Jordy Maas

workConsultant Supply Chain
location_cityBreda

phone06 – 57 37 96 73
linkedin.com/in/jordymaas/
Jordy Maas

Van Breda en van Supply Chain. Heeft geen plannen om ooit te vertrekken uit beide. Jordy bijt zich vast in zijn kandidaten. Super gedreven en gemotiveerd houdt hij meerdere voetballen tegelijk in de lucht. In ieder geval spreekwoordelijk. Hij bespreekt met jou de juiste fit. Welke cultuur, wat voor bedrijf en wat voor sfeer? Om er een paar te noemen. Maar toch vooral: welke ambities heb je en hoe kan hij je helpen die waar te maken in een nieuwe functie. De belangrijkere vragen dus. Hij doet dit een scherp oog voor kansen en op de man af. Nuchter, open en gezellig. Op basis van vertrouwen zeg maar. Het gaat toch om jou hè.

Vacatures

Data Analist

Jij bent een specialist in het verwerken van data- en informatiestromen. Zo verzorg jij de ontwikkeling omtrent de producten, van designconcept tot aan productie. Je doet kennis op binnen het bedrijf en optimaliseert het systeem om interne processen te verbeteren. Zie jij jezelf dit al doen voor een van de grootste internationale organisaties in de designbranche? Lees snel verder...

access_timeFulltime location_onGeldermalsen euro_symbol€2.400 tot €3.200

Allround Supply Chain Medewerker

Er echt toedoen voor de mensheid. Werken bij een organisatie dat ondersteuning biedt aan de zorg en welzijn in derde wereldlanden. Raak jij daar gemotiveerd van? Het gaat hierbij om medicijnen en apparatuur van levensbelang, letterlijk en figuurlijk. Zie jij jezelf al werken bij deze organisatie? Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onGorinchem euro_symbol€2.000 tot €2.500

Supply Chain Coördinator

Wil je graag de Supply Chain onder jouw hoede nemen voor fashion, metaal, snacks of tuinmeubelen? Dan ben je bij dit bedrijf niet aan het goede adres. Ik hoor het je denken, wat ga ik dan wel doen? Jij gaat een belangrijke bijdrage leveren aan zorg en welzijn in de wereld waar wij leven. Dit doe je door het inzetten van medicatie en apparatuur van levensbelang, in derde wereldlanden. Lees snel verder over deze prachtige organisatie en verdiep jezelf in haar missie..

access_timeFulltime location_onRegio Gorinchem euro_symbol€2.500 tot €3.500

Supply Chain Officer

Weleens zonder warmte gezeten in een strenge winter? Dan kan jij dat vast en zeker nog herinneren hoe dat was. Deze organisatie kan je dankbaar zijn voor alle dagen dat je daar geen problemen mee hebt. Achter de schermen werkt zij met een onmisbaar product in onze samenleving. Benieuwd waar ik het over heb? Lees snel verder.

access_timeFulltime location_onHalsteren euro_symbol€2.300 tot €2.700
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Johan (Supply Chain Analist)

Johan is na zijn studie Logistiek en Economie aan de slag gegaan een grote logistiek dienstverlener in totaaloplossingen. Hier is hij als Supply Chain Analist verantwoordelijk voor het gehele traject van opmaken en narekenen van offertes tot het verbeteren en implementeren van processen. Zo analyseert hij het aantal meters en uren die men verwacht nodig te hebben voor een klant, kijkt hij samen met de klant naar mogelijkheden om de kosten te drukken en bepaalt hij de ligging binnen het warehouse. Kortom, hij houdt zich bezig met de gehele Supply Chain van nieuwe en bestaande klanten en kijkt op basis van verschillende analyses naar alle mogelijkheden. Johan is echter na tien jaar bij zijn huidige werkgever toe aan een nieuwe uitdaging. Om die reden is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij hij zijn huidige kennis en ervaring verder kan ontwikkelen.

Johan is een analytisch ingesteld persoon, die heel precies werkt. Dit zorgt er voor dat hij aan de achterkant niet bezig is met het herstellen van eerder te voorkomen losse eindjes. Johan werkt net zo makkelijk zelfstandig als in teamverband. Hij vindt het van belang dat ondanks dat hij ergens zelfstandig aan gewerkt heeft, het gedragen wordt door het team. Dit doet hij om een zo goed mogelijke implementatie te garanderen. Daarnaast is Johan zeer resultaat gericht. Om dit kracht bij te zetten, zorgt hij er altijd voor dat resultaten inzichtelijk worden gemaakt. Hij zorgt ervoor dat de voor- en nadelen bekend zijn, ook dit is voor hem van belang om de draagkracht te vergoten.

Johan heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 4.000,- bruto per maand

location_onOosterhout createHBO person35 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500

Antoine (Customer Service Medewerker)

Antoine is een Customer Service Medewerker van 43 jaar oud die ervaring opgedaan heeft bij verschillende werkgevers en via zijn eigen Graphics Design bedrijf. Zijn eigen bedrijf groeide snel, wat hem zo’n tien jaar geleden zijn carrière bij de marine als Helikopter Engineer stop deed zetten. Antoine verkoopt zijn producten via online kanalen en doet actief aan service via sociale media en berichtenboards. Via deze weg groeide zijn bedrijf uit tot één van de hoofdleveranciers in zijn specifieke niche voor een paar jaar. Omdat de markt veranderde, is Antoine sinds 2015 actief in customer service banen. Zijn hoofdwerkzaamheden daar waren onder andere het afhandelen van klachten, het leveren van technische support, het doen van sales en het afhandelen van facturen. Na gewerkt te hebben voor telefoonleveranciers, internetproviders en energieleveranciers vond Antoine een meer uitdagende rol bij een leverancier van zorghulpmiddelen. Zijn verantwoordelijkheden groeiden hier ook met logistieke werkzaamheden. Vanwege een rumoerige tijd en afwezigheid van een duidelijke lijn is Antoine naar een automotive bedrijf vertrokken. Zijn rol hier was anders dan voorgesteld door de Hiring Manager. Om die reden is Antoine nu op zoek naar een nieuwe rol in een zware Customer Service functie met een flinke dosis verantwoordelijkheid, binnen een gezond bedrijf.

Antoine is een vriendelijke en kleurrijke persoonlijkheid die beschikt over goede communicatieve vaardigheden en erg houdt van het samenwerken met mensen. Vanwege zijn ondernemende houding is Anthony erg proactief in het oplossen van problemen. Dit is de reden waarom hij snel gevraagd wordt om moeilijkere klachten op te lossen bij vorige werkgevers. Hij is op zoek naar een functie waar hij deze competenties kan combineren met een dynamische baan in een leuke omgeving.

Antoine heeft een opzegtermijn van 1 maand en een bruto salarisindicatie van € 2.900,- per maand.

location_onWaalwijk createMBO person43 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Irina (Supply Chain Coördinator)

Irina heeft, nadat zij 15 jaar geleden naar Nederland is verhuisd, er voor gekozen om eerst de Nederlandse taal te leren en daarna op zoek te gaan naar een nieuwe baan. Met ruim tien werkervaring, waarvan 5 jaar in een logistieke omgeving, kunnen we zeggen dat ze op dit moment de nodige ervaring heeft opgedaan. Irina heeft een goede beheersing van verschillende ERP-systemen, ervaring op het gebied van schakelen met verschillende transporteurs op het gebied van zowel lucht als wegtransport. Daarnaast heeft zij ervaring in het beheren van complexe voorraden, het coördineren van verschillende projecten en spreekt zij naast Nederlands, vloeiend Russisch en Engels. Kortom, Irina heeft de afgelopen jaren de nodige ervaring opgedaan en is om die reden op zoek naar een leuke uitdaging waar ze haar ervaring in de praktijk kan brengen, bij voorkeur als Supply Chain Coördinator

Irina is een dame die weet wat ze wil, maar vooral wat ze kan. Hierdoor komt ze overtuigend over en weet zij collega's te motiveren. Tel hierbij op dat Irina analytisch heel sterk is en het is duidelijk dat zij haar argumentatie altijd gebaseerd is op inhoud. Door haar gedreven en ambitieuze karakter, is ze altijd op zoek naar mogelijkheden en gaat ze uitdagingen niet uit de weg.

Irina is in overleg beschikbaar en ze heeft een salarisindicatie van € 3.300,- bruto per maand.

location_onBreda createWO person39 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Wouter (Supply Chain Planner)

Wouter heeft zeven jaar ervaring in de Supply Chain, als Expeditor. Hier verzorgt hij de Supply Chain planning en operationele inkoop. Hij heeft veel ervaring opgedaan op het gebied van het vertalen van inkooporders naar voorraadbeheer, SAP en de relaties met leveranciers en klanten. Zo heeft Wouter door middel van onderhandelingen en strakke contacten de Inbound Delivery weten te optimaliseren van 83% naar 94%. Tijdens zijn huidige baan heeft Wouter zijn opleiding Logistiek en Economie afgerond en hij merkt dat hij die kennis makkelijk vertaalt naar de praktijk. Daarnaast heeft hij verschillende cursussen gevolgd en afgerond, hierdoor spreekt hij meerdere talen. Wouter is toe aan een nieuwe uitdaging, waar hij zijn kennis en kunde toe kan passen in de praktijk.

Wouter is een open en sociale man die zeer makkelijk is in de omgang. Met het hart op de tong weet iedereen bij Wouter waar hij aan toe is. Dit zorgt er dan ook voor dat zijn collega's makkelijk een stapje extra zetten om zaken voor elkaar te krijgen omdat het resultaat helder is. Daarnaast is Wouter zeer kritisch op zijn functioneren en vraagt hij het beste van zichzelf, door het goede voorbeeld te zijn, hoopt hij zijn collega's te beïnvloeden en hen mee te nemen in dit proces.

Wouter heeft een opzegtermijn van twee maanden en een salarisindicatie €3.600,- bruto per maand.

location_onRucphen createHBO person33 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven