Esther Schaefer

workConsultant Supply Chain
location_cityAmsterdam

phone06 - 57423998
Esther Schaefer

Vacatures

Productieplanner

Bij deze internationale productieorganisatie in de chemische zuiveringsbranche krijg jij mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen als Productieplanner. Is het voor jou daarnaast een pre om van jouw toekomstige werkgever een telefoon en laptop te krijgen? Dan heb jij jouw droombaan gevonden!

access_timeFulltime location_onOmgeving Amsterdam euro_symbol€2.500 tot €3.000

Junior Inkoper

Om één van de grootste webwinkels in Nederland nog verder te laten groeien, heeft je toekomstige werkgever jouw inkooptalent nodig. Lijkt het je daarnaast heerlijk dat jouw werkgever meerdere keren per maand een massage voor jou regelt en de pendelbus je elke dag naar het werk brengt? Zoek dan niet verder!

access_timeFulltime location_onRegio Hilversum euro_symbol€2.200 tot €2.400

Supply Chain Coördinator

Jij bent klaar voor de volgende stap in je carrière binnen Supply Chain. Van procesoptimalisatie krijg je het warm en je bent analytisch sterk. Daarnaast geeft het jou veel energie als de voorraad optimaal benut is en werk jij hier graag aan mee. Ben jij dit? Dan heb jij zojuist jouw droombaan gevonden!

access_timeFulltime location_onSchiphol euro_symbol€2.200 tot €3.000

Junior Inkoper

Deze organisatie verbindt de wereld met elkaar, en vindt het minstens zo belangrijk dat jij en jouw collega’s met elkaar verbonden zijn. Door de vrijdagmiddagborrels, een sportschool en de geweldige lunch leer jij jouw collega’s binnen no time kennen. Nieuwsgierig naar de functie? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onDiemen euro_symbol€2.600 tot €2.900
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Danique (Junior Inkoper)

Danique is sinds juli 2018 in het bezit van haar hbo-diploma, inclusief haar NEVI-1 certificaat. Tijdens haar afstudeerstage heeft zij onderzoek gedaan naar de mogelijkheden de interne Inkoopprocessen te optimaliseren. Wanneer de inkoopcontracten jaarlijks worden herzien, kan er een inkoopvoordeel worden behaald. Na haar afstuderen is zij binnen deze organisatie aan de slag gegaan als Inkoper. Binnen haar functie is zij verantwoordelijk voor het invoeren en opvolgen van inkooporders en staat zij in contact met nieuwe en bestaande leveranciers. Omdat Danique commercieel is ingesteld en zij geen verdere mogelijkheden heeft om op termijn de tarieven te onderhandelen, staat zij open voor een nieuwe uitdaging. Zij gaat dolgraag aan de slag als Inkoper binnen een commerciële organisatie.  

Danique is een vrolijke, sociale jongedame met een positieve uitstraling. Ze gaat geen uitdaging uit de weg en heeft een pro-actieve instelling. Binnen de organisatie neemt zij het voortouw bij het nemen van beslissingen, zo regelt zij teambuildinguitjes voor het gehele team. Dat Danique beschikt over een flinke dosis doorzettingsvermogen, blijkt ook uit het feit dat zij traint voor de marathon.

Danique heeft een opzegtermijn van één maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €2.500,- bruto per maand.

location_onRegio Beverwijk createHBO person21 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Pascal (Inkoper)

Pascal heeft in zijn carrière reeds tien jaar ervaring opgedaan als Accountmanager. Aangezien hij in deze functie veel verkoopgesprekken heeft gevoerd, was het voor hem een mooie uitdaging en verandering om aan de andere kant van de tafel plaats te nemen. Als Inkoper heeft hij meer dan vijf jaar ervaring opgedaan. Omdat Pascal erg commercieel is ingesteld, geeft onderhandelen en de best mogelijke deal op tafel krijgen hem veel energie. Daarnaast is het opzetten van een Inkoopafdeling voor hem bekend terrein. Ook heeft hij ervaring met het contracteren van leveranciers en relaties met klanten onderhouden. Pascal heeft veel ervaring in zorggerelateerde bedrijven en wil werkzaam blijven in deze branche, omdat de zorgbranche hem nodig heeft om wat commerciëler te worden. 

Tijdens het gesprek werd door Pascals enthousiasme en energie al snel duidelijk hoe gepassioneerd hij is over het commerciële vakgebied. Hij vindt het daarom fijn om in een gemotiveerd team te werken, dat net als hij stappen wil maken en met minder dan het hoogst haalbare geen genoegen neemt. Deze ervaren man is recht door zee en vindt het fijn als mensen direct tegen hem zijn. Verder hebben Excel en Exact geen geheimen voor Pascal en is hij cijfermatig ingesteld.

Deze ervaren man heeft als salarisindicatie € 3.700,- bruto per maand, op basis van een 36 uur durende werkweek. Zijn opzegtermijn is één maand. 

location_onAmersfoort createMBO person51 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

David (WO Starter Supply Chain)

David is na het behalen van zijn master Supply Chain Management aan de slag gegaan als Logistiek Engineer bij een technische handelsorganisatie. Hier is hij voornamelijk verantwoordelijk voor het opzetten van interne projecten rondom het optimaliseren van de leverbetrouwbaarheid en de gestelde leadtimes. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de voorraadplanning van zo’n twintig locaties. Omdat de Supply Chain activiteiten vanaf december binnen zijn afdeling worden geoutsourcet, is zijn functie boventallig geworden. Met deze reden staat David dan ook open voor een nieuwe uitdaging. Het liefst gaat hij aan de slag als Demand- of Materiaal Planner.

Deze reislustige jongeman vertelt vol trots over zijn minor en stage in Azië. Tevens kan hij op professioneel niveau communiceren in het Chinees. David is een echte out-of the-box-denker die kalm blijft in hectische omstandigheden. Daarnaast is hij erg ambitieus en ziet hij zichzelf, naar eigen zeggen, in de toekomst werken als Supply Chain Manager.

David is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.600,- bruto per maand.

location_onHaarlem createHBO person24 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Jonas (Logistiek Engineer)

Jonas is een intelligente jongeman met een hart voor proces- en projectverbetering. Na zijn Master Urban & Regional Planning is Jonas in de Supply Chain terechtgekomen door bij de Customer Service van een grote logistieke dienstverlener aan de slag te gaan. In drie jaar tijd heeft Jonas verschillende verbeteringen doorgevoerd zoals het ontwikkelen van een planningsspreadsheet waarmee rekening wordt gehouden met klantspecifieke uitzonderingen en een reorganisatie van het oplossingstraject. Toen de klant van de logistieke dienstverlener verhuisde naar Duitsland, heeft Jonas het gehele verhuizingstraject begeleid. Ook heeft hij zes maanden in Duitsland gewerkt om het distributiecentrum in Duitsland op te zetten. Hij gaf onder andere trainingen aan het nieuwe Customer Service Team, begeleidde klant-escalaties en schreef gedetailleerde handleidingen voor trainingen. Jonas is in Duitsland gestopt omdat hij graag dichter bij huis wilde werken. Hij is nu op zoek naar een uitdagende functie als Logistiek Analist, Planner of Coördinator bij een organisatie waarbij hij kan groeien en processen kan verbeteren.

Jonas heeft door zijn loopbaan en studies aangetoond over een proactieve persoonlijkheid te beschikken. Tijdens zijn Universitaire Bachelor heeft Jonas met zijn medestudenten een internationaal symposium georganiseerd waar 70 deelnemers aan mee hebben gedaan. Ook organiseerde hij studiereizen naar Buenos Aires, Dubai en Chicago. Ook op zijn werk heeft hij door knelpunten en problemen te herkennen actie ondernomen door met duurzame oplossingen te komen. Deze instelling maakt Jonas van toegevoegde waarde in elke organisatie die staat voor groei en ontwikkeling.

Jonas is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onAmsterdam createWO person32 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven