Maartje Bus

workConsultant Logistiek
location_cityRotterdam

phone06-57386536
linkedin.com/in/maartje-bus
Maartje Bus

Van Rotterdam en van Logistiek. Maartje is de enthousiasteling die in de ochtend met een glimlach het pand binnenwandelt en aan het eind van de dag met dezelfde gekrulde mondhoeken de deur weer uitloopt. Als zij ergens goed in is, dan is het een luisterend oor bieden. Niet alleen tijdens de zoektocht naar jouw droombaan staat ze voor je klaar, maar ook wanneer jij al ingewerkt en wel op je nieuwe plek zit.

Vacatures

Project Expediteur

Ben jij vastbesloten om iets voor elkaar te krijgen en maakt jouw hart een sprongetje bij het horen van logistieke vraagstukken? Dan heb ik de perfecte en uitdagende functie voor jou! Lees snel verder wat deze organisatie jou te bieden heeft.

access_timeFulltime location_onBarendrecht euro_symbol€2.600 tot €3.200

Logistiek Coördinator

Wil jij graag meer verantwoordelijkheid en vrijheid in je werk, en ben je daarnaast het zonnetje in huis? Dat komt goed uit! Een productiebedrijf in Rotterdam ontvangt jou graag met open armen.

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€3.000 tot €4.000

Logistiek Planner

Wil jij als Logistiek Planner komen werken in een informele en gezellige organisatie? Dan heb ik de perfecte baan bij een leuke organisatie gevonden voor jou! Lees snel wat deze organisatie jou te bieden heeft.

access_timeFulltime location_onDordrecht euro_symbol€2.300 tot €2.900

Expediteur Zeevracht

Het motto ‘één team, één taak’ begrijp jij maar al te goed! Wil jij je daarnaast graag verder ontwikkelen binnen een grote, internationale logistiek dienstverlener als Expediteur? Dan zijn wij op zoek naar jou!

access_timeFulltime location_onDordrecht euro_symbol€2.500 tot €3.200
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Maarten (Declarant)

Maarten is een vriendelijke en loyale werknemer. Inmiddels heeft hij de afgelopen 20 jaar ervaring opgedaan bij de Douane en als Declarant bij een Logistiek Dienstverlener. Door zijn ruime ervaring in beide werkomgevingen heeft hij een goed beeld over hoe de processen werken rondom de douane gerelateerde zaken. Momenteel is hij van A tot Z verantwoordelijk voor de inklaring van diverse goederen tot aan het opmaken van de in- en uitvoerdocumenten voor een soepel verloop van het transportproces. Maarten heeft zijn Douane B-en C-opleiding succesvol afgerond in het verleden. Voor zijn huidige werkgever was het niet noodzakelijk om de Declaranten opleiding te volgen door zijn werkervaring bij de Douane. Helaas is de werksfeer op de afdeling omgeslagen door een reorganisatie, daarom staat Maarten open voor een nieuwe uitdaging als Declarant.

Maarten hebben wij leren kennen als een kandidaat die graag zijn beste beentje voorzet en erg loyaal is aan zijn werkgever, dit blijkt uit zijn verleden. Zijn kalme manier van communiceren en kennis over het vakgebied zorgen ervoor dat hij een waardevolle aanvulling is voor elke organisatie.

Maarten heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 2.850,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onRotterdam createMBO person46 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Nan (Expediteur)

Nan heeft inmiddels vijf jaar ervaring opgedaan in de logistiek na het afronden van haar hbo-studie. Momenteel werkt zij als Expediteur Export rondom een warehouse, bij een producent van hijskraanmaterialen. Hier is zij geheel verantwoordelijk voor het organiseren en coördineren van transport middels weg-, zee- en luchtvracht, en de daaruit voortvloeiende documentatiestroom. Per toeval is zij in de logistiek gerold. De dynamiek, hectiek, contact met externe partijen en het organiseren van onder andere de transporten is hetgeen wat haar energie geeft. Nan zit niet op een schopstoel, maar staat wel open voor een nieuwe uitdaging in een andere werkomgeving. Op die manier kan zij haar kennis verbreden en ontwikkelen. Contact met externe en het verzorgen van een optimale dienstverlening staat voor Nan centraal. Zij ziet zichzelf bijvoorbeeld in de rol van een Customer Service Medewerker.

Nan hebben wij leren kennen als een enthousiaste jongedame. Met haar open persoonlijkheid is ze meegaand in de omgang en flexibel op de werkvloer. Nan beschrijft zichzelf als een harde werker, die graag met een commerciële instelling haar werkzaamheden zo efficiënt en effectief mogelijk uitvoert. 

Nan heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 2.600,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onRotterdam createHBO person32 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Nathan (Logistiek Coördinator)

Nathan heeft inmiddels ruim vijf jaar ervaring opgedaan in de Logistiek. Zijn enthousiasme voor de Logistiek is tijdens zijn opleiding Internationale Handel aangewakkerd. Door stages en inmiddels verschillende banen in deze branche is dit waakvlammetje een flinke vlam geworden. Hij heeft nu als werknemer de verschillende kanten mogen meemaken in de logistieke keten, zowel bij een forwarder als een groothandel. Momenteel werkt hij als Transport Coördinator, waar hij verantwoordelijk is voor het tijdig en correct verzorgen en coördineren van de transporten naar klanten middels intermodaal transport. Echter ervaart Nathan een onprettige werksfeer en ziet hierdoor ook zijn collega's vertrekken. Daarom staat Nathan open voor een nieuwe uitdaging in een soortgelijke rol van bijvoorbeeld een Transport Coördinator

Nathan is een jongen die goed past in de logistieke wereld. Hij is een aanpakker die weet wat hard werken is. Dingen regelen is voor hem geen probleem en weet daarbij ook nog eens de commerciële belangen in het oog te houden. 

Nathan heeft een opzegtermijn van een maand, maar is daarna fulltime beschikbaar. Verder heeft hij een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand, inclusief een dertiende maand. 

location_onN createMBO person25 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Ayo (Customer Service Medewerker Export)

Ayo heeft in augustus 2011 zijn hbo-opleiding Trade Management en in 2015 zijn Shipping, Transport and Freight Forwarding Course afgerond. Een jaar van zijn studie heeft hij gevolgd in China waar hij ook een stage heeft gelopen. Ayo heeft gewerkt als Global Material Supply Specialist bij een wereldwijde handelsorganisatie en voedselproducent. In deze functie was hij verantwoordelijk voor alle im- en export van FMCG goederen. Hierdoor heeft hij veel kennis aangaande import- & exportdocumentatie binnen de logistiek en supply chain. Momenteel werkt Ayo bij een producent van verf als Logistics Specialist Export. Hier is hij verantwoordelijk voor alle exportzendingen buiten de EU. Wegens een te grote reisafstand naar zijn werk is Ayo momenteel samen met Extra Talent op zoek naar een nieuwe werkgever. Hij is op zoek naar een bedrijf waar hij kan laten zien wat hij in zich heeft en het maximale uit zichzelf kan halen in een functie als Expediteur of Logistiek Coördinator.

Ayo is een communicatief vaardige, gedreven en ambitieuze man. Hij is altijd bereid om extra cursussen te volgen en daarbij spreekt hij meerdere talen namelijk Nederlands, Engels en Chinees (zowel Kantonees als Mandarijn) en basis Spaans. Dit zorgt er dan ook voor dat Ayo boven de markt uit steekt. 

Ayo heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand.

location_onRotterdam createHBO person31 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven