Joël den Brinker

workConsultant Supply Chain
location_cityRotterdam

phone06 – 305 60 617
linkedin.com/in/jo%C3%ABl-den-brinker/
Joël den Brinker

Van Rotterdam en van Supply Chain. Joël weet als geen ander hoe waardevol jouw tijd is. Om te voorkomen dat jij onnodig uren verspeelt aan het zoeken naar jouw droombaan, helpt hij jou hier graag bij! Naast tijd is er nog iets waar hij de waarde goed van in kan schatten, namelijk zijn kandidaten. Het gaat hem om jou en hij neemt pas genoegen met een aanbod wanneer deze aansluit op jouw wensen en ambities.

Vacatures

Supply Chain Coördinator

Elke keer in de supermarkt vraag je je het toch af; Waar komen al die producten nou vandaan? Wie sorteert, verpakt en vervoert de producten? Deze organisatie is een echte marktleider al het gaat om de distributie van voedingsmiddelen. Heb jij enkele jaren ervaring en wil je de volgende stap in jouw Supply Chain carrière zetten? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onLeiden euro_symbol€2.800 tot €3.500

Starter Supply Chain

Jij bent helemaal thuis in de tuinbouwsector. Heb je schriften vol creatieve en innovatieve ideeën en heb je een frisse kijk op processen? Lees dan snel verder want deze baanbrekende organisatie zoekt een Starter zoals jij!

access_timeFulltime location_onLeiden euro_symbol€2.300 tot €2.500

Junior Supply Chain Planner

Net van school, maar ben je nog niet uitgeleerd? Echter wil je nu praktijkkennis opdoen en met deze reden ben je op zoek naar een avontuurlijke functie als Junior Supply Chain Planner. Ga een leerzame tijd tegemoet bij een internationale maar platte organisatie, waar een prettige en informele sfeer de boventoon voert. Ben jij er klaar voor?    

access_timeFulltime location_onRegio Den Haag euro_symbol€2.300 tot €2.600

Hbo starter supply chain

Overleven op Yummy Yummy noodles,  ontwikkelen van een chronisch slaaptekort en geen sociaal leven meer. Alles voor dat felbegeerde papiertje! Maar als je je diploma eenmaal in bezit hebt, wat dan? Aan de slag als…hmm? Ik kan je op weg helpen om de juiste keuze te maken. Je bent van harte welkom voor een oriënterend gesprek. Ook als je heel goed weet wat je wilt. Ik heb 5 plekken de komende tijd! Dus bel, mail, fax, stuur een brief, PM of piep me op en dan geef ik hier graag een vervolg aan.          

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.300 tot €2.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Danny (Technisch Inkoper)

Danny heeft ruim 12 jaar ervaring als Inkoper en is in het bezit van zijn NEVI-1 certificaat. Hij heeft zich van Assistent Inkoper opgewerkt tot Technisch Project Inkoper, wat hij nu 6 jaar doet. Zo is hij in zijn huidige functie verantwoordelijk voor gehele inkoopprocessen op projectbasis van a tot z, staat hij dagelijks in contact met leveranciers wereldwijd en stelt hij de contracten op. Daarbuiten heeft hij in zijn loopbaan meerdere inkoopfuncties vervuld, zoals Operationeel-, Tactisch- en Technisch Inkoper en dit maakt hem een veelzijdig met een ton aan kennis en kunde. Toch wilt Danny zichzelf verder blijven ontwikkelen door bijvoorbeeld zijn NEVI-2 te behalen. Echter is er bij zijn huidige werkgever geen ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en met deze reden is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Technisch Inkoper.

Danny is een extraverte, sociale man met een gezonde dosis aan doorzettingsvermogen. Dit blijkt uit hoe hij zijn carrière heeft opgebouwd als Inkoper. Stilstaan is achteruitgaan volgens Danny en hij is daarom leergierig ingesteld. Als hij zichzelf verder kan ontplooien en zo van meer toegevoegde waarde kan zijn voor een organisatie, staat hij zeker open voor het volgen van een cursus of scholing. Daarnaast is hij flexibel en is hij niet bang om dingen aan te pakken of collega's bij te schieten.

Danny heeft één maand opzegtermijn, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.200,- bruto per maand. 

location_onRotterdam createMBO person42 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500

Latif (WO Starter Supply Chain)

Latif is momenteel bezig met zijn Master Supply Chain Management. Het rest hem enkel nog één tentamen af te ronden. Naast zijn opleiding is hij de afgelopen tien jaar werkzaam geweest als Teamleider bij een lokale supermarkt. Dagelijks stuurt hij hier 25 tot 50 collega's aan verdeeld over verschillende afdelingen. Tevens heeft hij hier samen met twee collega's een intern project opgezet, waarmee zij de voorraadniveau's hebben teruggebracht van €450.000,- naar €210.000,- binnen een tijdsbestek van één jaar. Nu hij aan de start van zijn carrière staat, is hij op zoek naar een uitdaging binnen de Supply Chain. Het liefst gaat hij aan de slag als Voorraadbeheerder of Supply Chain Planner. 

Latif is een echte doorzetter die weet hoe het is om hard voor iets te werken. Dit blijkt uit het feit dat hij op het VMBO is begonnen om uiteindelijk met een WO Master af te sluiten. Latif is analytisch zeer sterk en haalt veel voldoening uit het plannen en analyseren van werkzaamheden. Omdat hij resultaatgericht te werk gaat zorgt hij ervoor dat problemen zo snel en efficiënt mogelijk worden opgelost. Hierdoor weet hij zijn gestelde doelen en deadlines te behalen.

Latif is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.850,- bruto per maand.

location_onDen Haag createWO person29 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Martijn (Inkoper)

Martijn is bijna 7 jaar werkzaam voor een internationale handelsorganisatie. Door de jaren heen heeft Martijn meerdere stappen gezet en heeft hij zichzelf opgewerkt tot Inkoper met leidinggevende activiteiten. Momenteel geeft hij leiding aan een afdeling van 15FTE, onderhoud hij het leveranciersbestand, stelt hij inkoopcontracten op en is hij verantwoordelijk voor het inkopen van FMCG-producten. Tevens is hij het aanspreekpunt voor collega's omtrent e-commerce activiteiten. Daarnaast is hij betrokken geweest bij meerdere interne projecten. Zo heeft hij als Senior Shop Manager de winkelverkoop van zijn productgroep met 10% doen laten stijgen en als Category Manager Online de conversie met 4% verhoogd. Omdat de afgelopen jaren meerdere re-organisaties hebben plaatsgevonden en zijn plek binnen de organisatie niet zeker is, is Martijn op zoek naar een nieuwe uitdaging als Senior Inkoper of Inkoopmanager. 

Martijn is een serieuze en zeer competente jongeman die zijn ambities nastreeft. Hij is een geboren leider en voelt zich comfortabel in dergelijke functies. Met de overtuigingskracht waarover hij beschikt weet hij neuzen in de organisatie dezelfde kant op te krijgen om zo samen het gezamenlijke doel te behalen. Collega's weet hij te motiveren en hij neemt ze graag mee in een leerproces, want persoonlijke ontwikkeling staat voorop. Al met al is Martijn een bron kennis en inspiratie en wilt hij een vertrouwelijk aanspreekpunt zijn voor partners, collega's en klanten.

Martijn heeft één maand opzegtermijn, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.750,- bruto per maand. 

location_onRegio Rotterdam createHBO person30 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Arni (Business Analist)

Arni is in het bezit van zijn WO Bachelor Industrial Engineering en WO Master Transport & Supply Chain Management en heeft bijna 5 jaar Supply Chain ervaring opgedaan. Hij heeft zich opgewerkt tot Integrated Business (IBP) Planning Analyst bij een multinationale productieorganisatie. Arni is medeverantwoordelijk geweest voor het opzetten en professionaliseren van de IBP afdeling wereldwijd en voert hedendaags nog steeds continue verbeteringen door. De resultaten presenteert hij aan het Global Management en de Stakeholders. Daarnaast is hij eindverantwoordelijk voor zijn afdeling en draagt zorg voor een optimale forecast en demand planning op strategisch niveau tot 12 maanden vooruit, rekeninghoudend met marktontwikkelingen. Hiervoor staat hij dagelijks in contact met onder andere afdelingen, zoals Sales, Finance, Product Management, Marketing, Supply en Demand. Arni heeft de top bereikt binnen zijn huidige functie en intern zijn er geen doorgroeimogelijkheden. Hij wilt zichzelf blijven ontwikkelen en met deze reden is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de Supply Chain, bijvoorbeeld als Demand Manager.    

Arni is een principiële en rechtvaardige jongeman met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Hij is gedisciplineerd en gaat doelgericht te werk. Dit blijkt uit het feit dat hij op deze jonge leeftijd acteert op dit niveau binnen een multinational. Arni's communicatieve vaardigheden zijn sterk ontwikkeld en hij is een echte influencer. Hij weet het vertrouwen te winnen van collega's en samenwerkingen soepel te laten verlopen. 

Arni heeft één maand opzegtermijn, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.800,- bruto per maand.

location_onRegio Den Haag createWO person27 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000
Meer kandidaten weergeven