Sterre Wessels

workConsultant Supply Chain
location_cityRotterdam

phone06 – 58 80 04 54
linkedin.com/in/sterre-wessels
Sterre Wessels

Van Rotterdam en van Supply Chain. Vijf sterre(n), dat is wat deze consultant verdient! Lachen, gieren en brullen doet Sterre het liefst tegelijk, en dat maakt haar de perfecte persoon voor een gezellig gesprek. Dankzij haar interesse in mensen kent zij haar kandidaten binnen no time door en door. Zij begrijpt dat jij bepaalde wensen hebt en dat motiveert haar net dat beetje extra om een baan te vinden die hier volledig aan voldoet. 

Vacatures

Hbo Starter Supply Chain

Elke keer in de supermarkt vraag je je het toch af: waar komen al die producten nou vandaan? Wie sorteert, verpakt en vervoert de producten? Deze organisatie is een echte marktleider als het gaat om de distributie van voedingsmiddelen. Heb jij net je hbo-diploma op zak en kan je niet wachten om een kijkje achter de schermen te nemen? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.300 tot €2.700

Supply Chain Medewerker

Heb jij net je hbo-diploma op zak, en heb jij tijdens stages ervaring opgedaan binnen de techniek en procesoptimalisatie? Dat komt dan goed uit, want deze organisatie op zoek naar een Supply Chain Medewerker met een frisse blik op verschillende processen. Lees snel verder, want dit is de volgende stap in jouw carrière!

access_timeFulltime location_onZoetermeer euro_symbol€2.400 tot €3.000

Inkoper

Heb jij affiniteit met de techniek en chemie, en heb jij al een aantal jaren inkoopervaring op je cv staan? Lees dan snel verder, want deze organisatie is op zoek naar een Inkoper zoals jij!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€3.000 tot €3.500

Productieplanner

Ben jij klaar voor de volgende stap in je Supply Chain carrière? Mooi, want die heb ik mogelijk gevonden! Jij hebt al heel wat ervaring opgedaan in de technische branche en hebt een fascinatie voor de scheepsbouw. Lees snel verder, want deze internationale gigant in de scheepsbouw is op zoek naar jou!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€3.200 tot €3.700
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Merijn (WO Starter Supply Chain)

Merijn studeert aankomende zomer officieel af en is daarmee in het bezit van zijn WO-diploma. Door het brede karakter van zijn bachelor in Bedrijfskunde heeft Merijn een brede kijk op verschillende Logistieke- en Supply Chain processen. Naast zijn studie is hij werkzaam geweest bij een internationale handelsorganisatie, waar hij onder andere een Excel-tool heeft geïmplementeerd voor de importheffingen. Tevens is hij hier verantwoordelijk voor het verwerken van de import- en exportdocumenten. Nu Merijn op het punt staat om zijn opleiding af te ronden, is hij op zoek naar een functie binnen de Logistiek of Supply Chain.

Merijn is een enthousiaste en vriendelijke jongeman, hij staat altijd klaar voor zijn collega’s en zorgt voor een goede sfeer op de afdeling. Hij legt dan ook makkelijk contact met anderen en is in staat te schakelen met zowel interne, als externe stakeholders. Merijn beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en weet ook onder druk goed te presteren. Verder is Merijn betrouwbaar en integer zowel op persoonlijk, als professioneel vlak.

Merijn is per 1 augustus fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand.

location_onRotterdam createWO person23 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Nick (HBO Starter Supply Chain)

Nick staat op het punt zijn Hbo-opleiding succesvol af te ronden. Daarnaast is hij met het behalen van zijn Minor International Logistics and Supply Chain Management in het bezit zijn Lean Six Sigma Yellow Belt. Zijn derdejaars en afstudeerstage heeft hij bij hetzelfde bedrijf afgerond, hier is hij momenteel ook naast zijn studie nog werkzaam als projectmedewerker. Hij onderzoekt bestaande bottlenecks in het supply chain proces en implementeert zijn adviezen om de goederenstroom te optimaliseren. Dit doet hij met veel plezier. Omdat Nick binnenkort afstudeert, is hij zich alvast aan het oriënteren op de arbeidsmarkt. Het liefst gaat hij aan de slag als Supply Chain Coördinator.

Nick is enthousiast en ondernemend en grijpt elke kans om zichzelf verder te kunnen ontwikkelen. Daarnaast past hij zijn opgedane kennis toe in de praktijk. Middels de Lean-methodiek analyseert en optimaliseert hij bedrijfsprocessen. Tevens werkt hij graag samen met zijn collega’s en ondersteunt hij hen waar mogelijk. Bij elk knelpunt dat Nick tegenkomt, weegt hij elke mogelijke oplossing samen met de consequenties tegen elkaar af om tot een passende oplossing te komen.

Nick is vanaf 1 april 2019 fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand.

location_onRotterdam createHBO person25 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Sara (HBO Starter Supply Chain)

Sara is sinds vorige jaar zomer in het bezit van haar Hbo-diploma. Tijdens haar opleiding heeft zij een minor gevolgd in Portugal, waar de nadruk lag op verschillende forecast modellen. Daarnaast heeft zij verschillende stages in het buitenland afgerond. Na haar studie heeft zij voor zichzelf de ruimte genomen om zich te oriënteren op de arbeidsmarkt. Haar opgedane kennis vanuit haar opleiding en stages wil zij graag toepassen in de praktijk. Het liefst gaat zij aan de slag binnen een informeel bedrijf, waar zij vooral veel kan leren.

Sara is een enthousiaste jongedame die graag betrokken is bij haar collega’s en de organisatie. Dit blijk ook uit het vrijwilligerswerk dat zij heeft gedaan in een tehuis voor dementerende ouderen. Sara heeft een analytische kijk op processen en probeert de meest efficiënte route te bewandelen bij het benaderen van een probleem. Daarnaast is zij internationaal georiënteerd, dat blijkt ook uit de reizen die zij heeft gemaakt voor haar studie.

Sara is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.200,- bruto per maand.

location_onVenlo createHBO person25 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Sem (Technisch Inkoper)

Sem heeft ruim drie jaar ervaring opgedaan binnen de logistiek en supply chain. De laatste twee jaar heeft hij zich gespecialiseerd als Technisch Inkoper. Momenteel werkt hij bij een handelsorganisatie in de maritieme industrie. Hier is hij verantwoordelijk voor het voorraadbeheer en inkopen van proviand, verbruiksartikelen, gereedschappen en motoronderdelen voor meerdere schepen. Tevens is hij betrokken geweest bij de implementatie van een nieuw systeem. Ondanks dat hij zijn functie met veel plezier vervult, wordt de sfeer binnen de organisatie er niet beter op. Met deze reden is Sem op zoek naar een nieuwe werkgever, waar een open en informele cultuur heerst.

Sem is een zeer sociale jongeman met een passie voor inkoop. Vanaf het warehouse heeft hij zichzelf in zeer korte tijd ontwikkeld tot Technisch Inkoper, dit getuigd van zijn wil zich te blijven ontwikkelen. In 2017 heeft hij dan ook de NEVI MIL opleiding afgerond, zodat hij deze kennis kon toepassen in zijn werkzaamheden als Technisch Inkoper. Sem is nauw betrokken bij zijn collega’s en de organisatie en schroomt niet om zijn hulp aan te bieden waar nodig. Hij vormt een prettige gesprekspartner voor zowel interne, als externe partijen.

Sem is in overleg per direct fulltime beschikbaar en hij heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand.  

location_onDordrecht createMBO person2223 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven