Qua persoonlijkheid passen binnen een organisatie/afdeling weegt zwaarder dan je kennis en ervaring.

 

Het leukste aan mijn werk vind ik het sociale aspect. Je komt met zoveel verschillende mensen in contact waar je van leert, kennis mee deelt en op den duur een persoonlijke band mee opbouwt. Mijn doel is altijd om een significante bijdrage te leveren door de expertise voor organisaties in huis te halen die ze nodig hebben. Verder breng ik talenten graag een stapje verder in hun carrière, afhankelijk van hun wensen en ambities. De waardering die ik hiervoor krijg, is goudwaard.

 

Op zoek naar een nieuwe collega?

 

Bedrijven ondersteun ik bij de strategische personeelsplanning voor de lange termijn. Wanneer er behoefte is aan personeel op de supply chain afdeling vind ik binnen twee à drie weken het talent met de kennis, kunde en persoonlijkheid waarnaar u op zoek bent.

 

Eerlijkheid, transparantie en een groot verantwoordelijkheidsgevoel, dat is waar ik voor sta. Het begint allemaal bij het toegeven dat een 100% match binnen de supply chain niet bestaat. Supply chain is namelijk een breed vakgebied en bestrijkt een gehele organisatie. De inrichting van de supply chain en de samenstelling van taken en verantwoordelijkheden die vallen onder bepaalde functies verschillen per organisatie en branche. Doordat ik geruime tijd nauw samenwerk met organisaties uit verscheidene branches en veel supply chain professionals uit verschillende functiegebieden heb gesproken, beschik ik over de benodigde kennis om verbanden te leggen tussen opgedane werkervaring van talenten en functie-eisen vanuit de organisatie. Hierdoor match ik een kandidaat met een organisatie die in eerste instantie geen 100% match lijkt, maar wel een 95% succesratio heeft.

 

Goed luisteren en het stellen van de juiste vragen om de echte behoefte te achterhalen en uiteindelijk concreet samenvatten om daar een aansluitend advies over uit te brengen en maatwerk te leveren. Dat wordt vaak vergeten, maar ik adviseer u graag hierin. Ik laat niets aan het toeval of geluk over, maar ik maak de vertaalslag vanuit informatie naar gewenst resultaat. Kennis uitwisselen, marktontwikkelingen delen en samenwerkingsmogelijkheden bespreken? U kunt mij altijd bellen, mailen of whatsappen.

 

Op zoek naar een nieuwe baan?

 

Graag help ik jou met de volgende stap in je loopbaancarrière die aansluit op je visie, wensen en ambities. Dit bespaart jou de tijd en moeite die je steekt in het schrijven van motivatiebrieven en het doen van sollicitaties wat vaak niet resulteert in het gewenste resultaat. Iedereen is ergens goed in en ik ben goed in het laten opvallen en onder de aandacht brengen van kandidaten bij de door hun zelf omschreven potentiële organisaties. Kortom, ik vergroot jouw kansen op de arbeidsmarkt.

 

Qua persoonlijkheid passen binnen een organisatie/afdeling weegt zwaarder dan je kennis en ervaring. Je kunt je functie nog zo goed uitvoeren, maar wanneer je het niet naar je zin hebt staat daar geen bedrag tegenover om er te willen blijven werken. Met deze reden leer ik graag de persoon achter het cv kennen om van te voren te kunnen bepalen binnen welke organisatie je wel of niet past. Ik ben jouw aanspreekpunt voor vragen, jouw coach en luisterend oor. Jouw ontwikkeling staat namelijk bij mij voorop!

 

Heb je vragen over vacatures of wil je advies? Graag ga ik met jou het gesprek aan om te bespreken welke mogelijkheden er zijn. Je kan mij altijd bellen, mailen of whatsappen.


Kandidaten

Edgar heeft ruim 13 jaar werkervaring opgedaan als Kwaliteitsmedewerker bij een internationale productieorganisatie actief in de levensmiddelenindustrie. Binnen zijn functie was hij verantwoordelijk voor de receptuur van blends en het proeven, blenden en keuren van de kwaliteit van de producten. Ook deed hij de finale goedkeuring van de geproduceerde blends. Het doen van verschillende metingen hoorde daar ook bij. Daarnaast droeg hij zorg voor het afnemen en het verzenden van monsters naar laboratoria en deed hij de analyse registratie en verwerkte hij de registratie in de database. Ook de administratieve verwerking van productgegevens voerde hij uit. Bovenal was hij betrokken bij interne audits. In deze rol heeft hij veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van certificeringen, zoals HACCP, ISO9001:2008, FSSC22000 en Biologische en Rainforrest Alliance. Daarnaast liep hij mee bij validatie van productieprocessen. Helaas heeft de organisatie, vanwege een reorganisatie gedreven door teruglopende orders, afscheid moeten nemen van Edgar. Met deze reden is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de kwaliteit. 

Edgar is een sociale en vriendelijke man met sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden. Niet alleen zijn 13-jarig dienstverband bij zijn vorige werkgever toont aan dat hij een loyaal en betrouwbaar persoon is, maar dit wordt ook vermeld in zijn getuigschrift. Naast dat hij ook getypeerd wordt als een gedreven, leergierig en secuur werkend persoon. Door al zijn behaalde opleidingen in combinatie met zijn opgedane ervaring als Chef Kok en Kwaliteitsmedewerker beschikt Edgar over een zeer brede productkennis met betrekking tot food en aanverwanten. 

Edwin is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand.
location_onRotterdam createHBO person48 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Rachel heeft ruim 3 jaar werkervaring opgedaan binnen de Logistiek en Supply Chain. Binnen haar huidige functie is ze van A tot Z verantwoordelijk voor de verwerking en afhandeling van orders voor een aantal key-accounts. Ze beheert voorraden, plaatst inkooporders, verzamelt alle benodigde transport en douanedocumentatie en coördineert zendingen waarbij ze zorg draagt voor tijdige levering. In het geval van problemen met de productie, vertraging met verzendingen of klachten is zij het eerste aanspreekpunt om deze ad hoc op te lossen. Ondanks dat Rachel haar functie altijd met plezier heeft uitgevoerd, is de uitdaging ervan af. Er zijn momenteel geen mogelijkheden bij haar huidige werkgever waardoor ze op zoek is naar een volgende stap binnen de Supply Chain. 

Rachel is een hardwerkende vrouw met een groot empathisch vermogen. Naast het zelfstandig uitvoeren van taken is ze ook echt een teamplayer en helpt ze collega's graag waar nodig, want niets doen is voor haar geen optie. Naar eigen zeggen ligt haar kracht in het hebben van doorzettingsvermogen en dit blijkt uit haar behaalde opleidingen. Waar ze ooit gestart is op het vmbo heeft ze het geschopt tot het behalen van haar Master-diploma. Bovenal is ze sociaal en werkt ze secuur. Dit in combinatie met haar leergierigheid is ze een enorme aanwinst voor elke organisatie. 

Rachel is per 1 oktober 32 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.400,- bruto per maand op basis van 40 uur per week. 
 
location_onRotterdam createWO person30 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Pascalle heeft ruim 4 jaar werkervaring als Operationeel Inkoper binnen een tweetal internationale handelsorganisaties. Zo is zij in haar huidige rol verantwoordelijk voor het operationele inkoopproces van A tot Z van eindproducten en het voorraadbeheer van zo een 5000 artikelen. Op basis van de sales forecast en historische data stel zij inkooporders op, verwerkt deze in het ERP-systeem Navision en volgt deze op. Hiervoor staat zij in contact met leveranciers omtrent prijs en leveringsvoorwaarden. Ook regelt zij het transport en onderhandeld met transporteurs over de tarieven. Daarnaast is zij, indien nodig, een aanspreekpunt voor klanten en verwerkt zij verkooporders. Ondanks dat Pascalle haar functie met plezier uitvoert, is de sfeer binnen de organisatie niet in lijn met haar persoonlijkheid. Met deze reden heeft zij het niet meer naar haar zin en is zij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Operationeel Inkoper.

Pascalle is een vrolijke en sociale vrouw. Ze luistert aandachtig naar wat een ander te zeggen heeft en speelt hier goed op in met haar communicatieve vaardigheden waardoor ze mensen overtuigd. Ze is standvastig en gaat altijd voor de beste deal. Daarnaast haalt zij voldoening uit het helpen van anderen en stelt zich daarom graag behulpzaam op. Dit maakt haar een fijne collega om mee te werken. 

Pascalle heeft één maand opzegtermijn is 24 tot 32 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.100,- bruto op basis van 40 uur per week.
location_onRotterdam createMBO person33 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Fabian heeft 5 jaar ervaring als Inkoper. Binnen zijn huidige functie is hij verantwoordelijk voor het inkopen van medische handelsproducten bij leveranciers wereldwijd en het voorraadbeheer van ruim 60.000 sku's. Hij onderhoudt zijn eigen leveranciersportfolio en staat dagelijks in contact met leveranciers omtrent lopende zendingen, leveringscondities en prijzen. Waar nodig voert hij de onderhandelingen of zoekt hij naar nieuwe partijen om mee samen te werken. Ook voert hij verkoop,- voorraad,- en inkoopanalyses uit om overschoten of tekorten te minimaliseren. Daarnaast onderhoud hij de relaties met fabrikanten en klanten uit de B2B markt. Helaas is er een mismatch met de organisatie waardoor Fabian niet op zijn plek zit en is hij met deze reden op zoek naar een nieuwe rol als Inkoper, Werkvoorbereider of een samengestelde functie. 

Fabian zijn enthousiasme werkt aanstekelijk. Met zijn positieve energie vult hij de ruimte. Dit brengt hij ook over op zijn team. Het is dan ook een man die het beste tot zijn recht binnen een informele omgeving. Dat hij over communicatieve vaardigheden beschikt, is terug te zien in de dagelijkse contactmomenten met leveranciers en de beurzen die hij bezoekt om nieuwe contacten te leggen en te markt te onderzoeken. Fabian steekt graag de handen uit de mouwen en neemt het voortouw in het maken van beslissingen.

Fabian heeft een opzegtermijn van één maand, is 32-36 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.650,- bruto per maand op basis van 40 uur per week. 

location_onZoetermeer createHBO person31 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven