June Broers

workConsultant Logistiek
location_cityAmsterdam

phone06 – 827 63 214
linkedin.com/in/june-broers/
June Broers

Van Amsterdam en van Logistiek. Het enthousiasme van June is de brandstof die haar motor draaiende houdt en dat is maar goed ook, want dat raakt niet op bij haar. Bij gesprekken met kandidaten gaat de rem erop, want daar neemt ze graag de tijd voor. Pas zodra ze weet waar jij naar op zoek bent schakelt ze naar de hoogste versnelling, want de race is voor haar pas uitgereden als jij op je plek zit. Bespreek jij binnenkort met June waar jouw finish line ligt?

Vacatures

Logistiek Coördinator

Jij bent al een tijd op zoek naar de baan waar je écht kunt laten zien wat je in je mars hebt. Jouw talenten moeten immers benut worden! Bij deze organisatie krijg je ook nog eens de kans om deze nog meer te ontwikkelen, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen. Klaar voor de logistieke uitdaging van je leven?

access_timeFulltime location_onRegio Ijmond euro_symbol€2.200 tot €2.800

Logistiek Administratief Medewerker

In jouw omgeving word jij aangewezen als dé regelneef of –tante en daar ben je trots op! Zolang je alles op orde hebt ben jij tevreden en het liefst zou jij dat gevoel de hele dag vast willen houden. Dat komt goed uit, want deze internationale organisatie is op zoek naar die Logistiek Administratief Medewerker met passie. Iemand waarop zij kan bouwen en in kan investeren. Ben jij klaar voor deze uitdaging?

access_timeFulltime location_onRegio Amsterdam euro_symbol€2.500 tot €2.900

Junior Expediteur

Jij hebt onderweg geen routebeschrijving nodig wanneer je op stap gaat. Voordat jij vertrekt heb je namelijk de beste koers al uitgestippeld en weet je tot op de minuut hoe laat je moet vertrekken om op tijd te komen. Je mag dan weinig ervaring hebben, maar je weet dit te compenseren met jouw enthousiasme voor de branche. Omschrijf ik jou? Mooi, want dan ben jij de Junior Expediteur die ik zoek!

access_timeFulltime location_onRegio Amsterdam euro_symbol€2.000 tot €2.300

Transportplanner

Een leuke baan. Drie simpele woorden, maar lang niet voor iedereen de waarheid. Wil jij meer ervaring opdoen als Transportplanner? Dan is deze nieuwe uitdaging voor jou precies wat je zoekt: een uitdaging bij een mooi bedrijf dat goed is voor haar mensen en daarom een (erg) leuke baan! Lees snel verder.

access_timeFulltime location_onRegio Hoofddorp euro_symbol€2.800 tot €3.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Mick (Logistiek Administratief Medewerker)

Toen Mick ruim 10 jaar geleden begon aan zijn eerste baan in de logistiek wist hij direct dat hij zich hierin wilde verder ontwikkelen. Dit was te merken, want kort daarna ging hij aan de slag als Customer Service Representative en mocht hij veel verantwoordelijkheid dragen. Wat hem zo aansprak was de voorraadbeheer in combinatie met de administratie. De afgelopen jaren heeft hij zich tijdens verschillende banen gericht op het optimaliseren van procedures en implementeerde hij regelmatig verbeteringen. Ook hoorde het aanvragen van verschillende documentaties zoals EX-A, EU-A, ATR en T1 tot zijn dagelijkse werkzaamheden. Het afgelopen jaar heeft Marcel twee banen gehad waar hij weinig uitdaging uit haalt omdat het erg rustig is op de afdeling. Hij is op zoek naar een functie waarin hij wederom verantwoordelijkheid mag nemen voor de voorraadbeheer of in ieder geval dichterbij de operatie kan staan. Daarnaast is hij op zoek naar uitdaging wat voor hem voldoende afwisseling betekent en een gezonde werkdruk. Daarom is hij gezamenlijk met Extra Talent op zoek naar een nieuwe uitdaging als Logistiek Coördinator.

Op het werk is Mick een loyale werknemer en is hij met zijn oplossingsgerichtheid altijd bereid om zijn collega’s te adviseren of te helpen. Na dat hij de kat uit de boom heeft gekeken, houdt hij van een grap en gezelligheid. Een open sfeer is belangrijk, zodat iedereen elkaar kan accepteren zoals hij/zij is. In zijn vrije tijd is Mick graag op pad met zijn vriendin en twee honden. Daarnaast speelt hij ook in een band (gitarist) en is hij dus regelmatig aan het repeteren. Omdat hij met zijn vriendin ook aan stijldansen doet, hoeft hij zich door zijn hobby’s niet in de avond en weekenden te vervelen.

Op zoek naar een Logistiek Coördinator die rustig van aard is, maar ook een echte aanpakker? Mick heeft een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand en heeft een maand opzegtermijn.            

location_onAlkmaar createMBO person41 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Michel (Logistiek Administratief Medewerker)

Aan het begin van Michel zijn carrière is hij onderaan begonnen in de logistiek. Na zijn wereldreis door Australië en Nieuw-Zeeland maakte hij zijn eerste stap omhoog in de logistieke ladder. Als Allround Logistiek Administratief Medewerker was hij niet alleen bezig met het verwerken van orders van A tot Z, maar sprong hij regelmatig zijn senior collega bij in de crediteuren- en debiteuren administratie. Door zijn nieuwsgierige werkhouding is hij namelijk altijd bereid om te ontwikkelen en te leren waardoor hij weet hoe alle processen verlopen. Momenteel houdt Michel zich bij zijn huidige werkgever vooral bezig met de voorraad administratie. De goede samenwerking met zijn collega’s maakt zijn functie leuk, echter mist hij de afwisseling en daardoor uitdaging. Omdat de organisatie daarnaast in november gaat verhuizen naar Rotterdam, is hij samen met Extra Talent op zoek naar een nieuwe baan als (Allround) Logistiek Administratief Medewerker.

Ongeveer drie jaar geleden is Michel met zijn gezin verhuisd van de provincie Drenthe naar de grote stad. Zijn vrije tijd spendeert hij graag met zijn gezin, maar daarnaast loopt hij ook graag hard of staat de formule 1 op. In een nieuwe werkgever vindt Michel het belangrijk dat er respectvol met elkaar wordt om gegaan. Daarnaast moeten er ook grappen kunnen worden gemaakt. Nadat hij alle nieuwe indrukken op zich af heeft laten komen, is hij iemand die graag zijn verantwoordelijkheid pakt. Met de mensenkennis die hij heeft, verwacht hij met iedere type collega goed om te kunnen gaan.

Als je iemand nodig hebt met de nodige administratieve en logistieke ervaring dan ben je bij Michel aan het juiste adres! Hij is in overleg per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.600,- bruto per maand.

 

location_onHaarlem createMBO person45 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Vincent (Transportplanner)

Vincent heeft al ruim 19 jaar ervaring in de transport. In 2000 is hij begonnen als koerier en twee jaar later kreeg hij de kans om zijn eigen koeriersbedrijf op te starten. Dit heeft hij dertien jaar lang met plezier gedaan, maar doordat een grote klant van hem failliet ging moest hij stoppen. Omdat hij altijd contact hield met zijn oude werkgever kon hij hier per direct weer instromen als chauffeur. Na zes weken werd hem aangeboden om als transportplanner aan het werk te gaan en deze kans greep hij dan ook. Vincent houdt ervan dat geen dag hetzelfde is als transportplanner. Daarnaast vind hij de stress die erbij komt kijken fijn omdat hij hierdoor beter presteert. Met vier transportplanners onder hem zorgt hij er voor dat de planning van de 50 tot 60 chauffeurs iedere dag vlekkeloos verloopt. Daarnaast is hij dagelijks bezig met het innoveren van het planningsproces. Omdat hij na vijf jaar bij dezelfde werkgever het gevoel heeft dat hij is uitgeleerd en hij zich graag meer wilt kunnen ontwikkelen is Vincent met Extra Talent op zoek naar een nieuwe uitdaging als (hoofd)transportplanner.

Vincent is een man die makkelijk in de omgang is en niet weg is van een grapje hier en daar. Daarom is een informele werkomgeving voor hem belangrijk. Het liefst heeft hij een baan waar in hij tijd te kort komt en heeft daarom geen 9 tot 17 mentaliteit. Daarnaast is hij bereid om in- of extern cursussen zoals coaching of leiderschap te volgen om zich nog meer te ontwikkelen. Als Vincent ergens op zijn plek zit en hij zich gehoord voelt dan is hij zeer loyaal naar zijn werkgever toe. 

Vincent heeft een salarisindicatie van €3600,- per maand (incl. overuren) en heeft een maand opzegtermijn.

location_onPurmend createMBO person39 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Ralph (Logistiek Coördinator)

Met ruim 10 jaar ervaring in de logistiek kan Ralph zeggen dat hij een rot in het vak is. Wat ooit is begonnen als bijbaan in een distributiecentrum resulteerde in een behaald hbo diploma Business Logistics en meer verdieping in de logistiek. De afgelopen 7 jaar heeft hij voor een groot logistiek dienstverlener de volledige voorraadbeheer uit handen genomen. Samen met zijn collega’s monitort hij het logistieke proces en stuurt hij dagelijks gemiddeld 5 magazijnmedewerkers aan. Ondanks dat hij het naar zijn zin heeft, krijgt hij het gevoel dat hij hier het plafond heeft bereikt en is hij toe aan een nieuwe werkomgeving. Om deze reden is hij samen met Extra Talent op zoek naar een nieuwe uitdaging als Logistiek Coördinator of Teamleider met doorgroei mogelijkheden.

Bij Ralph staat samenwerking hoog in het vaandel. Hij helpt zijn collega’s graag en is duidelijk en geduldig in zijn communicatie. Daarnaast vindt hij plezier in het overdragen van zijn kennis die hij de afgelopen jaren heeft op gedaan. Tijdens drukte houdt Ralph overzicht en controle, wat maakt dat hij continu structuur houdt in zijn werk. Hij denkt graag na over verbetering en wanneer er iets moet gebeuren dan is Ralph de persoon die het regelt. Wanneer hij niet aan het werk is, kun je Ralph vinden in de sportschool of op het voetbalveld. Zijn vrije dagen neemt hij graag op door weekendjes weg te gaan met zijn vrienden, maar hij gaat ook graag op vakantie met zijn vriendin.

Kun je Ralph dé logistieke uitdaging bieden met voldoende ontwikkelingsmogelijkheden? Hij heeft een maand opzegtermijn en zijn salarisindicatie is € 3.000,- bruto per maand.

location_onSchagen createHBO person32 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven