Michelle Mourik

workConsultant Juridisch
location_cityRotterdam

phone06 221 38 267
linkedin.com/in/michelle-mourik
Michelle Mourik

Van Rotterdam en van Juridisch. Met haar Bachelor Rechten op zak weet Michelle meer dan genoeg van haar label Juridisch. Hierdoor kent zij super snel van zowel kandidaten als opdrachtgevers de wensen en behoeften van binnen en buiten. Sterker nog: Michelle kwam zelf ooit als juridisch kandidaat voor een opdrachtgever van Extra Talent op gesprek. Dat ging zo goed dat ze besloot bij ons intern te blijven! Wil jij het beste resultaat in jouw volgende carrièrestap? Dan is Michelle de aangewezen persoon om jou daar bij te helpen!

Vacatures

Notarieel Secretaresse Ondernemingsrecht bij vooruitstrevend kantoor

Je bent momenteel werkzaam als Notarieel Secretaresse en je bent klaar voor de volgende stap in jouw carrière. Bij dit vooruitstrevende kantoor kan jij deze stap nu zetten! In een leuk team van secretaresses ga jij de gewenste ondersteuning bieden op de sectie Ondernemingsrecht. Ben je nu al enthousiast? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onDen Haag euro_symbol€2.500 tot €3.500

Notarieel Medewerker Onroerend Goed bij gezellig notariskantoor

Je hebt al enige ervaring als Notarieel Medewerker en bent nu klaar voor een nieuwe uitdaging binnen het notariaat. Bij dit kleine, gezellige notariskantoor in de buurt van Rotterdam ga je een belangrijk onderdeel uitmaken van een hecht team van specialisten. Je gaat zelfstandig te werk en ondertussen heb je de mogelijkheid om te sparren met collega’s. Ben je nu al enthousiast? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.500 tot €3.500

Juridisch Secretaresse bij internationaal advocatenkantoor

Met jouw spontane voorkomen en je positieve instelling weet je de advocaten altijd zo goed mogelijk te ondersteunen. Daarnaast heb je oog voor detail en vind je het fijn om contact met cliënten te onderhouden. Herken jij jezelf hierin? Dan ben jij de Juridisch Secretaresse naar wie ik op zoek ben!  

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.400 tot €3.200

Juridisch Secretaresse voor modern advocatenkantoor

Je hebt al enige ervaring als Juridisch Secretaresse en je bent nu klaar voor een nieuwe uitdaging. Bij dit moderne advocatenkantoor in hartje Rotterdam krijg je deze uitdaging, want jij bent hier het stralend middelpunt! Het hechte team van enthousiaste collega’s staat klaar om jou te verwelkomen. Ben je nu al nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.300 tot €2.800
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Naomi (Juridisch Secretaresse)

Naomi is een Junior Juridisch Secretaresse met ruim twee en half jaar ervaring binnen de advocatuur. Ze heeft de mbo4-opleiding tot directiesecretaresse/management assistent versneld afgerond en heeft tijdens deze studie een aantal maanden stage gelopen bij een advocatenkantoor. Vervolgens heeft ze ruim twee jaar voor een advocatenkantoor gewerkt waar zij zelfstandig vijf advocaten ondersteunde. Ze is dan ook goed bekend met de algehele secretariële werkzaamheden en is ook inhoudelijk aan de slag gegaan. Naomi heeft een uitstapje gemaakt naar de expeditie, maar haar hart ligt binnen de advocatuur. Ze kan dan ook niet wachten om weer een functie als Juridisch Secretaresse te bekleden.

Naomi is een verzorgde dame met een spontaan voorkomen. Ze is heel enthousiast en werkt graag hard. Daarnaast vindt ze het leuk om nieuwe dingen te leren en als ze ergens voor gaat, gaat ze er volledig voor. Ten slotte is Naomi zeer collegiaal en beschikt ze over een echte ‘hands on’ mentaliteit.

Naomi is per 1 juli 2019 fulltime beschikbaar.

Salarisindicatie: € 2.600,- bruto op fulltime basis. 

location_onRotterdam createMBO person25 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Roos (Juridisch Secretaresse)

Roos is een Juridisch Secretaresse met ruim twee jaar ervaring binnen de advocatuur. Na het behalen van de opleiding tot juridisch medewerker is ze begonnen aan de voltijdse opleiding Hbo Rechten. Het voltooien van de opleiding ging haar vrij gemakkelijk af en daarom besloot ze te gaan werken en tegelijkertijd een thuisstudie Rechten te volgen. Roos verwacht deze studie dit jaar af te ronden. Momenteel is ze naast haar studie werkzaam bij een klein advocatenkantoor. Ze is dan ook goed bekend met de algemene secretariële werkzaamheden en is tevens inhoudelijk aan de slag gegaan. Ze staat nu open voor een nieuwe uitdaging bij een leuk advocatenkantoor.

Roos is een verzorgde dame met een spontaan voorkomen. Ze is erg sociaal en heeft een positieve instelling. Collega’s omschrijven haar als een vrolijke dame die graag georganiseerd te werk gaat. Door haar zorgelijke karakter vindt ze het fijn om mensen in haar omgeving te ontzorgen. Ten slotte is Roos zeer collegiaal en vindt ze het leuk om zich te blijven ontwikkelen!

Roos heeft een maand opzegtermijn en is beschikbaar voor vier dagen per week.

Salarisindicatie: €2.500,- bruto op fulltime basis. 

location_onRotterdam createHBO person25 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Cindy (Notarieel Secretaresse)

Cindy is een Notarieel Secretaresse met ruim vijf jaar ervaring bij hetzelfde notariskantoor. Ze is dan ook goed bekend met ondersteunende werkzaamheden voor de secties Onroerend Goed, Familierecht en Ondernemingsrecht. Na het afronden van haar haar opleiding tot secretaresse heeft ze aantal tijdelijke functies bekleed binnen de zakelijke dienstverlening. Tijdens deze periode heeft ze ontdekt dat haar hart ligt bij een functie als secretaresse. Na de recessie, kreeg ze kans om bij haar huidige werkgever als notarieel secretaresse aan de slag te gaan. Deze heeft ze dan ook met beide handen aangepakt. Helaas is hier wegens bedrijfseconomisch redenen momenteel sprake van een reorganisatie. Vol enthousiasme verlangt Cindy nu naar een functie als Notarieel Secretaresse bij een notariskantoor.

Cindy is een representatieve dame met een spontaan voorkomen. Collega’s omschrijven haar als een lief persoon die graag hard werkt. Ze is zeer klantgericht en weet aan negatieve omstandigheden een positieve draai te geven. Ten slotte is Cindy energievol en met haar gedreven instelling zet ze zich altijd voor de volle 100% in!

location_onDen Haag createMBO person38 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Rachel (Juridisch Secretaresse)

Rachel heeft in 2016 haar hbo-opleiding Rechten studie succesvol afgerond. Tijdens deze studie heeft ze een meeloopstage gelopen. Hier heeft ze administratieve en inhoudelijke werkzaamheden verricht, zoals het inlezen van dossiers en het schrijven van processtukken. Daarnaast heeft ze stage-ervaring op kunnen doen bij een advocatenkantoor. Bij dit kantoor was ze verantwoordelijk voor de algemene secretariële en administratieve werkzaamheden. Ze is dan ook bekend met het aanmaken van dossiers, het klaarleggen van processtukken, het aannemen van de telefoon en de postverwerking. Rachel is nu klaar voor een nieuwe uitdaging en wil graag een ondersteunende functie gaan bekleden binnen de advocatuur. 

Rachel is een rustige, representatieve dame. Ze verricht haar werkzaamheden met een verantwoordelijkheidsgevoel en is zeer accuraat. Ze is dan ook perfectionistisch en dat is terug te zien in het werk dat ze levert. Rachel is betrouwbaar en een echte doorzetter; als ze iets wil, gaat ze ervoor. Ten slotte heeft ze een zeer vriendelijke en collegiale houding. 

Rachel heeft een maand opzegtermijn en is fulltime beschikbaar. Ze heeft een salarisindicatie van € 2.300,- bruto per maand.

location_onRotterdam createWO person24 jaar
Meer kandidaten weergeven