Maartje Bus

workMarketeer
location_cityRotterdam

phone06-57386536
linkedin.com/in/maartje-bus
Maartje Bus

Van Rotterdam en van Marketing. Maartje is de enthousiasteling die in de ochtend met een glimlach het pand binnenwandelt en aan het eind van de dag met dezelfde gekrulde mondhoeken de deur weer uitloopt. Als zij ergens goed in is, dan is het een luisterend oor bieden. Zo weet zij precies wat haar team nodig heeft om de gestelde doelen te behalen. 

Kandidaten

Nan (Expediteur)

Nan heeft inmiddels vijf jaar ervaring opgedaan in de logistiek na het afronden van haar hbo-studie. Momenteel werkt zij als Expediteur Export rondom een warehouse, bij een producent van hijskraanmaterialen. Hier is zij geheel verantwoordelijk voor het organiseren en coördineren van transport middels weg-, zee- en luchtvracht, en de daaruit voortvloeiende documentatiestroom. Per toeval is zij in de logistiek gerold. De dynamiek, hectiek, contact met externe partijen en het organiseren van onder andere de transporten is hetgeen wat haar energie geeft. Nan zit niet op een schopstoel, maar staat wel open voor een nieuwe uitdaging in een andere werkomgeving. Op die manier kan zij haar kennis verbreden en ontwikkelen. Contact met externe en het verzorgen van een optimale dienstverlening staat voor Nan centraal. Zij ziet zichzelf bijvoorbeeld in de rol van een Customer Service Medewerker.

Nan hebben wij leren kennen als een enthousiaste jongedame. Met haar open persoonlijkheid is ze meegaand in de omgang en flexibel op de werkvloer. Nan beschrijft zichzelf als een harde werker, die graag met een commerciële instelling haar werkzaamheden zo efficiënt en effectief mogelijk uitvoert. 

Nan heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 2.600,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onRotterdam createHBO person32 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Ayo (Customer Service Medewerker Export)

Ayo heeft in augustus 2011 zijn hbo-opleiding Trade Management en in 2015 zijn Shipping, Transport and Freight Forwarding Course afgerond. Een jaar van zijn studie heeft hij gevolgd in China waar hij ook een stage heeft gelopen. Ayo heeft gewerkt als Global Material Supply Specialist bij een wereldwijde handelsorganisatie en voedselproducent. In deze functie was hij verantwoordelijk voor alle im- en export van FMCG goederen. Hierdoor heeft hij veel kennis aangaande import- & exportdocumentatie binnen de logistiek en supply chain. Momenteel werkt Ayo bij een producent van verf als Logistics Specialist Export. Hier is hij verantwoordelijk voor alle exportzendingen buiten de EU. Wegens een te grote reisafstand naar zijn werk is Ayo momenteel samen met Extra Talent op zoek naar een nieuwe werkgever. Hij is op zoek naar een bedrijf waar hij kan laten zien wat hij in zich heeft en het maximale uit zichzelf kan halen in een functie als Expediteur of Logistiek Coördinator.

Ayo is een communicatief vaardige, gedreven en ambitieuze man. Hij is altijd bereid om extra cursussen te volgen en daarbij spreekt hij meerdere talen namelijk Nederlands, Engels en Chinees (zowel Kantonees als Mandarijn) en basis Spaans. Dit zorgt er dan ook voor dat Ayo boven de markt uit steekt. 

Ayo heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand.

location_onRotterdam createHBO person31 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven