Sander Sebti

workConsultant Beleid en Overheid
location_cityAmsterdam

phone06 - 575 30 288
linkedin.com/in/max-van-baarle/
Sander Sebti

Van Amsterdam en van Beleid & Overheid. Sander omschrijft zichzelf als doelgericht, betrokken en open. En zo kennen zijn gemeenten, woningcorporaties en andere overheden hem ook. Het gaat bij hem namelijk om wie iemand is, naast zijn professionele loopbaan. En dan vooral wat hij of zij wilt gaan doen. Wil jij bijvoorbeeld een doorbraak in ruimtelijke ontwikkeling van je stad realiseren of snel inspelen op veranderingen binnen het sociaal domein? Door de match te leggen tussen de vraag vanuit diverse overheden met wat iemand beweegt, weet Sander dit misschien wel voor je in gang te zetten! Hij geeft zo veel toegevoegde waarde mee in de opdrachten die hij voor zijn opdrachtgever mag doen. Sander zoekt vakspecialisten! En is dat zelf ook. Wel zo makkelijk bij het opbouwen van een vertrouwensband.

Vacatures

Projectleider Ruimtelijke Ordening

Wil jij als Projectleider Ruimtelijke Ordening de toekomst van een mooie gemeente gaan vormgeven? Als jij enthousiast wordt van het leiden van projecten op het gebied van woningbouw en een hart hebt voor duurzaamheid, lees dan gauw verder!

access_timeFulltime location_onRegio Utrecht euro_symbol€3.348 tot €4.859

Junior Beleidsadviseur Ruimtelijke Ontwikkeling

Wil jij als Junior Beleidsadviseur Ruimtelijke Ontwikkeling jouw eerste loopbaanstappen zetten richting gemeentelijk beleid? Als jij enthousiast wordt van de thema’s als grondzaken en vastgoed, lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRegio Hilversum euro_symbol€2.591 tot €3.805

Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening

Op het beleid van Ruimtelijke Ordening wil jij invloed hebben en dan het liefst bij een dynamische gemeente in Noord-Holland. Je haalt voldoening uit het realiseren en begeleiden van bestemmingsplannen, en bent op juridisch vlak sterk. Als dit het geval is, lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRegio Alkmaar euro_symbol€3.348 tot €4.859

Beleidsmedewerker Volkshuisvesting & Wonen

Je hoeft maar om je heen te kijken en je weet dat het vinden van een woning een hels karwei kan zijn, vooral voor mensen die het niet bepaald voor het uitkiezen hebben. Misschien heb je dit zelf wel meegemaakt  als student en anders ken je ongetwijfeld gevallen in je directe omgeving. Vind jij dat daar nodig wat aan gedaan moet worden en wil jij bijdragen aan een oplossing? Dan is dit wat voor jou!

access_timeFulltime location_onRegio Hilversum euro_symbol€2.795 tot €4.225
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Anna (Beleidsmedewerker Ruimte / Openbare Orde)

Anna is een jonge en talentvolle Planoloog die zeer gedreven is. Na haar Bachelor Sociale Geografie en Planologie, waarin zij specialiseerde in Planologie, is zij de Master Urban and Regional Planning gaan volgen. Al op haar zestiende wist Anna dat zij Planoloog wilde worden. Zij is een echte doorzetter. Tijdens haar studie was zij al bezig met het opdoen van relevante praktijkervaring omdat zij dit miste in haar studie zelf. Hierdoor heeft zij ervaring opgedaan bij het Ministerie van Infrastructuur en Milieu, een Ingenieurs- en Adviesbureau en meerdere onderzoeksbureaus en Hogeronderwijsinstellingen. Nu wil zij haar droom verwezenlijken en aan de slag gaan bij een mooie gemeente als Planoloog.

Anna is per direct beschikbaar als Planoloog. Haar salarisindicatie is € 3.080,- op basis van 36 uur per week.

location_onAlkmaar createWO person25 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Mustafa (Beleidsmedewerker Jeugd)

Mustafa is een gedreven Beleidsmedewerker die altijd het maximale inzet om resultaat te behalen. Hij heeft inmiddels ruim vier jaar gemeente-ervaring. Hij is een kei in het verbinden van buurtbewoners, betrokkenen en instanties. Mustafa heeft veel ervaring op het gebied van Welzijn & Wonen en heeft daarnaast veel kennis en affiniteit met jeugdproblematiek en jeugdvraagstukken.

  • Jonge beleidsmedewerker met inmiddels al ruim 4 jaar gemeente-ervaring ;
  • Zeer brede kennis via gemeentelijke beleidsfuncties op het gebied van Participatie, Welzijn, Wonen, Planologie, Jeugd, Wmo en Onderwijs;
  • Per direct beschikbaar voor een beleidsfunctie bij uw gemeente.

Mustafa is beschikbaar voor een beleidsfunctie in het sociaal domein. Per direct en voor 36 uur per week is hij beschikbaar voor een uurtarief van € 26,-.

location_onAmstelveen createWO person28 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500

Ria (Beleidsmedewerker Ruimte / Openbare Orde)

Ria is een gedreven Adviseur Ruimtelijke Ordening en Beleidsadviseur Huisvesting met een specialisatie in onderwijshuisvesting. Zij beschikt over expertise op het gebied van commercieel en gemeentelijk vastgoed, vergunningsprocedures en de verkoop van gronden. Zij is zeer creatief in het bedenken van oplossingen, maar weet daarentegen ook goed het overzicht te bewaren waardoor belangrijke details niet over het hoofd worden gezien. Haar sterkte punten zijn verder: het onderzoeken van vereisten, het maken van planningen en het schrijven van procesverbeteringen en adviezen. Ria is op basis van detachering per direct beschikbaar voor 36 uur per week en haar indicatietarief is € 60,- per uur exclusief reiskosten.

location_onDen Haag createWO person32 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Daniëlle (Beleidsmedewerker)

Daniëlle is een talentvolle Beleidsmedewerker met reeds twee jaar werkervaring bij de gemeente. Daarnaast is zij sinds twee jaar werkzaam als Beleidsmedewerker bij een semioverheidsinstelling. Collega’s omschrijven haar als een sociale en doelgerichte professional.

Daniëlle is zeer enthousiast en betrokken als het gaat om haar werk. In de maatschappelijke ontwikkeling heeft zij haar passie gevonden. Vanaf haar studietijd richt zij zich al op Jeugd & Onderwijs. In haar werkloopbaan heeft zij zich gespecialiseerd op onder andere het jeugdbeleid, onderwijs, leerplicht, toegankelijkheid en leerlingenvervoer.

Daniëlle heeft een opzegtermijn van twee maanden en is daarna beschikbaar voor 36 uur per week voor een beleidsfunctie op het gebied van jeugd en onderwijs. Haar salarisindicatie is € 3.575,- bruto per maand op fulltime basis. 

location_onAmstelveen createWO person29 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven