Qua persoonlijkheid passen binnen een organisatie/afdeling weegt zwaarder dan je kennis en ervaring.

Het leukste aan mijn werk vind ik het sociale aspect. Je komt met zoveel verschillende mensen in contact waar je van leert, kennis mee deelt en op den duur een persoonlijke band mee opbouwt. Mijn doel is altijd om een significante bijdrage te leveren door de expertise voor organisaties in huis te halen die ze nodig hebben. Verder breng ik talenten graag een stapje verder in hun carrière, afhankelijk van hun wensen en ambities. De waardering die ik hiervoor krijg, is goudwaard.

Op zoek naar een nieuwe collega?

Bedrijven ondersteun ik bij de strategische personeelsplanning voor de lange termijn. Wanneer er behoefte is aan personeel op de supply chain afdeling vind ik binnen twee à drie weken het talent met de kennis, kunde en persoonlijkheid waarnaar u op zoek bent.

Eerlijkheid, transparantie en een groot verantwoordelijkheidsgevoel, dat is waar ik voor sta. Het begint allemaal bij het toegeven dat een 100% match binnen de supply chain niet bestaat. Supply chain is namelijk een breed vakgebied en bestrijkt een gehele organisatie. De inrichting van de supply chain en de samenstelling van taken en verantwoordelijkheden die vallen onder bepaalde functies verschillen per organisatie en branche. Doordat ik geruime tijd nauw samenwerk met organisaties uit verscheidene branches en veel supply chain professionals uit verschillende functiegebieden heb gesproken, beschik ik over de benodigde kennis om verbanden te leggen tussen opgedane werkervaring van talenten en functie-eisen vanuit de organisatie. Hierdoor match ik een kandidaat met een organisatie die in eerste instantie geen 100% match lijkt, maar wel een 95% succesratio heeft.

Goed luisteren en het stellen van de juiste vragen om de echte behoefte te achterhalen en uiteindelijk concreet samenvatten om daar een aansluitend advies over uit te brengen en maatwerk te leveren. Dat wordt vaak vergeten, maar ik adviseer u graag hierin. Ik laat niets aan het toeval of geluk over, maar ik maak de vertaalslag vanuit informatie naar gewenst resultaat. Kennis uitwisselen, marktontwikkelingen delen en samenwerkingsmogelijkheden bespreken? U kunt mij altijd bellen, mailen of whatsappen.

Op zoek naar een nieuwe baan?

Graag help ik jou met de volgende stap in je loopbaancarrière die aansluit op je visie, wensen en ambities. Dit bespaart jou de tijd en moeite die je steekt in het schrijven van motivatiebrieven en het doen van sollicitaties wat vaak niet resulteert in het gewenste resultaat. Iedereen is ergens goed in en ik ben goed in het laten opvallen en onder de aandacht brengen van kandidaten bij de door hun zelf omschreven potentiële organisaties. Kortom, ik vergroot jouw kansen op de arbeidsmarkt.

Qua persoonlijkheid passen binnen een organisatie/afdeling weegt zwaarder dan je kennis en ervaring. Je kunt je functie nog zo goed uitvoeren, maar wanneer je het niet naar je zin hebt staat daar geen bedrag tegenover om er te willen blijven werken. Met deze reden leer ik graag de persoon achter het cv kennen om van te voren te kunnen bepalen binnen welke organisatie je wel of niet past. Ik ben jouw aanspreekpunt voor vragen, jouw coach en luisterend oor. Jouw ontwikkeling staat namelijk bij mij voorop!

Heb je vragen over vacatures of wil je advies? Graag ga ik met jou het gesprek aan om te bespreken welke mogelijkheden er zijn. Je kan mij altijd bellen, mailen of whatsappen.


Vacatures

Met jouw efficiënte planningsvaardigheden weet jij de Supply Chain processen optimaal in te richten en zorg jij ervoor dat er altijd op tijd kan worden geleverd. Ben jij toe aan een tweede stap in jouw carrière en wil jij dit doen bij een vooruitstrevende marktleider in de foodindustrie? Reageer dan direct!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€3.000 tot €3.500
Starters opgelet! Met jouw hands-on-mentaliteit weet jij de totale productie- en logistieke processen te coördineren. Wil je werken in een dynamische omgeving waarbij je veel verantwoordelijkheid krijgt? Dan heb ik dé perfecte baan voor je!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.200 tot €2.900

Net van school en je wilt  nu praktijkervaring opdoen! Ben je op zoek naar een avontuurlijke functie als Junior Supply Chain Planner? Ga dan aan de slag binnen deze internationale organisatie, waar een prettige en informele sfeer de boventoon voert. Ben je 'ready'?    

access_timeFulltime location_onDen Haag euro_symbol€2.300 tot €2.600
Ben jij toe aan een frisse uitdaging als Productieplanner / Werkvoorbereider  in een totaal nieuwe setting? Jij vindt het leuk om een andere, maar een unieke branche te leren kennen. Spreekt dit jou aan, dan nodig ik jou graag uit om hier een vervolg aan te geven!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.500 tot €3.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Esra heeft zijn master Supply Chain Management behaald. Voor zijn scirptie heeft hij, aan de hand van de LEAN methodiek, onderzoek verricht naar de mogelijkheden om de capaciteit in het warehouse optimaal te benutten waardoor tijdbesparing gerealiseerd kan worden. Hiervoor heeft hij kwantitatief onderzoek verricht. Zo heeft hij meerdere interviews afgenomen en data uit het WMS-systeem geanalyseerd. De uitkomst van zijn onderzoek wees uit dat de parameters van het WMS-systeem anders ingesteld moesten worden om de routes van de reachtrucks te optimaliseren. Zijn bevindingen heeft hij gepresenteerd aan de ceo en transport manager. Nu Esra klaar is met studeren wilt hij dolgraag aan de slag. Met deze reden is hij op zoek naar een eerste uitdaging binnen de Supply Chain. 

Esra is een spontane, sociale en ambitieuse jongeman die het beste uit zich zelf wilt halen. Hij is gestart op het vmbo en was toen al vastberaden dat hij het hoogsthaalbare diploma wilde behalen. En dat is hem gelukt. 

Esra is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand

location_onZwijndrecht createWO person25 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Esmeralda heeft bijna twee jaar ervaring als Supply Chain Planner bij een internationale productieorganisatie binnen de biotechnologie. Zij is verantwoordelijk voor het supply chain proces van a tot z van jonge planten rekeninghoudend met uiteenlopende lead-times. Ze draagt zorg voor het complexe voorraadbeheer van het gehele assortiment jonge planten van meerdere locaties in binnen- en buitenland. Bij constatering van afwijkingen, zoals tekorten of overschotten, lost zij ze op en alloceert de voorraden. Hiervoor staat zij dagelijks in contact met interne- en externe afdelingen, zoals Customer Service, Sales en Teelt omtrent kwaliteit, kwantiteit, beschikbaarheid en levertijden. Over de voortgang stelt zij KPI-rapportages op en adviseert leidingevende om de efficiency van de werkprocessen te verhogen. Zo schrijft zij ook werkinstructies voor de afdeling en werkt zij nieuw personeel in. Ondanks dat Esmeralda haar functie met plezier uitvoert en geniet van de hektiek die erbij komt kijken, is zij op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een werkgever die haar vastigheid kan bieden. Het liefst gaat zij elders aan de slag als Supply Chain Planner.

Esmeralda is een sociale vrouw met een enorme dosis doorzettingsvermogen. Zij heeft hard gewerkt om te komen waar zij nu staat. Oorspronkelijk komt ze van Aruba waar ze na het behalen van haar mavo-diploma een staatsexamen havo in twee jaar heeft afgerond om in Nederland een hbo-studie te kunnen volgen. Tijdens het najagen van haar dromen werd ze onverwacht moeder, maar dat heeft haar niet tegengehouden om te slagen. Ze is gemotiveerd en een voorbeeld voor anderen. Je kunt haar omschrijven als behulpzaam en een teamplayer, waardoor ze altijd klaar staat om collega's te helpen.

Esmeralda heeft één maand opzegtermijn, is 32 uur p/w beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.800,- bruto per maand.

location_onRotterdam createHBO person32 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Na het afronden van de STC-opleiding Luchtvaartlogistiek is Eric terechtgekomen bij een grote logistiek dienstverlener, waar hij als Projectexpediteur van A-Z verantwoordelijk is voor het organiseren van import- en exportzendingen via zeevracht, luchtvracht en wegtransport. De zendingen variëren van een enkel zakje tot zware OOG-ladingen, maar allen voor projecten op het gebied van olie en gas. Eric houdt van zijn werk en de verantwoordelijkheid die erbij komt kijken. Binnen de organisatie waar hij werkt is het al een tijd onrustig vanwege veranderend beleid en een hoog verloop. Eric merkt dat ook hij het werkplezier langzaam maar zeker aan het verliezen is doordat hij niet meer genoeg uitgedaagd wordt. Daarom is hij met Extra Talent op zoek naar een nieuwe uitdaging. Deze ziet hij het liefst in een rol binnen de Supply Chain waar hij momenteel ook naast zijn baan een studie voor volgt. 

Op ons is Eric overgekomen als een intelligente, betrouwbare jongeman die een stuk meer kennis over logistieke processen en documentatie heeft dan je zou verwachten met zijn leeftijd en werkervaring. De enthousiaste manier waarop hij over zijn werk en de logistiek vertelt is aanstekelijk en daarnaast is hij prettig en duidelijk in zijn communicatie.

Eric heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 3.100,- bruto per maand.       

location_onBarendrecht createMBO person25 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Fabian heeft 5 jaar ervaring als Inkoper. Binnen zijn huidige functie is hij verantwoordelijk voor het inkopen van medische handelsproducten bij leveranciers wereldwijd en het voorraadbeheer van ruim 60.000 sku's. Hij onderhoudt zijn eigen leveranciersportfolio en staat dagelijks in contact met leveranciers omtrent lopende zendingen, leveringscondities en prijzen. Waar nodig voert hij de onderhandelingen of zoekt hij naar nieuwe partijen om mee samen te werken. Ook voert hij verkoop,- voorraad,- en inkoopanalyses uit om overschoten of tekorten te minimaliseren. Daarnaast onderhoud hij de relaties met fabrikanten en klanten uit de B2B markt. Helaas is er een mismatch met de organisatie waardoor Fabian niet op zijn plek zit en is hij met deze reden op zoek naar een nieuwe rol als Inkoper, Werkvoorbereider of een samengestelde functie. 

Fabian zijn enthousiasme werkt aanstekelijk. Met zijn positieve energie vult hij de ruimte. Dit brengt hij ook over op zijn team. Het is dan ook een man die het beste tot zijn recht binnen een informele omgeving. Dat hij over communicatieve vaardigheden beschikt, is terug te zien in de dagelijkse contactmomenten met leveranciers en de beurzen die hij bezoekt om nieuwe contacten te leggen en te markt te onderzoeken. Fabian steekt graag de handen uit de mouwen en neemt het voortouw in het maken van beslissingen.

Fabian heeft een opzegtermijn van één maand, is 32-36 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.650,- bruto per maand op basis van 40 uur per week. 

location_onZoetermeer createHBO person31 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven