Melisha Jaspers

workConsultant Juridisch
location_cityAmsterdam

phone06 – 10 29 52 80
linkedin.com/in/melisha-jaspers/
Melisha Jaspers

Van Amsterdam en van Juridisch. Melisha laat er geen gras over groeien nadat zij jou op gesprek heeft gehad. Deze energieke dame hangt binnen no time aan de telefoon met geschikte kantoren om voor jou een mooie functie te bemachtigen. Gaat je voorkeur uit naar de advocatuur of toch naar het notariaat? Geen probleem! Melisha’s netwerk is uitgebreid en haar enthousiasme nog uitgebreider. Voordat jouw eerste dag voorbij is staat ze al te springen om te horen hoe het bevalt!

Vacatures

Juridisch Secretaresse voor de afdeling Corporate

Ben jij die vlotte en pittige secretaresse en laat jij je niet uit het veld slaan door lastige klanten? Jij komt te werken op een groot en modern advocatenkantoor op een mooie plek in Amsterdam. Ben jij op zoek naar deze uitdaging? Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.200 tot €2.500

Notarieel Medewerker voor een middelgroot kantoor

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als Notarieel Medewerker? Jij brengt al meer dan vier jaar ervaring in het notariaat mee en bent nu op zoek naar een notariskantoor waar jij jouw expertise goed kan gebruiken!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.300 tot €2.900

Notarieel Secretaresse Familierecht

Voor een middelgroot kantoor ben ik op zoek naar een Notarieel Secretaresse voor de afdeling Familierecht. Heb jij al meer dan drie jaar ervaring als secretaresse en ben je toe aan een nieuwe stap of een nieuwe afdeling? Lees dan snel verder, dit kantoor biedt jou een mooie functie aan.

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.250 tot €2.600

Notarieel Secretaresse Vastgoed

Heb jij al meerdere jaren ervaring als Notarieel Secretaresse op de afdeling Vastgoed en ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière? Dan is deze vacature  misschien erg interessant voor jou!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.200 tot €2.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Kelly (Juridisch Secretaresse)

Kelly is momenteel bezig met haar opleiding hbo-rechten en zal in april afstuderen. Zij heeft anderhalf jaar werkervaring als Juridisch Secretaresse bij een advocatenkantoor. Tijdens haar opleiding heeft zij verschillende stages gedaan als Juridisch Secretaresse bij diverse advocatenkantoren. Hier heeft zij o.a. het beheer van de telefoon gehad, was zij verantwoordelijk voor de agenda en de e-mail en ontving zij cliënten. Zij heeft beroep- en bezwaarschriften opgesteld ter concept en hield zich bezig met het bijhouden van termijnen. Momenteel is zij werkzaam als Customer Care Specialist en zoekt zij graag een uitdaging in haar vakgebied als Juridisch Secretaresse.

Kelly is een vrolijke, sociale en representatieve jongedame. Ze is een echte aanpakker, zowel in privé als in haar werk. Daarom gaat zij graag een uitdaging aan waar zij afwisselend bezig is en nooit stil hoeft te zitten. Ook op sociaal vlak is Kelly erg sterk. Ze vind het dan ook belangrijk om veel te doen met haar vrienden en familie.

Kelly is in overleg per direct voor 32 uur beschikbaar. Haar salarisindicatie is € 2.500,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onOmgeving Utrecht createHBO person26 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Valentina (Juridisch Secretaresse)

Valentina is bezig met het afronden van haar hbo-Rechten opleiding en heeft al een jaar stage ervaring als juridisch secretaresse. Tijdens haar stage als juridisch secretaresse heeft zij ervaring opgedaan in het opstellen van dossiers, archiveren, agendabeheer en het verwerken van de post. Dit jaar heeft zij vooral inhoudelijke werkzaamheden gedaan en heeft zij de eerste controle gedaan van een dossier om te kijken of deze Hoger Beroep waardig waren. Omdat zij graag ervaring wilt opdoen gaat zij naast haar opleiding graag aan de slag als juridisch secretaresse.

Valentina is een representatieve, ambitieuze jongedame. Zij houdt erg van orde in haar werk, is erg georganiseerd en zorgzaam. Na een enorme tegenslag bij haar familie heeft zij haar schouders eronder gezet en blijft ze vooruit kijken. Dit laat zien dat zij een ontzettende doorzetter is en ze zich door niks laat tegenhouden om haar doel te bereiken.

Valentina heeft een opzegtermijn van 2 maanden en is daarna voor 32 uur per week beschikbaar. Haar salarisindicatie is € 2.200,- bruto op fulltime basis (40 uur).

location_onAlmere createHBO person25 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Emily (Juridisch Secretaresse)

Emily heeft vorig jaar haar Master Privaatrecht behaald en heeft een halfjaar werkervaring als juridisch secretaresse bij een advocatenkantoor. Afgelopen jaar is zij haar droom achterna gegaan en heeft een reis gemaakt door Azië. Momenteel heeft zij een tijdelijke functie als juridisch secretaresse ter vervanging van een zwangerschapsverlof. Haar werk bestaat uit het aanmaken van dossiers, opstellen van conceptbrieven en is tevens het eerste aanspreekpunt voor partijen en is zij verantwoordelijk voor inkomende telefoon en mailverkeer. Emily gaat graag een nieuwe uitdaging aan als juridisch secretaresse.

Emily is een hele leuke, representatieve en enthousiaste jongedame. Zij is erg sociaal en vind het in haar werk dan ook erg leuk om veel contact met verschillende partijen te hebben. Ze is erg creatief en heeft zelfs een expositie van haar schilderijen en tekeningen gehad begin dit jaar. In haar werk kan ze dit goed gebruiken om op een creatieve wijze structuur aan te brengen indien nodig. 

Emily heeft een opzegtermijn van een maand en is daarna fulltime beschikbaar. Haar salarisindicatie is € 2.400,- op fulltime basis (40 uur).

location_onUtrecht createWO person29 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Miranda (Secretaresse)

Miranda is momenteel werkzaam als Juridisch Secretaresse op hetzelfde advocatenkantoor waar zij na haar stage meteen een vaste aanstelling kreeg aangeboden. Op de afdeling strafrecht heeft zij in zes jaar veel stappen gemaakt waardoor haar takenpakket erg is uitgebreid. Waar zij is begonnen met archiveren maakt zij nu dossiers aan, stelt nota’s en volmachten op, stuurt vaststellingen en andere juridische stukken naar de Rechtbank en neemt zij andere administratieve taken op zich. Wegens langdurig uitvallen van haar directe collega neemt zij haar taken ook op zich. Na zes jaar gaat Miranda graag een nieuwe uitdaging aan en is ze op zoek naar een kantoor waar zij haar kennis als juridisch secretaresse kan verbreden.

Miranda is een jonge, vrolijke en enthousiaste dame die graag onderneemt en ook na het werk niet stil kan zitten. Zij neemt ook graag initiatief bij vrienden en familie en regelt vaak leuke uitjes. Ook is ze erg leergierig en dit laat zij zien doordat ze dit jaar een nieuwe deeltijd opleiding is gestart. In haar werk is ze graag druk bezig en houdt ze van afwisselende taken. Dit houdt haar scherp en zorgt voor uitdaging.

Miranda heeft een opzegtermijn van een maand en is daarna beschikbaar voor 40 uur in de week. Haar salarisindicatie is €2.300,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onAlmere createMBO person23 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Meer kandidaten weergeven