''Erken jezelf en je collega’s voor wat ze doen, werk hard maar heb ook lol samen. Een goede sfeer tussen collega’s laat de werkdruk dalen.'' 

Het leukste aan mijn werk vind ik het matchen van het juiste talent met de perfecte functie. Daar krijg ik pas energie van! 

Op zoek naar een nieuwe collega? 
Zorgen over de werving en selectie van personeel zijn verleden tijd voor mijn klanten. Door aandachtig te luisteren naar uw wensen en gericht naar de juiste kandidaten te zoeken, vervul ik namelijk in rap tempo uw vacatures. Kwaliteit gaat bij mij over kwantiteit en ik houd van een persoonlijke aanpak. Ik zal dan ook nooit te werk gaan als een 'cv-schuiver'. Daarnaast staat eerlijkheid bij mij voorop, dus wanneer blijkt dat het profiel te zwaar is of ik de vacature niet vervuld krijg, geef ik dat natuurlijk toe. Maar, ik blijf een doorzetter dus u kunt ervan op aan dat ik tot het uiterste ga om de ideale kandidaat voor uw bedrijf te vinden.  

Op zoek naar een nieuwe baan? 
Als consultant gespecialiseerd in de Supply Chain sector is het mijn taak om jouw droombaan te vinden. In het persoonlijk begeleidingsproces luister ik goed naar jou als kandidaat en houd ik rekening met jouw wensen, zodat we samen de perfecte functie vinden. Verder geef ik advies en ben ik altijd eerlijk, zodat wij een goede relatie met elkaar kunnen opbouwen. Dus ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Twijfel dan geen moment en neem contact met mij op door een bericht te sturen via WhatsApp, e-mail of door te bellen. Ik ga graag het gesprek met jou aan!  


Vacatures

Een analytische functie met veel afwisseling in werkzaamheden bij een dynamische en internationale organisatie. Spreekt dit je aan? Lees dam snel verder!
access_timeFulltime location_onSittard euro_symbol€2.800 tot €3.900
Een uitdagende en zelfstandige functie waarin jij zelf bepaalt hoe jou dag eruit gaat zien. Houd jij je graag bezig met de nieuwste ontwikkelingen binnen jouw werkveld en het zoeken naar de juiste oplossing? Lees dan snel deze vacature eens door!
access_timeFulltime location_onDen Bosch euro_symbol€3.200 tot €4.100
Zie jij het zitten om te werken in een zelfstandige planningsfunctie bij een grote internationale speler. Een leuke uitdaging bij een organisatie waar jij genoeg ruimte krijgt om jezelf op zowel professioneel als persoonlijk vlak te ontwikkelen. Spreekt dit je aan? Lees dan snel verder!
access_timeFulltime location_onAsten euro_symbol€2.500 tot €3.700
De omgedraaide wereld! Ik vind voor jou de functie bij een organisatie waarnaar je op zoek bent. Geen robot of zoekmachine, maar een Consultant Supply Chain die naar je luistert en je begrijpt. Ik breng het persoonlijke en de professionaliteit terug.

access_timeFulltime location_onNoord-Brabant/ Limburg euro_symbol€2.500 tot €6.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Adrian heeft al ruim 24 jaar ervaring binnen verscheidene productieorganisaties. Waarbij techniek en elektro altijd een rode draad in zijn carrière zijn geweest. De laatste 18 jaar is Adrian werkzaam binnen een high-tech productieorganisatie waar hij sinds 2010 de functie als Strategisch Inkoper bekleed. Als Strategisch Inkoper heeft hij jaarlijks een budget van 45 miljoen, waarin hij 6% bespaart op jaarbasis. Hierbij maakt hij gebruik van het inkoopmodel van Monczka om het professionaliteitsniveau binnen deze organisatie in kaart te brengen. Adrian heeft een strategie ontwikkeld die er voor zorgt dat wereldwijde leveranciers voldoende projecten in handen hebben om tijdens de duur van het contract reserveonderdelen te blijven produceren. In samenwerking met leveranciers is Adrian bezig met de optimalisatie van de doorlooptijd, verpakkingen, kwaliteit en reparaties. Tijdens dit proces ondersteunt, controleert en coacht Adrian deze leveranciers. Daarnaast is Adrian ook verantwoordelijk voor het zoeken naar nieuwe leveranciers en uitbreiden van het huidige leveranciersnetwerk. Na 18 mooie jaren bij zijn huidige werkgever is Adrian op zoek naar een nieuwe uitdaging als Inkoper binnen een technische of elektronische productieorganisatie.

Adrian heeft enorm veel inzicht in inkoopprocessen en is daarbij ook dagelijks bezig met de optimalisatie van deze processen. Adrian is analytisch erg sterk, hij bekijkt zaken niet vanuit één oogpunt maar stelt zich open om op meerdere vlakken en vanuit een ander oogpunt een proces te beoordelen. Door in meerdere landen (Nederland, Duitsland en China) gewoond en gewerkt te hebben kan Adrian goed inspelen op internationaal gebied en zich goed aanpassen aan degene die tegenover hem zit. Daarnaast heeft Adrian zijn talenkennis daarbij goed kunnen ontwikkelen en spreekt nu vloeiend Nederlands, Engels, Chinees en Duits. Zijn open persoonlijkheid zorgt ervoor dat hij toegankelijk is, daarnaast is Adrian ook een fijne, communicatieve gesprekspartner.

Adrian is in overleg beschikbaar met een salarisindicatie van € 4.000,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

location_onEindhoven createHBO person51 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Jasper is ondertussen al 11 jaar werkzaam bij dezelfde organisatie en vervult op dit moment de rol van Voorraadplanner. Jasper heeft al meer dan 10 jaar ervaring met operationele inkoopwerkzaamheden, het beheren en plannen van de voorraden, het analyseren van data en verschaffen van statistieken. Bij zijn huidige en vorige werkgever heeft hij het forecastingsysteem zelf opgezet en is hij key-user van de ontvangstsoftware. Jasper is latent op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de supply chain. Bij een werkgever met een duidelijke visie, beleid en toekomstperspectief. Hij wenst graag wat dichter bij huis te werken. Zijn interesses liggen bij het plannen en het tot in detail gebruiken en leren kennen van statistische softwaresystemen. Hij is graag met cijfers bezig, een rol als key-user ligt hem erg goed.

Jasper is een erg loyale en hardwerkende man, dit blijkt uit zijn jarenlange dienstverband en brede functie bij de organisatie. Jasper is analytisch sterk en is goed in het statistisch onderbouwen van beslissingen en oplossingen. Zo analyseert hij regelmatig data en verschaft hij logistieke statistieken. Hij zet zich altijd voor de volle 100% in om het beste resultaat te behalen. Jasper is sociaal en communicatief vaardig. Hij mengt zich makkelijk onder de collega’s, maakt graag een praatje en is regelmatig in contact met leveranciers en klanten. Jasper weet goed wat hij wel of niet kan en wil. Zo weet Jasper dat een functie als manager niets voor hem zal zijn. Hij maakt geen beleid, maar is juist erg goed in het invullen van beleid en andermans visie. Tot slot denkt Jasper graag mee aan verbeteringen binnen de organisatie. Zo heeft hij twee keer het forecastingsysteem opgezet en is hij op dit moment betrokken bij de implementatie van het systeem Slimtock, waarvoor hij als key-user zal dienen.

Jasper heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 3.900,- bruto per maand. Jasper is bereid te zakken in salarisindicatie, afhankelijk van het toekomstperspectief.
location_onEindhoven createHBO person50 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Henk heeft gedurende zijn carrière diverse leidinggevende en manager rollen vervuld. Hij heeft meer dan 35 jaar ervaring binnen de Supply Chain. Henk heeft ervaring met het aansturen en coachen van een team, het leiden van de productie, het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken en het waarborgen van 5S. Hiernaast heeft Henk ook ervaring met het uitvoeren van analyses en nam hij deel aan diverse LEAN (verbeter)overleggen. Henk is onlangs als Teamleider gestart bij een dienstverlenende organisatie, echter merkt Henk dat hij hier minder voldoening uithaalt dan binnen de maakindustrie. Om die reden is Henk op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de Supply Chain bij een organisatie met een fijne en informele sfeer en uiteraard binnen de maakindustrie.

 

Henk is een hardwerkende man met een fijne manier van leidinggeven. Hij biedt een luisterend oor naar zijn collega’s en toont oprechte interesse, een echte peoplemanager. Desondanks kan hij hard optreden wanneer nodig en deinst hij niet terug bij het uiten van zijn mening wanneer hij ziet dat dingen beter kunnen. Ook is hij een teamplayer die niet vies is van hard werken. Wanneer hij merkt dat zijn collega’s handjes te kort hebben springt hij bij op de werkvloer om zo een ondersteunende rol uit te voeren voor zijn team. Henk heeft gedurende zijn carrière in diverse keukens gekeken en hier ruimer kennis en ervaring opgedaan. Hij is een laagdrempelig persoon, men stapt snel op hem af, en kan zaken goed relativeren. In zijn vrije tijd is Henk graag aan het klussen in en rondom het huis en brouwt hij samen met een vriendengroep hun eigen bier. Daarnaast is Henk mantelzorger voor zijn partner, om die reden werkt hij liever 32 uur per week.

 

Henk is 32 uur per week beschikbaar, heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 4.100,- bruto per maand o.b.v. 40 uur.   

location_onOss createMBO person57 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Na het behalen van zijn Propedeuse van de hbo opleiding Logistics Engineering koos Boris ervoor het werkveld in te treden en vanuit de praktijk te leren. Hij is ongeveer 1,5 jaar werkzaam geweest in de rol van Junior Productieplanner bij een productieorganisatie in de voeding waarbij hij verantwoordelijk was voor het opstellen van de productieplanning over 4 lijnen voor de korte-middellange termijn en analyseerde hij hoe de voorraadverschillen verbeterd konden worden. Momenteel is Boris werkzaam als Operationeel Inkoper bij een technische productieorganisatie. Samen met een collega is hij verantwoordelijk voor een project. Zijn werkzaamheden bestaan onder andere uit het invoeren van de inkooporders van zijn project, het monitoren van de leveringen en de retourafhandelingen. Daarnaast stelde hij een recovery plan op bij vertraging of materiaaltekorten en analyseerde hij de facturatieverschillen. Boris is zich momenteel aan het oriënteren naar de mogelijkheden in het werkveld en latent op zoek naar een nieuwe uitdaging. Hij vindt de Logistiek erg interessant en wilt zich uiteindelijk ontwikkelen tot een leidinggevende functie. Tijdens zijn studie heeft hij logistieke stages gelopen waarbij hij onder andere heeft gewerkt aan de implementatie van een nieuwe magazijnlocatie en de planning. Daarnaast vindt Boris goede communicatielijnen, de investering in de ontwikkeling van de medewerkers en de zakelijke en sociale verhouding binnen een organisatie erg belangrijk. 

Boris is een enthousiaste en gedreven jongeman. Hij is communicatief sterk en collegiaal. Een nauwe band met het team vind hij erg belangrijk, zo ook de zakelijke en sociale verhouding ofwel de combinatie van hard werken en hard lachen. Boris is iemand die afmaakt waar hij aan begonnen is, hij houdt er niet van zaken te laten liggen en houdt hij zich vast aan gemaakte afspraken. Hij werkt resultaatgericht en is gestructureerd en geordend in zijn werk, zo heeft hij bij zijn vorige werkgever een overzichtelijk orderbook gecreëerd waar zijn leidinggevende enorm over te spreken was. Boris zet zich volledig in tot het doel is bereikt, zowel op het werk als in zijn privéleven als hockeytrainer. Daarnaast is Boris erg leergierig en wilt hij zich graag blijven ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Een organisatie dat diverse trainingen/opleidingen biedt en ruime doorgroeimogelijkheden is dan ook hetgeen waar Boris  naar op zoek is.

Boris heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 3.350,- bruto per maand.
location_onBoxtel createMBO person22 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven