Esther Schaefer

workConsultant Supply Chain
location_cityAmsterdam

phone06 - 57423998
Esther Schaefer

Vacatures

Business Consultant

Jouw klanten verbeteren hun processen doordat jij teamleiders een methode aanleert, waardoor zij in de toekomst zelfstandig knelpunten op kunnen lossen. Wil jij daarnaast bij verschillende organisaties een kijkje in de keuken nemen en echt een verschil maken? Dan is dit de functie van jouw dromen!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€3.000 tot €3.250

Category Assistent

In deze internationale organisatie kun jij jouw communicatieve skills inzetten bij het te woord staan van klanten en het oplossen van problemen. Wil jij daarnaast werken in een gezellige omgeving, waar veel gedaan wordt aan teambuilding en jij veel kunt leren? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onOmgeving Leiden euro_symbol€2.500 tot €2.500

Productieplanner

Bij deze toonaangevende FMCG-organisatie mag jij jouw planningsskills inzetten bij de productie van miljoenen kilo’s aan vlees per jaar. Vind jij het fijn dat je verschillende trainingen en een introductieprogramma krijgt? Dan is jouw zoektocht naar de perfecte baan bij deze geslaagd!

access_timeFulltime location_onRegio Amsterdam euro_symbol€2.500 tot €3.000

Productieplanner

Bij deze internationale productieorganisatie in de chemische zuiveringsbranche krijg jij mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen als Productieplanner. Is het voor jou een dikke pre om van jouw toekomstige werkgever een telefoon en laptop te krijgen? Dan heb jij jouw droombaan gevonden!

access_timeFulltime location_onOmgeving Amsterdam euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Pascal (Inkoper)

Pascal heeft in zijn carrière reeds tien jaar ervaring opgedaan als Accountmanager. Aangezien hij in deze functie veel verkoopgesprekken heeft gevoerd, was het voor hem een mooie uitdaging en verandering om aan de andere kant van de tafel plaats te nemen. Als Inkoper heeft hij meer dan vijf jaar ervaring opgedaan. Omdat Pascal erg commercieel is ingesteld, geeft onderhandelen en de best mogelijke deal op tafel krijgen hem veel energie. Daarnaast is het opzetten van een Inkoopafdeling voor hem bekend terrein. Ook heeft hij ervaring met het contracteren van leveranciers en relaties met klanten onderhouden. Pascal heeft veel ervaring in zorggerelateerde bedrijven en wil werkzaam blijven in deze branche, omdat de zorgbranche hem nodig heeft om wat commerciëler te worden. 

Tijdens het gesprek werd door Pascals enthousiasme en energie al snel duidelijk hoe gepassioneerd hij is over het commerciële vakgebied. Hij vindt het daarom fijn om in een gemotiveerd team te werken, dat net als hij stappen wil maken en met minder dan het hoogst haalbare geen genoegen neemt. Deze ervaren man is recht door zee en vindt het fijn als mensen direct tegen hem zijn. Verder hebben Excel en Exact geen geheimen voor Pascal en is hij cijfermatig ingesteld.

Deze ervaren man heeft als salarisindicatie € 3.700,- bruto per maand, op basis van een 36 uur durende werkweek. Zijn opzegtermijn is één maand. 

location_onAmersfoort createMBO person51 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

David (WO Starter Supply Chain)

David is na het behalen van zijn master Supply Chain Management aan de slag gegaan als Logistiek Engineer bij een technische handelsorganisatie. Hier is hij voornamelijk verantwoordelijk voor het opzetten van interne projecten rondom het optimaliseren van de leverbetrouwbaarheid en de gestelde leadtimes. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de voorraadplanning van zo’n twintig locaties. Omdat de Supply Chain activiteiten vanaf december binnen zijn afdeling worden geoutsourcet, is zijn functie boventallig geworden. Met deze reden staat David dan ook open voor een nieuwe uitdaging. Het liefst gaat hij aan de slag als Demand- of Materiaal Planner.

Deze reislustige jongeman vertelt vol trots over zijn minor en stage in Azië. Tevens kan hij op professioneel niveau communiceren in het Chinees. David is een echte out-of the-box-denker die kalm blijft in hectische omstandigheden. Daarnaast is hij erg ambitieus en ziet hij zichzelf, naar eigen zeggen, in de toekomst werken als Supply Chain Manager.

David is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.600,- bruto per maand.

location_onHaarlem createHBO person24 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Jonas (Logistiek Engineer)

Jonas is een intelligente jongeman met een hart voor proces- en projectverbetering. Na zijn Master Urban & Regional Planning is Jonas in de Supply Chain terechtgekomen door bij de Customer Service van een grote logistieke dienstverlener aan de slag te gaan. In drie jaar tijd heeft Jonas verschillende verbeteringen doorgevoerd zoals het ontwikkelen van een planningsspreadsheet waarmee rekening wordt gehouden met klantspecifieke uitzonderingen en een reorganisatie van het oplossingstraject. Toen de klant van de logistieke dienstverlener verhuisde naar Duitsland, heeft Jonas het gehele verhuizingstraject begeleid. Ook heeft hij zes maanden in Duitsland gewerkt om het distributiecentrum in Duitsland op te zetten. Hij gaf onder andere trainingen aan het nieuwe Customer Service Team, begeleidde klant-escalaties en schreef gedetailleerde handleidingen voor trainingen. Jonas is in Duitsland gestopt omdat hij graag dichter bij huis wilde werken. Hij is nu op zoek naar een uitdagende functie als Logistiek Analist, Planner of Coördinator bij een organisatie waarbij hij kan groeien en processen kan verbeteren.

Jonas heeft door zijn loopbaan en studies aangetoond over een proactieve persoonlijkheid te beschikken. Tijdens zijn Universitaire Bachelor heeft Jonas met zijn medestudenten een internationaal symposium georganiseerd waar 70 deelnemers aan mee hebben gedaan. Ook organiseerde hij studiereizen naar Buenos Aires, Dubai en Chicago. Ook op zijn werk heeft hij door knelpunten en problemen te herkennen actie ondernomen door met duurzame oplossingen te komen. Deze instelling maakt Jonas van toegevoegde waarde in elke organisatie die staat voor groei en ontwikkeling.

Jonas is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onAmsterdam createWO person32 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Jesper (Material Planner)

Jesper heeft ruim zeven jaar ervaring met inkoop en planning. Na zijn studie heeft hij ruim vijf jaar op verschillende locaties als Assistent Inkoper gewerkt, waarna hij een carrièreswitch heeft gemaakt naar Materiaalplanner. Jesper neemt wanneer de Productieplanner afwezig is, ook deze functie op zich. Hij heeft zijn NEVI 1 behaald en breidt momenteel zijn logistieke kennis verder uit met een APICS CPIM opleiding. In zijn huidige functie is Jesper verantwoordelijk voor de inkoop en planning van grondstoffen die nodig zijn voor het productieproces. Daarnaast koopt hij de grondstoffen in en onderhandelt hij met leveranciers, waardoor er € 60.000,- kon worden bespaard binnen één productgroep. Aangezien er geen verdere mogelijkheden zijn bij zijn huidige werkgever is Jesper samen met Extra Talent op zoek naar een volgende stap. Hij is beschikbaar in een gevorderde functie als Supply Chain Coördinator.

Jesper is een organisatorisch sterk persoon met een doortastende houding. Hij geniet ervan om alles tot in de puntjes te regelen en pikt snel knelpunten op om ze aan te pakken. Bij zijn huidige werkgever heeft hij door deze kwaliteiten € 100.000,- kunnen besparen door een allocatie van het distributiecentrum te organiseren. Door zijn jarenlange ervaring in de drukke omgeving van inkoop en productieplanning heeft hij zich kunnen ontwikkelen tot een stressbestendige toevoeging binnen elk team. Jespers collega’s vinden hem prettig in de omgang en openen dan ook gemakkelijk een dialoog met hem.

Jesper is fulltime beschikbaar, heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 3.300,- per maand. 

location_onHaarlem createHBO person32 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven