Qua persoonlijkheid passen binnen een organisatie/afdeling weegt zwaarder dan je kennis en ervaring.

 

Het leukste aan mijn werk vind ik het sociale aspect. Je komt met zoveel verschillende mensen in contact waar je van leert, kennis mee deelt en op den duur een persoonlijke band mee opbouwt. Mijn doel is altijd om een significante bijdrage te leveren door de expertise voor organisaties in huis te halen die ze nodig hebben. Verder breng ik talenten graag een stapje verder in hun carrière, afhankelijk van hun wensen en ambities. De waardering die ik hiervoor krijg, is goudwaard.

 

Op zoek naar een nieuwe collega?

 

Bedrijven ondersteun ik bij de strategische personeelsplanning voor de lange termijn. Wanneer er behoefte is aan personeel op de supply chain afdeling vind ik binnen twee à drie weken het talent met de kennis, kunde en persoonlijkheid waarnaar u op zoek bent.

 

Eerlijkheid, transparantie en een groot verantwoordelijkheidsgevoel, dat is waar ik voor sta. Het begint allemaal bij het toegeven dat een 100% match binnen de supply chain niet bestaat. Supply chain is namelijk een breed vakgebied en bestrijkt een gehele organisatie. De inrichting van de supply chain en de samenstelling van taken en verantwoordelijkheden die vallen onder bepaalde functies verschillen per organisatie en branche. Doordat ik geruime tijd nauw samenwerk met organisaties uit verscheidene branches en veel supply chain professionals uit verschillende functiegebieden heb gesproken, beschik ik over de benodigde kennis om verbanden te leggen tussen opgedane werkervaring van talenten en functie-eisen vanuit de organisatie. Hierdoor match ik een kandidaat met een organisatie die in eerste instantie geen 100% match lijkt, maar wel een 95% succesratio heeft.

 

Goed luisteren en het stellen van de juiste vragen om de echte behoefte te achterhalen en uiteindelijk concreet samenvatten om daar een aansluitend advies over uit te brengen en maatwerk te leveren. Dat wordt vaak vergeten, maar ik adviseer u graag hierin. Ik laat niets aan het toeval of geluk over, maar ik maak de vertaalslag vanuit informatie naar gewenst resultaat. Kennis uitwisselen, marktontwikkelingen delen en samenwerkingsmogelijkheden bespreken? U kunt mij altijd bellen, mailen of whatsappen.

 

Op zoek naar een nieuwe baan?

 

Graag help ik jou met de volgende stap in je loopbaancarrière die aansluit op je visie, wensen en ambities. Dit bespaart jou de tijd en moeite die je steekt in het schrijven van motivatiebrieven en het doen van sollicitaties wat vaak niet resulteert in het gewenste resultaat. Iedereen is ergens goed in en ik ben goed in het laten opvallen en onder de aandacht brengen van kandidaten bij de door hun zelf omschreven potentiële organisaties. Kortom, ik vergroot jouw kansen op de arbeidsmarkt.

 

Qua persoonlijkheid passen binnen een organisatie/afdeling weegt zwaarder dan je kennis en ervaring. Je kunt je functie nog zo goed uitvoeren, maar wanneer je het niet naar je zin hebt staat daar geen bedrag tegenover om er te willen blijven werken. Met deze reden leer ik graag de persoon achter het cv kennen om van te voren te kunnen bepalen binnen welke organisatie je wel of niet past. Ik ben jouw aanspreekpunt voor vragen, jouw coach en luisterend oor. Jouw ontwikkeling staat namelijk bij mij voorop!

 

Heb je vragen over vacatures of wil je advies? Graag ga ik met jou het gesprek aan om te bespreken welke mogelijkheden er zijn. Je kan mij altijd bellen, mailen of whatsappen.


Vacatures

Van kleurrijke bloemen tot verse groenten, het groeit allemaal aan deze prachtige planten. Kan jij de uitdaging aan om samen met jouw collega’s bijna 1 miljard van deze planten per jaar de wereld over te laten gaan? Dit internationale familiebedrijf van formaat biedt jou die kans. Lees snel verder en wacht niet met reageren!

access_timeFulltime location_onPoeldijk euro_symbol€3.000 tot €4.000
Ben jij een ‘lightweight’ Supply Chain Planner die ‘shined’, vanwege een warme persoonlijkheid? Misschien ben jij de juiste fitting voor deze internationale productieorganisatie van verlichting! Ben je op zoek naar groei, ontwikkeling en waardering? Laat jezelf hierin voorzien en solliciteer! 
access_timeFulltime location_onGouda euro_symbol€3.000 tot €4.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Lora heeft 12 jaar werkervaring opgedaan binnen de Logistiek en Supply Chain, waarvan 11 jaar als Supply Chain Coördinator en het afgelopen jaar als Team Lead Customer Service. Binnen haar huidige functie is zij verantwoordelijk voor het leiden/coördineren van een team van 8 FTE in hun dagelijkse activiteiten om de productlevering aan de eindklant of distributeur te waarborgen onder de geldende wet- en regelgeving van het land van herkomst en van bestemming. Ze rapporteert aan de Customer Service Manager EMEA.

Lora is een spontane vrouw met een positieve energie om haar heen. Ze is een professional en communicatief vaardig waardoor al heel snel duidelijk wordt dat zij haar vak als geen ander verstaat. Zowel op persoonlijk als zakelijk vlak is ze een bezige bij en dat blijkt ook uit haar huidige takenpakket en verantwoordelijkheden. Met haar brede en vakinhoudelijke kennis is ze een aanwinst voor een Supply Chain afdeling, maar is ze zeker ook een sparringpartner voor collega's van betrokken afdelingen. 

Lora heeft één maand opzegtermijn is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.700,- bruto per maand. 
location_onRotterdam createHBO person38 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Raymond heeft al bijna 15 jaar ervaring als Operationeel (Technisch) Inkoper en is in het bezit van zijn certificaten LEAN Manufacturing en VCA-VOL. Binnen zijn huidige functie is hij verantwoordelijk voor de gehele operationele inkoop en coördinatie van de supply chain. Dagelijks staat hij in contact met leveranciers wereldwijd, onderhoud hij bestaande relaties en initieert nieuwe samenwerkingsverbanden of partnerschappen met nieuwe leveranciers. Het opstellen van de korte en lange supply chain planning ten behoeve van de productie valt ook onder zijn takenpakket. Daarnaast draagt hij zorg voor een correct en up-to-date artikelbestand en stelt hij inkooprapportages op in samenwerking met de controller. Ook voert hij interne projecten uit ten behoeven van de verdere professionalisering van de organisatie. Zo is hij nauw betrokken geweest bij de implementatie van Sharepoint en is hij aangesteld als VCA-Coördinator voor het coördineren van alle zaken voor de afdelingen die VCA aangelegen zijn. Ondanks dat Raymond zijn huidige functie met plezier uitvoert, worden afspraken door de organisatie niet nagekomen en heeft hij geen werkplezier meer door de sfeer die op de afdeling heerst. Met deze reden is Raymond op zoek naar een nieuwe uitdaging als Inkoper. 

Raymond is een sociale man en is commutatief zeer vaardig. Deze eigenschappen laat hij tot zijn recht komen binnen de uitvoering van zijn functie als Inkoper. Dit in combinatie met zijn pro-actieve werkhouding en betrokkenheid maakt hem een waardevolle teamspeler voor zowel de organisatie als zijn collega's. Hij maakt graag de verwachtingen waar en zet zich dan ook altijd voor de volle 100% in.

Raymond heeft één maand opzegtermijn, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.600,- bruto per maand.        
location_onRotterdam createHBO person46 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000
Guido heeft ruim 7 jaar ervaring binnen de Logistiek en Supply Chain, waarvan de afgelopen 4 jaar als Supply Chain Coördinator en Productieplanner binnen de voedingsmiddelenindustrie. Binnen zijn huidige functie is hij verantwoordelijk voor het opstellen van de productieplanning op basis van make-to-order voor 128 SKU's verdeeld over 4 productielijnen. De eindproducten worden afgevuld in IBC's, drums en ten behoeve van de eigen voorraad in het tanken park, die hij ook onderhoud. Hiervoor werkt hij nauw samen met de materiaalplanner omtrent het voorraad- en materiaalbeheer. Daarnaast schakelt hij veelvuldig met de afdeling Kwaliteit en bij verlies van kwaliteit doet hij berekeningen om bij te produceren en de kwaliteitsgradaties te verhogen. Ook zorgt hij voor het up-to-date houden van de documentatie in het ERP-systeem SAP. Bovenal onderhoud hij het contact met de vaste logistiek dienstverlener en verbetert hij de relatie. Ondanks dat hij zijn functie met plezier uitvoert, ligt de bedrijfsvoering met betrekking tot de werkethiek niet in lijn met zijn persoonlijkheid. Om deze reden hebben ze in goed overleg besloten dat hun wegen zullen scheiden. Guido is op zoek naar een soortgelijke functie als Supply Chain Planner of Productieplanner. 

Guido is sympathieke en integere man die waarden en normen belangrijk vindt. Hij is sterk in zijn communicatie, waardoor hij verschillende partijen makkelijk mee laat bewegen bij bijvoorbeeld het oplossen van problemen. Daarnaast is hij flexibel en ligt hij goed in een team, omdat je op hem kan bouwen. Daarnaast heeft hij coachende en aansturende vaardigheden die hij heeft opgedaan binnen eerdere functies en als trainer van een professioneel zwemteam op hoog niveau. Bovenal is zijn Engels uitstekend doordat hij gewend is te werken bij organisaties waarbij de voertaal Engels is. 

Guido is in overleg fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.600,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. 
location_onRotterdam createHBO person39 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000
Ewout is na het afronden van de STC-opleiding ‘Luchtvaartlogistiek’ terechtgekomen bij een grote Logistieke Dienstverlener, waar hij als Expediteur van van A-Z verantwoordelijk is voor het organiseren van importen exportzendingen via zeevracht, luchtvracht en wegtransport. De zendingen variëren van een enkel zakje tot zware OOG-ladingen, maar allen voor projecten op het gebied van olie en gas. In de tussentijd heeft hij zich bijgeschoold op gebied van Supply Chain Management en heeft zijn hbo-diploma reeds in ontvangst mogen nemen en heeft zich opgewerkt als Senior. In deze rol neemt hij ook verschillende taken over van zijn Teamleider bij afwezigheid. Ewout merkt nu wel dat het werkplezier langzaam achteruit gaat en niet meer voldoende uitdaging haalt uit zijn functie. Met deze reden is Ewout op zoek naar een uitdagende functie binnen de Supply Chain, waarbij hij zijn logistieke kennis kan gaan toepassen in een coördinerende rol. Dit vindt hij terug in een functie als Supply Chain Coördinator of Supply Chain Planner, waarbij hij zich ook meer gaat richten op het organiseren van een optimale stroom van leverancier naar eindklant.

Op ons is Ewout overgekomen als een intelligente, betrouwbare jongeman die een stuk meer kennis over logistieke processen en documentatie heeft dan je zou verwachten met zijn leeftijd en werkervaring. De enthousiaste manier waarop hij over zijn werk en de logistiek vertelt is aanstekelijk en daarnaast is hij prettig en duidelijk in zijn communicatie.

Ewout heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand.
location_onBarendrecht createMBO person27 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven