Quintijn Kuijpers

workConsultant Office
location_cityRotterdam

phone06-10516556
linkedin.com/in/quintijn-kuijpers
Quintijn Kuijpers

Van Office en van Rotterdam. Quintijn speelt basgitaar in zijn vrije tijd, maar probeert tijdens het werk ook de juiste snaren te raken, alleen dan bij zijn kandidaten. Dankzij zijn achtergrond in de HR weet hij veel af van de functies waar hij in bemiddelt en heeft hij meer dan genoeg mensenkennis opgedaan. Zo weet Quintijn keer op keer een passende uitdaging te vinden voor zijn kandidaten, in een werkomgeving waar zij niet uit de toon vallen.

Vacatures

Recruiter/HR Medewerker

Het zijn twee functies waar een fulltime baan uit gecreëerd kan worden, maar in deze dynamische functie ben jij verantwoordelijk voor allebei! Daarbij ga je aan de slag in een internationale organisatie die een groot scala aan producten levert over de hele wereld.

access_timeFulltime location_onDen Haag euro_symbol€2.800 tot €3.200

Commercieel Medewerker Binnendienst

Als Commercieel Medewerker Binnendienst weet jij als geen ander dat klantencontact van cruciaal belang is. Jouw inspanningen zorgen ervoor dat de klanten de service en het advies krijgen waar ze naar zoeken. Een mooie uitdaging als jouw werkgever zich specialiseerde in het onderhoud van industrieel gereedschap!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.200 tot €2.700

Commercieel Medewerker Binnendienst

Jij weet dat, voor de klant, een huis meer is dan een gebouw. Jij snapt heel goed wat de klant wil en weet dat hoe beter het contact met de klant is, hoe groter de kans op succes. Daarom is dit de baan voor jou!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.100 tot €2.600

Medewerker Technisch Onderhoud

Als advocatenkantoor is het belangrijk dat je vertrouwen uitstraalt naar je klanten. Dit doe je niet alleen door de service, maar ook het pand zelf moet professionaliteit en betrouwbaarheid uitstralen. En jij als Medewerker Technisch onderhoud zorgt ervoor dat het gebouw deze uitstraling beklijfd.

 

access_timeFulltime location_onDen Haag euro_symbol€3.000 tot €3.250
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Pauline (Commercieel Medewerker Binnendienst)

Pauline is een gedreven jongedame die orde schept op de Commerciële Binnendienst. Door haar inzet is zij bij haar voormalige stageplek begonnen als Commercieel Medewerker. Hier kreeg zij na verloop van tijd een leidinggevende functie. Hier was zij verantwoordelijk voor het contact met een van de grootste klanten van de organisatie! Momenteel is Pauline werkzaam als Commercieel Medewerker bij een elektrotechnische installateur. Hier is zij, naast de administratieve werkzaamheden, ook verantwoordelijk voor de planning van de monteurs.

Pauline is ambitieus, komt bescheiden over en is gepassioneerd over haar werk. Haar leidinggevende zag haar potentie en heeft haar verantwoordelijk gemaakt voor het inplannen van de servicetechnici. Pauline is op zoek naar nieuwe werkomgeving waar zij de volgende stap in haar carrière kan maken. Ze voelt zich het prettigst in een open cultuur, waar ze kan laten zien wat ze waard is.

Pauline heeft opzegtermijn van een maand en een bruto salarisindicatie van € 2.800,- op basis van een 40-urige werkweek.

location_onRotterdam createHBO person28 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Cloe (HR Medewerker)

Cloe is een vrolijke jongedame met een hart voor de medewerkers en veel ervaring op het gebied van HR. Na de havo heeft zij ervoor gekozen om, in plaats van een tussenjaar, een sprintopleiding tot Directiesecretaresse te volgen. Deze opleiding heeft Cloe afgerond, maar ze merkte dat deze functie niet bij haar paste; al snel kwam zij erachter dat HR het vakgebied was waar zij zich graag verder in wilde ontwikkelen. Cloe kreeg na afloop van haar HR-stage een contract aangeboden als HR Medewerker. Na een maand werkzaam te zijn kwam het bedrijf terecht in meerdere reorganisaties en uiteindelijk een faillissement met een overname. Tijdens deze periode was ze de enige HR Medewerker.

Cloe is empathisch, sociaal en een harde werker. Ze stond klaar voor al haar collega’s in een onzekere tijd en adviseerde hen bij alle vragen die zij hadden op HR-gebied. Cloe is op zoek naar een nieuwe plek waar zij zich verder kan ontwikkelen en kan samenwerken in een team.

Cloe heeft een opzegtermijn van een maand, is voor 32 tot 40 uur in de week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.600,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onRotterdam createHBO person24 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Charlanna (HR Medewerker)

Charlanna is een zeer gedreven dame met een passie voor het HR-vak. Vanuit het vmbo is zij doorgestroomd naar het mbo, om vervolgens in 2018 haar studie Human Resource Management af te ronden. Tijdens de hbo-opleiding heeft Charlanna stage gelopen bij verschillende type bedrijven: van een kleinere non-profit organisatie tot een grote multinational. Na het afronden van haar opleiding is zij gestart bij een retailorganisatie, waar zij geholpen heeft bij het implementeren van AFAS profit. Dit deed zij door het testen van de software en het geven van feedback waar nodig. Daarnaast hielp Charlanna medewerkers met HR gerelateerde vraagstukken en was zij verantwoordelijk voor alle administratieve taken rondom in-, door- en uitstroom.

Charlanna is leergierig, ambitieus en weet haar standpunt goed onder woorden te brengen. Op communicatief gebied straalt zij kalmte uit en weet ze haar eigen idee goed over te brengen. Tijdens haar werkzaamheden heeft ze laten zien dat ze nauwkeurig te werk kan gaan.

Charlanna is per direct beschikbaar voor 32 tot 40 uur per week en heeft een salarisindicatie van € 2.300,- bruto per maand, op basis van een fulltime dienstverband.

location_onRotterdam createHBO person28 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Charyl (HR Medewerker)

Vanaf het moment dat je met Charyl in gesprek raakt spat haar enthousiasme van haar af. Charyl kwam voor het eerst in aanraking met HR binnen een organisatie die op het punt stond te fuseren. Hierdoor heeft zij gezien wat de gevolgen van een fusie zijn en wat er voor nodig is om dit goed te laten verlopen. Daarbij is ze in deze periode in aanraking geweest met de verschillende administratieve taken die horen bij het HR werkveld. Na een paar jaar gewerkt te hebben bij een energie bedrijf (waar ze gebruik maakte van AGILE werken en ze dagelijks klanten ondersteunde met de vragen die zij hadden), wil Charyl nu graag weer aan de slag in een HR-team, zodat ze de vaardigheden die ze de afgelopen jaren heeft geleerd kan toepassen in het vakgebied waar haar passie ligt.

Charyl is vrolijk, optimistisch en empathisch. Tijdens haar werkzaamheden heeft ze collega’s mentaal ondersteund in moeilijke transitieperiodes en heeft en de positieve kant van een hectische situatie helpen inzien.

Charyl is per direct beschikbaar voor 32-40 uur per week en heeft een salarisindicatie van €2.200,- bruto per maand (o.b.v 40 uur per week).

location_onRotterdam createMBO person24 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Meer kandidaten weergeven