Anne Pel

workConsultant Office
location_cityBreda

phone06 - 51 10 19 17
linkedin.com/in/annepel/
Anne Pel

Vacatures

Commercieel Medewerker Binnendienst

Een commerciële baan, maar geen koude acquisitie! Deze fabrikant van tijdelijke ruimtes is op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst waar ze op kunnen bouwen. Ben jij die administratieve, communicatieve, maar ook commerciële kracht waar wij naar op zoek zijn? Lees hier dan snel verder!

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.100 tot €2.700

Accountmanager - regio Brabant

Jij hebt een jagersmentaliteit! En dan heb ik het natuurlijk niet over echt jagen, maar over de verkoop en het genereren van leads, en het behalen van targets. Ben je daarnaast op zoek naar een nieuwe sales uitdaging? Dan heb ik goed nieuws, want ik heb voor jou een uitdagende functie als Accountmanager! Lees snel verder voor meer informatie.

access_timeFulltime location_onRegio Brabant euro_symbol€2.500 tot €4.000

Customer Service Medewerker

Problemen zijn er om opgelost te worden en het liefst zo snel mogelijk! Is dit een gedachte die ook regelmatig door jouw hoofd gaat? Als jij daarnaast ook klantgericht bent en jij ervaring hebt met Customer Service, dan ben jij de Customer Service Medewerker die wij zoeken! Lees snel verder voor meer informatie.  

access_timeFulltime location_onRegio Gorinchem euro_symbol€2.200 tot €2.600

Corporate Recruiter - regio Middelburg

Ben jij een matchmaker pur sang, en heb je de kennis om in een krappe kandidatenmarkt de juiste kandidaat en vacature samen te brengen? Jij hoort tussen de regels door wat er echt verteld wordt en durft hier kritische vragen over te stellen. Pas jij perfect in dit plaatje? Dan ben jij de Recruiter die wij zoeken. Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onRegio Middelburg euro_symbol€2.700 tot €3.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Patrick (Commercieel Medewerker Binnendienst)

Patrick is een Commercieel Medewerker Binnendienst die na zijn mbo-opleiding detailhandel het werkveld in is gegaan. Na vijf jaar in een leidinggevende functie, maar wel veel met zijn handen te hebben gewerkt, is hij overgestapt naar de commerciële branche. Zijn huidige werkgever is een dienstverlener in de technische sector. Hier heeft hij een commerciële en consultatieve rol, waarin advies en relatiebeheer centraal staan. Zijn werkzaamheden bestaan uit het adviseren en beheren van zakelijke en particuliere klanten, verwerken van orders en offertes, en cross- en upselling van producten. Hij is ook het eerste aanspreekpunt op zijn afdeling voor klanten en collega's. Helaas zijn er geen doorgroeimogelijkheden meer bij deze organisatie. Daarom is Patrick nu op zoek naar een uitdagende functie als Commercieel Medewerker Binnendienst voor 32 tot 40 uur per week. 

Patrick is een vriendelijke en behulpzame jongeman met een zorgzaam karakter. Hij weet goed hoe hij mensen kan stimuleren en heeft een open houding, waardoor mensen makkelijk op hem afstappen als ze vragen of advies nodig hebben. Patrick is iemand die verantwoordelijkheid niet uit de weg gaat en heeft een groot overtuigingsvermogen. Met deze kwaliteiten weet hij zijn commerciële doelen te behalen.

Patrick heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand op fulltime basis. 

location_onOosterhout createMBO person28 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Myrthe (Marketing Medewerker)

Myrthe is een enthousiaste Junior Allround Marketeer. Met haar afgeronde hbo-opleiding Communicatie & Marketing en haar ervaring is zij klaar om de volgende stap in haar carrière te zetten. Na haar studie is Myrthe aan de slag gegaan als Junior Marketingmedewerker en gedurende deze tijd heeft ze kennis gemaakt met verschillende facetten van de Marketingafdeling. Het creëren van content voor social media en bedrijfswebsites, en het implementeren van campagnes zijn een kleine greep uit haar takenpakket. Bij haar huidige werkgever wordt Myrthes functie drastisch verandert. Daarom is ze nu op zoek naar een organisatie waar ze verder kan groeien. Dit wil ze graag doen in een leuke functie op de Marketingafdeling.

Myrthe is een ambitieuze jongedame die altijd op zoek is naar nieuwe uitdagingen binnen haar functie, maar ook naar manieren om zichzelf te verbeteren. Daarnaast is ze communicatief sterk, creatief en een harde werker. De combinatie van deze kwaliteiten zorgt ervoor dat ze projecten op een unieke manier oppakt, pakkende content schrijft en altijd die extra stap zet. 

Myrthe heeft een opzegtermijn van één maand en is fulltime beschikbaar met een salarisindicatie van € 2.400,- bruto per maand. 

location_onTilburg createHBO person27 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Charissa (HR Medewerker)

Charissa is een vrolijke deeltijd studente, die momenteel in het laatste jaar van haar hbo-opleiding Human Resource Management zit. Voor ze hier startte heeft ze acht jaar in verschillende ondersteunende rollen ervaring opgedaan, maar realiseerde zich dat HR is waar haar hart en toekomst ligt. Charissa heeft al veel ervaring in de HR opgedaan, waaronder werving & selectie, administratieve taken en het bijhouden van de in-, door- en uitstroom van personeel. Door bezuinigingen en een daaropvolgende reorganisatie kwam helaas de functie bij haar vorige werkgever te vervallen. Daarom is ze nu op zoek naar een leuke functie als (Junior) HR Adviseur voor 32 tot 36 uur per week, waar mogelijkheid is om fulltime te werken in de toekomst.

Charissa is een ontzettend leuke dame die nooit een uitdaging uit de weg gaat en ook altijd in is voor een grapje. Zij is representatief, leergierig en ontzettend enthousiast over het vak. Ze heeft een proactieve instelling en denkt goed vooruit. Verder is ze optimistisch en kan ze het goed vinden met collega's. Charissa vindt het prettig om zelfstandig te werken en verantwoordelijkheid te dragen, maar vindt het ook fijn om advies te kunnen vragen bij senioren op de afdeling. 

Charissa is in overleg beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.900,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onBreda createHBO person32 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Lidewij (HR Medewerker)

Lidewij heeft meer dan tien jaar ervaring als HR Medewerker. Met een wijd takenpakket is zij een echte alleskunner binnen de HR-afdeling. Haar takenpakket bevat het opmaken van rapportages omtrent ziekteverzuim, tarieven van externe partijen, en verschillende interne opleidingen. Daarnaast begeleidde ze diverse HR-projecten, zoals het automatiseren van het aanmelden van nieuwe collega's en het begeleiden van een fusie. Door de geautomatiseerde werkwijzen kwam haar functie te vervallen, in de tussentijd heeft ze rustig rond gekeken naar een volgende stap in haar carrière. Bij een nieuwe werkgever is Lidewij op zoek naar een veelzijdige ondersteunende functie, bij voorkeur in de rol van Management Assistent of Office Manager.

Lidewij is een spontane, representatieve en gedreven vrouw. Dankzij jarenlange ervaring weet ze precies hoe ze haar leidinggevenden en team het best kan ondersteunen. Doordat ze gestructureerd te werk gaat en weet hoe ze prioriteiten moet stellen zijn deadlines voor haar geen probleem. Zij is stabiel, nauwkeurig, resultaatgericht en door goede communicatieve vaardigheden een sterke schakel op de afdeling. 

Lidewij heeft een salarisindicatie van € 3.600,- bruto per maand, op basis van veertig uur per week. Haar voorkeur gaat uit naar een werkweek van 32 uur en zij is in overleg beschikbaar.

location_onRoosendaal createHBO person48 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven