Van Rotterdam en van Supply Chain. Binnen dit label is Sashi een sterke schakel tussen zijn kandidaten en potentiële werkgevers. Creativiteit speelt de hoofdrol in zijn werkwijze, waardoor hij met oplossingen komt waar de meesten niet aan zullen denken. Met zijn nieuwsgierige instelling laat hij niks over aan geluk: geen enkel detail blijft onbekend, waardoor hij valkuilen zonder problemen uit de weg gaat. Het enige waar Sashi je mee verrast, is de mooie kans die hij voor je regelt!


Vacatures

Impact maken binnen een jonge, dynamische omgeving terwijl je veel vrijheid krijgt? Binnen deze organisatie ga jij samen met jouw team zorgen voor het efficiënt uitvoeren en verbeteren van de supply chain processen. Lees snel verder en bepaal of jij degene bent die zij echt moeten hebben!

access_timeFulltime location_onZoetermeer euro_symbol€2.500 tot €3.200

Een mooi boeketje bloemen voor je moeder, partner, jarige collega of oma, het kan zóveel betekenen. Met jouw inzicht en planningen bij deze internationale organisatie ga jij ervoor zorgen dat de mooiste bloemen kunnen worden geteeld. Lees snel verder en solliciteer direct, en draag bij een kleurrijkere wereld!

access_timeFulltime location_onAalsmeer euro_symbol€2.700 tot €4.000
Zit jij niet graag alleen maar achter je computer maar kijk je ook graag rond in de operatie? Zie je daarnaast ook graag dat er iets met jouw verbeterideeën gedaan word? Dan is dit de ideale volgende stap voor je! Lees snel verder en solliciteer!

access_timeFulltime location_onRegio Leiden euro_symbol€2.700 tot €3.200
Wil jij het hele jaar door kunnen groeien net als de groenten en fruit van deze gigantische internationale organisatie? Werk jij daarnaast graag samen maar durf je wel zelf verantwoordelijkheid te nemen? Bij deze organisatie kan het! Lees snel verder!
access_timeFulltime location_onRegio Rotterdam euro_symbol€2.200 tot €2.700
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Jason heeft ruim 2 jaar ervaring als Supply Chain Planner binnen een verpakkingsbedrijf. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het plannen de productieprocessen en alle facetten hieromheen. De complexiteit zit hierbij vooral in het gebruik van meerdere interne- en externe warehouses en productielocaties in Nederland. Jason monitort hiervoor de voorraden op verschillende locaties en alloceert de grondstoffen, verpakkingsmaterialen en vervolgens de gerede producten tussen deze schakels. Hij houdt dagelijks nauw contact met de logistiek dienstverleners, de klant, de externe verpakkers en de eigen afdelingen. Jason haalt veel voldoening uit zijn functie echter hangt er een erg negatieve sfeer binnen de organisatie. Met deze reden staat Jason open voor een nieuwe uitdaging binnen een organisatie met een stimulerende en gezellige werkomgeving waarin hij zich verder kan ontwikkelen. 

Jason is een vriendelijke jongeman die zijn kwaliteiten en werkzaamheden uitstekend weet te verwoorden. Hij haalt plezier uit het puzzelen om de verschillende schakels optimaal te plannen en op elkaar stemmen. Dit helpt hem dan ook enorm daar de voorraden en productie om zoveel verschillende locaties ligt. Door het overzicht te behouden en gemakkelijk te schakelen met de benodigde partijen krijgt hij dit dag in dag uit weer voor elkaar. 

Jason heeft een opzegtermijn van een maand en is fulltime beschikbaar.

location_onRotterdam createMBO person29 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Simon heeft ruim 2,5 jaar werkervaring als Supply Chain Planner en Productieplanner. Gedurende een traineeship nam hij de rol van Productieplanner, waarna Simon besloot zich hier verder in te ontwikkelen. Binnen een productiebedrijf in de AGF is hij daarom als Supply Chain Planner verantwoordelijk voor een aantal eigen productgroepen. Dit betekent dat hij al bij de eigen telerlocaties in Afrika in de gaten houdt hoe de productie verloopt en vervolgens voor een tijdige levering aan de productielocatie in Nederland zorgt. Simon stelt de forecast tot 3 weken vooruit op en vertaalt deze naar een lange termijn productie- en capaciteitsplanning. Hij is hierbij dé centrale schakel voor zijn producten en daarbij de vraagbaak voor alle betrokken afdelingen omtrent kwaliteit, prijzen en productmogelijkheden. Hoewel Stephen het erg naar zijn zin heeft bij zijn huidige werkgever zal zijn functie veranderd worden naar een ploegendienst. Hierdoor zal hij regelmatig tot 22.00 uur moeten werken. Met deze reden staat hij open voor een nieuwe uitdaging binnen de Supply Chain. 

Simon is een kalme, stressbestendige man. Met zijn ervaring in de AGF weet hij juist te midden van alle hectiek het overzicht bewaren. Zijn Excel-skills helpen hem hierbij, daar hij hele datasets vertaald in een accurate forecast waar alle processen op kunnen worden afgestemd. Simon is bovendien een doorzetter die wel van een uitdaging houdt, zo loopt hij in zijn vrije tijd graag marathons. 

Simon heeft een opzegtermijn van een maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €3.100,- bruto per maand. 
location_onDordrecht createHBO person29 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Arnoud heeft ruim 3,5 jaar ervaring als Materiaalplanner. Hiervoor werkte hij nauw samen met de productieplanners en zorgde voor een optimale voorraad aan grondstoffen en verpakkingsmaterialen. Dit deed Arnoud door de lange termijn productieplanning en de forecast te analyseren en monitoren. Hij bestelde vervolgens de producten bij leveranciers wereldwijd en plande de leveringen hiervan in. Daarnaast coördineerde hij dagelijks de goederenstromen vanuit het warehouse naar de productielocatie aan de hand van de korte termijn productieplanning. Problemen in de productie loste hij samen met de productieplanner op door te kijken naar alternatieve grondstoffen of verpakkingsmaterialen. Arnoud beheerde ook de artikeldata in het systeem waarvoor hij nieuwe recepten aanmaakte, specificaties van grondstoffen en verpakkingsmaterialen up-to-date hield en stuklijsten samenstelde. Helaas was er door een interne verschuiving geen ruimte meer voor Arnoud binnen de organisatie waardoor hij gedwongen een stap moest maken. Door de Coronacrisis ging het van kwaad tot erger en viel hier het werk enorm terug. Met deze reden staat Arnoud open voor een nieuwe uitdaging binnen de Supply Chain.

Wij hebben Arnoud leren kennen als een rustige, sociale jongeman. Hij is een echte teamplayer en is erg betrokken bij de organisatie en ondersteunt zijn collega’s dan ook waar nodig. Arnoud schakelt gemakkelijk met verschillende interne afdelingen en externe partijen om zo de supply chain processen goed op elkaar af te stemmen en de juiste partijen tijdig te informeren. Doordat Arnoud ook veel met Duitse leveranciers heeft gewerkt beheerst hij ook deze taal goed. 

Arnoud is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand.

location_onRegio Gouda createHBO person30 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Sem heeft ruim drie jaar ervaring opgedaan binnen de logistiek en supply chain. De laatste twee jaar heeft hij zich gespecialiseerd als Technisch Inkoper. Momenteel werkt hij bij een handelsorganisatie in de maritieme industrie. Hier is hij verantwoordelijk voor het voorraadbeheer en inkopen van proviand, verbruiksartikelen, gereedschappen en motoronderdelen voor meerdere schepen. Tevens is hij betrokken geweest bij de implementatie van een nieuw systeem. Ondanks dat hij zijn functie met veel plezier vervult, wordt de sfeer binnen de organisatie er niet beter op. Met deze reden is Sem op zoek naar een nieuwe werkgever, waar een open en informele cultuur heerst.

Sem is een zeer sociale jongeman met een passie voor inkoop. Vanaf het warehouse heeft hij zichzelf in zeer korte tijd ontwikkeld tot Technisch Inkoper, dit getuigd van zijn wil zich te blijven ontwikkelen. In 2017 heeft hij dan ook de NEVI MIL opleiding afgerond, zodat hij deze kennis kon toepassen in zijn werkzaamheden als Technisch Inkoper. Sem is nauw betrokken bij zijn collega’s en de organisatie en schroomt niet om zijn hulp aan te bieden waar nodig. Hij vormt een prettige gesprekspartner voor zowel interne, als externe partijen.

Sem is in overleg per direct fulltime beschikbaar en hij heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand.  

location_onDordrecht createMBO person2223 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven