Enisa Hodzic

workConsultant Supply Chain
location_cityBreda

phone06 – 53 61 73 15
linkedin.com/in/enisa-hodzic/
Placeholder

Vacatures

Supply Chain Planner

Jouw nieuwe uitdaging ligt klaar. In deze functie plan je de Supply Chain voor meer dan 50 productielijnen, die samen meer dan een miljoen verpakkingen per dag produceren. Je levert een bijdrage aan de visie en beleid van het bedrijf, maakt planningen, analyseert en communiceert. Klinkt dynamisch? Is het ook! Lees snel verder.

access_timeFulltime location_onEtten-Leur euro_symbol€2.800 tot €3.500

Inkoper

Xièxiè, onthoud dat. Het betekent ‘dank u’ in Mandarijn. Althans, als je de eerste è als een ee uitspreekt en de tweede iets meer als een è. Anders kan het zomaar iets anders betekenen. Dit kan goed van pas komen in deze functie, want je commerciële talenten inzetten in een internationale setting, dat is wat je wilt!

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.500 tot €3.200

Supply Chain Coördinator

Jij bent toe aan de volgende stap in je carrière en gaat voor het optimale resultaat. Ook neem je nooit genoegen met ‘ook goed’ en ga je tot het uiterste om je doelen te bereiken. Zit coördineren je daarnaast in het bloed? Lees dan snel verder over deze functie, waar je het verschil kunt gaan maken in het leven van vele mensen!

access_timeFulltime location_onRegio Oosterhout euro_symbol€2.400 tot €2.800

Supply Chain Coördinator

Je bent een Supply Chain professional die toe is aan een tweede of derde stap in zijn/haar carrière. Jouw rol en expertise bouw je verder uit bij een mooi modebedrijf. Hier krijg je de ruimte om eigen initiatief te tonen en dagelijks de goederenstroom efficiënt te organiseren, van binnenkomst tot aflevering bij de klant. Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onTilburg euro_symbol€2.500 tot €3.600
Meer vacatures weergeven