Jasper van Heemskerk

workConsultant Financieel
location_cityAmsterdam

phone0657386082
linkedin.com/in/jasper-van-heemskerk
Jasper van Heemskerk

Vacatures

Salarisadministrateur

Een foutloze administratie, dat is waar jij iedere dag naar streeft. Met jouw cijfermatig inzicht is dit ook zeker haalbaar en dit maakt je dan ook zelfverzekerd in je werkzaamheden. Sta jij te popelen om de werknemers van dit bedrijf een lach op het gezicht te toveren met stipte en correcte uitbetalingen? Dan ben ik op zoek naar jou!

access_timeFulltime location_onHeerhugowaard euro_symbol€3.000 tot €3.300

Startersfunctie Administratief Medewerker

Daar sta je dan. De inkt op je diploma is nog nat en je hebt besloten je eerste serieuze baan te zoeken. Al die theorie (en hopelijk ook praktijkervaring) moet je in de praktijk gaan brengen. Nou, misschien is je zoektocht wel ten einde! Lees snel meer over deze uitdagende Startersfunctie Administratief Medewerker in Hoofddorp!

access_timeFulltime location_onHoofddorp euro_symbol€2.100 tot €2.600

Assistent Accountant

Oké, je bent ambitieus, dat steek je niet onder stoelen of banken. Je bent een Assistent Accountant en je wilt het helemaal gaan maken in finance. Wat zeg ik: je gaat het helemaal maken in finance! Je eerste stappen heb je al gezet. Dus waar zet je je volgende? Juist, daar waar het allemaal gebeurt, in Amsterdam, op loopafstand van het centrum.

Trek je veters maar vast aan, dit is echt wat voor jou!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.750 tot €3.300

Financieel Medewerker

Zin in een flinke dosis verantwoordelijkheid in je werk? Dan is dit misschien wel dé baan voor jou. Samen met jouw collega’s verzorg je de gehele bedrijfsadministratie van dit creatieve bedrijf in Amsterdam, dat goed bereikbaar is met de auto, de fiets en het openbaar vervoer Je kijkt kritisch naar het huidige administratieproces en maakt verbeterslagen waar mogelijk. Zoek je dus afwisseling? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.100 tot €2.800
Meer vacatures weergeven