Van Rotterdam en van Juridisch. Met haar Bachelor Rechten op zak weet Michelle meer dan genoeg van haar label Juridisch. Hierdoor kent zij super snel van zowel kandidaten als opdrachtgevers de wensen en behoeften van binnen en buiten. Sterker nog: Michelle kwam zelf ooit als juridisch kandidaat voor een opdrachtgever van Extra Talent op gesprek. Dat ging zo goed dat ze besloot bij ons intern te blijven! Wil jij het beste resultaat in jouw volgende carrièrestap? Dan is Michelle de aangewezen persoon om jou daar bij te helpen!


Vacatures

Notarieel Medewerker Ondernemingsrecht

Je bent momenteel werkzaam als Notarieel Medewerker op de sectie Ondernemingsrecht, maar je bent toe aan een nieuwe uitdaging. Het liefst bij een modern notariskantoor met een uitdagende praktijk, vriendelijke collega’s en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onDen Haag euro_symbol€3.000 tot €4.000

Juridisch Secretaresse Ondernemingsrecht

Je bent momenteel werkzaam als Juridisch Secretaresse, maar je bent toe aan de volgende stap in jouw carrière. Of dat nu is omdat je meer uitdaging wilt, leuke collega’s of meer contact met cliënten, dit grote advocatenkantoor kan het jou allemaal bieden! Ben je nu al nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onDen Haag euro_symbol€2.500 tot €3.100

Startende Kandidaat-Notaris Ondernemingsrecht

Heb jij affiniteit met het Ondernemingsrecht en wil jij jezelf graag verder ontwikkelen binnen een uitdagende praktijk met een hoogwaardige dienstverlening? Dan is dit een unieke kans! Voor een modern notariskantoor in hartje Den Haag zijn wij namelijk op zoek naar een startende Kandidaat-Notaris. Je krijgt hier uitstekende arbeidsvoorwaarden en talloze ontwikkelingsmogelijkheden!

access_timeFulltime location_onDen Haag euro_symbol€2.700 tot €3.500

Junior Juridisch Secretaresse Advocatenkantoor

Je bent recent afgestudeerd en je ziet het wel zitten om aan de slag te gaan bij een toonaangevend advocatenkantoor in hartje Den Haag. Voor jou is het van belang dat je veel klantcontact hebt en dat je in een enthousiast team van medewerkers komt te werken. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onDen Haag euro_symbol€2.200 tot €3.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Eline (Juridisch Secretaresse)

Eline is een Juridisch Secretaresse met ruim één jaar ervaring in de advocatuur. Ze heeft recent de opleiding HBO Rechten afgerond en staat nu open voor een mooie uitdaging in de juridische branche. Tijdens haar studie heeft Eline stage gelopen bij een advocatenkantoor.  Ze is dan ook goed bekend met ondersteunende en secretariële werkzaamheden en is daarnaast ook inhoudelijk aan de slag gegaan. Eline gaat in mei de premaster Rechtsgeleerdheid volgen en wil graag ervaring opdoen binnen de advocatuur.

Eline is een verzorgde en vriendelijke jongedame. Ze komt communicatief sterk over en ze is zeer leergierig. Daarnaast heeft ze geleerd om met een verantwoordelijkheidsgevoel te werk te gaan. Verder vindt ze het belangrijk dat er contact is met collega's en houdt ze van gezelligheid. Tot slot is Eline een harde werker en kan ze goed schakelen tussen de verschillende werkzaamheden.

Eline is per direct en fulltime beschikbaar.

Salarisindicatie: € 2.400,- bruto op fulltime basis.

location_onRotterdam createHBO person22 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Fiona (Notarieel medewerker)

Fiona is ruim een jaar werkzaam bij een middelgroot notariskantoor. Ze is begonnen als notarieel secretaresse en inmiddels doorgegroeid tot notarieel medewerker. Momenteel werkt ze op de sectie veilingen waar ze verantwoordelijk is voor de notariële, onherroepelijke volmachten en de dossierbehandeling inzake depots. Haar huidige werkzaamheden bestaan dan ook uit het opstellen van volmachten, rechercheren, het passeer klaarmaken van akten en het corresponderen met cliënten en derden. Fiona heeft eerder bij een groot notariskantoor gewerkt. Hier was zij verantwoordelijk voor verschillende Front-Office en Back-Office werkzaamheden. Door haar ervaring is Fiona breed inzetbaar maar haar ambitie is om uiteindelijk zelfstandige dossiers te behandelen.  

Fiona is een representatieve en vriendelijke dame. Ze vindt het leuk om in teamverband te werken maar ze kan ook uitstekend zelfstandig werken. Daarnaast heeft ze geleerd om met een verantwoordelijkheidsgevoel te werken en om prioriteiten te stellen. Putting in the exrtra smile is voor haar vanzelfsprekend!

Fiona heeft een maand opzegtermijn en is fulltime beschikbaar.

Salarisindicatie: € 2.600,- bruto op fulltime basis. 

location_onRotterdam createHBO person31 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Inge (Juridisch Secretaresse)

Inge is een ervaren Juridisch Secretaresse binnen de advocatuur. Momenteel werkt ze bij twee verschillende advocatenkantoren. Bij één van deze kantoren is Inge al ruim tien jaar werkzaam. De eerste zeven jaar werkte ze hier als Juridisch Secretaresse maar inmiddels verzorgt ze hier de financiële administratie. Door haar ervaring binnen de advocatuur is ze zeer goed bekend met de algehele secretariële werkzaamheden en met het beheren van dossiers. Voordat Inge in de advocatuur terecht kwam heeft ze bij verschillende kantoren als secretaresse en als backoffice medewerker gewerkt. De advocatuur ligt Inge goed en ze zou dan ook graag weer een vaste functie vinden bij een advocatenkantoor.

Inge is een vriendelijke en representatieve dame. Ze is zeer betrokken en zet zich dan ook 100% in voor de organisatie. Bovendien is Inge een zeer loyale werkneemster. Dit blijkt uit het tien jaar durende dienstverband bij hetzelfde advocatenkantoor. Al deze positieve eigenschappen maken Inge tot de perfecte aanvulling  voor uw organisatie!

Inge heeft een maand opzegtermijn en is beschikbaar voor vier dagen per week.

Salarisindicatie: € 2.800,- bruto op fulltime basis.

location_onDen Haag createMBO person48 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Rachel (Juridisch Secretaresse)

Rachel heeft in 2016 haar hbo-opleiding Rechten studie succesvol afgerond. Tijdens deze studie heeft ze een meeloopstage gelopen. Hier heeft ze administratieve en inhoudelijke werkzaamheden verricht, zoals het inlezen van dossiers en het schrijven van processtukken. Daarnaast heeft ze stage-ervaring op kunnen doen bij een advocatenkantoor. Bij dit kantoor was ze verantwoordelijk voor de algemene secretariële en administratieve werkzaamheden. Ze is dan ook bekend met het aanmaken van dossiers, het klaarleggen van processtukken, het aannemen van de telefoon en de postverwerking. Rachel is nu klaar voor een nieuwe uitdaging en wil graag een ondersteunende functie gaan bekleden binnen de advocatuur. 

Rachel is een rustige, representatieve dame. Ze verricht haar werkzaamheden met een verantwoordelijkheidsgevoel en is zeer accuraat. Ze is dan ook perfectionistisch en dat is terug te zien in het werk dat ze levert. Rachel is betrouwbaar en een echte doorzetter; als ze iets wil, gaat ze ervoor. Ten slotte heeft ze een zeer vriendelijke en collegiale houding. 

Rachel heeft een maand opzegtermijn en is fulltime beschikbaar. Ze heeft een salarisindicatie van € 2.300,- bruto per maand.

location_onRotterdam createWO person24 jaar
Meer kandidaten weergeven