Jordy Maas

workConsultant Supply Chain
location_cityBreda

phone06 – 57 37 96 73
linkedin.com/in/jordymaas/
Jordy Maas

Van Breda en van Supply Chain. Heeft geen plannen om ooit te vertrekken uit beide. Jordy bijt zich vast in zijn kandidaten. Super gedreven en gemotiveerd houdt hij meerdere voetballen tegelijk in de lucht. In ieder geval spreekwoordelijk. Hij bespreekt met jou de juiste fit. Welke cultuur, wat voor bedrijf en wat voor sfeer? Om er een paar te noemen. Maar toch vooral: welke ambities heb je en hoe kan hij je helpen die waar te maken in een nieuwe functie. De belangrijkere vragen dus. Hij doet dit een scherp oog voor kansen en op de man af. Nuchter, open en gezellig. Op basis van vertrouwen zeg maar. Het gaat toch om jou hè.

Vacatures

Strategisch Inkoper

Zie jij jezelf als een zeer ervaren inkoper die niet opzij gaat voor nieuwe ontwikkelingen? Deze welvarende organisatie weet zich te onderscheiden op de markt. Kun jij dat ook? Vaar niet mee voor een halve vracht en laat jouw maximale capaciteiten zien in deze functie als Strategisch Inkoper. Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onRegio Middelburg euro_symbol€5.000 tot €6.000

Junior Inkoper

Ben jij een beginnende Inkoper die de volgende stap wil maken? Jij bent er klaar voor om jezelf te ontwikkelen binnen een groeiend bedrijf. Daarnaast heb je de nodige ervaring van onderhandelingen en inkoopprocessen. Herken jij jezelf hier in? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.300 tot €3.000

Supply Chain Planner

Een wereldwijde organisatie met ambities om de markt stap voor stap te veroveren. Een plek waar jij samen met jouw collega's verantwoordelijk bent voor de productie van het bedrijf. Haal jij hier voldoening uit? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€3.000 tot €4.200

Inkoper

Ben jij iemand die via een glijbaan zijn kantoor wilt verlaten, om vervolgens een potje te darten? Dan zijn we op zoek naar jou! Naast deze collegiale werkzaamheden ben je een echte teamspeler, mét een commerciële instelling. De verantwoordelijkheden van het gehele inkoop- en verkoopproces zijn minstens zo belangrijk als het winnen van een potje darten. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder.

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€3.000 tot €4.200
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Marissa (Inkoper)

Marissa heeft zeven jaar ervaring als Inkoper en vier jaar als Exportmedewerker. Als Inkoper was zij naast het inkopen van voorraad en het behandelen van aanvragen omtrent standaard artikelen, ook verantwoordelijk voor het onderhouden van internationale leveranciers. Marissa kon, zowel huidige als nieuwe, leveranciers in het Engels, Duits, Frans en Nederlands te woord staan. Levertijd bewaken en samenwerken met verschillende afdelingen, zoals: Engineering, Service, Logistiek en Financiën waren een dagelijkse kost. Als Exportmedewerker pakt Marissa de orders op en verwerkt ze de orders in SAP. Daarna plant ze de productie in, bewaakt ze de levertijd, regelt ze transporteurs en onderhoudt ze contact met de klant, salesmanagers en transporteurs. Marissa is op zoek naar een nieuwe uitdaging als Inkoper. 

Marissa is een enthousiaste en gedreven dame die graag wilt blijven ontwikkelen. Naast het behalen van haar NEVI, heeft ze ook de cursus Duits, Frans en Excel succesvol afgerond. Dit zorgt er voor dat ze van veel markten thuis is. Marissa werkt nauwkeurig en analytisch, wat maakt dat ze haar werkzaamheden tot achter de komma correct weet te leveren. Daarnaast heeft Marissa een behulpzame en sociale persoonlijkheid, wat maakt dat ze makkelijk om kan gaan met collega's.

Marissa heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 3.300,- o.b.v. 32 uur.

location_onSleeuwijk createHBO person36 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Irene (Inkoper)

Irene heeft acht jaar ervaring als Inkoper, waarvan de laatste vijf jaar als Senior Inkoper. Irene begon als Inkoper bij een schoenmodebedrijf. Hier was zij verantwoordelijk voor de inkoop van producten met een adviserende rol op de collectionering. Daarnaast was ze veel bezig met de opvolging van de communicatie met leveranciers uit Azië en Europa. Irene is in haar meest recente functie als Senior Inkoper, bij een adviserend meubelbedrijf, een specialist in meubelen en accessoires. Zo gaat ze regelmatig op inkoopreis naar Azië, waar ze onder andere ook kwaliteitscontroles uitvoert bij Chinese leveranciers. Daarnaast heeft Irene de voorwaarden van Supplier Requirements geschreven en verschillende samples geïmplementeerd. Hierdoor heeft ze de organisatie beter op de kaart gezet en producten kwalitatief verbeterd. Irene is op zoek naar een nieuwe uitdaging als Inkoper, waar zij haar kennis en kunde toe kan passen in de praktijk.

Irene is een bekwame en enthousiaste jongedame met veel ervaring in het buitenland. Door haar positieve en geïnteresseerde houding is zij erg sterk in overtuigen en het uitbrengen van advies naar de klanten. Daarnaast is Irene enthousiast en energiek, wat maakt dat ze haar werk vol passie aanpakt en mensen om haar heen daar in mee kan nemen. Irene is naast creatief ook analytisch ingesteld. Daardoor weet zij haar haar taken gestructureerd en exact uit te voeren op een manier waar anderen niet bij stilstaan. Irene voelt zich zowel zelfstandig als in teamverband op haar plek. Zo gaat ze graag om met collega's, maar kun je haar ook loslaten in een vrije rol.

Irene heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 3.800 bruto per maand.

location_onSprundel createHBO person29 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Evert (Supply Chain Manager)

Evert heeft meer dan 10 jaar ervaring in de Inkoop. Zijn meest recente functie als Inkoopmanager en zijn brede ervaring als Hoofd Inkoop, Senior Inkoper en Inkoopcoördinator zorgen ervoor dat hij zijn kennis goed kan vertalen binnen een bedrijf. Als Inkoopmanager was hij verantwoordelijk voor de optimalisatie van het gehele inkoopproces. In zijn functie hield hij zich vanuit inkoop bezig met problemsolving, Europese aanbestedingen en procesoptimalisatie. Evert heeft de rapportages betreft de inventarisatie van asbestmonsters, inspectie en advies over veiligheid van meer dan 40.000 assets van dertig dagen weten te reduceren naar twee dagen. Daardoor heeft hij een doorlooptijd van zes maanden verkort naar twee maanden en een besparing van +/- 15 tot 18 miljoen weten te realiseren. Evert is op zoek naar een nieuwe uitdaging als Inkoopmanager, waar hij zijn ervaring en kennis in de praktijk kan brengen.

Evert is een nuchtere, sociale man die zegt wat er op zijn hart ligt. Doordat hij weet wat hij vindt en dit op een rustige maar directe manier kan aanduiden, zorgt Evert er voor dat hij een aangename gesprekspartner is. Door zijn analytische aard is hij sterk in het achterhalen van zaken die hij graag komt te weten. Hier gaat Evert creatief mee aan de slag en zal zo voor een probleem, een oplossing vinden. 

Evert is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 6.000,- bruto per maand. 

location_onWaalwijk createHBO person50 jaar euro_symbolMeer dan €5.000

Wouter (Supply Chain Planner)

Wouter heeft zeven jaar ervaring in de Supply Chain, als Expeditor. Hier verzorgt hij de Supply Chain planning en operationele inkoop. Hij heeft veel ervaring opgedaan op het gebied van het vertalen van inkooporders naar voorraadbeheer, SAP en de relaties met leveranciers en klanten. Zo heeft Wouter door middel van onderhandelingen en strakke contacten de Inbound Delivery weten te optimaliseren van 83% naar 94%. Tijdens zijn huidige baan heeft Wouter zijn opleiding Logistiek en Economie afgerond en hij merkt dat hij die kennis makkelijk vertaalt naar de praktijk. Daarnaast heeft hij verschillende cursussen gevolgd en afgerond, hierdoor spreekt hij meerdere talen. Wouter is toe aan een nieuwe uitdaging, waar hij zijn kennis en kunde toe kan passen in de praktijk.

Wouter is een open en sociale man die zeer makkelijk is in de omgang. Met het hart op de tong weet iedereen bij Wouter waar hij aan toe is. Dit zorgt er dan ook voor dat zijn collega's makkelijk een stapje extra zetten om zaken voor elkaar te krijgen omdat het resultaat helder is. Daarnaast is Wouter zeer kritisch op zijn functioneren en vraagt hij het beste van zichzelf, door het goede voorbeeld te zijn, hoopt hij zijn collega's te beïnvloeden en hen mee te nemen in dit proces.

Wouter heeft een opzegtermijn van twee maanden en een salarisindicatie €3.600,- bruto per maand.

location_onRucphen createHBO person33 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven