Quintijn Kuijpers

workConsultant Office
location_cityRotterdam

phone06-10516556
linkedin.com/in/quintijn-kuijpers
Quintijn Kuijpers

Vacatures

Customer Service Medewerker

Waar denk je aan als je Italië voor je haalt? De cultuur? De mensen? Waarschijnlijk denk je aan de overheerlijke Italiaanse keuken. Jouw nieuwe werkgever bouwt keukens in een unieke, Italiaanse stijl, zodat klanten de sfeer van Italië in huis kunnen halen. Als Customer Service Medewerker ga je ervoor zorgen dat niet alleen droomkeukens bezorgd worden, maar ook een lach op het gezicht van jouw klanten!

access_timeFulltime location_onDordrecht euro_symbol€2.200 tot €2.600

Accountmanager

Niets is zo belangrijk als decoratie op het kantoor. Het geeft een pand identiteit en laat een visitekaartje achter bij de mensen die op kantoor komen. Een mooie, unieke omgeving is er niet zomaar. Jij als Accountmanager zorgt er samen met een team collega’s voor dat de klanten op tijd geleverd krijgen wat zij verwachten. 

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.200 tot €2.800

Technisch Commercieel Medewerker

Bij het bouwen van een nieuw huis denken veel mensen aan de isolatie van de muren en het uiterlijk van het pand. Wat vaak vergeten wordt is dat een goede vloerverwarming net zo belangrijk is. In dit laatste is deze organisatie een echte specialist. Ben jij bereid om zowel de klant als de eindgebruiker een degelijk, warm pand te bieden? Dan is dit de baan voor jou!

access_timeFulltime location_onDordrecht euro_symbol€2.800 tot €3.700

Junior Medewerker HR

Mede dankzij jouw accuratesse en advies met betrekking tot personeelszaken weten collega’s precies waar ze aan toe zijn. Dit alles in een internationale werkomgeving. Wil jij deze uitdaging aangaan? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.300 tot €2.800
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Helen (Recruiter)

Helen is een slimme vrouw met ruim vier jaar ervaring in het werven en selecteren van medewerkers. Na in 2010 begonnen te zijn aan haar bachelor Engelse Taal & Cultuur, heeft ze in 2017 haar master afgerond. Met de kennis die zij heeft opgedaan tijdens haar studie is zij begonnen als Business Consultant. Ze was dan ook verantwoordelijk voor niet alleen het vinden van de juiste kandidaten, maar ook het (her)schrijven van vacatures en het helpen van collega’s bij het opstellen van hun tekst. Tijdens haar werkzaamheden kwam ze in aanraking met verschillende disciplines van HR. Zij wil zich dan ook graag ontwikkelen tot een echte HR professional. Helen is op zoek naar een werkomgeving waarin zij samen met collega’s kan sparren en zich verder kan ontwikkelen.

Ontwikkeling en verantwoordelijkheid staan bij Helen hoog in het vaandel. Dit blijkt uit het feit dat zij graag extra taken op zich neemt en ervoor zorgt dat haar werkzaamheden altijd op orde zijn, zowel administratief als in de uitvoering van taken.

Helen is per direct voor veertig uur per week beschikbaar en heeft een bruto salarisindicatie van € 2.500,- per maand.

location_onRotterdam createWO person26 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Cloe (HR Medewerker)

Cloe is een vrolijke jongedame met een hart voor de medewerkers en veel ervaring op het gebied van HR. Na de havo heeft zij ervoor gekozen om, in plaats van een tussenjaar, een sprintopleiding tot Directiesecretaresse te volgen. Deze opleiding heeft Cloe afgerond, maar ze merkte dat deze functie niet bij haar paste; al snel kwam zij erachter dat HR het vakgebied was waar zij zich graag verder in wilde ontwikkelen. Cloe kreeg na afloop van haar HR-stage een contract aangeboden als HR Medewerker. Na een maand werkzaam te zijn kwam het bedrijf terecht in meerdere reorganisaties en uiteindelijk een faillissement met een overname. Tijdens deze periode was ze de enige HR Medewerker.

Cloe is empathisch, sociaal en een harde werker. Ze stond klaar voor al haar collega’s in een onzekere tijd en adviseerde hen bij alle vragen die zij hadden op HR-gebied. Cloe is op zoek naar een nieuwe plek waar zij zich verder kan ontwikkelen en kan samenwerken in een team.

Cloe heeft een opzegtermijn van een maand, is voor 32 tot 40 uur in de week beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.600,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onRotterdam createHBO person24 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Charlanna (HR Medewerker)

Charlanna is een zeer gedreven dame met een passie voor het HR-vak. Vanuit het vmbo is zij doorgestroomd naar het mbo, om vervolgens in 2018 haar studie Human Resource Management af te ronden. Tijdens de hbo-opleiding heeft Charlanna stage gelopen bij verschillende type bedrijven: van een kleinere non-profit organisatie tot een grote multinational. Na het afronden van haar opleiding is zij gestart bij een retailorganisatie, waar zij geholpen heeft bij het implementeren van AFAS profit. Dit deed zij door het testen van de software en het geven van feedback waar nodig. Daarnaast hielp Charlanna medewerkers met HR gerelateerde vraagstukken en was zij verantwoordelijk voor alle administratieve taken rondom in-, door- en uitstroom.

Charlanna is leergierig, ambitieus en weet haar standpunt goed onder woorden te brengen. Op communicatief gebied straalt zij kalmte uit en weet ze haar eigen idee goed over te brengen. Tijdens haar werkzaamheden heeft ze laten zien dat ze nauwkeurig te werk kan gaan.

Charlanna is per direct beschikbaar voor 32 tot 40 uur per week en heeft een salarisindicatie van € 2.300,- bruto per maand, op basis van een fulltime dienstverband.

location_onRotterdam createHBO person28 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Meer kandidaten weergeven