Richantely Burleson

workConsultant Beleid en Overheid
location_cityRotterdam

phone06 – 536 17 315
Placeholder

Vacatures

Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening

Kan ik jou alles vragen over ruimtelijke ordening en geldt voor jou: afspraak is afspraak? Dan ben ik op zoek naar jou! Voor een kleine gemeente in Noord-Brabant zoek ik een Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ordening, die klaar is voor een brede functie met veel verantwoordelijkheid.

access_timeFulltime location_onNuenen euro_symbol€2.591 tot €3.805

Beleidsmedewerker Wmo

Wil jij meewerken aan het verbeteren van de zelfredzaamheid en leefbaarheid in de gemeentelijke sector? Wij zijn op zoek naar de persoon die meerdere afdelingen kan verbinden en alles weet over de Wmo. Als jij jezelf in deze omschrijving herkent, dan zijn wij op zoek naar jou! 

access_timeFulltime location_onZierikzee euro_symbol€2.795 tot €4.225

Kandidaten

Dina (Beleidsmedewerker Sociaal)

Dina is een gedreven starter die op zoek is naar een eerste kans als Beleidsmedewerker binnen het Sociaal Domein. Ze is erg geïnteresseerd in politiek, mensenrechten en de maatschappij. Haar interesses heeft zij kracht bij gezet door het volgen van de Bachelor Bestuurskunde en de Master Beleid en Politiek. Tijdens deze periode heeft zij bovendien een tweetal stages gelopen bij zowel een grote als middelgrote gemeente. Op de afdeling Onderwijs en Jeugd heeft zij zowel meegelopen als onderzoek gedaan naar kwaliteit en verbetermogelijkheden van het bestaande beleid. Hiervoor is Dina in het veld aan de slag te gaan om informatie op te halen bij de verschillende stakeholders, om vervolgens op basis hiervan aanbevelingen te kunnen doen. Deze hebben betrekking tot de afdeling Jeugdhulp en Wmo, alwaar zij onderzoek heeft gedaan naar rechtmatigheids- en doelmatigheidsrisico. Momenteel werkt Dina als HR Medewerker bij een snel groeiende meubelzaak, waar zij verantwoordelijk is voor het ontwikkelen van het HR beleid. Haar maatschappelijke ambities liggen echter op het vlak van Beleidsmedewerker binnen het Sociaal Domein.

Dina is enthousiast en ontplooit zich graag op meerdere vakgebieden, waardoor zij een compleet beeld van een vraagstuk krijgt. Ze is in staat de vertaalslag te maken van onderzoeksresultaten naar een concreet beleid. Haar maatschappelijke betrokkenheid is haar persoonlijke drijfveer.

Dina heeft een opzegtermijn van een maand en is voor 36 uur per weer beschikbaar. Haar salarisindicatie is € 2.500,- bruto per maand op fulltime basis en voor tijdelijke opdrachten hanteren wij een uurtarief van € 40,-, exclusief reiskosten.

location_onRegio Rotterdam createWO person23 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Herman (Adviseur Ruimte/Projectleider)

Herman is een ervaren Projectleider in de ruimtelijke en stedelijke ontwikkeling. Met ruim achttien jaar ervaring bij gemeenten, weet hij precies hoe projecten van A tot Z in elkaar steken. Hij heeft ervaring met het opstellen van ondersteuning bij burgerinitiatieven, anterieure overeenkomsten en de begeleiding van bestemmingsplannen. Voor een groot project in de regio van Utrecht heeft hij een nieuwe aanpak geïmplementeerd, waarbij de participatie centraal stond. Dit werd met veel lof ontvangen. Herman is klaar voor een nieuwe (tijdelijke) uitdaging als Projectleider op gebied van stedelijke ontwikkeling.

Herman is een leider die zijn collega’s graag meeneemt in het gehele proces. Hij houdt van een uitdaging, en denkt daarom graag mee over het opzetten van projecten en het vinden van nieuwe werkwijzen. Voor Herman is ieder project uniek en maatwerk. Eén van zijn kernwaarden is daadkracht: afspraak is afspraak.

Herman heeft een opzegtermijn van een maand en is voor 32 uur per week beschikbaar. Voor tijdelijke opdrachten hanteert hij een uurtarief van € 80,-, exclusief reiskosten.  

location_onRegio Nijmegen createHBO person55 jaar euro_symbolMeer dan €5.000