Evelien Rink

workConsultant Logistiek
location_cityAmsterdam

phone06 – 235 592 72
linkedin.com/in/evelien-rink/
Evelien Rink

Van Amsterdam en van Logistiek. Haar transportplanners zijn exceptioneel. Super vrolijk en leeft zich elke keer weer helemaal in. Wel zo fijn als je met haar in gesprek bent. Ze gebruikt dit om te coachen en enthousiast te maken. Ook nadat je start aan een nieuwe functie is ze bereikbaar. Vanzelfsprekend toch? Heeft dezelfde mentaliteit als het vakgebied waar ze voor werkt: ambitieus en oprecht. ‘Niet nadenken maar gewoon doen’. En dat doet ze goed.

Vacatures

Logistiek Coördinator – omgeving Almere

Zit bij jou het ondernemerschap in de genen en ben jij ervan overtuigd dat de aanhouder daadwerkelijk altijd wint? Dan is deze baan echt iets voor jou! Je gaat deel uitmaken van een hecht team en er wordt veel in je geïnvesteerd. Al enthousiast geworden? Ik garandeer je als je onderstaande vacature leest dat je alleen maar enthousiaster raakt!

access_timeFulltime location_onAlmere euro_symbol€2.400 tot €2.900

Warehouse Supervisor – omgeving Utrecht

Jij hebt oog voor detail en weet medewerkers als geen ander te motiveren. Top! Dan ben ik namelijk op zoek naar jou. Heb jij minimaal een jaar werkervaring als Warehouse Supervisor en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel onderstaande vacature en wie weet heb je binnenkort je droombaan gevonden bij deze logistiek dienstverlener.

access_timeFulltime location_onUtrecht euro_symbol€2.600 tot €3.000

Expediteur Export – omgeving Schiphol

Heb jij ervaring als Expediteur Export en wil jij graag meer uit jezelf halen? Dan is deze baan echt iets voor jou! Jij krijgt nu de kans om je opgedane ervaring in te zetten bij een ambitieuze organisatie, waar je door kunt groeien en specialistisch te werk kunt gaan. Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onSchiphol euro_symbol€2.500 tot €3.000

Expediteur Airfreight Import - Amsterdam

Heb jij ervaring als Expediteur en wil je graag advies gaan geven met betrekking tot logistieke vraagstukken? Als jij de kans wilt krijgen om je persoonlijk te ontwikkelen, dan heb ik de uitdaging voor jou! Dit is namelijk de organisatie waar je vliegensvlug carrière maakt. 

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €3.100
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Bryson (MBO Starter Logistiek)

Bryson heeft de afgelopen drie jaar als Logistiek Medewerker gewerkt bij een groot productieorganisatie. Deze baan heeft hij naast zijn studie vervuld. Destijds is hij erachter gekomen dat de dynamiek binnen de logistiek hem veel meer aantrekt dan de wereld binnen de advocatuur, wat eerst een jongensdroom van hem was. Echter, wanneer Bryson ergens voor gaat dan wil hij het afmaken en dit is ook de reden dat hij zijn hbo-opleiding Rechten succesvol heeft afgerond. Na drie jaar werkervaring en het afronden van zijn studie is hij er klaar voor om zijn eerste stap te zetten richting een logistieke kantoorbaan. Samen met Extra Talent is Bryson op zoek naar een startersfunctie als Expediteur, waar hij de ruimte en begeleiding krijgt om veel te leren.

Bryson is van nature nieuwsgierig aangelegd: hij is altijd benieuwd hoe dingen in elkaar zitten. Tijdens zijn werk als Logistiek Medewerker kijkt hij verder dan alleen zijn werkzaamheden. Zo is hij regelmatig op andere collega’s afgestapt om te vragen hoe processen in elkaar zitten en wat er allemaal bij komt kijken, om zo zijn horizon te verbreden. Hij is een echte doorzetter en heeft als motto: wie A zegt moet ook B zeggen. Dit geldt niet alleen voor het succesvol afronden van zijn studie, maar ook zijn gedrevenheid om een kantoorbaan in de logistiek te vinden. Hoewel hij geen ervaring heeft als Expediteur, is hij heel leergierig en heeft hij het profiel en de mentaliteit die hem een geschikte kandidaat maken.  

Bryson heeft een salarisindicatie van € 2.400,- bruto per maand op fulltime basis en is per direct beschikbaar.

location_onBeverwijk createHBO person24 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Robert (Logistiek Coördinator)

Robert heeft vorig jaar succesvol zijn opleiding Logistics Engineering afgerond en heeft inmiddels een jaar ervaring als Logistiek Coördinator. Hij heeft tijdens zijn huidige functie een voorliefde gekregen voor een organisatie met een warehouse, wat zowel op locatie als extern kan zijn. Zijn huidige werkgever beschikt over een warehouse en om deze te optimaliseren, zodat het hele logistieke proces soepel verloopt, ziet Robert als een uitdaging waar hij zich met ziel en zaligheid voor inzet. Door een reorganisatie bij zijn huidige werkgever is er voor Robert momenteel geen kans om door te groeien. Voor hem geldt het motto: stilstaan is achteruitgaan. Daarom is hij gezamenlijk met Extra Talent op zoek naar een soortgelijke functie als Logistiek Coördinator, waar hij de kans heeft om door te groeien en zijn kennis kan verbreden.

Robert is een gemotiveerde werknemer, die geen enkele uitdaging uit de weg gaat. Hij gaat pas tevreden naar huis als alles correct is afgehandeld. Zo checkt hij ’s avonds nog even zijn e-mail of pleegt hij buiten werktijd om nog een telefoontje, om er zo zeker van te zijn dat alles goed verloopt. Hij heeft een sterk analytisch vermogen en kan goed prioriteiten stellen. Op deze manier weet hij de warehouse goed aan te sturen en merkt hij direct op als het anders loopt dan gepland. Hij houdt van een open en eerlijke communicatie, zodat elke partij precies weet waar hij aan toe is.

Robert heeft een salarisindicatie van € 2.750,- bruto per maand op fulltime basis en een opzegtermijn van één maand. 

location_onomgeving Purmerend createHBO person30 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Gijs (Warehouse Supervisor)

In 2013 maakt Gijs kennis met de logistieke wereld. Hij is letterlijk de grenzen overgegaan en in Tanzania terechtgekomen, om daar als Productie Consultant aan de slag te gaan. Met zijn precisie en oog voor detail heeft hij met veel enthousiasme een productieregistratie en een voorraadsysteem opgezet. Zijn werkvergunning was na zes maanden verlopen en na deze periode heeft hij weer zijn beide benen op Nederlandse bodem gezet om zijn logistieke carrière verder op te bouwen. Na een weloverwogen keuze is hij als Logistiek Inbound Planner begonnen, waar hij voornamelijk de lucht- en zeevracht heeft gepland. Vervolgens is hij gevraagd om door te groeien naar Transport Coördinator. De gehele periode heeft hij een combifunctie gecreëerd, waarin hij het plannen en coördineren kon verwerken.

De logistieke wereld begon Gijs steeds meer te trekken en hij heeft de keuze gemaakt om bij een logistieke organisatie aan de slag te gaan als Expediteur. In deze functie was hij verantwoordelijk voor de import en export. Na twee jaar merkt Gijs dat hij is uitgeleerd in zijn huidige functie en helaas zijn er geen doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie. Vandaar dat hij samen met Extra Talent op zoek is naar een functie als Warehouse Supervisor, waar hij gezamenlijk met collega’s van A to Z de warehouse kan coördineren.

Gijs is een ambitieuze werknemer die graag wil doorgroeien en zichzelf wil blijven ontwikkelen. Daarnaast heeft hij een sterk analytisch vermogen en kan hij goed prioriteiten stellen. Samen met zijn natuurlijk overwicht en voorgenoemde eigenschappen, is Gijs een geschikte Warehouse Supervisor. Zijn aangename persoonlijkheid zorgt ervoor dat hij een prettige collega is om mee samen te werken en goed het overzicht kan bewaken.

Gijs heeft een salarisindicatie van € 3.150,- bruto per maand op fulltime basis en is vanaf december beschikbaar.

location_onAmsterdam createHBO person29 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Thijs (Transportplanner)

Thijs ambieerde een carrière als scheidsrechter in het betaald voetbal. De laatste stap was voor hem net één te veel, maar hij beoefent deze uit de hand gelopen hobby ruim elf jaar. Dit geeft hem ook de nodige ontspanning. Zijn focus heeft geruime tijd gelegen op het betaald voetbal en heeft destijds gekozen voor een baan die makkelijk te combineren waren. Toen duidelijk werd dat het betaald voetbal het net niet zou worden, heeft Thijs ervoor gekozen om een ander pad in te slaan, namelijk de logistiek. Toen hij in aanraking kwam met het plannen van wegtransport, wist hij het zeker: dit is de baan waar hij naar op zoek is. Hij haalt veel voldoening uit de werkzaamheden, het 'puzzelen' om de meest efficiënte routes in te plannen en het snelle schakelen. Helaas is er bij zijn huidige werkgever te weinig mankracht, waardoor Thijs niet meer zijn ziel en zaligheid kan leggen in het plannen. Hierdoor is Thijs gezamenlijk met Extra Talent op zoek naar een functie als Transportplanner bij een informele organisatie, waar hij zich verder kan ontwikkelen.

Thijs laat geen enkele mogelijkheid onbenut om in zichzelf te investeren. Hij is enthousiast, stressbestendig en communicatief vaardig. Wanneer hij ergens voor gaat, doet hij er alles aan om het te behalen. Mocht het anders lopen dan verwacht dan gaat hij niet bij de pakken neerzitten, maar denkt hij in mogelijkheden en heeft hij een positieve instelling. Ondanks dat hij geen logistieke opleiding heeft genoten, maakt hij dingen snel eigen en is hij leergierig ingesteld. 

Thijs heeft een salarisindicatie van € 3.150,- bruto per maand en is per 1 november fulltime beschikbaar.

location_onOmgeving Hoorn createMBO person35 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven