Michelle Mourik

workConsultant Juridisch
location_cityRotterdam

phone06 221 38 267
linkedin.com/in/michelle-mourik
Michelle Mourik

Vacatures

Notarieel Medewerker - regio Drechtsteden

Vastgoed heeft je altijd geboeid. Niet zo vreemd, want iemand zoals jij met een hbo-opleiding Rechten op zak weet als geen ander dat er in die wereld, diffuus als hij soms is, heel wat om gaat. En dat het zeker voor particulieren van belang is om de zaken goed te regelen. Zou je hier best wel eens wat dieper in willen duiken? Dan dit is wat voor jou!

access_timeFulltime location_onRegio Drechtsteden euro_symbol€2.200 tot €3.000

Juridisch Secretaresse bij internationaal advocatenkantoor

Jij hebt al ervaring op kunnen doen bij een advocatenkantoor, maar mist iets. Is dat uitdaging, een internationaal karakter of collega’s die net zo gemotiveerd zijn als jij? Wat het ook is, dit kantoor heeft het! Als je klaar bent om de volgende stap in jouw carrière te zetten en dit wilt doen in een omgeving die, naast prestatiegericht, ook heel gezellig is, dan heb ik jouw nieuwe baan gevonden!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.800 tot €3.200

Juridisch Secretaresse - regio Rotterdam

Multitasken, laat dat maar aan jou over. Hoe meer bordjes je omhoog moet houden, hoe beter! Natuurlijk, het hangt een beetje af van wat er op die bordjes ligt. Maar is het interessante materie, juridisch ondersteunend werk voor een team advocaten in hartje Rotterdam bijvoorbeeld. Dan ben jij de eerste die naar de Blokker rent voor extra servies!

Lees vooral door, want dit is wat voor jou!

access_timeFulltime location_onregio Rotterdam euro_symbol€2.300 tot €3.000

Junior Notarieel Secretaresse voor klein, gezellig notariskantoor

Ben jij klaar om je eerste stappen te zetten binnen het notariaat? Bij dit kleine kantoor word je met open armen ontvangen en krijg je de kans om jouw secretariële talenten te ontwikkelen. Als jij het wel ziet zitten om deel uit te maken van een hecht team, dan ben jij de Junior Notarieel Secretaresse waar ik naar op zoek ben!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.000 tot €2.500
Meer vacatures weergeven