBO person32 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Wouter (Supply Chain Coördinator)

Wouter heeft vorig jaar zijn Master Supply Chain Management afgerond en is daarna aan de slag gegaan als Supply Chain Coördinator. Hier ontwikkelt en implementeert hij een portaal voor bezorgen van het extern magazijn naar de consument. Hiervoor brengt hij alle logistieke processen en services in kaart om deze vervolgens tegen elkaar af te wegen en te koppelen aan het ERP-systeem. Hoewel Wouter deze rol erg leuk vindt, ligt de nadruk te veel op het analytische aspect. Hij is daarom op zoek naar een functie als Supply Chain Coördinator waarin er een betere balans is tussen de operationele werkzaamheden en analytische werkzaamheden.

Wouter is een rustige jongeman die zijn woorden zorgvuldig uitkiest. Door een stapje terug te nemen is hij in staat het totaalplaatje van de situatie te zien. Met weloverwogen beslissingen draagt hij zelf verbeteringen aan en met zijn creativiteit vindt hij oplossingen voor knelpunten en problemen. Zo ging hij direct aan de slag toen hij erachter kwam dat de gemeente het terrein waarop hij een evenement organiseerde, dubbel geboekt had. Hij wist de twee evenementen met totaal verschillende doeleinden en publiek goed te combineren en uiteindelijk behaalde hij hier zelfs een kostenbesparing mee voor beide organisatoren.

Wouter heeft een maand opzegtermijn en is fulltime beschikbaar. Hij heeft een salarisindicatie van €2.700,- bruto per maand.

createWO person24 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven