Als talentcoach is Jordy verantwoordelijk voor het trainen en begeleiden van nieuwe consultants binnen onze organisatie. De talenten maken via een onboardingstraject kennis met de rol van consultant. Daarnaast is hij benieuwd naar de kennis en ervaring die zij hebben opgedaan, zodat zij met elkaar de functie tot een succes kunnen brengen. 

De werkzaamheden lopen lekker uiteen. Hij is vooral bezig met het overbrengen van kennis. Dit doet hij bijvoorbeeld door ze wegwijs te maken in het CRM-systeem, het voeren van intakegesprekken en klantgesprekken, en het gebruiken van communicatiestrategieën. 

"Het leukste van mijn werk, welk werk? Voor mij ligt de functie Talent Coach echt in het verlengde van wie ik zelf ben. Mijn leven lang al zit er diep van binnen een bepaalde empathische knobbel die anderen wil helpen. Geen knobbel die ik operatief moet laten verwijderen natuurlijk, want ik haal er veel energie en positiviteit uit. Er is toch niets mooier dan mensen zien ontwikkelen… Zeker niet als ik daaraan een bijdrage heb kunnen leveren. Schitterend om het avontuur te zien waar iemand begint met vragen en eindigt met het geven van antwoorden. Voel me net Bear Grylls in een prachtige, uitdagende natuuromgeving met een aantal avonturiers die voor het eerst in aanraking komen met allerlei wilde dieren."


Kandidaten

Willem (Supply Chain Planner)

Willem is een Supply Chain Planner met meer dan 20 jaar ervaring binnen verschillende organisaties. Zo heeft hij zich van Administratief Specialist ontwikkeld naar Hoofdplanner Projecten, heeft hij vervolgens de stap genomen naar Voorraadplanner, en was hij de afgelopen 7 jaar werkzaam als Supply Chain Planner en 1 jaar als Financieel Coördinator in de automotive branche. Willem was hier verantwoordelijk voor het coördineren van het transportproces, het op peil houden van voorraden (op meerdere locaties) omtrent niet-Europese leveranciers, het analyseren van voorraad parameters en het verbeteren van het supply chain proces. Willem heeft ook meerdere projecten uitgevoerd, zoals; optimalisatie van systeem interface in Portugal, implementatie van multi-vendor planning in UK, het plannen van een magazijn met zo'n 22.000 verschillende onderdelen en het plannen van 20-30 lokale leveranciers. Willem is een zeer ervaren professional en neemt veel kennis met zich mee. Door verhuizing van zijn meest recente werkgever is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Supply Chain Planner.

 

Willem is een nuchtere en rustige man met een professionele houding. Zijn plichtsgetrouwe en loyale eigenschappen zorgen ervoor dat hij dag in en dag uit gefocust te werk gaat, waardoor hij zijn taken resultaatgericht af weet te ronden. Daarnaast is hij pragmatisch ingesteld en analytisch gedreven, hierdoor weet hij processen gemakkelijk te ontleden en te optimaliseren. Willem is een gedreven collega met een hands-on mentaliteit, hierdoor weet je dat de werkzaamheden bij hem in goede handen terecht komen.

 

Willem is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.700,- bruto per maand.

location_onTilburg createHBO person35 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Antoine (Customer Service Medewerker)

Antoine is een Customer Service Medewerker van 43 jaar oud die ervaring opgedaan heeft bij verschillende werkgevers en via zijn eigen Graphics Design bedrijf. Zijn eigen bedrijf groeide snel, wat hem zo’n tien jaar geleden zijn carrière bij de marine als Helikopter Engineer stop deed zetten. Antoine verkoopt zijn producten via online kanalen en doet actief aan service via sociale media en berichtenboards. Via deze weg groeide zijn bedrijf uit tot één van de hoofdleveranciers in zijn specifieke niche voor een paar jaar. Omdat de markt veranderde, is Antoine sinds 2015 actief in customer service banen. Zijn hoofdwerkzaamheden daar waren onder andere het afhandelen van klachten, het leveren van technische support, het doen van sales en het afhandelen van facturen. Na gewerkt te hebben voor telefoonleveranciers, internetproviders en energieleveranciers vond Antoine een meer uitdagende rol bij een leverancier van zorghulpmiddelen. Zijn verantwoordelijkheden groeiden hier ook met logistieke werkzaamheden. Vanwege een rumoerige tijd en afwezigheid van een duidelijke lijn is Antoine naar een automotive bedrijf vertrokken. Zijn rol hier was anders dan voorgesteld door de Hiring Manager. Om die reden is Antoine nu op zoek naar een nieuwe rol in een zware Customer Service functie met een flinke dosis verantwoordelijkheid, binnen een gezond bedrijf.

Antoine is een vriendelijke en kleurrijke persoonlijkheid die beschikt over goede communicatieve vaardigheden en erg houdt van het samenwerken met mensen. Vanwege zijn ondernemende houding is Anthony erg proactief in het oplossen van problemen. Dit is de reden waarom hij snel gevraagd wordt om moeilijkere klachten op te lossen bij vorige werkgevers. Hij is op zoek naar een functie waar hij deze competenties kan combineren met een dynamische baan in een leuke omgeving.

Antoine heeft een opzegtermijn van 1 maand en een bruto salarisindicatie van € 2.900,- per maand.

location_onWaalwijk createMBO person43 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Lian (Logistiek Coördinator)

Lian is een dame met zo'n 10 jaar werkervaring in de Logistiek/Supply Chain. Hierbij is zij vooral gespecialiseerd op het gebied van Customer Service. Zo heeft ze bij verschillende organisaties in verschillende branches de klantrelatie onder haar hoede genomen als (International) Customer Service Officer/-Operations/-Specialist. Lian kan klanten te woord staan in meerdere talen (Nederlands, Engels, Italiaans en Spaans) en is bekend met het order-to-cash proces, order entry en douanedocumentatie. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor het onderhouden van contact met forwarders omtrent het distibutieproces, en heeft ze veel moeten schakelen met interne afdelingen. Lian voelt zich geroepen om zowel organisatie als klant een zo goed mogelijk resultaat te leveren en hierdoor een langdurige samenwerking uit voort te zetten. Mede hierdoor is zij op zoek naar een nieuwe uitdaging waar ze veel in contact staat met (internationale) klanten. Bijvoorbeeld in een rol als Logistiek-/Supply Chain Coördinator of Customer Service Specialist.

Lian is een enthousiaste en spontane dame. Zo weet ze makkelijk een praatje te maken en iemand op zijn/haar gemak te stellen. Daarnaast weet ze van aanpakken en zet ze altijd haar beste beentje voor om resultaten en verwachtingen te overtreffen. Lian is empathisch ingesteld, wat maakt dat zij erg behulpzaam is en zich goed kan plaatsen in andermans schoenen. Ondanks dat kan ze ook direct zijn en werkt ze graag in een no nonsense cultuur met korte lijnen. Lian is een onmisbare schakel voor elke organisatie en elke klant waar ze mee te maken krijgt. 

Lian is in overleg beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand.

location_onNederlands, Engels, Spaans, Italiaans uitstekend in woord en geschrift en Frans redelijk in woord createHBO person45 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Ronald (Supply Chain Coördinator)

Ronald is een ervaren professional met meer dan tien jaar ervaring als Service Planner. De afgelopen 2 jaar als Service Coördinator/Planner heeft hij teams gecoacht op het optimaliseren van processen en advisering. Ronald doet dit terwijl hij ook verantwoordelijk is voor het plannen van onderhoud/reparaties om de capaciteit optimaal te benutten. Inmiddels is hij zijn vak ontgroeid en zoekt hij meer uitdaging. Ronald is uit eigen wil begonnen met een hbo-opleiding Business Process Management, waardoor hij zijn pijlen heeft gericht op het optimaliseren van processen. Dit gecombineerd met zijn goede technische kennis, maakt dat Ronald een sterke kandidaat is. Hij is op zoek naar een nieuwe uitdaging in het verlengde van LEAN Management.
 
Ronald is een echte doorzetter die met minder dan een goede oplossing geen genoegen neemt. Hij heeft zijn zaken altijd op orde en zorgt ervoor dat er geen losse eindjes zitten aan zijn taken/werk. Ronald heeft een goede dosis zelfvertrouwen wat er voor zorgt dat hij hoog inzet. Tel hier een hoge mate van stressbestendigheid bij op en je hebt een kandidaat die gaat voor het hoogst haalbare zonder in paniek te raken als de dingen anders lopen dan hij had verwacht.
 
Ronald heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van €3.500,- bruto per maand.

location_onRegio Breda createMBO person38 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven