Van Logistiek en van Rotterdam. Is het tijd voor een gesprek waarbij het allemaal om jou draait? Dan moet je bij Jordy zijn. Hij luistert graag naar je en komt graag achter jouw wensen en behoeften om concreet te kijken welke omgeving/organisatie/bedrijf hier het beste bij aansluit. Naast luisteren weet Jordy jouw unieke kwaliteiten in het daglicht te zetten en de nieuwe werkgever te overtuigen van jouw kennis en kunde. Hij zal je tijdens het gehele traject begeleiden en adviseren totdat jij op je plek zit! Neem gerust contact op met Jordy voor advies of een luisterend oor.


Kandidaten

Ajda is een jongedame met een geldig certificaat in Scheepsvaart, Vervoer & Expeditie en 1,5 jaar ervaring als Senior Customer Service Agent binnen een internationale logistieke dienstverlener. In deze functie fungeert ze als aanspreekpunt voor internationale klanten, is ze verantwoordelijk voor het monitoren en optimaliseren van procedures en processen rondom de customer service, het aansturen van 4 FTE, regelen van transporten en het managen van escalaties in samenwerking met de Warehouse- en Customer Logistics Manager. Daarnaast voert Ajda ook controles uit op de factuurregistratie en de tijdigheid, juistheid en volledigheid rondom de (operationele) processen. Echter is Ajda al een langere tijd bezig met de werkzaamheden als Supervisor Customer Service en is er door wisseling binnen het management het een en ander veranderd rondom die functie. Hierdoor is haar rol niet meer zoals het was, wat maakt dat ze op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Bij voorkeur een functie als Logistiek Coördinator of Expediteur.

Ajda is een gedreven en energieke dame met erg een sociaal karakter. Ze weet makkelijk een praatje te maken en doet dit op een enthousiaste en overtuigende manier. Hierdoor weet ze iemand een duidelijk beeld te geven over de stand van zaken en merk je dat ze erg betrokken is. Ajda is doelgericht en stopt niet totdat een doel behaald is, wat maakt dat ze denkt in mogelijkheden en snel kan optreden bij escalaties. 

Ajda heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand.
location_onRegio Rotterdam createMBO person28 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Anne is een jongedame met een afgeronde mbo-opleiding Logistiek Supervisor (als 'uitblinker/beste leerling') en meer dan 7 jaar ervaring binnen de Logistiek. Bij haar eerste werkgever in de binnenscheepvaart is ze begonnen als Customer Service medewerker en groeide ze al snel door naar Planner omtrent Inter Terminal Transport. In deze rol verzorgde Anne de planning omtrent lege en volle containers, hield ze contact met laad- en losterminals en verwerkte ze de administratieve afhandelingen hieromheen. De reisafstand begon haar op te breken, waardoor ze op goed ging naar iets dichter bij huis. Anne kwam terecht bij een multinational in de logistieke dienstverlening. Hier ging ze aan de slag als Customer Service Landtransport waar ze de orders invoerde/verwerkte en klantvragen omtrent het logistieke proces afhandelde. In haar meest recente functie als Planner Binnenvaart is ze verantwoordelijk voor de planning van bulkgoederen in Nederland en Beneden-/Midden Rijn op een zo efficiënt mogelijke manier. Anne maakt daarnaast ook dossiers aan in Navision en verwerkt alle informatie in de laaddocumenten voor zo'n 40 á 50 klanten. Door gebrek aan mogelijkheden/extra werkzaamheden is Anne nu op zoek naar een nieuwe uitdaging. Bij voorkeur een combinatiefunctie als Logistiek Administratief-/Customer Service medewerker en Planner.

Anne is een collegiale en behulpzame dame die graag het beste in haarzelf en haar collega's naar boven haalt. Afspraak is afspraak staat bij haar hoog in het vaandel en haar nauwkeurige werkwijze zorgt ervoor dat zij haar werkzaamheden netjes en effectief weet af te handelen. Anne is creatief en kijkt verder dan haar neus lang is, wat maakt dat ze linksom of rechtsom met oplossingen komt waar een ander niet bij stil heeft gestaan.

Anne heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand op basis van een fulltime werkweek.  
location_onNederlands, Engels en Duits goed in woord en geschrift createMBO person27 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Laura is een 'young professional' met een afgeronde mbo opleiding als Manager Transport en Logistiek en heeft 2 jaar werkervaring opgedaan binnen de logistieke sector. Ze heeft haar mbo opleiding in een versneld traject afgerond en hierbij twee stages gevolgd, als stagiaire UK export en stagiaire Spain department. Na haar laatste stage is ze blijven hangen binnen de organisatie en is ze aan de slag gegaan als Assistent Planner. Hier was Laura verantwoordelijk voor het invoeren van orders om klanten te voorzien van informatie, het klaarmaken van vrachtdocumenten voor inkomende ritten, de communicatie tussen warehouse en binnenlandplanning en het onderhouden van contact met agents in Spanje omtrent de groepering van zendingen. In 2019 besloot Laura een hbo opleiding te gaan volgend in Logistics Management, echter besloot ze om hier niet mee door te gaan en kwam ze terecht in haar meest recente functie als Junior Continent Planner. In deze functie zorgde ze ervoor dat de goederen uit diverse landen terecht kwamen in de loods te Rotterdam. Ze plande gemiddeld 9 wagens per dag op het gebied van wegtransport, besteedde zendingen uit aan andere vervoerders en onderhield onder andere veel contact met klanten omtrent laadmeters, gewicht en prijs. Helaas voor Laura liep haar contract als eerste af en gooide corona roet in het eten, wat maakt dat ze nu op zoek is naar een nieuwe uitdaging als Assistent Transportplanner/Assistent Expediteur.

Laura is een communicatief vaardige jongedame die durft te zeggen waar het op staat. Dit gecombineerd met haar behulpzaamheid zorgt ervoor dat je gemakkelijk weet wat je aan haar hebt en waar ze toe in staat is. Bij alles wat Laura doet zet zij haar schouders eronder en werkt ze op een nauwkeurige, gestructureerde manier. Hierdoor kun je er blind op vertrouwen dat ze haar werkzaamheden linksom of rechtsom netjes weet af te ronden. 

Laura is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.100,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek.
location_onRidderkerk createMBO person20 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Cindy is een Logistiek Teamleider met meer dan negen ervaring in zowel warehousing, logistiek als transport. Naast haar werkervaring heeft zij een hbo studie Logistiek Management afgerond en een aantal cursussen gevolgd om zichzelf te ontwikkelen. Cindy heeft hierdoor meerdere certificaten behaald voor onder andere LEAN management en TWI. Als Teamleider heeft ze ervaring opgedaan bij een logistiek dienstverlener, distributiecentrum en productiebedrijf. Cindy is voorheen verantwoordelijk geweest voor het gehele logistieke proces omtrent inbound, outbound en expeditie en het aansturen van 85 uitzendkrachten en 15 vaste medewerkers. Het behalen van gestelde productiviteits- en kwaliteitsnormen en zorgdragen voor een optimale personele bezetting waren werkzaamheden die daar onder andere bij kwamen kijken. In haar meest recente functie als Warehouse Manager begeleidt ze de uitgaven omtrent materialen, onderdelen en OEM producten, beheert ze de voorraad(nauwkeurigheid) en goederenstromen en stuurt ze 9 man vast personeel aan. Daarnaast houdt zij zich bezig met LEAN verandermanagement om de logistieke processen te optimaliseren. Cindy komt er helaas achter dat de functie waar zij nu in zit niet overeenkomt met de gemaakte afspraken, hierdoor is zij op zoek naar een functie als Logistiek Teamleider.

Cindy is een erg spontane en positief ingestelde dame met veel veerkracht. Hierdoor valt ze goed in de smaak als leidinggevende en weet ze tegenslag om te zetten tot oplossingsgerichtheid. Haar stressbestendigheid zorgt ervoor dat ze altijd de juiste inzichten heeft als de nood aan de man komt en de medewerkers hierin mee worden genomen. Haar communicatieve vaardigheden en besluitvaardigheid zorgen ervoor dat ze deze inzichten ook gemakkelijk weet om te zetten tot actie. Cindy houdt ervan om te werken in een informele club mensen met een goede werkethiek.

Cindy is in overleg beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand. 
location_onUtrecht createHBO person41 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven