Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Van Rotterdam en van Supply Chain. Joël weet als geen ander hoe waardevol uw tijd is. Om te voorkomen dat u onnodig uren verspeelt aan het zoeken van de juiste kandidaten helpt hij u hier graag bij! Naast tijd is er nog iets waar hij de waarde goed van in kan schatten, namelijk zijn kandidaten. Het gaat hem om de behoefte en wensen op de afdeling Supply Chain en hij neemt pas genoegen met talent op de juiste plek.


Vacatures

Zie jij een uitdaging in het verbeteren van kwaliteitsprocessen en streef jij continu naar de allerbeste kwaliteit? Zijn QC (Quality Control) vraagstukken voor jou geen probleem? Dan zoek ik jou!

access_timeFulltime location_onWestland euro_symbol€2.300 tot €3.000
Ga jij geen uitdaging uit de weg en weet jij hoe je moet schakelen bij ad hoc situaties? Wil jij daarnaast in een internationale omgeving actief zijn? Jouw nieuwe uitdaging in de Supply Chain wacht op je, dus lees snel verder!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.800 tot €3.600

Deze internationale medische groothandel maakt het mogelijk dat landen met lage inkomens toegang hebben tot betere gezondheidszorg. Hoe mooi is dat? Ambieer je een functie als Supply Chain Planner waarbij je iets kan betekenen voor de wereld? Help dan niet alleen jezelf en solliciteer direct!

access_timeFulltime location_onDordrecht euro_symbol€2.500 tot €3.200
Supply Chain plannen voor gevorderden! Speel het spel om in teamverband voor ruim 1500 natuurproducten zo een maximale leverperformance te realiseren. Het aanbod van grondstoffen verandert dagelijks en je hebt te maken met verschillende kwaliteitsgradaties. 'So you need to bring your A game' !
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Julia heeft na het behalen van haar hbo-diploma International Business and Management, verschillende banen binnen logistiek en supply chain gehad. Momenteel is zij werkzaam als Materiaal Planner bij een grote deepsea-terminal. Hier is zij verantwoordelijk voor het beheren van de masterdata en schakelt ze met verschillende afdelingen over de strategische voorrraad van spareparts. Julia is behalve een sterke organisator, een goede analist. Bij haar vorige baan heeft ze zich veel bezig gehouden met het maken van rapportages en analyses en kwam ze met conclusies en adviezen ter verbetering van het serviceniveau en werkdruk. Naast het feit dat Julia enkele buitenlandse stages heeft afgerond, is zij tweetalig opgevoed en dit zorgt ervoor dat zowel haar Engels als haar Nederlands uitstekend is. Met de focus op een lang dienstverband is Julia aan haar nieuwe baan begonnen, maar vanwege de coronacrisis krijgt zij helaas geen contractverlenging. Daarom is ze op zoek naar een nieuwe uitdaging. In haar ideale functie kan zij meedenken over procesverbetering en bijdragen aan de implementatie hiervan, maar heeft ze ook een goede operationele uitdaging.

Op ons is Julia overgekomen als een leuke, pittige meid die oog heeft voor detail. Ze kan haar verantwoordelijkheden goed uitleggen en weet heel goed wat ze wil.

Julia is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand.      

location_onRotterdam createHBO person28 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Raaf heeft ruim 10 jaar ervaring opgedaan binnen de Customer Service (CS) wereld. Zo heeft hij zich als CS Medewerker in een relatief korte tijd weten op te werken naar Teamleider en Manager CS. Binnen zijn functies was hij onder andere verantwoordelijk voor het opzetten en professionaliseren van de CS afdeling, optimaliseren van processen, het ontwikkelen van KPI's en het individueel coachen, trainen en begeleiding van medewerkers. Daarnaast heeft hij gedurende zijn loopbaa meerdere interne projecten succesvol afgerond, waaronder het verhogen van het rendement van het outbound callcenter en heeft hiermee een omzet van 6 miljoen weten te realiseren. Momenteel bekleed hij de functie Team Lead Customer Care bij een organisatie waar de bedrijfscultuur niet in lijn is met wat hij ervan verwachtte. Met deze reden is Raaf op zoek naar een nieuwe uitdaging als Team Lead Customer Service.

Raaf is een integere man. Hij is communicatief zeer vaardig, heeft een kalme persoonlijkheid, maar zijn enthousiasme springt ervan af wanneer hij spreekt over zijn vakgebied. Raaf is pur sang een people manager. Hij gelooft in de wetenschap van communicatie en dat begint voor een organisatie bij het eerste aanspreekpunt; de CS Medewerkers. Coachen, trainen, begeleiden en motiveren is dan ook waar zijn kracht ligt. Naast het feit dat hij hier zelf gelukkig van wordt. Raaf denkt in mogelijkheden en oplossingen en gaat procesmatig te werk. Hier heeft hij door de jaren heen handvatten voor gecreëerd en heeft hij methodieken eigen gemaakt om mensen en de afdeling naar een hoger plan te tillen. 

Raaf heeft één maand opzegtermijn, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.600,- bruto per maand.

location_onRotterdam createHBO person32 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Lennart is het na het behalen van zijn hbo-diploma Logistics Engineering aan de slag gegaan als Global Implementation Consultant bij een groot logistiek dienstverlener en is in het bezit van zijn LEAN Six Sigma Yellow en Green Belt. Binnen zijn functie was hij verantwoordelijk het implementeren, onderhouden en optimaliseren van ERP/WMS/TRS ten behoeve van het verhogen van de efficiency van warehouses wereldwijd. Hij onderhield nauw contact met eindgebruikers en klanten om het systeem continu te optimaliseren. Hiervoor voerde hij analyses uit, stelde rapportages op, vertaalde data gerelateerde informatie naar actiepunten en voegde modules aan het systeem toe. Daarnaast gaf hij trainingen, schreef werkinstructies en creëerde documentatie, video-tutorials en computer based training over hoe het systeem te gebruiken. Ook werkte hij nauw samen met de global lean manager en ontwikkelde een business case. Ondanks dat Lennart zijn functie met plezier uitvoerde, werd zijn contract vanwege corona niet verlengd. Met deze reden is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de logistiek of supply chain.

Lennart is een sociale en gedreven jongeman, die zichzelf wilt blijven ontwikkelen. Zo heeft hij zich als operator alle processen snel eigen gemaakt om de machines zelfstandig te kunnen bedienen. Daarnaast is hij de afgelopen vier jaar actief bezig geweest met het begeleiden van vmbo-leerlingen met onder andere huiswerk en problemen op school. Zo is hij erin geslaagd om een van deze jongens, die op het punt stond van school gestuurd te worden, succesvol te begeleiden bij het afronden van zijn studie. 

Lennart is per direct fulltime beschikbaar en hij heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand. 

location_onRotterdam createHBO person26 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Thijs heeft ruim 4 jaar ervaring opgedaan als Inkoper en is in het bezit van zijn NEVI-1 en NEVI-2 diploma. Momenteel bekleedt hij de functie Inkoopadviseur. Hij is onder andere verantwoordelijk voor minicompetities en enkel- en meervoudige procedures, waarvoor hij aanbestedingsdocumenten opstelt, offertes opvolgt, beoordeelt en advies uitbrengt. Ook beantwoord hij de nota van inlichtingen en schrijft hij de gunnings- en afwijzingsbrieven. Daarnaast heeft hij in teamverband twee Europese Aanbestedingen volledig doorlopen. Zo werkt hij samen met contractmanagement, inkopers, jusisten en materie deskundige. Ondanks dat Thijs zijn functie met plezier uitvoert, wilt hij zichzelf verder ontwikkelen binnen de Inkoop en is hij met deze reden op zoek naar een nieuwe uitdaging als Inkoper. 

Thijs is een sociale en toegankelijke jongeman die bezit over een groot doorzettingsvermogen. Hij was 21 jaar toen hij afstudeerde en heeft zich binnen 4 jaar doorontwikkeld tot een Inkoper met NEVI-1 en NEVI-2. Hij is leergierig en pakt elke mogelijkheid aan om zijn kennis te verbreden. Thijs is een goede aanvulling op een team, omdat hij kritisch naar zaken kijkt, wat ten goede komt aan het eindresultaat van een gezamelijk doel. 

location_onRotterdam createHBO person26 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven