Michelle Mourik

workConsultant Juridisch
location_cityRotterdam

phone06 221 38 267
linkedin.com/in/michelle-mourik
Michelle Mourik

Vacatures

Notarieel Secretaresse bij modern notariskantoor - Rotterdam

Je hebt al enige ervaring op mogen doen als Notarieel Secretaresse en bent klaar om je verder te ontwikkelen binnen het notariaat. Bij dit kleine notariskantoor krijg je veel verantwoordelijkheid en ga je fungeren als een belangrijke schakel op de sectie Ondernemingsrecht. Als jij het wel ziet zitten om deel uit te maken van een hecht team van specialisten, dan ben jij de Notarieel Secretaresse naar wie ik op zoek ben!  

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.500 tot €3.000

Junior Juridisch Secretaresse - Rotterdam

Met jouw proactieve houding ben jij diegene die ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt. Het liefst neem jij zoveel mogelijk werk uit handen, om op die manier de partners en de advocaten te ontzorgen. Bij dit grote advocatenkantoor krijg je naast de algehele secretariële taken de kans om ook inhoudelijke werkzaamheden te verrichten. Je krijgt een grote mate van zelfstandigheid, maar tegelijkertijd heb je de mogelijkheid om te sparren met je collega’s. Ben je nu al nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.200 tot €3.000

Juridisch Secretaresse bij een internationaal advocatenkantoor - Rotterdam

Je hebt al ervaring op mogen doen als Juridisch Secretaresse en bent nu klaar voor een nieuwe uitdaging. Bij dit internationale advocatenkantoor ben jij het stralende middelpunt! Je weet van aanpakken en met jouw secretariële skills lever je uitstekend werk voor de partners. Dit doe je niet alleen, maar met een hecht team van secretaresses die je met open armen zullen ontvangen. Ben je nu al nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.200 tot €2.800

Juridisch Secretaresse bij een schadebehandelaar - Rotterdam

Je hebt al ervaring op mogen doen als Juridisch Secretaresse en bent nu klaar voor de overstap naar een internationale organisatie. Bij dit kantoor wordt een ondernemende instelling gewaardeerd en gestimuleerd. De moderne en tegelijkertijd authentieke sfeer zal ervoor zorgen dat je je meteen thuis voelt. Bovendien staan er vijf secretaresses klaar om jou te verwelkomen in het team. Ben je nu al nieuwsgierig? Lees dan verder.

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.200 tot €3.000
Meer vacatures weergeven