Qua persoonlijkheid passen binnen een organisatie/afdeling weegt zwaarder dan je kennis en ervaring.

 

Het leukste aan mijn werk vind ik het sociale aspect. Je komt met zoveel verschillende mensen in contact waar je van leert, kennis mee deelt en op den duur een persoonlijke band mee opbouwt. Mijn doel is altijd om een significante bijdrage te leveren door de expertise voor organisaties in huis te halen die ze nodig hebben. Verder breng ik talenten graag een stapje verder in hun carrière, afhankelijk van hun wensen en ambities. De waardering die ik hiervoor krijg, is goudwaard.

 

Op zoek naar een nieuwe collega?

 

Bedrijven ondersteun ik bij de strategische personeelsplanning voor de lange termijn. Wanneer er behoefte is aan personeel op de supply chain afdeling vind ik binnen twee à drie weken het talent met de kennis, kunde en persoonlijkheid waarnaar u op zoek bent.

 

Eerlijkheid, transparantie en een groot verantwoordelijkheidsgevoel, dat is waar ik voor sta. Het begint allemaal bij het toegeven dat een 100% match binnen de supply chain niet bestaat. Supply chain is namelijk een breed vakgebied en bestrijkt een gehele organisatie. De inrichting van de supply chain en de samenstelling van taken en verantwoordelijkheden die vallen onder bepaalde functies verschillen per organisatie en branche. Doordat ik geruime tijd nauw samenwerk met organisaties uit verscheidene branches en veel supply chain professionals uit verschillende functiegebieden heb gesproken, beschik ik over de benodigde kennis om verbanden te leggen tussen opgedane werkervaring van talenten en functie-eisen vanuit de organisatie. Hierdoor match ik een kandidaat met een organisatie die in eerste instantie geen 100% match lijkt, maar wel een 95% succesratio heeft.

 

Goed luisteren en het stellen van de juiste vragen om de echte behoefte te achterhalen en uiteindelijk concreet samenvatten om daar een aansluitend advies over uit te brengen en maatwerk te leveren. Dat wordt vaak vergeten, maar ik adviseer u graag hierin. Ik laat niets aan het toeval of geluk over, maar ik maak de vertaalslag vanuit informatie naar gewenst resultaat. Kennis uitwisselen, marktontwikkelingen delen en samenwerkingsmogelijkheden bespreken? U kunt mij altijd bellen, mailen of whatsappen.

 

Op zoek naar een nieuwe baan?

 

Graag help ik jou met de volgende stap in je loopbaancarrière die aansluit op je visie, wensen en ambities. Dit bespaart jou de tijd en moeite die je steekt in het schrijven van motivatiebrieven en het doen van sollicitaties wat vaak niet resulteert in het gewenste resultaat. Iedereen is ergens goed in en ik ben goed in het laten opvallen en onder de aandacht brengen van kandidaten bij de door hun zelf omschreven potentiële organisaties. Kortom, ik vergroot jouw kansen op de arbeidsmarkt.

 

Qua persoonlijkheid passen binnen een organisatie/afdeling weegt zwaarder dan je kennis en ervaring. Je kunt je functie nog zo goed uitvoeren, maar wanneer je het niet naar je zin hebt staat daar geen bedrag tegenover om er te willen blijven werken. Met deze reden leer ik graag de persoon achter het cv kennen om van te voren te kunnen bepalen binnen welke organisatie je wel of niet past. Ik ben jouw aanspreekpunt voor vragen, jouw coach en luisterend oor. Jouw ontwikkeling staat namelijk bij mij voorop!

 

Heb je vragen over vacatures of wil je advies? Graag ga ik met jou het gesprek aan om te bespreken welke mogelijkheden er zijn. Je kan mij altijd bellen, mailen of whatsappen.


Vacatures

Om niet vast te roesten, is een nieuwe frisse omgeving nodig. Wanneer de uitvoering van jouw huidige Supply Chain Planner functie een koud kunstje is geworden, dan weet je dat het tijd is om te bewegen. Om hier een mogelijke richting aan te geven, lees je hier meer over een Supply Chain Planner functie die jou een nieuw doel kan geven.

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€3.200 tot €3.800
Na een aantal jaar ervaring binnen een operationele Supply Chain Planner functie wil je de overstap maken naar een meer analytische rol. Ben je op de hoogte van actuele technologische ontwikkelingen binnen de Supply Chain en ben je op zoek naar meer complexiteit, lees dan verder!

access_timeFulltime location_onOud-Beijerland euro_symbol€3.000 tot €4.000

Jij wil de wereld een betere plek maken en dat begint bij jezelf, maar alleen gaat dat veel te langzaam. Dus kan je dit het beste doen met mensen die dezelfde mindset hebben. Kom jij ’s ochtends graag je bed uit om een positieve bijdrage te leveren aan de wereld van morgen, zorg er dan voor dat je solliciteert op deze Supply Chain Planner functie!

access_timeFulltime location_onGouda euro_symbol€2.800 tot €3.500
Ben jij toe om van de Logistiek de overstap te maken naar de Supply Chain? Wil jij het verschil maken bij jouw nieuwe werkgever door het strak coördineren en het stroomlijnen van het sypply chain proces binnen de chemie? Dan is dit dé nieuwe uitdaging voor jou!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.500 tot €3.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Pascalle heeft ruim 4 jaar werkervaring als Operationeel Inkoper binnen een tweetal internationale handelsorganisaties. Zo is zij in haar huidige rol verantwoordelijk voor het operationele inkoopproces van A tot Z van eindproducten en het voorraadbeheer van zo een 5000 artikelen. Op basis van de sales forecast en historische data stel zij inkooporders op, verwerkt deze in het ERP-systeem Navision en volgt deze op. Hiervoor staat zij in contact met leveranciers omtrent prijs en leveringsvoorwaarden. Ook regelt zij het transport en onderhandeld met transporteurs over de tarieven. Daarnaast is zij, indien nodig, een aanspreekpunt voor klanten en verwerkt zij verkooporders. Ondanks dat Pascalle haar functie met plezier uitvoert, is de sfeer binnen de organisatie niet in lijn met haar persoonlijkheid. Met deze reden heeft zij het niet meer naar haar zin en is zij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Operationeel Inkoper.

Pascalle is een vrolijke en sociale vrouw. Ze luistert aandachtig naar wat een ander te zeggen heeft en speelt hier goed op in met haar communicatieve vaardigheden waardoor ze mensen overtuigd. Ze is standvastig en gaat altijd voor de beste deal. Daarnaast haalt zij voldoening uit het helpen van anderen en stelt zich daarom graag behulpzaam op. Dit maakt haar een fijne collega om mee te werken. 

Pascalle heeft één maand opzegtermijn is 24 tot 32 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.100,- bruto op basis van 40 uur per week.
location_onRotterdam createMBO person33 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Na het afronden van de STC-opleiding Luchtvaartlogistiek is Eric terechtgekomen bij een grote logistiek dienstverlener, waar hij als Projectexpediteur van A-Z verantwoordelijk is voor het organiseren van import- en exportzendingen via zeevracht, luchtvracht en wegtransport. De zendingen variëren van een enkel zakje tot zware OOG-ladingen, maar allen voor projecten op het gebied van olie en gas. Eric houdt van zijn werk en de verantwoordelijkheid die erbij komt kijken. Binnen de organisatie waar hij werkt is het al een tijd onrustig vanwege veranderend beleid en een hoog verloop. Eric merkt dat ook hij het werkplezier langzaam maar zeker aan het verliezen is doordat hij niet meer genoeg uitgedaagd wordt. Daarom is hij met Extra Talent op zoek naar een nieuwe uitdaging. Deze ziet hij het liefst in een rol binnen de Supply Chain waar hij momenteel ook naast zijn baan een studie voor volgt. 

Op ons is Eric overgekomen als een intelligente, betrouwbare jongeman die een stuk meer kennis over logistieke processen en documentatie heeft dan je zou verwachten met zijn leeftijd en werkervaring. De enthousiaste manier waarop hij over zijn werk en de logistiek vertelt is aanstekelijk en daarnaast is hij prettig en duidelijk in zijn communicatie.

Eric heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 3.100,- bruto per maand.       

location_onBarendrecht createMBO person25 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Brian is na het behalen van zijn hbo bachelor Logistics Management aan de slag gegaan als Operationeel Inkoper en heeft bijna twee jaar ervaring opgedaan. Binnen zijn functie is hij verantwoordelijk voor het inkopen van grondstoffen, halffabricaten en technische componenten en stelt hiervoor een inkoopplanning op aan de hand van de productieplanning. Zo draagt hij zorg voor dat de productie nooit stil komt te staan. Dagelijks staat hij in contact met leveranciers omtrent lopende orders en schakelt hij met interne afdelingen, zoals Sales, Logistiek, Logistiek en Kwaliteit. Ondanks dat hij het naar zijn zin heeft, is de functie niet uitdagend genoeg meer. Binnen de organisatie zijn geen doorgroeimogelijkheden waardoor hij nu op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen de Inkoop. 

Brian is een kalme en vriendelijke jongeman met een proactieve houding. Hij weet gemakkelijk te schakelen tussen verschillende taken en partijen en dit is ook waar hij zijn energie uit haalt. Tijdens zijn werkzaamheden als Operationeel Inkoper en Supply Chain Coördinator kwam hem dit goed van pas. Brian is bovendien erg behendig met Excel waardoor hij gemakkelijk data inzichtelijk maakt en analyseert. 

Brian heeft één maand opzegtermijn, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand. 
location_onBarendrecht createHBO person23 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Fabian heeft 5 jaar ervaring als Inkoper. Binnen zijn huidige functie is hij verantwoordelijk voor het inkopen van medische handelsproducten bij leveranciers wereldwijd en het voorraadbeheer van ruim 60.000 sku's. Hij onderhoudt zijn eigen leveranciersportfolio en staat dagelijks in contact met leveranciers omtrent lopende zendingen, leveringscondities en prijzen. Waar nodig voert hij de onderhandelingen of zoekt hij naar nieuwe partijen om mee samen te werken. Ook voert hij verkoop,- voorraad,- en inkoopanalyses uit om overschoten of tekorten te minimaliseren. Daarnaast onderhoud hij de relaties met fabrikanten en klanten uit de B2B markt. Helaas is er een mismatch met de organisatie waardoor Fabian niet op zijn plek zit en is hij met deze reden op zoek naar een nieuwe rol als Inkoper, Werkvoorbereider of een samengestelde functie. 

Fabian zijn enthousiasme werkt aanstekelijk. Met zijn positieve energie vult hij de ruimte. Dit brengt hij ook over op zijn team. Het is dan ook een man die het beste tot zijn recht binnen een informele omgeving. Dat hij over communicatieve vaardigheden beschikt, is terug te zien in de dagelijkse contactmomenten met leveranciers en de beurzen die hij bezoekt om nieuwe contacten te leggen en te markt te onderzoeken. Fabian steekt graag de handen uit de mouwen en neemt het voortouw in het maken van beslissingen.

Fabian heeft een opzegtermijn van één maand, is 32-36 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.650,- bruto per maand op basis van 40 uur per week. 

location_onZoetermeer createHBO person31 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven