Van Rotterdam en van Supply Chain. Joël weet als geen ander hoe waardevol uw tijd is. Om te voorkomen dat u onnodig uren verspeelt aan het zoeken van de juiste kandidaten helpt hij u hier graag bij! Naast tijd is er nog iets waar hij de waarde goed van in kan schatten, namelijk zijn kandidaten. Het gaat hem om de behoefte en wensen op de afdeling Supply Chain en hij neemt pas genoegen met talent op de juiste plek.


Vacatures

Vind jij duurzaamheid belangrijk en wil je bijdrage leveren aan een circulaire economie? Als jij ervaring hebt als Inkoper en zelfstandig Europese aanbestedingstrajecten kan uitvoeren, dan bied ik jou deze kans graag. Reageer vandaag nog! 

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€3.500 tot €4.500
Ben jij een Project Inkoper met 3 tot 5 jaar ervaring die van de hoed en de rand weet als het gaat om projectmatig inkopen en alle processen die daarbij komen kijken? Je moet er niet alleen klaar voor zijn, maar het ook leuk vinden om de inkoopafdeling verder te professionaliseren en junior inkopers op te leiden tot echte inkooptalenten. Kortom, ik ben op zoek naar bron van kennis en inspiratie! 

access_timeFulltime location_onDen Haag euro_symbol€3.500 tot €4.000

Ben jij degene die precies weet wat de klant wil, hoe zij dat wil en dit ook precies zo weet te regelen? Lees dan snel verder wat jouw nieuwe rol je kan brengen en solliciteer direct!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€3.000 tot €3.600

Je hebt oog voor detail en zoekt uitdagingen op. Zet je graag (letterlijk) de bloemetjes buiten? Dat is mooi! Deze fleurige organisatie is op zoek naar een Supply Chain Medewerker die de handen uit de mouwen durft te steken.

access_timeFulltime location_onDen Haag euro_symbol€2.200 tot €3.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Kelly heeft ruim 6 jaar ervaring als Technisch Inkoper, waarvan het afgelopen jaar als Project Inkoper bij een internationale productieorganisatie. Binnen haar functie is zij verantwoordelijk voor het gehele inkoopproces van A tot Z van staal, technische componenten en materiaal per toegewezen project. Ze begeleidt onder andere het offertetraject, schakelt dagelijks met engineers en projectleiders, onderhoudt contact met leveranciers en voert de onderhandelingen uit, stelt raamcontracten op en bewaakt het orderproces,etc. Daarnaast is ze teamlid bij een lopend intern project waarbinnen een 'denktank' is opgezet om in teamverband inkoopprocessen te optimaliseren. Ondanks dat ze haar functie met heel veel plezier uitvoert, wordt haar contract vanwege COVID-19 niet verlengd. Met deze reden is ze op zoek naar een nieuwe uitdaging als Inkoper.

Kim is een energieke vrouw die gepassioneerd is over haar vakgebied. Ze is communicatief zeer vaardig en daarnaast standvastig. Dit komt ten goede wanneer zij de gesprekken voert met leveranciers, want zo sluit zij de beste deals. Ze is gedreven, werkt hard en is betrokken bij de organisaties waar ze voor werkt. Zo heeft bijvoorbeeld tot twee keer toe naast haar rol als Technisch Inkoper een ERP-systeem geïmplementeerd om de bedrijfsprocessen naar een hoger plan te tillen.

Kim heeft een opzegtermijn van twee weken, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.800,- bruto per maand.

location_onregio Rotterdam createHBO person29 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Jennifer heeft meer dan 10 jaar ervaring in de Supply Chain en Logistiek. Na haar opleiding Logistiek & Economie is zij direct aan de slag gegaan als Productieplanner. In deze rol heeft zij bij verschillende organisaties meer ervaring opgedaan. Zo heeft zij snel een leidinggevende rol op zich genomen en is zij verantwoordelijk geweest voor de implementatie van een nieuw ERP-systeem. Daarnaast houdt Jennifer zich druk bezig met de optimalisatie van verschillende Supply Chain en Logistieke processen. In haar huidige rol als Supply Chain Coördinator geeft zij direct leiding aan 9 FTE. Hiernaast is zij Master Data Analist en coacht haar collega’s omtrent het ERP-systeem. Ook verdiept zij zich in Lean Six Sigma theorieën om het productieproces te optimaliseren. Jennifer is klaar voor de volgende stap en ambieert een leidinggevende rol binnen de Supply Chain.

Jennifer is een hulpvaardige vrouw met een enorme passie voor de Supply Chain wereld. Ze ondersteunt haar collega’s ten aller tijde en begeleid het gehele team naar succes. Door haar sociale vaardigheden weet zij een optimale communicatie tussen de verschillende afdelingen te bewerkstelligen. Daarnaast is Jennifer enorm gedreven en pakt snel nieuwe taken en informatie op. Ze krijgt energie van haar werk en van het begeleiden van haar collega’s. Jennifer kan snel schakelen en is in staat om ad hoc belangrijke beslissingen te nemen. Ze weet haar mannetje te staan en heeft adequate leiderschap kwaliteiten.

Jennifer heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 4.600,- bruto per maand.

location_onRotterdam createHBO person36 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000
Roy heeft na het behalen van zijn WO Master Supply Chain Management ruim anderhalf jaar werkervaring opgedaan als Supply Chain Medewerker. Binnen zijn functie is hij verantwoordelijk voor de inkoop, productie en verkoop van jonge planten en het bewaken van het supply chain proces om de leverbetrouwbaarheid van 97% te waarborgen. Hij heeft dagelijks nauw contact met productielocaties in Afrika, Supply Chain Planners en de afdeling Productie om processen efficient te laten verlopen. Hij koopt in bij eigen productielocaties, stelt de productieplanning op voor het handmatig of machinaal steken van stekken en overschotten bied hij actief aan bij klanten om maximaal rendement te behalen. Bij tekorten schakelt hij met Supply Chain Planners voor alternatieven. Ondanks dat hij het naar zijn zin heeft bij zijn huidige werkgever haalt hij niet meer voldoende uitdaging uit de functie. Doorgroeimogelijkheden zijn door gevolgen van COVID-19 niet mogelijk en met deze reden is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de Supply Chain. 

Roy is een sympathieke en vriendelijke jongeman en een sportief type. Zo zit hij in het selectieteam bij zijn plaatselijke voetbalclub en is hij regelmatig in de sportschool te vinden. Daarnaast is hij is te typeren als een échte doorzetter en wilt graag het beste uit zich zelf halen. Dit kun je terugzien in zijn behaalde diploma's en de wil om uitgedaagd te blijven op zowel privé als zakelijk vlak. 

Roy heeft één maand opzegtermijn, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. 
location_onDordrecht createWO person24 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Thijs heeft ruim 4 jaar ervaring opgedaan als Inkoper en is in het bezit van zijn NEVI-1 en NEVI-2 diploma. Momenteel bekleedt hij de functie Inkoopadviseur. Hij is onder andere verantwoordelijk voor minicompetities en enkel- en meervoudige procedures, waarvoor hij aanbestedingsdocumenten opstelt, offertes opvolgt, beoordeelt en advies uitbrengt. Ook beantwoord hij de nota van inlichtingen en schrijft hij de gunnings- en afwijzingsbrieven. Daarnaast heeft hij in teamverband twee Europese Aanbestedingen volledig doorlopen. Zo werkt hij samen met contractmanagement, inkopers, jusisten en materie deskundige. Ondanks dat Thijs zijn functie met plezier uitvoert, wilt hij zichzelf verder ontwikkelen binnen de Inkoop en is hij met deze reden op zoek naar een nieuwe uitdaging als Inkoper. 

Thijs is een sociale en toegankelijke jongeman die bezit over een groot doorzettingsvermogen. Hij was 21 jaar toen hij afstudeerde en heeft zich binnen 4 jaar doorontwikkeld tot een Inkoper met NEVI-1 en NEVI-2. Hij is leergierig en pakt elke mogelijkheid aan om zijn kennis te verbreden. Thijs is een goede aanvulling op een team, omdat hij kritisch naar zaken kijkt, wat ten goede komt aan het eindresultaat van een gezamelijk doel. 

location_onRotterdam createHBO person26 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven