Vacatures

Werken op een nieuwe productielocatie bij een werkgever die sterk in ontwikkeling is en jou stabiliteit en zekerheid kan bieden? Een uitdagende functie met veel afwisseling in je werkzaamheden en een kans om mee te bouwen aan de groei van de organisatie. Wil je meer weten over deze vacature? Lees dan snel verder!
access_timeFulltime location_onDeurne euro_symbol€2.400 tot €3.000
Werk jij graag aan procesmatige verbeterprojecten? Ga aan de slag bij een innovatieve en vooral gezellige organisatie waarin je gestimuleerd wordt om zelf verantwoordelijkheid te nemen en jezelf te ontwikkelen. Klinkt dit interessant? Lees dan deze vacature eens door!
access_timeFulltime location_onPanningen euro_symbol€3.000 tot €4.300
Wil jij als Supply Chain Planner jouw kennis en ervaring inzetten om de huidige processen te optimaliseren? Het gaat om een functie met veel vrijheid bij een gezellig familiebedrijf. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Lees dan eens verder!

access_timeFulltime location_onWeert euro_symbol€2.800 tot €3.800
Heb jij ervaring met het opzetten van een inkoopbeleid en wil jij als Strategisch Inkoper aan de slag bij een innovatieve en duurzame organisatie? Een functie waarin jij veel vrijheid krijgt in jouw rol en mag bijdragen aan de groei en optimalisatie van de organisatie. Klinkt dit interessant? Lees snel verder! 
access_timeFulltime location_onHelmond euro_symbol€4.000 tot €5.100
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Tim heeft al sinds het 2e jaar van zijn opleiding bewust de keuze gemaakt om de wereld van kwaliteit in te stappen. Hij heeft al 7 jaren stage- en werkervaring in de kwaliteit en heeft veel kennis over het vakgebied.Tim was onder andere verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse controles en het kalibreren van apparaten. Ook was hij medeverantwoordelijk voor het goedkeuringsproces en de optimalisatie van het kwaliteitssysteem. Hij schakelt bij calamiteiten met het bedrijfsbureau en verzorgt de kwaliteitsbewaking van producten en productielijnen. Naast zijn expertise in de kwaliteit is Tim tijdelijk in de rol van waarnemend voorman gestapt. Hij was verantwoordelijk voor het aansturen en motiveren van de avondploeg, deze bestaat uit ongeveer 11 productiemedewerkers, waaronder 3 productielijnen en 1 afweeglijn. Daarnaast begint Tim in september aan een deeltijdstudie Technische Bedrijfskunde, waarbij hij 1 dag wenst vrij te zijn om zijn studie uit te oefenen. Tim is actief op zoek naar een baan, in de richting van kwaliteit of op het bedrijfsbureau, waar hij de kans krijgt om zijn schoolopdrachten intern te voltooien.

Tim is een leergierige jongeman. Hij streeft er naar zijn kennis te verbreden en deskundige te worden binnen zijn vak. Hij houdt ervan om dingen tot in de puntjes uit te pluizen, te onderzoeken wat de oorzaak van het probleem is en hoe dit opgelost moet worden. Vanwege zijn ervaring en kennis over de processen weet hij deze goed te doorzien. Tim is stressbestendig en nauwkeurig in zijn werk, hij weet goed de rust te bewaren. Bij het oplossen van calamiteiten weegt hij prioriteiten af, zo dat de productieplanning niet wordt verstoord. Ook is Tim standvastig en een teamplayer, daar hij veel moet schakelen en calamiteiten en de productieplanning continue met het bedrijfsbureau en collega’s op de productie afstemt.

Tim is direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.600,- bruto per maand op basis van 36 uur.
location_onEindhoven createMBO person32 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Momenteel is Giel werkzaam in de rol van Technisch Inkoper/ Supply Chain Manager bij een productieorganisatie. Een brede functie waarin hij verantwoordelijk is voor het inkopen van de goederen, het onderhandelen met (nieuwe) leveranciers en het coördineren van de afdeling logistiek. Bovendien heeft hij bij zijn huidige werkgever de Inkoopafdeling opgezet en heeft hij ervaring met het implementeren van een ERP-systeem. Daarbij springt Giel, vanwege zijn brede kennis en ervaring en de chaos en drukte binnen de organisatie, bij waar nodig op diverse afdelingen. Giel is vanwege zijn te brede functie en de interne communicatielijnen op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de Supply Chain, in de rol van Inkoper.

Giel heeft een brede functie waarbij hij veel tegelijk moet doen maar weet daarbij goed het overzicht te behouden. Door zijn communicatieve vaardigheden, brede kennis en ervaring fungeert hij als een spin in het web tussen verschillende afdelingen. Dit maakt Giel een erg behulpzame man die klaarstaat voor zijn collega’s. Wanneer er problemen ontstaan of een collega ergens in vast loopt, helpt hij hen uit de brand. Zo heeft Giel collegialiteit en betrokkenheid ook hoog in het vaandel staan. Ook heeft Giel technisch inzicht, daar hij ervaring heeft met het lezen van technische tekeningen en zijn diploma in Elektrotechniek heeft behaald. Daarnaast denkt Giel graag mee aan de verbeterpunten van het bedrijf.

Giel heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 3.800,- bruto per maand.
location_onValkenswaard createHBO person45 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Jasper is ondertussen al 11 jaar werkzaam bij dezelfde organisatie en vervult op dit moment de rol van Voorraadplanner. Jasper heeft al meer dan 10 jaar ervaring met operationele inkoopwerkzaamheden, het beheren en plannen van de voorraden, het analyseren van data en verschaffen van statistieken. Bij zijn huidige en vorige werkgever heeft hij het forecastingsysteem zelf opgezet en is hij key-user van de ontvangstsoftware. Jasper is latent op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de supply chain. Bij een werkgever met een duidelijke visie, beleid en toekomstperspectief. Hij wenst graag wat dichter bij huis te werken. Zijn interesses liggen bij het plannen en het tot in detail gebruiken en leren kennen van statistische softwaresystemen. Hij is graag met cijfers bezig, een rol als key-user ligt hem erg goed.

Jasper is een erg loyale en hardwerkende man, dit blijkt uit zijn jarenlange dienstverband en brede functie bij de organisatie. Jasper is analytisch sterk en is goed in het statistisch onderbouwen van beslissingen en oplossingen. Zo analyseert hij regelmatig data en verschaft hij logistieke statistieken. Hij zet zich altijd voor de volle 100% in om het beste resultaat te behalen. Jasper is sociaal en communicatief vaardig. Hij mengt zich makkelijk onder de collega’s, maakt graag een praatje en is regelmatig in contact met leveranciers en klanten. Jasper weet goed wat hij wel of niet kan en wil. Zo weet Jasper dat een functie als manager niets voor hem zal zijn. Hij maakt geen beleid, maar is juist erg goed in het invullen van beleid en andermans visie. Tot slot denkt Jasper graag mee aan verbeteringen binnen de organisatie. Zo heeft hij twee keer het forecastingsysteem opgezet en is hij op dit moment betrokken bij de implementatie van het systeem Slimtock, waarvoor hij als key-user zal dienen.

Jasper heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 3.900,- bruto per maand. Jasper is bereid te zakken in salarisindicatie, afhankelijk van het toekomstperspectief.
location_onEindhoven createHBO person50 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Bas is nu al zo’n 4 jaar werkzaam als Productieplanner bij een distributiecentrum. Hij is verantwoordelijk voor het wekelijks maken van de productieplanning voor 7 productielijnen, aan de hand van binnenkomende orders en de ritplanning, welke eveneens ook tot zijn takenpakket behoren. Dagelijks maakt hij de personeelsplanning van 250-400 werknemers op basis van de verwachte orders en geprognotiseerd aantal colli. Daarnaast monitort en stuurt hij de productieplanning bij op de DKW en Versafdelingen en draagt hij bij aan procesverbeteringen op de werkvloer. Bas is op zoek naar een functie binnen de Supply Chain waar hij mag meewerken en meedenken aan het optimaliseren van de werkprocessen en waarbij genoeg afwisseling in werkzaamheden is.

Bas is analytisch, assertief en vooruitstrevend. Hij is altijd op zoek naar een betere en efficiëntere manier van werken, zo is hij graag bezig met procesverbeteringen binnen de organisatie. Controles uitvoeren en aantallen berekenen doet hij erg nauwkeurig en hij is er dan ook van overtuigd dat deze altijd kloppen, in de praktijk wordt dit ook bewezen. Hij is stressbestendig, weet het overzicht te bewaren en prioriteiten te stellen, bij calamiteiten weet hij snel te schakelen en bepaald hij welk proces eerst afgehandeld moet worden. Vanwege zijn studie, Toegepaste Cognitieve Psychologie, heeft Bas een bepaald denkvermogen ontwikkeld en weet hij goed in te spelen op bepaalde wensen en verlangens van andere medewerkers of klanten. Hij is sociaal en brengt veel humor en gezelligheid met zich mee op de werkvloer.

Bas heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 4.200,- bruto per maand.
location_onEindhoven createWO person35 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Meer kandidaten weergeven