Sterre Wessels

workConsultant Supply Chain
location_cityRotterdam

phone06 – 58 80 04 54
linkedin.com/in/sterre-wessels
Placeholder

Vacatures

Junior Inkoper

Je bent iemand die het leuk vindt om te onderhandelen, of dit nou bij een spelletje Monopoly is of wie van jullie de afwas moet doen. Je sleept er op een slimme en tactische manier een goede deal uit! Durf je dit in professioneel verband te gaan doen? Lees dan snel verder.

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.300 tot €2.800

Voorraadbeheerder

Ben jij een toffe peer? Lees dan deze vacature over voorraadbeheer. Het is namelijk een functie vol uitdaging bij een groot AGF-bedrijf. Groenten en fruit dus! Wat deze functie zo gaaf maakt is de snelle doorlooptijd van het product. Je kunt vers product immers maar korte tijd goed bewaren. Het realiseren van weinig dode voorraad is waar jij je hard voor maakt! Letterlijk en figuurlijk.

access_timeFulltime location_onBarendrecht euro_symbol€2.800 tot €3.600

Supply Chain Planner FMCG

Ready, set, go! In dit bedrijf bewegen de voorraden snel, erg snel! Meer dan 200 winkels bevoorraden is geen gemakkelijke taak. Maar daar deinst hier niemand voor terug. Ben jij net afgestudeerd en wil je de beste uitdaging aangaan die je na je studie kunt pakken? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRegio Drechtsteden euro_symbol€2.500 tot €3.200

Hbo Starter Supply Chain

Met jouw diploma op zak ben jij klaar om je eerste stap te zetten binnen de Supply Chain. Het liefst doe je dit bij een organisatie die geeft om de ontwikkeling van haar medewerkers, want dan ben je verzekerd van een extra goede start! In deze functie ga jij leren Supply Chain processen te coördineren, beheren en verbeteren. Lijkt dit jou wel wat? Dan is dit de kans voor jou!

access_timeFulltime location_onRegio Rotterdam euro_symbol€2.000 tot €2.400
Meer vacatures weergeven