Pieter van Amerongen

workConsultant Office
location_cityRotterdam

phone06-58876538
linkedin.com/in/etpietervanamerongen/
Pieter van Amerongen

Van Rotterdam en van Office. Ontzettend aardig, vriendelijk en professioneel. In de woorden van zijn kandidaten dan hè. Hij begeleidt ze naar de volgende stap in hun carrière en verrast met opties die mensen zelf niet voor mogelijk hielden. Schept een realistisch beeld, en komt na wat hij belooft. Het resultaat? Beter salaris, reisafstand, werktijden en doorgroeimogelijkheden. Prettig samenwerken!

Vacatures

Medewerker Binnendienst Service & Onderhoud

Meerdere collega’s die op jouw vaardigheden vertrouwen, daar haal jij voldoening uit! Bij deze installateur word jij namelijk verantwoordelijk voor het maken van een degelijke planning. Ben jij daarnaast communicatief sterk onderlegd? Dan is dit jouw baan!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.300 tot €2.600

Verkoopmedewerker

Technische groothandel zoekt versterking! Ben jij een verkoper die succesvol wil zijn door te stunten met de laagste prijzen of door het geven van het beste advies? In het laatste geval kom ik graag met jou in contact.

access_timeFulltime location_onCapelle aan de IJssel euro_symbol€2.000 tot €2.400

Werkvoorbereider

Hightech innovaties om de werkomgeving van mensen veilig te maken en te houden, daar houdt deze organisatie zich mee bezig. Ben jij organisatorisch sterk onderlegd en wil je aan de basis staan van complexe technisch projecten? Dan is dit de functie die je voor ogen hebt!

access_timeFulltime location_onDen Haag euro_symbol€2.500 tot €3.100

Technisch Commercieel Medewerker

Als jij begrijpt hoe je het idee van brandveiligheid kan vertalen naar een scherp commercieel voorstel, dan wordt er binnen deze organisatie veel in je geïnvesteerd om een specialist van je te maken! Lijkt dit je wat? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onHellevoetsluis euro_symbol€2.300 tot €2.700
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Gerard (Commercieel Medewerker Binnendienst)

Gerard heeft ruime ervaring als Commercieel Medewerker Binnendienst en spreekt vloeiend Frans. Hij heeft een hbo-diploma Informatica, maar is na zijn werkzaamheden als Netwerkbeheerder bij de Ambassade van Kongo de commerciële kant opgegaan. Het feit dat hij meerdere talen spreekt, heeft hij vanaf dit moment altijd in zijn werkzaamheden kunnen gebruiken. Helaas heeft Gerard het een lange periode niet getroffen met de uitzendorganisatie waarvoor hij werkzaam was. Een vast dienstverband was de worst die hem voor de neus werd gehouden, maar met de mazen in de Nederlandse wetgeving is hem deze beloning onthouden. Een Commerciële Binnendienstfunctie bij een stabiele werkgever met oog voor de toekomst is voor hem de droom.

Gerard heeft een prettige uitstraling en brengt veel enthousiasme met zich mee. Dit enthousiasme werkt aanstekelijk op zijn gesprekspartners en hij weet hiermee snel goodwill te kweken. Hij haalt zijn energie uit het klantcontact en het (commercieel) oplossen van problemen. Deze twee factoren ziet hij dan ook graag terug in zijn dagelijkse werkzaamheden.

Gerard is per direct fulltime beschikbaar en zijn salarisindicatie is € 2.500,- per maand. 

location_onRotterdam createHBO person44 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Arno (Sales Consultant)

Arno is een ervaren werktuigbouwkundig Ingenieur en heeft ruim 5 jaar ervaring als Business Development Engineer en 1 jaar als Product Manager. In zijn huidige functie is hij commercieel verantwoordelijk voor een nieuwe lijn producten die nu bijna een jaar op de markt is. Hoewel zijn meegekregen target ambitieus is, loopt hij al ruim voor op budget. Deze functie biedt hem alles waarin hij met zijn ambitie en drijfveren naar op zoek is, maar er is ook een aspect waar hij moeite mee heeft. De functie verlangt namelijk dat hij voor langere periodes aaneengesloten in het buitenland werkzaam zal zijn. Dit zal in de nabije toekomst werkelijkheid worden, maar gezien zijn jonge gezin ligt zijn ambitie daar niet. Om die reden is Arno bij een ander werkgever in een technische omgeving op zoek naar een soortgelijke functie als Product Manager.

Arno heeft een prettige uitstraling en vertelt vol trots over zijn behaalde successen. Hij heeft een rustige manier van communiceren, wat hem tot een aangename gesprekspartner maakt. Hij vindt het belangrijk om betrokken te blijven bij het product en de techniek, maar heeft de commercie nodig om zichzelf te blijven prikkelen. Het reizen en het verblijven van kortere periodes in het buitenland is geen enkel probleem, hij begrijpt dat dit part of the job is.

Arno heeft een opzegtermijn van 2 maanden en een salarisindicatie van € 4.000,- per maand

location_onDordrecht createHBO person33 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500

Andrea (Commercieel Medewerker Binnendienst)

Andrea is een gedreven en behulpzame jongedame met een gedisciplineerde achtergrond vanuit de Koninklijke Marine. Na het behalen van haar vmbo-diploma wist Andrea wat ze met haar toekomst wilde doen; mensen helpen en de wereld zien. En dat is gelukt, want inmiddels is zij al bijna 10 jaar in dienst bij Defensie. Vorig jaar heeft ze echter besloten om de Koninklijke Marine achter haar te laten omdat ze niet meer maanden achter elkaar van huis wilt zijn. Inmiddels werk ze nu ruim 6 maanden voor de Bewakings- & Beveiligingsorganisatie van Defensie, maar hier heeft zij verder geen toekomstperspectief.

Andrea is communicatief sterk en heeft geleerd om goed te luisteren. Deze vaardigheden zou ze graag willen gebruiken in een binnendienstfunctie bij een innovatieve organisatie. Ze heeft nu het idee dat ze stil staat in haar werkzaamheden en dat is niets voor haar. Ze wil zich blijven ontwikkelen en staat open voor complete nieuwe ervaringen.

Andrea is in overleg per 1 september beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand.

location_onDordrecht createMBO person25 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Raymond (Customer Service Medewerker)

Raymond is een hbo-afgestuurde professional met een passie voor het gastheerschap. Door zijn werkzaamheden als Barmedewerker in de eventbranche is zijn gevoel voor het vak sterk ontwikkeld, wat uiteindelijk geresulteerd heeft in een BSc. International Hospitality Management. Raymond wist hierna meteen wat hij wilde; een uitdagende baan in de eventbranche met een goed carrièreperspectief. Helaas bleek dit in de praktijk erg lastig, waardoor hij het werken in de hospitality gecombineerd heeft met een baan als Salesmanager Binnendienst bij een organisatie die LED-verlichting ontwikkelt en verkoopt. Omdat deze constructie resulteerde in een werkweek van 60+ uur, heeft hij besloten om zich volledig te richten op zijn baan als Salesmanager. Omdat Raymond niet lekker op zijn plek zit en er momenteel een verschil van visie is ontstaan over de invulling van zijn functie, wil hij het er nogmaals op wagen om een carrière binnen de eventbranche op te bouwen. Zijn voorkeur gaat uit naar een rol waar hij met zijn aansturende en organisatorisch kwaliteiten de dienstverlening binnen het gastheerschap naar een hoger niveau kan tillen.

Raymond is een vlotte jongeman die makkelijk, maar altijd correct communiceert. Hij heeft een vriendelijke uitstraling en open persoonlijkheid. In zijn werkzaamheden is hij precies en daadkrachtig, afspraak is afspraak!

Raymond is fulltime beschikbaar en heeft opzegtermijn van een maand. Zijn salarisindicatie is € 2.850,- bruto per maand (o.b.v. 40 uur per week).

location_onRijswijk createHBO person29 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven