Sashi Kanhai

workConsultant Supply Chain
location_cityRotterdam

phone06 – 23982423
linkedin.com/in/sashikanhai/
Sashi Kanhai

Van Rotterdam en van Supply Chain. Binnen dit label is Sashi een sterke schakel tussen zijn kandidaten en potentiële werkgevers. Creativiteit speelt de hoofdrol in zijn werkwijze, waardoor hij met oplossingen komt waar de meesten niet aan zullen denken. Met zijn nieuwsgierige instelling laat hij niks over aan geluk: geen enkel detail blijft onbekend, waardoor hij valkuilen zonder problemen uit de weg gaat. Het enige waar Sashi je mee verrast, is de mooie kans die hij voor je regelt!

Vacatures

Productieplanner

Ben jij in staat maatwerk te matchen met jouw planningen en deins jij niet terug van meerdere projecten tegelijk? Dan is dit de perfecte kans om jouw tweede of misschien wel derde stap in je carrière te maken. Lees snel verder en solliciteer!

access_timeFulltime location_onRegio Gouda euro_symbol€2.700 tot €3.500

Supply Chain Planner

Afgestudeerden opgelet! Ben jij sinds kort in het bezit van jouw diploma en nu klaar aan jouw eerste échte uitdaging? Hoe gaaf zou is het dat dit kan in een gezellig team van leeftijdsgenoten waarbij jij je ook nog eens gaat ontwikkelen? Solliciteer en maak hier straks ook onderdeel van uit! 

access_timeFulltime location_onRegio Rotterdam euro_symbol€2.500 tot €3.000

Supply Chain Planner

Heb je wel een leuke functie, maar is de sfeer op de afdeling maar niks? Binnen deze organisatie wordt er echt naar elkaar geluisterd en vorm je een (h)echt team. Samen runnen jullie het volledige Supply Chain proces. Lees snel verder en reageer!

access_timeFulltime location_onDen Haag euro_symbol€2.600 tot €3.500

Supply Chain Medewerker

Een ouderwetse bittergarnituur met een lekker glaasje wijn op het terras in de zomer, wie wordt hier niet blij van? Als Supply Chain Medewerker binnen deze handelsorganisatie zorgt jij dat iedereen hier, en van nog veel meer lekkers kan genieten. Lees snel verder en solliciteer!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.300 tot €2.700
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Wesley (Inkoper)

Wesley heeft ruim 6 jaar ervaring binnen de Supply Chain. De laatste 5 jaar heeft hij zich gespecialiseerd als Inkoper bij een Rederij. Hier is hij verantwoordelijk voor een optimale bevoorrading van schepen over de hele wereld. Niet alleen voedsel en verbruiksartikelen, ook gereedschappen en motoronderdelen neemt hij voor zijn rekening. Met zijn inzicht in prijzen en de markt heeft hij voor een van de grootste leveranciers een contract opgesteld waarmee hij een kostenbesparing van ruim € 1 miljoen per jaar heeft weten te realiseren. Helaas wordt Wesley niet genoeg uitgedaagd met soortgelijke projecten en werkzaamheden binnen zijn huidige functie. Hij is daarom op zoek naar een nieuwe uitdaging als Inkoper, waarin hij meer impact kan hebben, zoals het onderhandelen met leveranciers.

Wesley is een kalme, vriendelijke man met een directe manier van communiceren. In zijn huidige functie schakelt hij dagelijks waardoor hij ad hoc werkzaamheden makkelijk oppakt. Met zijn drive maakt hij altijd zelf af waar hij aan begonnen is. Dit blijkt ook uit de projecten die hij voor zijn rekening nam. Zo stelde hij in zijn eentje een tender op, voor de volledige uitbesteding van een grote vloot. Het is kenmerkend voor het karakter van Wesley, leergierig en in staat zijn grenzen te verleggen.

Wesley heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand. Hij is fulltime beschikbaar.

location_onRegio Rotterdam createHBO person32 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Wouter (Supply Chain Coördinator)

Wouter heeft vorig jaar zijn Master Supply Chain Management afgerond en is daarna aan de slag gegaan als Supply Chain Coördinator. Hier ontwikkelt en implementeert hij een portaal voor bezorgen van het extern magazijn naar de consument. Hiervoor brengt hij alle logistieke processen en services in kaart om deze vervolgens tegen elkaar af te wegen en te koppelen aan het ERP-systeem. Hoewel Wouter deze rol erg leuk vindt, ligt de nadruk te veel op het analytische aspect. Hij is daarom op zoek naar een functie als Supply Chain Coördinator waarin er een betere balans is tussen de operationele werkzaamheden en analytische werkzaamheden.

Wouter is een rustige jongeman die zijn woorden zorgvuldig uitkiest. Door een stapje terug te nemen is hij in staat het totaalplaatje van de situatie te zien. Met weloverwogen beslissingen draagt hij zelf verbeteringen aan en met zijn creativiteit vindt hij oplossingen voor knelpunten en problemen. Zo ging hij direct aan de slag toen hij erachter kwam dat de gemeente het terrein waarop hij een evenement organiseerde, dubbel geboekt had. Hij wist de twee evenementen met totaal verschillende doeleinden en publiek goed te combineren en uiteindelijk behaalde hij hier zelfs een kostenbesparing mee voor beide organisatoren.

Wouter heeft een maand opzegtermijn en is fulltime beschikbaar. Hij heeft een salarisindicatie van €2.700,- bruto per maand.

createWO person24 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Tamar (HBO Starter Supply Chain)

Tamar is sinds vorig jaar in het bezit van haar hbo-diploma IBMS inclusief de minor Supply Chain Management. Vervolgens is ze aan de slag gegaan als Materiaalplanner bij een productiebedrijf in de voedingsmiddelenindustrie. Binnen deze rol zorgt Tamar ervoor dat de tientallen verschillende grondstoffen per product tijdig en in de juiste hoeveelheid aanwezig zijn voor de dagelijkse productieplanning. Het voorraadbeheer en plannen van de interne transporten van 5 warehouses behoren tot haar dagtaken. Daarnaast werkt ze nauw samen met de productieplanner. Tamar is bovendien verantwoordelijk voor het oplossen van (dreigende) problemen in de productie door gebrek aan grondstoffen of kwaliteitsproblemen. Helaas kan Tamar haar vaardigheden te weinig in kan zetten in haar huidige rol, daar ze bijvoorbeeld ook in het bezit is van haar Lean Six Sigma Yellow Belt. Met die reden is zij op zoek naar een organisatie die wel het maximale van haar kwaliteiten benut. Het liefst doet zij dit als Supply Chain Planner of Coördinator.

Tamar is een goedlachse, vrolijke jongedame die gemakkelijk schakelt met verschillende (internationale) partijen. Ze durft verantwoordelijkheid op zich te nemen en weet duidelijke prioriteiten te stellen, ook in stressvolle situaties. Tamar heeft bovendien, mede door haar Yellow Belt, een goed overzicht van alle processen. Ze weet hierdoor precies met wie ze moet samenwerken en waar er verbeteringen mogelijk zijn.

Tamar is in overleg per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand.

location_onBreda createHBO person25 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Sem (Technisch Inkoper)

Sem heeft ruim drie jaar ervaring opgedaan binnen de logistiek en supply chain. De laatste twee jaar heeft hij zich gespecialiseerd als Technisch Inkoper. Momenteel werkt hij bij een handelsorganisatie in de maritieme industrie. Hier is hij verantwoordelijk voor het voorraadbeheer en inkopen van proviand, verbruiksartikelen, gereedschappen en motoronderdelen voor meerdere schepen. Tevens is hij betrokken geweest bij de implementatie van een nieuw systeem. Ondanks dat hij zijn functie met veel plezier vervult, wordt de sfeer binnen de organisatie er niet beter op. Met deze reden is Sem op zoek naar een nieuwe werkgever, waar een open en informele cultuur heerst.

Sem is een zeer sociale jongeman met een passie voor inkoop. Vanaf het warehouse heeft hij zichzelf in zeer korte tijd ontwikkeld tot Technisch Inkoper, dit getuigd van zijn wil zich te blijven ontwikkelen. In 2017 heeft hij dan ook de NEVI MIL opleiding afgerond, zodat hij deze kennis kon toepassen in zijn werkzaamheden als Technisch Inkoper. Sem is nauw betrokken bij zijn collega’s en de organisatie en schroomt niet om zijn hulp aan te bieden waar nodig. Hij vormt een prettige gesprekspartner voor zowel interne, als externe partijen.

Sem is in overleg per direct fulltime beschikbaar en hij heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand.  

location_onDordrecht createMBO person2223 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven