Maartje Bus

workConsultant Financieel
location_cityRotterdam

phone06-57386536
linkedin.com/in/maartje-bus
Maartje Bus

Van Rotterdam en van Financieel. Maartje is de enthousiasteling die in de ochtend met een glimlach het pand binnenwandelt en aan het eind van de dag met dezelfde gekrulde mondhoeken de deur weer uitloopt. Als zij ergens goed in is, dan is het een luisterend oor bieden. Niet alleen tijdens de zoektocht naar jouw droombaan staat ze voor je klaar, maar ook wanneer jij al ingewerkt en wel op je nieuwe plek zit.

Vacatures

Assistent Controller - Rotterdam

Jij kunt handelingen in Excel dromen en bent cijfermatig sterk. Verder wil je deel uitmaken van een organisatie die aldoor in ontwikkeling is. Herken je jezelf in die omschrijving? Lees dan snel verder en ontdek wat deze bruisende organisatie jou te bieden heeft.

access_timeFulltime location_onDen Haag euro_symbol€2.500 tot €3.000

Financieel Medewerker - Delft

Ben jij op zoek naar een functie als Financieel Medewerker bij een grote, internationale organisatie die investeert in jou? Zoek niet verder en lees of zij passen bij jouw wensen en ambities.

access_timeFulltime location_onDelft euro_symbol€2.100 tot €2.700

Financieel Medewerker - Rotterdam

Wil jij onderdeel zijn van een organisatie die het onmogelijke waarmaakt? Je gaat niet alleen je eigen grenzen verleggen, maar ook die van de organisatie. Interesse? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.500 tot €3.000

Junior Financieel Administrateur

Iemand die gemotiveerd is om succesvolle merken financieel te ondersteunen, dat is de administrateur die ik zoek! Wil jij verantwoordelijk zijn voor de gehele financiële administratie, samen met drie collega’s en de manager financial services? Lees dan snel deze vacature!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.200 tot €3.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Fouad (Medewerker Contractbeheer en Facturatie)

Fouad is werkzaam bij een facilitaire dienstverlener als Medewerker Contractbeheer en Facturatie waarbij hij verantwoordelijk is voor onder andere het verzorgen van contracten, opstellen van offertes en verwerken van mutaties. Daarnaast springt hij bij op de crediteurenafdeling wanneer dit nodig is. Fouad heeft in 2013 de hbo-opleiding Bedrijfseconomie afgerond. Direct na het afronden van zijn studie heeft hij zijn financiële carrière afgetrapt bij een financiële dienstverlener. Hier was hij verantwoordelijk voor de verkoop, administratie en het beheer van de pensioencontracten. Fouad is tevreden over zijn huidige werkgever, maar is op zoek naar meer uitdaging en doorgroeimogelijkheden.

Fouad is een vriendelijke en welbespraakte jongeman. Zijn communicatieve vaardigheden maken hem een prettige gesprekspartner. Fouad is zeer behulpzaam. Dit blijkt uit de werkboeken die hij heeft gemaakt om de werkstromen duidelijk te maken en zo zijn collega’s te helpen. Door zijn ambitieuze instelling, wil Fouad graag nieuwe dingen leren. Om die reden springt Fouad bij zijn huidige functie bij op de afdeling crediteuren. Dit allemaal maakt Fouad een aanwinst voor elk team.

Fouad heeft een opzegtermijn van één maand en is fulltime beschikbaar voor een salarisindicatie van € 2.800,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onRotterdam createHBO person32 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven