Gwenny Noels

workConsultant Supply Chain
location_cityEindhoven

phone06 239 396 33
linkedin.com/in/gwennynoels/
Gwenny Noels

Van Eindhoven en van Supply Chain. Elke Inkoper, Business Analyst of Supply Chain Coördinator in de regio Eindhoven kent haar naam. Of zou die in ieder geval moeten kennen. Dat komt in ieder geval nog wel. Waarom? Bij Gwenny gaat het om de kandidaat. Ze bespreekt als geen ander wat iemand wilt gaan doen. En misschien nog wel belangrijker: wie die persoon is. Op een vrolijke, directe en klantgerichte manier. Altijd op basis van vertrouwen: 'een open boek'. Zo helpt ze iedereen met een glimlach naar buiten. En met een mooie nieuwe uitdaging in de pocket!

Vacatures

Service Planner

Het is tijd voor een tweede stap, waarin jij mooie verantwoordelijkheden krijgt en kunt bijdragen aan het internationale succes van de werkgever. Daarnaast staat persoonlijke groei hoog in het vaandel en ga je binnen dit mooie bedrijf genoeg kansen krijgen om jezelf optimaal te kunnen ontwikkelen. Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onDen Bosch euro_symbol€2.300 tot €3.500

Inkoper

Altijd al willen werken bij een bedrijf dat een lekker én duurzaam product produceert? Daarnaast is de organisatie altijd bezig met het verbeteren van de processen en jij kunt daaraan bijdragen! Lees snel verder.

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€3.000 tot €4.250

Junior Supply Chain Planner

Voor jou is geen enkele puzzel te moeilijk. Door jouw analytische skills zie jij precies hoe de puzzelstukjes in elkaar moet gaan passen. Daarnaast heb jij altijd al willen werken in een dynamische omgeving waarbij geen dag hetzelfde is. Word jij hier enthousiast van? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.400 tot €3.500

Ervaren Supply Chain Planner

Processen efficiënt en effectief laten lopen door over alle afdelingen een helikopterview aan te nemen; dat spreekt jou wel aan! Wil je graag veel verantwoordelijkheden hebben en projectmatig aan de slag gaan? Lees dan hieronder verder en reageer!

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.500 tot €4.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Thomas (WO Starter Supply Chain)

Na zijn BSc International Business heeft Thomas in 2017 zijn MSc Supply Chain Management afgerond, waarna hij in een functie als Projectmedewerker gestart is. Na 5 maanden is Thomas doorgegroeid naar Teamleider, waarbij hij leiding geeft aan 7 projectmedewerkers. Thomas houdt zich naast het inwerken en begeleiden van collega’s bezig met het in kaart brengen van data. Tijdens zijn studie heeft Thomas ontdekt dat hij het initiëren en implementeren van procesoptimalisaties zeer interessant vindt, en dat hij zich graag bezig houdt met het analyseren van data. In zijn huidige functie mist Thomas de complexiteit van de Supply Chain. Hij is op zoek naar een functie op niveau in de Supply Chain, waarbij hij zijn analytische vaardigheden kan toepassen.

Thomas is een representatieve jongeman die communicatief vaardig is, hij kan zichzelf goed verwoorden. Thomas beschikt over de ambitie om zichzelf verder ontwikkelen in de Supply Chain en is gedreven om te leren. Zo wil Thomas graag een cursus Lean Six Sigma volgen of andere cursussen gerelateerd aan het vakgebied Supply Chain. Thomas beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en gaat niet naar huis voordat het werk af is. Thomas is graag bezig met het analyseren van data. Zijn groot analytisch vermogen zorgt ervoor dat hij snel doorheeft welke invloed bepaalde beslissingen binnen een organisatie kunnen hebben. Bij Thomas staat collegialiteit hoog in het vaandel, hij vind het belangrijk om elkaar te helpen en ondersteunen waar nodig. Als leidinggevende motiveert hij zijn keuzes door met collega’s in gesprek te gaan en eventuele weerstand op deze manier weg te nemen.

Thomas heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 2.800,- bruto per maand. Thomas woont momenteel in het noorden van Nederland, maar staat open voor functies door heel Nederland en is bereid om te verhuizen.

location_on's-Hertogenbosch createWO person25 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Jeroen (Teamleider Productie)

Jeroen heeft gedurende zijn carrière veel ervaring opgedaan in de productie. De laatste 9 jaar vervult hij de rol van Teamleider Productie, waarin hij zijn leidinggevende vaardigheden optimaal heeft ontwikkeld. Jeroen heeft ervaring met het opstellen van productieplanningen, personeelsplanningen en vakantieplanningen. In 2015 heeft Jeroen zijn Green Belt Lean Six Sigma behaald, waarna hij een aantal optimalisatieprojecten heeft geïmplementeerd. Zo heeft Jeroen een productieverhoging gerealiseerd die op jaarbasis € 350.000 bovenop de normale productie heeft opgeleverd. Mede door het verminderen van de verspilling heeft Jeroen de leveringsgraad verhoogd van 90% naar 98%. In 2018 is Jeroen van baan gewisseld, echter matcht de visie van de organisatie niet volledig met de zijne. Jeroen is op zoek naar een uitdagende functie als Teamlead Productie of Productieplanner, waarin hij (waar mogelijk) bezig kan zijn met procesoptimalisaties.

Jeroen weet door zijn enthousiasme zijn collega’s te motiveren om doelen te behalen. Tijdens stressvolle momenten houdt Jeroen zijn hoofd koel, en weet hij hapklare doelen te creëren. Jeroen is goed in het stellen van prioriteiten, wat goed van pas komt in een dynamische productieomgeving. Als leidinggevende is Jeroen coachend en gaat hij graag in gesprek met zijn collega’s. Hij hanteert hierbij een open, directe communicatiestijl, waarbij hij achter de achterliggende drijfveren wil komen. Naast functioneel leidinggeven, houdt Jeroen zich graag bezig met het initiëren en implementeren van analytische verbeterprojecten, middels de Lean-gedachte. Jeroen komt goed tot zijn recht in een productieomgeving; de dynamiek enthousiasmeert en motiveert hem.

Jeroen heeft een maand opzegtermijn en heeft een salarisindicatie van € 4.000 bruto. Jeroen is fulltime beschikbaar.

location_onOmgeving Eindhoven createMBO person42 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500

Pim (Supply Chain Planner)

Pim heeft negentien jaar werkervaring, waarvan ruim vijftien jaar als Teamleider en Planner Logistiek binnen diverse productie- en handelsbedrijven. Aan het begin van zijn carrière heeft hij zich voornamelijk gericht op de warehouse planning, het aansturen van de planning, het actief verbeteren van de logistieke processen en het aansturen van grotere groepen in het warehouse. Ook heeft Pim diverse processen verhuisd en (her)ingericht. Zo heeft hij bijvoorbeeld het proces ‘direct load’ heringericht. Hierin is de overslag eruitgehaald met als resultaat overslagkosten- en tijdsbesparing.

Op het moment is Pim werkzaam als Supply Chain Planner. Hij houdt zich dagelijks bezig met het op tijd beschikbaar stellen van de voorraad. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de orderstroom, productinformatie en communicatie met internationale fabrieken. Pim is latent op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de Supply Chain als Planner met leidinggevende ambities.

Pim is een rustige en betrouwbare man met veel kennis van Supply Chain processen. Hij is goed in het overzien van processen. Hij merkt snel knelpunten op en ziet makkelijk de gevolgen in van de verbeteringen die hij doorvoert. Daarnaast is Pim ook erg sterk met systemen. Zo heeft hij regelmatig tools ontwikkeld in Excel waarbij processen als voorraadbeheer en track and trace overzichtelijker werden. Dit heeft geleid tot kosten- en tijdbesparing. Verder functioneert Pim goed in een dynamische omgeving, waarin veel verandert. Binnen deze omgeving kan hij zijn creativiteit en analytische vermogen optimaal benutten.

Pim heeft een opzegtermijn van een maand en een bruto salarisindicatie van € 4.000,- per maand, op basis van veertig uur per week.

location_onEindhoven createMBO person36 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500

Ho (Logistiek Coordinator)

Ho heeft ruim 9 jaar ervaring opgedaan in de Supply Chain bij een grote logistieke dienstverlener. Ho heeft ervaring opgedaan in de lucht-, zee- en wegtransport, waardoor hij breed georiënteerd is. Hij heeft zich ontwikkeld tot een Senior Operationeel Coördinator waarnaast hij ook leidinggevende capaciteiten tot uiting heeft mogen geven aan 5 fte’s. Ho is op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Supply Chain of Logistieke sector waarin hij zich verder kan ontwikkelen op commercieel vlak.

Ho is een enthousiaste young professional met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, waardoor hij met de allergrootste zorg zijn werkzaamheden tot uitvoering weet te brengen. Ho is stressbestendig en weet dan ook rust en overzicht te bewaren in alle hectiek van de dag. Hij heeft ook een groot doorzettingsvermogen wat er voor zorgt dat hij niet eerder naar huis gaat voordat zijn werk is gedaan. Dit geeft ook zijn grote mate van flexibiliteit aan.

Ho heeft 1 maand opzegtermijn en een salarisindicatie van € 3.300,- bruto per maand.  

location_onEindhoven createMBO person29 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven