Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Als Talent Coach is Jordy verantwoordelijk voor het trainen en begeleiden van nieuwe consultants binnen onze organisatie. De talenten maken via een onboardingstraject kennis met de rol van consultant. Daarnaast is hij benieuwd naar de kennis en ervaring die zij hebben opgedaan, zodat zij met elkaar de functie tot een succes kunnen brengen. 

De werkzaamheden lopen lekker uiteen. Hij is vooral bezig met het overbrengen van kennis. Dit doet hij bijvoorbeeld door ze wegwijs te maken in het CRM-systeem, het voeren van intakegesprekken en klantgesprekken, en het gebruiken van communicatiestrategieën. 

"Het leukste van mijn werk, welk werk? Voor mij ligt de functie Talent Coach echt in het verlengde van wie ik zelf ben. Mijn leven lang al zit er diep van binnen een bepaalde empathische knobbel die anderen wil helpen. Geen knobbel die ik operatief moet laten verwijderen natuurlijk, want ik haal er veel energie en positiviteit uit. Er is toch niets mooier dan mensen zien ontwikkelen… Zeker niet als ik daaraan een bijdrage heb kunnen leveren. Schitterend om het avontuur te zien waar iemand begint met vragen en eindigt met het geven van antwoorden. Voel me net Bear Grylls in een prachtige, uitdagende natuuromgeving met een aantal avonturiers die voor het eerst in aanraking komen met allerlei wilde dieren."