Van Rotterdam en van Juridisch. Met haar Bachelor Rechten op zak weet Michelle meer dan genoeg van haar label Juridisch. Hierdoor kent zij super snel van zowel kandidaten als opdrachtgevers de wensen en behoeften van binnen en buiten. Sterker nog: Michelle kwam zelf ooit als juridisch kandidaat voor een opdrachtgever van Extra Talent op gesprek. Dat ging zo goed dat ze besloot bij ons intern te blijven! Wil jij het beste resultaat in jouw volgende carrièrestap? Dan is Michelle de aangewezen persoon om jou daar bij te helpen!


Vacatures

Voor een middelgroot notariskantoor in regio Hoeksche Waard zijn wij op zoek naar een Notarisklerk die de sectie Onroerend Goed wil gaan versterken. Binnen dit kantoor hangt een prettige werksfeer en er wordt vrijwel niet overgewerkt. Jouw toekomstige collega’s kunnen niet wachten om jou te ontmoeten!

access_timeFulltime location_onDrechsteden euro_symbol€3.000 tot €4.500

Heb jij ervaring als Notarieel Medewerker en wil je graag een nieuwe uitdaging aangaan bij een informeel notariskantoor? Dan kom ik graag met jou in contact! Voor één van onze leukste opdrachtgevers in Rotterdam zijn wij namelijk op zoek naar een medewerker voor de Onroerend Goed praktijk. Het enthousiaste en dynamische team van medewerkers kan niet wachten om jou te ontmoeten!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.500 tot €3.500
Je bent al een aantal jaar werkzaam als Notarieel Medewerker en je bent nu klaar voor het echte werk. Bij dit gemoedelijke notariskantoor krijg je namelijk de verantwoordelijkheid om zelfstandig dossiers te behandelen. Als jij graag als belangrijke schakel binnen dit kantoor wil fungeren, dan kom ik graag met jou in contact! Het team van ervaren specialisten kan niet wachten om jou binnen het team te verwelkomen.

access_timeFulltime location_onRegio Zoetermeer euro_symbol€2.400 tot €3.500
Je bent momenteel werkzaam als Notarisklerk voor de sectie Onroerend Goed en je overweegt een overstap te maken. Het liefst zet je deze stap bij een Rotterdams notariskantoor, waar een prettige werksfeer hangt en waar collega’s elke dag het beste in elkaar naar boven halen. Herken jij jezelf hierin? Dan kom ik graag met jou in contact!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.700 tot €4.200
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Inge is een ervaren Juridisch Secretaresse binnen de advocatuur. Momenteel werkt ze bij twee verschillende advocatenkantoren. Bij één van deze kantoren is Inge al ruim tien jaar werkzaam. De eerste zeven jaar werkte ze hier als Juridisch Secretaresse maar inmiddels verzorgt ze hier de financiële administratie. Door haar ervaring binnen de advocatuur is ze zeer goed bekend met de algehele secretariële werkzaamheden en met het beheren van dossiers. Voordat Inge in de advocatuur terecht kwam heeft ze bij verschillende kantoren als secretaresse en als backoffice medewerker gewerkt. De advocatuur ligt Inge goed en ze zou dan ook graag weer een vaste functie vinden bij een advocatenkantoor.

Inge is een vriendelijke en representatieve dame. Ze is zeer betrokken en zet zich dan ook 100% in voor de organisatie. Bovendien is Inge een zeer loyale werkneemster. Dit blijkt uit het tien jaar durende dienstverband bij hetzelfde advocatenkantoor. Al deze positieve eigenschappen maken Inge tot de perfecte aanvulling  voor uw organisatie!

Inge heeft een maand opzegtermijn en is beschikbaar voor vier dagen per week.

Salarisindicatie: € 2.800,- bruto op fulltime basis.

location_onDen Haag createMBO person48 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Rachel heeft in 2016 haar hbo-opleiding Rechten studie succesvol afgerond. Tijdens deze studie heeft ze een meeloopstage gelopen. Hier heeft ze administratieve en inhoudelijke werkzaamheden verricht, zoals het inlezen van dossiers en het schrijven van processtukken. Daarnaast heeft ze stage-ervaring op kunnen doen bij een advocatenkantoor. Bij dit kantoor was ze verantwoordelijk voor de algemene secretariële en administratieve werkzaamheden. Ze is dan ook bekend met het aanmaken van dossiers, het klaarleggen van processtukken, het aannemen van de telefoon en de postverwerking. Rachel is nu klaar voor een nieuwe uitdaging en wil graag een ondersteunende functie gaan bekleden binnen de advocatuur. 

Rachel is een rustige, representatieve dame. Ze verricht haar werkzaamheden met een verantwoordelijkheidsgevoel en is zeer accuraat. Ze is dan ook perfectionistisch en dat is terug te zien in het werk dat ze levert. Rachel is betrouwbaar en een echte doorzetter; als ze iets wil, gaat ze ervoor. Ten slotte heeft ze een zeer vriendelijke en collegiale houding. 

Rachel heeft een maand opzegtermijn en is fulltime beschikbaar. Ze heeft een salarisindicatie van € 2.300,- bruto per maand.

location_onRotterdam createWO person24 jaar
Cindy is een Juridisch Secretaresse met een aantal jaren ervaring in de ondersteuning. Ze is momenteel werkzaam als Juridisch Secretaresse op de sectie Fiscaal Recht bij een middelgroot advocatenkantoor. Cindy is dan ook goed bekend met de algehele secretariële werkzaamheden maar ook met het opleiden en begeleiden van stagiaires. Cindy voelt zich uitstekend op haar plek binnen de advocatuur, maar helaas loopt het werk voor ondersteunende krachten terug bij haar huidige werkgever. Dit is dan ook de reden dat Cindy weer openstaat voor een mooie uitdaging binnen de advocatuur.

Cindy is een vrolijke en sprankelende jongedame. Ze is erg sociaal en heeft een initiatiefrijke houding. Ze pakt nieuwe zaken snel op en gaat pas naar huis als het werk af is. Verder is zij gewend om nauwkeurig te werk gaan en kan ze goed overweg met advocaten. Met Cindy haalt u een loyale dame binnen die hart voor de zaak heeft.

Cindy is per februari beschikbaar voor 4 dagen per week.

Salarisindicatie: € 3.125,- bruto op fulltime basis.  

location_onLeiden createMBO person30 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Gina is een ervaren Notarisklerk Onroerend Goed. Haar carrière als Notarisklerk is begonnen bij een klein notariskantoor. Na jaren trouwe dienst, heeft zij een overstap gemaakt naar een groot advocaten- en notarissenkantoor. Hier heeft Gina veel ervaring op kunnen doen binnen de Onroerend Goed praktijk. Ze is dan ook zeer goed in staat om zelfstandig dossiers te behandelen voor particulieren en kleine ondernemingen. Momenteel werkt Gina bij een middelgroot notariskantoor, waar ze zich niet helemaal op haar plek voelt. Dit heeft vooral te maken met de werkwijze van het kantoor. Ze staat dan ook open voor een nieuwe uitdaging bij een leuk notariskantoor met een adviserende praktijk.

Gina is een vriendelijke en sociale dame. Ze heeft veel levenservaring opgedaan en weet precies wat ze wil. Haar haart ligt binnen het notariaat en hier wil ze het liefst zo lang mogelijk in blijven werken. Verder heeft ze heeft een goede band met collega’s en kan ze altijd goed met iedereen overweg.

Gina heeft één maand opzegtermijn en is beschikbaar voor 4 dagen per week.

Salarisindicatie: € 3.550,- bruto op fulltime basis (37,5 uur).

location_onLeiden createHBO person62 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven