Michelle Mourik

workConsultant Juridisch
location_cityRotterdam

phone06 221 38 267
linkedin.com/in/michelle-mourik
Michelle Mourik

Van Rotterdam en van Juridisch. Met haar Bachelor Rechten op zak weet Michelle meer dan genoeg van haar label Juridisch. Hierdoor kent zij super snel van zowel kandidaten als opdrachtgevers de wensen en behoeften van binnen en buiten. Sterker nog: Michelle kwam zelf ooit als juridisch kandidaat voor een opdrachtgever van Extra Talent op gesprek. Dat ging zo goed dat ze besloot bij ons intern te blijven! Wil jij het beste resultaat in jouw volgende carrièrestap? Dan is Michelle de aangewezen persoon om jou daar bij te helpen!

Vacatures

Juridisch Secretaresse voor modern advocatenkantoor - Rotterdam

Met jouw stralende persoonlijkheid neem je graag het werk van anderen uit handen. Je hebt al ervaring als Juridisch Secretaresse en bent nu klaar voor de volgende stap in je carrière. Als jij jezelf wel ziet werken in een hecht team van specialisten, dan ben jij naar wie ik op zoek ben!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.400 tot €3.200

Notarieel Medewerker voor toegankelijk notariskantoor - Rotterdam

Wil jij een belangrijke schakel gaan vormen binnen een middelgroot notariskantoor? Dat kan! Voor een modern notariskantoor in de gezellige binnenstad van Rotterdam ben ik namelijk op zoek naar een Notarieel Medewerker. Jouw enthousiaste collega’s staan al klaar om jou te verwelkomen in het team! Ben je nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.500 tot €3.000

Junior Notarieel Secretaresse voor gemoedelijk notariskantoor - Rotterdam

Met jouw sprankelende persoonlijkheid weet je de specialisten zo goed mogelijk te ondersteunen. Je hebt namelijk al enige ervaring binnen het notariaat en bent nu klaar om je verder te ontwikkelen bij een gemoedelijk notariskantoor. Als jij het wel ziet zitten om deel uit te maken van een hecht team, dan ben jij de Junior Notarieel Secretaresse naar wie ik op zoek ben!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.200 tot €3.000

Notarieel Secretaresse bij modern notariskantoor - Rotterdam

Je bent momenteel werkzaam als Notarieel Secretaresse en bent klaar om jezelf verder te ontwikkelen binnen het notariaat. Bij dit kleine en gemoedelijke notariskantoor krijg je veel verantwoordelijkheid, en ga je fungeren als een belangrijke schakel op de sectie Ondernemingsrecht. Als jij het wel ziet zitten om deel uit te maken van een hecht team van specialisten, dan ben jij de persoon naar wie ik op zoek ben! 

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Rachel (Juridisch Secretaresse)

Rachel heeft in 2016 haar hbo-opleiding Rechten studie succesvol afgerond. Tijdens deze studie heeft ze een meeloopstage gelopen. Hier heeft ze administratieve en inhoudelijke werkzaamheden verricht, zoals het inlezen van dossiers en het schrijven van processtukken. Daarnaast heeft ze stage-ervaring op kunnen doen bij een advocatenkantoor. Bij dit kantoor was ze verantwoordelijk voor de algemene secretariële en administratieve werkzaamheden. Ze is dan ook bekend met het aanmaken van dossiers, het klaarleggen van processtukken, het aannemen van de telefoon en de postverwerking. Rachel is nu klaar voor een nieuwe uitdaging en wil graag een ondersteunende functie gaan bekleden binnen de advocatuur. 

Rachel is een rustige, representatieve dame. Ze verricht haar werkzaamheden met een verantwoordelijkheidsgevoel en is zeer accuraat. Ze is dan ook perfectionistisch en dat is terug te zien in het werk dat ze levert. Rachel is betrouwbaar en een echte doorzetter; als ze iets wil, gaat ze ervoor. Ten slotte heeft ze een zeer vriendelijke en collegiale houding. 

Rachel heeft een maand opzegtermijn en is fulltime beschikbaar. Ze heeft een salarisindicatie van € 2.300,- bruto per maand.

location_onRotterdam createWO person24 jaar
Meer kandidaten weergeven