Megan de Jong

workConsultant Logistiek
location_cityBreda

phone06 – 57 37 98 96
linkedin.com/in/megandejong/
Megan de Jong

Van Breda en van Logistiek. Megan weet dat hard werken nodig is om haar kandidaten op de beste plekken te plaatsen en dat vindt ze heerlijk. Hoe drukker, hoe beter! Wat jouw verhaal ook is, zij weet dit te vertalen naar kansen en ziet deze liever niet verloren gaan. Megan zet daarom graag haar netwerk in om een passende functie voor je te bemachtigen, met een aanbod dat je niet kunt weerstaan.

Vacatures

Customer Service Medewerker Spaans

Kom jij verder dan ‘’¿Cómo puedo ayudarte?’’, ‘’No está lejos’’ en ‘’Adiós y buen viaje’’ ? Dan is de vacature van Customer Service Medewerker bij een gezellige en internationale organisatie jou op het lijf geschreven! Jij wordt de schakel tussen de organisatie en de klant. Je gaat zendingen opvolgen van orderontvangst tot en met de aflevering bij de klant, zowel nationaal en internationaal. Klinkt dit interessant? Lees dan gauw verder!

access_timeFulltime location_onRegio Breda euro_symbol€2.000 tot €2.700

Customer Service Medewerker

Je bent net klaar met jouw mbo-opleiding; de inkt is nog niet droog en je bent vol enthousiasme op zoek naar je eerste baan. Al die geleerde theorieën wil graag in de praktijk gaan brengen, zodat je kunt groeien in de logistieke wereld. Herken jij jezelf hierin? Zoek dan niet verder en lees door!

access_timeFulltime location_onRegio Tiel euro_symbol€1.800 tot €2.200

Junior Declarant

Ga jij de uitdaging aan als Junior Declarant? Dit is je kans om bij een AEO-gecertificeerde organisatie de import en export van goederen vlekkeloos en volgens de regels te laten verlopen. Klinkt dit als iets voor jou? Reageer dan direct!

access_timeFulltime location_onRegio Breda euro_symbol€2.400 tot €3.000

Transportplanner

Met jouw affiniteit in de transportsector wil jij de uitdaging aangaan om jezelf te ontwikkelen tot een volwaardige planner. Klinkt dit als de perfecte uitdaging voor jou? Lees dan verder!

access_timeFulltime location_onBergen op Zoom euro_symbol€2.200 tot €3.250
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Rick (Accountmanager)

Rick heeft al zeven jaar ervaring in een commerciële rol bij een groothandelaar in de omgeving van Breda. Na het afronden van zijn hbo-opleiding Logistiek & Economie is hij gelijk begonnen bij deze groothandelaar. Hier is hij komen te werken als Commercieel Medewerker Binnendienst en heeft hij na drie jaar het aanbod gekregen om voor een dochteronderneming als Accountmanager Export te starten. Rick heeft nu het beheer over vijftig internationale klanten. Hij bezoekt deze klanten op locatie, en geeft trainingen over productgebruik aan huidige en toekomstige klanten. Daarnaast adviseert en onderhandelt hij met zijn huidige klanten over producten, prijzen en levertijden, en handelt hij klachten af. Ook is hij bezig met het implementeren en automatiseren van een nieuw systeem voor de mensen op de werkvloer. Rick is op zoek naar een nieuwe uitdaging in de sales, waar hij op een commerciële manier veel contact heeft met huidige en toekomstige klanten.   

Rick is een spontane en sociale jongeman, die toegewijd is aan zijn werk en collega’s. Dankzij deze toewijding vindt hij het niet erg om over te werken en springt hij graag bij daar waar nodig. Hij communiceert op een open en eerlijke manier, waardoor het leggen van contacten hem gemakkelijk af gaat. Dit allen gecombineerd maakt hem een fijne, betrouwbare collega waar je echt op aan kan, en dus een echte mensenmens.

Rick heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 4.500,- bruto per maand op fulltime basis. Deze indicatie is inclusief een leaseauto en een gunstige bonusregeling.

location_onBreda createHBO person30 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Jeffrey (Expediteur)

Met al ruim 25 jaar ervaring in de logistiek heeft Jeffrey zich door de jaren heen bij verschillende organisaties kunnen ontwikkelen als Expediteur. Hij is na het behalen van zijn hbo propedeuse aan de slag gegaan binnen de logistieke wereld en er sindsdien nooit meer uitgestapt. Momenteel is hij verantwoordelijk voor het coördineren van de internationale zendingen via zeetransport, maar daarnaast heeft hij ook veel commerciële taken op zich genomen. Zo onderhoudt hij nauw contact met Franse, Amerikaanse en Canadese agenten, en klanten. Ook is hij accountmanager van drie grote internationale klanten, en coördineert hij transporten naar Frankrijk, België, Duitsland en Nederland. Daarnaast verricht hij administratieve handelingen zoals dossieropbouw, bereidt hij T1 douanedocumenten voor, boekt hij facturen in, adviseert hij klanten in verband met inklaringen, en bereidt hij deze normale en/of fiscale inklaringen voor.

Jeffrey heeft niet alleen de Engelse taal, maar ook de Duitse en de Franse taal goed onder de knie, omdat hij met regelmaat contact heeft met internationale klanten en agenten. Na enige tijd bij dezelfde werkgever is Jeffrey op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Jeffrey is een rustige man, die accuraat en geordend te werk gaat en daarnaast enorm klantgericht is. Hij is een luisterend oor voor zijn collega’s, erg leergierig, en maakt hierdoor nieuwe processen en systemen snel eigen. Verder is hij eg betrokken bij de organisatie, en houdt hij van een informele en dynamische werksfeer.

Jeffrey heeft een maand opzegtermijn en een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onRoosendaal createHBO person52 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Yanick (Logistiek Coordinator)

Yanick is zijn carrière begonnen als IT'er en via een winkelketen terechtgekomen in de logistiek. Met zijn computerkennis heeft hij meerdere WMS- en ERP-systemen opgezet, en zich uiteindelijk ontwikkeld tot een Logistiek Coördinator. Yanick heeft onder andere kennis van WMS en ERP, inkopen van projectgoederen, en het opmaken en verwerken van offertes en facturen. Verder heeft hij de documentatie opgemaakt, contact onderhouden met meerdere partijen, en meerdere teams in het warehouse en de productiehal aangestuurd.

Bij zijn huidige werkgever werkt Yanick als Teamleider in een productiehal, waar hij een viertal teamleden aanstuurt. Hier verzorgt hij de KPI’s rondom de orders, implementeert hij het Lean proces en is hij verantwoordelijk voor de kwaliteit van de producten. Echter mist hij de uitdaging in zijn werkzaamheden en identificeert hij zich niet meer met de organisatie, waardoor hij nu zoekende is naar een nieuwe uitdaging. Hij zou graag in een bedrijf willen werken waar er duidelijk en direct wordt gecommuniceerd, en waar hij de kans krijgt om door te groeien.

Yanick is vanwege zijn IT-achtergrond procesgericht, heeft ook een klantgerichte houding doordat hij zijn klanten optimaal wil kunnen helpen. Hij is ambitieus en leergierig ingesteld, en gaat op eigen initiatief een opleiding starten om zo meer te kunnen groeien in een bedrijf.

Yanick heeft geen opzegtermijn en een salarisindicatie van € 3.100,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onRegio Breda createMBO person30 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Daniel (Warehouse Teamleider)

Daniel heeft al twintig jaar ervaring in de logistiek, waarvan achttien jaar in een leidinggevende functie. Tijdens het opstarten van zijn eigen onderneming heeft hij voor het eerst kennis gemaakt met de logistieke sector. Door de jaren heen heeft hij bij verschillende organisaties ervaring opgedaan met leidinggeven, het onderhouden van internationaal klantencontact en het maken van de personeelsplanning. Tevens heeft hij de verantwoordelijkheid gedragen voor het houden van beoordeling- en functioneringsgesprekken. Daarnaast zorgt Daniel er ook voor dat alle goederen tijdig worden afgeleverd bij klanten.

Hij is momenteel werkzaam als Teamleider Warehouse en Expediteur bij een grote supermarktketen, waar hij eindverantwoordelijke is voor alle inkomende orders en leiding geeft aan 50 fte. Hij is op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een organisatie waar hij iets toe kan voegen aan de organisatie en aan de persoonlijke groei van zijn collega’s.

Daniel is een rustige man die zijn hoofd koel kan houden op de hectische momenten van de dag. Hij is iemand die het leuk vindt om andere mensen te zien groeien en helpt hier graag aan mee. Hij is een harde werker, die goed het overzicht kan bewaren en vindt het niet erg om als Teamleider de handjes uit de mouwen te steken.

Daniel heeft één maand opzegtermijn en een salarisindicatie van € 3.300,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onDordrecht createMBO person43 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven