“Luister naar jouw gevoel. Ga je met veel positieve energie naar huis en heb je zin in de volgende werkdag? Dan zit je goed op je plek.
Zodra je regelmatig moe en uitgeput naar huis gaat, is het tijd om na te denken over jouw positie.”

 

Ik haal mijn energie uit het realiseren van de perfecte match tussen opdrachtgever en kandidaat. Door mijn ruime werkervaring als Juridisch Consultant en mijn praktijkervaring binnen de juridische branche, heb ik een groot kandidaten- en klantenbestand opgebouwd en weet ik exact hoe de juridische branche in elkaar steekt. De combinatie van mijn persoonlijke manier van werken en mijn juridische achtergrond, is wat mij onderscheidt van anderen.

Op zoek naar een nieuwe collega?


Naast het realiseren van de perfecte match tussen kandidaat en opdrachtgever, ben ik ook uw kennispartner. Ik houd trends en ontwikkelingen goed in de gaten, zodat ik u van belangrijke informatie kan voorzien. Tijdens een persoonlijke kennismaking vergaar ik veel informatie. Vervolgens ga ik in beraad met mijn ervaren collega’s, zodat wij alleen de allerbeste kandidaten aan u voorstellen. Dit voorkomt vele tijdrovende momenten, waarop u meerdere kandidaten spreekt die niet goed aansluiten op uw vacature.

 

Indien u interesse heeft in de dienstverlening die ik u te bieden heb, kom ik graag eens bij u langs op kantoor om de mogelijkheden te bespreken (indien gewenst een online afspraak). Samen met u kijk ik waar er precies behoefte aan is binnen uw organisatie. Het gaat uiteraard niet alleen om het cv, maar ook om de persoon achter een cv. Vervolgens leg ik een aantal profielen aan u voor, zodat u een helder overzicht krijgt van welke kandidaten wij dagelijks spreken. Een kennismaking is uiteraard geheel vrijblijvend.

Op zoek naar een nieuwe baan?


Tijdens een persoonlijk en informeel kennismakingsgesprek, breng ik helder in kaart waar jouw wensen en ambities liggen. Alléén dan, weet ik wat er echt bij jou past. Vervolgens ga ik een aantal organisaties spreken die aansluiten op jouw wensen. Indien ze geïnteresseerd zijn, stel ik een profiel op waarin jouw belangrijkste kenmerken naar voren komen. Ik sta in direct contact met de juiste personen, waardoor jouw profiel niet onderop, maar juist bovenop de stapel komt te liggen.

 

Door mijn afgeronde bachelor Rechten en mijn praktijkervaring binnen de juridische branche, weet ik exact hoe de juridische branche in elkaar steekt. De combinatie van mijn persoonlijke manier van werken en mijn juridische achtergrond, onderscheidt mij van anderen consultants.


Vacatures

Ben jij jezelf aan het oriënteren op de volgende stap in je carrière maar heb jij de juiste functie nog niet gevonden? Stop dan maar met zoeken! Voor een prachtig advocatenkantoor in hartje Den Haag ben ik namelijk op zoek naar een Juridisch Assistant voor de sectie Straf- en Bestuursrecht. Een zeer uitdagende maar ondersteunende functie waar jij zelfstandig je dag kunt indelen en waar initiatief nemen wordt gewaardeerd. Ben je nu al nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

access_timeParttime location_onDen Haag euro_symbol€2.400 tot €3.200
Voor een klein en modern notariskantoor in hartje Den Haag zijn wij op zoek naar een energieke Notarieel Medewerker die de secties Vastgoed en Familierecht wil komen versterken. Hier kom je in een gezellig team terecht en krijg jij de kans om aan zeer interessante zaken te werken. Ben je nu al nieuwsgierig? Lees snel verder! Dan vertel ik je meer over de organisatie.

access_timeFulltime location_onDen Haag euro_symbol€2.500 tot €4.500
Je bent momenteel werkzaam als Kandidaat-Notaris maar je bent toe aan de volgende stap in jouw carrière. Het liefst zet je deze stap bij een klein notariskantoor met een adviesgerichte praktijk en een hoogwaardige dienstverlening. Verder is het voor jou belangrijk dat je binnen een hecht team van ervaren medewerkers terecht komt en dat er een informele werksfeer heerst binnen het kantoor. Herken jij jezelf hierin? Dan kom ik graag met jou in contact!

access_timeFulltime location_onLeiden euro_symbol€3.500 tot €6.000
Vind jij het belangrijk dat elke dag anders is en dat jij tijdens je werkdag kan genieten van het prachtige uitzicht op de skyline van Rotterdam? Dan heb ik iets leuks voor je! Voor een vooruitstrevend advocaten- en notarissenkantoor ben ik op zoek naar een Notarieel Secretaresse. Hier kom je samen te werken met jouw vriendelijke collega-secretaresse en kun je deelnemen aan de gezellige kantooruitjes en borrels!

access_timeParttime location_onRotterdam euro_symbol€2.500 tot €3.600
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Inge is een ervaren Juridisch Secretaresse binnen de advocatuur. Momenteel werkt ze bij twee verschillende advocatenkantoren. Bij één van deze kantoren is Inge al ruim tien jaar werkzaam. De eerste zeven jaar werkte ze hier als Juridisch Secretaresse maar inmiddels verzorgt ze hier de financiële administratie. Door haar ervaring binnen de advocatuur is ze zeer goed bekend met de algehele secretariële werkzaamheden en met het beheren van dossiers. Voordat Inge in de advocatuur terecht kwam heeft ze bij verschillende kantoren als secretaresse en als backoffice medewerker gewerkt. De advocatuur ligt Inge goed en ze zou dan ook graag weer een vaste functie vinden bij een advocatenkantoor.

Inge is een vriendelijke en representatieve dame. Ze is zeer betrokken en zet zich dan ook 100% in voor de organisatie. Bovendien is Inge een zeer loyale werkneemster. Dit blijkt uit het tien jaar durende dienstverband bij hetzelfde advocatenkantoor. Al deze positieve eigenschappen maken Inge tot de perfecte aanvulling  voor uw organisatie!

Inge heeft een maand opzegtermijn en is beschikbaar voor vier dagen per week.

Salarisindicatie: € 2.800,- bruto op fulltime basis.

location_onDen Haag createMBO person48 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Rachel heeft in 2016 haar hbo-opleiding Rechten studie succesvol afgerond. Tijdens deze studie heeft ze een meeloopstage gelopen. Hier heeft ze administratieve en inhoudelijke werkzaamheden verricht, zoals het inlezen van dossiers en het schrijven van processtukken. Daarnaast heeft ze stage-ervaring op kunnen doen bij een advocatenkantoor. Bij dit kantoor was ze verantwoordelijk voor de algemene secretariële en administratieve werkzaamheden. Ze is dan ook bekend met het aanmaken van dossiers, het klaarleggen van processtukken, het aannemen van de telefoon en de postverwerking. Rachel is nu klaar voor een nieuwe uitdaging en wil graag een ondersteunende functie gaan bekleden binnen de advocatuur. 

Rachel is een rustige, representatieve dame. Ze verricht haar werkzaamheden met een verantwoordelijkheidsgevoel en is zeer accuraat. Ze is dan ook perfectionistisch en dat is terug te zien in het werk dat ze levert. Rachel is betrouwbaar en een echte doorzetter; als ze iets wil, gaat ze ervoor. Ten slotte heeft ze een zeer vriendelijke en collegiale houding. 

Rachel heeft een maand opzegtermijn en is fulltime beschikbaar. Ze heeft een salarisindicatie van € 2.300,- bruto per maand.

location_onRotterdam createWO person24 jaar
Cindy is een Juridisch Secretaresse met een aantal jaren ervaring in de ondersteuning. Ze is momenteel werkzaam als Juridisch Secretaresse op de sectie Fiscaal Recht bij een middelgroot advocatenkantoor. Cindy is dan ook goed bekend met de algehele secretariële werkzaamheden maar ook met het opleiden en begeleiden van stagiaires. Cindy voelt zich uitstekend op haar plek binnen de advocatuur, maar helaas loopt het werk voor ondersteunende krachten terug bij haar huidige werkgever. Dit is dan ook de reden dat Cindy weer openstaat voor een mooie uitdaging binnen de advocatuur.

Cindy is een vrolijke en sprankelende jongedame. Ze is erg sociaal en heeft een initiatiefrijke houding. Ze pakt nieuwe zaken snel op en gaat pas naar huis als het werk af is. Verder is zij gewend om nauwkeurig te werk gaan en kan ze goed overweg met advocaten. Met Cindy haalt u een loyale dame binnen die hart voor de zaak heeft.

Cindy is per februari beschikbaar voor 4 dagen per week.

Salarisindicatie: € 3.125,- bruto op fulltime basis.  

location_onLeiden createMBO person30 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Gina is een ervaren Notarisklerk Onroerend Goed. Haar carrière als Notarisklerk is begonnen bij een klein notariskantoor. Na jaren trouwe dienst, heeft zij een overstap gemaakt naar een groot advocaten- en notarissenkantoor. Hier heeft Gina veel ervaring op kunnen doen binnen de Onroerend Goed praktijk. Ze is dan ook zeer goed in staat om zelfstandig dossiers te behandelen voor particulieren en kleine ondernemingen. Momenteel werkt Gina bij een middelgroot notariskantoor, waar ze zich niet helemaal op haar plek voelt. Dit heeft vooral te maken met de werkwijze van het kantoor. Ze staat dan ook open voor een nieuwe uitdaging bij een leuk notariskantoor met een adviserende praktijk.

Gina is een vriendelijke en sociale dame. Ze heeft veel levenservaring opgedaan en weet precies wat ze wil. Haar haart ligt binnen het notariaat en hier wil ze het liefst zo lang mogelijk in blijven werken. Verder heeft ze heeft een goede band met collega’s en kan ze altijd goed met iedereen overweg.

Gina heeft één maand opzegtermijn en is beschikbaar voor 4 dagen per week.

Salarisindicatie: € 3.550,- bruto op fulltime basis (37,5 uur).

location_onLeiden createHBO person62 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven