Megan de Jong

workConsultant Logistiek
location_cityBreda

phone06 – 57 37 98 96
linkedin.com/in/megandejong/
Megan de Jong

Van Breda en van Logistiek. Megan weet dat hard werken nodig is om haar kandidaten op de beste plekken te plaatsen en dat vindt ze heerlijk. Hoe drukker, hoe beter! Wat jouw verhaal ook is, zij weet dit te vertalen naar kansen en ziet deze liever niet verloren gaan. Megan zet daarom graag haar netwerk in om een passende functie voor je te bemachtigen, met een aanbod dat je niet kunt weerstaan.

Vacatures

Junior Declarant

Goederen importeren naar Nederland. Er zitten een hoop haken en ogen aan waar niet iedereen altijd rekening mee houdt. Vind jij het interessant om je hier in te verdiepen en krijg jij energie van het leveren van de beste service aan jouw eigen klanten? Lees dan gauw verder, want dan is dit een ontzettend mooie functie!

access_timeFulltime location_onKapelle euro_symbol€2.000 tot €2.600

Logistiek Administratief Medewerker

Wil jij komen te werken bij een innovatieve en snelgroeiende organisatie die jou de vrijheid geeft om een bijdrage te leveren aan de groei? Dan word jij de schakel tussen de logistieke partijen die ervoor zorgt dat alle administratie perfect geregeld is. Klinkt dit interessant? Kijk dan snel verder!

access_timeFulltime location_onGorinchem euro_symbol€2.500 tot €3.000

Transportplanner Zuid-Europa

Ben jij degene die ervoor zorgt dat al het transport van en naar Zuid-Europa efficiënt wordt ingepland? Zonder transport staat alles namelijk letterlijk stil! Jij hebt al enige jaren ervaring als Transportplanner en bent nu op zoek naar de volgende uitdaging bij een internationale organisatie. Lees hieronder gauw meer over wat wij jouw te bieden hebben!    

access_timeFulltime location_onRegio Breda euro_symbol€2.800 tot €3.500

Logistiek Administratief Medewerker

"Winter is coming!", zelfs in de zomer! Bij deze organisatie is het altijd winter, want ze werken namelijk met gekoelde en diepvriesproducten. Jij bent het administratieve talent die ervoor gaat zorgen dat alles op de afdeling Planning soepel en efficiënt verloopt. Wil je dit doen bij een internationale en informele organisatie? Lees dan gauw verder en solliciteer!  

access_timeFulltime location_onRegio Goes euro_symbol€2.200 tot €2.600
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Ben (Logistiek Coördinator)

Ben is een jongeman die succesvol de hbo-opleiding Logistiek en Technische Vervoerskunde heeft afgerond. Na zijn studie is hij aan de slag gegaan als Export Documentatie Coördinator bij een producent in Zeeuws-Vlaanderen. Bij zijn huidige werkgever is hij Container Coördinator bij een logistiek dienstverlener. Hier is hij verantwoordelijk voor het inplannen van ongeveer 300 containers per week via weg, water en rail. Hij onderhoudt contact met lichtermaatschappijen, klanten en chauffeurs, maakt de facturatie op en stuurt 2 fte aan. Daarnaast heeft Ben ook ervaring met het opstellen van verschillende exportdocumenten zoals een COA en ATR voor landen zoals Rusland, Turkije en Servië. Vanwege een verandering in het management, heeft Ben geen klik meer met de organisatie en is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging waar hij zichzelf kan ontwikkelen en een verschil kan maken binnen de organisatie. Zijn voorkeur gaat uit naar een functie zoals Logistiek Coördinator in Zeeuws-Vlaanderen.

Ben is een sociale jongeman. Een echte doorpakker die gaat voor zijn doelen zonder de realiteit uit het oog te verliezen. Door zijn sociale kant krijgt hij bij zijn collega's makkelijk zaken geregeld, dit blijkt ook uit zijn werkervaring waar hij zaken snel inzichtelijk kreeg omdat collega's zeer behulpzaam waren.

Ben heeft een maand opzegtermijn en heeft een salarisindicatie van €2.500,- bruto per maand

location_onTerneuzen createHBO person23 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Celine (Customer Service Medewerker)

Celine is na haar WO-studie Spaanse taal & cultuur een uitdaging in Barcelona aangegaan bij een bekend sieradenmerk. Binnen dit bedrijf is zij anderhalf jaar werkzaam geweest als Hoofd Aftersales en had ze veel verantwoordelijkheden. Ze nam de leiding in het afhandelen van klachten, klantenservice, administratieve werkzaamheden en verzorgen aftersales. Wegens heimwee naar Nederland keerde Celine terug. Ze kwam per toeval in aanraking met de logistiek als Contract Administrator. Binnen deze functie heeft zij wederom veel verantwoordelijkheden en heeft ze dagelijks klantencontact. Helaas kwam haar functie te vervallen wegens de fusie van het bedrijf. Celine ging om deze reden een nieuwe uitdaging als Medewerker Verkoop Binnendienst. Echter had haar voormalige werkgever besloten om de functie te behouden en is Celine daarom teruggekeerd in haar functie Contract Administrator. Echter hunkert ze naar doorgroei en het opdoen van nieuwe kennis. Met haar commerciële instelling is ze daarom op zoek naar een functie bij voorkeur als een Account Manager.

Celine is een spontane dame die enthousiast in het leven staan. Ze vindt het leuk om te leren en past de verkregen informatie ontzettend snel toe. Bij haar huidige werkgever is zij momenteel degene op de afdeling die vrijwel alle vragen kan beantwoorden. Celine is sociaal en legt gemakkelijk contacten met mensen om haar heen. Ze heeft een vriendelijke instelling en zet de klant samen met het bedrijfsbelang voorop.

Celine heeft een opzegtermijn van 1 maand en zij heeft een salarisindicatie van €2.800,- bruto per maand.

location_onBreda createWO person26 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Daniel (Warehouse Teamleider)

Daniel heeft al twintig jaar ervaring in de logistiek, waarvan achttien jaar in een leidinggevende functie. Tijdens het opstarten van zijn eigen onderneming heeft hij voor het eerst kennis gemaakt met de logistieke sector. Door de jaren heen heeft hij bij verschillende organisaties ervaring opgedaan met leidinggeven, het onderhouden van internationaal klantencontact en het maken van de personeelsplanning. Tevens heeft hij de verantwoordelijkheid gedragen voor het houden van beoordeling- en functioneringsgesprekken. Daarnaast zorgt Daniel er ook voor dat alle goederen tijdig worden afgeleverd bij klanten.

Hij is momenteel werkzaam als Teamleider Warehouse en Expediteur bij een grote supermarktketen, waar hij eindverantwoordelijke is voor alle inkomende orders en leiding geeft aan 50 fte. Hij is op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een organisatie waar hij iets toe kan voegen aan de organisatie en aan de persoonlijke groei van zijn collega’s.

Daniel is een rustige man die zijn hoofd koel kan houden op de hectische momenten van de dag. Hij is iemand die het leuk vindt om andere mensen te zien groeien en helpt hier graag aan mee. Hij is een harde werker, die goed het overzicht kan bewaren en vindt het niet erg om als Teamleider de handjes uit de mouwen te steken.

Daniel heeft één maand opzegtermijn en een salarisindicatie van € 3.300,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onDordrecht createMBO person43 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Amir (Expediteur)

Amir is ongeveer 16 jaar geleden de logistiek ingerold als koerier. Omdat hij al gauw zag waar voordelen waren te behalen, richtte hij zijn eigen onderneming op in koeriersdiensten. Zijn onderneming was een overwinning en een succes voor Amir. Nadat hij een aanbod heeft gekregen van een klant van hem, heeft hij besloten om de onderneming te verkopen. Zo ging hij zijn eerste uitdaging aan als Transportplanner. Na enige tijd kreeg hij de mogelijkheid om te groeien naar de functie als Hoofdplanner Benelux. Wegens mismatch met de verwachtingen en de beloning die er tegenover stond, is hij op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging. Inmiddels werkt Amir 3,5 jaar als Expediteur FTL waarbij hij veel verantwoordelijkheden en vrijheid krijgt. Wegens de afstand is hij latent op zoek naar een nieuwe uitdaging dichterbij huis, bij voorkeur in de rol van een Expediteur of een Groupage Transportplanner. Eveneens zou hij graag zijn talenkennis, waaronder de Franse taal, willen toepassen voor het werk.

Amir is open en eerlijk in zijn communicatie. Naast het feit dat het een harde werker is, kan hij zijn mannetje staan in de transportbranche. Hij is niet bang om beslissingen te nemen en staat ook achter zijn beslissingen. Amir weet wat er binnen de organisatie speelt, als een loyale werknemer kan hij verschil maken voor iedere organisatie. Daarnaast maakt hij graag tijd voor een geintje, want een goede werksfeer is immers belangrijk.

Amir is latent op zoek, hij is in overleg beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.400,- bruto per maand.

location_onMoerdijk createMBO person45 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven