Esther Schaefer

workConsultant Supply Chain
location_cityAmsterdam

phone06 - 57423998
Esther Schaefer

Van Amsterdam en van Supply Chain. Esther gaat graag op avontuur uit. Om jou een reis vol tegenvallende salarissen en mismatchende bedrijfsculturen te besparen, vindt ze het geen enkel probleem om de jungle van vacatures te trotseren. Haar doel is om de bestemming te vinden waar jij je op je plek zal voelen. Maar voordat zij haar koffers vol branchekennis inpakt om op zoek te gaan naar jouw absolute droombaan, wil zij je eerst leren kennen onder het genot van een kop koffie!

Vacatures

Supply Chain Planner bij toonaangevende en internationale webwinkel

Bij deze webwinkel word je gelijk vrolijk als jij binnenkomt in de hippe kantine en de open kantoortuin. Wil jij de spil in de organisatie zijn van deze grote Europese speler, waar je de planning van de Supply Chain in een coördinerende rol op jou neemt? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven!

access_timeFulltime location_onOmgeving Leiden euro_symbol€2.800 tot €3.300

Teamleider Transportplanning & Sales Order in de automotive

Ben jij de spin in het web? Bij deze internationale automotive organisatie krijg jij de mogelijkheid om klantcontact te combineren met Supply Chain en het leiding geven aan een team. Lees hieronder verder voor meer info!

access_timeFulltime location_onOmgeving Utrecht euro_symbol€3.200 tot €3.700

Customer Service Productie bij een internationale, automotive productieomgeving

Deze organisatie produceert auto-onderdelen van grote Europese automerken, zoals Jaguar, Mercedes, Tesla en Audi. Wil jij de spil zijn tussen deze productie en de klanten? Dan heb ik goed nieuws voor jou, want dat kan bij deze organisatie!

access_timeFulltime location_onOmgeving Utrecht euro_symbol€2.500 tot €3.200

Supply Chain Planner bij informeel productiebedrijf

Deze organisatie staat voor persoonlijke ontwikkeling, het teamgevoel en resultaatgerichtheid. Wil jij deel zijn van een team waar jij je kan ontwikkelen en veel eigen verantwoordelijkheid krijgt bij het plannen van de gehele Supply Chain? Dan is dit jouw droombaan!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.700 tot €3.100
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Pascal (Inkoper)

Pascal heeft in zijn carrière reeds tien jaar ervaring opgedaan als Accountmanager. Aangezien hij in deze functie veel verkoopgesprekken heeft gevoerd, was het voor hem een mooie uitdaging en verandering om aan de andere kant van de tafel plaats te nemen. Als Inkoper heeft hij meer dan vijf jaar ervaring opgedaan. Omdat Pascal erg commercieel is ingesteld, geeft onderhandelen en de best mogelijke deal op tafel krijgen hem veel energie. Daarnaast is het opzetten van een Inkoopafdeling voor hem bekend terrein. Ook heeft hij ervaring met het contracteren van leveranciers en relaties met klanten onderhouden. Pascal heeft veel ervaring in zorggerelateerde bedrijven en wil werkzaam blijven in deze branche, omdat de zorgbranche hem nodig heeft om wat commerciëler te worden. 

Tijdens het gesprek werd door Pascals enthousiasme en energie al snel duidelijk hoe gepassioneerd hij is over het commerciële vakgebied. Hij vindt het daarom fijn om in een gemotiveerd team te werken, dat net als hij stappen wil maken en met minder dan het hoogst haalbare geen genoegen neemt. Deze ervaren man is recht door zee en vindt het fijn als mensen direct tegen hem zijn. Verder hebben Excel en Exact geen geheimen voor Pascal en is hij cijfermatig ingesteld.

Deze ervaren man heeft als salarisindicatie € 3.700,- bruto per maand, op basis van een 36 uur durende werkweek. Zijn opzegtermijn is één maand. 

location_onAmersfoort createMBO person51 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Pepijn (HBO Starter Supply Chain)

Pepijn heeft de opleiding Logistiek & Economie afgerond. Tijdens zijn afstudeeropdracht heeft hij het warehouse weten te optimaliseren, waardoor er door een aanpassingen in de indeling kosten- en tijdsbesparingen zijn gerealiseerd. Bij de organisatie waren zij zo tevreden over zijn afgeleverde werk, dat hem direct een baan werd aangeboden als Stock Controller. Hierbij is hij verantwoordelijk voor het voorraadbeheer. Daarnaast is hij ook betrokken bij interne projecten, zoals de implementatie van een nieuw ERP-systeem. Bij zijn huidige werkgever zijn er geen doorgroeimogelijkheden voor hem en daarom is hij nu op zoek naar een nieuwe uitdaging. Pepijn houdt zich graag bezig met het verbeteren van bedrijfsprocessen. Hij ziet zichzelf het liefst in een organisatie met een technisch product, waar hij processen kan optimaliseren.

Pepijn is een nuchtere jongeman, die het hoofd koel weet te houden in stressvolle situaties. Denk bijvoorbeeld aan wanneer er ad hoc een beslissing gemaakt moet worden als een product niet op voorraad ligt, maar wel geleverd moet worden. Daarnaast zet Pepijn zich voor de volle honderd procent in voor een organisatie. Hij pakt naast zijn dagelijkse werkzaamheden ook extra taken op. Met zijn ambitieuze instelling wil hij het best mogelijke resultaat boeken bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen.

Pepijn heeft een opzegtermijn van één maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.600,- bruto per maand.

location_onBeverwijk createHBO person25 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Jonas (Logistiek Engineer)

Jonas is een intelligente jongeman met een hart voor proces- en projectverbetering. Na zijn Master Urban & Regional Planning is Jonas in de Supply Chain terechtgekomen door bij de Customer Service van een grote logistieke dienstverlener aan de slag te gaan. In drie jaar tijd heeft Jonas verschillende verbeteringen doorgevoerd zoals het ontwikkelen van een planningsspreadsheet waarmee rekening wordt gehouden met klantspecifieke uitzonderingen en een reorganisatie van het oplossingstraject. Toen de klant van de logistieke dienstverlener verhuisde naar Duitsland, heeft Jonas het gehele verhuizingstraject begeleid. Ook heeft hij zes maanden in Duitsland gewerkt om het distributiecentrum in Duitsland op te zetten. Hij gaf onder andere trainingen aan het nieuwe Customer Service Team, begeleidde klant-escalaties en schreef gedetailleerde handleidingen voor trainingen. Jonas is in Duitsland gestopt omdat hij graag dichter bij huis wilde werken. Hij is nu op zoek naar een uitdagende functie als Logistiek Analist, Planner of Coördinator bij een organisatie waarbij hij kan groeien en processen kan verbeteren.

Jonas heeft door zijn loopbaan en studies aangetoond over een proactieve persoonlijkheid te beschikken. Tijdens zijn Universitaire Bachelor heeft Jonas met zijn medestudenten een internationaal symposium georganiseerd waar 70 deelnemers aan mee hebben gedaan. Ook organiseerde hij studiereizen naar Buenos Aires, Dubai en Chicago. Ook op zijn werk heeft hij door knelpunten en problemen te herkennen actie ondernomen door met duurzame oplossingen te komen. Deze instelling maakt Jonas van toegevoegde waarde in elke organisatie die staat voor groei en ontwikkeling.

Jonas is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onAmsterdam createWO person32 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Jesper (Material Planner)

Jesper heeft ruim zeven jaar ervaring met inkoop en planning. Na zijn studie heeft hij ruim vijf jaar op verschillende locaties als Assistent Inkoper gewerkt, waarna hij een carrièreswitch heeft gemaakt naar Materiaalplanner. Jesper neemt wanneer de Productieplanner afwezig is, ook deze functie op zich. Hij heeft zijn NEVI 1 behaald en breidt momenteel zijn logistieke kennis verder uit met een APICS CPIM opleiding. In zijn huidige functie is Jesper verantwoordelijk voor de inkoop en planning van grondstoffen die nodig zijn voor het productieproces. Daarnaast koopt hij de grondstoffen in en onderhandelt hij met leveranciers, waardoor er € 60.000,- kon worden bespaard binnen één productgroep. Aangezien er geen verdere mogelijkheden zijn bij zijn huidige werkgever is Jesper samen met Extra Talent op zoek naar een volgende stap. Hij is beschikbaar in een gevorderde functie als Supply Chain Coördinator.

Jesper is een organisatorisch sterk persoon met een doortastende houding. Hij geniet ervan om alles tot in de puntjes te regelen en pikt snel knelpunten op om ze aan te pakken. Bij zijn huidige werkgever heeft hij door deze kwaliteiten € 100.000,- kunnen besparen door een allocatie van het distributiecentrum te organiseren. Door zijn jarenlange ervaring in de drukke omgeving van inkoop en productieplanning heeft hij zich kunnen ontwikkelen tot een stressbestendige toevoeging binnen elk team. Jespers collega’s vinden hem prettig in de omgang en openen dan ook gemakkelijk een dialoog met hem.

Jesper is fulltime beschikbaar, heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 3.300,- per maand. 

location_onHaarlem createHBO person32 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven