Michelle Mourik

workConsultant Juridisch
location_cityRotterdam

phone06 221 38 267
linkedin.com/in/michelle-mourik
Michelle Mourik

Van Rotterdam en van Juridisch. Met haar Bachelor Rechten op zak weet Michelle meer dan genoeg van haar label Juridisch. Hierdoor kent zij super snel van zowel kandidaten als opdrachtgevers de wensen en behoeften van binnen en buiten. Sterker nog: Michelle kwam zelf ooit als juridisch kandidaat voor een opdrachtgever van Extra Talent op gesprek. Dat ging zo goed dat ze besloot bij ons intern te blijven! Wil jij het beste resultaat in jouw volgende carrièrestap? Dan is Michelle de aangewezen persoon om jou daar bij te helpen!

Vacatures

Junior Notarieel Secretaresse Personen- en Familierecht

Wil jij je graag verder ontwikkelen binnen het notariaat? Dat komt mooi uit! Bij dit vooraanstaande notariskantoor staat persoonlijke en professionele ontwikkeling namelijk centraal. Als Junior Notarieel Secretaresse ben jij het hier het stralend middelpunt! Op de afdeling Personen- en Familierecht staan je enthousiaste collega’s al klaar om je te verwelkomen! Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.200 tot €3.000

(Junior) Notarieel Medewerker Onroerend Goed - Rotterdam

Je hebt al enige ervaring op mogen doen als Notarieel Medewerker en wilt je graag verder ontwikkelen binnen het notariaat. Als jij graag bij een klein notariskantoor wil werken waar collega’s aanvoelen als een tweede familie, dan ben jij de persoon naar wie ik op zoek ben! Ook het hechte team van specialisten kan niet wachten om jou te verwelkomen.

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.400 tot €3.000

Junior Juridisch Secretaresse voor bruisend advocatenkantoor - Rotterdam

Wil jij tijdens je werkdag genieten van het prachtige uitzicht op de Maas en op de skyline van Rotterdam? Bij dit bruisende advocatenkantoor zijn ze zelfs op zoek naar twee Juridisch Secretaresses! Als je al enige ervaring hebt opgedaan binnen de advocatuur en als nauwkeurig werken voor jou vanzelfsprekend is, dan ben jij de aangewezen persoon voor deze functie.

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.200 tot €3.000

Notarieel Secretaresse voor modern en gemoedelijk notariskantoor - Rotterdam

Je hebt al enige ervaring als Notarieel Secretaresse en bent nu klaar voor een nieuwe uitdaging. Het liefst werk je in een hecht, specialistisch team bij een klein maar fijn notariskantoor, want contact met collega’s is zeer belangrijk voor jou. Als jij het wel ziet zitten om deel uit te maken van dit team, dan ben jij de persoon naar wie ik op zoek ben! 

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.400 tot €3.200
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Rachel (Juridisch Secretaresse)

Rachel heeft in 2016 haar hbo-opleiding Rechten studie succesvol afgerond. Tijdens deze studie heeft ze een meeloopstage gelopen. Hier heeft ze administratieve en inhoudelijke werkzaamheden verricht, zoals het inlezen van dossiers en het schrijven van processtukken. Daarnaast heeft ze stage-ervaring op kunnen doen bij een advocatenkantoor. Bij dit kantoor was ze verantwoordelijk voor de algemene secretariële en administratieve werkzaamheden. Ze is dan ook bekend met het aanmaken van dossiers, het klaarleggen van processtukken, het aannemen van de telefoon en de postverwerking. Rachel is nu klaar voor een nieuwe uitdaging en wil graag een ondersteunende functie gaan bekleden binnen de advocatuur. 

Rachel is een rustige, representatieve dame. Ze verricht haar werkzaamheden met een verantwoordelijkheidsgevoel en is zeer accuraat. Ze is dan ook perfectionistisch en dat is terug te zien in het werk dat ze levert. Rachel is betrouwbaar en een echte doorzetter; als ze iets wil, gaat ze ervoor. Ten slotte heeft ze een zeer vriendelijke en collegiale houding. 

Rachel heeft een maand opzegtermijn en is fulltime beschikbaar. Ze heeft een salarisindicatie van € 2.300,- bruto per maand.

location_onRotterdam createWO person24 jaar
Meer kandidaten weergeven