Sashi Kanhai

workConsultant Supply Chain
location_cityRotterdam

phone06 – 23982423
linkedin.com/in/sashikanhai/
Sashi Kanhai

Vacatures

Landelijk Voorraadbeheerder FMCG

In deze toffe functie zorg jij samen met je team dagelijks voor de bevoorrading van 200 winkels in Nederland. Je draagt de verantwoordelijkheid voor jouw eigen ruime pakket aan producten. Neem jij het starterspakket voor je rekening of ben jij al klaar voor de heavy weights? Solliciteer snel en bewijs jezelf!

access_timeFulltime location_onRegio Leiden euro_symbol€2.400 tot €2.900

Productieplanner

Als jij dagelijks als geen ander maatwerk kunt leveren in jouw planningen, dan zoek ik jou! Een dynamische functie binnen een vooruitstrevende organisatie ligt dan namelijk voor jou in het verschiet. Klaar voor jouw tweede of derde stap? Lees dan snel verder en solliciteer!

access_timeFulltime location_onRegio Zoetermeer euro_symbol€2.700 tot €3.200

Supply Chain Coördinator

Ben jij klaar om je eerste of tweede stap te zetten in jouw veelbelovende carrière? Jij rent niet weg voor een functie met verantwoordelijkheid en wilt je verder ontwikkelen op het gebied van Supply Chain. Als jij dit graag zou wille doen binnen een organisatie die de ontwikkeling van haar werknemers stimuleert, dan heb de ideale functie voor jou! Reageer snel!

access_timeFulltime location_onRegio Den Haag euro_symbol€2.400 tot €2.900

Voorraadbeheerder

Nauw samenwerken met je team en ambitieuze doelen realiseren. Verantwoordelijk zijn voor je eigen productgroepen in de voedingsmiddelen. Veel contact onderhouden met leveranciers, klant en collega’s van verschillende afdelingen. Klinkt dit goed? Lees dan snel verder en solliciteer!

access_timeFulltime location_onRegio Drechtsteden euro_symbol€2.300 tot €3.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Wesley (Inkoper)

Wesley heeft ruim 6 jaar ervaring binnen de Supply Chain. De laatste 5 jaar heeft hij zich gespecialiseerd als Inkoper bij een Rederij. Hier is hij verantwoordelijk voor een optimale bevoorrading van schepen over de hele wereld. Niet alleen voedsel en verbruiksartikelen, ook gereedschappen en motoronderdelen neemt hij voor zijn rekening. Met zijn inzicht in prijzen en de markt heeft hij voor een van de grootste leveranciers een contract opgesteld waarmee hij een kostenbesparing van ruim € 1 miljoen per jaar heeft weten te realiseren. Helaas wordt Wesley niet genoeg uitgedaagd met soortgelijke projecten en werkzaamheden binnen zijn huidige functie. Hij is daarom op zoek naar een nieuwe uitdaging als Inkoper, waarin hij meer impact kan hebben, zoals het onderhandelen met leveranciers.

Wesley is een kalme, vriendelijke man met een directe manier van communiceren. In zijn huidige functie schakelt hij dagelijks waardoor hij ad hoc werkzaamheden makkelijk oppakt. Met zijn drive maakt hij altijd zelf af waar hij aan begonnen is. Dit blijkt ook uit de projecten die hij voor zijn rekening nam. Zo stelde hij in zijn eentje een tender op, voor de volledige uitbesteding van een grote vloot. Het is kenmerkend voor het karakter van Wesley, leergierig en in staat zijn grenzen te verleggen.

Wesley heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand. Hij is fulltime beschikbaar.

location_onRegio Rotterdam createHBO person32 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Lydia (Material Planner)

Lydia heeft bijna acht jaar werkervaring opgedaan binnen de Logistiek en Supply Chain. De afgelopen vijf jaar is zij als Materiaal Planner werkzaam geweest binnen een tweetal productiebedrijven. In haar huidige functie draagt zij de verantwoording voor de korte- en langetermijnplanning, coördinatie en forecasting. Tevens houdt zij zich bezig met de inkoop van verpakkingsmateriaal en producten voor een grote klant in Duitsland. Omdat Lydia zich wilt blijven ontwikkelen en binnen de organisatie niet kan doorgroeien, staat zij open voor een nieuwe uitdaging. Zij ziet deze uitdaging in de vorm van Inkoper of Senior Planner.

Lydia is een rustige en gedreven dame met een commerciële instelling. Ze houdt van aanpakken en verliest het liefst zo min mogelijk tijd. Dit blijkt ook uit haar directe manier van communiceren. Lydia staat stevig in haar schoenen en durft de verantwoordelijkheid op zich te nemen. Als zij fouten maakt durft zij hier eerlijk voor uit te komen en ze verwacht deze eerlijkheid en open communicatie ook van anderen.

Lydia heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van € 3.600,- bruto per maand. 

createHBO person30 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Wouter (Supply Chain Coördinator)

Wouter heeft vorig jaar zijn Master Supply Chain Management afgerond en is daarna aan de slag gegaan als Supply Chain Coördinator. Hier ontwikkelt en implementeert hij een portaal voor bezorgen van het extern magazijn naar de consument. Hiervoor brengt hij alle logistieke processen en services in kaart om deze vervolgens tegen elkaar af te wegen en te koppelen aan het ERP-systeem. Hoewel Wouter deze rol erg leuk vindt, ligt de nadruk te veel op het analytische aspect. Hij is daarom op zoek naar een functie als Supply Chain Coördinator waarin er een betere balans is tussen de operationele werkzaamheden en analytische werkzaamheden.

Wouter is een rustige jongeman die zijn woorden zorgvuldig uitkiest. Door een stapje terug te nemen is hij in staat het totaalplaatje van de situatie te zien. Met weloverwogen beslissingen draagt hij zelf verbeteringen aan en met zijn creativiteit vindt hij oplossingen voor knelpunten en problemen. Zo ging hij direct aan de slag toen hij erachter kwam dat de gemeente het terrein waarop hij een evenement organiseerde, dubbel geboekt had. Hij wist de twee evenementen met totaal verschillende doeleinden en publiek goed te combineren en uiteindelijk behaalde hij hier zelfs een kostenbesparing mee voor beide organisatoren.

Wouter heeft een maand opzegtermijn en is fulltime beschikbaar. Hij heeft een salarisindicatie van €2.700,- bruto per maand.

createWO person24 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Wilco (Supply Chain Coördinator)

Wilco heeft 6 jaar ervaring als Supply Chain Coördinator bij een internationale organisatie. Hier is hij verantwoordelijk voor de inkoop en het voorraadbeheer voor alle vestigingen binnen de Benelux. Daarnaast verzorgt hij de internationale transportplanning en staat hij in contact met externe partijen. Wilco is regelmatig betrokken bij interne projecten, zo heeft hij een database ontwikkeld om een overzicht te creëren in de transportkosten. Ondanks dat Wilco veel voldoening haalt uit zijn functie, wil hij op termijn doorgroeien binnen de organisatie. Omdat dit hier niet mogelijk is, staat hij open voor een nieuwe uitdaging. Het liefst ziet hij zichzelf werken bij een internationaal bedrijf, waar hij aan de slag kan als Logistiek- of Supply Chain Coördinator, met doorgroeimogelijkheden. 

Wilco is een rustige en bescheiden jongeman die technische kennis zich snel eigen maakt. Dit is tevens terug te zien in de database die hij heeft opgezet in het ERP-systeem. Zijn hands-on-mentaliteit combineert hij met zijn stressbestendigheid waardoor hij ook onder druk kalm blijft. Met deze houding en communicatieve vaardigheden is hij het ideale aanspreekpunt binnen de organisatie.

Wilco heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van €3.200,- bruto per maand.

location_onRotterdam createHBO person28 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven