“Luister naar jouw gevoel. Ga je met veel positieve energie naar huis en heb je zin in de volgende werkdag? Dan zit je goed op je plek.
Zodra je regelmatig moe en uitgeput naar huis gaat, is het tijd om na te denken over jouw positie.”

 

Ik haal mijn energie uit het realiseren van de perfecte match tussen opdrachtgever en kandidaat. Door mijn ruime werkervaring als Juridisch Consultant en mijn praktijkervaring binnen de juridische branche, heb ik een groot kandidaten- en klantenbestand opgebouwd en weet ik exact hoe de juridische branche in elkaar steekt. De combinatie van mijn persoonlijke manier van werken en mijn juridische achtergrond, is wat mij onderscheidt van anderen.

Op zoek naar een nieuwe collega?


Naast het realiseren van de perfecte match tussen kandidaat en opdrachtgever, ben ik ook uw kennispartner. Ik houd trends en ontwikkelingen goed in de gaten, zodat ik u van belangrijke informatie kan voorzien. Tijdens een persoonlijke kennismaking vergaar ik veel informatie. Vervolgens ga ik in beraad met mijn ervaren collega’s, zodat wij alleen de allerbeste kandidaten aan u voorstellen. Dit voorkomt vele tijdrovende momenten, waarop u meerdere kandidaten spreekt die niet goed aansluiten op uw vacature.

 

Indien u interesse heeft in de dienstverlening die ik u te bieden heb, kom ik graag eens bij u langs op kantoor om de mogelijkheden te bespreken (indien gewenst een online afspraak). Samen met u kijk ik waar er precies behoefte aan is binnen uw organisatie. Het gaat uiteraard niet alleen om het cv, maar ook om de persoon achter een cv. Vervolgens leg ik een aantal profielen aan u voor, zodat u een helder overzicht krijgt van welke kandidaten wij dagelijks spreken. Een kennismaking is uiteraard geheel vrijblijvend.

Op zoek naar een nieuwe baan?


Tijdens een persoonlijk en informeel kennismakingsgesprek, breng ik helder in kaart waar jouw wensen en ambities liggen. Alléén dan, weet ik wat er echt bij jou past. Vervolgens ga ik een aantal organisaties spreken die aansluiten op jouw wensen. Indien ze geïnteresseerd zijn, stel ik een profiel op waarin jouw belangrijkste kenmerken naar voren komen. Ik sta in direct contact met de juiste personen, waardoor jouw profiel niet onderop, maar juist bovenop de stapel komt te liggen.

 

Door mijn afgeronde bachelor Rechten en mijn praktijkervaring binnen de juridische branche, weet ik exact hoe de juridische branche in elkaar steekt. De combinatie van mijn persoonlijke manier van werken en mijn juridische achtergrond, onderscheidt mij van anderen consultants.


Beoordelingen

Geen bericht.
- Anoniem
Snelle reactie; prettige manier van communiceren en deskundig.
- Martha
Geen bericht.
- M
Geen bericht.
- Anoniem
Geen bericht.
- Anoniem
Geen bericht.
- Anoniem
Geen bericht.
- Gina
-
- Anoniem
Compliment! Michelle weet absoluut waar ze het over heeft. Ze stelde me heel erg op mijn gemak en combineert professionaliteit met betrokkenheid.
- Anoniem
Geen bericht.
- Anoniem
Ik heb het gevoel dat ik via Extra talent zeker aan een nieuwe baan kan gaan komen. Naar mijn idee zit Michelle er echt bovenop.
- Cora
Geen bericht.
- Anoniem
Geen bericht.
- Anoniem
Prima!
- Anoniem
Top!
- Anoniem
Geen bericht.
- Anoniem
Ik vond het een fijn, gezellig en informatief gesprek
- Eva
Geen bericht.
- Anoniem
Geen bericht.
- Anoniem
Geen bericht.
- Anoniem
Geen bericht.
- Anoniem
Geen bericht.
- Anoniem