Gwenny Noels

workConsultant Supply Chain
location_cityEindhoven

phone06 239 396 33
linkedin.com/in/gwennynoels/
Gwenny Noels

Van Eindhoven en van Supply Chain. Elke Inkoper, Business Analyst of Supply Chain Coördinator in de regio Eindhoven kent haar naam. Of zou die in ieder geval moeten kennen. Dat komt in ieder geval nog wel. Waarom? Bij Gwenny gaat het om de kandidaat. Ze bespreekt als geen ander wat iemand wilt gaan doen. En misschien nog wel belangrijker: wie die persoon is. Op een vrolijke, directe en klantgerichte manier. Altijd op basis van vertrouwen: 'een open boek'. Zo helpt ze iedereen met een glimlach naar buiten. En met een mooie nieuwe uitdaging in de pocket!

Vacatures

Inkoper

Ben jij sterk in het onderhandelen met verschillende leveranciers en kan jij je grafische en planmatige kwaliteiten toepassen bij diverse projecten? Dan ben jij de duizendpoot die wij zoeken. Lees gauw verder!

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€3.200 tot €3.600

Werkvoorbereider

Altijd al deel willen uitmaken van een dynamisch en internationaal productiebedrijf in de regio Eindhoven? In deze functie krijg jij de verantwoordelijkheid om je zowel bezig te houden met de projectplanning als het inkopen van materialen en onderdelen. Enthousiast geworden? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€3.000 tot €3.500

Continuous Improvement Trainee

Diploma op zak en toe aan een eerste stap binnen de Supply Chain? De functie van Continuous Improvement Trainee is een veelzijdige en geeft jou de kans om verbeterprojecten te implementeren binnen een productieorganisatie. Klinkt dit als dé baan voor jou? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onNijmegen euro_symbol€2.300 tot €2.800

Junior Inkoper

Hbo-diploma op zak en graag het werkveld betreden als Inkoper? Bij deze organisatie krijg jij de mogelijkheid om jouw inkooptalent te ontwikkelen en mag je deelnemen aan projecten. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.200 tot €2.600
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Colin (HBO Starter Supply Chain)

Colin verwacht in september 2018 zijn hbo-studie Technische Bedrijfskunde af te ronden, waarna hij op zoek is naar een veelzijdige functie in de Supply Chain. Colin heeft zich tijdens stages en projecten vooral bezig gehouden met analyseren van processen en de vertaalslag naar procesverbeteringen. Zo heeft hij een magazijn opnieuw ingericht ten behoeve van een efficiënter pickproces, waardoor de organisatie zijn groei door kan zetten, zonder al te veel extra personeel aan te nemen. Tevens heeft Colin voor een kostenbesparing van ± € 50.000 op jaarbasis gezorgd door een efficiënte samenwerking met concullega’s van de organisatie op te zetten. Tijdens zijn stages en bijbanen heeft hij affiniteit ontwikkeld voor productie- en handelsorganisaties, hij heeft een lichte voorkeur voor dit soort organisaties. Colin zoekt een startersfunctie met brede verantwoordelijkheden, waarbij hij deels bezig is met procesoptimalisaties.

Colin vindt het belangrijk om naast zijn studie werkervaring op te doen, waardoor hij verschillende bijbanen heeft gehad. Door zijn ervaring als technisch tekenaar heeft hij veel technische kennis opgedaan. Zijn baantjes in de sales hebben er voor gezorgd dat Colin zijn commerciële vaardigheden sterk ontwikkeld heeft. Colin gaat probleemoplossend te werk en het motiveert hem enorm om collega’s te bewegen tot veranderingen in positieve zin. Wanneer hij aan een project begint, duikt hij er met volle vaart in en geeft hij niet op. Mocht er een tegenslag komen, gaat Colin met collega’s van verschillende afdelingen in gesprek om te bekijken hoe deze tegenslag omgebogen kan worden in een oplossing.

Colin is per 1 oktober 2018 beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.800 bruto per maand.

location_onHelmond createHBO person23 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Thomas (WO Starter Supply Chain)

Na zijn BSc International Business heeft Thomas in 2017 zijn MSc Supply Chain Management afgerond, waarna hij in een functie als Projectmedewerker gestart is. Na 5 maanden is Thomas doorgegroeid naar Teamleider, waarbij hij leiding geeft aan 7 projectmedewerkers. Thomas houdt zich naast het inwerken en begeleiden van collega’s bezig met het in kaart brengen van data. Tijdens zijn studie heeft Thomas ontdekt dat hij het initiëren en implementeren van procesoptimalisaties zeer interessant vindt, en dat hij zich graag bezig houdt met het analyseren van data. In zijn huidige functie mist Thomas de complexiteit van de Supply Chain. Hij is op zoek naar een functie op niveau in de Supply Chain, waarbij hij zijn analytische vaardigheden kan toepassen.

Thomas is een representatieve jongeman die communicatief vaardig is, hij kan zichzelf goed verwoorden. Thomas beschikt over de ambitie om zichzelf verder ontwikkelen in de Supply Chain en is gedreven om te leren. Zo wil Thomas graag een cursus Lean Six Sigma volgen of andere cursussen gerelateerd aan het vakgebied Supply Chain. Thomas beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en gaat niet naar huis voordat het werk af is. Thomas is graag bezig met het analyseren van data. Zijn groot analytisch vermogen zorgt ervoor dat hij snel doorheeft welke invloed bepaalde beslissingen binnen een organisatie kunnen hebben. Bij Thomas staat collegialiteit hoog in het vaandel, hij vind het belangrijk om elkaar te helpen en ondersteunen waar nodig. Als leidinggevende motiveert hij zijn keuzes door met collega’s in gesprek te gaan en eventuele weerstand op deze manier weg te nemen.

Thomas heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 2.800,- bruto per maand. Thomas woont momenteel in het noorden van Nederland, maar staat open voor functies door heel Nederland en is bereid om te verhuizen.

location_on's-Hertogenbosch createWO person25 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Jeroen (Teamleider Productie)

Jeroen heeft gedurende zijn carrière veel ervaring opgedaan in de productie. De laatste 9 jaar vervult hij de rol van Teamleider Productie, waarin hij zijn leidinggevende vaardigheden optimaal heeft ontwikkeld. Jeroen heeft ervaring met het opstellen van productieplanningen, personeelsplanningen en vakantieplanningen. In 2015 heeft Jeroen zijn Green Belt Lean Six Sigma behaald, waarna hij een aantal optimalisatieprojecten heeft geïmplementeerd. Zo heeft Jeroen een productieverhoging gerealiseerd die op jaarbasis € 350.000 bovenop de normale productie heeft opgeleverd. Mede door het verminderen van de verspilling heeft Jeroen de leveringsgraad verhoogd van 90% naar 98%. In 2018 is Jeroen van baan gewisseld, echter matcht de visie van de organisatie niet volledig met de zijne. Jeroen is op zoek naar een uitdagende functie als Teamlead Productie of Productieplanner, waarin hij (waar mogelijk) bezig kan zijn met procesoptimalisaties.

Jeroen weet door zijn enthousiasme zijn collega’s te motiveren om doelen te behalen. Tijdens stressvolle momenten houdt Jeroen zijn hoofd koel, en weet hij hapklare doelen te creëren. Jeroen is goed in het stellen van prioriteiten, wat goed van pas komt in een dynamische productieomgeving. Als leidinggevende is Jeroen coachend en gaat hij graag in gesprek met zijn collega’s. Hij hanteert hierbij een open, directe communicatiestijl, waarbij hij achter de achterliggende drijfveren wil komen. Naast functioneel leidinggeven, houdt Jeroen zich graag bezig met het initiëren en implementeren van analytische verbeterprojecten, middels de Lean-gedachte. Jeroen komt goed tot zijn recht in een productieomgeving; de dynamiek enthousiasmeert en motiveert hem.

Jeroen heeft een maand opzegtermijn en heeft een salarisindicatie van € 4.000 bruto. Jeroen is fulltime beschikbaar.

location_onOmgeving Eindhoven createMBO person42 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500

Ho (Logistiek Coordinator)

Ho heeft ruim 9 jaar ervaring opgedaan in de Supply Chain bij een grote logistieke dienstverlener. Ho heeft ervaring opgedaan in de lucht-, zee- en wegtransport, waardoor hij breed georiënteerd is. Hij heeft zich ontwikkeld tot een Senior Operationeel Coördinator waarnaast hij ook leidinggevende capaciteiten tot uiting heeft mogen geven aan 5 fte’s. Ho is op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Supply Chain of Logistieke sector waarin hij zich verder kan ontwikkelen op commercieel vlak.

Ho is een enthousiaste young professional met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, waardoor hij met de allergrootste zorg zijn werkzaamheden tot uitvoering weet te brengen. Ho is stressbestendig en weet dan ook rust en overzicht te bewaren in alle hectiek van de dag. Hij heeft ook een groot doorzettingsvermogen wat er voor zorgt dat hij niet eerder naar huis gaat voordat zijn werk is gedaan. Dit geeft ook zijn grote mate van flexibiliteit aan.

Ho heeft 1 maand opzegtermijn en een salarisindicatie van € 3.300,- bruto per maand.  

location_onNederlands en Engels goed in woord en geschrift. Chinees goed in woord en matig in geschrift. createMBO person29 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven