Van Rotterdam en van Supply Chain. Binnen dit label is Sashi een sterke schakel tussen zijn kandidaten en potentiële werkgevers. Creativiteit speelt de hoofdrol in zijn werkwijze, waardoor hij met oplossingen komt waar de meesten niet aan zullen denken. Met zijn nieuwsgierige instelling laat hij niks over aan geluk: geen enkel detail blijft onbekend, waardoor hij valkuilen zonder problemen uit de weg gaat. Het enige waar Sashi je mee verrast, is de mooie kans die hij voor je regelt!


Vacatures

Technisch Inkoper

Ben jij ook toe aan de twee V’s maar mis je deze in je huidige baan? Waar heb ik het over? Ik heb het over de Vrijheid en Verantwoordelijkheid die deze organisatie jou wel zal bieden! Als jij klaar bent voor deze miljoenenprojecten, lees dan verder en solliciteer!

access_timeFulltime location_onRegio Leiden euro_symbol€3.200 tot €4.000

Supply Chain Planner

Het arendsoog, jouw bijnaam, jij ziet namelijk precies hoe jij alle schakels aan elkaar moet verbinden. Wil jij een dynamische schakel zijn binnen een informele en groeiende organisatie? Dan wilt deze organisatie jou spreken. Lees snel verder en solliciteer direct.

access_timeFulltime location_onRegio Alblasserwaard euro_symbol€2.700 tot €3.500

Senior Supply Chain Coördinator

Heb jij een duidelijke vooruitstrevende visie maar wordt hier niet naar geluisterd? Deze internationale organisatie zit midden in een transitie en heeft jouw sturing nodig! Ga de uitdaging aan en til de supply chain naar een hoger niveau. Lees snel verder hoe en solliciteer!

access_timeFulltime location_onRegio Leiden euro_symbol€3.500 tot €5.000

Tactisch Inkoper

Durf jij het aan om de touwtjes in handen te nemen? Of misschien durf jij dit eigenlijk altijd al en zet je dit graag voort. Je weet daarnaast als geen ander hoe de inkoopprocessen eruit horen te zien. Neem je collega inkopers dan op sleeptouw binnen deze organisatie! Lees verder en solliciteer!

access_timeFulltime location_onRegio Leiden euro_symbol€3.500 tot €4.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Wouter (Supply Chain Coördinator)

Wouter heeft vorig jaar zijn Master Supply Chain Management afgerond en is daarna aan de slag gegaan als Supply Chain Coördinator. Hier ontwikkelt en implementeert hij een portaal voor bezorgen van het extern magazijn naar de consument. Hiervoor brengt hij alle logistieke processen en services in kaart om deze vervolgens tegen elkaar af te wegen en te koppelen aan het ERP-systeem. Hoewel Wouter deze rol erg leuk vindt, ligt de nadruk te veel op het analytische aspect. Hij is daarom op zoek naar een functie als Supply Chain Coördinator waarin er een betere balans is tussen de operationele werkzaamheden en analytische werkzaamheden.

Wouter is een rustige jongeman die zijn woorden zorgvuldig uitkiest. Door een stapje terug te nemen is hij in staat het totaalplaatje van de situatie te zien. Met weloverwogen beslissingen draagt hij zelf verbeteringen aan en met zijn creativiteit vindt hij oplossingen voor knelpunten en problemen. Zo ging hij direct aan de slag toen hij erachter kwam dat de gemeente het terrein waarop hij een evenement organiseerde, dubbel geboekt had. Hij wist de twee evenementen met totaal verschillende doeleinden en publiek goed te combineren en uiteindelijk behaalde hij hier zelfs een kostenbesparing mee voor beide organisatoren.

Wouter heeft een maand opzegtermijn en is fulltime beschikbaar. Hij heeft een salarisindicatie van €2.700,- bruto per maand.

createWO person24 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Tamar (HBO Starter Supply Chain)

Tamar is sinds vorig jaar in het bezit van haar hbo-diploma IBMS inclusief de minor Supply Chain Management. Vervolgens is ze aan de slag gegaan als Materiaalplanner bij een productiebedrijf in de voedingsmiddelenindustrie. Binnen deze rol zorgt Tamar ervoor dat de tientallen verschillende grondstoffen per product tijdig en in de juiste hoeveelheid aanwezig zijn voor de dagelijkse productieplanning. Het voorraadbeheer en plannen van de interne transporten van 5 warehouses behoren tot haar dagtaken. Daarnaast werkt ze nauw samen met de productieplanner. Tamar is bovendien verantwoordelijk voor het oplossen van (dreigende) problemen in de productie door gebrek aan grondstoffen of kwaliteitsproblemen. Helaas kan Tamar haar vaardigheden te weinig in kan zetten in haar huidige rol, daar ze bijvoorbeeld ook in het bezit is van haar Lean Six Sigma Yellow Belt. Met die reden is zij op zoek naar een organisatie die wel het maximale van haar kwaliteiten benut. Het liefst doet zij dit als Supply Chain Planner of Coördinator.

Tamar is een goedlachse, vrolijke jongedame die gemakkelijk schakelt met verschillende (internationale) partijen. Ze durft verantwoordelijkheid op zich te nemen en weet duidelijke prioriteiten te stellen, ook in stressvolle situaties. Tamar heeft bovendien, mede door haar Yellow Belt, een goed overzicht van alle processen. Ze weet hierdoor precies met wie ze moet samenwerken en waar er verbeteringen mogelijk zijn.

Tamar is in overleg per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand.

location_onBreda createHBO person25 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Rick (Technisch Inkoper)

Rick heeft ruim 13 jaar ervaring als Technisch Inkoper binnen organisaties in uiteenlopende branches. Zo ontwikkelde hij zich binnen de Maritieme, Klimaattechniek en Energiesector tot een diverse en sterke inkoopprofessional. Door de jaren heen behaalde Rick meerdere certificaten, zoals zijn NEVI-1 en Slimstock-certificaat. Deze kennis zette hij in voor het inkopen van componenten, het voorraadbeheer en het maken van voorraadanalyses. Door het lezen van technische tekeningen wist hij precies welke onderdelen hij nodig had en werd hij ook regelmatig betrokken bij de Engineeringafdeling. Rick bracht zijn afdelingen vaak naar het volgende niveau door het opzetten en ontwikkelen van het leveranciersmanagement. Door dit te combineren met zijn analyses wist hij meerdere kostenbesparingen te realiseren van tienduizenden euro’s. Helaas miste Rick de volledige klik met zijn laatste werkgever waarna zij in goed overleg uit elkaar gingen. Rick staat nu te springen om weer aan de slag te gaan als Technisch Inkoper.  

Rick is een vriendelijke, zelfverzekerde man die duidelijk weet waar hij over praat als het over (technisch) inkoop gaat. Hij is communicatief sterk en gaat resultaatgericht te werk. Rick haalt uitdaging uit het vinden van kostenbesparingen en zijn vaardigheden met Excel en Slimstock helpen hem hierbij. Rick is bovendien in staat om outside of the box te denken waardoor hij altijd vernieuwd te werk gaat, ook al is een leveranciersbestand al 20 jaar vastgeroest.

Rick is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand.

location_onRotterdam createHBO person38 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Sem (Technisch Inkoper)

Sem heeft ruim drie jaar ervaring opgedaan binnen de logistiek en supply chain. De laatste twee jaar heeft hij zich gespecialiseerd als Technisch Inkoper. Momenteel werkt hij bij een handelsorganisatie in de maritieme industrie. Hier is hij verantwoordelijk voor het voorraadbeheer en inkopen van proviand, verbruiksartikelen, gereedschappen en motoronderdelen voor meerdere schepen. Tevens is hij betrokken geweest bij de implementatie van een nieuw systeem. Ondanks dat hij zijn functie met veel plezier vervult, wordt de sfeer binnen de organisatie er niet beter op. Met deze reden is Sem op zoek naar een nieuwe werkgever, waar een open en informele cultuur heerst.

Sem is een zeer sociale jongeman met een passie voor inkoop. Vanaf het warehouse heeft hij zichzelf in zeer korte tijd ontwikkeld tot Technisch Inkoper, dit getuigd van zijn wil zich te blijven ontwikkelen. In 2017 heeft hij dan ook de NEVI MIL opleiding afgerond, zodat hij deze kennis kon toepassen in zijn werkzaamheden als Technisch Inkoper. Sem is nauw betrokken bij zijn collega’s en de organisatie en schroomt niet om zijn hulp aan te bieden waar nodig. Hij vormt een prettige gesprekspartner voor zowel interne, als externe partijen.

Sem is in overleg per direct fulltime beschikbaar en hij heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand.  

location_onDordrecht createMBO person2223 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven