Megan de Jong

workConsultant Logistiek
location_cityBreda

phone06 – 57 37 98 96
linkedin.com/in/megandejong/
Megan de Jong

Van Breda en van Logistiek. Megan weet dat hard werken nodig is om haar kandidaten op de beste plekken te plaatsen en dat vindt ze heerlijk. Hoe drukker, hoe beter! Wat jouw verhaal ook is, zij weet dit te vertalen naar kansen en ziet deze liever niet verloren gaan. Megan zet daarom graag haar netwerk in om een passende functie voor je te bemachtigen, met een aanbod dat je niet kunt weerstaan.

Vacatures

Junior Transportplanner

Ondanks dat de inkt op jouw diploma nog nat is, kan jij niet wachten om aan jouw eerste echte baan te beginnen! Bij deze organisatie krijg jij als starter de kans om alles over de logistieke transportwereld te leren en jezelf te ontwikkelen tot een volwaardig Transportplanner. Lijkt jou dit ontzettend interessant? Lees dan gauw verder!

access_timeFulltime location_onMoerdijk euro_symbol€2.000 tot €2.500

Junior Declarant

Jij hebt al enige ervaring als Declarant en bent nu op zoek naar die volgende stap om jezelf verder te ontwikkelen tot volwaardig Declarant. Heb je echter nog geen specifieke opleiding als declarant gevolgd? Geen probleem! Die mag je namelijk bij jouw nieuwe werkgever volgen. Dit klinkt toch als de ideale kans!

access_timeFulltime location_onRoosendaal euro_symbol€2.200 tot €3.000

Expediteur

Bij een internationale en inspirerende logistieke organisatie een geheel nieuwe afdeling opzetten. Jij bent degene die de expeditie afdeling in-house gaat trekken en gaat opzetten. Dit is een unieke kans die ja natuurlijk niet kan laten gaan! Is dit iets wat jou onwijs gaaf lijkt en woon je ook nog in de buurt van Terneuzen? Dan is dit gewoon de perfecte vacature voor jou!

access_timeFulltime location_onRegio Terneuzen euro_symbol€2.200 tot €2.800

Customer Service Medewerker

Wil jij de verantwoordelijkheid over het gehele logistieke proces van A tot Z in een internationale omgeving? Dan ben je bij deze organisatie aan het goede adres! Je gaat met meerdere afdelingen nauw samenwerken om ervoor te zorgen dat alle klanten op tijd hun goederen krijgen. Klinkt dit interessant? Lees dan gauw verder!

access_timeFulltime location_onMoerdijk euro_symbol€2.200 tot €2.700
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Vivienne (Customer Service Medewerker)

Vivienne is per toeval in de logistiek gerold nadat ze was teruggekeerd naar Nederland vanuit Turkije. Inmiddels heeft ze ruim 10 jaar ervaring in de logistieke branche en heeft ze het nog altijd naar haar zin. Vivienne heeft ervaring opgedaan als Logistiek Administratief en Customer Service Medewerker. Deze functies zijn haar op het lijf geschreven, omdat ze veel klantencontact heeft, ze verkeert in een dynamische internationale omgeving en komt haar talenkennis goed van pas. Bij haar laatste werkgever was ze allround inzetbaar en ondersteunde ze bijvoorbeeld de Transportplanners tijdens hun afwezigheid. Hierna heeft ze een overstap gemaakt naar de huidige werkgever, maar merkt ze dat ze de dynamiek mist. Daarom is Vivienne op zoek naar ene nieuwe uitdaging waar ze haar talen kan inzetten en veel in contact staat met de klanten/vervoerders. Zij is bij voorkeur op zoek naar een nieuwe uitdaging als Customer Service Representative of een Logistiek Coördinator.

Vivienne vind het leuk om de verantwoordelijkheden op zich te nemen en zorgt er dan ook voor dat de doelen behaald worden. Zo levert zij nooit half werk af en gaat ze alleen voor de beste en de meest efficiënte resultaten. Daarnaast is Vivienne klantgericht en kan ze met iedere cultuur goed communiceren, daarom is ad hoc schakelen geen probleem voor haar.

Vivienne is in overleg beschikbaar en zij heeft een salarisindicatie van €2.850,- bruto per maand.

location_onRoosendaal createMBO person53 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Celine (Customer Service Medewerker)

Celine is na haar WO-studie Spaanse taal & cultuur een uitdaging in Barcelona aangegaan bij een bekend sieradenmerk. Binnen dit bedrijf is zij anderhalf jaar werkzaam geweest als Hoofd Aftersales en had ze veel verantwoordelijkheden. Ze nam de leiding in het afhandelen van klachten, klantenservice, administratieve werkzaamheden en verzorgen aftersales. Wegens heimwee naar Nederland keerde Celine terug. Ze kwam per toeval in aanraking met de logistiek als Contract Administrator. Binnen deze functie heeft zij wederom veel verantwoordelijkheden en heeft ze dagelijks klantencontact. Helaas kwam haar functie te vervallen wegens de fusie van het bedrijf. Celine ging om deze reden een nieuwe uitdaging als Medewerker Verkoop Binnendienst. Echter had haar voormalige werkgever besloten om de functie te behouden en is Celine daarom teruggekeerd in haar functie Contract Administrator. Echter hunkert ze naar doorgroei en het opdoen van nieuwe kennis. Met haar commerciële instelling is ze daarom op zoek naar een functie bij voorkeur als een Account Manager.

Celine is een spontane dame die enthousiast in het leven staan. Ze vindt het leuk om te leren en past de verkregen informatie ontzettend snel toe. Bij haar huidige werkgever is zij momenteel degene op de afdeling die vrijwel alle vragen kan beantwoorden. Celine is sociaal en legt gemakkelijk contacten met mensen om haar heen. Ze heeft een vriendelijke instelling en zet de klant samen met het bedrijfsbelang voorop.

Celine heeft een opzegtermijn van 1 maand en zij heeft een salarisindicatie van €2.800,- bruto per maand.

location_onBreda createWO person26 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Daniel (Warehouse Teamleider)

Daniel heeft al twintig jaar ervaring in de logistiek, waarvan achttien jaar in een leidinggevende functie. Tijdens het opstarten van zijn eigen onderneming heeft hij voor het eerst kennis gemaakt met de logistieke sector. Door de jaren heen heeft hij bij verschillende organisaties ervaring opgedaan met leidinggeven, het onderhouden van internationaal klantencontact en het maken van de personeelsplanning. Tevens heeft hij de verantwoordelijkheid gedragen voor het houden van beoordeling- en functioneringsgesprekken. Daarnaast zorgt Daniel er ook voor dat alle goederen tijdig worden afgeleverd bij klanten.

Hij is momenteel werkzaam als Teamleider Warehouse en Expediteur bij een grote supermarktketen, waar hij eindverantwoordelijke is voor alle inkomende orders en leiding geeft aan 50 fte. Hij is op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een organisatie waar hij iets toe kan voegen aan de organisatie en aan de persoonlijke groei van zijn collega’s.

Daniel is een rustige man die zijn hoofd koel kan houden op de hectische momenten van de dag. Hij is iemand die het leuk vindt om andere mensen te zien groeien en helpt hier graag aan mee. Hij is een harde werker, die goed het overzicht kan bewaren en vindt het niet erg om als Teamleider de handjes uit de mouwen te steken.

Daniel heeft één maand opzegtermijn en een salarisindicatie van € 3.300,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onDordrecht createMBO person43 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Amir (Expediteur)

Amir is ongeveer 16 jaar geleden de logistiek ingerold als koerier. Omdat hij al gauw zag waar voordelen waren te behalen, richtte hij zijn eigen onderneming op in koeriersdiensten. Zijn onderneming was een overwinning en een succes voor Amir. Nadat hij een aanbod heeft gekregen van een klant van hem, heeft hij besloten om de onderneming te verkopen. Zo ging hij zijn eerste uitdaging aan als Transportplanner. Na enige tijd kreeg hij de mogelijkheid om te groeien naar de functie als Hoofdplanner Benelux. Wegens mismatch met de verwachtingen en de beloning die er tegenover stond, is hij op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. Inmiddels werkt Amir 3,5 jaar als Expediteur FTL waarbij hij veel verantwoordelijkheden en vrijheid krijgt. Wegens de afstand is hij latent op zoek naar een nieuwe uitdaging dichterbij huis, bij voorkeur in de rol van een Expediteur of een Groupage Transportplanner. Eveneens zou hij graag zijn talenkennis, waaronder de Franse taal, willen toepassen voor het werk.

Amir is open en eerlijk in zijn communicatie. Naast het feit dat het een harde werker is, kan hij zijn mannetje staan in de transportbranche. Hij is niet bang om beslissingen te nemen en staat ook achter zijn beslissingen. Amir weet wat er binnen de organisatie speelt, als een loyale werknemer kan hij verschil maken voor iedere organisatie. Daarnaast maakt hij graag tijd voor een geintje, want een goede werksfeer is immers belangrijk.

Amir is latent op zoek, hij is in overleg beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.400,- bruto per maand.

location_onMoerdijk createMBO person45 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven