Sander Sebti

workConsultant Beleid en Overheid
location_cityAmsterdam

phone06 - 575 30 288
linkedin.com/in/max-van-baarle/
Sander Sebti

Van Amsterdam en van Beleid & Overheid. Sander omschrijft zichzelf als doelgericht, betrokken en open. En zo kennen zijn gemeenten, woningcorporaties en andere overheden hem ook. Het gaat bij hem namelijk om wie iemand is, naast zijn professionele loopbaan. En dan vooral wat hij of zij wilt gaan doen. Wil jij bijvoorbeeld een doorbraak in ruimtelijke ontwikkeling van je stad realiseren of snel inspelen op veranderingen binnen het sociaal domein? Door de match te leggen tussen de vraag vanuit diverse overheden met wat iemand beweegt, weet Sander dit misschien wel voor je in gang te zetten! Hij geeft zo veel toegevoegde waarde mee in de opdrachten die hij voor zijn opdrachtgever mag doen. Sander zoekt vakspecialisten! En is dat zelf ook. Wel zo makkelijk bij het opbouwen van een vertrouwensband.

Vacatures

Beleidsmedewerker Wonen en Volkshuisvesting

Je hoeft maar om je heen te kijken en je weet dat het vinden van een woning een hels karwei, zo niet een groot probleem kan zijn. Vooral voor mensen die het niet bepaald voor het uitkiezen hebben. Misschien heb je dit zelf wel meegemaakt  als student en anders ken je ongetwijfeld gevallen in je directe omgeving. Vind jij dat daar nodig wat aan gedaan moet worden? Dan is dit wat voor jou!

access_timeFulltime location_onRegio Amsterdam euro_symbol€2.795 tot €4.225

Projectleider Sociaal Domein

Jij weet hoe je mensen aan elkaar verbindt, collega’s, bewoners en organisaties lopen met jou weg. Binnen het Sociaal Domein weet jij je weg te vinden en weet jij dingen snel voor elkaar te krijgen. Ben jij de maatschappelijk betrokken Projectleider Sociaal Domein waar onze gemeentelijke relatie naar op zoek is? Lees dan gauw verder!

access_timeFulltime location_onRegio Amsterdam euro_symbol€3.348 tot €4.859

Beleidsmedewerker Sociaal Domein

Als er iemand veelzijdig is, dan ben jij het wel! Daarom ben jij heel enthousiast om aan de slag te gaan als Beleidsmedewerker Sociaal Domein bij onze gemeentelijke relatie in Noord-Holland. Je bent een alleskunner die dingen snel oppikt. Je bent een expert op de gebieden Zorg & Welzijn en Wonen, en je hebt veel ervaring met de Participatiewet en Wmo.

access_timeFulltime location_onRegio Amsterdam euro_symbol€3.348 tot €4.859
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Mustafa (Beleidsmedewerker Jeugd)

Mustafa is een gedreven Beleidsmedewerker die altijd het maximale inzet om resultaat te behalen. Hij heeft inmiddels ruim vier jaar gemeente-ervaring. Hij is een kei in het verbinden van buurtbewoners, betrokkenen en instanties. Mustafa heeft veel ervaring op het gebied van Welzijn & Wonen en heeft daarnaast veel kennis en affiniteit met jeugdproblematiek en jeugdvraagstukken.

  • Jonge beleidsmedewerker met inmiddels al ruim 4 jaar gemeente-ervaring ;
  • Zeer brede kennis via gemeentelijke beleidsfuncties op het gebied van Participatie, Welzijn, Wonen, Planologie, Jeugd, Wmo en Onderwijs;
  • Per direct beschikbaar voor een beleidsfunctie bij uw gemeente.

Mustafa is beschikbaar voor een beleidsfunctie in het sociaal domein. Per direct en voor 36 uur per week is hij beschikbaar voor een uurtarief van € 26,-.

location_onAmstelveen createWO person28 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500

Merel (Beleidsmedewerker Jeugd)

Merel is een zeer gedreven jonge dame die niet stil kan zitten. Betrokken, leergierig en resultaatgericht is hoe men haar omschrijft. Ondanks haar jonge leeftijd heeft zij al veel kennis van gemeentelijk beleid. In haar Masteropleiding heeft zij zich gespecialiseerd in Zorg, Beleid & Organisaties, hierin is zij cum laude afgestudeerd.
 
Tijdens haar studie heeft zij vrijwillig stage gelopen bij een Gemeente in de provincie Utrecht en de Kinderombudsman. Hier heeft zij veel kennis opgedaan op het gebied van Jeugd & Onderwijs en Zorg. Vooral als het gaat om jeugd is haar passie enorm zichtbaar. Van oppas tot vrijwilliger, bij activiteiten voor kinderen tot onderzoek om kwetsbare kinderen te helpen; Merel doet het allemaal.
 
Nu ze klaar is met haar opleiding en ook in het werkveld ervaring op heeft gedaan is zij toe om als (Junior) Beleidsmedewerker Jeugd een verschil te maken op beleidsniveau bij een gemeente.

Merel is per direct beschikbaar. Haar salarisindicatie is €2.700,- op basis van 36 uur per week.

location_onUtrecht createWO person23 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Ria (Beleidsmedewerker Ruimte / Openbare Orde)

Ria is een gedreven Adviseur Ruimtelijke Ordening en Beleidsadviseur Huisvesting met een specialisatie in onderwijshuisvesting. Zij beschikt over expertise op het gebied van commercieel en gemeentelijk vastgoed, vergunningsprocedures en de verkoop van gronden. Zij is zeer creatief in het bedenken van oplossingen, maar weet daarentegen ook goed het overzicht te bewaren waardoor belangrijke details niet over het hoofd worden gezien. Haar sterkte punten zijn verder: het onderzoeken van vereisten, het maken van planningen en het schrijven van procesverbeteringen en adviezen. Ria is op basis van detachering per direct beschikbaar voor 36 uur per week en haar indicatietarief is € 60,- per uur exclusief reiskosten.

location_onDen Haag createWO person32 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Daniëlle (Beleidsmedewerker)

Daniëlle is een talentvolle Beleidsmedewerker met reeds twee jaar werkervaring bij de gemeente. Daarnaast is zij sinds twee jaar werkzaam als Beleidsmedewerker bij een semioverheidsinstelling. Collega’s omschrijven haar als een sociale en doelgerichte professional.

Daniëlle is zeer enthousiast en betrokken als het gaat om haar werk. In de maatschappelijke ontwikkeling heeft zij haar passie gevonden. Vanaf haar studietijd richt zij zich al op Jeugd & Onderwijs. In haar werkloopbaan heeft zij zich gespecialiseerd op onder andere het jeugdbeleid, onderwijs, leerplicht, toegankelijkheid en leerlingenvervoer.

Daniëlle heeft een opzegtermijn van twee maanden en is daarna beschikbaar voor 36 uur per week voor een beleidsfunctie op het gebied van jeugd en onderwijs. Haar salarisindicatie is € 3.575,- bruto per maand op fulltime basis. 

location_onAmstelveen createWO person29 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven