Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Van Amsterdam en van Logistiek. Het enthousiasme van June is de brandstof die haar motor draaiende houdt en dat is maar goed ook, want dat raakt niet op bij haar. Bij gesprekken met kandidaten gaat de rem erop, want daar neemt ze graag de tijd voor. Pas zodra ze weet waar jij naar op zoek bent schakelt ze naar de hoogste versnelling, want de race is voor haar pas uitgereden als jij op je plek zit. Bespreek jij binnenkort met June waar jouw finish line ligt?


Vacatures

Wil jij graag parttime aan de slag bij een internationale handelsorganisatie? Dit is jouw kans! Dit kleine, informele en hardwerkende team zoekt naar versterking op de export. Bekijk snel onderstaande vacature om erachter te komen of deze rol voor jou is weggelegd.

access_timeParttime location_onAmsterdam Zuid-Oost euro_symbol€2.200 tot €2.900
Bij deze werkgever krijg jij de mogelijkheid om je te ontwikkelen op het gebied van commercie, techniek en planning. Lijkt dit je wel wat omdat jouw werkervaring en interesse hier op aansluit? Dan zie ik graag jouw reactie tegemoet en wellicht sluit jij binnenkort aan op de gezellig vrijdagmiddagborrel van deze opdrachtgever!

access_timeFulltime location_onOmgeving IJmond euro_symbol€2.200 tot €2.700
‘’Waar komen al die verpakkingen toch vandaan?’’ denk je als je jouw zak chips open trekt. Kans om achter dit proces te komen! Heb jij ondertussen al ervaring op het gebied van export administratie, en lijkt het je wat om voor 24-32 uur per week aan de slag te gaan? Reageer dan vandaag nog op onderstaande vacature!

access_timeParttime location_onAmsterdam euro_symbol€2.200 tot €2.900
Ben jij klaar voor jouw eerste stap binnen de logistiek en wil je graag aan de slag als Assistent Teamleider? Dit is jouw kans. Dit e-fulfilment bedrijf is op zoek naar aanpakkers die geen verantwoordelijkheid uit de weg gaat. Hebben we het over jou? Laat dan vandaag nog jouw reactie achter.

access_timeFulltime location_onUtrecht euro_symbol€1.800 tot €2.300
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

George is in 2006 de logistieke wereld binnengerold, waar hij verantwoordelijk was voor de planning van bloemen en planten naar Noord-Italië. Een hele uitdaging voor hem die hij destijds met beide handen heeft aangegrepen en met succes! George instrueerde minimaal 46 chauffeurs en plande 23 vrachtwagens. Uiteraard komt er veel meer bij kijken dan alleen het plannen en het inspelen op calamiteiten was vaak van toepassing. Gelukkig is George stressbestendig en oplossingsgericht. Na zes plezierige jaren gewerkt te hebben voor deze transporteur merkte George dat hij toe was aan een nieuwe uitdaging. Dit heeft hij gevonden bij een vervoersorganisatie, waar hij de functie als Operationeel Coördinator vervult. Ook is hij hierbij eindverantwoordelijk voor de planning. De operationele werkzaamheden in combinatie met het plannen, is een combinatie die voor George op het lijf is geschreven. Hij is altijd in zijn achterhoofd bezig om efficiency slagen te maken en zit niet stil. Helaas gaat de huidige organisatie per maart reorganiseren, waardoor zijn functie komt te vervallen. George is op zoek naar een soortgelijke functie, waar hij vooral operationeel bezig kan zijn. Een functie als Planner vindt hij fijn, maar dan wil hij wel uitzicht hebben op meer voor de lange termijn. Zijn ambitie is dan ook om binnen een jaar een managersfunctie te bekleden.

George is een sportieve man die in zijn vrije tijd graag mag hockeyen en hardlopen. Competitief is hij zeker en dit zie je ook in zijn werkzaamheden terug. Verder is hij energierijk en een negen tot vijf mentaliteit is dan ook niet op George van toepassing. Hij is resultaatgericht en houdt er van om processen te verbeteren en mee te denken met een organisatie. George toont veel initiatief en dit heeft voor zijn voorgaande organisaties veel opgeleverd. Met een oog voor detail en van nature overtuigingskracht weet hij ook zijn collega’s op een positieve manier aan te sturen. Deze ervaren en spontane Planner is voor uw organisatie een aanwinst.

George is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand.

 

location_onAalsmeer createHBO person39 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Van jongs af aan wist Lars al dat hij zich wilde ontwikkelen binnen de logistiek. Een vervolgopleiding kiezen was voor hem daarom ook zo gedaan en binnen 4 jaar had hij zijn mbo-4 diploma ‘Logistiek Management’ op zak. Hierna begon hij onder aan de ladder bij een bergingsbedrijf als Ontruimer. In 2014 wilde hij zijn carrière een boost geven en ging hij aan de slag in de Transportplanning. Hier haalde hij ontzettend veel energie uit! Ondertussen heeft hij ruim 4 jaar ervaring binnen de transportbranche in de (hij)kranen en bloemen en doet hij zijn uiterste best om alle ritten zo efficiënt mogelijk weg te plannen. De samenwerking met de chauffeurs gaat hem goed af, en klanten staat hij uitstekend te woord. Nu Lars ruim 2 jaar in 24/7 wisseldiensten werkt, merkt hij dat dit niet volledig voor hem is weggelegd. Hij zoekt daarom naar een nieuwe uitdaging binnen de logistiek, en staat wel nog open voor ochtend- en avonddiensten. Ondanks dat zijn voorkeur uit gaat naar de Transportplanning, staat hij open voor diverse mogelijkheden binnen de logistiek om zijn horizon te verbreden.

Lars weet met zijn rustige en vriendelijke karakter veel goodwill te creëren bij zowel zijn directe collega’s als bij chauffeurs. Naar zijn idee is het geven en nemen, en probeert hij in de planning het overwerk altijd zo goed mogelijk te verdelen. Lars haalt veel energie uit het dagelijkse spelletje om alle ritten op tijd op locatie te krijgen en daardoor klanten tevreden te stellen. Hij werkt nauwkeurig, levert geen half werk en kan goed presteren onder druk. Bovendien vindt hij het belangrijk om zijn werk goed achter te laten en stelt hij zich flexibel op bij eventueel overwerk. Buiten werk om is Lars erg sportief. Daarnaast is hij in 2017/2018 1,5 jaar op wereldreis geweest in Australië en Azië waar hij veel levenservaring heeft op gedaan.

Lars heeft een salarisindicatie van € 3.100,- bruto per maand op fulltime basis, excl. toeslagen en is per direct beschikbaar.

location_onAmsterdam createHBO person28 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Rafael is twee jaar geleden van start gegaan als Inkoop Assistent bij een technische groothandel. De dynamiek in de logistiek spreekt hem erg aan en hier krijgt hij een enorme boost van. Hiervoor heeft hij vooral administratieve functies bekleedt waar hij zijn nauwkeurigheid inzette. Tijdens zijn functie als Inkoop Assistent is hem de belofte gedaan om scholing te mogen volgen, zodat hij door kon groeien naar Inkoper. Dit vooruitzicht sprak hem enorm aan en hij is met volle overgave aan de slag gegaan. Na enige tijd bleef helaas de scholing en de doorgroeimogelijkheden uit en heeft Rafael ervoor gekozen om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Verder heeft Rafael zich ontwikkeld op het gebied van plannen en het aansturen van een deel van het warehouse. Verder is een administratieve functie binnen de logistiek, waar Rafael veel energie van krijgt. Gezamenlijk met Extra Talent is Rafael op zoek naar een functie als Logistiek Administratief Medewerker waar hij zijn finesse kan laten zien. Wat ook zijn interesse heeft gewekt binnen de logistiek is de functie als Transportplanner of Expediteur en zeevracht waar hij alle ballen hoog kan houden. Zijn voorkeur gaat uit naar een organisatie waar hij de kans krijgt om zichzelf te bewijzen en waar hij voor een lange periode werkzaam kan zijn.  

Rafael heeft een open houding en straalt rust uit. Daarnaast staat hij stevig in zijn schoenen en durft hij te zeggen waar het op staat. Hij houdt dan ook van directe communicatie, zodat zijn collega’s en hijzelf weten waar ze aan toe zijn. Met zijn vrolijke persoonlijkheid en positieve instelling is hij een fijne collega om mee samen te werken. Verder vindt hij ontwikkeling op persoonlijk als professioneel vlak belangrijk en gaat graag de uitdaging aan om zich te bewijzen.

Rafael is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand.

location_onAlmere createMBO person33 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Zaneta heeft meer dan tien jaar ervaring in de logistieke sector. Zaneta is in 2010 geëmigreerd naar Nederland, en heeft daarvoor in meerdere landen internationale ervaring opgedaan. Zaneta is een doorgewinterd Logistiek Coördinator, gespecialiseerd in gevaarlijke stoffen. Zij was verantwoordelijk voor de dagelijkse coördinatie van lucht-, weg- en zeevrachttransport. Tevens onderhoudt Zaneta dagelijks contact met internationale klanten (B2B) betreft de status van de levering. De kracht van Zaneta is het onderhouden van contact met klanten, met een sterke wil de klant echt te willen helpen. Daarnaast weet zij iedere zending van A tot Z af te handelen. Hierbij komt ook het opstellen van documentatie aan bod en de afwikkeling van de facturatie. Zaneta heeft bij de laatste twee functies de andere mensen vervangen, in verband met zwangerschapsverlof. Zaneta zag dit als een mooie kans om meerdere facetten in de logistiek zich eigen te maken. Zaneta is op zoek naar een rol waar zij zich verder kan ontwikkelen als Logistiek Coördinator of in de Customer service.

Wij hebben Zaneta leren kennen als een directe medewerker, met een open uitstraling en persoonlijkheid. Ze is intelligent en heeft, mede door haar eerdere werkervaring in Slowakije, Praag en België, een internationale insteek. Naast dat ze meertalig is, heeft zij ook uitstekende communicatieve vaardigheden. Wanneer Zaneta ergens aan de slag gaat zet zij zich graag 100% in voor de organisatie. Ze denkt mee, is pro-actief en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ze is zeer gemotiveerd om aan de slag te gaan en zich verder te kunnen ontwikkelen binnen de logistiek.

Zaneta is direct beschikbaar en ze heeft een salarisindicatie van € 2.900,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

location_onAmsterdam createMBO person31 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven