Esther Schaefer

workConsultant Supply Chain
location_cityAmsterdam

phone06 - 57423998

Esther Schaefer

Van Amsterdam en van Supply Chain. Esther gaat graag op avontuur uit. Om jou een reis vol tegenvallende salarissen en mismatchende bedrijfsculturen te besparen, vindt ze het geen enkel probleem om de jungle van vacatures te trotseren. Haar doel is om de bestemming te vinden waar jij je op je plek zal voelen. Maar voordat zij haar koffers vol branchekennis inpakt om op zoek te gaan naar jouw absolute droombaan, wil zij je eerst leren kennen onder het genot van een kop koffie!


Vacatures

Supply Chain Planner

Toe aan een tweede stap in Supply Chain planning? In deze rol mag jij vooruitdenken en meewerken aan een langetermijnplan voor een optimale Supply Chain. Als jij een Junior Planner bent die klaar is voor een mooie stap in de retail, dan is dit de kans die je moet grijpen!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.700 tot €3.200

Supply Chain Planner

Word jij blij als je andere mensen blij kunt maken? In dit hechte, jonge team werken jullie dag in dag uit aan dit doel. Jouw reeds opgedane ervaring in de retail gaat de doorslag geven om de Supply Chain vlekkeloos te laten verlopen. Zo kunnen jullie elke dag mensen blijven verrassen met een persoonlijk cadeau! Lees snel verder voor meer informatie.

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.900 tot €3.400

Supply Chain Coördinator

Deze organisatie steekt de hipste old school fashion in een nieuw jasje! Wil jij bijdragen aan internationale groei en staat MVO bij jou hoog in het vaandel? Dan hoef je niet meer verder te zoeken. Lees hier meer over jouw droombaan!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€3.000 tot €3.500

Material Planner

Ben jij die modebewuste kledingfanaat met een voorliefde voor mooie stoffen? Als jij ook nog eens een ster bent in voorraadbeheer en productieplanning, dan pas jij perfect bij deze functie! Lees snel verder over hoe jij als Material Planner bij kan dragen aan dit snelgroeiende bedrijf.

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.800 tot €3.200
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Kim (Logistiek Manager)

Kim heeft bijna vier jaar werkervaring in de Supply Chain, waarvan de afgelopen 2,5 jaar als Interne Consultant bij een transportbedrijf. Hierbij heeft ze projecten in onder andere de IT en transportstromen opgezet en geleid. Na verloop van tijd heeft Kim de functie van Continuous Improvement Manager opgepakt. In deze rol voert ze grote verbeterprojecten aan, ontwikkelt zij KPI’s en ondersteunt ze het management in strategische keuzes. Haar talent voor verbetertrajecten werd al zichtbaar in haar afstudeeronderzoek, toen haar voorstel voor geïmplementeerd. Nu is Kim op zoek naar een nieuwe uitdaging dichterbij huis en in de productie waar zij haar leidinggevende capaciteiten verder kan ontwikkelen.

Kim is een harde werker die geen problemen maar uitdagingen ziet. Ze geniet van werken in teamverband en neemt graag een coachende rol op zich naar andere werknemers toe. Haar collega’s omschrijven haar als een sterke en standvastige vrouw, die graag projecten naar zich toe trekt. Haar open en betrokken houding zorgt ervoor dat ze makkelijk draagvlak creëert.

Kim heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 4.000,- bruto per maand, op basis van veertig uur per week.

location_onregio Amsterdam createWO person30 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500

Jesse (Technisch Inkoper)

Jesse heeft in zijn carrière ruim vijf jaar ervaring opgedaan als Inkoper. Vanuit de functie Accountmanager bij een drukkerij heeft hij steeds meer inkoopactiviteiten op zich genomen. In zijn vrije tijd heeft hij 's avonds zijn NEVI 1 certificaat behaald. Hij is binnen deze drukkerij van Accountmanager doorgegroeid naar Inkoper. Eén van zijn concrete successen is dat hij de inkoopprijs van het papier met 25% naar beneden heeft gebracht. Bij het museum waar hij momenteel werkt is hij, met veel plezier, verantwoordelijk voor de inkoop van de technische goederen en het onderhoud hiervan. Door bij een drukkerij en een semi-overheidsorganisatie gewerkt te hebben, heeft hij ervaring opgedaan met ad-hoc-inkopen en het op lange termijn inkopen. Jesse is op zoek naar een functie als Technisch Inkoper, binnen een organisatie die met duurzaamheid bezig is.

Deze rustige man heeft zijn hart verloren aan het inkoopvak. Dit blijkt uit het feit dat hij in zijn vrije tijd zijn NEVI 1 heeft behaald en sindsdien niet meer weg te slaan is uit de inkoop. Hij werkt secuur en kritisch. Bij zijn huidige werkgever heeft hij € 20.000,- bespaard door een fout uit het onderhoudscontract met de leverancier van de camera's te halen. Dit laat zien dat hij cijfermatig sterk is en veel affiniteit heeft met technische producten.

Jesse heeft een opzegtermijn van een maand en is fulltime beschikbaar. Zijn salarisindicatie is € 3.500,- per maand.

location_onZaandam createHBO person44 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

André (Inkoper)

Met meer dan 15 jaar ervaring in verschillende functies in het commerciële vak brengt André veel ervaring, overzicht en gedrevenheid binnen het team. Hij is begonnen als inkoper in Tokio, waarna hij in verschillende organisaties 7 jaar als inkoper heeft gewerkt. Nadat hij het commerciële vak zich eigen heeft gemaakt, is André verder gegaan in de Supply Chain binnen de bewaking van kwaliteit. Hierbij was hij verantwoordelijk voor het opzetten van kwaliteits/normeringssystemen voor producten die in Azië werden ingekocht en verkocht in Europa. Hiernaast heeft hij de processen op gebied van inkoop en kwaliteit geoptimaliseerd. Met zijn internationale insteek en diversiteit in branches is hij breed inzetbaar. Gezamenlijk met Extra Talent zoekt André een passende functie waar hij zijn expertise en kunde over kan brengen binnen de organisatie, waarbij hij maximaal 30% van zijn tijd naar het buitenland moet. Bij voorkeur doet hij dit in een rol als Supply Chain manager of inkoper.

André heeft zijn thuisbasis in Nederland. In het verleden is hij voor zijn werk veel in het buitenland geweest. Hierdoor spreekt hij maar liefst 7 verschillende talen. Hij is een fijne gesprekspartner met oprechte interesse. André heeft een passie voor adiovisuele technologie en gadgets. Doorzetten is voor hem een principekwestie. Hij doet er altijd alles aan om een project te laten slagen. Samenwerking staat bij hem hoog in het vaandel. Hij vindt het dan ook belangrijk dat een team elkaar successen gunt en elkaar ondersteunt. 

André heeft een opzegtermijn van 2 weken en een salarisindicatie van €3500 op basis van een 40 uur durende werkweek. 

location_onAmsterdam createWO person50 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Pascal (Inkoper)

Pascal heeft in zijn carrière reeds tien jaar ervaring opgedaan als Accountmanager. Aangezien hij in deze functie veel verkoopgesprekken heeft gevoerd, was het voor hem een mooie uitdaging en verandering om aan de andere kant van de tafel plaats te nemen. Als Inkoper heeft hij meer dan vijf jaar ervaring opgedaan. Omdat Pascal erg commercieel is ingesteld, geeft onderhandelen en de best mogelijke deal op tafel krijgen hem veel energie. Daarnaast is het opzetten van een Inkoopafdeling voor hem bekend terrein. Ook heeft hij ervaring met het contracteren van leveranciers en relaties met klanten onderhouden. Pascal heeft veel ervaring in zorggerelateerde bedrijven en wil werkzaam blijven in deze branche, omdat de zorgbranche hem nodig heeft om wat commerciëler te worden. 

Tijdens het gesprek werd door Pascals enthousiasme en energie al snel duidelijk hoe gepassioneerd hij is over het commerciële vakgebied. Hij vindt het daarom fijn om in een gemotiveerd team te werken, dat net als hij stappen wil maken en met minder dan het hoogst haalbare geen genoegen neemt. Deze ervaren man is recht door zee en vindt het fijn als mensen direct tegen hem zijn. Verder hebben Excel en Exact geen geheimen voor Pascal en is hij cijfermatig ingesteld.

Deze ervaren man heeft als salarisindicatie € 3.700,- bruto per maand, op basis van een 36 uur durende werkweek. Zijn opzegtermijn is één maand. 

location_onAmersfoort createMBO person51 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven