Van Rotterdam en van Supply Chain. Binnen dit label is Sashi een sterke schakel tussen zijn kandidaten en potentiële werkgevers. Creativiteit speelt de hoofdrol in zijn werkwijze, waardoor hij met oplossingen komt waar de meesten niet aan zullen denken. Met zijn nieuwsgierige instelling laat hij niks over aan geluk: geen enkel detail blijft onbekend, waardoor hij valkuilen zonder problemen uit de weg gaat. Het enige waar Sashi je mee verrast, is de mooie kans die hij voor je regelt!


Vacatures

Productieplanner

Mis jij dat ook? Dat jouw acties een zichtbare impact maken binnen de organisatie en hierbuiten? In deze functie doe je dit wel! Waarom? Door met jouw keuzes de lekkerste gerechten en producten overal in de schappen krijgen. Wacht niet te lang met solliciteren, want de foodlovers zitten te wachten!

access_timeFulltime location_onRegio Den Haag euro_symbol€2.700 tot €3.600

Supply Chain Planner

’S avonds laat nog even Netflix kijken of misschien juist de dag lekker beginnen met een trainingssessie? Of misschien wel beide! In deze dynamische functie krijg je de kans om je te ontwikkelen, in een jong team te werken en begin je pas om 10.00 uur! Lees snel verder en reageer!

access_timeFulltime location_onRegio Rotterdam euro_symbol€2.500 tot €3.000

Supply Chain Coördinator

Ga jij ervoor zorgen dat de tuinen in Nederland aankomend jaar weer in bloei staan? Kamers gevuld zijn met trendy meubels en decoraties? Of misschien wel dat de keukenkastjes vol staan met mooi servies? In deze functie ga jij dat voor elkaar krijgen! Lees snel verder en solliciteer!

access_timeFulltime location_onRegio Gouda euro_symbol€2.400 tot €2.600

Inkoper

Ben jij iemand die een kans durft te grijpen als je deze ziet? Binnen deze internationale organisatie krijg je deze ruimte! Op elke schroevendraaier, kabel of misschien wel motoronderdeel valt winst te behalen. Krijg jij dit voor elkaar? Lees dan snel verder en solliciteer direct!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.400 tot €3.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Tamar (HBO Starter Supply Chain)

Tamar is sinds vorig jaar in het bezit van haar hbo-diploma IBMS inclusief de minor Supply Chain Management. Vervolgens is ze aan de slag gegaan als Materiaalplanner bij een productiebedrijf in de voedingsmiddelenindustrie. Binnen deze rol zorgt Tamar ervoor dat de tientallen verschillende grondstoffen per product tijdig en in de juiste hoeveelheid aanwezig zijn voor de dagelijkse productieplanning. Het voorraadbeheer en plannen van de interne transporten van 5 warehouses behoren tot haar dagtaken. Daarnaast werkt ze nauw samen met de productieplanner. Tamar is bovendien verantwoordelijk voor het oplossen van (dreigende) problemen in de productie door gebrek aan grondstoffen of kwaliteitsproblemen. Helaas kan Tamar haar vaardigheden te weinig in kan zetten in haar huidige rol, daar ze bijvoorbeeld ook in het bezit is van haar Lean Six Sigma Yellow Belt. Met die reden is zij op zoek naar een organisatie die wel het maximale van haar kwaliteiten benut. Het liefst doet zij dit als Supply Chain Planner of Coördinator.

Tamar is een goedlachse, vrolijke jongedame die gemakkelijk schakelt met verschillende (internationale) partijen. Ze durft verantwoordelijkheid op zich te nemen en weet duidelijke prioriteiten te stellen, ook in stressvolle situaties. Tamar heeft bovendien, mede door haar Yellow Belt, een goed overzicht van alle processen. Ze weet hierdoor precies met wie ze moet samenwerken en waar er verbeteringen mogelijk zijn.

Tamar is in overleg per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand.

location_onBreda createHBO person25 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Rick (Technisch Inkoper)

Rick heeft ruim 13 jaar ervaring als Technisch Inkoper binnen organisaties in uiteenlopende branches. Zo ontwikkelde hij zich binnen de Maritieme, Klimaattechniek en Energiesector tot een diverse en sterke inkoopprofessional. Door de jaren heen behaalde Rick meerdere certificaten, zoals zijn NEVI-1 en Slimstock-certificaat. Deze kennis zette hij in voor het inkopen van componenten, het voorraadbeheer en het maken van voorraadanalyses. Door het lezen van technische tekeningen wist hij precies welke onderdelen hij nodig had en werd hij ook regelmatig betrokken bij de Engineeringafdeling. Rick bracht zijn afdelingen vaak naar het volgende niveau door het opzetten en ontwikkelen van het leveranciersmanagement. Door dit te combineren met zijn analyses wist hij meerdere kostenbesparingen te realiseren van tienduizenden euro’s. Helaas miste Rick de volledige klik met zijn laatste werkgever waarna zij in goed overleg uit elkaar gingen. Rick staat nu te springen om weer aan de slag te gaan als Technisch Inkoper.  

Rick is een vriendelijke, zelfverzekerde man die duidelijk weet waar hij over praat als het over (technisch) inkoop gaat. Hij is communicatief sterk en gaat resultaatgericht te werk. Rick haalt uitdaging uit het vinden van kostenbesparingen en zijn vaardigheden met Excel en Slimstock helpen hem hierbij. Rick is bovendien in staat om outside of the box te denken waardoor hij altijd vernieuwd te werk gaat, ook al is een leveranciersbestand al 20 jaar vastgeroest.

Rick is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand.

location_onRotterdam createHBO person38 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Steijn (Supply Chain Planner)

Steijn heeft al bijna 10 jaar ervaring binnen de Supply Chain en de voedingsmiddelenindustrie.Tijdens zijn loopbaan heeft hij zich op alle facetten binnen de Supply Chain ontwikkeld. Steijn was jarenlang verantwoordelijk voor het opstellen van een optimale productieplanning over meerdere lijnen. In zijn huidige rol richt hij zich vooral op de demand- en materiaalplanning. Zo stelt hij de forecast op en is hij verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van grondstoffen- en verpakkingsmaterialen. Door het analyseren van de data en zorgt hij er continue voor dat de voorraden en planningen worden geoptimaliseerd. Hoewel Steijn zijn functie met veel plezier uit voert heerst er binnen de organisatie een zeer negatieve sfeer. Met deze reden is hij op zoek naar een uitdagende functie binnen de Supply Chain. 

Steijn is een enthousiaste, flexibel ingestelde jongeman die graag de uitdaging aan gaat. Hij is in staat snel te schakelen tussen werkzaamheden en partijen en blijft kalm onder druk. Doordat hij het overzicht weet te behouden over alle processen ziet hij knelpunten gemakkelijk. In zijn functies wist hij deze ook vaak te verhelpen met zijn ideeën. Door al deze kwaliteiten en zijn ervaring aan te vullen met zijn communicatieve vaardigheden weet hij collega's te motiveren en aan te sturen. 

Steijn heeft een opzegtermijn van één maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand.

location_onRegio Rotterdam createHBO person28 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Sem (Technisch Inkoper)

Sem heeft ruim drie jaar ervaring opgedaan binnen de logistiek en supply chain. De laatste twee jaar heeft hij zich gespecialiseerd als Technisch Inkoper. Momenteel werkt hij bij een handelsorganisatie in de maritieme industrie. Hier is hij verantwoordelijk voor het voorraadbeheer en inkopen van proviand, verbruiksartikelen, gereedschappen en motoronderdelen voor meerdere schepen. Tevens is hij betrokken geweest bij de implementatie van een nieuw systeem. Ondanks dat hij zijn functie met veel plezier vervult, wordt de sfeer binnen de organisatie er niet beter op. Met deze reden is Sem op zoek naar een nieuwe werkgever, waar een open en informele cultuur heerst.

Sem is een zeer sociale jongeman met een passie voor inkoop. Vanaf het warehouse heeft hij zichzelf in zeer korte tijd ontwikkeld tot Technisch Inkoper, dit getuigd van zijn wil zich te blijven ontwikkelen. In 2017 heeft hij dan ook de NEVI MIL opleiding afgerond, zodat hij deze kennis kon toepassen in zijn werkzaamheden als Technisch Inkoper. Sem is nauw betrokken bij zijn collega’s en de organisatie en schroomt niet om zijn hulp aan te bieden waar nodig. Hij vormt een prettige gesprekspartner voor zowel interne, als externe partijen.

Sem is in overleg per direct fulltime beschikbaar en hij heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand.  

location_onDordrecht createMBO person2223 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven