“Luister naar jouw gevoel. Ga je met veel positieve energie naar huis en heb je zin in de volgende werkdag? Dan zit je goed op je plek.
Zodra je regelmatig moe en uitgeput naar huis gaat, is het tijd om na te denken over jouw positie.”

 

Ik haal mijn energie uit het realiseren van de perfecte match tussen opdrachtgever en kandidaat. Door mijn ruime werkervaring als Juridisch Consultant en mijn praktijkervaring binnen de juridische branche, heb ik een groot kandidaten- en klantenbestand opgebouwd en weet ik exact hoe de juridische branche in elkaar steekt. De combinatie van mijn persoonlijke manier van werken en mijn juridische achtergrond, is wat mij onderscheidt van anderen.

Op zoek naar een nieuwe collega?


Naast het realiseren van de perfecte match tussen kandidaat en opdrachtgever, ben ik ook uw kennispartner. Ik houd trends en ontwikkelingen goed in de gaten, zodat ik u van belangrijke informatie kan voorzien. Tijdens een persoonlijke kennismaking vergaar ik veel informatie. Vervolgens ga ik in beraad met mijn ervaren collega’s, zodat wij alleen de allerbeste kandidaten aan u voorstellen. Dit voorkomt vele tijdrovende momenten, waarop u meerdere kandidaten spreekt die niet goed aansluiten op uw vacature.

 

Indien u interesse heeft in de dienstverlening die ik u te bieden heb, kom ik graag eens bij u langs op kantoor om de mogelijkheden te bespreken (indien gewenst een online afspraak). Samen met u kijk ik waar er precies behoefte aan is binnen uw organisatie. Het gaat uiteraard niet alleen om het cv, maar ook om de persoon achter een cv. Vervolgens leg ik een aantal profielen aan u voor, zodat u een helder overzicht krijgt van welke kandidaten wij dagelijks spreken. Een kennismaking is uiteraard geheel vrijblijvend.

Op zoek naar een nieuwe baan?


Tijdens een persoonlijk en informeel kennismakingsgesprek, breng ik helder in kaart waar jouw wensen en ambities liggen. Alléén dan, weet ik wat er echt bij jou past. Vervolgens ga ik een aantal organisaties spreken die aansluiten op jouw wensen. Indien ze geïnteresseerd zijn, stel ik een profiel op waarin jouw belangrijkste kenmerken naar voren komen. Ik sta in direct contact met de juiste personen, waardoor jouw profiel niet onderop, maar juist bovenop de stapel komt te liggen.

 

Door mijn afgeronde bachelor Rechten en mijn praktijkervaring binnen de juridische branche, weet ik exact hoe de juridische branche in elkaar steekt. De combinatie van mijn persoonlijke manier van werken en mijn juridische achtergrond, onderscheidt mij van anderen consultants.


Vacatures

Ben jij die enthousiaste Juridisch Secretaresse die de overstap wil maken naar een goed georganiseerde en internationale organisatie? Dan kom ik graag met jou in contact! Voor dit grote advocatenkantoor, gevestigd in hartje Rotterdam ben ik namelijk op zoek naar versterking voor de sectie Ondernemingsrecht.

access_timeParttime location_onRotterdam euro_symbol€2.500 tot €4.000
Volg jij momenteel de Master Notarieel Recht en wil je daarnaast graag parttime aan de slag als Junior Kandidaat-Notaris Ondernemingsrecht bij één van de leukste notariskantoren in Den Haag? Dan kom ik graag met jou in contact! Hier krijg jij de kans om jouw kennis en ervaring uit te breiden en om in de toekomst door te groeien. De specialisten staan al klaar om jou te verwelkomen!

access_timeParttime location_onDen Haag euro_symbol€2.200 tot €3.500
Je bent momenteel werkzaam als Kandidaat-Notaris Ondernemingsrecht en je bent jezelf aan het oriënteren op de volgende stap in jouw carrière. Het liefst zet jij deze stap bij een middelgroot notariskantoor gevestigd in de bruisende ondernemersstad Rotterdam. De uitdagende praktijk zorgt ervoor dat elke dag anders is; van reguliere dossiers tot complexe vraagstukken. Bovendien krijg jij hierbij ondersteuning van het dynamische team van medewerkers die nog echt plezier hebben in het werk. Nu al enthousiast? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.800 tot €6.000
Ben je momenteel werkzaam als Kandidaat-Notaris Vastgoed en heb jij de ambitie om binnen nu en vijf jaar notaris te worden? Zoek dan niet verder! Voor dit middelgrote notariskantoor in Rotterdam ben ik namelijk op zoek naar een (Waarnemingsbevoegde) Kandidaat-Notaris die de Vastgoed praktijk wil overnemen en een eigen locatie wil gaan runnen. Je gaat deel uitmaken van een maatschap waardoor jij kunt sparren met twee collega-notarissen.Klinkt dit als de kans die jij met beide handen wil aangrijpen? Neem dan snel contact met mij op!
access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€4.000 tot €8.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Cindy is een Notarieel Secretaresse met ruim vijf jaar ervaring bij hetzelfde notariskantoor. Ze is dan ook goed bekend met ondersteunende werkzaamheden voor de secties Onroerend Goed, Familierecht en Ondernemingsrecht. Na het afronden van haar haar opleiding tot secretaresse heeft ze aantal tijdelijke functies bekleed binnen de zakelijke dienstverlening. Tijdens deze periode heeft ze ontdekt dat haar hart ligt bij een functie als secretaresse. Na de recessie, kreeg ze kans om bij haar huidige werkgever als notarieel secretaresse aan de slag te gaan. Deze heeft ze dan ook met beide handen aangepakt. Helaas is hier wegens bedrijfseconomisch redenen momenteel sprake van een reorganisatie. Vol enthousiasme verlangt Cindy nu naar een functie als Notarieel Secretaresse bij een notariskantoor.

Cindy is een representatieve dame met een spontaan voorkomen. Collega’s omschrijven haar als een lief persoon die graag hard werkt. Ze is zeer klantgericht en weet aan negatieve omstandigheden een positieve draai te geven. Ten slotte is Cindy energievol en met haar gedreven instelling zet ze zich altijd voor de volle 100% in!

Cindy is per direct beschikbaar voor 4 dagen per week.

Salarisindicatie: € 3.000,- bruto op fulltime basis. 

location_onDen Haag createMBO person38 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Jolien is een Notarieel Secretaresse met ruim twee jaar ervaring binnen het notariaat. Na haar studie heeft ze eent aantal bijbanen binnen de horecabranche gehad maar haar hart ligt bij een functie binnen het notariaat. Momenteel werkt ze bij een klein notariskantoor voor de secties Ondernemingsrecht, Familierecht en de Onroerend Goed praktijk. Ze is dan ook goed bekend met het passeerklaar maken van diverse aktes en met het opstellen van nota’s van afrekening. Daarnaast verzorgt ze de legalisaties en onderhoudt ze contact met cliënten en alle andere betrokken partijen. Jolien beheerst de Engelse taal uitstekend en het liefst wil ze de Engelse taal dan ook toepassen in de praktijk bij een internationaal kantoor. Ze voelt  zich echt op haar plek binnen het notariaat en wil zich dan ook graag verder ontwikkelen als Notarieel Secretaresse.

Jolien is een vriendelijke en spontane dame. Ze gaat nauwkeurig te werken en checkt het werk dat ze levert altijd dubbel. Ze werkt graag hard maar ze vindt het ook belangrijk dat er goed contact is met collega’s. Tenslotte toont Jolien graag initiatief en heeft ze een zeer collegiale houding.

Jolien heeft een maand opzegtermijn en is fulltime beschikbaar.

Salarisindicatie: €2.400,- bruto op fulltime basis. 

location_onDen Haag createMBO person31 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Nina is een Kandidaat-Notaris gespecialiseerd in het Ondernemingsrecht. Ze is nu ruim drie jaar werkzaam bij een groot advocaten-en notariskantoor als Kandidaat-Notaris Ondernemingsrecht en heeft recent de beroepsopleiding afgerond. Ze geeft advisering op het gebied van herstructureringen door grensoverschrijdende fusies, overnames, splitsingen en omzettingen. Tijdens haar studie heeft ze tevens twee stages gelopen bij grote kantoren op Ondernemingsrecht, Familierecht en Commercieel Vastgoed. Nina heeft het heel erg naar haar zin en zit in een leuk team. Echter bij haar huidige kantoor maakt ze heel veel overuren. Nina wil bewust een stap maken om minder uren te werken, zodat ze meer tijd voor haar zelf heeft. Het Ondernemingsrecht ligt Nina het meeste en hier wil ze dan ook graag mee verder.

Nina is een vlotte jongedame. Ze komt erg professioneel en zakelijk over en is communicatief sterk. Ze is het gewend om in teamverband aan projecten te werken, maar kan ook goed zelfstandig te werk gaan. Nina is een spontane dame, ze is een gezellige factor binnen het team en heeft een flexibele houding.

Nina heeft een maand opzegtermijn en is fulltime beschikbaar.

Salarisindicatie: € 4.500,- bruto op fulltime basis (in overleg).

location_onDen Haag createWO person26 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000
Meer kandidaten weergeven