Esther Schaefer

workConsultant Supply Chain
location_cityAmsterdam

phone06 - 57423998
Esther Schaefer

Van Amsterdam en van Supply Chain. Esther gaat graag op avontuur uit. Om jou een reis vol tegenvallende salarissen en mismatchende bedrijfsculturen te besparen, vindt ze het geen enkel probleem om de jungle van vacatures te trotseren. Haar doel is om de bestemming te vinden waar jij je op je plek zal voelen. Maar voordat zij haar koffers vol branchekennis inpakt om op zoek te gaan naar jouw absolute droombaan, wil zij je eerst leren kennen onder het genot van een kop koffie!

Vacatures

Supply Chain Consultant

Jouw klanten verbeteren hun processen doordat jij de teamleiders een methode aanleert, waardoor zij in de toekomst zelfstandig knelpunten op kunnen lossen. Wil jij daarnaast bij verschillende organisaties een kijkje in de keuken nemen en echt een verschil maken? Dan is dit de functie van jouw dromen!

access_timeFulltime location_onRandstad euro_symbol€3.000 tot €3.250

Supply Chain Coördinator

Bij deze organisatie in retail krijg jij de mogelijkheid om de verantwoordelijkheid te pakken voor de gehele goederenstroom. Is een afwisselende functie met verantwoordelijkheid en meerdere persoonlijke groeikansen jou op jouw lijf geschreven? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.800 tot €3.500

Supply Chain Planner

Voor een organisatie in de versindustrie mag jij ervoor gaan zorgen dat alle stappen in het productieproces op elkaar afgestemd zijn. Wil jij veel leren en jezelf ontwikkelen bij deze productieorganisatie in de voedingsmiddelenindustrie? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.800 tot €3.200

Junior Supply Chain Analist

Deze bekende internationale organisatie heeft in meer dan 15 jaar tijd, honderd miljoenen schoenen verkocht over de hele wereld. Wil jij de processen analyseren van een multinational die iedereen in Nederland kent? Dan heb ik goed nieuws voor jou. Dat kan bij deze!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €2.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

André (Inkoper)

Met meer dan 15 jaar ervaring in verschillende functies in het commerciële vak brengt André veel ervaring, overzicht en gedrevenheid binnen het team. Hij is begonnen als inkoper in Tokio, waarna hij in verschillende organisaties 7 jaar als inkoper heeft gewerkt. Nadat hij het commerciële vak zich eigen heeft gemaakt, is André verder gegaan in de Supply Chain binnen de bewaking van kwaliteit. Hierbij was hij verantwoordelijk voor het opzetten van kwaliteits/normeringssystemen voor producten die in Azië werden ingekocht en verkocht in Europa. Hiernaast heeft hij de processen op gebied van inkoop en kwaliteit geoptimaliseerd. Met zijn internationale insteek en diversiteit in branches is hij breed inzetbaar. Gezamenlijk met Extra Talent zoekt André een passende functie waar hij zijn expertise en kunde over kan brengen binnen de organisatie, waarbij hij maximaal 30% van zijn tijd naar het buitenland moet. Bij voorkeur doet hij dit in een rol als Supply Chain manager of inkoper.

André heeft zijn thuisbasis in Nederland. In het verleden is hij voor zijn werk veel in het buitenland geweest. Hierdoor spreekt hij maar liefst 7 verschillende talen. Hij is een fijne gesprekspartner met oprechte interesse. André heeft een passie voor adiovisuele technologie en gadgets. Doorzetten is voor hem een principekwestie. Hij doet er altijd alles aan om een project te laten slagen. Samenwerking staat bij hem hoog in het vaandel. Hij vindt het dan ook belangrijk dat een team elkaar successen gunt en elkaar ondersteunt. 

André heeft een opzegtermijn van 2 weken en een salarisindicatie van €3500 op basis van een 40 uur durende werkweek. 

location_onAmsterdam createWO person50 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Pascal (Inkoper)

Pascal heeft in zijn carrière reeds tien jaar ervaring opgedaan als Accountmanager. Aangezien hij in deze functie veel verkoopgesprekken heeft gevoerd, was het voor hem een mooie uitdaging en verandering om aan de andere kant van de tafel plaats te nemen. Als Inkoper heeft hij meer dan vijf jaar ervaring opgedaan. Omdat Pascal erg commercieel is ingesteld, geeft onderhandelen en de best mogelijke deal op tafel krijgen hem veel energie. Daarnaast is het opzetten van een Inkoopafdeling voor hem bekend terrein. Ook heeft hij ervaring met het contracteren van leveranciers en relaties met klanten onderhouden. Pascal heeft veel ervaring in zorggerelateerde bedrijven en wil werkzaam blijven in deze branche, omdat de zorgbranche hem nodig heeft om wat commerciëler te worden. 

Tijdens het gesprek werd door Pascals enthousiasme en energie al snel duidelijk hoe gepassioneerd hij is over het commerciële vakgebied. Hij vindt het daarom fijn om in een gemotiveerd team te werken, dat net als hij stappen wil maken en met minder dan het hoogst haalbare geen genoegen neemt. Deze ervaren man is recht door zee en vindt het fijn als mensen direct tegen hem zijn. Verder hebben Excel en Exact geen geheimen voor Pascal en is hij cijfermatig ingesteld.

Deze ervaren man heeft als salarisindicatie € 3.700,- bruto per maand, op basis van een 36 uur durende werkweek. Zijn opzegtermijn is één maand. 

location_onAmersfoort createMBO person51 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Pepijn (HBO Starter Supply Chain)

Pepijn heeft de opleiding Logistiek & Economie afgerond. Tijdens zijn afstudeeropdracht heeft hij het warehouse weten te optimaliseren, waardoor er door een aanpassingen in de indeling kosten- en tijdsbesparingen zijn gerealiseerd. Bij de organisatie waren zij zo tevreden over zijn afgeleverde werk, dat hem direct een baan werd aangeboden als Stock Controller. Hierbij is hij verantwoordelijk voor het voorraadbeheer. Daarnaast is hij ook betrokken bij interne projecten, zoals de implementatie van een nieuw ERP-systeem. Bij zijn huidige werkgever zijn er geen doorgroeimogelijkheden voor hem en daarom is hij nu op zoek naar een nieuwe uitdaging. Pepijn houdt zich graag bezig met het verbeteren van bedrijfsprocessen. Hij ziet zichzelf het liefst in een organisatie met een technisch product, waar hij processen kan optimaliseren.

Pepijn is een nuchtere jongeman, die het hoofd koel weet te houden in stressvolle situaties. Denk bijvoorbeeld aan wanneer er ad hoc een beslissing gemaakt moet worden als een product niet op voorraad ligt, maar wel geleverd moet worden. Daarnaast zet Pepijn zich voor de volle honderd procent in voor een organisatie. Hij pakt naast zijn dagelijkse werkzaamheden ook extra taken op. Met zijn ambitieuze instelling wil hij het best mogelijke resultaat boeken bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen.

Pepijn heeft een opzegtermijn van één maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.600,- bruto per maand.

location_onBeverwijk createHBO person25 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Jesper (Material Planner)

Jesper heeft ruim zeven jaar ervaring met inkoop en planning. Na zijn studie heeft hij ruim vijf jaar op verschillende locaties als Assistent Inkoper gewerkt, waarna hij een carrièreswitch heeft gemaakt naar Materiaalplanner. Jesper neemt wanneer de Productieplanner afwezig is, ook deze functie op zich. Hij heeft zijn NEVI 1 behaald en breidt momenteel zijn logistieke kennis verder uit met een APICS CPIM opleiding. In zijn huidige functie is Jesper verantwoordelijk voor de inkoop en planning van grondstoffen die nodig zijn voor het productieproces. Daarnaast koopt hij de grondstoffen in en onderhandelt hij met leveranciers, waardoor er € 60.000,- kon worden bespaard binnen één productgroep. Aangezien er geen verdere mogelijkheden zijn bij zijn huidige werkgever is Jesper samen met Extra Talent op zoek naar een volgende stap. Hij is beschikbaar in een gevorderde functie als Supply Chain Coördinator.

Jesper is een organisatorisch sterk persoon met een doortastende houding. Hij geniet ervan om alles tot in de puntjes te regelen en pikt snel knelpunten op om ze aan te pakken. Bij zijn huidige werkgever heeft hij door deze kwaliteiten € 100.000,- kunnen besparen door een allocatie van het distributiecentrum te organiseren. Door zijn jarenlange ervaring in de drukke omgeving van inkoop en productieplanning heeft hij zich kunnen ontwikkelen tot een stressbestendige toevoeging binnen elk team. Jespers collega’s vinden hem prettig in de omgang en openen dan ook gemakkelijk een dialoog met hem.

Jesper is fulltime beschikbaar, heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 3.300,- per maand. 

location_onHaarlem createHBO person32 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven