Rogerio Andrade

workConsultant Logistiek
location_cityRotterdam

phone06 – 573 83 221
linkedin.com/in/rogerio-andrade-et
Rogerio Andrade

Vacatures

Logistiek Administratief Medewerker

In de logistiek werken is onderdeel zijn van een groot netwerk. Miljoenen transporteurs, producenten, medewerkers… De lijst gaat nog wel even door. Wil jij een belangrijke spil vormen in dit netwerk? Lees dan verder! Dit internationale AGF transportbedrijf is voor jou een warm bad.

access_timeFulltime location_onDordrecht euro_symbol€2.000 tot €2.500

Expediteur

Energie kun je krijgen uit allerlei zaken. Commercieel succes trouwens ook. Maar voor jou is de kick van het onderhandelen en scherp inkopen bij je relaties toch wel de belangrijkste bron van energie! Herken jij jezelf hierin? Dan is deze functie als Expediteur in de omgeving van Rotterdam je misschien wel op het lijf geschreven.

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.800 tot €3.600

Expediteur - Rotterdam

Er zijn een paar dingen waar jij warm voor loopt. Goederentransport, met name de zorg daarvoor, dat is echt jouw ding. En je bent een metalhead. Nee, we bedoelen niet je muzikale voorkeur; van ons mag je van Frans Bauer houden. We hebben het over metaal, grote ladingen metaal om specifiek te zijn. Die twee dingen zou je eigenlijk wel gecombineerd willen zien in één baan.

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.000 tot €2.500

Customer Service Medewerker - Waddinxveen

Je bent een probleemoplosser. Een sympathieke, ter zake kundige persoon die snel het vertrouwen van klanten wint. Zo één die zich bij het beantwoorden van vragen en het behandelen van klachten goed kan verplaatsen in de klant, altijd het overzicht houdt en vooral handelend kan optreden. Daar ben je goed in!

access_timeFulltime location_onWaddinxveen euro_symbol€2.000 tot €2.400
Meer vacatures weergeven