Jordy Maas

workConsultant Supply Chain
location_cityBreda

phone06 – 57 37 96 73
linkedin.com/in/jordymaas/
Jordy Maas

Van Breda en van Supply Chain. Heeft geen plannen om ooit te vertrekken uit beide. Jordy bijt zich vast in zijn kandidaten. Super gedreven en gemotiveerd houdt hij meerdere voetballen tegelijk in de lucht. In ieder geval spreekwoordelijk. Hij bespreekt met jou de juiste fit. Welke cultuur, wat voor bedrijf en wat voor sfeer? Om er een paar te noemen. Maar toch vooral: welke ambities heb je en hoe kan hij je helpen die waar te maken in een nieuwe functie. De belangrijkere vragen dus. Hij doet dit een scherp oog voor kansen en op de man af. Nuchter, open en gezellig. Op basis van vertrouwen zeg maar. Het gaat toch om jou hè.

Vacatures

Inkoop Assistent

Een bijdrage leveren aan humanitaire hulp, medische zorg en ontwikkeling in derdewereldlanden.  Dat is wat je gaat doen door snel te schakelen met internationale leveranciers.  Samen met de grootste (medische) non-profitorganisaties ga jij er voor zorgen dat mensen met laag en middeninkomen zich ook van goede zorg kunnen voorzien. Iedereen verdient dit, toch? Jij wil werken bij een organisatie die er écht toe doet! Lees snel verder..

access_timeFulltime location_onGorinchem euro_symbol€2.000 tot €2.800

Supply Chain Planner

Een werkplek waar het heerlijk ruikt naar fruitige ingrediënten voor de drankenindustrie. Wat overigens ook het type product zal zijn waar jij projecten mee gaat draaien om klanten en consumenten te inspireren. Heb jij ervaring met planning omtrent Supply Chain en streef je naar perfectie? Dan is deze vacature jou wellicht op het buik geschreven. Lees snel verder…

access_timeFulltime location_onRegio Breda euro_symbol€2.500 tot €3.500

Product Calculator

Cijfers, calculaties en prijzen. Als Product Calculator weet jij als geen ander dat cijfers boekdelen spreken. Zowat alles in onze samenleving is er op gebaseerd. Weet jij cijfers te combineren met techniek? Oftewel, jij weet calculaties op te stellen en prijsbewaking te realiseren op zowel product- als kosten technisch gebied. Dan ben ik op zoek naar jou! Houd jij je daarnaast ook nog eens bezig met een milieubewuste en circulaire economie? Lees dan snel verder..

access_timeFulltime location_onLeerdam euro_symbol€2.400 tot €3.200

Inkoper

Jij kan een Inkoopafdeling, dat nog niet zo lang geleden is opgezet, in zijn totaliteit verbeteren. Dit kan jij doordat je snapt hoe de inkoopprocessen werken, evenals de ingewikkelde vragen omtrent productie. Samen met de werkgever zal jij gaan bespreken wat er allemaal mogelijk is om alles op poten te zetten. Heb jij hier ervaring mee of heb je naast inkoop ook de productieplanning gerealiseerd? Dan ben jij de aangewezen persoon voor deze functie. Lees snel verder..

 

access_timeFulltime location_onTilburg euro_symbol€2.400 tot €3.600
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Antoine (Customer Service Medewerker)

Antoine is een Customer Service Medewerker van 43 jaar oud die ervaring opgedaan heeft bij verschillende werkgevers en via zijn eigen Graphics Design bedrijf. Zijn eigen bedrijf groeide snel, wat hem zo’n tien jaar geleden zijn carrière bij de marine als Helikopter Engineer stop deed zetten. Antoine verkoopt zijn producten via online kanalen en doet actief aan service via sociale media en berichtenboards. Via deze weg groeide zijn bedrijf uit tot één van de hoofdleveranciers in zijn specifieke niche voor een paar jaar. Omdat de markt veranderde, is Antoine sinds 2015 actief in customer service banen. Zijn hoofdwerkzaamheden daar waren onder andere het afhandelen van klachten, het leveren van technische support, het doen van sales en het afhandelen van facturen. Na gewerkt te hebben voor telefoonleveranciers, internetproviders en energieleveranciers vond Antoine een meer uitdagende rol bij een leverancier van zorghulpmiddelen. Zijn verantwoordelijkheden groeiden hier ook met logistieke werkzaamheden. Vanwege een rumoerige tijd en afwezigheid van een duidelijke lijn is Antoine naar een automotive bedrijf vertrokken. Zijn rol hier was anders dan voorgesteld door de Hiring Manager. Om die reden is Antoine nu op zoek naar een nieuwe rol in een zware Customer Service functie met een flinke dosis verantwoordelijkheid, binnen een gezond bedrijf.

Antoine is een vriendelijke en kleurrijke persoonlijkheid die beschikt over goede communicatieve vaardigheden en erg houdt van het samenwerken met mensen. Vanwege zijn ondernemende houding is Anthony erg proactief in het oplossen van problemen. Dit is de reden waarom hij snel gevraagd wordt om moeilijkere klachten op te lossen bij vorige werkgevers. Hij is op zoek naar een functie waar hij deze competenties kan combineren met een dynamische baan in een leuke omgeving.

Antoine heeft een opzegtermijn van 1 maand en een bruto salarisindicatie van € 2.900,- per maand.

location_onWaalwijk createMBO person43 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Irina (Supply Chain Coördinator)

Irina heeft, nadat zij 15 jaar geleden naar Nederland is verhuisd, er voor gekozen om eerst de Nederlandse taal te leren en daarna op zoek te gaan naar een nieuwe baan. Met ruim tien werkervaring, waarvan 5 jaar in een logistieke omgeving, kunnen we zeggen dat ze op dit moment de nodige ervaring heeft opgedaan. Irina heeft een goede beheersing van verschillende ERP-systemen, ervaring op het gebied van schakelen met verschillende transporteurs op het gebied van zowel lucht als wegtransport. Daarnaast heeft zij ervaring in het beheren van complexe voorraden, het coördineren van verschillende projecten en spreekt zij naast Nederlands, vloeiend Russisch en Engels. Kortom, Irina heeft de afgelopen jaren de nodige ervaring opgedaan en is om die reden op zoek naar een leuke uitdaging waar ze haar ervaring in de praktijk kan brengen, bij voorkeur als Supply Chain Coördinator

Irina is een dame die weet wat ze wil, maar vooral wat ze kan. Hierdoor komt ze overtuigend over en weet zij collega's te motiveren. Tel hierbij op dat Irina analytisch heel sterk is en het is duidelijk dat zij haar argumentatie altijd gebaseerd is op inhoud. Door haar gedreven en ambitieuze karakter, is ze altijd op zoek naar mogelijkheden en gaat ze uitdagingen niet uit de weg.

Irina is in overleg beschikbaar en ze heeft een salarisindicatie van € 3.300,- bruto per maand.

location_onBreda createWO person39 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Ronald (Supply Chain Coördinator)

Ronald is een ervaren professional met meer dan tien jaar ervaring als Service Planner. De afgelopen 2 jaar als Service Coördinator/Planner heeft hij teams gecoacht op het optimaliseren van processen en advisering. Ronald doet dit terwijl hij ook verantwoordelijk is voor het plannen van onderhoud/reparaties om de capaciteit optimaal te benutten. Inmiddels is hij zijn vak ontgroeid en zoekt hij meer uitdaging. Ronald is uit eigen wil begonnen met een hbo-opleiding Business Process Management, waardoor hij zijn pijlen heeft gericht op het optimaliseren van processen. Dit gecombineerd met zijn goede technische kennis, maakt dat Ronald een sterke kandidaat is. Hij is op zoek naar een nieuwe uitdaging in het verlengde van LEAN Management.
 
Ronald is een echte doorzetter die met minder dan een goede oplossing geen genoegen neemt. Hij heeft zijn zaken altijd op orde en zorgt ervoor dat er geen losse eindjes zitten aan zijn taken/werk. Ronald heeft een goede dosis zelfvertrouwen wat er voor zorgt dat hij hoog inzet. Tel hier een hoge mate van stressbestendigheid bij op en je hebt een kandidaat die gaat voor het hoogst haalbare zonder in paniek te raken als de dingen anders lopen dan hij had verwacht.
 
Ronald heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van €3.500,- bruto per maand.

location_onRegio Breda createMBO person38 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Wouter (Supply Chain Planner)

Wouter heeft zeven jaar ervaring in de Supply Chain, als Expeditor. Hier verzorgt hij de Supply Chain planning en operationele inkoop. Hij heeft veel ervaring opgedaan op het gebied van het vertalen van inkooporders naar voorraadbeheer, SAP en de relaties met leveranciers en klanten. Zo heeft Wouter door middel van onderhandelingen en strakke contacten de Inbound Delivery weten te optimaliseren van 83% naar 94%. Tijdens zijn huidige baan heeft Wouter zijn opleiding Logistiek en Economie afgerond en hij merkt dat hij die kennis makkelijk vertaalt naar de praktijk. Daarnaast heeft hij verschillende cursussen gevolgd en afgerond, hierdoor spreekt hij meerdere talen. Wouter is toe aan een nieuwe uitdaging, waar hij zijn kennis en kunde toe kan passen in de praktijk.

Wouter is een open en sociale man die zeer makkelijk is in de omgang. Met het hart op de tong weet iedereen bij Wouter waar hij aan toe is. Dit zorgt er dan ook voor dat zijn collega's makkelijk een stapje extra zetten om zaken voor elkaar te krijgen omdat het resultaat helder is. Daarnaast is Wouter zeer kritisch op zijn functioneren en vraagt hij het beste van zichzelf, door het goede voorbeeld te zijn, hoopt hij zijn collega's te beïnvloeden en hen mee te nemen in dit proces.

Wouter heeft een opzegtermijn van twee maanden en een salarisindicatie €3.600,- bruto per maand.

location_onRucphen createHBO person33 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven