Michelle Mourik

workConsultant Juridisch
location_cityRotterdam

phone06 221 38 267
linkedin.com/in/michelle-mourik
Michelle Mourik

Van Rotterdam en van Juridisch. Met haar Bachelor Rechten op zak weet Michelle meer dan genoeg van haar label Juridisch. Hierdoor kent zij super snel van zowel kandidaten als opdrachtgevers de wensen en behoeften van binnen en buiten. Sterker nog: Michelle kwam zelf ooit als juridisch kandidaat voor een opdrachtgever van Extra Talent op gesprek. Dat ging zo goed dat ze besloot bij ons intern te blijven! Wil jij het beste resultaat in jouw volgende carrièrestap? Dan is Michelle de aangewezen persoon om jou daar bij te helpen!

Vacatures

Junior Notarieel Secretaresse bij gemoedelijk notariskantoor

Met jouw sprankelende persoonlijkheid ben jij altijd het zonnetje in huis. Je vindt het heerlijk om veel contact te hebben met cliënten en je zorgt er graag voor dat de zaken op rolletjes lopen. Lijkt het jou leuk om het visitekaartje te zijn van dit gemoedelijke notariskantoor in hartje Rotterdam? Dan ben jij de Junior Notarieel Secretaresse naar wie ik op zoek ben! 

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.200 tot €2.800

Juridisch Secretaresse bij internationaal advocatenkantoor

Jij hebt al ervaring op kunnen doen bij een advocatenkantoor, maar mist iets. Is dat uitdaging, een internationaal karakter of collega’s die net zo gemotiveerd zijn als jij? Wat het ook is, dit kantoor heeft het! Als je klaar bent om de volgende stap in jouw carrière te zetten en dit wilt doen in een omgeving die, naast prestatiegericht, ook heel gezellig is, dan ben jij de Juridisch Secretaresse naar wie ik op zoek ben!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.500 tot €3.200

Notarieel Medewerker bij toegankelijk notariskantoor

Je hebt al enige ervaring op mogen doen als Notarieel Medewerker en wilt je graag verder ontwikkelen binnen het notariaat. Als jij graag bij een klein notariskantoor wil werken waar je de kans krijgt om jezelf verder te ontwikkelen en waar op een fijne manier wordt samengewerkt, dan ben jij de persoon naar wie ik op zoek ben!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.400 tot €3.000

Juridisch Secretaresse Personenschade

Met jouw representatieve voorkomen en je echte Rotterdamse mentaliteit ben je nu klaar voor de volgende stap in je carrière. Bij deze bruisende organisatie krijg je de kans om deze stap te zetten! Een actieve instelling wordt hier gewaardeerd en gestimuleerd. De moderne en tegelijkertijd authentieke sfeer zal er bovendien voor zorgen dat je je meteen thuis voelt. Ben je nu al enthousiast? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.200 tot €2.800
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Yara (Juridisch Secretaresse)

Yara is een Juridisch Secretaresse met ruim twee en half jaar ervaring binnen de advocatuur. Deze periode heeft ze op freelancebasis voor drie verschillende advocatenkantoren met een algemene rechtspraktijk gewerkt. Dit was goed te combineren met haar studie. Aanstaande zomer dient ze enkel nog één tentamen te maken en dan heeft ze haar studie succesvol afgerond. Door haar ervaring is Yara goed bekend met het aanmaken en beheren van dossiers, het corresponderen met cliënten en andere partijen maar ook met het voorbereiden en opstellen van (concept) processtukken. Yara voelt zich echt op haar plek binnen de advocatuur en verlangt dan ook naar een nieuwe uitdaging als Juridisch Secretaresse bij een (middel)groot advocatenkantoor. 

Yara is een representatieve en vriendelijke jongedame. Ze gaat van nature structureel en nauwkeurig te werk. Ook beschikt ze over een echte dienstverlenende instelling en kan ze goed zelfstandig werken. Ze focust zich graag op haar werk, maar ze vindt het ook fijn als er goed contact is met collega’s.

Yara is per direct beschikbaar voor 5 dagen per week (fulltime).

Salarisindicatie: € 2.500,- bruto op fulltime basis.

location_onRotterdam createHBO person23 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Eline (Juridisch Secretaresse)

Eline is een Juridisch Secretaresse met ruim één jaar ervaring in de advocatuur. Ze heeft recent de opleiding HBO Rechten afgerond en staat nu open voor een mooie uitdaging in de juridische branche. Tijdens haar studie heeft Eline stage gelopen bij een advocatenkantoor.  Ze is dan ook goed bekend met ondersteunende en secretariële werkzaamheden en is daarnaast ook inhoudelijk aan de slag gegaan. Eline gaat in mei de premaster Rechtsgeleerdheid volgen en wil graag ervaring opdoen binnen de advocatuur.

Eline is een verzorgde en vriendelijke jongedame. Ze komt communicatief sterk over en ze is zeer leergierig. Daarnaast heeft ze geleerd om met een verantwoordelijkheidsgevoel te werk te gaan. Verder vindt ze het belangrijk dat er contact is met collega's en houdt ze van gezelligheid. Tot slot is Eline een harde werker en kan ze goed schakelen tussen de verschillende werkzaamheden.

Eline is per direct en fulltime beschikbaar.

Salarisindicatie: € 2.400,- bruto op fulltime basis.

location_onRotterdam createHBO person22 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Inge (Juridisch Secretaresse)

Inge is een ervaren Juridisch Secretaresse binnen de advocatuur. Momenteel werkt ze bij twee verschillende advocatenkantoren. Bij één van deze kantoren is Inge al ruim tien jaar werkzaam. De eerste zeven jaar werkte ze hier als Juridisch Secretaresse maar inmiddels verzorgt ze hier de financiële administratie. Door haar ervaring binnen de advocatuur is ze zeer goed bekend met de algehele secretariële werkzaamheden en met het beheren van dossiers. Voordat Inge in de advocatuur terecht kwam heeft ze bij verschillende kantoren als secretaresse en als backoffice medewerker gewerkt. De advocatuur ligt Inge goed en ze zou dan ook graag weer een vaste functie vinden bij een advocatenkantoor.

Inge is een vriendelijke en representatieve dame. Ze is zeer betrokken en zet zich dan ook 100% in voor de organisatie. Bovendien is Inge een zeer loyale werkneemster. Dit blijkt uit het tien jaar durende dienstverband bij hetzelfde advocatenkantoor. Al deze positieve eigenschappen maken Inge tot de perfecte aanvulling  voor uw organisatie!

Inge heeft een maand opzegtermijn en is beschikbaar voor vier dagen per week.

Salarisindicatie: € 2.800,- bruto op fulltime basis.

location_onDen Haag createMBO person48 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Rachel (Juridisch Secretaresse)

Rachel heeft in 2016 haar hbo-opleiding Rechten studie succesvol afgerond. Tijdens deze studie heeft ze een meeloopstage gelopen. Hier heeft ze administratieve en inhoudelijke werkzaamheden verricht, zoals het inlezen van dossiers en het schrijven van processtukken. Daarnaast heeft ze stage-ervaring op kunnen doen bij een advocatenkantoor. Bij dit kantoor was ze verantwoordelijk voor de algemene secretariële en administratieve werkzaamheden. Ze is dan ook bekend met het aanmaken van dossiers, het klaarleggen van processtukken, het aannemen van de telefoon en de postverwerking. Rachel is nu klaar voor een nieuwe uitdaging en wil graag een ondersteunende functie gaan bekleden binnen de advocatuur. 

Rachel is een rustige, representatieve dame. Ze verricht haar werkzaamheden met een verantwoordelijkheidsgevoel en is zeer accuraat. Ze is dan ook perfectionistisch en dat is terug te zien in het werk dat ze levert. Rachel is betrouwbaar en een echte doorzetter; als ze iets wil, gaat ze ervoor. Ten slotte heeft ze een zeer vriendelijke en collegiale houding. 

Rachel heeft een maand opzegtermijn en is fulltime beschikbaar. Ze heeft een salarisindicatie van € 2.300,- bruto per maand.

location_onRotterdam createWO person24 jaar
Meer kandidaten weergeven