June Broers

workConsultant Logistiek
location_cityAmsterdam

phone06 – 827 63 214
linkedin.com/in/june-broers/
June Broers

Van Amsterdam en van Logistiek. Het enthousiasme van June is de brandstof die haar motor draaiende houdt en dat is maar goed ook, want dat raakt niet op bij haar. Bij gesprekken met kandidaten gaat de rem erop, want daar neemt ze graag de tijd voor. Pas zodra ze weet waar jij naar op zoek bent schakelt ze naar de hoogste versnelling, want de race is voor haar pas uitgereden als jij op je plek zit. Bespreek jij binnenkort met June waar jouw finish line ligt?

Vacatures

Junior Logistiek Commercieel Medewerker

Krijg je geen genoeg van appels en peren? Ben je er zó gek op, dat je hier prima een verkooppraatje over kan houden? Dan is deze functie Junior Logistiek Commercieel Medewerker wat voor jou.

access_timeFulltime location_onUtrecht euro_symbol€2.100 tot €2.700

Transportplanner

De eerste stap in de transportplanning heb je al gemaakt of je bent al een ruime tijd werkzaam als chauffeur. Ben je op zoek naar een functie met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief? Bij deze organisatie wordt dat juist aangespoord. Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onHaarlem euro_symbol€3.000 tot €3.600

(Junior) Transportplanner

Je zoekt naar meer verantwoordelijkheid en plannen is voor jou een tweede natuur. Ooit wel eens gedacht aan de functie Transportplanner? De basis ken je al, maar deze organisatie leert jou graag de fijne kneepjes van het vak! Klaar voor de volgende stap in jouw logistieke carrière?

access_timeFulltime location_onAalsmeer euro_symbol€2.600 tot €3.400

(Assistent) Declarant

Na jouw eerste stap als (Assistent) Declarant kan je de douanewetgeving wel dromen! Ben je klaar voor de tweede stap in jouw carrière en zoek je naar een werkgever die jou ontwikkelingsmogelijkheden biedt zoals de vakopleiding? Dan zit je bij deze organisatie goed. Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onSchiphol euro_symbol€2.400 tot €2.800
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Gideon (Expediteur)

Gideon heeft bijna vier jaar ervaring als Expediteur. Tot 2015 was het regelen van zendingen van A tot Z nog onbekend terrein voor hem, maar daar kwam snel verandering in. Hij is begin 2015 aan de slag gegaan als Expediteur en in deze functie komt hij tot zijn recht. Het snelle schakelen en de dynamiek van de logistiek vindt hij fantastisch. Bij het van A tot Z regelen van de export komen uiteraard veel aspecten kijken. Met zijn vlotte babbel gaat het klantcontact hem gemakkelijk af en zorgt hij ervoor dat elke klant tevreden is na het gesprek. De dynamiek van de functie is ook iets wat Gideon interessant vindt. Hij is een bezige bij en houdt niet van afwachten, maar van aanpakken. Hierdoor speelt hij vroegtijdig in op calamiteiten en zorgt ervoor dat hij altijd een back-up plan heeft, om zo het beste resultaat te behalen. Het puzzelstukje om voor de klant en de organisatie zelf het beste resultaat te leveren, is iets wat Gideon graag uitzoekt. Mede dankzij zijn communicatieve vaardigheden en zijn commerciële drive zorgt hij ervoor dan hij het hoogst haalbare realiseert. Samen met Extra Talent is Gideon op zoek naar een functie als Expediteur Export bij een internationale organisatie in een jong dynamisch team, waar hij nog meer kan leren en het team kan versterken. Juist door zijn ervaring in de export vindt hij het fijn om zijn kennis meer uit te breiden, maar voor een functie gericht op import staat hij ook open. 

Gideon is een spontane en ambitieuze jongeman. Hij wil altijd verder leren en zichzelf blijven ontwikkelen. Ondanks dat hij geen logistieke opleiding heeft genoten, maakt hij zich snel dingen eigen en is hij eager om dingen te leren. Met zijn vlotte babbel onderhoudt hij goede contacten met zijn klanten en dat geeft hem veel voldoening. Hij vindt het belangrijk om altijd ergens naar toe te kunnen werken, zodat hij ook daadwerkelijk successen kan realiseren. Dit blijkt ook uit de behaalde resultaten in zijn huidige functie. In zijn vrije tijd vindt hij het leuk om te voetballen of te fitnessen. Daarentegen houdt deze sportieveling er ook van om op z’n tijd een goed boek te lezen.

Gideon heeft een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand en is per 1 oktober fulltime beschikbaar. 

location_onAmsterdam createMBO person26 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Galip (Assistent-Declarant)

Galip werkt sinds 2012 als Object Beveiliger. Hier is hij verantwoordelijk voor het openen en sluiten van bedrijfspanden en het oplossen van calamiteiten. Om zichzelf te ontwikkelen is hij in september zelfstandig begonnen aan de basisopleiding Douane Declarant aan de EVO. Tijdens de opleiding is hij voornamelijk bezig geweest met het berekenen van douanewaarde, opmaken documentatie en het opzoeken van codes voor douaneaangiftes  Afgelopen februari heeft hij deze opleiding behaald! Galip is op zoek naar een logistiek dienstverlener waar hij zijn eerste stappen kan zetten als Assistent Declarant. Hij vind het belangrijker dat hij in de beginperiode goed begeleid wordt, zodat hij zo snel mogelijk als volwaardig zelfstandig Declarant aan het werk kan. 

Galip is een gedreven startende Declarant. Hij vindt het geen probleem om in wissel- en/of weekenddiensten te werken, gezien hij dit zijn hele leven al doet. Met een goed inwerktraject bij een toekomstige werkgever kan deze gemotiveerde jongeman met een leergierige instelling spoedig aan de slag onder de hoede van een ervaren Declarant.

location_onAmsterdam createMBO person26 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Vincent (Transportplanner)

Vincent heeft al ruim 19 jaar ervaring in de transport. In 2000 is hij begonnen als koerier en twee jaar later kreeg hij de kans om zijn eigen koeriersbedrijf op te starten. Dit heeft hij dertien jaar lang met plezier gedaan, maar doordat een grote klant van hem failliet ging moest hij stoppen. Omdat hij altijd contact hield met zijn oude werkgever kon hij hier per direct weer instromen als chauffeur. Na zes weken werd hem aangeboden om als transportplanner aan het werk te gaan en deze kans greep hij dan ook. Vincent houdt ervan dat geen dag hetzelfde is als transportplanner. Daarnaast vind hij de stress die erbij komt kijken fijn omdat hij hierdoor beter presteert. Met vier transportplanners onder hem zorgt hij er voor dat de planning van de 50 tot 60 chauffeurs iedere dag vlekkeloos verloopt. Daarnaast is hij dagelijks bezig met het innoveren van het planningsproces. Omdat hij na vijf jaar bij dezelfde werkgever het gevoel heeft dat hij is uitgeleerd en hij zich graag meer wilt kunnen ontwikkelen is Vincent met Extra Talent op zoek naar een nieuwe uitdaging als (hoofd)transportplanner.

Vincent is een man die makkelijk in de omgang is en niet weg is van een grapje hier en daar. Daarom is een informele werkomgeving voor hem belangrijk. Het liefst heeft hij een baan waar in hij tijd te kort komt en heeft daarom geen 9 tot 17 mentaliteit. Daarnaast is hij bereid om in- of extern cursussen zoals coaching of leiderschap te volgen om zich nog meer te ontwikkelen. Als Vincent ergens op zijn plek zit en hij zich gehoord voelt dan is hij zeer loyaal naar zijn werkgever toe. 

Vincent heeft een salarisindicatie van €3600,- per maand (incl. overuren) en heeft een maand opzegtermijn.

location_onPurmend createMBO person39 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Rico (Logistiek Coordinator)

In 2007 is Rico van Ghana naar Nederland verhuisd. Hij besloot zich te focussen op de logistiek en begon aan een hbo opleiding Logistiek Management. Helaas heeft hij deze door financiële redenen niet kunnen afronden. Doordat Rico een echte doorzetter is, besloot hij d.m.v. diverse cursussen verder te komen in het vak. Dit lukte hem en zo is hij in 2016 begonnen als Logistiek Coördinator op Schiphol waar hij van A tot Z verantwoordelijk was voor de im- en exportzendingen wereldwijd. Hierna kreeg hij de kans om zich verder te ontwikkelen en mocht hij bij zijn nieuwe werkgever het magazijn opnieuw optimaliseren d.m.v. LEAN. Dit ging hem zo goed af, dat hij daarnaast ook andere taken kon doen zoals het maken van nieuwe prijsafspraken voor de im- en export via luchtvracht en wegtransport, controle op binnenkomende goederen en het contact onderhouden met leveranciers wereldwijd. Helaas wordt, ondanks zijn goede werk, het contract van Rico niet verlengd en is hij daarom met Extra Talent op zoek naar een nieuwe logistieke uitdaging. Hij zoekt een baan waar hij, net zoals bij zijn vorige banen, veel verantwoordelijkheid mag dragen.

Rico is een gemotiveerde werknemer die, zoals hij zelf zegt, altijd met plezier naar het werk komt. Hij geniet van een baan in de logistiek en gaat niet naar huis voordat het werk af is. Daarnaast is hij ook sociaal en kan makkelijk met iedereen in een team om gaan. In zijn  vrije tijd voetbalt hij of kijkt hij graag voetbal. Sinds kort heeft hij ook het fitnessen weer opgepakt.

Rico is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.600,- per maand.

location_onAmsterdam createMBO person38 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven