Quintijn Kuijpers

workConsultant Office
location_cityRotterdam

phone06-10516556
linkedin.com/in/quintijn-kuijpers
Quintijn Kuijpers

Vacatures

HR Medewerker

Dankzij jouw geweldige manier van communiceren is het contact onderhouden met verschillende lagen van de organisatie geen enkel probleem voor jou. Jij bent de persoon die voor de nieuwe én bestaande medewerkers zorgt, en dit doe jij met liefde! Omschrijf ik jou nu? Lees dan snel verder, want dan is dit de uitdaging die jij zoekt.

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.000 tot €2.400

Customer Service Medewerker

Is er iets wat jou meer voldoening geeft dan een tevreden klant? Natuurlijk niet! Jij weet als geen ander hoe jij wensen omzet in realiteit en doet er alles aan om dit voor elkaar te krijgen. Ben jij klaar voor jouw nieuwe uitdaging? Dan ben jij de Customer Service Medewerker die ik zoek!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.300 tot €2.600

Commercieel Medewerker Binnendienst - Dordrecht

Hoe men zich presenteert, dat intrigeert je. Persoonlijk, maar ook bedrijfsmatig. Dat komt omdat jij heel goed snapt dat commercieel succes weliswaar sterk afhangt van je propositie, maar ook van je contactuele kwaliteiten. Eigenlijk van je hele appearance. Hoe verzorgder die is, des te groter is de kans op succes, daar ben je van overtuigd. Als dit het geval is, dan is dit wat voor jou!

access_timeFulltime location_onDordrecht euro_symbol€2.200 tot €2.600

Accountmanager

Je bent business- en new businesstijger in de voorhoede. Een centrumspits die recht op zijn doel afgaat. ‘Nee’ komt in jouw vocabulaire niet voor en je wilt scoren. Dat zit nou eenmaal in je bloed. Als ik jou nu omschrijf, dan is dit dé baan voor jou!

access_timeFulltime location_onSpijkenisse euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer vacatures weergeven