Qua persoonlijkheid passen binnen een organisatie/afdeling weegt zwaarder dan je kennis en ervaring.

 

Het leukste aan mijn werk vind ik het sociale aspect. Je komt met zoveel verschillende mensen in contact waar je van leert, kennis mee deelt en op den duur een persoonlijke band mee opbouwt. Mijn doel is altijd om een significante bijdrage te leveren door de expertise voor organisaties in huis te halen die ze nodig hebben. Verder breng ik talenten graag een stapje verder in hun carrière, afhankelijk van hun wensen en ambities. De waardering die ik hiervoor krijg, is goudwaard.

 

Op zoek naar een nieuwe collega?

 

Bedrijven ondersteun ik bij de strategische personeelsplanning voor de lange termijn. Wanneer er behoefte is aan personeel op de supply chain afdeling vind ik binnen twee à drie weken het talent met de kennis, kunde en persoonlijkheid waarnaar u op zoek bent.

 

Eerlijkheid, transparantie en een groot verantwoordelijkheidsgevoel, dat is waar ik voor sta. Het begint allemaal bij het toegeven dat een 100% match binnen de supply chain niet bestaat. Supply chain is namelijk een breed vakgebied en bestrijkt een gehele organisatie. De inrichting van de supply chain en de samenstelling van taken en verantwoordelijkheden die vallen onder bepaalde functies verschillen per organisatie en branche. Doordat ik geruime tijd nauw samenwerk met organisaties uit verscheidene branches en veel supply chain professionals uit verschillende functiegebieden heb gesproken, beschik ik over de benodigde kennis om verbanden te leggen tussen opgedane werkervaring van talenten en functie-eisen vanuit de organisatie. Hierdoor match ik een kandidaat met een organisatie die in eerste instantie geen 100% match lijkt, maar wel een 95% succesratio heeft.

 

Goed luisteren en het stellen van de juiste vragen om de echte behoefte te achterhalen en uiteindelijk concreet samenvatten om daar een aansluitend advies over uit te brengen en maatwerk te leveren. Dat wordt vaak vergeten, maar ik adviseer u graag hierin. Ik laat niets aan het toeval of geluk over, maar ik maak de vertaalslag vanuit informatie naar gewenst resultaat. Kennis uitwisselen, marktontwikkelingen delen en samenwerkingsmogelijkheden bespreken? U kunt mij altijd bellen, mailen of whatsappen.

 

Op zoek naar een nieuwe baan?

 

Graag help ik jou met de volgende stap in je loopbaancarrière die aansluit op je visie, wensen en ambities. Dit bespaart jou de tijd en moeite die je steekt in het schrijven van motivatiebrieven en het doen van sollicitaties wat vaak niet resulteert in het gewenste resultaat. Iedereen is ergens goed in en ik ben goed in het laten opvallen en onder de aandacht brengen van kandidaten bij de door hun zelf omschreven potentiële organisaties. Kortom, ik vergroot jouw kansen op de arbeidsmarkt.

 

Qua persoonlijkheid passen binnen een organisatie/afdeling weegt zwaarder dan je kennis en ervaring. Je kunt je functie nog zo goed uitvoeren, maar wanneer je het niet naar je zin hebt staat daar geen bedrag tegenover om er te willen blijven werken. Met deze reden leer ik graag de persoon achter het cv kennen om van te voren te kunnen bepalen binnen welke organisatie je wel of niet past. Ik ben jouw aanspreekpunt voor vragen, jouw coach en luisterend oor. Jouw ontwikkeling staat namelijk bij mij voorop!

 

Heb je vragen over vacatures of wil je advies? Graag ga ik met jou het gesprek aan om te bespreken welke mogelijkheden er zijn. Je kan mij altijd bellen, mailen of whatsappen.


Vacatures

Fleur jij de boel graag op? Ben jij ready om je te gaan ontwikkelen binnen een van de meest innovatieve organisaties in de sector? Bij deze organisatie, actief in de bloemenindustrie, kan jij gaan groeien en bloeien in de dynamische rol van Productieplanner. Lees snel verder en solliciteer!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.400 tot €3.100
Deze innovatieve organisatie is op zoek naar een verbindende schakel. Zet jij data moeiteloos om in forecasts en planningen, en communiceer je deze gemakkelijk met jouw collega’s? Als jij toe bent aan de volgende stap in je carrière, lees dan snel verder en reageer!

access_timeFulltime location_onRegio Rotterdam euro_symbol€3.000 tot €4.000
Ben jij toe om van de Logistiek de overstap te maken naar de Supply Chain? Wil jij het verschil maken bij jouw nieuwe werkgever door het strak coördineren en het stroomlijnen van het sypply chain proces binnen de chemie? Dan is dit dé nieuwe uitdaging voor jou!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.900 tot €3.500
In de ochtend heb je een vergadering met China over het optimaliseren van de softwareprocessen en aan het eind van de dag praat je je collega's in Spanje bij. Jij bent de verbinder van IT en data dat bijdrage gaat leveren aan de beoogde bedrijfsdoelstellingen. Je vindt het leuk om verschillende culturen te maken te hebben!. Heb je er zin in? Lees dan snel verder!
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€3.300 tot €5.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Raymond heeft al bijna 15 jaar ervaring als Operationeel (Technisch) Inkoper en is in het bezit van zijn certificaten LEAN Manufacturing en VCA-VOL. Binnen zijn huidige functie is hij verantwoordelijk voor de gehele operationele inkoop en coördinatie van de supply chain. Dagelijks staat hij in contact met leveranciers wereldwijd, onderhoud hij bestaande relaties en initieert nieuwe samenwerkingsverbanden of partnerschappen met nieuwe leveranciers. Het opstellen van de korte en lange supply chain planning ten behoeve van de productie valt ook onder zijn takenpakket. Daarnaast draagt hij zorg voor een correct en up-to-date artikelbestand en stelt hij inkooprapportages op in samenwerking met de controller. Ook voert hij interne projecten uit ten behoeven van de verdere professionalisering van de organisatie. Zo is hij nauw betrokken geweest bij de implementatie van Sharepoint en is hij aangesteld als VCA-Coördinator voor het coördineren van alle zaken voor de afdelingen die VCA aangelegen zijn. Ondanks dat Raymond zijn huidige functie met plezier uitvoert, worden afspraken door de organisatie niet nagekomen en heeft hij geen werkplezier meer door de sfeer die op de afdeling heerst. Met deze reden is Raymond op zoek naar een nieuwe uitdaging als Inkoper. 

Raymond is een sociale man en is commutatief zeer vaardig. Deze eigenschappen laat hij tot zijn recht komen binnen de uitvoering van zijn functie als Inkoper. Dit in combinatie met zijn pro-actieve werkhouding en betrokkenheid maakt hem een waardevolle teamspeler voor zowel de organisatie als zijn collega's. Hij maakt graag de verwachtingen waar en zet zich dan ook altijd voor de volle 100% in.

Raymond heeft één maand opzegtermijn, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.600,- bruto per maand.        
location_onRotterdam createHBO person46 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000
Laura heeft ruim 5 jaar ervaring opgedaan als Supply Chain Planner bij een internationale productieorganisatie binnen de chemie. Zo is in haar functie verantwoordelijk voor het operationele inkoopproces van vaste stoffen bij leveranciers wereldwijd en gaan rechtstreeks naar de klant of ten behoeve van de eigen voorraad. Hiervoor stelt ze inkooporders op, verwerkt ze in het ERP-systeem, volgt ze op en jaagt ze indien nodig na. Omtrent lopende orders, levertijden of eventuele problemen met leveringen houdt ze nauw contact met leveranciers. Ook schakelt ze dagelijks met interne afdelingen, zoals Transport, Customer Service en Productie aangaande wijzigingen qua transport, tonnage of levertijd. Daarnaast draagt ze zorg voor het plannen en beheren van voorraden van maar liefst 3000 SKU's en houdt ze rekening met min-max voorraden. Om de leverbetrouwbaarheid te verhogen van 96% naar de bedrijfsdoelstelling van 98% voert ze analyses uit om te sturen op accurater werken en hiermee fouten te minimaliseren. Ondanks dat Laura het naar haar zin heeft bij haar werkgever, wil ze zich verder ontwikkelen binnen de Supply Chain door het aangaan van een nieuwe uitdaging. Het liefst gaat ze aan de slag als Supply Chain Planner, Productieplanner of Demand Planner. 

Laura is een sociale vrouw met een sterke persoonlijkheid. Ze is duidelijk in haar communicatie en heeft een kritisch oog. Hierdoor is ze scherpzinnig en ziet snel een oneffenheid, fout of misstand waardoor er in vroeg stadion op gereageerd kan worden. Daarnaast ligt haar kracht in plannen en organiseren waardoor ze haar werk binnen de gestelde tijd afkrijgt en eventuele 'spoedjes' tussendoor kan uitvoeren. Al met al een aanwinst voor de Supply Chain afdeling waar je mensen als Laura nodig hebt om operationele processen soepel te laten verlopen. 

Laura heeft een opzegtermijn van 2 maanden, is 36 - 38 uur per week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.400,- per maand op basis van 40 uur per week. 
location_onDordrecht createMBO person36 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Martijn is in het bezit van drie wo-diploma's, waaronder een BSc International Business, MSc Strategic Entrepreneurship en MSc Supply Chain Management. Hij heeft ruim 5 jaar werkervaring opgedaan binnen de Supply Chain. Binnen zijn huidige functie als Demand Planner bij een internationale productieorganisatie binnen de voedingsmiddelenindustrie is hij verantwoordelijk voor de demand planning voor 6 verschillende productielocaties. Zo stelt hij de statistische forecast op voor 3500 SKU's aan de hand van de sales prognose en historische data tot 3 jaar terug en stuurt hij 3 supply chain planners, 3 vendor planners en 1 customer service medewerker aan. Daarnaast stelt hij de demand review op aan de hand van de resultaten van afgelopen maand en de verwachting voor de komende 12 maanden als input tijdens S&OP meetings. Ook is hij betrokken bij new product introductions. Ondanks dat Martijn zijn functie met plezier uitvoert, zit hij niet op zijn plek, omdat de bedrijfscultuur niet in lijn is met zijn persoonlijkheid. Met deze reden is hij op zoek naar een nieuwe analytische uitdaging binnen de Supply Chain. 

Martijn  is een aardige en zelfverzekerde jongeman die vastberaden is in alles wat hij zowel op persoonlijk vlak als voor organisaties wil bereiken. Een dromer en een doener tegelijkertijd en dat is een unieke combinatie. Hij is analytisch sterk en communicatief vaardig. De rode draad in een warboel van data weet hij te vinden en om te zetten naar informatie, zodat het voor iedereen te begrijpen is.

Martijn  heeft één maand opzegtermijn, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.500,- bruto per maand.  

location_onRotterdam createWO person24 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000
Niels heeft ruim 10 jaar werkervaring opgedaan binnen de Logistiek en Supply Chain bij internationale handelsorganisaties. In zijn huidige functie als Supply Chain Coördinator bij een Technische Groothandel is hij verantwoordelijk geweest voor het opzetten van een nieuwe afdeling Werkvoorbereiding waar hij nu ook verantwoordelijk voor is en leiding geeft aan 3FTE. Daarnaast is hij vervangend Teamleider Logistiek waarbinnen hij, bij afwezigheid, 8 FTE aanstuurt. Zo stuurt hij en ziet toe op KPI's en stelt rapportages op aan de hand van de behaalde resultaten ten behoeve van het management. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het inrichten van processen voor (nieuwe) klanten met betrekking tot projectmatige orders en schakelt daarvoor met leveranciers en interne afdelingen om alles in te regelen. Ook beheert hij de voorraden van 25.000 SKU's en lost hij voorraadverschillen op. Tevens is hij het aanspreekpunt voor problemen/klachten omtrent transport of orders en lost deze ad hoc op met de desbetreffende schakel in het proces. Bovenal is Niels ook betrokken geweest bij interne projecten waarbinnen hij optimalisatieslagen heeft gemaakt. Denk hierbij aan het opzetten van een retourproces en het verkorten van doorlooptijden waarmee enorme tijdsbesparing is gerealiseerd. Ondanks dat Niels het naar zijn zin heeft bij zijn huidige werkgever staat hij stil in zijn ontwikkeling en met deze reden is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de Supply Chain waar hij zich verder in kan specialiseren. 

Niels is een sympathieke en vriendelijke jongeman die verder te omschrijven is als een gedreven persoon en een echte bruggenbouwer. Hij is communicatief sterk en bezit over goede contactuele eigenschappen. Daarnaast wil hij zichzelf altijd blijven door ontwikkelen en indien werk het toelaat volgt hij hier graag 1 a 2 cursussen per 2 jaar voor. Bovenal staat hij positief in het leven en zijn werklust is aanstekelijk voor collega's waardoor hij mensen hier in meekrijgt om eenieder en de afdeling naar een hoger plan te tillen. 

Niels heeft een opzegtermijn van twee maanden, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van minimaal € 3.900,- bruto per maand en is afhankelijk van secundaire arbeidsvoorwaarden. 


 
location_onNederlands en Engels goed in woord en geschrift. Duits redelijk in woord en geschrift. createHBO person30 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven