Evelien Rink

workConsultant Logistiek
location_cityAmsterdam

phone06 – 235 592 72
linkedin.com/in/evelien-rink/
Evelien Rink

Van Logistiek en Amsterdam. Haar transportplanners zijn exceptioneel. Super vrolijk en leeft zich elke keer weer helemaal in. Wel zo fijn als je met haar in gesprek bent. Ze gebruikt dit om te coachen en enthousiast te maken. Ook nadat je start aan een nieuwe functie is ze bereikbaar. Vanzelfsprekend toch? Heeft dezelfde mentaliteit als het vakgebied waar ze voor werkt: ambitieus en oprecht. ‘Niet nadenken maar gewoon doen’. En dat doet ze goed.

Vacatures

Hbo Starter in de logistiek – Schiphol

Wil jij een vliegende start maken bij een internationale logistiek dienstverlener op Schiphol? Dan is dit de uitgelezen kans voor jou! Je hebt vorig jaar of dit jaar je hbo-opleiding richting de logistiek afgerond en wilt uitgedaagd worden. Lees snel onderstaande vacature en hopelijk zie ik jou binnenkort!

access_timeFulltime location_onSchiphol euro_symbol€2.700 tot €2.900

Junior Transportplanner – Amsterdam

Jij gaat geen enkele uitdaging uit de weg en persoonlijke ontwikkeling vind je heel belangrijk. Hoe fantastisch is het dan om alle kneepjes van het vak te leren met behulp van een echte professional en een goed inwerktraject? Lees snel onderstaande vacature en wie weet ben jij binnenkort werkzaam bij deze innovatieve en internationale logistiek dienstverlener!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.200 tot €2.700

Logistiek Coördinator

Elke nieuwe uitdaging begint met de o zo moeilijke, eerste stap. Gelukkig kan ik jou hierbij helpen! Wil jij verantwoordelijk voor het coördineren van goederen van A tot Z en heb jij voor elk probleem een oplossing? Dan is deze vacature iets voor jou.

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €3.000

Transportplanner in de wegenbouw

Er zijn vele wegen die naar Rome leiden, maar jouw weg leidt naar de meest toonaangevende wegtransporteur van Nederland. Ben jij de Transportplanner die denkt in oplossingen en zorgt dat alle klanten tevreden zijn? Dan ben ik op zoek naar jou! Wacht niet langer en lees snel onderstaande vacature!  

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €3.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Robert (Logistiek Coördinator)

Robert heeft vorig jaar succesvol zijn opleiding Logistics Engineering afgerond en heeft inmiddels een jaar ervaring als Logistiek Coördinator. Hij heeft tijdens zijn huidige functie een voorliefde gekregen voor een organisatie met een warehouse, wat zowel op locatie als extern kan zijn. Zijn huidige werkgever beschikt over een warehouse en om deze te optimaliseren, zodat het hele logistieke proces soepel verloopt, ziet Robert als een uitdaging waar hij zich met ziel en zaligheid voor inzet. Door een reorganisatie bij zijn huidige werkgever is er voor Robert momenteel geen kans om door te groeien. Voor hem geldt het motto: stilstaan is achteruitgaan. Daarom is hij gezamenlijk met Extra Talent op zoek naar een soortgelijke functie als Logistiek Coördinator, waar hij de kans heeft om door te groeien en zijn kennis kan verbreden.

Robert is een gemotiveerde werknemer, die geen enkele uitdaging uit de weg gaat. Hij gaat pas tevreden naar huis als alles correct is afgehandeld. Zo checkt hij ’s avonds nog even zijn e-mail of pleegt hij buiten werktijd om nog een telefoontje, om er zo zeker van te zijn dat alles goed verloopt. Hij heeft een sterk analytisch vermogen en kan goed prioriteiten stellen. Op deze manier weet hij de warehouse goed aan te sturen en merkt hij direct op als het anders loopt dan gepland. Hij houdt van een open en eerlijke communicatie, zodat elke partij precies weet waar hij aan toe is.

Robert heeft een salarisindicatie van € 2.750,- bruto per maand op fulltime basis en een opzegtermijn van één maand. 

location_onomgeving Purmerend createHBO person30 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Gijs (Warehouse Supervisor)

In 2013 maakt Gijs kennis met de logistieke wereld. Hij is letterlijk de grenzen overgegaan en in Tanzania terechtgekomen, om daar als Productie Consultant aan de slag te gaan. Met zijn precisie en oog voor detail heeft hij met veel enthousiasme een productieregistratie en een voorraadsysteem opgezet. Zijn werkvergunning was na zes maanden verlopen en na deze periode heeft hij weer zijn beide benen op Nederlandse bodem gezet om zijn logistieke carrière verder op te bouwen. Na een weloverwogen keuze is hij als Logistiek Inbound Planner begonnen, waar hij voornamelijk de lucht- en zeevracht heeft gepland. Vervolgens is hij gevraagd om door te groeien naar Transport Coördinator. De gehele periode heeft hij een combifunctie gecreëerd, waarin hij het plannen en coördineren kon verwerken.

De logistieke wereld begon Gijs steeds meer te trekken en hij heeft de keuze gemaakt om bij een logistieke organisatie aan de slag te gaan als Expediteur. In deze functie was hij verantwoordelijk voor de import en export. Na twee jaar merkt Gijs dat hij is uitgeleerd in zijn huidige functie en helaas zijn er geen doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie. Vandaar dat hij samen met Extra Talent op zoek is naar een functie als Warehouse Supervisor, waar hij gezamenlijk met collega’s van A to Z de warehouse kan coördineren.

Gijs is een ambitieuze werknemer die graag wil doorgroeien en zichzelf wil blijven ontwikkelen. Daarnaast heeft hij een sterk analytisch vermogen en kan hij goed prioriteiten stellen. Samen met zijn natuurlijk overwicht en voorgenoemde eigenschappen, is Gijs een geschikte Warehouse Supervisor. Zijn aangename persoonlijkheid zorgt ervoor dat hij een prettige collega is om mee samen te werken en goed het overzicht kan bewaken.

Gijs heeft een salarisindicatie van € 3.150,- bruto per maand op fulltime basis en is vanaf december beschikbaar.

location_onAmsterdam createHBO person29 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Thijs (Transportplanner)

Thijs ambieerde een carrière als scheidsrechter in het betaald voetbal. De laatste stap was voor hem net één te veel, maar hij beoefent deze uit de hand gelopen hobby ruim elf jaar. Dit geeft hem ook de nodige ontspanning. Zijn focus heeft geruime tijd gelegen op het betaald voetbal en heeft destijds gekozen voor een baan die makkelijk te combineren waren. Toen duidelijk werd dat het betaald voetbal het net niet zou worden, heeft Thijs ervoor gekozen om een ander pad in te slaan, namelijk de logistiek. Toen hij in aanraking kwam met het plannen van wegtransport, wist hij het zeker: dit is de baan waar hij naar op zoek is. Hij haalt veel voldoening uit de werkzaamheden, het 'puzzelen' om de meest efficiënte routes in te plannen en het snelle schakelen. Helaas is er bij zijn huidige werkgever te weinig mankracht, waardoor Thijs niet meer zijn ziel en zaligheid kan leggen in het plannen. Hierdoor is Thijs gezamenlijk met Extra Talent op zoek naar een functie als Transportplanner bij een informele organisatie, waar hij zich verder kan ontwikkelen.

Thijs laat geen enkele mogelijkheid onbenut om in zichzelf te investeren. Hij is enthousiast, stressbestendig en communicatief vaardig. Wanneer hij ergens voor gaat, doet hij er alles aan om het te behalen. Mocht het anders lopen dan verwacht dan gaat hij niet bij de pakken neerzitten, maar denkt hij in mogelijkheden en heeft hij een positieve instelling. Ondanks dat hij geen logistieke opleiding heeft genoten, maakt hij dingen snel eigen en is hij leergierig ingesteld. 

Thijs heeft een salarisindicatie van € 3.150,- bruto per maand en is per 1 november fulltime beschikbaar.

location_onOmgeving Hoorn createMBO person35 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Rafael (Logistiek Administratief Medewerker)

Rafael is vorig jaar van start gegaan als Inkoop Assistent bij een technische groothandel. De dynamiek in de logistiek spreekt hem erg aan en hier krijgt hij een enorme boost van. Hiervoor heeft hij vooral administratieve functies bekleedt waar hij zijn nauwkeurigheid inzette. Tijdens zijn functie als Inkoop Assistent is hem de belofte gedaan om scholing te mogen volgen, zodat hij door kon groeien naar Inkoper. Dit vooruitzicht sprak hem enorm aan en hij is met volle overgave aan de slag gegaan. Na enige tijd bleef helaas de scholing en de doorgroeimogelijkheden uit en heeft Rafael ervoor gekozen om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Gezamenlijk met Extra Talent is Rafael op zoek naar een functie als Logistiek Administratief Medewerker waar hij zijn finesse kan laten zien. Wat ook zijn interesse heeft gewekt binnen de logistiek is de functie als Transportplanner of Expediteur, waar hij alle ballen hoog kan houden. Zijn voorkeur gaat uit naar een organisatie waar hij de kans krijgt om zichzelf te bewijzen en waar hij voor een lange periode werkzaam kan zijn.  

Rafael heeft een open houding en straalt rust uit. Daarnaast staat hij stevig in zijn schoenen en durft hij te zeggen waar het op staat. Hij houdt dan ook van directe communicatie, zodat zijn collega’s en hijzelf weten waar ze aan toe zijn. Met zijn vrolijke persoonlijkheid en positieve instelling is hij een fijne collega om mee samen te werken. Verder vindt hij ontwikkeling op persoonlijk als professioneel vlak belangrijk en gaat graag de uitdaging aan om zich te bewijzen.

Rafael is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand.

location_onAlmere createMBO person33 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven