“Doe altijd iets wat je leuk vindt, dat zorgt ervoor dat geen ene dag als een straf voelt. Geld is belangrijk, maar niet het belangrijkste als het draait om werkgeluk en zelfontplooiing.”

De meeste energie haal ik uit het zorgen voor een perfecte match en dat iemand ergens aan de slag mag. Dit doe ik door goed te luisteren naar beide partijen en hier op de juiste manier op weten in te spelen.

Op zoek naar een nieuwe collega?
Heeft u de tijd niet om het juiste personeel aan te nemen? Ik communiceer altijd eerlijk en direct, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Wanneer ik verwacht dat iets niet haalbaar is, dan zeg ik dat. En wanneer ik ervan overtuigd ben dat iemand geschikt is voor een rol binnen uw organisatie, dan zal ik dit concreet onderbouwen. Dit alles met als einddoel; het juiste talent op de juiste plaats binnen uw organisatie. Ik luister naar uw wensen en denk graag met u en uw organisatie mee om deze naar een hoger niveau te tillen.

Zoekt u een samenwerkingspartner voor een bepaalde vacature in de logistiek, met wie u ook nog kunt sparren? Ik sta voor u klaar. Na slechts een half uur tot een uur van uw tijd, neem ik het werk graag voor u uit handen. Binnen no-time heeft u een zorgvuldige voorselectie in uw mailbox. Verder houd ik nauw contact om alles te bespreken en te evalueren. En indien gewenst ben ik aanwezig bij de sollicitatiegesprekken. Alles voor de perfecte match! U kunt
mij altijd bellen of mailen. Ook via WhatsApp ben ik bereikbaar. 

Op zoek naar een nieuwe baan?
Samen kijken wij wat jij precies zou willen doen binnen de logistiek. Verder kunnen we ook sparren om te kijken wat wel en niet realistisch is. Denk bijvoorbeeld aan doorgroeimogelijkheden en salaris. Ik luister naar je en ik blijf vragen stellen. De vraag achter de vraag stel ik, zodat we het antwoord achter het antwoord ontdekken. Als wij in gesprek gaan, dan geef ik je handige sollicitatietips en zorg ik dat je met een goed gevoel de deur uitgaat. Heb jij een passende vacature voorbij zien komen of wil je eens in gesprek met mij? Neem dan contact op. Mocht blijken dat we wat voor elkaar kunnen betekenen, dan nodig ik je uit voor een persoonlijke kennismaking. Zo kan ik gericht voor je aan de slag. Spreek ik je snel?


Vacatures

Ben jij, als logistiek professional, op zoek naar een hecht team bij een bedrijf met weinig verloop en een positieve werksfeer? Zoek dan niet verder! Deze logistiek dienstverlener is op zoek naar een Logistiek Administratief Medewerker die dit hechte team komt versterken. 
access_timeFulltime location_onBeverwijk euro_symbol€2.400 tot €3.200
Ben jij nieuwsgierig naar de scheepsvaart en zou jij je binnen deze branche willen ontwikkelen? Dit is jouw kans! Dit internationale scheepsvaartbedrijf is een grote speler in de branche en nú op zoek naar een Junior Waterklerk. Benieuwd of dit dé baan voor jou is? Lees dan snel verder! 
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.200 tot €2.750
Werk jij graag in teamverband en ben je gemotiveerd om zoveel mogelijk te leren over het logistieke proces? Dan heb ik dé baan voor jou! Deze logistiek dienstverlener is op zoek naar een leergierige Junior Accountmanagers Logistiek. 
access_timeFulltime location_onHoofddorp euro_symbol€2.200 tot €2.600
Jij bent ambitieus en je zoekt een werkgever die hier goed bij aansluit. Het liefst ook nog bij een innovatief en een geïntegreerd bedrijf. Heb jij ervaring als Declarant en heb je leidinggevende ervaring of juist deze ambitie? Lees dan snel verder, deze logistiek dienstverlener is op zoek naar jou!
access_timeFulltime location_onZaandam euro_symbol€3.500 tot €4.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

In de afgelopen 26 jaar heeft Rik zijn logistieke carrière opgebouwd bij een één van de grootste beveiligingsfirma’s van Nederland. Leiding geven zit hem in het bloed en zo heeft hij zichzelf omhoog weten te werken van Assistent Teamleider Logistiek naar Operations Manager / Hoofd transportplanner. Hij heeft ervaring in de aansturing van 8 tot 45 FTE en zorgde dat zijn medewerkers zich volop konden ontwikkelen d.m.v. coaching. Daarnaast heeft hij zich continu bezig gehouden met het analyseren en implementeren van verbetering in werkprocessen met als doel kosten te besparen. Zo heeft hij op de facturatie gedeeltelijk kunnen automatiseren en heeft hij de transportplanning zo efficiënt kunnen plannen zodat er minder wagens nodig zijn. Na 26 trouwe jaren voelde Rik zich niet meer verbonden met de organisatie en hebben zij in samenspraak besloten dat hij kon stoppen. De afgelopen 7 maanden heeft hij ontzettend genoten van zijn sabbatical maar heeft hij ook goed na gedacht over wat hij belangrijk vind in een nieuwe baan. In het leiderschap vind Rik het belangrijk een goede verhouding te hebben tussen de visie van de organisatie en de medewerkers. Omdat hij zich in de laatste 2 jaar heeft ontfermt om de transportplanning zou hij zich hier ook verder in willen ontwikkelen. Samen met Extra Talent is Rik op zoek naar een nieuwe uitdaging als Logistiek Teamleider / Supervisor of Transportplanner.

Rik is een spraakzame man die een klik in een nieuwe samenwerking belangrijk vind. Hij denkt graag na over verbeteringen en voert hier graag een gezonde discussie over. Hij staat in zijn leiderschap graag dicht bij de medewerkers. Zo vind hij het geen enkel probleem om mee te werken in de operatie tijdens drukte. De afgelopen 7 maanden heeft Rik genoten van een sabbatical waarvan hij 2 maanden met zijn gezin door Marokko heeft gereisd. Daarna heeft hij het huis opgeknapt, heeft hij gesleuteld aan zijn twee motoren waaronder een Harley Davidson en is hij veel in de sportschool om te kickboksen en les te geven aan kinderen.

Nu de klusjes in huis gedaan zijn en hij volledig op een rijtje heeft wat hij belangrijk vind in een nieuwe uitdaging is hij per direct beschikbaar met een salarisindicatie van € 3.300,- bruto per maand.

location_onAlkmaar createMBO person46 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Rafael is twee jaar geleden van start gegaan als Inkoop Assistent bij een technische groothandel. De dynamiek in de logistiek spreekt hem erg aan en hier krijgt hij een enorme boost van. Hiervoor heeft hij vooral administratieve functies bekleedt waar hij zijn nauwkeurigheid inzette. Tijdens zijn functie als Inkoop Assistent is hem de belofte gedaan om scholing te mogen volgen, zodat hij door kon groeien naar Inkoper. Dit vooruitzicht sprak hem enorm aan en hij is met volle overgave aan de slag gegaan. Na enige tijd bleef helaas de scholing en de doorgroeimogelijkheden uit en heeft Rafael ervoor gekozen om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Verder heeft Rafael zich ontwikkeld op het gebied van plannen en het aansturen van een deel van het warehouse. Verder is een administratieve functie binnen de logistiek, waar Rafael veel energie van krijgt. Gezamenlijk met Extra Talent is Rafael op zoek naar een functie als Logistiek Administratief Medewerker waar hij zijn finesse kan laten zien. Wat ook zijn interesse heeft gewekt binnen de logistiek is de functie als Transportplanner of Expediteur en zeevracht waar hij alle ballen hoog kan houden. Zijn voorkeur gaat uit naar een organisatie waar hij de kans krijgt om zichzelf te bewijzen en waar hij voor een lange periode werkzaam kan zijn.  

Rafael heeft een open houding en straalt rust uit. Daarnaast staat hij stevig in zijn schoenen en durft hij te zeggen waar het op staat. Hij houdt dan ook van directe communicatie, zodat zijn collega’s en hijzelf weten waar ze aan toe zijn. Met zijn vrolijke persoonlijkheid en positieve instelling is hij een fijne collega om mee samen te werken. Verder vindt hij ontwikkeling op persoonlijk als professioneel vlak belangrijk en gaat graag de uitdaging aan om zich te bewijzen.

Rafael is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand.

location_onAlmere createMBO person33 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Patricia  heeft zich door middel van goede werkervaringen en inzet opgewerkt. Na haar middelbare school besloot ze direct aan het werk te gaan. Ze begon in het warehouse maar kreeg al snel de kans om door te groeien naar kantoor. Ondertussen heeft zij zich in 13 jaar ontwikkeld tot Customer Service Coördinator. In deze 13 jaar heeft Patricia ervaring op gedaan op het gebied van douane, zendingen regelen, customer service en leiderschap. Momenteel werkt zij 3 jaar bij haar huidige werkgever en fungeert zij als rechterhand voor de Logistiek Manager. Ze richt zich op processen, maar geeft ook direct leiding aan 8 Customer Service Medewerkers. Ze beheert de grootste key accounts en handelt eventuele escalaties af. Patricia stelt zich beschikbaar voor een nieuwe uitdaging bij een werkgever waar zij op termijn zou kunnen doorgroeien naar een managementrol.  

Patricia is een representatieve, sociale en ambitieuze medewerker. Met ruim 13 jaar relevante werkervaring is zij een fijne toevoeging aan ieder team. Bovendien is Patricia loyaal naar haar werkgever toe, zolang beloftes worden nagekomen. Dit werkt voor haar uiteraard twee kanten op. Met de uitstekende sociale vaardigheden die zij heeft, is communicatie op ieder niveau voor haar een gemak. Ze weet haar mannetje te staan in een dynamische en soms harde logistieke wereld. Ze ziet zichzelf graag de komende jaren verder ontwikkelen binnen deze branche.

Patricia  heeft een opzegtermijn van 1 maand en heeft een salarisindicatie van € 3.800,- bruto per maand, exclusief dertiende maand en eventuele bonusuitkering.      

location_on. createHBO person29 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Zaneta heeft meer dan tien jaar ervaring in de logistieke sector. Zaneta is in 2010 geëmigreerd naar Nederland, en heeft daarvoor in meerdere landen internationale ervaring opgedaan. Zaneta is een doorgewinterd Logistiek Coördinator, gespecialiseerd in gevaarlijke stoffen. Zij was verantwoordelijk voor de dagelijkse coördinatie van lucht-, weg- en zeevrachttransport. Tevens onderhoudt Zaneta dagelijks contact met internationale klanten (B2B) betreft de status van de levering. De kracht van Zaneta is het onderhouden van contact met klanten, met een sterke wil de klant echt te willen helpen. Daarnaast weet zij iedere zending van A tot Z af te handelen. Hierbij komt ook het opstellen van documentatie aan bod en de afwikkeling van de facturatie. Zaneta heeft bij de laatste twee functies de andere mensen vervangen, in verband met zwangerschapsverlof. Zaneta zag dit als een mooie kans om meerdere facetten in de logistiek zich eigen te maken. Zaneta is op zoek naar een rol waar zij zich verder kan ontwikkelen als Logistiek Coördinator of in de Customer service.

Wij hebben Zaneta leren kennen als een directe medewerker, met een open uitstraling en persoonlijkheid. Ze is intelligent en heeft, mede door haar eerdere werkervaring in Slowakije, Praag en België, een internationale insteek. Naast dat ze meertalig is, heeft zij ook uitstekende communicatieve vaardigheden. Wanneer Zaneta ergens aan de slag gaat zet zij zich graag 100% in voor de organisatie. Ze denkt mee, is pro-actief en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ze is zeer gemotiveerd om aan de slag te gaan en zich verder te kunnen ontwikkelen binnen de logistiek.

Zaneta is direct beschikbaar en ze heeft een salarisindicatie van € 2.900,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

location_onAmsterdam createMBO person31 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven