Rogerio Andrade

workConsultant Logistiek
location_cityRotterdam

phone06 – 573 83 221
linkedin.com/in/rogerio-andrade-et
Rogerio Andrade

Van Rotterdam en van Logistiek. Rogério is een sportman in hart en nieren. Iets wat je ook terugziet in zijn werk als consultant: hij knokt voor jou bij iedere opdrachtgever in Zuid-Holland. Hij biedt je inzicht en vertrouwen en gaat met inlevingsvermogen in jouw persoonlijke situatie aan de slag. Na een goed gesprek wordt je vervolgens onderdeel van het grote logistieke netwerk van Extra Talent! We have a winner by knock-out!

Vacatures

Assistent Transportplanner

Dit mooie Rotterdamse transportbedrijf zit in een groeifase. Daarom is zij op zoek een naar recent afgestudeerde topper die toe is aan de volgende stap. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.000 tot €2.500

Junior Logistiek Coördinator

Na het behalen van jouw logistieke diploma, heb jij de afgelopen 2 jaar gewerkt binnen de logistiek. Dit is jou zo goed afgegaan dat je toe bent aan the next step. Ben jij dat ene logistieke talent dat zich uiteindelijk wil ontplooien tot volwaardig coördinator? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.500 tot €3.500

Declarant

Met Brexit om de hoek is er een grote vraag naar declaranten. Zo is ook deze grote logistieke organisatie op zoek naar jou. Heb je een passie voor douanezaken en ben je op zoek naar een volgende stap in je carrière? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.700 tot €3.500

Customer Service Specialist bij een internationale rederij in Rotterdam

Ben je toe aan een nieuwe logistieke uitdaging en wil je jezelf ontwikkelen op het gebied van customer service? Lees dan snel verder! Een grote internationale organisatie is op zoek naar iemand die zich wil ontwikkelen tot Customer Service Specialist. Als jij die servicetopper bent die net dat beetje extra geeft, dan zijn wij op zoek naar jou!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.300 tot €3.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Piet (Fleet Planner Binnenvaart)

Piet is een hbo afgestudeerde kandidaat met veel potentie en een passie voor de binnenvaart. Dit uitte zich al tijdens zijn eerste bijbaan. Als websitebeheerder van een scheepsmakelaar was hij verantwoordelijk voor het online plaatsen van nieuw aangemelde schepen. Hierbij was het belangrijk dat alle technische informatie klopte. Hier heeft hij veel kennis op het gebied van schepen opgedaan. Zijn opgedane kennis en ervaring heeft hij gebruikt tijdens het afstuderen. Hij onderzocht wat de meerwaarde is van een modaliteitsshift van bouwlogistiek goederen van weg naar water. In zijn voorgaande stage heeft hij de inventaris in kaart gebracht en gaf hij advies uit over hoe de ERP-systemen efficiënter gebruikt konden worden. Hier heeft hij met zijn expertise het bedrijf laten inzien dat zij een ton aan ongebruikt inventaris hadden liggen. Na het succesvol afronden van zijn stages mocht hij de bachelor graad voor de opleiding Logistiek en Economie in ontvangst nemen. Piet staat aan de start van zijn carrière en is samen met ons op zoek naar een uitdaging waarin hij zijn passie voor de binnenvaart kan gebruiken om zich verder te ontwikkelen.

Zijn sociale en initiatiefrijke persoonlijkheid blijkt uit hoe hij al meer dan vier jaar vrijwilligerswerk doet. Daarnaast is hij erg leergierig en weet hij heel goed zijn sterke en ontwikkelpunten te benoemen.

Piet is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.400.- bruto per maand.

location_onRotterdam createx euro_symbol€2.500 tot €3.000

Rene (Transportplanner)

Rene is een kandidaat die zich enorm heeft ontwikkeld binnen de logistiek. Momenteel is zij werkzaam als Tactisch Transportplanner. Deze rol vervult zij bij een organisatie die zicht richt op de distributie van voedingsmiddelen binnen Nederland. Deze konden tot 24 uur van te voren besteld worden en moesten dan nog afgehaald worden bij de leveranciers. Hierdoor kon de planning op dagelijks niveau verschillen. In deze rol is zij verantwoordelijk voor het optimaliseren van de transportroutes en stuurt naast 60 chauffeurs ook twee Transportplanners aan. Een functie waarin naast herstructureren en organiseren het ook van belang is om snel te kunnen schakelen. Deze competenties heeft zij in haar vorige rol als Supply Chain Administrator sterk ontwikkeld. De organisatie waarin zij deze functie bekleedde richt zich op het importeren van fruit vanuit Zuid-Amerika naar Nederland. Zij was verantwoordelijk voor het opmaken van het stuw- en transportplan voor 130 reefers. Hierin werden 20 fruitsoorten geconditioneerd vervoerd. Daarnaast verwerkte zij inkomende en uitgaande facturen en was het eerste aanspreekpunt voor klanten. In deze rol had zij haar plafond bereikt en was toe aan een nieuwe uitdaging. De afgelopen jaren heeft zij haar proces- en planmatig vermogen naar een hoger niveau getild. In haar huidige functie word zij beperkt door de negatieve werksfeer. Samen met ons is zij op zoek naar een organisatie waar zij met haar skills het verschil kan gaan maken.

Met haar communicatieve vaardigheden en sociale skills weet zij goed een boodschap over te brengen. Haar referenties omschrijven haar als een vriendelijke hardwerkende vrouw die snel nieuwe dingen oppakt. Ook op ons heeft zij een sterke indruk gemaakt.

Rene heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onRotterdam createMBO person47 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Peter (Logistiek Coördinator)

Peter is een ambitieuze kandidaat die momenteel werkzaam is als Operationeel Coördinator. Ondanks zijn relatief jonge leeftijd heeft hij veel ervaring op zowel operationeel als coördinerend vlak. De organisatie waar hij werkzaam is kenmerkt zich als een wereldspeler op het gebied van gevaarlijke stoffen. De focus ligt op het testen, keuren en verwerken hiervan. Het is hierbij cruciaal om secuur te werk te gaan. In deze rol is hij eindverantwoordelijk voor de resultaten die worden behaald door het operationele team. Zowel leiderschap als organisatorisch vermogen zijn hierbij van groot belang. Hij stuurt het team aan, overlegt met managers hoe de processen geoptimaliseerd kunnen worden en is de schakel tussen Customer Service en het operationele team. Ook is hij verantwoordelijk voor het inkopen van materiaal en voerde hij daarnaast zowel sollicitatie-, evaluatie- als exitgesprekken. Daarvoor was hij werkzaam als Operationeel Medewerker. In deze rol was hij verantwoordelijk voor onder andere het vervoeren, samplen, classificeren en verpakken van gevaarlijke stoffen. Zijn procesmatig inzicht blijkt uit hoe hij proactief procesverbeteringen voorstelde bij de coördinator. Mede hierdoor is hij gegroeid naar de functie Operationeel Coördinator. Peter haalt energie uit het begeleiden van mensen en is erg leergierig. Samen met ons is hij op zoek naar een uitdaging waarin hij in een coördinerende rol zichzelf verder kan ontwikkelen.

Peter is een welbespraakte, zelfbewuste jongeman. Met zijn communicatieve vaardigheden weet hij uitzonderlijk goed zijn boodschap over te brengen. Zijn zelfbewustheid blijkt uit hoe hij heel goed zijn sterke en ontwikkelpunten weet te benoemen. Daarnaast staat loyaliteit hoog in het vaandel. Dit blijkt uit hoe hij al meer dan zes jaar werkzaam is bij zijn huidige en tevens eerste werkgever. Op ons heeft Peter een bijzonder sterke indruk gemaakt.

Peter heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 2.950.- bruto per maand op fulltime basis.

location_onhttps://www.linkedin.com/in/philip-sliwinski-287695128/ createHBO person25 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven