Richantely Burleson

workConsultant Beleid en Overheid
location_cityRotterdam

phone06 – 536 17 315
linkedin.com/in/max-van-baarle/
Richantely Burleson

Vacatures

Beleidsmedewerker Maatschappelijke Ontwikkeling

Voel jij je als een vis in het water in het Sociaal Domein en kan jij niet wachten om jouw kennis op gebied van de Wmo en Zorg in te zetten om beleid te ontwikkelen? Dan ben ik op zoek naar jou! Voor een gemeente in Gelderland ben ik namelijk op zoek naar een Beleidsmedewerker Maatschappelijke Ontwikkeling.

access_timeFulltime location_onGelderland euro_symbol€2.795 tot €4.225

Beleidsmedewerker Welzijn en Wmo

Stel jij jezelf vaak de vraag: Waar en hoe kan ik van toegevoegde waarde zijn met al mijn kennis op het gebied van Welzijn en de Wmo? Lees dan hier jouw antwoord! Voor een  gemeente in de regio ‘s-Hertogenbosch ben ik namelijk op zoek naar een Beleidsmedewerker Welzijn en Wmo.

access_timeParttime location_onRegio 's- Hertogenbosch euro_symbol€2.795 tot €4.225

Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening

Kan ik jou alles vragen over ruimtelijke ordening en geldt voor jou: afspraak is afspraak? Dan ben ik op zoek naar jou! Voor een kleine gemeente in Noord-Brabant zoek ik een Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening, die klaar is voor een brede functie met veel verantwoordelijkheid.

access_timeFulltime location_onNoord-Brabant euro_symbol€2.591 tot €3.805

Beleidsmedewerker Wmo

Wil jij meewerken aan het verbeteren van de zelfredzaamheid en leefbaarheid in de gemeentelijke sector? Wij zijn op zoek naar de persoon die meerdere afdelingen kan verbinden en alles weet over de Wmo. Als jij jezelf in deze omschrijving herkent, dan zijn wij op zoek naar jou! 

access_timeFulltime location_onProvincie Zeeland euro_symbol€2.795 tot €4.225
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Brenda (Beleidsadviseur)

Brenda is een ervaren Beleidsadviseur op het Sociaal Domein. Met ruim vijftien (!) jaar ervaring bij diverse kleine en middelgrote gemeenten, is Brenda geen vreemde op het gebied van de transitie van de jeugdwet, beschermd wonen en de maatschappelijke opvang. Ook weet ze als geen ander hoe je verschillende beleidsafdelingen verbindt. Voor een middelgrote gemeente heeft zij tijdelijk als intermediair tussen de gemeente en een werkorganisatie gefungeerd om een niet bestaande rolverdeling te verduidelijken. Ze houdt van uitdaging en heeft bij een middelgrote gemeente op alle projecten binnen het portefeuille van het Sociaal Domein gewerkt. Ze is nu klaar om haar kennis en ervaring te gebruiken als Beleidsadviseur Sociaal Domein in een grote gemeente. 

Brenda is een echte netwerker die graag in teamverband werkt. Ze ziet graag projecten van A tot Z tot stand komen en uitgevoerd worden, waarbij zij ook leiding kan geven. Brenda is flexibel en kan makkelijk schakelen tussen diverse projecten, zoals Beschermd Wonen en de transitie Jeugdwet. Daarnaast is ze goed op de hoogte van de veranderende wet- en regelgeving.

Brenda heeft een opzegtermijn van één maand en is beschikbaar voor 24 tot 36 uur per week. Haar salarisindicatie is € 4.976,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onRegio Den Haag createWO person40 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000

Marvin (Projectleider Gebiedsontwikkeling)

Marvin is een ervaren Projectleider Stedelijke Ontwikkeling. Met een achtergrond in bouwkunde, is Marvin zijn carrière begonnen in het schrijven van herbestemmings- en herontwikkelingsplannen voor diverse projecten. Hierdoor kwam hij in aanraking met de het politiek-bestuurlijke veld van de gemeenten, waarin de maatschappelijk impact hem het meest aantrok. Hij werd toen gevraagd om voor een aantal grote gemeenten in Zuid-Holland, om aan de slag te gaan als Projectleider. Bij deze projecten lag de nadruk op stedelijke ontwikkeling, waarbij integraal werken met diverse thema's, zoals Veiligheid, Participatie en Wmo, een must was. Nu Marvin veel ervaring heeft met het integraal werken binnen verschillende afdelingen, is hij klaar voor een nieuwe uitdaging als Projectmanager Stedelijke Ontwikkeling.

Marvin is een echte bruggenbouwer, zoals hij dat tijdens zijn werkervaring tussen het Sociaal en Ruimtelijk Domein heeft gedaan. Hij gaat graag projectmatig te werk, waarbij leidinggeven geen probleem is. Marvin is flexibel en maakt nieuwe onderwerpen snel eigen.

Marvin is per 1 december beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 5.984,- bruto per maand, op basis van 36 uur per week.

location_onDelft createWO person46 jaar euro_symbolMeer dan €5.000

Dina (Beleidsmedewerker Sociaal)

Dina is een gedreven starter die op zoek is naar een eerste kans als Beleidsmedewerker binnen het Sociaal Domein. Ze is erg geïnteresseerd in politiek, mensenrechten en de maatschappij. Haar interesses heeft zij kracht bij gezet door het volgen van de Bachelor Bestuurskunde en de Master Beleid en Politiek. Tijdens deze periode heeft zij bovendien een tweetal stages gelopen bij zowel een grote als middelgrote gemeente. Op de afdeling Onderwijs en Jeugd heeft zij zowel meegelopen als onderzoek gedaan naar kwaliteit en verbetermogelijkheden van het bestaande beleid. Hiervoor is Dina in het veld aan de slag te gaan om informatie op te halen bij de verschillende stakeholders, om vervolgens op basis hiervan aanbevelingen te kunnen doen. Deze hebben betrekking tot de afdeling Jeugdhulp en Wmo, alwaar zij onderzoek heeft gedaan naar rechtmatigheids- en doelmatigheidsrisico. Momenteel werkt Dina als HR Medewerker bij een snel groeiende meubelzaak, waar zij verantwoordelijk is voor het ontwikkelen van het HR beleid. Haar maatschappelijke ambities liggen echter op het vlak van Beleidsmedewerker binnen het Sociaal Domein.

Dina is enthousiast en ontplooit zich graag op meerdere vakgebieden, waardoor zij een compleet beeld van een vraagstuk krijgt. Ze is in staat de vertaalslag te maken van onderzoeksresultaten naar een concreet beleid. Haar maatschappelijke betrokkenheid is haar persoonlijke drijfveer.

Dina heeft een opzegtermijn van een maand en is voor 36 uur per weer beschikbaar. Haar salarisindicatie is € 2.500,- bruto per maand op fulltime basis en voor tijdelijke opdrachten hanteren wij een uurtarief van € 40,-, exclusief reiskosten.

location_onRegio Rotterdam createWO person23 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Herman (Adviseur Ruimte/Projectleider)

Herman is een ervaren Projectleider in de ruimtelijke en stedelijke ontwikkeling. Met ruim achttien jaar ervaring bij gemeenten, weet hij precies hoe projecten van A tot Z in elkaar steken. Hij heeft ervaring met het opstellen van ondersteuning bij burgerinitiatieven, anterieure overeenkomsten en de begeleiding van bestemmingsplannen. Voor een groot project in de regio van Utrecht heeft hij een nieuwe aanpak geïmplementeerd, waarbij de participatie centraal stond. Dit werd met veel lof ontvangen. Herman is klaar voor een nieuwe (tijdelijke) uitdaging als Projectleider op gebied van stedelijke ontwikkeling.

Herman is een leider die zijn collega’s graag meeneemt in het gehele proces. Hij houdt van een uitdaging, en denkt daarom graag mee over het opzetten van projecten en het vinden van nieuwe werkwijzen. Voor Herman is ieder project uniek en maatwerk. Eén van zijn kernwaarden is daadkracht: afspraak is afspraak.

Herman heeft een opzegtermijn van een maand en is voor 32 uur per week beschikbaar. Voor tijdelijke opdrachten hanteert hij een uurtarief van € 80,-, exclusief reiskosten.  

location_onRegio Nijmegen createHBO person55 jaar euro_symbolMeer dan €5.000
Meer kandidaten weergeven