Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Van Rotterdam en van Supply Chain. Joël weet als geen ander hoe waardevol uw tijd is. Om te voorkomen dat u onnodig uren verspeelt aan het zoeken van de juiste kandidaten helpt hij u hier graag bij! Naast tijd is er nog iets waar hij de waarde goed van in kan schatten, namelijk zijn kandidaten. Het gaat hem om de behoefte en wensen op de afdeling Supply Chain en hij neemt pas genoegen met talent op de juiste plek.


Vacatures

Wil jij graag werken op de afdeling Kwaliteit van een internationale handelsorganisatie in de voedingsmiddelenindustrie en werk jij graag in een klein, hecht team met een Rotterdamse aanpakkersmentaliteit? Specialiseer jezelf in de wereld van o.a. noten en zaden! Solliciteer direct.

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.300 tot €3.000
Werk jij graag in een dynamische en groene omgeving en ga jij geen uitdaging uit de weg? Houd je van analyseren en het optimaliseren van processen en wil jij het verschil maken voor onze klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou!
access_timeFulltime location_onWestland euro_symbol€2.300 tot €2.700
Jij hebt een ‘drone-view’ en behoudt het overzicht wanneer je meerdere ballen in de lucht houdt. Ben jij een hbo-starter met stage-ervaring gericht op voorraadbeheer? Zoek jij een échte uitdaging, waardoor je continu geprikkeld wordt? Start jouw carrière als Voorraadbeheerder bij een internationale organisatie die marktleider is in haar segment! Lees meer…

access_timeFulltime location_onHoeksche Waard euro_symbol€2.300 tot €2.500

Wil jij als Projectmanager van deze succesvolle beursgenoteerde organisatie bijdrage leveren aan de verdere groei en ontwikkeling? Wel moet je ervaring hebben binnen de procesindustrie! Tik je deze boxen aan dan hoor ik graag van je!

access_timeFulltime location_onGouda euro_symbol€3.000 tot €4.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Raaf heeft ruim 10 jaar ervaring opgedaan binnen de Customer Service (CS) wereld. Zo heeft hij zich als CS Medewerker in een relatief korte tijd weten op te werken naar Teamleider en Manager CS. Binnen zijn functies was hij onder andere verantwoordelijk voor het opzetten en professionaliseren van de CS afdeling, optimaliseren van processen, het ontwikkelen van KPI's en het individueel coachen, trainen en begeleiding van medewerkers. Daarnaast heeft hij gedurende zijn loopbaa meerdere interne projecten succesvol afgerond, waaronder het verhogen van het rendement van het outbound callcenter en heeft hiermee een omzet van 6 miljoen weten te realiseren. Momenteel bekleed hij de functie Team Lead Customer Care bij een organisatie waar de bedrijfscultuur niet in lijn is met wat hij ervan verwachtte. Met deze reden is Raaf op zoek naar een nieuwe uitdaging als Team Lead Customer Service.

Raaf is een integere man. Hij is communicatief zeer vaardig, heeft een kalme persoonlijkheid, maar zijn enthousiasme springt ervan af wanneer hij spreekt over zijn vakgebied. Raaf is pur sang een people manager. Hij gelooft in de wetenschap van communicatie en dat begint voor een organisatie bij het eerste aanspreekpunt; de CS Medewerkers. Coachen, trainen, begeleiden en motiveren is dan ook waar zijn kracht ligt. Naast het feit dat hij hier zelf gelukkig van wordt. Raaf denkt in mogelijkheden en oplossingen en gaat procesmatig te werk. Hier heeft hij door de jaren heen handvatten voor gecreëerd en heeft hij methodieken eigen gemaakt om mensen en de afdeling naar een hoger plan te tillen. 

Raaf heeft één maand opzegtermijn, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.600,- bruto per maand.

location_onRotterdam createHBO person32 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Lennart is het na het behalen van zijn hbo-diploma Logistics Engineering aan de slag gegaan als Global Implementation Consultant bij een groot logistiek dienstverlener en is in het bezit van zijn LEAN Six Sigma Yellow en Green Belt. Binnen zijn functie was hij verantwoordelijk voor de implementatie van productiviteitssoftware binnen warehouses wereldwijd ten behoeve van het verhogen van de efficiency. Hij onderhield nauw contact met eindgebruikers en klanten om het systeem continu te optimaliseren. Hiervoor voerde hij analyses uit, stelde rapportages op, vertaalde data gerelateerde informatie naar actiepunten en voegde modules aan het systeem toe. Daarnaast gaf hij trainingen, schreef werkinstructies en creëerde documentatie, video-tutorials en computer based training over hoe het systeem te gebruiken. Ook werkte hij nauw samen met de global lean manager en ontwikkelde een business case. Ondanks dat Lennart zijn functie met plezier uitvoerde, werd zijn contract vanwege corona niet verlengd. Met deze reden is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de logistiek of supply chain. 

Lennart is een sociale en gedreven jongeman, die zichzelf wilt blijven ontwikkelen. Zo heeft hij zich als operator alle processen snel eigen gemaakt om de machines zelfstandig te kunnen bedienen. Daarnaast is hij de afgelopen vier jaar actief bezig geweest met het begeleiden van vmbo-leerlingen met onder andere huiswerk en problemen op school. Zo is hij erin geslaagd om een van deze jongens, die op het punt stond van school gestuurd te worden, succesvol te begeleiden bij het afronden van zijn studie. 

Lennart is per direct fulltime beschikbaar en hij heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand. 

location_onRotterdam createHBO person26 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Hayal heeft onlangs haar Master Supply Chain Management afgerond. Tussen haar pre-master en master in heeft zij een half jaar werkervaring opgedaan als Customer Service Agent bij een Logistiek Dienstverlener. Binnen haar functie was zij verantwoordelijk voor de gehele logistieke afhandeling van uitgaande goederenstromen voor één klant. Voor haar afstuderen heeft ze onderzoek verricht naar de mogelijkheden om de in- en uitgaande goederenstromen te optimaliseren door middel van digitalisering. Aan de hand van data analyses, gesprekken met in- en externe klanten en interviews met leidinggevende heeft ze knelpunten in kaart gebracht en aanbevelingen gedaan om deze te elimineren. Nu Hayal afgestudeerd is, is ze op zoek naar een eerste uitdaging binnen de Supply Chain. 

Hayal is een vriendeijke jongedame die graag samenwerkt met haar collega's. Ook tijdens haar studie heeft ze samen met een aantal studiegenoten een onderzoek opgezet binnen het warehouse van een supermarkt. Zo zijn zij erin geslaagd om een efficiëntere manier van werken te implementeren. Hayal is analytisch sterk onderlegd. Voor elk probleem is een oplossing, maar de 1e is niet altijd de beste oplossing. Zij benadert altijd meerdere invalshoeken en overweegt alle opties om te komen tot een verbetering voor de lange termijn.

Hayal is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €2.800,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

location_onRotterdam createWO person23 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Thijs heeft ruim 4 jaar ervaring opgedaan als Inkoper en is in het bezit van zijn NEVI-1 en NEVI-2 diploma. Momenteel bekleedt hij de functie Inkoopadviseur. Hij is onder andere verantwoordelijk voor minicompetities en enkel- en meervoudige procedures, waarvoor hij aanbestedingsdocumenten opstelt, offertes opvolgt, beoordeelt en advies uitbrengt. Ook beantwoord hij de nota van inlichtingen en schrijft hij de gunnings- en afwijzingsbrieven. Daarnaast heeft hij in teamverband twee Europese Aanbestedingen volledig doorlopen. Zo werkt hij samen met contractmanagement, inkopers, jusisten en materie deskundige. Ondanks dat Thijs zijn functie met plezier uitvoert, wilt hij zichzelf verder ontwikkelen binnen de Inkoop en is hij met deze reden op zoek naar een nieuwe uitdaging als Inkoper. 

Thijs is een sociale en toegankelijke jongeman die bezit over een groot doorzettingsvermogen. Hij was 21 jaar toen hij afstudeerde en heeft zich binnen 4 jaar doorontwikkeld tot een Inkoper met NEVI-1 en NEVI-2. Hij is leergierig en pakt elke mogelijkheid aan om zijn kennis te verbreden. Thijs is een goede aanvulling op een team, omdat hij kritisch naar zaken kijkt, wat ten goede komt aan het eindresultaat van een gezamelijk doel. 

location_onRotterdam createHBO person26 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven