Joël den Brinker

workConsultant Supply Chain
location_cityRotterdam

phone06 – 305 60 617
linkedin.com/in/jo%C3%ABl-den-brinker/
Joël den Brinker

Van Rotterdam en van Supply Chain. Joël weet als geen ander hoe waardevol jouw tijd is. Om te voorkomen dat jij onnodig uren verspeelt aan het zoeken naar jouw droombaan, helpt hij jou hier graag bij! Naast tijd is er nog iets waar hij de waarde goed van in kan schatten, namelijk zijn kandidaten. Het gaat hem om jou en hij neemt pas genoegen met een aanbod wanneer deze aansluit op jouw wensen en ambities.

Vacatures

Business Analist

Wil jij veranderingen realiseren binnen een organisatie, dan verkrijg jij bij deze internationale onderneming draagvlak en steun. Je gaat bedrijfsprocessen op de afdelingen Sales, Finance en IT (her)inrichten en verbeteren. Duik jij graag de cijfers in? Analyseer dan dit: klik en solliciteer!

access_timeFulltime location_onRegio Den Haag euro_symbol€2.800 tot €3.500

Strategisch Inkoper

Ben jij een Strategisch Inkoper en wil jij in aanmerking komen voor een nieuwe uitdagende baan, waarbij secundaire arbeidsvoorwaarden als een 13e maand, collectieve zorgverzekering, premievrij pensioen, winstdeling en een volledige reiskostenvergoeding van toepassing zijn? Daar moet jij natuurlijk wel iets in huis hebben! Check de functie-eisen en of de organisatie alsmede de functie jou aanspreekt. Zitten wij binnenkort samen rond de tafel?

access_timeFulltime location_onRegio Gouda euro_symbol€3.000 tot €4.000

Supply Chain Coördinator

Ben jij maatschappelijk betrokken en krijg je een goed gevoel wanneer je een bijdrage kunt leveren aan de gezondheid van de mens? Met jouw helikopterview en communicatieve vaardigheden optimaliseer je het internationale leveringsproces van medische apparatuur. Spreekt dit jou aan? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onZuid-Holland euro_symbol€2.500 tot €3.500

Senior Demand Planner

Jij bent een ervaren professional die beschikt over een groot analytisch vermogen en een sterke drive voor het realiseren van continue verbetering. Voel jij je goed door het leveren van een significante bijdrage aan business resultaten? Lees dan snel verder.

access_timeFulltime location_onRegio Rotterdam euro_symbol€2.300 tot €2.800
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Roel (Junior Inkoper)

Roel heeft bijna anderhalf jaar ervaring als Inkoper in een zeer dynamische werkomgeving. Zijn huidige werkgever is een online handelsorganisatie dat werkt met korte termijn deals. In zijn functie is hij verantwoordelijk voor het gehele inkoopproces van a tot z. Zo heeft hij zijn eigen leveranciersbestand, sourced actief naar nieuwe leveranciers, voert de onderhandelingen en maakt de contracten op. Daarnaast is het zijn taak deze relaties goed te onderhouden. Bij zijn huidige werkgever is er weinig ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en wil hij graag zijn NEVI-1 certificaat behalen.  Met deze reden is Roel op zoek naar een werkgever, die hem dit wel kan bieden. 

Roel is een mentaal sterke jongeman die het kaas niet van zijn brood laat eten. Hij draagt een grote verantwoordelijkheid voor zijn werk en vat de koe bij de horens. Dit blijkt uit dat hij voor collega's ook buiten werktijd altijd bereikbaar is voor vragen of calamiteiten. Hij heeft dan ook geen 9 tot 5 mentaliteit en pakt dingen direct op. 

Roel heeft één maand opzegtermijn, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.600,- bruto op basis van 40 uur.

 

location_onSpijkenisse createHBO person28 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Bernardo (Productieplanner)

Bernardo heeft 7 jaar werkervaring binnen de Supply Chain als Materiaal-en Productieplanner. Naast zijn huidige baan volgt hij de studie Supply Chain Management. Als Productieplanner is hij verantwoordelijk voor de korte termijn productieplanning, het voorraadbeheer en diverse interne projecten. Met een van deze projecten heeft hij een ERP-systeem geïmplementeerd. Op dit moment is hij betrokken bij het implementeren van een nieuw WMS-systeem. Alhoewel Bernardo nog niet is uitgekeken op zijn huidige functie merkt hij dat niet meer op zijn plek zit, vanwege een veranderende interne bedrijfsvoering. Met deze reden is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging. Het liefst gaat het aan de slag als Productieplanner.

Bernardo is een loyale man die zich voor de volle 100% inzet voor een organisatie. Ondanks dat hij wist dat zijn contract bij zijn vorige werkgever niet werd verlengd door een reorganisatie, is hij gebleven tot de laatste dag. Daarnaast blijft hij zichzelf graag door ontwikkelen en maakt hij kennis snel eigen. Zo volgt hij naast zijn werk een cursus voor ERP-scripting.

Bernardo heeft een opzegtermijn van één maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €3.400,- bruto per maand.

location_onRegio Rotterdam createHBO person35 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Christine (Productieplanner)

Christine heeft meer dan 10 jaar ervaring binnen de Supply Chain bij een drietal internationale productie organisaties. Zij is binnen verschillende functies verantwoordelijk geweest voor onder andere de productieplanning, transportplanning en commerciële binnendienst en is betrokken geweest bij verschillende interne projecten. Denk hierbij aan de implementatie van een ERP-systeem en het digitaliseren en optimaliseren van Supply Chain processen. Door een ongelukkige samenkomst van omstandigheden in haar privéomgeving, die ons alle kunnen overkomen, is er bij haar vorige werkgever uiteindelijk besloten haar contract niet te verlengen. Met deze reden is Christine op zoek naar een nieuwe uitdaging, waarin zij haar planmatige kwaliteiten kwijt kan. Het liefst gaat zij aan de slag als Productie- of Supply Chain Planner binnen een hectische en afwisselende omgeving.

Christine is op ons overgekomen als een zeer gedreven en vriendelijk persoon met een echte voorliefde voor de diversiteit die de Supply Chain te bieden heeft. Ze heeft een duidelijk beeld van haar kunnen en denkt altijd in oplossingen. Ze is zeer stressbestendig en pakt nieuwe werkzaamheden met beide handen aan.

Christine is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.300,- bruto per maand.

location_onRotterdam createHBO person34 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Arthur (Junior Inkoper)

Arthur heeft één jaar werkervaring opgedaan binnen de inkoop, verkoop en logistiek als Junior Trader. Bij een handelsorganisatie is hij verantwoordelijk voor inkomende en uitgaande goederenstromen (EMEA), onderhandelingen, en het relatiebeheer met leveranciers, rederijen en klanten. Ondanks dat Arthur nog steeds met veel plezier zijn functie vervult haalt hij de meeste energie uit het inkoopproces. Dit is dan ook de reden dat hij zich hier verder op wil toespitsen, maar helaas is dit niet mogelijk bij zijn huidige werkgever. Hij is dan ook op zoek naar een nieuwe uitdaging als Inkoper. 

Arthur is een vlotte, sociale jongeman, die communicatief sterk onderlegd is. Met zijn opgedane onderhandelingsvaardigheden weet hij altijd tot de beste deal te komen. Daarnaast is Arthur ambitieus en leergierig, en wil hij zich in zijn loopbaan blijven ontwikkelen. Zo zou hij dolgraag zijn NEVI 1 behalen.

Arthur heeft één maand opzegtermijn, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.800,- bruto per maand.

location_onRotterdam createHBO person29 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven