''Zorg ervoor dat je op je plek zit en is dit niet het geval, doe er dan iets aan.''

 

Het moment dat het begeleidingstraject eindigt en beide partijen blij zijn met elkaar, is voor mij het leukste moment.

 

Op zoek naar een nieuwe collega?
Mijn enthousiasme en oprechte interesse, gecombineerd met mijn kennis en ervaring, zorgt ervoor dat de organisatie niet alleen wijzer wordt, maar zich ook gewaardeerd voelt door haar samenwerkingspartner.

Binnen Extra Talent ben ik Senior Sales Consultant en specialist op het gebied van het bemiddelen van logistiek kantoorpersoneel in Zuid-Holland. Waar liggen de knelpunten op uw logistieke afdeling en wat voor inzet aan personeel is er nodig om dit op te lossen? Ik beleef er veel plezier aan om bij uw organisatie langs te gaan, om meer te weten te komen over uw behoefte. Vervolgens maak ik voor u een passend ontzorgingsplan en stel ik u de juiste kandidaten voor. Het allerbelangrijkste vind ik om eerst meer te weten te komen over de activiteiten, sfeer, hiërarchie en personeelsbeleid van de organisatie. Daarnaast vind ik het ook prettig om te spreken met de verantwoordelijke van de afdeling waarvoor ik ga zoeken. Functies waar ik voornamelijk in bemiddel zijn: Expediteur, Logistiek Coördinator, Transportplanner en Customs Consultant. Hoe kunt u mij bereiken? Via mail, telefoon, LinkedIn of rooksignalen.

Op zoek naar een nieuwe baan?
Soms hebben kandidaten het gevoel dat er 'iets' mist, maar is het niet duidelijk wat dit dan is. Het is aan mij om te achterhalen waar dat hem in zit.

Om wat voor reden dat ook, zit jij niet meer op jouw plek bij jouw huidige werkgever. Samen maken we inzichtelijk wat er mist en wat jij nodig hebt om het plaatje compleet te maken. Soms blijkt uit het gesprek dat er nog wel degelijk kansen liggen bij de huidige werkgever, maar als dit niet het geval is neem ik jou graag in bemiddeling en gaan we samen op reis. De bestemming is die nieuwe baan. De reis zelf is het voorleggen van vacatures, hierover in gesprek gaan en samen komen tot het ideale functieprofiel en de best passende omgeving. Vertrouwen en integriteit staan bij mij voorop. Ik ben benieuwd naar de persoon achter de kandidaat. Ik handel in jouw belang en stop niet tot ik het perfecte aanbod heb binnengesleept.

Wil jij samen met mij op reis naar jouw ideale baan? Dan kun je contact opnemen met mij via mail, bellen of WhatsApp.

 

Een kandidaat plaatsen is leuk, maar als het na het begeleidingstraject nog steeds een goede match is, ben ik gelukkig!


Beoordelingen

alles was duidelijk en wij zijn heel tevreden over onze nieuwe collega.
- Anoniem
Geen bericht.
- Wouter
Mijn feedback is dat door goed en persoonlijk contact bergen verzet kunnen worden. Mijn ervaring met extra talent is dan ook zo.
- Koen
Over het algemeen heel goede indruk gehad van Extra Talent en eigenlijk niks op aan te merken gewoon prima!
- Anoniem
Ik ben erg tevreden met Extra Tarent. Professioneel en luistert goed naar de wens van de kandidaat.
- Araya
Heel tevreden over mijn persoonlijke contact met Fien en hoe zij mij geholpen heeft aan een baan. De manier waarop zij Extra Talent vertegenwoordigt is van grote klasse. Super!
- Carlos
Ik heb tot nu toe een goede indruk van Extra Talent
- Anoniem