Wynona Smit

workConsultant Office
location_cityAmsterdam

phone06 – 514 66 792
Wynona Smit

Van Amsterdam en van Office. Maar stiekem vooral van de Zaankant hoor. Staat graag in de keuken en is een rasechte optimist. Haar gerechten mislukken dus nooit. In haar werk als Recruitment Consultant hecht Wynona extreem veel waarde aan samenwerken met een kleine groep: slechts enkele mensen tegelijk coachen en adviseren naar een nieuwe baan. Past bij haar zorgzame karakter – hoe help je anders mensen doelgericht en positief aan hun droombaan. Werk/levensspreuk/wijsheid: "Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken." En daar zorgt ze voor.

Vacatures

Junior Accountmanager Binnendienst

Eenmaal, andermaal, verkocht! Jouw hart ligt bij het interesseren van mensen in wat jij te bieden hebt en jij zorgt ervoor dat mensen jou als eerste bellen wanneer zij willen investeren in vastgoed. Dan is deze baan als Junior Accountmanager Binnendienst bij een vastgoedmakelaar jou op het lijf geschreven!

access_timeFulltime location_onOmgeving Amsterdam euro_symbol€1.700 tot €2.500

Out of the box Accountmanager

Met ruim 17 miljoen inwoners is Nederland een druk bevolkt kikkerlandje. Maar dit bedrijf zorgt nog altijd elke dag ervoor dat jij ruimte kan besparen door jouw spullen veilig op te kunnen bergen in jouw eigen box. Naast een iPhone, elke dag gratis lunch en geweldige bedrijfsuitjes met leuke collega’s zorg jij samen met jouw collega’s ervoor dat dit opslagbedrijf doorgroeit. Klaar om jouw kwaliteiten in te zetten om dit bedrijf naar the next level te brengen? Lees dan door!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.200 tot €2.500

Corporate Recruiter

Ook jij kan de smaak van een verse en ambachtelijke hamburger je voor de geest halen. Elke ochtend, vers de fabriek uit en jij vers het kantoor in. Voor dag en dauw zorgt deze werkfamilie ervoor dat alle snacks op rolletjes de fabriek uit rollen. En jij gaat ervoor zorgen dat alles op gebied van recruitment op rolletjes loopt en de kwaliteit gegarandeerd is. Smaakt dat naar meer? Lees dan verder!

access_timeParttime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €3.000

HR Coördinator

Ben jij een HR-goeroe en wil jij werken in hartje Amsterdam? Jouw hart gaat sneller kloppen van een internationale omgeving en dynamiek. Daarnaast ben jij energiek en houd je van projectmanagement. Herken jij jezelf in deze omschrijving? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €3.100
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Romia (Officemanager)

Romia heeft ruim 20 jaar ervaring in diverse ondersteunende functies waarbij ze bij twee organisaties geheel verantwoordelijk is geweest voor de financiële- en personeelsadministratie. Ook heeft zij bij een financiële dienstverlener een afdeling Customer Support op mogen zetten. Daarnaast is het opzetten van grootschalige trainingsprojecten voor haar een mooie uitdaging geweest. Momenteel werkt zij bij een financiële dienstverlener op een Customer Support afdeling. Omdat deze functie haar onvoldoende uitdaagt, is zij op zoek naar grotere verantwoordelijk, waarin zowel haar administratieve, klantgerichte en opbouwende vaardigheden tot uiting kunnen komen. Het liefst doet zij dit in een organisatie waar ze haar kennis en ervaring in het organiseren en stroomlijnen van administratieve processen kan inzetten.

Zo ruim als haar ervaring is, zo hartelijk is Romia’s persoonlijkheid. Ze is van nature een persoon die ontzorgt en houdt ervan om veel verantwoordelijkheid te dragen. Haar lach en optimisme werken verbindend, haar energie is aanstekelijk. Met haar in uw kantoor bent u er zeker van dat er met een lach resultaat behaald gaat worden. Dit komt omdat zij nieuwsgierig van aard is, energie krijgt van resultaat en zichzelf echt graag uit blijft dagen. Een aanwinst voor elk team en afdeling!

Romia heeft een opzegtermijn van een maand, een salarisindicatie van € 2.500,- en is in overleg beschikbaar voor 32-40 uur per week.

createMBO person50 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Sannah (Customer Service Medewerker)

Sannah heeft met succes de opleiding Juridisch Medewerker afgerond. Al tijdens haar studietijd heeft zij ruime werkervaring opgedaan in verschillende branches. Ze had tijdens haar bijbaantjes veelvuldig klantcontact en administratieve werkzaamheden. Al tijdens haar mbo-studie vroeg haar toenmalige werkgever of ze deel wilde nemen aan het ‘high potential program’, een trainingsprogramma voor werknemers met potentieel om snel door te groeien. Hierdoor is zij na haar mbo-studie als Vestigingsmanager werkzaam geweest. De hbo-studie Rechten heeft zij door familie-omstandigheden niet afgerond. Tijdens deze periode is zij als Front Office Medewerkster naast haar gebruikelijke werkzaamheden ook verantwoordelijk geweest voor sales. Dat deed zij door middel van koude acquisitie en intern klanttevredenheidsonderzoek. Momenteel ambieert zijn een fulltime functie waarin klantcontact en service verlenen centraal staat. 

Sannah weet wat ze doet, waar ze staat en waar ze naar toe wil. Door structuur aan te brengen behaalt ze snel resultaat. Zij heeft een leergierigheid van jewelste, pakt een uitdaging met beide handen aan en kan haar werk met grote zelfstandigheid uitvoeren. Zij krijgt energie van afwisselende werkzaamheden en voldoening uit het opdoen van kennis. Als persoon daagt zij zichzelf uit om het beste uit zichzelf te halen en met haar vlotte babbel krijgt zij klanten en collega’s snel voor zich gewonnen. 

Sannah is per direct beschikbaar voor 5 dagen per week en heeft een salarisindicatie van € 2.000,- op basis van 40 uur. 

createMBO person26 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Robert (HR Medewerker)

Robert heeft een jaar zijn hbo Human Resource Management op zak en inmiddels anderhalf jaar ervaring als HR Assistent. Tijdens zijn studie heeft hij stage gelopen bij een energieleverancier en een gemeente. Bij de gemeente heeft hij kwalitatief onderzoek gedaan naar vitaliteitsmanagement. Dit resulteerde in implementeerbaar advies voor de werkgever voor het verhogen van het vitaliteitsniveau van werknemers. Na het behalen van zijn diploma heeft hij een jaar ervaring opgedaan als HR Administrator binnen een snel groeiende organisatie. Daarna is hij op een mooie kans ingegaan bij een groot Supply Chain bedrijf als HR Assistent. Hier heeft hij het naar zijn zin, maar helaas vervalt zijn huidige Junior functie. Daarom is hij vanaf oktober weer op zoek is naar een baan die past bij zijn ervaringsniveau. Robert is op zoek naar een functie als HR Assistent binnen een kleiner bedrijf, waar hij zijn werkzaamheden en verantwoordelijkheden steeds meer kan uitbouwen. Op die manier wil hij zich de komende jaren verder kunnen ontwikkelen.

Robert is een rustige en betrouwbare jongeman. In zijn vrije tijd vindt hij het heerlijk om te sporten en voetbalt dan ook drie keer per week in de plaatselijke selectie. Hij haalt plezier uit zijn werk wanneer hij kan zorgen voor een toegevoegde waarde voor een organisatie en collega’s. Deze sociale jongeman maakt van nature gemakkelijk contact, kan zich makkelijk aanpassen en zal daardoor snel opgenomen worden door een team.

Robert heeft een opzegtermijn van een maand en hij heeft een salarisindicatie van € 2.400,- bruto per maand, op basis van 40 uur per week.

location_onAmsterdam createHBO person24 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Irene (Officemanager)

Irene heeft ruim 10 jaar leidinggevende ervaring in ondersteunende functies en is de laatste twee jaar werkzaam als Office Manager. Zij is bij twee grote internationale bedrijven de spil geweest wat betreft agendabeheer, administratie & secretariële ondersteuning. In haar laatste functie heeft Irene naast de verantwoordelijkheden van Office Manager de HR-afdeling actief ondersteunt. Omdat zij zichzelf graag uitdaagt, volgt zij in haar eigen tijd een Secretaresse-opleiding met betrekking op PR en voorlichting. Omdat zij graag door wil groeien, is Irene toe aan een nieuwe positie als Office Manager waar haar potentieel tot uiting kan komen.

Irene is een sympathieke jonge vrouw, die graag het beste uit zichzelf en haar omgeving haalt. Zij leert snel, werkt geordend en is goed in staat om naast haar werkzaamheden anderen op inspirerende wijze te begeleiden. Tevens heeft zij een representatief voorkomen en een warme persoonlijkheid. Ze beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend.

Irene is per direct beschikbaar voor 4 tot 5 dagen per week en ze heeft een salarisindicatie van € 2.350,- per maand (op basis van 40 uur).

createMBO person37 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Meer kandidaten weergeven