Van Rotterdam en van Juridisch. Met haar Bachelor Rechten op zak weet Michelle meer dan genoeg van haar label Juridisch. Hierdoor kent zij super snel van zowel kandidaten als opdrachtgevers de wensen en behoeften van binnen en buiten. Sterker nog: Michelle kwam zelf ooit als juridisch kandidaat voor een opdrachtgever van Extra Talent op gesprek. Dat ging zo goed dat ze besloot bij ons intern te blijven! Wil jij het beste resultaat in jouw volgende carrièrestap? Dan is Michelle de aangewezen persoon om jou daar bij te helpen!


Vacatures

Je hebt al enige ervaring op mogen doen als Notarieel Medewerker en wilt je graag verder ontwikkelen binnen het notariaat. Als jij graag bij een klein notariskantoor wil werken waar collega’s aanvoelen als een tweede familie, dan ben jij de persoon naar wie ik op zoek ben! Het hechte, dynamische team van specialisten kan niet wachten om jou te verwelkomen.

access_timeFulltime location_on's-Hertogenbosch euro_symbol€2.400 tot €3.200
Het notariaat heeft nog maar weinig geheimen voor jou. Je hebt kunnen ontdekken dat de functie als Notarisklerk jou op het lijf geschreven is. Toch kriebelt het om de overstap te maken naar een ander notariskantoor. Het liefst naar een klein notariskantoor met een uitdagende praktijk binnen een enthousiast team van ervaren specialisten. Ben je nu al nieuwsgierig? Lees dan snel verder!
access_timeParttime location_onTilburg euro_symbol€2.800 tot €4.000

Door opgedane werkervaring weet jij het zeker; je wilt niks liever dan jezelf verder ontwikkelen binnen het notariaat. Het liefst bij een klein, modern notariskantoor waar jij de ruimte krijgt om jezelf te ontplooien. Ook is het voor jou belangrijk dat je in een enthousiast team en een informele werkomgeving komt te werken. Herken jij jezelf hierin? Dan kom ik graag met jou in contact!

access_timeParttime location_onDrechtsteden euro_symbol€2.500 tot €3.500
Je bent inmiddels al een aantal jaar werkzaam binnen het notariaat, maar je ben toe aan nieuwe uitdaging. Het liefst bij een informeel Brabants notariskantoor waar de deuren van collega’s altijd open staan. Ben je nu al nieuwsgierig en zie je het zitten om als Paralegal de secties Onroerend Goed en Familierecht te gaan versterken? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onTilburg euro_symbol€2.500 tot €3.800
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Fiona is ruim een jaar werkzaam bij een middelgroot notariskantoor. Ze is begonnen als notarieel secretaresse en inmiddels doorgegroeid tot notarieel medewerker. Momenteel werkt ze op de sectie veilingen waar ze verantwoordelijk is voor de notariële, onherroepelijke volmachten en de dossierbehandeling inzake depots. Haar huidige werkzaamheden bestaan dan ook uit het opstellen van volmachten, rechercheren, het passeer klaarmaken van akten en het corresponderen met cliënten en derden. Fiona heeft eerder bij een groot notariskantoor gewerkt. Hier was zij verantwoordelijk voor verschillende Front-Office en Back-Office werkzaamheden. Door haar ervaring is Fiona breed inzetbaar maar haar ambitie is om uiteindelijk zelfstandige dossiers te behandelen.  

Fiona is een representatieve en vriendelijke dame. Ze vindt het leuk om in teamverband te werken maar ze kan ook uitstekend zelfstandig werken. Daarnaast heeft ze geleerd om met een verantwoordelijkheidsgevoel te werken en om prioriteiten te stellen. Putting in the exrtra smile is voor haar vanzelfsprekend!

Fiona heeft een maand opzegtermijn en is fulltime beschikbaar.

Salarisindicatie: € 2.600,- bruto op fulltime basis. 

location_onRotterdam createHBO person31 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Inge is een ervaren Juridisch Secretaresse binnen de advocatuur. Momenteel werkt ze bij twee verschillende advocatenkantoren. Bij één van deze kantoren is Inge al ruim tien jaar werkzaam. De eerste zeven jaar werkte ze hier als Juridisch Secretaresse maar inmiddels verzorgt ze hier de financiële administratie. Door haar ervaring binnen de advocatuur is ze zeer goed bekend met de algehele secretariële werkzaamheden en met het beheren van dossiers. Voordat Inge in de advocatuur terecht kwam heeft ze bij verschillende kantoren als secretaresse en als backoffice medewerker gewerkt. De advocatuur ligt Inge goed en ze zou dan ook graag weer een vaste functie vinden bij een advocatenkantoor.

Inge is een vriendelijke en representatieve dame. Ze is zeer betrokken en zet zich dan ook 100% in voor de organisatie. Bovendien is Inge een zeer loyale werkneemster. Dit blijkt uit het tien jaar durende dienstverband bij hetzelfde advocatenkantoor. Al deze positieve eigenschappen maken Inge tot de perfecte aanvulling  voor uw organisatie!

Inge heeft een maand opzegtermijn en is beschikbaar voor vier dagen per week.

Salarisindicatie: € 2.800,- bruto op fulltime basis.

location_onDen Haag createMBO person48 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Rachel heeft in 2016 haar hbo-opleiding Rechten studie succesvol afgerond. Tijdens deze studie heeft ze een meeloopstage gelopen. Hier heeft ze administratieve en inhoudelijke werkzaamheden verricht, zoals het inlezen van dossiers en het schrijven van processtukken. Daarnaast heeft ze stage-ervaring op kunnen doen bij een advocatenkantoor. Bij dit kantoor was ze verantwoordelijk voor de algemene secretariële en administratieve werkzaamheden. Ze is dan ook bekend met het aanmaken van dossiers, het klaarleggen van processtukken, het aannemen van de telefoon en de postverwerking. Rachel is nu klaar voor een nieuwe uitdaging en wil graag een ondersteunende functie gaan bekleden binnen de advocatuur. 

Rachel is een rustige, representatieve dame. Ze verricht haar werkzaamheden met een verantwoordelijkheidsgevoel en is zeer accuraat. Ze is dan ook perfectionistisch en dat is terug te zien in het werk dat ze levert. Rachel is betrouwbaar en een echte doorzetter; als ze iets wil, gaat ze ervoor. Ten slotte heeft ze een zeer vriendelijke en collegiale houding. 

Rachel heeft een maand opzegtermijn en is fulltime beschikbaar. Ze heeft een salarisindicatie van € 2.300,- bruto per maand.

location_onRotterdam createWO person24 jaar
Gina is een ervaren Notarisklerk Onroerend Goed. Haar carrière als Notarisklerk is begonnen bij een klein notariskantoor. Na jaren trouwe dienst, heeft zij een overstap gemaakt naar een groot advocaten- en notarissenkantoor. Hier heeft Gina veel ervaring op kunnen doen binnen de Onroerend Goed praktijk. Ze is dan ook zeer goed in staat om zelfstandig dossiers te behandelen voor particulieren en kleine ondernemingen. Momenteel werkt Gina bij een middelgroot notariskantoor, waar ze zich niet helemaal op haar plek voelt. Dit heeft vooral te maken met de werkwijze van het kantoor. Ze staat dan ook open voor een nieuwe uitdaging bij een leuk notariskantoor met een adviserende praktijk.

Gina is een vriendelijke en sociale dame. Ze heeft veel levenservaring opgedaan en weet precies wat ze wil. Haar haart ligt binnen het notariaat en hier wil ze het liefst zo lang mogelijk in blijven werken. Verder heeft ze heeft een goede band met collega’s en kan ze altijd goed met iedereen overweg.

Gina heeft één maand opzegtermijn en is beschikbaar voor 4 dagen per week.

Salarisindicatie: € 3.550,- bruto op fulltime basis (37,5 uur).

location_onLeiden createHBO person62 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven