Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Van Rotterdam en van Supply Chain. Binnen dit label is Sashi een sterke schakel tussen zijn kandidaten en potentiële werkgevers. Creativiteit speelt de hoofdrol in zijn werkwijze, waardoor hij met oplossingen komt waar de meesten niet aan zullen denken. Met zijn nieuwsgierige instelling laat hij niks over aan geluk: geen enkel detail blijft onbekend, waardoor hij valkuilen zonder problemen uit de weg gaat. Het enige waar Sashi je mee verrast, is de mooie kans die hij voor je regelt!


Vacatures

Barst jij van de energie en leergierigheid? Heb jij een passie voor techniek en een echte commerciële drive? Dan zit je hier goed, want je krijgt er een hoop kennis en ontwikkeling voor terug! Binnen deze ultramoderne organisatie krijg je namelijk de kans om jouw eerste stap of tweede stap te maken! Reageer direct!

access_timeFulltime location_onDen Haag euro_symbol€2.500 tot €3.000
Haal jij energie uit het bouwen en managen van teams? Binnen deze vooruitstrevende internationale organisatie ga je de afdeling verder opzetten en de strategieën optimaliseren. grijp deze kans om jouw stempel te drukken en solliciteer!

access_timeFulltime location_onRegio Rotterdam euro_symbol€4.000 tot €5.500

Kan jij niet kiezen tussen werken bij een productiebedrijf, handelsorganisatie of dienstverlener? Bij deze vooruitstrevende internationale organisatie hoeft dat niet, ze is het allemaal! Ze hebben jou nodig om de processen te coördineren en te verbeteren. Dus zit jij vol frisse ideeën? Reageer dan snel!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.700 tot €3.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Erik heeft twee jaar werkervaring opgedaan als Supply Chain & Logistics Trainee binnen een grote logistiek dienstverlener. Gedurende deze tijd nam hij deel aan een viertal projecten op verschillende afdelingen en bij verschillende klanten. Zo nam hij de volledige alle customer service processen van een klant voor zijn rekening, zoals het verwerken van de orders en het regelen van de transporten. Erik zorgde er vervolgens ook voor dat deze klant optimaal over kon naar een nieuw warehouse in Antwerpen. Na de succesvolle afronding van dit project vervulde hij voor een Griekse klant de rol van Expediteur. Met zijn inzet verliepen de transporten vanuit heel Europa naar Griekenland optimaal, zowel via weg als zee. Zijn huidige functie die hij uitvoert bij een producent van isolatiemateriaal is een combinatie van eerder genoemde werkzaamheden en helpt hij met de implementatie van een planningstool. Helaas loopt zijn project ten einde en is er door de huidige coronacrisis geen mogelijkheid om te blijven binnen de organisatie. Met deze reden staat Erik open voor een nieuwe uitdaging. 

Erik is een rustige jongeman die zich snel dingen eigen maakt. Door zijn traineeship moest hij maar liefst vier keer binnen korte tijd de processen  in kaart brengen en onder de knie hebben. In deze projecten/functies kwamen niet alleen zijn analytische blik om de afdeling te optimaliseren van pas maar ook zijn vaardigheid om snel en gemakkelijk te schakelen. Erik weet door deze ervaring nu al goed te schakelen met zowel interne en externe internationale partijen en is met recht een versterking te noemen. 

Erik is per 1 juli fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €2.800,- bruto per maand.

location_onHellevoetsluis createHBO person23 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Simon heeft ruim 2,5 jaar werkervaring als Supply Chain Planner en Productieplanner. Gedurende een traineeship nam hij de rol van Productieplanner, waarna Simon besloot zich hier verder in te ontwikkelen. Binnen een productiebedrijf in de AGF is hij daarom als Supply Chain Planner verantwoordelijk voor een aantal eigen productgroepen. Dit betekent dat hij al bij de eigen telerlocaties in Afrika in de gaten houdt hoe de productie verloopt en vervolgens voor een tijdige levering aan de productielocatie in Nederland zorgt. Simon stelt de forecast tot 3 weken vooruit op en vertaalt deze naar een lange termijn productie- en capaciteitsplanning. Hij is hierbij dé centrale schakel voor zijn producten en daarbij de vraagbaak voor alle betrokken afdelingen omtrent kwaliteit, prijzen en productmogelijkheden. Hoewel Stephen het erg naar zijn zin heeft bij zijn huidige werkgever zal zijn functie veranderd worden naar een ploegendienst. Hierdoor zal hij regelmatig tot 22.00 uur moeten werken. Met deze reden staat hij open voor een nieuwe uitdaging binnen de Supply Chain. 

Simon is een kalme, stressbestendige man. Met zijn ervaring in de AGF weet hij juist te midden van alle hectiek het overzicht bewaren. Zijn Excel-skills helpen hem hierbij, daar hij hele datasets vertaald in een accurate forecast waar alle processen op kunnen worden afgestemd. Simon is bovendien een doorzetter die wel van een uitdaging houdt, zo loopt hij in zijn vrije tijd graag marathons. 

Simon heeft een opzegtermijn van een maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €3.100,- bruto per maand. 
location_onDordrecht createHBO person29 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Arnoud heeft ruim 3,5 jaar ervaring als Materiaalplanner. Hiervoor werkte hij nauw samen met de productieplanners en zorgde voor een optimale voorraad aan grondstoffen en verpakkingsmaterialen. Dit deed Arnoud door de lange termijn productieplanning en de forecast te analyseren en monitoren. Hij bestelde vervolgens de producten bij leveranciers wereldwijd en plande de leveringen hiervan in. Daarnaast coördineerde hij dagelijks de goederenstromen vanuit het warehouse naar de productielocatie aan de hand van de korte termijn productieplanning. Problemen in de productie loste hij samen met de productieplanner op door te kijken naar alternatieve grondstoffen of verpakkingsmaterialen. Arnoud beheerde ook de artikeldata in het systeem waarvoor hij nieuwe recepten aanmaakte, specificaties van grondstoffen en verpakkingsmaterialen up-to-date hield en stuklijsten samenstelde. Helaas was er door een interne verschuiving geen ruimte meer voor Arnoud binnen de organisatie waardoor hij gedwongen een stap moest maken. Door de Coronacrisis ging het van kwaad tot erger en viel hier het werk enorm terug. Met deze reden staat Arnoud open voor een nieuwe uitdaging binnen de Supply Chain.

Wij hebben Arnoud leren kennen als een rustige, sociale jongeman. Hij is een echte teamplayer en is erg betrokken bij de organisatie en ondersteunt zijn collega’s dan ook waar nodig. Arnoud schakelt gemakkelijk met verschillende interne afdelingen en externe partijen om zo de supply chain processen goed op elkaar af te stemmen en de juiste partijen tijdig te informeren. Doordat Arnoud ook veel met Duitse leveranciers heeft gewerkt beheerst hij ook deze taal goed. 

Arnoud is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand.

location_onRegio Gouda createHBO person30 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Sem heeft ruim drie jaar ervaring opgedaan binnen de logistiek en supply chain. De laatste twee jaar heeft hij zich gespecialiseerd als Technisch Inkoper. Momenteel werkt hij bij een handelsorganisatie in de maritieme industrie. Hier is hij verantwoordelijk voor het voorraadbeheer en inkopen van proviand, verbruiksartikelen, gereedschappen en motoronderdelen voor meerdere schepen. Tevens is hij betrokken geweest bij de implementatie van een nieuw systeem. Ondanks dat hij zijn functie met veel plezier vervult, wordt de sfeer binnen de organisatie er niet beter op. Met deze reden is Sem op zoek naar een nieuwe werkgever, waar een open en informele cultuur heerst.

Sem is een zeer sociale jongeman met een passie voor inkoop. Vanaf het warehouse heeft hij zichzelf in zeer korte tijd ontwikkeld tot Technisch Inkoper, dit getuigd van zijn wil zich te blijven ontwikkelen. In 2017 heeft hij dan ook de NEVI MIL opleiding afgerond, zodat hij deze kennis kon toepassen in zijn werkzaamheden als Technisch Inkoper. Sem is nauw betrokken bij zijn collega’s en de organisatie en schroomt niet om zijn hulp aan te bieden waar nodig. Hij vormt een prettige gesprekspartner voor zowel interne, als externe partijen.

Sem is in overleg per direct fulltime beschikbaar en hij heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand.  

location_onDordrecht createMBO person2223 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven