Melisha Jaspers

workConsultant Juridisch
location_cityAmsterdam

phone06 – 10 29 52 80
linkedin.com/in/melisha-jaspers/
Melisha Jaspers

Vacatures

Enthousiaste Notarieel Secretaresse voor een modern notariskantoor

Voor een ontzettend leuk kantoor in Utrecht ben ik op zoek naar een pas afgestudeerde mbo’er die zich graag op meerdere specialisaties inzet. Ben jij de enthousiaste Notarieel Secretaresse die graag deze uitdaging aangaat? Dan nodig ik jou graag uit voor een sollicitatiegesprek!

access_timeFulltime location_onUtrecht euro_symbol€2.000 tot €2.300

Notarieel Secretaresse Ondernemingsrecht

Voor de afdeling Ondernemingsrecht zijn wij op zoek naar een enthousiaste, afgestudeerde mbo'er die graag een uitdaging aangaat! Wil jij samen met twee collega’s een nieuwe afdeling opzetten in een mooi pand aan de Zuidas? Solliciteer dan direct om kans te maken!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.000 tot €2.200

Notarieel Secretaresse op de afdeling Onroerend Goed

Ligt jouw hart bij het Onroerend Goed en zou jij niets anders willen dan in hartje Amsterdam werken? Ga jij graag de uitdaging aan om vijf notarissen te ondersteunen? Dan kom jij op dit kantoor zeker tot je recht. In een team van drie enthousiaste, jonge secretaresses ben jij de nieuwe spin in het web.

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.000 tot €2.300

Notarieel Secretaresse Familierecht

Heb jij al ervaring in het notariaat en kun jij geen genoeg krijgen van Familierecht? Dan kun jij je op dit gezellige, middelgrote kantoor helemaal ontplooien tot een Notarieel Secretaresse. Jij wordt door alle cursussen helemaal klaargestoomd om de werkzaamheden onder de knie te krijgen. Heb je nu al zin om hier te werken? Lees dan vooral verder!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.000 tot €2.500
Meer vacatures weergeven