Joël den Brinker

workConsultant Supply Chain
location_cityRotterdam

phone06 – 305 60 617
linkedin.com/in/jo%C3%ABl-den-brinker/
Joël den Brinker

Van Rotterdam en van Supply Chain. Joël weet als geen ander hoe waardevol jouw tijd is. Om te voorkomen dat jij onnodig uren verspeelt aan het zoeken naar jouw droombaan, helpt hij jou hier graag bij! Naast tijd is er nog iets waar hij de waarde goed van in kan schatten, namelijk zijn kandidaten. Het gaat hem om jou en hij neemt pas genoegen met een aanbod wanneer deze aansluit op jouw wensen en ambities.

Vacatures

Operationeel Project Inkoper

Bijna dagelijks kopen we in ten behoeve van onze levensbehoeftes, maar vergis je niet! Professioneel inkopen is een vak apart, met de nadruk op projectmatig inkopen. Heb jij het in je om kampioen Operationeel Project Inkoper te worden? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRegio Rotterdam euro_symbol€2.500 tot €3.800

Supply Chain Coördinator

Haalt jouw huidige functie niet het beste in jou naar boven en wil jij meer gebruik maken van je analtysche vaardigheden? Je weet heel goed wat je wilt, maar jouw werkgever kan jou dat niet bieden. Het kan anders! Ik maak het vinden van jouw volgende stap in je carrière makkelijk. Solliciteer nu.

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.900 tot €3.500

Junior Supply Chain Planner

Bij projecten op school verzorgde jij de planning met strakke deadlines. Sta jij aan het begin van je carrière en wil je de kneepjes van het vak supply chain planning leren? Maak dan de stap naar je eerste serieuze baan bij deze internationale productieorganisatie als Junior Supply Chain Planner!

access_timeFulltime location_onRegio Rotterdam euro_symbol€2.300 tot €2.600

Demand Planner

De gezelligste tijd van het jaar staat voor de deur en daar horen de heerlijkste oliebollen bij! Deze internationale organisatie, onderdeel van een multinational, is verantwoordelijk voor het leveren van de beste bakkerijgrondstoffen! Kun jij een inschatting maken hoeveel oliebollen een gemiddelde Nederlander consumeert en hoeveel oliebollenmix daarvoor nodig is? Wordt de nieuwe Demand Planner en je hebt een leuk verhaal voor 1e kerstdag! 

access_timeFulltime location_onRegio Drechtsteden euro_symbol€2.500 tot €3.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Loes (Inkoper)

Loes heeft ruim 12 jaar ervaring als Project Inkoper bij een internationale productieorganisatie binnen de Maritieme sector. Zij heeft in totaal voor twee verschillende divisies projectmatig ingekocht. In haar huidige functie is zij verantwoordelijk voor het gehele inkoopproces van technische componenten voor de machinekamer per toegewezen project. Hierbij onderhoudt ze contact met leveranciers omtrent prijs, leveringsvoorwaarden en capaciteit, schakelt ze dagelijks met engineers en projectleiders en is ze het aanspreekpunt bij problemen aangaande geleverde materialen. Ondanks dat ze haar functie met heel veel plezier uitvoert en enorme affiniteit heeft met de Maritieme sector, is de veranderlijke bedrijfsvoering bij haar huidige werkgever een breekpunt. Met deze reden is ze op zoek naar een soortgelijke functie binnen de Maritieme sector. 

Loes is een vriendelijke, rustige doch vrolijke vrouw waar je van op aan kunt. Dit blijkt uit dat ze geen 9 tot 5 mentaliteit heeft en zich 100% inzet voor een organisatie. Ze heeft collegialiteit hoog in het vaandel staan en springt graag bij wanneer nodig. Dit maakt haar een echte teamspeler. Dat ze nauwkeurig werkt krijgt ze doorgaans te horen van collega's. Orde op zaken hebben straalt professionaliteit uit naar zowel interne als externe betrokken partijen. 

Loes heeft één maand opzegtermijn, is 32 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.800,- bruto op basis van 32 uur per week. 

location_onRegio Rotterdam createMBO person40 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Latif (WO Starter Supply Chain)

Latif is momenteel bezig met zijn Master Supply Chain Management. Het rest hem enkel nog één tentamen af te ronden. Naast zijn opleiding is hij de afgelopen tien jaar werkzaam geweest als Teamleider bij een lokale supermarkt. Dagelijks stuurt hij hier 25 tot 50 collega's aan verdeeld over verschillende afdelingen. Tevens heeft hij hier samen met twee collega's een intern project opgezet, waarmee zij de voorraadniveau's hebben teruggebracht van €450.000,- naar €210.000,- binnen een tijdsbestek van één jaar. Nu hij aan de start van zijn carrière staat, is hij op zoek naar een uitdaging binnen de Supply Chain. Het liefst gaat hij aan de slag als Voorraadbeheerder of Supply Chain Planner. 

Latif is een echte doorzetter die weet hoe het is om hard voor iets te werken. Dit blijkt uit het feit dat hij op het VMBO is begonnen om uiteindelijk met een WO Master af te sluiten. Latif is analytisch zeer sterk en haalt veel voldoening uit het plannen en analyseren van werkzaamheden. Omdat hij resultaatgericht te werk gaat zorgt hij ervoor dat problemen zo snel en efficiënt mogelijk worden opgelost. Hierdoor weet hij zijn gestelde doelen en deadlines te behalen.

Latif is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.850,- bruto per maand.

location_onDen Haag createWO person29 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Arni (Business Analist)

Arni is in het bezit van zijn WO Bachelor Industrial Engineering en WO Master Transport & Supply Chain Management en heeft bijna 5 jaar Supply Chain ervaring opgedaan. Hij heeft zich opgewerkt tot Integrated Business (IBP) Planning Analyst bij een multinationale productieorganisatie. Arni is medeverantwoordelijk geweest voor het opzetten en professionaliseren van de IBP afdeling wereldwijd en voert hedendaags nog steeds continue verbeteringen door. De resultaten presenteert hij aan het Global Management en de Stakeholders. Daarnaast is hij eindverantwoordelijk voor zijn afdeling en draagt zorg voor een optimale forecast en demand planning op strategisch niveau tot 12 maanden vooruit, rekeninghoudend met marktontwikkelingen. Hiervoor staat hij dagelijks in contact met onder andere afdelingen, zoals Sales, Finance, Product Management, Marketing, Supply en Demand. Arni heeft de top bereikt binnen zijn huidige functie en intern zijn er geen doorgroeimogelijkheden. Hij wilt zichzelf blijven ontwikkelen en met deze reden is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de Supply Chain, bijvoorbeeld als Demand Manager.    

Arni is een principiële en rechtvaardige jongeman met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Hij is gedisciplineerd en gaat doelgericht te werk. Dit blijkt uit het feit dat hij op deze jonge leeftijd acteert op dit niveau binnen een multinational. Arni's communicatieve vaardigheden zijn sterk ontwikkeld en hij is een echte influencer. Hij weet het vertrouwen te winnen van collega's en samenwerkingen soepel te laten verlopen. 

Arni heeft één maand opzegtermijn, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.800,- bruto per maand.

location_onRegio Den Haag createWO person27 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000

Thijs (Inkoper)

Thijs heeft ruim 4 jaar ervaring opgedaan als Inkoper en is in het bezit van zijn NEVI-1 en NEVI-2 diploma. Momenteel bekleedt hij de functie Inkoopadviseur. Hij is onder andere verantwoordelijk voor minicompetities en enkel- en meervoudige procedures, waarvoor hij aanbestedingsdocumenten opstelt, offertes opvolgt, beoordeelt en advies uitbrengt. Ook beantwoord hij de nota van inlichtingen en schrijft hij de gunnings- en afwijzingsbrieven. Daarnaast heeft hij in teamverband twee Europese Aanbestedingen volledig doorlopen. Zo werkt hij samen met contractmanagement, inkopers, jusisten en materie deskundige. Ondanks dat Thijs zijn functie met plezier uitvoert, wilt hij zichzelf verder ontwikkelen binnen de Inkoop en is hij met deze reden op zoek naar een nieuwe uitdaging als Inkoper. 

Thijs is een sociale en toegankelijke jongeman die bezit over een groot doorzettingsvermogen. Hij was 21 jaar toen hij afstudeerde en heeft zich binnen 4 jaar doorontwikkeld tot een Inkoper met NEVI-1 en NEVI-2. Hij is leergierig en pakt elke mogelijkheid aan om zijn kennis te verbreden. Thijs is een goede aanvulling op een team, omdat hij kritisch naar zaken kijkt, wat ten goede komt aan het eindresultaat van een gezamelijk doel. 

location_onRotterdam createHBO person26 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven