Joël den Brinker

workConsultant Supply Chain
location_cityRotterdam

phone06 – 305 60 617
linkedin.com/in/jo%C3%ABl-den-brinker/
Joël den Brinker

Vacatures

Demand Planner - Supply Chain Specialist

Jij voorspelt de afname van producten zo goed dat er optimale voorraadniveau’s op worden nagehouden. Je bent gek op cijfers en houdt ervan om Supply Chain processen te optimaliseren. Herken jij jezelf hierin? Solliciteer dan nu!

access_timeFulltime location_onUtrecht euro_symbol€2.600 tot €3.200

Supply Chain Coördinator

Heb jij passie voor techniek en Supply Chain? Bij deze organisatie komen deze twee werelden bij elkaar en kun jij aan de slag als Supply Chain Coördinator. Je moet jezelf wel typeren als iemand die van aanpakken weet, en denkt in oplossingen en kansen. Is dit zo? Dan weet ik dat je deze kans moet grijpen. Ik zie je sollicitatie graag tegemoet!

access_timeFulltime location_onGouda euro_symbol€2.600 tot €3.200

Productieplanner

Als ervaren Productieplanner kan deze organisatie ervan op aan dat jij ervoor zorgt dat het productieproces gesmeerd loopt. Met jouw expertise vang je onverwachte situaties op en weet jij wat je te doen staat. Ben jij de bekwame Productieplanner waar deze organisatie naar op zoek is? Laat mij dat dan direct weten door te solliciteren!       

access_timeFulltime location_onRegio Drechtsteden euro_symbol€2.800 tot €3.200

Junior Supply Chain Planner

Plannen? Dat zit in je dna. Sta je aan het begin van je carrière en wil je de kneepjes van het vak te leren? Maak dan de stap van een bijbaan naar je eerste serieuze baan bij deze internationale productieorganisatie als Junior Supply Chain Planner!

access_timeFulltime location_onRegio Rotterdam euro_symbol€2.300 tot €2.600
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Christine (Productieplanner)

Christine heeft meer dan 10 jaar ervaring binnen de Supply Chain bij een drietal internationale productie organisaties. Zij is binnen verschillende functies verantwoordelijk geweest voor onder andere de productieplanning, transportplanning en commerciële binnendienst en is betrokken geweest bij verschillende interne projecten. Denk hierbij aan de implementatie van een ERP-systeem en het digitaliseren en optimaliseren van Supply Chain processen. Door een ongelukkige samenkomst van omstandigheden in haar privéomgeving, die ons alle kunnen overkomen, is er bij haar vorige werkgever uiteindelijk besloten haar contract niet te verlengen. Met deze reden is Christine op zoek naar een nieuwe uitdaging, waarin zij haar planmatige kwaliteiten kwijt kan. Het liefst gaat zij aan de slag als Productie- of Supply Chain Planner binnen een hectische en afwisselende omgeving.

Christine is op ons overgekomen als een zeer gedreven en vriendelijk persoon met een echte voorliefde voor de diversiteit die de Supply Chain te bieden heeft. Ze heeft een duidelijk beeld van haar kunnen en denkt altijd in oplossingen. Ze is zeer stressbestendig en pakt nieuwe werkzaamheden met beide handen aan.

Christine is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand.

location_onRotterdam createHBO person34 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Rick (Logistiek Coördinator)

Rick heeft zich de afgelopen 12 jaar ontwikkeld tot echte Supply Chain professional. Als Supply Chain Coördinator was hij niet alleen verantwoordelijk voor het logistieke proces, maar ook voor het opstellen van de demand planning tot 12 weken vooruit, het voorraadbeheer, en het inkopen van grondstoffen en halffabricaten. Sinds oktober vorig jaar is hij Supply Chain Planner bij een internationaal productiebedrijf. Hier stelt hij de productieplanning op tot drie maanden vooruit, koopt hij verpakkingsmateriaal in en staat hij in contact met derde partijen omtrent het logistieke proces. Omdat Rick niet zeker is of zijn contract einde van het jaar wordt verlengd, is hij zich aan het oriënteren op een nieuwe uitdaging. Het liefst gaat hij aan de slag als Productie- of Materiaal Planner bij een internationale organisatie. 

Rick weet het overzicht te houden binnen een omgeving met veel muterende factoren. Hij is analytisch sterk en heeft een Rotterdamse “niet lullen, maar poetsen”-mentaliteit. Hij heeft bij zijn vorige werkgever regelmatig werkweken van 50 tot 60 uur gemaakt; een 9-5 mentaliteit past dan ook niet bij hem. Rick is een man die houdt van uitdaging tijdens zijn werk en pakt deze dan ook met beide handen aan. Daarnaast weet hij nieuwe processen en (IT-)systemen snel onder de knie te krijgen.

Rick heeft een opzegtermijn van een maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand.

location_onRotterdam createHBO person34 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Gerard (Supply Chain Manager)

Gerard heeft ruim vijftien jaar ervaring binnen de Logistiek en Supply Chain in verscheidene leidinggevende functies. Zijn leiderschapskwaliteiten waren vanaf het eerste moment zichtbaar: nadat hij was afgestudeerd kreeg hij meteen de verantwoording over 12 fte. Daarnaast heeft hij zichzelf in een rap tempo ontwikkeld tot veelzijdige Manager en is betrokken geweest bij verschillende projecten. Zo heeft hij een verandertraject geleid, waarmee hij een kostenbesparing van ruim drie ton heeft weten te realiseren. Het vernieuwen van processen op strategisch niveau is een van zijn sterke kwaliteiten. Dit heeft Gerard over de jaren bij zijn werkgevers laten zien door niet alleen kostenbesparingen te realiseren, maar ook interne logistieke en Supply Chain processen efficiënter in te richten. Doordat hij in zijn huidige functie onvoldoende uitgedaagd wordt en zichzelf niet verder kan ontwikkelen, staat hij open voor een nieuwe uitdaging. Het liefst gaat hij aan de slag als Logistiek- of Supply Chain Project Manager.

Gerard is een veelzijdige Manager met brede kennis en ervaring, wat hij graag inzet om verandering binnen een organisatie door te voeren. Van nature is hij oplossingsgericht ingesteld, weet hij bottlenecks snel te herkennen en aan te pakken. Het liefst werkt hij projectmatig om bedrijfsprocessen te optimaliseren. Daarnaast is Gerard een rustige, doch enthousiaste, man en vormt hij met zijn brede kennis en ervaring een gesprekspartner op managementniveau.

Gerard heeft een maand opzegtermijn en een salarisindicatie van € 5.500,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onRegio Utrecht createHBO person42 jaar euro_symbolMeer dan €5.000

Arthur (Junior Inkoper)

Arthur heeft één jaar werkervaring opgedaan binnen de inkoop, verkoop en logistiek als Junior Trader. Bij een handelsorganisatie is hij verantwoordelijk voor inkomende en uitgaande goederenstromen (EMEA), onderhandelingen, en het relatiebeheer met leveranciers, rederijen en klanten. Ondanks dat Arthur nog steeds met veel plezier zijn functie vervult haalt hij de meeste energie uit het inkoopproces. Dit is dan ook de reden dat hij zich hier verder op wil toespitsen, maar helaas is dit niet mogelijk bij zijn huidige werkgever. Hij is dan ook op zoek naar een nieuwe uitdaging als Inkoper. 

Arthur is een vlotte, sociale jongeman, die communicatief sterk onderlegd is. Met zijn opgedane onderhandelingsvaardigheden weet hij altijd tot de beste deal te komen. Daarnaast is Arthur ambitieus en leergierig, en wil hij zich in zijn loopbaan blijven ontwikkelen. Zo zou hij dolgraag zijn NEVI 1 behalen.

Arthur heeft één maand opzegtermijn, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.800,- bruto per maand.

location_onRotterdam createHBO person29 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven