Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Van Rotterdam en van Supply Chain. Joël weet als geen ander hoe waardevol jouw tijd is. Om te voorkomen dat jij onnodig uren verspeelt aan het zoeken naar jouw droombaan, helpt hij jou hier graag bij! Naast tijd is er nog iets waar hij de waarde goed van in kan schatten, namelijk zijn kandidaten. Het gaat hem om jou en hij neemt pas genoegen met een aanbod wanneer deze aansluit op jouw wensen en ambities.


Vacatures

Met jouw organisatorische skills en proactieve houding ben jij in staat om de perfecte planning in elkaar te zetten. Jij weet precies hoeveel voorraad er aanwezig is en durft zelfstandig beslissingen te nemen. Klopt dit? Dan ben ik op zoek naar jou!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.400 tot €2.800
Wil jij grazen in groener gras? Neem een kijkje aan de overkant! Deze internationale organisatie biedt een vruchtbare bodem voor een Supply Chain Coördinator waar je kunt zaaien en oogsten in de net aangeboorde Spaanse markt. Van Nederlandse komaf, familiaire sferen en volop in bloei! Dit bedrijf heeft het allemaal. Wil jij een graantje meepikken? Plant je sollicitatie.

access_timeFulltime location_onHoeksche Waard euro_symbol€2.500 tot €3.800
Beginnersgeluk kan je afdwingen! Ben jij een hbo-starter? Heb jij een diploma in de richting van logistiek of supply Chain en wil jij ervaring opdoen waar je de rest van je loopbaan profijt van hebt? Doe dan een beroep op de functie Supply Chain Medewerker binnen één van de meest dynamische branches, namelijk de voedingsmiddelenindustrie.

access_timeFulltime location_onGouda euro_symbol€2.400 tot €2.600
Als Supply Chain Planner leid je de Supply Chain processen in goede banen. Je laat niets op zijn beloop. Kun je makkelijk schakelen tussen verschillende werkzaamheden en houd je van afwisseling? Als je wilt werken in een klein team binnen een internationaal bedrijf, lees dan nu verder!

access_timeFulltime location_onDordrecht euro_symbol€2.300 tot €2.800
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Na zijn hbo-opleiding Integrale Veiligheid is Yvar aan de slag gegaan als HSE medewerker bij een technische organisatie. Hierbij ondersteunde hij fieldmanager met alle HSE gerelateerde vraagstukken, was hij verantwoordelijk voor het opstellen van reddingsinformatiebladen en gaf hij veiligheidstrainingen aan nieuwe werknemers. Toen dat project afgelopen was, kreeg Yvar de kans om als QHSE Coördinator te gaan werken bij een handelsorganisatie. Hier is hij bedrijfsbreed verantwoordelijk voor alle QHSE gerelateerde zaken. Momenteel is hij alle veiligheid –en kwaliteitsprocessen aan het herinrichten, draagt hij zorg voor de juiste certificeringen en verzorgt hij de audits. Ondanks dat hij met veel plezier hier werkzaam is, valt de reisafstand toch tegen. Daarom is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging dichterbij huis. Het liefst ziet hij zichzelf in een rol als EHSS/HSE Coördinator.

Met zijn doorzettingsvermogen en doelgerichtheid weet Yvar altijd gestelde deadlines te behalen. Zo kwam hij bij zijn huidige werkgever redelijk bleu binnen op het gebied van de certificeringen, maar heeft hij het wel gepresteerd om toch de hoogst mogelijke score te behalen. Een jongen die stevig in zijn schoenen staat en een uitdaging niet uit de weg gaat. Door zijn open houding en behulpzaamheid is hij een prettig persoon om mee samen te werken.

Yvar heeft een opzegtermijn van één maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand.

location_onDordrecht createHBO person31 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Jennifer heeft meer dan 10 jaar ervaring in de Supply Chain en Logistiek. Na haar opleiding Logistiek & Economie is zij direct aan de slag gegaan als Productieplanner. In deze rol heeft zij bij verschillende organisaties meer ervaring opgedaan. Zo heeft zij snel een leidinggevende rol op zich genomen en is zij verantwoordelijk geweest voor de implementatie van een nieuw ERP-systeem. Daarnaast houdt Jennifer zich druk bezig met de optimalisatie van verschillende Supply Chain en Logistieke processen. In haar huidige rol als Supply Chain Coördinator geeft zij direct leiding aan 9 FTE. Hiernaast is zij Master Data Analist en coacht haar collega’s omtrent het ERP-systeem. Ook verdiept zij zich in Lean Six Sigma theorieën om het productieproces te optimaliseren. Jennifer is klaar voor de volgende stap en ambieert een leidinggevende rol binnen de Supply Chain.

Jennifer is een hulpvaardige vrouw met een enorme passie voor de Supply Chain wereld. Ze ondersteunt haar collega’s ten aller tijde en begeleid het gehele team naar succes. Door haar sociale vaardigheden weet zij een optimale communicatie tussen de verschillende afdelingen te bewerkstelligen. Daarnaast is Jennifer enorm gedreven en pakt snel nieuwe taken en informatie op. Ze krijgt energie van haar werk en van het begeleiden van haar collega’s. Jennifer kan snel schakelen en is in staat om ad hoc belangrijke beslissingen te nemen. Ze weet haar mannetje te staan en heeft adequate leiderschap kwaliteiten.

Jennifer heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 4.600,- bruto per maand.

location_onRotterdam createHBO person36 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000

Hayal heeft onlangs haar Master Supply Chain Management afgerond. Tussen haar pre-master en master in heeft zij een half jaar werkervaring opgedaan als Customer Service Agent bij een Logistiek Dienstverlener. Binnen haar functie was zij verantwoordelijk voor de gehele logistieke afhandeling van uitgaande goederenstromen voor één klant. Voor haar afstuderen heeft ze onderzoek verricht naar de mogelijkheden om de in- en uitgaande goederenstromen te optimaliseren door middel van digitalisering. Aan de hand van data analyses, gesprekken met in- en externe klanten en interviews met leidinggevende heeft ze knelpunten in kaart gebracht en aanbevelingen gedaan om deze te elimineren. Nu Hayal afgestudeerd is, is ze op zoek naar een eerste uitdaging binnen de Supply Chain. 

Hayal is een vriendeijke jongedame die graag samenwerkt met haar collega's. Ook tijdens haar studie heeft ze samen met een aantal studiegenoten een onderzoek opgezet binnen het warehouse van een supermarkt. Zo zijn zij erin geslaagd om een efficiëntere manier van werken te implementeren. Hayal is analytisch sterk onderlegd. Voor elk probleem is een oplossing, maar de 1e is niet altijd de beste oplossing. Zij benadert altijd meerdere invalshoeken en overweegt alle opties om te komen tot een verbetering voor de lange termijn.

Hayal is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €2.800,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

location_onRotterdam createWO person23 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Thijs heeft ruim 4 jaar ervaring opgedaan als Inkoper en is in het bezit van zijn NEVI-1 en NEVI-2 diploma. Momenteel bekleedt hij de functie Inkoopadviseur. Hij is onder andere verantwoordelijk voor minicompetities en enkel- en meervoudige procedures, waarvoor hij aanbestedingsdocumenten opstelt, offertes opvolgt, beoordeelt en advies uitbrengt. Ook beantwoord hij de nota van inlichtingen en schrijft hij de gunnings- en afwijzingsbrieven. Daarnaast heeft hij in teamverband twee Europese Aanbestedingen volledig doorlopen. Zo werkt hij samen met contractmanagement, inkopers, jusisten en materie deskundige. Ondanks dat Thijs zijn functie met plezier uitvoert, wilt hij zichzelf verder ontwikkelen binnen de Inkoop en is hij met deze reden op zoek naar een nieuwe uitdaging als Inkoper. 

Thijs is een sociale en toegankelijke jongeman die bezit over een groot doorzettingsvermogen. Hij was 21 jaar toen hij afstudeerde en heeft zich binnen 4 jaar doorontwikkeld tot een Inkoper met NEVI-1 en NEVI-2. Hij is leergierig en pakt elke mogelijkheid aan om zijn kennis te verbreden. Thijs is een goede aanvulling op een team, omdat hij kritisch naar zaken kijkt, wat ten goede komt aan het eindresultaat van een gezamelijk doel. 

location_onRotterdam createHBO person26 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven