Van Rotterdam en van Office. Ontzettend aardig, vriendelijk en professioneel. In de woorden van zijn kandidaten dan hè. Hij begeleidt ze naar de volgende stap in hun carrière en verrast met opties die mensen zelf niet voor mogelijk hielden. Schept een realistisch beeld, en komt na wat hij belooft. Het resultaat? Beter salaris, reisafstand, werktijden en doorgroeimogelijkheden. Prettig samenwerken!


Vacatures

Commercieel Medewerker Binnendienst

Een elektronische halfgeleidercomponent opgebouwd als een diode, oftewel een “led”. Verlichting is niet het enige wat deze techniek ons gebracht heeft, maar daar ga je in deze functie alles over leren. Zijn commercie en technische innovatie de randvoorwaarden voor jouw ideale baan? Dan heb je ‘m bij deze gevonden!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.500 tot €2.900

Project Engineer

Als je een bijdrage wilt leveren aan minder Co2 uitstoot, kun je natuurlijk de verwarming een graad lager zetten. Maar als je een klimaatsysteem zou kunnen ontwerpen wat de uitstoot van duizenden huishouden reduceert, waar zou dan jouw voorkeur naar uit gaan?

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.800 tot €3.600

Technisch Helpdeskmedewerker

Wil jij met jouw technische kennis en servicegerichte aanpak een bijdrage leveren aan een energiezuinig woongenot voor tienduizenden huishoudens? Dat kan, maar dan moet je er ook voor open staan om bij deze productontwikkelaar tot specialist getraind te worden.

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.500 tot €3.000

Technisch Projectmedewerker

Jij zoekt (meer) afwisseling in je werkzaamheden, deze organisatie biedt je dat! Je bent namelijk betrokken bij het project vanaf het moment dat de aanvraag binnen komt tot en met het moment van opleveren.

access_timeFulltime location_onWestland euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Arno (Sales Consultant)

Arno is een ervaren werktuigbouwkundig Ingenieur en heeft ruim 5 jaar ervaring als Business Development Engineer en 1 jaar als Product Manager. In zijn huidige functie is hij commercieel verantwoordelijk voor een nieuwe lijn producten die nu bijna een jaar op de markt is. Hoewel zijn meegekregen target ambitieus is, loopt hij al ruim voor op budget. Deze functie biedt hem alles waarin hij met zijn ambitie en drijfveren naar op zoek is, maar er is ook een aspect waar hij moeite mee heeft. De functie verlangt namelijk dat hij voor langere periodes aaneengesloten in het buitenland werkzaam zal zijn. Dit zal in de nabije toekomst werkelijkheid worden, maar gezien zijn jonge gezin ligt zijn ambitie daar niet. Om die reden is Arno bij een ander werkgever in een technische omgeving op zoek naar een soortgelijke functie als Product Manager.

Arno heeft een prettige uitstraling en vertelt vol trots over zijn behaalde successen. Hij heeft een rustige manier van communiceren, wat hem tot een aangename gesprekspartner maakt. Hij vindt het belangrijk om betrokken te blijven bij het product en de techniek, maar heeft de commercie nodig om zichzelf te blijven prikkelen. Het reizen en het verblijven van kortere periodes in het buitenland is geen enkel probleem, hij begrijpt dat dit part of the job is.

Arno heeft een opzegtermijn van 2 maanden en een salarisindicatie van € 4.000,- per maand

location_onDordrecht createHBO person33 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500

Andrea (Commercieel Medewerker Binnendienst)

Andrea is een gedreven en behulpzame jongedame met een gedisciplineerde achtergrond vanuit de Koninklijke Marine. Na het behalen van haar vmbo-diploma wist Andrea wat ze met haar toekomst wilde doen; mensen helpen en de wereld zien. En dat is gelukt, want inmiddels is zij al bijna 10 jaar in dienst bij Defensie. Vorig jaar heeft ze echter besloten om de Koninklijke Marine achter haar te laten omdat ze niet meer maanden achter elkaar van huis wilt zijn. Inmiddels werk ze nu ruim 6 maanden voor de Bewakings- & Beveiligingsorganisatie van Defensie, maar hier heeft zij verder geen toekomstperspectief.

Andrea is communicatief sterk en heeft geleerd om goed te luisteren. Deze vaardigheden zou ze graag willen gebruiken in een binnendienstfunctie bij een innovatieve organisatie. Ze heeft nu het idee dat ze stil staat in haar werkzaamheden en dat is niets voor haar. Ze wil zich blijven ontwikkelen en staat open voor complete nieuwe ervaringen.

Andrea is in overleg per 1 september beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand.

location_onDordrecht createMBO person25 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Hernando (Commercieel Medewerker Binnendienst)

Hernando heeft inmiddels twee jaar ervaring op de Binnendienst en is zowel commercieel als administratief breed onderlegd. De basis hiervoor ligt bij zijn mbo-diploma Assistent Manager Internationale Handel, tijdens zijn stage kwam hij er namelijk al achter dat administratieve werkzaamheden hem erg goed liggen. Eind vorig jaar heeft Hernando besloten om van Zwolle naar Rotterdam te verhuizen. Na een aantal maanden voor een uitzendbureau gewerkt te hebben, is hij nu op zoek naar een vaste aanstelling. Een administratieve functie in een internationale werkomgeving waarin zelfstandig- en verantwoordelijkheid centraal staan, heeft hierbij zijn uitgesproken voorkeur. Met zijn meertaligheid heeft Hernando een toegevoegde waarde, hij zou dit in praktijk dan ook graag toe willen passen.

In de gesprekken die met Hernando gevoerd zijn, komt hij zelfverzekerd en doelgericht over. Vanuit dat oogpunt schrikt een onbekende werkomgeving of branche hem niet af. Hij is leergierig en geeft aan dat het investeren van (privé)tijd in een opleiding of training om zodoende een product of dienst beter te leren kennen, geen enkel probleem is. Sterker nog, hij zou dit als een kans zien en zich hier volledig voor inzetten.

Hernando is per direct fulltime beschikbaar. Hij heeft een salarisindicatie van € 2.400,- bruto per maand op basis van veertig uur per week.

location_onRotterdam createMBO person25 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Raymond (Customer Service Medewerker)

Raymond is een hbo-afgestuurde professional met een passie voor het gastheerschap. Door zijn werkzaamheden als Barmedewerker in de eventbranche is zijn gevoel voor het vak sterk ontwikkeld, wat uiteindelijk geresulteerd heeft in een BSc. International Hospitality Management. Raymond wist hierna meteen wat hij wilde; een uitdagende baan in de eventbranche met een goed carrièreperspectief. Helaas bleek dit in de praktijk erg lastig, waardoor hij het werken in de hospitality gecombineerd heeft met een baan als Salesmanager Binnendienst bij een organisatie die LED-verlichting ontwikkelt en verkoopt. Omdat deze constructie resulteerde in een werkweek van 60+ uur, heeft hij besloten om zich volledig te richten op zijn baan als Salesmanager. Omdat Raymond niet lekker op zijn plek zit en er momenteel een verschil van visie is ontstaan over de invulling van zijn functie, wil hij het er nogmaals op wagen om een carrière binnen de eventbranche op te bouwen. Zijn voorkeur gaat uit naar een rol waar hij met zijn aansturende en organisatorisch kwaliteiten de dienstverlening binnen het gastheerschap naar een hoger niveau kan tillen.

Raymond is een vlotte jongeman die makkelijk, maar altijd correct communiceert. Hij heeft een vriendelijke uitstraling en open persoonlijkheid. In zijn werkzaamheden is hij precies en daadkrachtig, afspraak is afspraak!

Raymond is fulltime beschikbaar en heeft opzegtermijn van een maand. Zijn salarisindicatie is € 2.850,- bruto per maand (o.b.v. 40 uur per week).

location_onRijswijk createHBO person29 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven