Jaimy Jansens

workConsultant Financieel
location_cityEindhoven

phone06-82763214
linkedin.com/in/jaimy-jansens/
Jaimy Jansens

Vacatures

Controller

Ben je op dit moment werkzaam als Controller of hoofd administratie en ben je toe aan de volgende stap? Je hebt affiniteit met de bouwsector en bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken. Lees hieronder snel verder over (wellicht) jouw toekomstige baan!

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€3.200 tot €4.000

Administrateur

Jij ziet jezelf werken in een dynamische werkomgeving waar je iedere dag met nieuwe vraagstukken geconfronteerd wordt. Heb je hiernaast een goede financiële basis en affiniteit met transport? Dan zou dit wel eens jouw nieuwe uitdaging kunnen zijn! 

access_timeFulltime location_on's-Hertogenbosch euro_symbol€3.200 tot €4.000

European Accountant

Milieubewust ondernemen, een onderwerp dat veel besproken wordt. Door de opwarmende aarde wordt dit ook steeds belangrijker. Wil jij jouw steentje bijdragen aan het terugdringen van plastic afval? Ga dan aan de slag als European Accountant binnen dit innovatieve bedrijf. Lees hieronder snel verder!

access_timeFulltime location_onTilburg euro_symbol€3.200 tot €3.700

Business Controller

Jij zorgt ervoor dat deze organisatie op rolletjes loopt. Rapportages opstellen, financiële analyses maken, en huidige processen digitaliseren en optimaliseren zijn taken die jou niet afschrikken. Als financial met al een aantal jaar ervaring met ERP-systemen sta jij open voor een nieuwe uitdaging. Ben jij diegene die de brug maakt tussen finance en IT?

access_timeFulltime location_onRoermond euro_symbol€2.800 tot €3.800
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Marleen (Controller)

Marleen is een enthousiaste dame met veel ervaring op het financiële vakgebied. Marleen is begonnen als Administratief Medewerker waarna ze al snel doorgroeide naar een rol als Assistent Controller. In haar laatste rol als Financieel Controller was Marleen verantwoordelijk voor de interne en externe verslaggeving en het analyseren van financiële data. Hiernaast stelde ze de financiële rapportages op voor het management. Naast haar dagelijkse controle werkzaamheden was ze ook altijd actief op zoek naar procesverbeteringen, die ze vervolgens met LEAN aanpakte. Marleen denkt graag vooruit, waardoor ze sneller kan schakelen. Hiernaast werkte ze met bijna ieder bedrijfsonderdeel samen, hierdoor kan ze op ieder level draagvlak creëren. Ze treed ook op als aanspreekpunt voor het verwijderingsbijdrageproces. Marleen is een bezige dame, ze is dan ook op zoek naar een functie als Controller in een dynamische organisatie.

Marleen is zeer enthousiast wanneer ze verteld over haar werkzaamheden. Ze heeft dan ook een echte passie ontwikkeld voor het financiële vak. Wanneer haar collega’s in de problemen komen tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden springt ze graag bij. Ze is dan ook heel betrokken bij zowel het team als bij de organisatie. Marleen is gedreven, ze kijkt goed om zich heen en focust niet alleen op haar werkzaamheden. Haar analytische vermogen komt hierbij goed van pas. In haar vrije tijd vindt Marleen het leuk om uitjes te organiseren met bijvoorbeeld haar vriendinnen of met collega’s.

Marleen is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.100,- bruto per maand. 

location_onEindhoven createHBO person51 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500

Mike (Starter Bedrijfseconomie)

Mike is een ambitieuze starter die net zijn master Finance afgerond heeft. Tijdens zijn studies heeft hij verschillende opdrachten uitgevoerd die hem dichterbij de praktijk gebracht hebben. Zo heeft hij ervoor gezorgd dat er een complete analyse gemaakt werd voor de overname van een bedrijf en heeft hij tijdens zijn scriptie onderzocht hoe demografische factoren de beurs beïnvloeden.

In augustus 2016 is Mike op avontuur geweest naar Amerika, waar hij een half jaar gestudeerd heeft. Hij heeft hier vakken gevolgd als Management, Politiek en Entrepeneurship. Dit heeft ervoor gezorgd dat hij zijn advanced speaking skills in Engels goed in de praktijk kon brengen en ook wereldwijd georiënteerd is. Na zijn terugkomst heeft hij zijn scriptie opgepakt, waarin hij onderzocht hoe de ceo ratio bepaald wordt aan de hand van een aantal modellen. Hij heeft hier onderzoek gedaan naar verschillende landen in West-Europa maar ook de VK en Amerika. De cultuurverschillen spelen een belangrijke rol in deze ratio alsmede hoe individualistisch een land is.

Mike is een sociale jongeman die met zijn nieuwsgierig instelling klaar is om aan een nieuwe uitdaging te beginnen. Hij is een fijne gesprekspartner. Binnen een groep neemt Mike de leiding wanneer nodig en zorgt ervoor dat iedereen zijn werk zo goed mogelijk uitvoert. Als hij eenmaal aan de slag is gegaan met een opdracht gaat hij er ook voor. Wanneer het beste resultaat betekend dat hij anderen hierbij een handje moet helpen doet hij dit ook graag. Mike werkt graag zelfstandig in een team met korte lijnen. Een gezonde concurrentie en open sfeer vindt hij hierin belangrijk. In zijn vrije tijd houdt Mike zich bezig met de (Amerikaanse) politiek en leest hij een graag een Engels boek.

Mike is per direct beschikbaar heeft een salarisindicatie van € 2.400,- bruto per maand, op basis van veertig uur per week. 

location_onEindhoven createWO person24 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Petra (Administratief Medewerker)

Petra is een gedreven dame die meer dan tien jaar ervaring heeft als Administratief Medewerker. In haar huidige functie is ze samen met haar collega’s verantwoordelijk voor de administratie van een vastgoedbedrijf. Hier had ze een divers takenpakket, waarin ze ook een controlerende functie heeft ten opzichte van de grootboekadministratie, en af en toe taken van de controller overneemt. Petra draagt actief verbeteringen aan en helpt ook deze door te voeren. Het maakt haar niet uit of het hierbij gaat om het efficiënter maken van balansen of kosten besparen op facilitaire zaken. Petra zoekt een allround administratieve functie, waarbij ze fungeert als spin in het web tussen de diverse financiële deeladministraties.

Petra is zeer kwaliteitsgericht en zal nooit half werk afleveren. Hierin is ze zeer accuraat. Toewijding aan het bedrijf is iets wat voor haar hoog in het vaandel staat. Een belangrijke waarde voor Petra in een bedrijf is het teamverband; ze wil samen met haar collega’s het bedrijf succesvol maken en elkaar helpen waar dat nodig is. Ze zal ook altijd haar hand toereiken om andere collega’s te helpen. Verder is Petra een prettige gesprekspartner. Ze heeft veel telefonisch contact gehad met klanten, wat haar zeer goed af gaat.

Petra is beschikbaar voor een functie van 32 tot 36 uur per week. Haar salarisindicatie bedraagt € 2.700,- bruto per maand, op basis van 36 uur per week.

location_onEindhoven createMBO person42 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

David (Hoofd Administratie)

David is een ervaren financiële professional met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van financiële administratie. In zijn huidige functie maakt hij onder andere  rapportages, controleert het crediteuren en debiteuren beheer van zijn werknemers en maakt de voorbereiding voor de accountant. Hij is gewend om meerdere taken op zich te nemen. Wanneer David vindt dat zaken beter aangepakt kunnen worden, of er verbetering nodig is binnen een proces draagt hij dit ook graag aan. Hierom is hij een gewaardeerd sparringpartner van het management team. Het beheren van verschillende portefeuilles zoals wagenpark en facilitaire behoren ook tot de dagtaken van David. VCA en ISO controle voert hij samen met collega’s uit. Tijdens zijn vorige baan bij de golfbaan was hij verantwoordelijk voor de gehele boekhouding, onder andere cashflows en het opmaken van de balans. Hiernaast hield hij de ledenadministratie van de golfbanen bij. David wil graag een nieuwe werkomgeving gaan verkennen waarbij hij zijn interesse voor procesverbeteringen en taken automatisering kan inzetten.

David vindt het belangrijk om een goede relatie te hebben met zowel zijn collega’s als klanten. Schakelen tussen werkzaamheden is voor David vanzelfsprekend. Hij wordt in zijn huidige functie vaak aangesproken door collega’s met verschillende vragen, die hij meteen oppakt. Met zijn tijdsplanning gaat hij dan ook flexibel om en zet graag een tandje bij wanneer nodig. Binnen een groep neemt David een coachende rol aan, hij gaat graag uit van de kracht van collega’s en het team om doelstellingen te bereiken. In zijn vrije tijd brengt David graag tijd door met zijn gezin.

David is beschikbaar voor een functie van 32 tot 40 uur per week en heeft een opzegtermijn van 1 maand. Zijn salarisindicatie bedraagt €4500,- bruto per maand (op basis van 40 uur per week).

 

location_onEindhoven createHBO person50 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000
Meer kandidaten weergeven