Pieter van Amerongen

workConsultant Office
location_cityRotterdam

phone06-58876538
linkedin.com/in/etpietervanamerongen/
Pieter van Amerongen

Van Rotterdam en van Office. Ontzettend aardig, vriendelijk en professioneel. In de woorden van zijn kandidaten dan hè. Hij begeleidt ze naar de volgende stap in hun carrière en verrast met opties die mensen zelf niet voor mogelijk hielden. Schept een realistisch beeld, en komt na wat hij belooft. Het resultaat? Beter salaris, reisafstand, werktijden en doorgroeimogelijkheden. Prettig samenwerken!

Vacatures

Customer Service Medewerker

De klant heeft een doel en jij doet er alles aan om dat te doel te realiseren! Met alleen kennis en ervaring kom je er niet. Het verlenen van een uitstekende service is namelijk een manier van werken en jij weet dat als geen ander. Hoe ver ga jij voor de klant?

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.700 tot €3.300

HR Business Partner

Samen met je collega zet jij de lijnen uit en ben je verantwoordelijk voor alle facetten binnen het HR-spectrum. Heb jij genoeg kennis en ervaring om het management ook ongevraagd advies te geven?

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€3.000 tot €3.700

Sales Engineer

Begrijp jij hoe je het idee van brandveiligheid kan vertalen naar een scherp commercieel voorstel? En voel jij je prettig in een internationale werkomgeving, waar jij je klanten met regelmaat op locatie bezoekt? Dan komt deze werkgever graag met jou in contact!

access_timeFulltime location_onHellevoetsluis euro_symbol€3.650 tot €4.250

Technisch Commercieel Medewerker

Jij hebt commerciële ervaring en gevoel voor techniek, en met beiden zou je meer willen doen. Sterker nog, je wilt je gaan specialiseren! Lees hieronder dan snel verder, want deze technische groothandel biedt jouw die mogelijkheid.

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.200 tot €2.700
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Andrea (Commercieel Medewerker Binnendienst)

Andrea is een gedreven en behulpzame jongedame met een gedisciplineerde achtergrond vanuit de Koninklijke Marine. Na het behalen van haar vmbo-diploma wist Andrea wat ze met haar toekomst wilde doen; mensen helpen en de wereld zien. En dat is gelukt, want inmiddels is zij al bijna 10 jaar in dienst bij Defensie. Vorig jaar heeft ze echter besloten om de Koninklijke Marine achter haar te laten omdat ze niet meer maanden achter elkaar van huis wilt zijn. Inmiddels werk ze nu ruim 6 maanden voor de Bewakings- & Beveiligingsorganisatie van Defensie, maar hier heeft zij verder geen toekomstperspectief.

Andrea is communicatief sterk en heeft geleerd om goed te luisteren. Deze vaardigheden zou ze graag willen gebruiken in een binnendienstfunctie bij een innovatieve organisatie. Ze heeft nu het idee dat ze stil staat in haar werkzaamheden en dat is niets voor haar. Ze wil zich blijven ontwikkelen en staat open voor complete nieuwe ervaringen.

Andrea is in overleg per 1 september beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand.

location_onDordrecht createMBO person25 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Pavel (Meewerkend Voorman)

Pavel is een ervaren Elektromonteur in de industrie en utiliteit met een specialisatie in de beveiligingstechniek. In 2008 is hij met zijn gezin naar Nederland geëmigreerd en is direct als ZZP-er aan de slag gegaan. In deze periode heeft hij zich de Nederlandse taal en cultuur snel eigen gemaakt. Toen in 2013 de crisis zijn hoogtepunt naderde, heeft hij vanwege teruglopende opdrachten besloten om het ZZP-en op te geven. Omdat er brood op de plank moest komen, heeft hij toen zowel werkzaamheden aangenomen binnen als buiten de techniek. Sinds begin 2017 is Pavel weer terug in de installatietechniek en doet hij wat hij het liefste doet; het volledig installeren van (complexe) beveiligingssystemen. Hoewel hij een zeer gewaardeerde collega en toegewijde medewerker is, heeft hij veel pech gehad met de uitzendorganisaties waar hij voor gewerkt heeft. Zo heeft zijn vorige werkgever faillissement aangevraagd en is zijn huidige werkgever onlangs gestopt met uitzenden binnen de techniek. Om die reden is Pavel weer op zoek naar een nieuwe fulltime baan.

Pavel is een hardwerkende man en staat altijd klaar voor zijn werkgever en collega’s. Soms is hij nog zoekende binnen de Nederlandse taal, maar omschrijft hij dit op een voor hem logische manier en weet hij altijd duidelijk te maken wat hij bedoelt. Door zijn innemende persoonlijkheid en open manier van communiceren, weet hij vrij makkelijk goodwill te kweken en kan hij eigenlijk altijd met iedereen overweg. Pavel is allround binnen de installatietechniek, maar zijn hart ligt in de beveiligingstechniek. Een vaste aanstelling bij een stabiele organisatie is voor hem de droom.

Pavel is in overleg op korte termijn beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €2.500,- bruto per maand.

createMBO person43 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Kirsten (Administratief Medewerker)

Kirsten heeft bijna 10 jaar werkervaring met financiën en verzekeringen, waarvan ze de laatste jaren een combinatiefuncties bekleedt waarbij beide disciplines een belangrijk onderdeel vormen van haar dagelijkse taken. Haar veelzijdig heeft te maken met de keuze om destijds Management, Economie en Recht (MER) te gaan studeren. Vervolgens heeft zij haar hbo Recht ook weten te behalen en heeft ze daardoor een brede juridische basiskennis. Ze is nauw betrokken geweest bij het opbouwen van het vernieuwde ERP systeem en heeft de afdeling IT meermaals een beroep gedaan op haar vakinhoudelijk kennis en ervaring. Bij haar huidige werkgever, een internationaal aannemersbedrijf, is zij inmiddels 7 jaar werkzaam. Echter is er voor haar geen ruimte meer om door te groeien. Daarnaast is met alle reorganisaties van afgelopen jaren, het multidisciplinaire karakter van haar functie terug gebracht naar uitsluitend werkzaamheden op de crediteurenadministratie.

Kirsten is een ambitieuze dame. Het volgen van de extra opleidingen wat zij afgelopen jaren gedaan heeft, is daar een goed voorbeeld van. Zo is zij momenteel nog studerende voor Moderne Bedrijfsadministratie. Naast haar persoonlijke eigenschap om te mensen te ontzorgen, zijn de dagelijkse uitdagingen in haar werkzaamheden een belangrijk drijfveer. Een functie als Customer Service Medewerker met een ondersteunde rol naar andere afdelingen zou haar perfect passen.

Kirsten heeft een opzegtermijn van 1 maand en heeft een salarisindicatie afgegeven van € 3.150 bruto per maand.

createHBO person32 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Rami (Commercieel Medewerker Buitendienst)

Rami heeft meer dan tien jaar ervaring in de financiële dienstverlening, waarbij hij de laatste jaren een proactieve rol vervulde binnen het relatiebeheer. Zijn gehele carrière is hij werkzaam geweest voor dezelfde organisatie en heeft daar verschillende functies vervuld, waarvan Commercieel Assistent als meest recente. In deze functie gaf hij advies in bedrijfsfinancieringen aan het midden- en kleinbedrijf en was hij verantwoordelijk voor risk en compliance. In deze rol moest hij in kunnen schatten wat de risico’s waren en of de klant zich aan de gemaakte afspraken hield. Omdat er recent veel veranderd is in de financiële dienstverlening en Rami morele bezwaren kreeg tegen de manier waarop de marges behaald moesten worden, is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging. Hij gunt zichzelf de tijd om de juiste keuze te maken en gericht te kiezen voor een functie buiten het bankwezen.

In de gesprekken die met Rami gevoerd zijn, komt hij over als een loyaal en integer persoon. Hij heeft een rustige uitstraling en heeft een aangename manier van communiceren. In een hectische omgeving voelt hij zich op zijn gemak, hij weet prioriteiten te stellen en handelt daar naar. Rami beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, het werken in een internationale omgeving heeft zijn voorkeur.

Rami is per direct beschikbaar voor een fulltime functie. Hij heeft een salarisindicatie afgegeven van € 3.000,- bruto per maand.

createHBO person38 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven