Jelle van der Pas

workConsultant Financieel
location_cityAmsterdam

phone06 - 51 46 67 92
linkedin.com/in/jelle-van-der-pas
Placeholder

Vacatures

Junior Administratief Medewerker

Als starter ben jij op zoek naar een werkgever die geeft om jouw ontwikkeling. Je mag dan weinig ervaring hebben, maar jouw ambitie om te groeien is enorm! Als jij jezelf herkent in deze omschrijving en klaar bent voor de eerste stap in jouw carrière, dan ben ik op zoek naar jou!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.000 tot €2.300

Controller

Er zijn twee dingen waar jij in uitblinkt: cijfers en communicatie. In deze functie krijg je de kans om beiden te gebruiken en de financiële afdeling van deze organisatie naar een hoger niveau te tillen. Weet jij dit voor elkaar te krijgen? Dan word je hier natuurlijk extra voor beloond, met een bonus die wel op zou kunnen lopen tot twee extra maandsalarissen! Lees snel verder en reageer.

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€3.200 tot €4.500

Financieel Administratief Medewerker

De drukte neemt weer toe na de feestdagen en dat betekent dat een extra paar handen nodig zijn bij dit accountantskantoor! Ben jij niet bang voor een uitdaging en wil je samenwerken met collega’s die even ambitieus zijn als jij? Dan is dit wellicht de baan waar je naar op zoek bent.

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.600 tot €3.200

Financieel Administrateur

Wat is er net zo belangrijk als een functie waar jij je in kunt bewijzen? Juist! Een goede beloning voor jouw harde werk. Bij dit advocatenkantoor in Amsterdam hoef je je daar geen zorgen om te maken, want de arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend! Ben jij de Financieel Administrateur die binnen een gezellig en gedreven team past? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€3.700 tot €4.500
Meer vacatures weergeven