Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Van Rotterdam en van Supply Chain. Binnen dit label is Sashi een sterke schakel tussen zijn kandidaten en potentiële werkgevers. Creativiteit speelt de hoofdrol in zijn werkwijze, waardoor hij met oplossingen komt waar de meesten niet aan zullen denken. Met zijn nieuwsgierige instelling laat hij niks over aan geluk: geen enkel detail blijft onbekend, waardoor hij valkuilen zonder problemen uit de weg gaat. Het enige waar Sashi je mee verrast, is de mooie kans die hij voor je regelt!


Vacatures

Ga jij ervoor zorgen dat (top)sporters hun gear het hele jaar door beschikbaar hebben? De merken van deze sportieve organisatie hebben jouw coördinatie nodig. Lees snel verder waarom deze rol bij jou past en solliciteer!

access_timeFulltime location_onRegio Leiden euro_symbol€2.200 tot €2.700

Ben je uitgegroeid in jouw functie en voel je dat jij klaar bent voor een volgende stap? Waar zou je dan beter heen kunnen dan naar de marktleider in een snelgroeiende markt? Binnen deze organisatie in de food-sector krijg jij de kans samen naar het volgend niveau te groeien. Lees snel verder en solliciteer!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.600 tot €3.400
Dit is de ultieme kans om al zo vroeg in jouw carrière een prachtige stap te maken! Denk jij dat je het na enkele jaren binnen supply chain al in je hebt om deze verantwoordelijkheid te dragen? Deze organisatie is niet op zoek naar een doorgewinterde manager maar naar de bloeiende lente. Lees snel verder en solliciteer!

access_timeFulltime location_onRegio Drechtsteden euro_symbol€2.700 tot €3.500
Heb jij net jouw hbo-diploma in de wacht gesleept en ben jij klaar voor jouw eerste stap binnen de supply chain? Binnen deze informele organisatie gevestigd in Oud-Beijerland kan jij jezelf als Junior Supply Chain Planner specialiseren in jouw vakgebied! Benieuwd hoe? Lees dan deze vacature!

access_timeFulltime location_onRegio Rotterdam euro_symbol€2.600 tot €3.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Thomas heeft bijna een jaar ervaring als Supply Chain Coördinator. Nadat hij vorig jaar zijn hbo-diploma Logistiek & Economie behaalde is hij aan de slag gegaan bij een Logistiek Dienstverlener. Voor een vijftal grote internationale klanten is hij verantwoordelijk voor het voorraadbeheer en het coördineren van alle in- en uitgaande goederenstromen. Thomas boekt transporten, zorgt voor de benodigde documentatie en stelt rapportages op omtrent de voorraad- en transportprestaties. Om dit te kunnen bewerkstelligen staat Thomas veelvuldig in contact met verschillende partijen zoals transporteurs, interne afdelingen en uiteraard zijn klanten. Hoewel Thomas veel plezier haalt uit het schakelen ziet hij verbeteringsmogelijkheden binnen de processen. Helaas wordt hier weinig mee gedaan door de organistie en dit vindt Thomas erg jammer. Met deze reden staat Thomas dus open voor een nieuwe Supply Chain-uitdaging binnen een organistie die wel vooruitstrevend is. 

Thomas is een rustige jongeman, die beschikt over een hands-on mentaliteit. Binnen zijn vriendengroep is hij degene die vaak alle uitjes tot in de puntjes regelt, heeft hij graag de touwtjes in handen en ziet overal een oplossing in. Met zijn prettige manier van communiceren weet hij analytische informatie goed over te brengen binnen alle lagen van een organisatie en op externe partijen.

Thomas heeft een opzegtermijn van één maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.800,- bruto per maand.

location_onRotterdam createHBO person25 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Defano heeft ruim een jaar werkervaring opgedaan als Customer Service Coördinator nadat hij zijn hbo-diploma Logistiek en Economie heeft behaald. In deze rol is hij verantwoordelijk voor het coördineren van orders van een aantal eigen klanten. De zendingen, die voornamelijk gevaarlijkse stoffen bevatten, zijn zowel import als export en Defano stelt hiervoor dan ook de benodigde documentatie op. Om alles in goede banen te leiden en eventuele problemen op te lossen, schakelt hij met verschillende steakholders zoals de klant, transporteurs en collega's van verschillende afdelingen. Hoewel Defano het erg naar zijn zin heeft met zijn collega's biedt deze functie hem te weinig uitdaging. Met deze reden is hij samen met Extra Talent op voor een nieuwe uitdaging binnen de Supply Chain.

Defano is een kalme jongeman die tijdens zijn werk de focus weet te leggen op het eindresultaat. Gedurende projecten op school heeft hij geleerd initiatief te nemen wat hij verder heeft uitgebouwd tijdens zijn coördineren rol die hij momenteel bekleed. Defano weet hierdoor uitstekend te schakelen met interne- en externe partijen en deze op elkaar af te stemmen.

Defano heeft een opzegtermijn van één maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand.

location_onRotterdam createHBO person26 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Simon heeft ruim 2,5 jaar werkervaring als Supply Chain Planner en Productieplanner. Gedurende een traineeship nam hij de rol van Productieplanner, waarna Simon besloot zich hier verder in te ontwikkelen. Binnen een productiebedrijf in de AGF is hij daarom als Supply Chain Planner verantwoordelijk voor een aantal eigen productgroepen. Dit betekent dat hij al bij de eigen telerlocaties in Afrika in de gaten houdt hoe de productie verloopt en vervolgens voor een tijdige levering aan de productielocatie in Nederland zorgt. Simon stelt de forecast tot 3 weken vooruit op en vertaalt deze naar een lange termijn productie- en capaciteitsplanning. Hij is hierbij dé centrale schakel voor zijn producten en daarbij de vraagbaak voor alle betrokken afdelingen omtrent kwaliteit, prijzen en productmogelijkheden. Hoewel Stephen het erg naar zijn zin heeft bij zijn huidige werkgever zal zijn functie veranderd worden naar een ploegendienst. Hierdoor zal hij regelmatig tot 22.00 uur moeten werken. Met deze reden staat hij open voor een nieuwe uitdaging binnen de Supply Chain. 

Simon is een kalme, stressbestendige man. Met zijn ervaring in de AGF weet hij juist te midden van alle hectiek het overzicht bewaren. Zijn Excel-skills helpen hem hierbij, daar hij hele datasets vertaald in een accurate forecast waar alle processen op kunnen worden afgestemd. Simon is bovendien een doorzetter die wel van een uitdaging houdt, zo loopt hij in zijn vrije tijd graag marathons. 

Simon heeft een opzegtermijn van een maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €3.100,- bruto per maand. 
location_onDordrecht createHBO person29 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Sem heeft ruim drie jaar ervaring opgedaan binnen de logistiek en supply chain. De laatste twee jaar heeft hij zich gespecialiseerd als Technisch Inkoper. Momenteel werkt hij bij een handelsorganisatie in de maritieme industrie. Hier is hij verantwoordelijk voor het voorraadbeheer en inkopen van proviand, verbruiksartikelen, gereedschappen en motoronderdelen voor meerdere schepen. Tevens is hij betrokken geweest bij de implementatie van een nieuw systeem. Ondanks dat hij zijn functie met veel plezier vervult, wordt de sfeer binnen de organisatie er niet beter op. Met deze reden is Sem op zoek naar een nieuwe werkgever, waar een open en informele cultuur heerst.

Sem is een zeer sociale jongeman met een passie voor inkoop. Vanaf het warehouse heeft hij zichzelf in zeer korte tijd ontwikkeld tot Technisch Inkoper, dit getuigd van zijn wil zich te blijven ontwikkelen. In 2017 heeft hij dan ook de NEVI MIL opleiding afgerond, zodat hij deze kennis kon toepassen in zijn werkzaamheden als Technisch Inkoper. Sem is nauw betrokken bij zijn collega’s en de organisatie en schroomt niet om zijn hulp aan te bieden waar nodig. Hij vormt een prettige gesprekspartner voor zowel interne, als externe partijen.

Sem is in overleg per direct fulltime beschikbaar en hij heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand.  

location_onDordrecht createMBO person2223 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven