Joël den Brinker

workConsultant Supply Chain
location_cityRotterdam

phone06 – 305 60 617
Placeholder

Vacatures

Demand Planner

Raak je gemotiveerd als je je bezig kunt houden met forecasting en demand planning? Als jij er een sport van om de afname van producten zo goed mogelijk te voorspellen, zodat de productiecapaciteit optimaal benut kan worden, dan ben ik op zoek naar jou!

access_timeFulltime location_onRegio Rotterdam euro_symbol€2.500 tot €3.000

Allround Planner

Je laat niets op zijn beloop, leidt alles in goede banen en houdt er een strakke planning op na. Houd je van afwisseling en kun je makkelijk schakelen tussen verschillende werkzaamheden? Als jij jezelf hierin herkent en je wilt werken in een klein team binnen een internationaal bedrijf, lees dan nu verder!

access_timeFulltime location_onRegio Drechtsteden euro_symbol€2.000 tot €3.000

Kandidaten

Gerard (Supply Chain Manager)

Gerard heeft ruim vijftien jaar ervaring binnen de Logistiek en Supply Chain in verscheidene leidinggevende functies. Zijn leiderschapskwaliteiten waren vanaf het eerste moment zichtbaar: nadat hij was afgestudeerd kreeg hij meteen de verantwoording over 12 fte. Daarnaast heeft hij zichzelf in een rap tempo ontwikkeld tot veelzijdige Manager en is betrokken geweest bij verschillende projecten. Zo heeft hij een verandertraject geleid, waarmee hij een kostenbesparing van ruim drie ton heeft weten te realiseren. Het vernieuwen van processen op strategisch niveau is een van zijn sterke kwaliteiten. Dit heeft Gerard over de jaren bij zijn werkgevers laten zien door niet alleen kostenbesparingen te realiseren, maar ook interne logistieke en Supply Chain processen efficiënter in te richten. Doordat hij in zijn huidige functie onvoldoende uitgedaagd wordt en zichzelf niet verder kan ontwikkelen, staat hij open voor een nieuwe uitdaging. Het liefst gaat hij aan de slag als Logistiek- of Supply Chain Project Manager.

Gerard is een veelzijdige Manager met brede kennis en ervaring, wat hij graag inzet om verandering binnen een organisatie door te voeren. Van nature is hij oplossingsgericht ingesteld, weet hij bottlenecks snel te herkennen en aan te pakken. Het liefst werkt hij projectmatig om bedrijfsprocessen te optimaliseren. Daarnaast is Gerard een rustige, doch enthousiaste, man en vormt hij met zijn brede kennis en ervaring een gesprekspartner op managementniveau.

Gerard heeft een maand opzegtermijn en een salarisindicatie van € 5.500,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onRegio Utrecht createHBO person42 jaar euro_symbolMeer dan €5.000