Evelien Rink

workConsultant Logistiek
location_cityAmsterdam

phone06 – 235 592 72
linkedin.com/in/evelien-rink/
Evelien Rink

Van Amsterdam en van Logistiek. Haar transportplanners zijn exceptioneel. Super vrolijk en leeft zich elke keer weer helemaal in. Wel zo fijn als je met haar in gesprek bent. Ze gebruikt dit om te coachen en enthousiast te maken. Ook nadat je start aan een nieuwe functie is ze bereikbaar. Vanzelfsprekend toch? Heeft dezelfde mentaliteit als het vakgebied waar ze voor werkt: ambitieus en oprecht. ‘Niet nadenken maar gewoon doen’. En dat doet ze goed.

Vacatures

Hbo Starter in de logistiek

De wereld van logistiek en transport intrigeert jou! Gaat jouw hart sneller kloppen als je processen kan optimaliseren en met je collega’s efficiency slagen kan maken? Dan kan ik je helpen aan dé startersbaan in de logistiek.

access_timeFulltime location_onSchiphol euro_symbol€2.000 tot €2.600

Assistent Declarant

Jij bent in het bezit van een diploma van de declarantenbasisopleiding en hebt minimaal een jaar werkervaring. Ook begin je te stralen als je je met douanezaken bezig kunt houden. Deze passie kun je bij deze douaneagent op Schiphol zeker kwijt! Lees snel de vacature en wellicht tot snel!

access_timeFulltime location_onSchiphol euro_symbol€2.400 tot €3.100

Customer Service Medewerk(st)er

Een zekere flair heb je van nature. Klantcontact schrikt jou niet af en jij durft zelfstandig beslissingen te nemen. Heb ik het over jou? Dat hoop ik, want voor een logistiek dienstverlener in Hoofddorp ben ik op zoek naar een Customer Service Medewerk(st)er. Lees snel onderstaande vacature en hopelijk kan ik jou binnenkort blij maken met een toffe baan!

access_timeFulltime location_onHoofddorp euro_symbol€2.600 tot €2.900

Internationaal Logistiek Medewerker

Schrijf jij Service ook met een hoofdletter S en ben jij communicatief zeer vaardig? Deze handelsorganisatie zal je niet teleurstellen!!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €3.300
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Robert (Logistiek Coördinator)

Robert heeft vorig jaar succesvol zijn opleiding Logistics Engineering afgerond en heeft inmiddels een jaar ervaring als Logistiek Coördinator. Hij heeft tijdens zijn huidige functie een voorliefde gekregen voor een organisatie met een warehouse, wat zowel op locatie als extern kan zijn. Zijn huidige werkgever beschikt over een warehouse en om deze te optimaliseren, zodat het hele logistieke proces soepel verloopt, ziet Robert als een uitdaging waar hij zich met ziel en zaligheid voor inzet. Door een reorganisatie bij zijn huidige werkgever is er voor Robert momenteel geen kans om door te groeien. Voor hem geldt het motto: stilstaan is achteruitgaan. Daarom is hij gezamenlijk met Extra Talent op zoek naar een soortgelijke functie als Logistiek Coördinator, waar hij de kans heeft om door te groeien en zijn kennis kan verbreden.

Robert is een gemotiveerde werknemer, die geen enkele uitdaging uit de weg gaat. Hij gaat pas tevreden naar huis als alles correct is afgehandeld. Zo checkt hij ’s avonds nog even zijn e-mail of pleegt hij buiten werktijd om nog een telefoontje, om er zo zeker van te zijn dat alles goed verloopt. Hij heeft een sterk analytisch vermogen en kan goed prioriteiten stellen. Op deze manier weet hij de warehouse goed aan te sturen en merkt hij direct op als het anders loopt dan gepland. Hij houdt van een open en eerlijke communicatie, zodat elke partij precies weet waar hij aan toe is.

Robert heeft een salarisindicatie van € 2.750,- bruto per maand op fulltime basis en een opzegtermijn van één maand. 

location_onomgeving Purmerend createHBO person30 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Gijs (Warehouse Supervisor)

In 2013 maakt Gijs kennis met de logistieke wereld. Hij is letterlijk de grenzen overgegaan en in Tanzania terechtgekomen, om daar als Productie Consultant aan de slag te gaan. Met zijn precisie en oog voor detail heeft hij met veel enthousiasme een productieregistratie en een voorraadsysteem opgezet. Zijn werkvergunning was na zes maanden verlopen en na deze periode heeft hij weer zijn beide benen op Nederlandse bodem gezet om zijn logistieke carrière verder op te bouwen. Na een weloverwogen keuze is hij als Logistiek Inbound Planner begonnen, waar hij voornamelijk de lucht- en zeevracht heeft gepland. Vervolgens is hij gevraagd om door te groeien naar Transport Coördinator. De gehele periode heeft hij een combifunctie gecreëerd, waarin hij het plannen en coördineren kon verwerken.

De logistieke wereld begon Gijs steeds meer te trekken en hij heeft de keuze gemaakt om bij een logistieke organisatie aan de slag te gaan als Expediteur. In deze functie was hij verantwoordelijk voor de import en export. Na twee jaar merkt Gijs dat hij is uitgeleerd in zijn huidige functie en helaas zijn er geen doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie. Vandaar dat hij samen met Extra Talent op zoek is naar een functie als Warehouse Supervisor, waar hij gezamenlijk met collega’s van A to Z de warehouse kan coördineren.

Gijs is een ambitieuze werknemer die graag wil doorgroeien en zichzelf wil blijven ontwikkelen. Daarnaast heeft hij een sterk analytisch vermogen en kan hij goed prioriteiten stellen. Samen met zijn natuurlijk overwicht en voorgenoemde eigenschappen, is Gijs een geschikte Warehouse Supervisor. Zijn aangename persoonlijkheid zorgt ervoor dat hij een prettige collega is om mee samen te werken en goed het overzicht kan bewaken.

Gijs heeft een salarisindicatie van € 3.150,- bruto per maand op fulltime basis en is vanaf december beschikbaar.

location_onAmsterdam createHBO person29 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Thijs (Transportplanner)

Thijs ambieerde een carrière als scheidsrechter in het betaald voetbal. De laatste stap was voor hem net één te veel, maar hij beoefent deze uit de hand gelopen hobby ruim elf jaar. Dit geeft hem ook de nodige ontspanning. Zijn focus heeft geruime tijd gelegen op het betaald voetbal en heeft destijds gekozen voor een baan die makkelijk te combineren waren. Toen duidelijk werd dat het betaald voetbal het net niet zou worden, heeft Thijs ervoor gekozen om een ander pad in te slaan, namelijk de logistiek. Toen hij in aanraking kwam met het plannen van wegtransport, wist hij het zeker: dit is de baan waar hij naar op zoek is. Hij haalt veel voldoening uit de werkzaamheden, het 'puzzelen' om de meest efficiënte routes in te plannen en het snelle schakelen. Helaas is er bij zijn huidige werkgever te weinig mankracht, waardoor Thijs niet meer zijn ziel en zaligheid kan leggen in het plannen. Hierdoor is Thijs gezamenlijk met Extra Talent op zoek naar een functie als Transportplanner bij een informele organisatie, waar hij zich verder kan ontwikkelen.

Thijs laat geen enkele mogelijkheid onbenut om in zichzelf te investeren. Hij is enthousiast, stressbestendig en communicatief vaardig. Wanneer hij ergens voor gaat, doet hij er alles aan om het te behalen. Mocht het anders lopen dan verwacht dan gaat hij niet bij de pakken neerzitten, maar denkt hij in mogelijkheden en heeft hij een positieve instelling. Ondanks dat hij geen logistieke opleiding heeft genoten, maakt hij dingen snel eigen en is hij leergierig ingesteld. 

Thijs heeft een salarisindicatie van € 3.150,- bruto per maand en is per 1 november fulltime beschikbaar.

location_onOmgeving Hoorn createMBO person35 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Fabian (Transportplanner)

Fabian heeft ruim 25 jaar ervaring in de logistiek en dan met name de planning. Dit is zijn kracht en geeft hem voldoening. Hoe fantastisch is het om er voor te zorgen dat het logistieke proces soepel verloopt of dan klanten de zendingen op tijd binnen hebben en dat met name door jouw planning? Precies dat vindt Fabian zo fijn. Hij laat zich niet zo maar uit het veld slaan door eventuele tegenslagen, maar overziet de werkzaamheden en kan pas genieten van zijn avond als de werkzaamheden klaar zijn. Momenteel is hij Transportplanner bij een transporteur van verse en vries goederen. In het begin een uitdagende functie, waar complexiteit aanwezig was met het inplannen van de goederen en de wensen van de klanten. Echter, er is een nieuw systeem waardoor de functie van Transportplanner is opgedeeld in verschillende onderdelen. De uitdaging en plezier voor het vak is helaas voor Fabian door deze doorvoering weg en dit mist hij ontzettend. Vandaar dat hij gezamenlijk met Extra Talent op zoek is naar een Plannersfunctie waar hij verantwoordelijkheid draagt. Hij wil weer met een big smile naar zijn werk gaan en laten zien waar hij goed in is: plannen!

Fabian is een positiviteitsgoeroe met goede communicatieve vaardigheden. Met zijn sterke persoonlijkheid brengt hij ook goede competenties met zich mee. Zo is hij een kei in plannen en kan hij hierdoor goed prioriteiten stellen. Daarbij stelt hij andere betrokken partijen altijd op de hoogte, zodat ze weten waar ze aan toe zijn en dit zorgt ervoor dat de betrokkenen zeer tevreden zijn over Fabian. In zijn vrije tijd gaat hij graag de natuur in om te mountainbiken, maar een avondje naar de sportschool slaat hij ook niet over. Een echte sportliefhebber in hart en nieren, want hij volgt veel meer dan alleen voetbal.

Fabian is per 1 april beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand.  

location_onHoofddorp createHBO person47 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven