Joël den Brinker

workConsultant Supply Chain
location_cityRotterdam

phone06 – 305 60 617
linkedin.com/in/jo%C3%ABl-den-brinker/
Joël den Brinker

Van Rotterdam en van Supply Chain. Joël weet als geen ander hoe waardevol jouw tijd is. Om te voorkomen dat jij onnodig uren verspeelt aan het zoeken naar jouw droombaan, helpt hij jou hier graag bij! Naast tijd is er nog iets waar hij de waarde goed van in kan schatten, namelijk zijn kandidaten. Het gaat hem om jou en hij neemt pas genoegen met een aanbod wanneer deze aansluit op jouw wensen en ambities.

Vacatures

Materiaal Planner

Ter land, ter zee en in de lucht! Jij zorgt voor een tijdige bevoorrading van warehouses over de hele wereld en houdt er een optimaal voorraadniveau op na. Zie jij je kans schoon om aan de slag te gaan bij een internationale organisatie, dan ben je een muisklik verwijderd van solliciteren. Hit this button!

access_timeFulltime location_onRegio Drechtsteden euro_symbol€2.700 tot €3.500

Junior Supply Chain Planner

Plannen? Dat zit in je dna. Sta je aan het begin van je carrière en wil je de kneepjes van het vak te leren? Maak dan de stap van een bijbaan naar je eerste serieuze baan bij deze internationale productieorganisatie als Junior Supply Chain Planner!

access_timeFulltime location_onRegio Rotterdam euro_symbol€2.300 tot €2.600

WO Starters Supply Chain

Een chronisch slaaptekort en geen sociaal leven meer. Alles voor dat felbegeerde papiertje! Als je je diploma eenmaal in bezit hebt, wat dan? Aan de slag als… hmm? Ik kan je op weg helpen om de juiste keuze te maken. Je bent van harte welkom voor een oriënterend gesprek, ook als je heel goed weet wat je wilt. Ik heb de komende tijd 5 plekken! Dus bel, mail, fax, stuur een brief, pm of piep me op.

access_timeFulltime location_onZuid-Holland euro_symbol€2.600 tot €2.900

Supply Chain Coördinator

Uit chaos ontstaat orde en om orde op zaken te stellen zorg jij aan de voorkant voor een gestroomlijnde klantorderflow. Kun jij ervoor zorgen dat de rust wederkeert in een hectische werkomgeving? Leg de basis voor een optimale uitgaande goederenstroom en je collega’s zullen je dankbaar zijn. Je mag reageren!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.200 tot €2.600
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Anouk (Junior Inkoper)

Anouk is na het behalen van haar hbo-diploma aan de slag gegaan op de Supply Chain afdeling bij een internationale handelsorganisatie. In haar functie als Assistent Inkoper is ze de spil tussen de afdelingen Sales, Inkoop en Facturatie. Zo is ze verantwoordelijk voor het verwerken en opvolgen van orders, onderhoud ze contact met leveranciers wereldwijd, regelt ze het lucht-, zee-, en wegtransport en is ze de controlerende factor. Ondanks dat Anna met plezier werkt bij haar huidige werkgever vind ze dat de functie niet uitdagend genoeg voor haar is. Binnen de organisatie zijn er geen mogelijkheden en is zij met deze twee redenen op zoek naar een nieuwe uitdaging. Het liefst gaat ze aan de slag als Junior Inkoper, Supply Chain Planner of Supply Chain Coördinator. 

Anouk is een sociale en rationele jongedame die heel goed weet wat ze wilt. Ze is makkelijk in de omgang, maar weet haar grenzen ook goed aan te geven. Je kunt haar omschrijven als een doorzetter en geeft niet gauw op, want als Anouk haar tanden ergens inzet gaat ze er voor de volle 100% tegenaan. Daarnaast is ze oplossingsgericht en proactief ingesteld. Problemen pakt ze direct met beide handen aan en lost ze op.   

Anouk heeft één maand opzegtermijn, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand. 

location_onDrechtsteden createHBO person22 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Mira (Supply Chain Planner)

Mira staat aan de vooravond van het behalen van haar hbo-diploma International Business & Management. Binnen haar studie heeft zij zich gespecialiseerd in de Supply Chain. In haar afstudeerstage bij een productieorganisatie heeft zij onderzoek verricht naar de mogelijkheden om het uitbesteedde assemblageproces te integreren in het in-house productieproces. Hierbij heeft ze een volledige stakeholders- en kostenanalyse uitgevoerd voor het huidige en nieuwe scenario. Over de uitkomst van het onderzoek heeft ze een advies uitgebracht en mocht de implementatie zelf uitvoeren. Ze heeft een kostenbesparing gerealiseerd van € 250.000,- op jaarbasis. Mira is gedreven om aan de slag te gaan binnen de Supply Chain om haarzelf binnen het vakgebied te ontwikkelen. Met deze reden is zij op zoek naar een uitdaging als Junior Supply Chain Planner of Supply Chain Coördinator. 

Mira is een kalme, maar sprankelende en vriendelijke dame. Ze is ambitieus en weet van aanpakken. Dit blijkt uit dat ze pas 8 jaar woonachtig is in Nederland en al mooie stappen heeft gezet. De Nederlandse taal leren en beheersen is al een kunst op zich, maar uiteraard is het behalen van haar mbo- en hbo-diploma bewonderenswaardig. Mira werkt geordend en is stressbestendig, waardoor zij in staat is om op veranderlijke situaties adequaat te reageren. Naast haar analytische kwaliteiten is ze is praktisch en oplossingsgericht ingesteld.

Mira is per 1 februari 2019 fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.300,- bruto per maand.

location_onSpijkenisse createHBO person33 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Martijn (Inkoper)

Martijn is bijna 7 jaar werkzaam voor een internationale handelsorganisatie. Door de jaren heen heeft Martijn meerdere stappen gezet en heeft hij zichzelf opgewerkt tot Inkoper met leidinggevende activiteiten. Momenteel geeft hij leiding aan een afdeling van 15FTE, onderhoud hij het leveranciersbestand, stelt hij inkoopcontracten op en is hij verantwoordelijk voor het inkopen van FMCG-producten. Tevens is hij het aanspreekpunt voor collega's omtrent e-commerce activiteiten. Daarnaast is hij betrokken geweest bij meerdere interne projecten. Zo heeft hij als Senior Shop Manager de winkelverkoop van zijn productgroep met 10% doen laten stijgen en als Category Manager Online de conversie met 4% verhoogd. Omdat de afgelopen jaren meerdere re-organisaties hebben plaatsgevonden en zijn plek binnen de organisatie niet zeker is, is Martijn op zoek naar een nieuwe uitdaging als Senior Inkoper of Inkoopmanager. 

Martijn is een serieuze en zeer competente jongeman die zijn ambities nastreeft. Hij is een geboren leider en voelt zich comfortabel in dergelijke functies. Met de overtuigingskracht waarover hij beschikt weet hij neuzen in de organisatie dezelfde kant op te krijgen om zo samen het gezamenlijke doel te behalen. Collega's weet hij te motiveren en hij neemt ze graag mee in een leerproces, want persoonlijke ontwikkeling staat voorop. Al met al is Martijn een bron kennis en inspiratie en wilt hij een vertrouwelijk aanspreekpunt zijn voor partners, collega's en klanten.

Martijn heeft één maand opzegtermijn, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.750,- bruto per maand. 

location_onRegio Rotterdam createHBO person30 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Arni (Business Analist)

Arni is in het bezit van zijn WO Bachelor Industrial Engineering en WO Master Transport & Supply Chain Management en heeft bijna 5 jaar Supply Chain ervaring opgedaan. Hij heeft zich opgewerkt tot Integrated Business (IBP) Planning Analyst bij een multinationale productieorganisatie. Arni is medeverantwoordelijk geweest voor het opzetten en professionaliseren van de IBP afdeling wereldwijd en voert hedendaags nog steeds continue verbeteringen door. De resultaten presenteert hij aan het Global Management en de Stakeholders. Daarnaast is hij eindverantwoordelijk voor zijn afdeling en draagt zorg voor een optimale forecast en demand planning op strategisch niveau tot 12 maanden vooruit, rekeninghoudend met marktontwikkelingen. Hiervoor staat hij dagelijks in contact met onder andere afdelingen, zoals Sales, Finance, Product Management, Marketing, Supply en Demand. Arni heeft de top bereikt binnen zijn huidige functie en intern zijn er geen doorgroeimogelijkheden. Hij wilt zichzelf blijven ontwikkelen en met deze reden is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de Supply Chain, bijvoorbeeld als Demand Manager.    

Arni is een principiële en rechtvaardige jongeman met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Hij is gedisciplineerd en gaat doelgericht te werk. Dit blijkt uit het feit dat hij op deze jonge leeftijd acteert op dit niveau binnen een multinational. Arni's communicatieve vaardigheden zijn sterk ontwikkeld en hij is een echte influencer. Hij weet het vertrouwen te winnen van collega's en samenwerkingen soepel te laten verlopen. 

Arni heeft één maand opzegtermijn, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.800,- bruto per maand.

location_onRegio Den Haag createWO person27 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000
Meer kandidaten weergeven