Sterre Wessels

workConsultant Supply Chain
location_cityRotterdam

phone06 – 58 80 04 54
linkedin.com/in/sterre-wessels
Sterre Wessels

Van Rotterdam en van Supply Chain. Vijf sterre(n), dat is wat deze consultant verdient! Lachen, gieren en brullen doet Sterre het liefst tegelijk, en dat maakt haar de perfecte persoon voor een gezellig gesprek. Dankzij haar interesse in mensen kent zij haar kandidaten binnen no time door en door. Zij begrijpt dat jij bepaalde wensen hebt en dat motiveert haar net dat beetje extra om een baan te vinden die hier volledig aan voldoet. 

Vacatures

Supply Chain Specialist

Word jij ook helemaal enthousiast van natuurlijke producten en vervul jij het liefst al je huishoudelijke bezigheden met producten die goed zijn voor de wereld? Lees dan snel verder, want deze organisatie produceert duurzame en natuurlijke was- en reinigingsproducten, en zoekt een Supply Chain Specialist zoals jij!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€3.500 tot €4.000

Voorraadbeheerder

Eet jij ook het liefst een vers wit boterhammetje met hagelslag in de ochtend? Of ga je liever voor een bakje gezonde ontbijtgranen? Deze organisatie produceert beiden en is op zoek naar een echte foodie als Voorraadbeheerder. Lees snel verder voor meer informatie!

access_timeFulltime location_onUtrecht euro_symbol€2.500 tot €2.900

Business Analist

Noem jij tomaten net zoals de fransen ‘pomme d’amour’? Jij houdt van alle traditionele Italiaanse gerechten met een heerlijke tomatensaus of waardeert een ouderwets, Hollands tomatensoepje met balletjes. Als dat het geval is, lees dan snel verder, want deze tomatengigant is op zoek naar een liefhebber zoals jij!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.500 tot €3.100

Inkoper

Ben jij helemaal thuis in de tuinbouwsector? Als jij schriften vol creatieve en innovatieve ideeën hebt, en kunt onderhandelen als de beste, lees dan snel verder. Deze baanbrekende organisatie is namelijk op zoek naar een Inkoper zoals jij!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.500 tot €3.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Shivani (Inkoper)

Shivani heeft ruim acht jaar ervaring binnen de inkoopbranche. Ze heeft grote stappen gemaakt van operationeel tot technisch inkoper. Het laatste jaar is zij werkzaam bij een technisch productiebedrijf. Hier is zij verantwoordelijk voor het inkopen van technische componenten en machineonderdelen. Omdat Shivani haar kennis blijven ontwikkelen en dit binnen haar huidige werkomgeving niet mogelijk is, staat zij open voor een nieuwe uitdaging. Ze wilt graag onderdeel zijn van een informele organisatie waar zij de kans krijgt om zichtzelf verder te ontplooien.

Shivani is een enthousiaste en gemotiveerde dame, die nieuwe dingen snel eigen maakt. Dit blijkt uit het feit dat zij niet stopt tot ze de benodigde informatie volledig in praktijk kan toepassen. Zo had zij bij haar vorige werkgever een compleet nieuw ERP-systeem binnen no-time onder de knie en heeft zij technische tekeningen leren lezen. Hier baseert zij haar inkooporders op. Shivani is zelfstandig en een echte doorzetter. Daarnaast beschikt zij over een sterk analytisch denkvermogen en is collegiaal ingesteld.

Shivani is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €3.500,- bruto per maand.

location_onDen Haag createHBO person35 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven