“Luister naar jouw gevoel. Ga je met veel positieve energie naar huis en heb je zin in de volgende werkdag? Dan zit je goed op je plek.
Zodra je regelmatig moe en uitgeput naar huis gaat, is het tijd om na te denken over jouw positie.”

 

Ik haal mijn energie uit het realiseren van de perfecte match tussen opdrachtgever en kandidaat. Door mijn ruime werkervaring als Juridisch Consultant en mijn praktijkervaring binnen de juridische branche, heb ik een groot kandidaten- en klantenbestand opgebouwd en weet ik exact hoe de juridische branche in elkaar steekt. De combinatie van mijn persoonlijke manier van werken en mijn juridische achtergrond, is wat mij onderscheidt van anderen.

Op zoek naar een nieuwe collega?


Naast het realiseren van de perfecte match tussen kandidaat en opdrachtgever, ben ik ook uw kennispartner. Ik houd trends en ontwikkelingen goed in de gaten, zodat ik u van belangrijke informatie kan voorzien. Tijdens een persoonlijke kennismaking vergaar ik veel informatie. Vervolgens ga ik in beraad met mijn ervaren collega’s, zodat wij alleen de allerbeste kandidaten aan u voorstellen. Dit voorkomt vele tijdrovende momenten, waarop u meerdere kandidaten spreekt die niet goed aansluiten op uw vacature.

 

Indien u interesse heeft in de dienstverlening die ik u te bieden heb, kom ik graag eens bij u langs op kantoor om de mogelijkheden te bespreken (indien gewenst een online afspraak). Samen met u kijk ik waar er precies behoefte aan is binnen uw organisatie. Het gaat uiteraard niet alleen om het cv, maar ook om de persoon achter een cv. Vervolgens leg ik een aantal profielen aan u voor, zodat u een helder overzicht krijgt van welke kandidaten wij dagelijks spreken. Een kennismaking is uiteraard geheel vrijblijvend.

Op zoek naar een nieuwe baan?


Tijdens een persoonlijk en informeel kennismakingsgesprek, breng ik helder in kaart waar jouw wensen en ambities liggen. Alléén dan, weet ik wat er echt bij jou past. Vervolgens ga ik een aantal organisaties spreken die aansluiten op jouw wensen. Indien ze geïnteresseerd zijn, stel ik een profiel op waarin jouw belangrijkste kenmerken naar voren komen. Ik sta in direct contact met de juiste personen, waardoor jouw profiel niet onderop, maar juist bovenop de stapel komt te liggen.

 

Door mijn afgeronde bachelor Rechten en mijn praktijkervaring binnen de juridische branche, weet ik exact hoe de juridische branche in elkaar steekt. De combinatie van mijn persoonlijke manier van werken en mijn juridische achtergrond, onderscheidt mij van anderen consultants.


Vacatures

Ben jij die intelligente Paralegal met een aantal jaar werkervaring binnen het notariaat? Ben je een harde werker en vind je het belangrijk dat je wordt gewaardeerd voor het werk dat je levert? Dan kom ik graag met jou in contact! Voor een gemoedelijk, middelgroot notariskantoor ben ik namelijk op zoek naar een Paralegal die de sectie Ondernemingsrecht komt versterken. Het dynamische team van medewerkers kan niet wachten om jou te verwelkomen.

access_timeParttime location_onDen Haag euro_symbol€2.500 tot €4.200

Je hebt recent de Master Notarieel Recht afgerond en oriënteert je nu op de volgende stap in jouw carrière. Je wilt liever niet naar een groot kantoor, maar ook niet naar een klein kantoor. Een middelgroot, modern notariskantoor waar een prettige werksfeer heerst, is precies wat jij zoekt. Herken jij jezelf hierin? Dan kom ik graag met jou in contact! Voor één van de leukste notariskantoren in Den Haag zijn wij namelijk op zoek naar een Junior Kandidaat-Notaris Familierecht.

access_timeFulltime location_onDen Haag euro_symbol€2.700 tot €5.000
Je hebt recent je opleiding afgerond en wilt graag aan de slag als Juridisch Secretaresse binnen de advocatuur. Het liefst in een hecht team met enthousiaste collega's en een fijne werksfeer, waar jij jezelf kunt ontwikkelen. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onDen Haag euro_symbol€2.200 tot €3.000
Door jouw sprankelende persoonlijkheid weet jij de specialisten altijd zo goed mogelijk te ondersteunen. Je vindt het belangrijk om een afwisselend takenpakket te krijgen en om veel contact te hebben met cliënten en collega’s. Uiteraard binnen een prettige werkomgeving waar een fijne werksfeer heerst. Herken jij jezelf hierin? Dan ben jij de Junior Notarieel Secretaresse/Secretaris naar wie ik op zoek ben!
 

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.200 tot €3.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Cindy is een Notarieel Secretaresse met ruim vijf jaar ervaring bij hetzelfde notariskantoor. Ze is dan ook goed bekend met ondersteunende werkzaamheden voor de secties Onroerend Goed, Familierecht en Ondernemingsrecht. Na het afronden van haar haar opleiding tot secretaresse heeft ze aantal tijdelijke functies bekleed binnen de zakelijke dienstverlening. Tijdens deze periode heeft ze ontdekt dat haar hart ligt bij een functie als secretaresse. Na de recessie, kreeg ze kans om bij haar huidige werkgever als notarieel secretaresse aan de slag te gaan. Deze heeft ze dan ook met beide handen aangepakt. Helaas is hier wegens bedrijfseconomisch redenen momenteel sprake van een reorganisatie. Vol enthousiasme verlangt Cindy nu naar een functie als Notarieel Secretaresse bij een notariskantoor.

Cindy is een representatieve dame met een spontaan voorkomen. Collega’s omschrijven haar als een lief persoon die graag hard werkt. Ze is zeer klantgericht en weet aan negatieve omstandigheden een positieve draai te geven. Ten slotte is Cindy energievol en met haar gedreven instelling zet ze zich altijd voor de volle 100% in!

Cindy is per direct beschikbaar voor 4 dagen per week.

Salarisindicatie: € 3.000,- bruto op fulltime basis. 

location_onDen Haag createMBO person38 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Nina is een Kandidaat-Notaris gespecialiseerd in het Ondernemingsrecht. Ze is nu ruim drie jaar werkzaam bij een groot advocaten-en notariskantoor als Kandidaat-Notaris Ondernemingsrecht en heeft recent de beroepsopleiding afgerond. Ze geeft advisering op het gebied van herstructureringen door grensoverschrijdende fusies, overnames, splitsingen en omzettingen. Tijdens haar studie heeft ze tevens twee stages gelopen bij grote kantoren op Ondernemingsrecht, Familierecht en Commercieel Vastgoed. Nina heeft het heel erg naar haar zin en zit in een leuk team. Echter bij haar huidige kantoor maakt ze heel veel overuren. Nina wil bewust een stap maken om minder uren te werken, zodat ze meer tijd voor haar zelf heeft. Het Ondernemingsrecht ligt Nina het meeste en hier wil ze dan ook graag mee verder.

Nina is een vlotte jongedame. Ze komt erg professioneel en zakelijk over en is communicatief sterk. Ze is het gewend om in teamverband aan projecten te werken, maar kan ook goed zelfstandig te werk gaan. Nina is een spontane dame, ze is een gezellige factor binnen het team en heeft een flexibele houding.

Nina heeft een maand opzegtermijn en is fulltime beschikbaar.

Salarisindicatie: € 4.500,- bruto op fulltime basis (in overleg).

location_onDen Haag createWO person26 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000
Meer kandidaten weergeven