Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Van Logistiek en van Tiel. Is het tijd voor een gesprek waarbij het allemaal om jou draait? Dan moet je bij Jordy zijn. Hij luistert graag naar je en komt graag achter jouw wensen en behoeften om concreet te kijken welke omgeving/organisatie/bedrijf hier het beste bij aansluit. Naast luisteren weet Jordy jouw unieke kwaliteiten in het daglicht te zetten en de nieuwe werkgever te overtuigen van jouw kennis en kunde. Hij zal je tijdens het gehele traject begeleiden en adviseren totdat jij op je plek zit! Neem gerust contact op met Jordy voor advies of een luisterend oor


Vacatures

Als je van bovenaf kijkt, zijn wij mensen net mieren. Vaak aan het werk in logistieke processen en soms lijken we rond te rennen zonder te weten wat we precies aan het doen zijn. Hier heb je natuurlijk leiders voor nodig die de boel draaiende blijven houden. Ben jij iemand die de touwtjes in handen kan nemen en ervoor kan zorgen dat alles vlot verloopt? Lees dan snel verder...

access_timeFulltime location_onHouten euro_symbol€2.500 tot €3.000
Als ervaren Transportplanner denk jij altijd een stap vooruit. Je bent klaar voor de volgende stap binnen de logistiek en hebt affiniteit met de voedselindustrie. Klinkt dit herkenbaar? Lees dan gauw verder, want deze grote voedselproducent is op zoek naar jou.

access_timeFulltime location_onTiel euro_symbol€2.300 tot €2.900
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Anne is een jongedame met een afgeronde mbo-opleiding Logistiek Supervisor (als 'uitblinker/beste leerling') en meer dan 7 jaar ervaring binnen de Logistiek. Bij haar eerste werkgever in de binnenscheepvaart is ze begonnen als Customer Service medewerker en groeide ze al snel door naar Planner omtrent Inter Terminal Transport. In deze rol verzorgde Anne de planning omtrent lege en volle containers, hield ze contact met laad- en losterminals en verwerkte ze de administratieve afhandelingen hieromheen. De reisafstand begon haar op te breken, waardoor ze op goed ging naar iets dichter bij huis. Anne kwam terecht bij een multinational in de logistieke dienstverlening. Hier ging ze aan de slag als Customer Service Landtransport waar ze de orders invoerde/verwerkte en klantvragen omtrent het logistieke proces afhandelde. In haar meest recente functie als Planner Binnenvaart is ze verantwoordelijk voor de planning van bulkgoederen in Nederland en Beneden-/Midden Rijn op een zo efficiënt mogelijke manier. Anne maakt daarnaast ook dossiers aan in Navision en verwerkt alle informatie in de laaddocumenten voor zo'n 40 á 50 klanten. Door gebrek aan mogelijkheden/extra werkzaamheden is Anne nu op zoek naar een nieuwe uitdaging. Bij voorkeur een combinatiefunctie als Logistiek Administratief-/Customer Service medewerker en Planner.

Anne is een collegiale en behulpzame dame die graag het beste in haarzelf en haar collega's naar boven haalt. Afspraak is afspraak staat bij haar hoog in het vaandel en haar nauwkeurige werkwijze zorgt ervoor dat zij haar werkzaamheden netjes en effectief weet af te handelen. Anne is creatief en kijkt verder dan haar neus lang is, wat maakt dat ze linksom of rechtsom met oplossingen komt waar een ander niet bij stil heeft gestaan.

Anne heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand op basis van een fulltime werkweek.  
location_onNederlands, Engels en Duits goed in woord en geschrift createMBO person27 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Cindy is een Logistiek Teamleider met meer dan negen ervaring in zowel warehousing, logistiek als transport. Naast haar werkervaring heeft zij een hbo studie Logistiek Management afgerond en een aantal cursussen gevolgd om zichzelf te ontwikkelen. Cindy heeft hierdoor meerdere certificaten behaald voor onder andere LEAN management en TWI. Als Teamleider heeft ze ervaring opgedaan bij een logistiek dienstverlener, distributiecentrum en productiebedrijf. Cindy is voorheen verantwoordelijk geweest voor het gehele logistieke proces omtrent inbound, outbound en expeditie en het aansturen van 85 uitzendkrachten en 15 vaste medewerkers. Het behalen van gestelde productiviteits- en kwaliteitsnormen en zorgdragen voor een optimale personele bezetting waren werkzaamheden die daar onder andere bij kwamen kijken. In haar meest recente functie als Warehouse Manager begeleidt ze de uitgaven omtrent materialen, onderdelen en OEM producten, beheert ze de voorraad(nauwkeurigheid) en goederenstromen en stuurt ze 9 man vast personeel aan. Daarnaast houdt zij zich bezig met LEAN verandermanagement om de logistieke processen te optimaliseren. Cindy komt er helaas achter dat de functie waar zij nu in zit niet overeenkomt met de gemaakte afspraken, hierdoor is zij op zoek naar een functie als Logistiek Teamleider.

Cindy is een erg spontane en positief ingestelde dame met veel veerkracht. Hierdoor valt ze goed in de smaak als leidinggevende en weet ze tegenslag om te zetten tot oplossingsgerichtheid. Haar stressbestendigheid zorgt ervoor dat ze altijd de juiste inzichten heeft als de nood aan de man komt en de medewerkers hierin mee worden genomen. Haar communicatieve vaardigheden en besluitvaardigheid zorgen ervoor dat ze deze inzichten ook gemakkelijk weet om te zetten tot actie. Cindy houdt ervan om te werken in een informele club mensen met een goede werkethiek.

Cindy is in overleg beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand. 
location_onUtrecht createHBO person41 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven