Michelle Mourik

workConsultant Juridisch
location_cityRotterdam

phone06 221 38 267
linkedin.com/in/michelle-mourik
Michelle Mourik

Van Rotterdam en van Juridisch. Met haar Bachelor Rechten op zak weet Michelle meer dan genoeg van haar label Juridisch. Hierdoor kent zij super snel van zowel kandidaten als opdrachtgevers de wensen en behoeften van binnen en buiten. Sterker nog: Michelle kwam zelf ooit als juridisch kandidaat voor een opdrachtgever van Extra Talent op gesprek. Dat ging zo goed dat ze besloot bij ons intern te blijven! Wil jij het beste resultaat in jouw volgende carrièrestap? Dan is Michelle de aangewezen persoon om jou daar bij te helpen!

Vacatures

Notarieel Secretaresse bij modern notariskantoor - Rotterdam

Je hebt al enige ervaring op mogen doen als Notarieel Secretaresse en bent klaar om je verder te ontwikkelen binnen het notariaat. Bij dit kleine notariskantoor krijg je veel verantwoordelijkheid en ga je fungeren als een belangrijke schakel op de sectie Ondernemingsrecht. Als jij het wel ziet zitten om deel uit te maken van een hecht team van specialisten, dan ben jij de Notarieel Secretaresse naar wie ik op zoek ben!  

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.500 tot €3.000

Junior Juridisch Secretaresse - Rotterdam

Met jouw proactieve houding ben jij diegene die ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt. Het liefst neem jij zoveel mogelijk werk uit handen, om op die manier de partners en de advocaten te ontzorgen. Bij dit grote advocatenkantoor krijg je naast de algehele secretariële taken de kans om ook inhoudelijke werkzaamheden te verrichten. Je krijgt een grote mate van zelfstandigheid, maar tegelijkertijd heb je de mogelijkheid om te sparren met je collega’s. Ben je nu al nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.200 tot €3.000

Juridisch Secretaresse bij een internationaal advocatenkantoor - Rotterdam

Je hebt al ervaring op mogen doen als Juridisch Secretaresse en bent nu klaar voor een nieuwe uitdaging. Bij dit internationale advocatenkantoor ben jij het stralende middelpunt! Je weet van aanpakken en met jouw secretariële skills lever je uitstekend werk voor de partners. Dit doe je niet alleen, maar met een hecht team van secretaresses die je met open armen zullen ontvangen. Ben je nu al nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.200 tot €2.800

Juridisch Secretaresse afdeling Personenschade - Rotterdam

Met jouw spontane voorkomen en je echte Rotterdamse mentaliteit ben je nu klaar voor de overstap naar een internationale organisatie. Bij deze organisatie wordt een ondernemende instelling gewaardeerd en gestimuleerd. De authentieke en tegelijkertijd moderne sfeer zal er bovendien voor zorgen dat je je meteen thuis voelt. Als jij graag deel wil uitmaken van een hecht team van specialisten, dan ben jij de Juridisch Secretaresse naar wie ik op zoek ben! 

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.200 tot €3.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Rachel (Juridisch Secretaresse)

Rachel heeft in 2016 haar hbo-opleiding Rechten studie succesvol afgerond. Tijdens deze studie heeft ze een meeloopstage gelopen. Hier heeft ze administratieve en inhoudelijke werkzaamheden verricht, zoals het inlezen van dossiers en het schrijven van processtukken. Daarnaast heeft ze stage-ervaring op kunnen doen bij een advocatenkantoor. Bij dit kantoor was ze verantwoordelijk voor de algemene secretariële en administratieve werkzaamheden. Ze is dan ook bekend met het aanmaken van dossiers, het klaarleggen van processtukken, het aannemen van de telefoon en de postverwerking. Rachel is nu klaar voor een nieuwe uitdaging en wil graag een ondersteunende functie gaan bekleden binnen de advocatuur. 

Rachel is een rustige, representatieve dame. Ze verricht haar werkzaamheden met een verantwoordelijkheidsgevoel en is zeer accuraat. Ze is dan ook perfectionistisch en dat is terug te zien in het werk dat ze levert. Rachel is betrouwbaar en een echte doorzetter; als ze iets wil, gaat ze ervoor. Ten slotte heeft ze een zeer vriendelijke en collegiale houding. 

Rachel heeft een maand opzegtermijn en is fulltime beschikbaar. Ze heeft een salarisindicatie van € 2.300,- bruto per maand.

location_onRotterdam createWO person24 jaar
Meer kandidaten weergeven