Megan de Jong

workConsultant Logistiek
location_cityBreda

phone06 – 57 37 98 96
linkedin.com/in/megandejong/
Megan de Jong

Vacatures

Transportplanner

Je hebt een passie voor de logistiek en kunt geen genoeg krijgen van het maken van planningen. Wil je graag komen te werken bij één van de grootste winkelketens in Europa? Dan is deze functie als Transportplanner echt iets voor jou!

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.300 tot €3.500

Logistiek Administratief Medewerker

Jij wordt de schakel tussen de logistieke partijen die ervoor zorgt dat de administratie perfect geregeld is. Wil jij komen werken bij een innovatieve en snelgroeiende organisatie, die jou de vrijheid geeft om een bijdrage te leveren aan deze groei? Kijk dan snel verder!

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.000 tot €2.500

Customer Service Medewerker

Jij bent ijzersterk in de administratie, en krijgt een kick van het oplossen van vragen en problemen. Heb jij het daarnaast in je om op basis van jouw kennis en ervaring als Customer Service Medewerker te zorgen voor een positieve klantbeleving? Dan ben ik op zoek naar jou!

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.200 tot €2.600

Expediteur

Het motto 'één team, één taak' begrijp jij als geen ander en je wilt je graag verder ontwikkelen binnen een van de grootste internationale logistiek dienstverleners. Vind jij het daarnaast leuk om transport over heel de wereld te bemiddelen? Dan ben ik op zoek naar jou!

access_timeFulltime location_onOosterhout euro_symbol€2.500 tot €3.200
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Lara (Assistent Expediteur)

Lara is starter in de logistieke wereld, die haar eerste stappen aan het zetten is. Hoewel ze weinig ervaring heeft, kreeg ze toch een baan met veel verantwoordelijkheden. Zo mocht ze bij haar vorige werkgever niet alleen orders inboeken en verwerken, maar kreeg ze ook het beheer over zeven internationale klanten en maakte ze douanedocumenten op. Daarnaast werkte ze nieuwe werknemers is, deed ze de stockcount en beheerde ze de voorraad in het warehouse. Lara is op zoek naar een dynamische en jonge organisatie waar ze kan groeien binnen haar functie, bijvoorbeeld als (Junior) Expediteur.

Lara is een enthousiaste en assertieve jongedame. Ze is erg sociaal en flexibel in de omgang. Dit maakt haar niet alleen een leuke collega, maar hierdoor legt ze ook snel contact met klanten en leveranciers. Lara is ontzettend leergierig en gaat nieuwe uitdagingen niet uit de weg. Daarnaast denkt ze graag mee met de organisatie om werkprocessen optimaliseren en zo kosten te besparen.

Lara heeft één maand opzegtermijn en een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onBreda createMBO person26 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Jeffrey (Expediteur)

Met al ruim 25 jaar ervaring in de logistiek heeft Jeffrey zich door de jaren heen bij verschillende organisaties kunnen ontwikkelen als Expediteur. Hij is na het behalen van zijn hbo propedeuse aan de slag gegaan binnen de logistieke wereld en er sindsdien nooit meer uitgestapt. Momenteel is hij verantwoordelijk voor het coördineren van de internationale zendingen via zeetransport, maar daarnaast heeft hij ook veel commerciële taken op zich genomen. Zo onderhoudt hij nauw contact met Franse, Amerikaanse en Canadese agenten, en klanten. Ook is hij accountmanager van drie grote internationale klanten, en coördineert hij transporten naar Frankrijk, België, Duitsland en Nederland. Daarnaast verricht hij administratieve handelingen zoals dossieropbouw, bereidt hij T1 douanedocumenten voor, boekt hij facturen in, adviseert hij klanten in verband met inklaringen, en bereidt hij deze normale en/of fiscale inklaringen voor.

Jeffrey heeft niet alleen de Engelse taal, maar ook de Duitse en de Franse taal goed onder de knie, omdat hij met regelmaat contact heeft met internationale klanten en agenten. Na enige tijd bij dezelfde werkgever is Jeffrey op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Jeffrey is een rustige man, die accuraat en geordend te werk gaat en daarnaast enorm klantgericht is. Hij is een luisterend oor voor zijn collega’s, erg leergierig, en maakt hierdoor nieuwe processen en systemen snel eigen. Verder is hij eg betrokken bij de organisatie, en houdt hij van een informele en dynamische werksfeer.

Jeffrey heeft een maand opzegtermijn en een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onRoosendaal createHBO person52 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Yanick (Logistiek Coordinator)

Yanick is zijn carrière begonnen als IT'er en via een winkelketen terechtgekomen in de logistiek. Met zijn computerkennis heeft hij meerdere WMS- en ERP-systemen opgezet, en zich uiteindelijk ontwikkeld tot een Logistiek Coördinator. Yanick heeft onder andere kennis van WMS en ERP, inkopen van projectgoederen, en het opmaken en verwerken van offertes en facturen. Verder heeft hij de documentatie opgemaakt, contact onderhouden met meerdere partijen, en meerdere teams in het warehouse en de productiehal aangestuurd.

Bij zijn huidige werkgever werkt Yanick als Teamleider in een productiehal, waar hij een viertal teamleden aanstuurt. Hier verzorgt hij de KPI’s rondom de orders, implementeert hij het Lean proces en is hij verantwoordelijk voor de kwaliteit van de producten. Echter mist hij de uitdaging in zijn werkzaamheden en identificeert hij zich niet meer met de organisatie, waardoor hij nu zoekende is naar een nieuwe uitdaging. Hij zou graag in een bedrijf willen werken waar er duidelijk en direct wordt gecommuniceerd, en waar hij de kans krijgt om door te groeien.

Yanick is vanwege zijn IT-achtergrond procesgericht, heeft ook een klantgerichte houding doordat hij zijn klanten optimaal wil kunnen helpen. Hij is ambitieus en leergierig ingesteld, en gaat op eigen initiatief een opleiding starten om zo meer te kunnen groeien in een bedrijf.

Yanick heeft geen opzegtermijn en een salarisindicatie van € 3.100,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onRegio Breda createMBO person30 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Daniel (Warehouse Teamleider)

Daniel heeft al twintig jaar ervaring in de logistiek, waarvan achttien jaar in een leidinggevende functie. Tijdens het opstarten van zijn eigen onderneming heeft hij voor het eerst kennis gemaakt met de logistieke sector. Door de jaren heen heeft hij bij verschillende organisaties ervaring opgedaan met leidinggeven, het onderhouden van internationaal klantencontact en het maken van de personeelsplanning. Tevens heeft hij de verantwoordelijkheid gedragen voor het houden van beoordeling- en functioneringsgesprekken. Daarnaast zorgt Daniel er ook voor dat alle goederen tijdig worden afgeleverd bij klanten.

Hij is momenteel werkzaam als Teamleider Warehouse en Expediteur bij een grote supermarktketen, waar hij eindverantwoordelijke is voor alle inkomende orders en leiding geeft aan 50 fte. Hij is op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een organisatie waar hij iets toe kan voegen aan de organisatie en aan de persoonlijke groei van zijn collega’s.

Daniel is een rustige man die zijn hoofd koel kan houden op de hectische momenten van de dag. Hij is iemand die het leuk vindt om andere mensen te zien groeien en helpt hier graag aan mee. Hij is een harde werker, die goed het overzicht kan bewaren en vindt het niet erg om als Teamleider de handjes uit de mouwen te steken.

Daniel heeft één maand opzegtermijn en een salarisindicatie van € 3.300,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onDordrecht createMBO person43 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven