Hester Druijff

workConsultant Supply Chain
location_cityAmsterdam

phone06 – 196 89 783
Hester Druijff

Van Amsterdam en van Supply Chain. Krijgt als mensenmens energie van Supply Chain talent aan een nieuwe baan helpen. Of je nou diepgaand de ERP-analyse wilt induiken en Supply Chain Analist wordt, of juist heel gelukkig wordt van een rol als Inkoper – Hester helpt je verder. Haar missie is om perfect aan te sluiten op jouw wensen en ambitie. Dit klinkt misschien simpel, maar het is een kunst! Hoe zij daar invulling aan geeft? Doelgericht talentvolle mensen en bedrijven aan zich binden. Met inlevingsvermogen en enthousiasme bespreken wat ze beweegt. En als kers op de taart: altijd bereikbaar blijven voor elke vraag. Contact opnemen dus!

Vacatures

Supply Planner bij een snel groeiende retailorganisatie

Vind jij het een uitdaging om verantwoordelijk te zijn voor de Supply Chain van één van de snelstgroeiende bedrijven in Nederland? Als je al ervaring hebt opgedaan in een soortgelijke functie en klaar bent voor een nieuw avontuur met grote verantwoordelijkheden, lees dan verder!

access_timeFulltime location_onNoord-Holland euro_symbol€2.700 tot €3.200

Hoofd Inkoop & Logistiek bij een groothandel in Noord-Holland

Ben jij degene over wie ze zeggen: “dat was mijn beste manager ooit”? Dan zoek ik jou als nieuw Hoofd Inkoop & Logistiek voor een groothandel in gereedschappen. Met flink wat ervaring in de logistiek en inkoop, afgetopt met een motiverende leiderschapsstijl, ga jij het verschil maken hier.

access_timeFulltime location_onNoord-Holland euro_symbol€3.500 tot €4.200

Supply Chain Planner bij een groothandel

Jij bent afgestudeerd op hbo-niveau en hebt al geproefd van een functie in de Supply Chain. Nu is het tijd voor een tweede stap, waarin jij verantwoordelijkheid krijgt en kan bijdragen aan het succes van deze werkgever! Toe aan een zo’n nieuwe stap in een grote handelsorganisatie? Lees snel verder.

access_timeFulltime location_onHet Gooi euro_symbol€2.500 tot €3.000

Tactisch Inkoper in een hightech productieorganisatie

Wil jij onderdeel zijn van een vooruitstrevende organisatie die hightech producten ontwikkelt en produceert? Dan zit je hier aan het juiste adres. Met jouw ervaring als tactisch inkoper in de technische branche ga jij dit bedrijf sky high laten groeien!

access_timeFulltime location_onAlkmaar euro_symbol€3.000 tot €4.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Robin (Supply Chain Planner)

Robin heeft anderhalf jaar werkervaring in de Supply Chain binnen een snelgroeiende food producent. Hierin heeft hij zich opgewerkt van Assistent-Inkoper tot Supply Chain Planner. Daarvoor heeft hij zijn Bachelor en Master diploma's in Business Administration behaald, respectievelijk in Transport, Distribution and Logistics en in International Management. In de rol bij zijn huidige werkgever kan hij zijn passie voor complexe calculaties en planning kwijt, wat leidde tot verminderde derving en operationele kosten. Omdat hij intellectueel meer uitdaging aankan is hij nu op zoek naar een uitdagende baan in de Supply Chain. Zijn voorkeur gaat uit naar een planningsfunctie in de food, automotive of sportbranche. 

Robin is een hardwerkende, serieuze jongen met een sterk reflecterend vermogen. Hij is dol op puzzelen met cijfertjes en ziet dit graag terugkomen in zijn werkzaamheden. Verder houdt Robin van structuur en werkt hij doelgericht, wat te zien is aan de resultaten die hij oplevert.  

Robin heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onAmsterdam createWO person32 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Ben (Productieplanner)

Ben is een Productieleider met ruim tien jaar ervaring in de Supply Chain. Zijn talent voor procesoptimalisatie werd al duidelijk toen hij tijdens zijn stage een nieuw voorraadbeheersysteem succesvol heeft geïmplementeerd. Bij zijn eerste werkgever heeft hij ervaring opgedaan in de Inkoop, Leverancierscontact en Productieplanning. Tegenwoordig is hij Productieleider in de foodbranche. Hij vindt het leidinggeven leuk, maar wil zich graag meer bezighouden met procesanalyse en verbetering. 

Ben is een sportieve, ambitieuze man met een hart voor zijn vak. Door zijn ervaring als Inkoper is hij een kei in het onderhouden van contacten. Als Planner heeft Ben goede organisatorische skills ontwikkeld en heeft hij de drive om processen te verbeteren. Ten slotte is hij als Teamleider goed in het motiveren van werknemers.

Ben heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onHaarlem createHBO person34 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Dylan (Operations Coördinator)

Dylan heeft ruim een jaar werkervaring, als Logistiek Coördinator en als Operations Coördinator. Daarvoor heeft hij zijn hbo-diploma Logistiek en Economie behaald, waarin hij met succes twee stages heeft afgerond. Tijdens zijn eerste stage heeft hij zich bewezen als een analytisch en daadkrachtig persoon, door een beveiligingslek in het magazijn te identificeren en daar oplossingen voor aan te dragen. Deze proactieve houding is de rode daad gebleken in zijn beginnende carrière. Hij schroomt niet om problemen aan te kaarten en hier vervolgens doelgericht oplossingen voor te verzinnen. Hij heeft een grote interesse in het optimaliseren van logistieke processen en werkt daarbij graag samen met zijn collega's om het best haalbare resultaat te realiseren. Ook mensen aansturen brengt hem veel plezier.

In zijn huidige baan werkt hij nauw samen met de directie en krijgt hij veel vrijheid in zijn functie. Procesoptimalisatie is zijn grote passie, maar hij verlangt toch naar meer sturing in zijn werk. Daarom is Dylan nu op zoek naar een nieuwe uitdaging in de Logistiek of Supply Chain met veel ontwikkelingsmogelijkheden. Functies zoals Process Engineer, Warehouse Manager en Supply Chain Planner spreken hem aan.

Dylan is een harde werker en daarnaast echt een sociaal dier, die met plezier in een team werkt en veel waarde hecht aan collegialiteit. Hij werkt het liefste in een kleine organisatie, waar de lijnen kort zijn en zijn input serieus wordt genomen. Met zijn ambitieuze instelling en commerciële vaardigheden weet hij projecten naar zich toe te trekken en doet hij er alles aan om processen te verbeteren. 

Dylan heeft een opzegtermijn van één maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand.

location_onregio Amsterdam createHBO person25 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Chris (Supply Chain Coördinator)

Chris is momenteel vier jaar werkzaam als Supply Chain Coördinator bij een grote handelsorganisatie. Naast dagelijkse werkzaamheden werkt hij nieuwe werknemers in en leidt hij verbeterprojecten. In zijn vorige banen heeft hij de logistieke wereld al goed leren kennen, waardoor hij zijn huidige functie snel eigen maakte. Nu heeft hij een project naar zich toe getrokken om de Europese inkoop te centraliseren. Omdat hij op zoek is naar een intellectueel zwaardere baan, wil Chris graag een vervolgstap maken in de Supply Chain die past bij zijn niveau.

 

Chris is een rustige jongeman die analytisch sterk is en kan zichzelf goed kan verwoorden. Hij ziet zichzelf het liefst werken in een hecht team waarin hij veel met zijn collega's kan sparren. Chris is erg secuur in zijn werk en leert graag; niet alleen in de schoolbanken maar ook in de praktijk.

 

Chris heeft een salarisindicatie van €3.500,- bruto per maand en een opzegtermijn van één maand. 

location_onAmsterdam createWO person30 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven