Rogerio Andrade

workConsultant Logistiek
location_cityRotterdam

phone06 – 573 83 221
linkedin.com/in/rogerio-andrade-et
Rogerio Andrade

Van Rotterdam en van Logistiek. Rogério is een sportman in hart en nieren. Iets wat je ook terugziet in zijn werk als consultant: hij knokt voor jou bij iedere opdrachtgever in Zuid-Holland. Hij biedt je inzicht en vertrouwen en gaat met inlevingsvermogen in jouw persoonlijke situatie aan de slag. Na een goed gesprek wordt je vervolgens onderdeel van het grote logistieke netwerk van Extra Talent! We have a winner by knock-out!

Vacatures

Inside Sales Medewerker – Rotterdam

Jij bent zowel commercieel als servicegericht. Daarnaast heb je minimaal een jaar ervaring in de rol van Inside Sales Medewerker. Herken jij jezelf hierin en lijkt het je gaaf om voor een internationaal opererende organisatie te werken? Lees dan snel verder!!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€1.800 tot €2.200

Junior Transportplanner – Rotterdam

Toe aan een volgende stap in je logistieke carrière? Grijp dan nu deze kans! Binnen de functie van Junior Transportplanner zal jij alles gaan leren over het plannen van transport en wie weet ontplooi jij je tot volwaardig planner!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.100 tot €2.600

Allround Expediteur

Ben jij toe aan een volgende stap in de forwarding? Dan is dit een mooie kans op die stap te gaan maken. Voor een forwarder in de fruitsector ben ik op zoek naar leergierige Allround Expediteur die met zijn of haar mentaliteit het verschil gaat maken!

access_timeFulltime location_onRidderkerk euro_symbol€2.300 tot €2.800

Assistent Transportplanner

Heb jij recentelijk een logistieke opleiding afgerond en ben je toe aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Dit mooie, Rotterdamse transportbedrijf zit in een groeifase en is op zoek naar een Assistent Transportplanner.

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.000 tot €2.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Piet (Fleet Planner Binnenvaart)

Piet is een hbo afgestudeerde kandidaat met veel potentie en een passie voor de binnenvaart. Dit uitte zich al tijdens zijn eerste bijbaan. Als websitebeheerder van een scheepsmakelaar was hij verantwoordelijk voor het online plaatsen van nieuw aangemelde schepen. Hierbij was het belangrijk dat alle technische informatie klopte. Hier heeft hij veel kennis op het gebied van schepen opgedaan. Zijn opgedane kennis en ervaring heeft hij gebruikt tijdens het afstuderen. Hij onderzocht wat de meerwaarde is van een modaliteitsshift van bouwlogistiek goederen van weg naar water. In zijn voorgaande stage heeft hij de inventaris in kaart gebracht en gaf hij advies uit over hoe de ERP-systemen efficiënter gebruikt konden worden. Hier heeft hij met zijn expertise het bedrijf laten inzien dat zij een ton aan ongebruikt inventaris hadden liggen. Na het succesvol afronden van zijn stages mocht hij de bachelor graad voor de opleiding Logistiek en Economie in ontvangst nemen. Piet staat aan de start van zijn carrière en is samen met ons op zoek naar een uitdaging waarin hij zijn passie voor de binnenvaart kan gebruiken om zich verder te ontwikkelen.

Zijn sociale en initiatiefrijke persoonlijkheid blijkt uit hoe hij al meer dan vier jaar vrijwilligerswerk doet. Daarnaast is hij erg leergierig en weet hij heel goed zijn sterke en ontwikkelpunten te benoemen.

Piet is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.400.- bruto per maand.

location_onRotterdam createx euro_symbol€2.500 tot €3.000

Clinton (Logistiek Coördinator)

Op dit moment werkt Clinton als Cargo Agent bij een Vrachtafhandelaar op Schiphol. Hier is hij verantwoordelijk voor het aannemen van alle import- en exportzendingen en deze administratief gereedmaken voor een naadloze aansluiting op de planning van de flights en trucks. Clinton heeft ruim 7 jaar werkervaring opgedaan in de logistiek rondom Schiphol. Hij heeft ook 3 jaar gewerkt bij een Logistiek Dienstverlener als Transportplanner waar hij A-Z verantwoordelijk was voor een vloeiend verloop van de in- en uitgaande stroom van goederen, door dagelijks een strakke planning op te maken. Clinton weet zich goed te manoeuvreren in verschillende organisaties en heeft zich de werkzaamheden snel eigen gemaakt. Helaas neemt het woon-werkverkeer voor Clinton te veel tijd in beslag. Dit zorgt ervoor dat hij nu openstaat voor een nieuwe uitdaging dichter bij huis. Vandaar dat hij nu samen met ons op zoek is naar een uitdaging waarin hij te maken heeft met complexe planningen, het aansturen van collega's en waar hij veel contact met klanten heeft.

Clinton heeft in het gesprek met ons duidelijk laten merken dat hij zijn handen graag uit de mouwen steekt en zich flexibel opstelt op zijn werk. Door zijn huidige werkomgeving weet hij onder grote werkdruk te presteren en is hij in staat structuur te brengen in de hectische planningen omtrent de afhandeling van de in- en uitgaande goederen. 

Clinton heeft een opzegtermijn van een maand en salarisindicatie van € 3.000,-  bruto per maand.

location_onRotterdam createMBO person32 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven