Melisha Jaspers

workConsultant Juridisch
location_cityAmsterdam

phone06 – 10 29 52 80
linkedin.com/in/melisha-jaspers/
Melisha Jaspers

Van Amsterdam en van Juridisch. Melisha laat er geen gras over groeien nadat zij jou op gesprek heeft gehad. Deze energieke dame hangt binnen no time aan de telefoon met geschikte kantoren om voor jou een mooie functie te bemachtigen. Gaat je voorkeur uit naar de advocatuur of toch naar het notariaat? Geen probleem! Melisha’s netwerk is uitgebreid en haar enthousiasme nog uitgebreider. Voordat jouw eerste dag voorbij is staat ze al te springen om te horen hoe het bevalt!

Vacatures

Notarieel Secretaresse voor een hip en modern kantoor

Wil jij aan de slag bij een internationaal notariskantoor en bereid jij graag grote vastgoedzaken voor zodat de kandidaat-notaris deze verder kan verweken? Jij hebt al een jaar ervaring in het notariaat opgedaan en maakt graag een nieuwe stap als Notarieel Secretaresse. Als jij jezelf herkent in deze omschrijving, dan zal jij hier heel goed op je plek zitten!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.200 tot €2.500

Notarieel Medewerker voor een groot internationaal kantoor

Sta jij open voor een nieuwe uitdaging op een nieuw notariskantoor? Dan is dit kantoor op zoek naar jou! Zij zijn namelijk op zoek naar een Notarieel Medewerker met ervaring die zich graag wil ontwikkelen. Het Ondernemingsrecht is voor jou dan ook geen onbekend terrein. Word jij nu al blij van deze functie? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.000 tot €2.400

Notarieel Secretaresse Onroerend Goed

Ligt jouw hart bij het Onroerend Goed en heb je al enige ervaring in het notariaat? Dan biedt dit kantoor jou een functie als Notarieel Secretaresse aan. Op een prachtige locatie aan de Zuidas staat een prachtig kantoor dat jouw hulp nodig heeft!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.200 tot €2.200

Notarieel Secretaresse voor een prachtig kantoor in Utrecht

Voor een kantoor in Utrecht ben ik op zoek naar een onlangs afgestudeerde mbo'er die zich graag op meerdere specialisaties inzet. Ben jij de enthousiaste secretaresse die graag deze uitdaging aangaat? Dan nodig ik je graag uit voor een sollicitatiegesprek!

access_timeFulltime location_onUtrecht euro_symbol€2.000 tot €2.300
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Manon (Notarieel Secretaresse)

Manon heeft haar opleiding mbo-diploma 4 Juridische Dienstverlening behaald en heeft tijdens haar opleiding meerdere stages gelopen als juridisch secretaresse. Waaronder een stage bij de Gemeente waar zij bezig is geweest met het telefoon- en mailverkeer. Het plannen van afspraken in agenda's van juristen, maar ook het adviseren over startersleningen, het archiveren van dossiers en het notuleren bij hoorzittingen. Tijdens haar eerste stage heeft zij zich volledig op het secretariaat gestort. Zij was het eerste aanspreekpunt voor partijen geweest, stelde brieven en contracten op en was zij verantwoordelijk voor de agenda en e-mail. Zij gaat graag een ondersteunende uitdaging aan als secretaresse binnen de juridische sector.

Manon is een hele leergierige jongedame. Tijdens haar werk stelt ze zich erg professioneel op, maar vind ze het ook erg leuk om een gezellige babbel te maken. Zij neemt graag verantwoordelijke taken op zich in haar werk, dit ziet zij als een uitdaging die zij maar al te graag aangaat. In haar privéleven is ze erg sociaal en doet ze dan ook graag uitjes met haar vrienden en familie. Ze is dan ook een echt mensenmens. Ook is ze graag buiten in de frisse lucht om tot rust te komen.

Manon heeft een opzegtermijn van een maand en is daarna voor 32 uur per week beschikbaar. Haar salarisindicatie bedraagt €2.300,- bruto per maand op fulltime basis (40 uur).

location_onUtrecht createMBO person23 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Valentina (Juridisch Secretaresse)

Valentina is bezig met het afronden van haar hbo-Rechten opleiding en heeft al een jaar stage ervaring als juridisch secretaresse. Tijdens haar stage als juridisch secretaresse heeft zij ervaring opgedaan in het opstellen van dossiers, archiveren, agendabeheer en het verwerken van de post. Dit jaar heeft zij vooral inhoudelijke werkzaamheden gedaan en heeft zij de eerste controle gedaan van een dossier om te kijken of deze Hoger Beroep waardig waren. Omdat zij graag ervaring wilt opdoen gaat zij naast haar opleiding graag aan de slag als juridisch secretaresse.

Valentina is een representatieve, ambitieuze jongedame. Zij houdt erg van orde in haar werk, is erg georganiseerd en zorgzaam. Na een enorme tegenslag bij haar familie heeft zij haar schouders eronder gezet en blijft ze vooruit kijken. Dit laat zien dat zij een ontzettende doorzetter is en ze zich door niks laat tegenhouden om haar doel te bereiken.

Valentina heeft een opzegtermijn van 2 maanden en is daarna voor 32 uur per week beschikbaar. Haar salarisindicatie is € 2.200,- bruto op fulltime basis (40 uur).

location_onAlmere createHBO person25 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Emily (Juridisch Secretaresse)

Emily heeft vorig jaar haar Master Privaatrecht behaald en heeft een halfjaar werkervaring als juridisch secretaresse bij een advocatenkantoor. Afgelopen jaar is zij haar droom achterna gegaan en heeft een reis gemaakt door Azië. Momenteel heeft zij een tijdelijke functie als juridisch secretaresse ter vervanging van een zwangerschapsverlof. Haar werk bestaat uit het aanmaken van dossiers, opstellen van conceptbrieven en is tevens het eerste aanspreekpunt voor partijen en is zij verantwoordelijk voor inkomende telefoon en mailverkeer. Emily gaat graag een nieuwe uitdaging aan als juridisch secretaresse.

Emily is een hele leuke, representatieve en enthousiaste jongedame. Zij is erg sociaal en vind het in haar werk dan ook erg leuk om veel contact met verschillende partijen te hebben. Ze is erg creatief en heeft zelfs een expositie van haar schilderijen en tekeningen gehad begin dit jaar. In haar werk kan ze dit goed gebruiken om op een creatieve wijze structuur aan te brengen indien nodig. 

Emily heeft een opzegtermijn van een maand en is daarna fulltime beschikbaar. Haar salarisindicatie is € 2.400,- op fulltime basis (40 uur).

location_onUtrecht createWO person29 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Miranda (Secretaresse)

Miranda is momenteel werkzaam als Juridisch Secretaresse op hetzelfde advocatenkantoor waar zij na haar stage meteen een vaste aanstelling kreeg aangeboden. Op de afdeling strafrecht heeft zij in zes jaar veel stappen gemaakt waardoor haar takenpakket erg is uitgebreid. Waar zij is begonnen met archiveren maakt zij nu dossiers aan, stelt nota’s en volmachten op, stuurt vaststellingen en andere juridische stukken naar de Rechtbank en neemt zij andere administratieve taken op zich. Wegens langdurig uitvallen van haar directe collega neemt zij haar taken ook op zich. Na zes jaar gaat Miranda graag een nieuwe uitdaging aan en is ze op zoek naar een kantoor waar zij haar kennis als juridisch secretaresse kan verbreden.

Miranda is een jonge, vrolijke en enthousiaste dame die graag onderneemt en ook na het werk niet stil kan zitten. Zij neemt ook graag initiatief bij vrienden en familie en regelt vaak leuke uitjes. Ook is ze erg leergierig en dit laat zij zien doordat ze dit jaar een nieuwe deeltijd opleiding is gestart. In haar werk is ze graag druk bezig en houdt ze van afwisselende taken. Dit houdt haar scherp en zorgt voor uitdaging.

Miranda heeft een opzegtermijn van een maand en is daarna beschikbaar voor 40 uur in de week. Haar salarisindicatie is €2.300,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onAlmere createMBO person23 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Meer kandidaten weergeven