Joël den Brinker

workConsultant Supply Chain
location_cityRotterdam

phone06 – 305 60 617
linkedin.com/in/jo%C3%ABl-den-brinker/
Joël den Brinker

Vacatures

Stock Controller

Jij bent niet alleen communicatief vaardig, maar ook analytisch onderlegd. Beschik jij over deze unieke combinatie van eigenschappen? Ben je een whizzkid, maar ook een sociaal dier? Dan vind jij je draai binnen deze internationale organisatie als Stock Controller. Meer weten? Lees dan verder! 

access_timeFulltime location_onRegio Rotterdam euro_symbol€2.200 tot €2.600

Junior Inkoper

Sta jij je mannetje in onderhandelingen? Jij voert de boventoon in gesprekken en krijgt er een kick van wanneer je een top deal sluit. Als 'niet lullen, maar poetsen' een levenswijze is voor jou, dan ben jij uitermate geknipt voor deze internationale organisatie. Solliciteer snel!

access_timeFulltime location_onRegio Rotterdam euro_symbol€2.000 tot €2.500

Demand Planner

Jij bent een ervaren professional die beschikt over een groot analytisch vermogen en een sterke drive voor het realiseren van continue verbetering. Voel jij je goed door het leveren van een significante bijdrage aan business resultaten? Lees dan snel verder.

access_timeFulltime location_onRegio Drechtsteden euro_symbol€4.000 tot €5.000

Demand Planner

Seizoensinvloeden bepalen de vraag en aan jou de taak om het aanbod hierop af te stemmen. Eenvoudig is dat niet, omdat je te maken krijgt met meerdere factoren die invloed uitoefenen op dit proces. Een uitdaging an sich! Ben jij een analyticus en pragmatisch ingesteld? Dan ben ik op zoek naar jou. 

access_timeFulltime location_onRegio Rotterdam euro_symbol€2.600 tot €3.200
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Maaike (Supply Chain Planner)

Maaike heeft bijna tien jaar ervaring opgedaan binnen een drietal internationale organisaties. Bij een van deze organisaties was zij betrokken bij diverse interne projecten. Ze heeft, door het managen en optimaliseren van voorraadniveaus en aanvulzendingen, een voorraadafname van vijf procent gerealiseerd terwijl de omzet met zeven procent steeg ten opzichte van het voorgaande jaar. De laatste vijf jaar is Maaike verantwoordelijk geweest voor de productieplanning, het opstellen van de forecast en heeft zij het vervoer van A tot Z, van de productielocatie naar de klant, op zich genomen. Omdat Maaike veel energie haalt uit het opzetten van projecten, optimaliseren van processen en het initiëren van Lean binnen de organisatie, en zij haar interim project met succes heeft afgerond, is zij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Logistics Engineer. 

Maaike is een pragmatische en daadkrachtige vrouw, die oplossingsgericht is ingesteld en bottlenecks graag tackelt. Haar kracht ligt vooral in het optimaliseren en herstructureren van Supply Chain processen, en het samenwerken met betrokken collega's. Ze is analytisch sterk onderlegd en draait operationeel ook makkelijk mee. Ze vormt door haar brede kennis en opgedane ervaring een gesprekspartner op management niveau.

Maaike is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.500,- bruto per maand. 

location_onRegio Rotterdam createWO person36 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000

Rick (Logistiek Coördinator)

Rick heeft zich de afgelopen 12 jaar ontwikkeld tot echte Supply Chain professional. Als Supply Chain Coördinator was hij niet alleen verantwoordelijk voor het logistieke proces, maar ook voor het opstellen van de demand planning tot 12 weken vooruit, het voorraadbeheer, en het inkopen van grondstoffen en halffabricaten. Sinds oktober vorig jaar is hij Supply Chain Planner bij een internationaal productiebedrijf. Hier stelt hij de productieplanning op tot drie maanden vooruit, koopt hij verpakkingsmateriaal in en staat hij in contact met derde partijen omtrent het logistieke proces. Omdat Rick niet zeker is of zijn contract einde van het jaar wordt verlengd, is hij zich aan het oriënteren op een nieuwe uitdaging. Het liefst gaat hij aan de slag als Productie- of Materiaal Planner bij een internationale organisatie. 

Rick weet het overzicht te houden binnen een omgeving met veel muterende factoren. Hij is analytisch sterk en heeft een Rotterdamse “niet lullen, maar poetsen”-mentaliteit. Hij heeft bij zijn vorige werkgever regelmatig werkweken van 50 tot 60 uur gemaakt; een 9-5 mentaliteit past dan ook niet bij hem. Rick is een man die houdt van uitdaging tijdens zijn werk en pakt deze dan ook met beide handen aan. Daarnaast weet hij nieuwe processen en (IT-)systemen snel onder de knie te krijgen.

Rick heeft een opzegtermijn van een maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand.

location_onRotterdam createHBO person34 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Gerard (Supply Chain Manager)

Gerard heeft ruim vijftien jaar ervaring binnen de Logistiek en Supply Chain in verscheidene leidinggevende functies. Zijn leiderschapskwaliteiten waren vanaf het eerste moment zichtbaar: nadat hij was afgestudeerd kreeg hij meteen de verantwoording over 12 fte. Daarnaast heeft hij zichzelf in een rap tempo ontwikkeld tot veelzijdige Manager en is betrokken geweest bij verschillende projecten. Zo heeft hij een verandertraject geleid, waarmee hij een kostenbesparing van ruim drie ton heeft weten te realiseren. Het vernieuwen van processen op strategisch niveau is een van zijn sterke kwaliteiten. Dit heeft Gerard over de jaren bij zijn werkgevers laten zien door niet alleen kostenbesparingen te realiseren, maar ook interne logistieke en Supply Chain processen efficiënter in te richten. Doordat hij in zijn huidige functie onvoldoende uitgedaagd wordt en zichzelf niet verder kan ontwikkelen, staat hij open voor een nieuwe uitdaging. Het liefst gaat hij aan de slag als Logistiek- of Supply Chain Project Manager.

Gerard is een veelzijdige Manager met brede kennis en ervaring, wat hij graag inzet om verandering binnen een organisatie door te voeren. Van nature is hij oplossingsgericht ingesteld, weet hij bottlenecks snel te herkennen en aan te pakken. Het liefst werkt hij projectmatig om bedrijfsprocessen te optimaliseren. Daarnaast is Gerard een rustige, doch enthousiaste, man en vormt hij met zijn brede kennis en ervaring een gesprekspartner op managementniveau.

Gerard heeft een maand opzegtermijn en een salarisindicatie van € 5.500,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onRegio Utrecht createHBO person42 jaar euro_symbolMeer dan €5.000

Arthur (Junior Inkoper)

Arthur heeft één jaar werkervaring opgedaan binnen de inkoop, verkoop en logistiek als Junior Trader. Bij een handelsorganisatie is hij verantwoordelijk voor inkomende en uitgaande goederenstromen (EMEA), onderhandelingen, en het relatiebeheer met leveranciers, rederijen en klanten. Ondanks dat Arthur nog steeds met veel plezier zijn functie vervult haalt hij de meeste energie uit het inkoopproces. Dit is dan ook de reden dat hij zich hier verder op wil toespitsen, maar helaas is dit niet mogelijk bij zijn huidige werkgever. Hij is dan ook op zoek naar een nieuwe uitdaging als Inkoper. 

Arthur is een vlotte, sociale jongeman, die communicatief sterk onderlegd is. Met zijn opgedane onderhandelingsvaardigheden weet hij altijd tot de beste deal te komen. Daarnaast is Arthur ambitieus en leergierig, en wil hij zich in zijn loopbaan blijven ontwikkelen. Zo zou hij dolgraag zijn NEVI 1 behalen.

Arthur heeft één maand opzegtermijn, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.800,- bruto per maand.

location_onRotterdam createHBO person29 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven