Evelien Rink

workConsultant Logistiek
location_cityAmsterdam

phone06 – 235 592 72
linkedin.com/in/evelien-rink/
Evelien Rink

Van Amsterdam en van Logistiek. Haar transportplanners zijn exceptioneel. Super vrolijk en leeft zich elke keer weer helemaal in. Wel zo fijn als je met haar in gesprek bent. Ze gebruikt dit om te coachen en enthousiast te maken. Ook nadat je start aan een nieuwe functie is ze bereikbaar. Vanzelfsprekend toch? Heeft dezelfde mentaliteit als het vakgebied waar ze voor werkt: ambitieus en oprecht. ‘Niet nadenken maar gewoon doen’. En dat doet ze goed.

Vacatures

Allround Expediteur in de zeevracht

Wil jij het roer omgooien in je logistieke carrière? Deze logistieke dienstverlener is op zoek naar een Allround Expediteur. Als jij affiniteit hebt met de zeevracht, dan ben jij bij deze organisatie in de Amsterdamse haven de koning te rijk.  

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €2.900

Declarant

Jij hebt minimaal twee jaar ervaring als Declarant en vindt het fantastisch om met douane technische vraagstukken bezig te zijn. Je gaat altijd met veel finesse aan de slag! Deze passie kan je delen met je nieuwe collega’s bij deze grote logistieke dienstverlener! Lees snel verder en hopelijk zie ik je snel.

access_timeFulltime location_onSchiphol euro_symbol€2.700 tot €3.300

Hbo starter in de logistiek

Is in het einde voor jou in zicht en kan jij binnenkort je diploma richting de logistiek aan de muur hangen? Ik kan in ieder geval niet afwachten om je te mogen feliciteren. Weet jij al zeker dat je na het behalen van je diploma je eerste stappen wilt zetten in je logistieke carrière? Dan kom ik graag met jou in contact.

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.300 tot €2.700

Transportplanner

Je houdt van puzzelen en uitdaging. Waar anderen door de vele puzzelstukjes het opgeven, kan jij het niet laten om net zo lang door te gaan tot de puzzel af is. Dan is deze functie als Transportplanner in de omgeving van Alkmaar echt iets voor jou! Jij plant namelijk de ritten binnen Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Puzzelstukjes genoeg toch?

access_timeFulltime location_onregio Alkmaar euro_symbol€2.400 tot €2.900
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Maurice (Logistiek Coördinator)

Maurice heeft in 2016 de keuze gemaakt om zijn vrouw met haar eigen onderneming te ondersteunen. Hij is hier verantwoordelijk voor het internationaal inkopen van premiums en gifts. Daarnaast onderhoudt hij nauw contact met verschillende forwarders, zodat de zendingen per zee- of luchtvracht verzonden worden. Hiervoor heeft hij acht jaar gewerkt als Productieleider bij een productieorganisatie, waar hij verantwoordelijk was voor het gehele productieproces. Om het spin in het web te zijn, vindt hij fantastisch. Hij behoudt het overzicht en volgt het logistieke proces op de voet. Momenteel kan zijn vrouw de onderneming alleen runnen qua drukte en kiest Maurice ervoor om in loondienst te gaan werken. Aangezien logistiek niet weg is te denken bij hem, is hij samen met Extra Talent op zoek naar een functie als Logistiek Coördinator.

Maurice is een spontane, hardwerkende medewerker. Met een lach op zijn gezicht vertelt hij over zijn logistieke ervaringen en wat hem dit allemaal gebracht heeft, namelijk een passie voor productieprocessen. Hij is analytisch ingesteld en kan goed prioriteiten stellen. Op deze manier kan hij goed het overzicht bewaken en is het aansturen van medewerkers voor hem geen probleem. Ook is Maurice te typeren als een teamplayer en is hij nauwkeurig en klantgericht. In zijn vrije tijd mag hij graag hardlopen en voetballen, maar hij houdt ook van koken en dan met name de Chinese keuken.  

Maurice is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.100,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onAmsterdam createHBO person40 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Henk (Transportplanner)

Henk heeft meer dan 25 jaar ervaring in verschillende disciplines binnen de logistiek. Deze wereld weet hem nog elke dag te boeien en met een breed scala aan werkzaamheden wil Henk niet stilstaan, maar steeds meer specialistisch te werk gaan. Momenteel is hij Team Lead van een warehouse, waar hij vier vaste medewerkers aanstuurt, maar dit varieert in drukke periodes tot tien medewerkers. Met zijn enthousiasme en kennis motiveert hij medewerkers en heeft hij ervoor gezorgd dat het Inboundteam al een jaar de KPI's met 100% behaalt.

Niet alleen het Inboundteam gaat als een speer, maar ook het Outboundteam. Door Henk zijn inzet geldt deze afdeling als het beste team ooit en is een voorbeeld voor alle afdelingen binnen de organisatie. Alhoewel hij deze functie met veel succes uitvoert, ligt zijn hart ergens anders. Daarom is hij gezamenlijk met Extra Talent op zoek naar een functie als Transportplanner in de wegenbouw. 

Henk is van nature oplossings- en teamgericht ingesteld. Zo bespreekt hij voorkomende problemen van een klant samen met het team om dit op te lossen, zodat dit in de toekomst voorkomen kan worden. Verder vindt het hij belangrijk om teamleden te stimuleren en te motiveren. Dit is ook een van de redenen waarom zijn huidige team zo succesvol is. Hij vindt het belangrijk dat de medewerkers gewaardeerd worden en hij spreekt dit regelmatig uit. Verder is hij leergierig, betrokken en integer. Wanneer Henk 'ja' zegt, zet hij zich voor de volle honderd procent in en gaat hij pas tevreden naar huis als alles correct is afgehandeld. Met zijn hobby's als fitness, squash, zeilen en klussen is hij een bezige bij en topfit. 

Henk heeft een salarisindicatie van € 2.900,- bruto per maand op fulltime basis en een opzegtermijn van één maand. 

location_onAalsmeer createMBO person56 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Thijs (Transportplanner)

Thijs ambieerde een carrière als scheidsrechter in het betaald voetbal. De laatste stap was voor hem net één te veel, maar hij beoefent deze uit de hand gelopen hobby ruim elf jaar. Dit geeft hem ook de nodige ontspanning. Zijn focus heeft geruime tijd gelegen op het betaald voetbal en heeft destijds gekozen voor een baan die makkelijk te combineren waren. Toen duidelijk werd dat het betaald voetbal het net niet zou worden, heeft Thijs ervoor gekozen om een ander pad in te slaan, namelijk de logistiek. Toen hij in aanraking kwam met het plannen van wegtransport, wist hij het zeker: dit is de baan waar hij naar op zoek is. Hij haalt veel voldoening uit de werkzaamheden, het 'puzzelen' om de meest efficiënte routes in te plannen en het snelle schakelen. Helaas is er bij zijn huidige werkgever te weinig mankracht, waardoor Thijs niet meer zijn ziel en zaligheid kan leggen in het plannen. Hierdoor is Thijs gezamenlijk met Extra Talent op zoek naar een functie als Transportplanner bij een informele organisatie, waar hij zich verder kan ontwikkelen.

Thijs laat geen enkele mogelijkheid onbenut om in zichzelf te investeren. Hij is enthousiast, stressbestendig en communicatief vaardig. Wanneer hij ergens voor gaat, doet hij er alles aan om het te behalen. Mocht het anders lopen dan verwacht dan gaat hij niet bij de pakken neerzitten, maar denkt hij in mogelijkheden en heeft hij een positieve instelling. Ondanks dat hij geen logistieke opleiding heeft genoten, maakt hij dingen snel eigen en is hij leergierig ingesteld. 

Thijs heeft een salarisindicatie van € 3.150,- bruto per maand en is per 1 november fulltime beschikbaar.

location_onOmgeving Hoorn createMBO person35 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Owyn (Transportplanner)

Owyn heeft in 2014 zijn mbo-opleiding Logistiek Teamleider met succes afgerond. Voor zijn studie was hij al werkzaam als Logistiek Medewerker en de logistiek is niet meer bij hem weg te denken. Na vier jaar werkzaam te zijn geweest bij een luchtvaartdienstverlener heeft hij de volgende stap in zijn logistieke carrière gemaakt. Momenteel is hij werkzaam als Warehouse Coördinator. Een functie waarin hij zich de afgelopen drie jaar goed heeft kunnen ontwikkelen, omdat hij veel vrijheid krijgt in zijn werkzaamheden. Het klantcontact gaat hem gemakkelijk af en krijgt hier een enorme energie boost van. Ook is hij verantwoordelijk voor de planning van twee chauffeurs. Deze werkzaamheden smaken naar meer. Vandaar dat hij de keuze heeft gemaakt om samen met Extra Talent op zoek te gaan naar een functie als Transportplanner, waar hij zich verder kan ontwikkelen.

Owyn is een ijverige medewerker die over zeer goede communicatie vaardigheden beschikt. Hij houdt er van om in een hectische omgeving te werken, waarbij hij continu snel moet schakelen. Hij gaat pas tevreden naar huis als hij succesvol zijn werkzaamheden heeft afgerond met daarbij het voorbereidende werk voor morgen. Hij denkt tactisch na en staat stevig in zijn schoenen.

Owyn heeft een opzegtermijn van een kalendermaand en een salarisindicatie van € 2.650,- bruto per maand.
location_onHaarlem createMBO person30 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven