Maartje Bus

workConsultant Financieel
location_cityRotterdam

phone06-57386536
linkedin.com/in/maartje-bus
Maartje Bus

Vacatures

Business Controller - Zoetermeer

Een controller die écht een partner is van het bedrijf en niet alleen maar rapport uitbrengt. Dat is de Business Controller die ik zoek. Wil je plannen maken voor de toekomst van het bedrijf, samen met directie en andere key stakeholders? Dan ben je de persoon die ik zoek. Lees gauw deze vacature!

access_timeFulltime location_onZoetermeer euro_symbol€2.800 tot €4.000

Assistent Controller

Je bent een finance professional, maar niet een gemiddelde. Integendeel, je bent er zo één die altijd de vinger aan de pols houdt en zorgt dat er niks uit de hand kan lopen. Dat heeft te maken met je gevoel voor precisie én met het overzicht dat je altijd behoudt. Dat is knap, want dat betekent dat je gelijktijdig kunt inzoomen en uitzoomen. Daar zijn er niet zo veel van. Hoe moeilijk kan het dus zijn om een baan te vinden waar je die talenten optimaal kunt benutten? Nou, dat is helemaal niet zo moeilijk: dit is namelijk precies wat je zoekt!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.500 tot €3.500

Allround Administrateur

Jamie Oliver, Gordon Ramsay, Robert Kranenborg, jij hebt wel wat met food. En met finance. Hoe leuk zou het zijn als je beide zou kunnen combineren? Haute Cuisine, dat hoeft niet per se van jou. Haute finance, dat wel! Als dit het geval is, dan is dit is echt wat voor jou!

access_timeFulltime location_onRegio Rotterdam euro_symbol€2.700 tot €3.500

Administratief Medewerker - Dordrecht

Misschien klinkt dit als de bekende weg, maar zonder een goede administratie stort een bedrijf als een kaartenhuis in elkaar. Als jij dit als geen ander begrijpt, dan zoek ik jou. Heb jij de afgelopen jaren de verantwoordelijkheid gehad over een complete administratie? Wil jij dus de lijm zijn die ervoor zorgt dat dit kaartenhuis netjes overeind blijft staan? Lees dan snel deze vacature!

access_timeFulltime location_onDordrecht euro_symbol€3.000 tot €4.000
Meer vacatures weergeven