Van Rotterdam en van Supply Chain. Joël weet als geen ander hoe waardevol jouw tijd is. Om te voorkomen dat jij onnodig uren verspeelt aan het zoeken naar jouw droombaan, helpt hij jou hier graag bij! Naast tijd is er nog iets waar hij de waarde goed van in kan schatten, namelijk zijn kandidaten. Het gaat hem om jou en hij neemt pas genoegen met een aanbod wanneer deze aansluit op jouw wensen en ambities.


Vacatures

Supply Chain Planner

Met jouw efficiënte planningsvaardigheden weet jij de Supply Chain processen optimaal in te richten en zorg jij ervoor dat er altijd op tijd kan worden geleverd. Ben jij toe aan een tweede stap in jouw carrière en wil jij dit doen bij een vooruitstrevende marktleider in de foodindustrie? Reageer dan direct!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.500 tot €3.500

Junior Inkoper

Voel jij je als een vis in het water in een commercieel-technische omgeving en staat service bij jou hoog in het vaandel? Wil jij jezelf ontwikkelen op het gebied van inkoop en werken bij een organisatie die jou stimuleert om je professionele talenten verder te ontplooien? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.200 tot €2.600

Supply Chain Planner

Ga jij geen uitdaging uit de weg en weet jij hoe je moet schakelen bij ad hoc situaties? Wil jij daarnaast in een internationale omgeving actief zijn? Jouw nieuwe uitdaging in de Supply Chain wacht op je, dus lees snel verder!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.800 tot €3.600

Inventory Planner

Zoek de balans! Kun jij evenwicht aanbrengen in het voorraadbeheer terwijl je te maken hebt met (on)verwachte externe invloeden? Jij bewerkstelligt een optimaal mogelijk aan te houden voorraad terwijl je meteen ook nee-verkoop elimineert. Ready to play?

access_timeFulltime location_onDordrecht euro_symbol€2.400 tot €3.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Loes (Inkoper)

Loes heeft ruim 12 jaar ervaring als Project Inkoper bij een internationale productieorganisatie binnen de Maritieme sector. Zij heeft in totaal voor twee verschillende divisies projectmatig ingekocht. In haar huidige functie is zij verantwoordelijk voor het gehele inkoopproces van technische componenten voor de machinekamer per toegewezen project. Hierbij onderhoudt ze contact met leveranciers omtrent prijs, leveringsvoorwaarden en capaciteit, schakelt ze dagelijks met engineers en projectleiders en is ze het aanspreekpunt bij problemen aangaande geleverde materialen. Ondanks dat ze haar functie met heel veel plezier uitvoert en enorme affiniteit heeft met de Maritieme sector, is de veranderlijke bedrijfsvoering bij haar huidige werkgever een breekpunt. Met deze reden is ze op zoek naar een soortgelijke functie binnen de Maritieme sector. 

Loes is een vriendelijke, rustige doch vrolijke vrouw waar je van op aan kunt. Dit blijkt uit dat ze geen 9 tot 5 mentaliteit heeft en zich 100% inzet voor een organisatie. Ze heeft collegialiteit hoog in het vaandel staan en springt graag bij wanneer nodig. Dit maakt haar een echte teamspeler. Dat ze nauwkeurig werkt krijgt ze doorgaans te horen van collega's. Orde op zaken hebben straalt professionaliteit uit naar zowel interne als externe betrokken partijen. 

Loes heeft één maand opzegtermijn, is 32 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.800,- bruto op basis van 32 uur per week. 

location_onRegio Rotterdam createMBO person40 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Hayal (WO Starter Supply Chain)

Hayal heeft onlangs haar Master Supply Chain Management afgerond. Tussen haar pre-master en master in heeft zij een half jaar werkervaring opgedaan als Customer Service Agent bij een Logistiek Dienstverlener. Binnen haar functie was zij verantwoordelijk voor de gehele logistieke afhandeling van uitgaande goederenstromen voor één klant. Voor haar afstuderen heeft ze onderzoek verricht naar de mogelijkheden om de in- en uitgaande goederenstromen te optimaliseren door middel van digitalisering. Aan de hand van data analyses, gesprekken met in- en externe klanten en interviews met leidinggevende heeft ze knelpunten in kaart gebracht en aanbevelingen gedaan om deze te elimineren. Nu Hayal afgestudeerd is, is ze op zoek naar een eerste uitdaging binnen de Supply Chain. 

Hayal is een vriendeijke jongedame die graag samenwerkt met haar collega's. Ook tijdens haar studie heeft ze samen met een aantal studiegenoten een onderzoek opgezet binnen het warehouse van een supermarkt. Zo zijn zij erin geslaagd om een efficiëntere manier van werken te implementeren. Hayal is analytisch sterk onderlegd. Voor elk probleem is een oplossing, maar de 1e is niet altijd de beste oplossing. Zij benadert altijd meerdere invalshoeken en overweegt alle opties om te komen tot een verbetering voor de lange termijn.

Hayal is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €2.800,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

location_onRotterdam createWO person23 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Arni (Business Analist)

Arni is in het bezit van zijn WO Bachelor Industrial Engineering en WO Master Transport & Supply Chain Management en heeft bijna 5 jaar Supply Chain ervaring opgedaan. Hij heeft zich opgewerkt tot Integrated Business (IBP) Planning Analyst bij een multinationale productieorganisatie. Arni is medeverantwoordelijk geweest voor het opzetten en professionaliseren van de IBP afdeling wereldwijd en voert hedendaags nog steeds continue verbeteringen door. De resultaten presenteert hij aan het Global Management en de Stakeholders. Daarnaast is hij eindverantwoordelijk voor zijn afdeling en draagt zorg voor een optimale forecast en demand planning op strategisch niveau tot 12 maanden vooruit, rekeninghoudend met marktontwikkelingen. Hiervoor staat hij dagelijks in contact met onder andere afdelingen, zoals Sales, Finance, Product Management, Marketing, Supply en Demand. Arni heeft de top bereikt binnen zijn huidige functie en intern zijn er geen doorgroeimogelijkheden. Hij wilt zichzelf blijven ontwikkelen en met deze reden is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de Supply Chain, bijvoorbeeld als Demand Manager.    

Arni is een principiële en rechtvaardige jongeman met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Hij is gedisciplineerd en gaat doelgericht te werk. Dit blijkt uit het feit dat hij op deze jonge leeftijd acteert op dit niveau binnen een multinational. Arni's communicatieve vaardigheden zijn sterk ontwikkeld en hij is een echte influencer. Hij weet het vertrouwen te winnen van collega's en samenwerkingen soepel te laten verlopen. 

Arni heeft één maand opzegtermijn, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.800,- bruto per maand.

location_onRegio Den Haag createWO person27 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000

Thijs (Inkoper)

Thijs heeft ruim 4 jaar ervaring opgedaan als Inkoper en is in het bezit van zijn NEVI-1 en NEVI-2 diploma. Momenteel bekleedt hij de functie Inkoopadviseur. Hij is onder andere verantwoordelijk voor minicompetities en enkel- en meervoudige procedures, waarvoor hij aanbestedingsdocumenten opstelt, offertes opvolgt, beoordeelt en advies uitbrengt. Ook beantwoord hij de nota van inlichtingen en schrijft hij de gunnings- en afwijzingsbrieven. Daarnaast heeft hij in teamverband twee Europese Aanbestedingen volledig doorlopen. Zo werkt hij samen met contractmanagement, inkopers, jusisten en materie deskundige. Ondanks dat Thijs zijn functie met plezier uitvoert, wilt hij zichzelf verder ontwikkelen binnen de Inkoop en is hij met deze reden op zoek naar een nieuwe uitdaging als Inkoper. 

Thijs is een sociale en toegankelijke jongeman die bezit over een groot doorzettingsvermogen. Hij was 21 jaar toen hij afstudeerde en heeft zich binnen 4 jaar doorontwikkeld tot een Inkoper met NEVI-1 en NEVI-2. Hij is leergierig en pakt elke mogelijkheid aan om zijn kennis te verbreden. Thijs is een goede aanvulling op een team, omdat hij kritisch naar zaken kijkt, wat ten goede komt aan het eindresultaat van een gezamelijk doel. 

location_onRotterdam createHBO person26 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven