Jordy Maas

workConsultant Supply Chain
location_cityBreda

phone06 – 57 37 96 73
linkedin.com/in/jordymaas/
Jordy Maas

Van Breda en van Supply Chain. Heeft geen plannen om ooit te vertrekken uit beide. Jordy bijt zich vast in zijn kandidaten. Super gedreven en gemotiveerd houdt hij meerdere voetballen tegelijk in de lucht. In ieder geval spreekwoordelijk. Hij bespreekt met jou de juiste fit. Welke cultuur, wat voor bedrijf en wat voor sfeer? Om er een paar te noemen. Maar toch vooral: welke ambities heb je en hoe kan hij je helpen die waar te maken in een nieuwe functie. De belangrijkere vragen dus. Hij doet dit een scherp oog voor kansen en op de man af. Nuchter, open en gezellig. Op basis van vertrouwen zeg maar. Het gaat toch om jou hè.

Vacatures

Inkoper

Als we het hebben over inrichten, denk jij dan aan uitstraling en beleving? Dan weet jij vast hoe je interieur tot z'n recht kan laten komen. Daarnaast ben je ook sterk in complexe inkoopprocessen en het leveren van resultaat. Heb je ook nog eens affiniteit met metaal? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onBergen op Zoom euro_symbol€3.000 tot €5.000

Strategisch Inkoper

Wil jij de boot niet meer afhouden, maar jezelf als een vis in het water voelen? Dan dien je ook de gevaren en de dieptes van de oceaan te kennen. Aangezien je al veel ervaring op hebt kunnen doen ben jij klaar voor een échte uitdaging. Durf jij met mij in zee te gaan en de zware anker van de organisatie te lichten? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRegio Middelburg euro_symbol€5.000 tot €6.000

Supply Chain Planner

Ben jij die Supply Chain Planner met pit die wij zoeken? Dan vind je het vast niet erg om verantwoordelijkheden te hebben over het gehele Supply Chain proces. Ga jij altijd voor kwaliteit en voel jij je thuis in een moderne omgeving? Dan ben ik op zoek naar jou! Lees snel verder.

access_timeFulltime location_onAlmkerk euro_symbol€2.500 tot €4.000

Junior Inkoper

Ben jij een gemotiveerde Junior Inkoper die zijn carrière een boost wil geven? Jij bent je bewust van jouw capaciteiten in het schakelen tussen verschillende afdelingen en leveranciers. Wil je werken voor een bedrijf waar jij jezelf kunt ontwikkelen? Dan is dit de volgende stap voor jou! 

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.200 tot €2.700
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Joran (Productieplanner)

Joran heeft drie jaar ervaring binnen de Supply Chain als Productieplanner en is na het behalen van zijn hbo-diploma Logistiek en Technische Vervoerskunde begonnen als Productieplanner. Tijdens deze functie heeft Joran de verwerkingstijd van drie rapportages betreft 46 spuitgietmachines weten te reduceren van 90 minuten naar 15 minuten. In zijn meest recente functie als Productieplanner is Joran verantwoordelijk voor het beheren van componenten, verzorgen van het optimale productieplan en het volumewaardig maken van het productieproces. Daarnaast is hij veel aan het schakelen met verschillende afdelingen zoals R&D en Engineering. Joran is op zoek naar een nieuwe functie in de Supply Chain waar hij zijn kennis en kunde toe kan passen in de praktijk.

Joran is een nuchtere, gepassioneerde jongeman. Hij is analytisch en stressbestendig ingesteld, waardoor Joran zich goed kan afsluiten van de omgeving en zich kan focussen op de oplossing. Joran is door zijn kennis en ervaring sterk in schakelen tussen verschillende werkzaamheden. Dit zorgt er voor dat hij naast zijn eigen taken ook situaties op kan pakken die urgent en ad hoc zijn. Joran is een rustig en inventief persoon, wat maakt dat hij tijdens een hoge werkdruk zijn hoofd koel weet te houden en op een creatieve manier een probleem kan verhelpen.

Joran is per december beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand.

location_onRoosendaal createHBO person25 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Michel (Inkoper)

Michel heeft meer dan 10 jaar ervaring in de Inkoop bij meerdere organisaties in de bouw-, technische- en industriële sector. Als Tactisch/Strategisch Inkoper heeft hij het gehele inkoopproces geanalyseerd wat resulteerde in een actieplan met 55 verbeterpunten. In zijn laatste drie dienstverbanden heeft Michel gezorgd voor optimalisaties van prijsbepalingen, leveranciersbeoordelingen, procesverbeteringen voor levertijd, kwaliteit en continuïteit van het inkoopproces. Daarnaast heeft hij meer dan vijf jaar ervaring in het begeleiden van collega's op inkoop en logistiek gebied. Michel is op zoek naar een combi-functie als Inkoper waarin hij zowel op strategisch als operationeel niveau zijn kennis en kunde toe kan passen.

Michel is een energieke en gemotiveerde professional die graag het beste uit zichzelf en zijn team haalt. Hij geeft op een betrokken en behulpzame wijze leiding en ziet altijd ruimte om te leren. Michel is analytisch sterk en bovendien komt zijn proactieve persoonlijkheid goed tot zijn recht bij ad hoc situaties. 

Michel is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.200,- bruto per maand.

location_onWaalwijk createHBO person43 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500

Evert (Supply Chain Manager)

Evert heeft meer dan 10 jaar ervaring in de Inkoop. Zijn meest recente functie als Inkoopmanager en zijn brede ervaring als Hoofd Inkoop, Senior Inkoper en Inkoopcoördinator zorgen ervoor dat hij zijn kennis goed kan vertalen binnen een bedrijf. Als Inkoopmanager was hij verantwoordelijk voor de optimalisatie van het gehele inkoopproces. In zijn functie hield hij zich vanuit inkoop bezig met problemsolving, Europese aanbestedingen en procesoptimalisatie. Evert heeft de rapportages betreft de inventarisatie van asbestmonsters, inspectie en advies over veiligheid van meer dan 40.000 assets van dertig dagen weten te reduceren naar twee dagen. Daardoor heeft hij een doorlooptijd van zes maanden verkort naar twee maanden en een besparing van +/- 15 tot 18 miljoen weten te realiseren. Evert is op zoek naar een nieuwe uitdaging als Inkoopmanager, waar hij zijn ervaring en kennis in de praktijk kan brengen.

Evert is een nuchtere, sociale man die zegt wat er op zijn hart ligt. Doordat hij weet wat hij vindt en dit op een rustige maar directe manier kan aanduiden, zorgt Evert er voor dat hij een aangename gesprekspartner is. Door zijn analytische aard is hij sterk in het achterhalen van zaken die hij graag komt te weten. Hier gaat Evert creatief mee aan de slag en zal zo voor een probleem, een oplossing vinden. 

Evert is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 6.000,- bruto per maand. 

location_onWaalwijk createHBO person50 jaar euro_symbolMeer dan €5.000

Erik (Supply Chain Manager)

Erik is een Supply Chain Manager met meer dan 15 jaar ervaring in de plastic industrie, technische productie en farmaceutische industrie. Hij heeft daarbij ervaring opgedaan met onder andere Customer Service, Stock Control, Warehousing en ERP-integraties en optimalisaties. De rode draad in zijn carrière is het aansturen van verschillende teams richting grotere hoogtes. Zijn wapenfeiten daarbij zijn bijvoorbeeld klachtenreducties van 50%, het verhogen van on-time leveringen naar 99%, het uitfaseren van GMP-activiteiten naar het buitenland en het operationeel maken van een reeds geïmplementeerd ERP-systeem. Na het vertrek bij zijn vorige werkgever is hij verschillende nevenactiviteiten gaan verrichten. Erik is nu op zoek naar een nieuwe uitdaging. Zijn voorkeur gaat uit naar een brede functie in de Supply Chain/Logistiek waar hij zijn kennis kan toepassen.

Erik heeft een flexibele houding en zorgt ervoor dat hij zich snel vertrouwd maakt met een nieuwe omgeving. Hij is een sociale en doelgerichte "people manager". Als de nood aan de man is, pakt hij snel en efficiënt operationele werkzaamheden over. Deze aanpak gecombineerd met zijn ervaring zorgt voor commitment bij zijn collega's en goed functionerende teams met een hoge doelgerichtheid. Erik heeft een winnaarsmentaliteit en is erg gemotiveerd in hetgeen wat hij doet. Daarnaast is hij een aangename gesprekspartner met sterk empathisch vermogen. 

Erik is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.500,- bruto per maand.

location_onOosterhout createHBO person50 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000
Meer kandidaten weergeven