Van Amsterdam en van Logistiek. Het enthousiasme van June is de brandstof die haar motor draaiende houdt en dat is maar goed ook, want dat raakt niet op bij haar. Bij gesprekken met kandidaten gaat de rem erop, want daar neemt ze graag de tijd voor. Pas zodra ze weet waar jij naar op zoek bent schakelt ze naar de hoogste versnelling, want de race is voor haar pas uitgereden als jij op je plek zit. Bespreek jij binnenkort met June waar jouw finish line ligt?


Vacatures

Logistiek Administratief Medewerker

Meerdere ballen hoog houden is waar jouw kracht ligt en je krijgt energie van het snelle schakelen. Altijd aan de slag willen gaan in de logistieke modebranche? Maak jouw interesse kenbaar door vandaag nog jouw sollicitatie door te sturen!

access_timeFulltime location_onHaarlem euro_symbol€2.300 tot €2.800

Logistiek Coördinator

Ga jij graag aan de slag bij een inspirerende werkgever met de beste koffie en chocolade? Bekijk dan eens onderstaande vacature. Met jouw ervaring in de logistiek, is dit wellicht dé perfecte match!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.400 tot €3.400

(Assistent) Declarant

Na jouw eerste stap als (Assistent) Declarant kan je de douanewetgeving wel dromen! Ben je klaar voor de tweede stap in jouw carrière en zoek je naar een werkgever die jou ontwikkelingsmogelijkheden biedt zoals de vakopleiding? Dan zit je bij deze organisatie goed. Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onSchiphol euro_symbol€2.400 tot €2.800

Customer Service Medewerker Import

Je houdt van snel schakelen, het uitzoeken en oplossen van problemen en je bent een echte regelaar. Heb ik het over jou? Lees dan snel verder want de functie Customer Service Medewerker Import past wellicht goed bij jou!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.300 tot €2.800
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Michel (Logistiek Administratief Medewerker)

Aan het begin van Michel zijn carrière is hij onderaan begonnen in de logistiek. Na zijn wereldreis door Australië en Nieuw-Zeeland maakte hij zijn eerste stap omhoog in de logistieke ladder. Als Allround Logistiek Administratief Medewerker was hij niet alleen bezig met het verwerken van orders van A tot Z, maar sprong hij regelmatig zijn senior collega bij in de crediteuren- en debiteuren administratie. Door zijn nieuwsgierige werkhouding is hij namelijk altijd bereid om te ontwikkelen en te leren waardoor hij weet hoe alle processen verlopen. Momenteel houdt Michel zich bij zijn huidige werkgever vooral bezig met de voorraad administratie. De goede samenwerking met zijn collega’s maakt zijn functie leuk, echter mist hij de afwisseling en daardoor uitdaging. Omdat de organisatie daarnaast in november gaat verhuizen naar Rotterdam, is hij samen met Extra Talent op zoek naar een nieuwe baan als (Allround) Logistiek Administratief Medewerker.

Ongeveer drie jaar geleden is Michel met zijn gezin verhuisd van de provincie Drenthe naar de grote stad. Zijn vrije tijd spendeert hij graag met zijn gezin, maar daarnaast loopt hij ook graag hard of staat de formule 1 op. In een nieuwe werkgever vindt Michel het belangrijk dat er respectvol met elkaar wordt om gegaan. Daarnaast moeten er ook grappen kunnen worden gemaakt. Nadat hij alle nieuwe indrukken op zich af heeft laten komen, is hij iemand die graag zijn verantwoordelijkheid pakt. Met de mensenkennis die hij heeft, verwacht hij met iedere type collega goed om te kunnen gaan.

Als je iemand nodig hebt met de nodige administratieve en logistieke ervaring dan ben je bij Michel aan het juiste adres! Hij is in overleg per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.600,- bruto per maand.

 

location_onHaarlem createMBO person45 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Otto (Customer Service Medewerker)

Ruim 8 jaar geleden kwam Otto voor het eerst in aanraking met de logistiek en is onderaan de ladder begonnen. Na een korte periode zichzelf bewezen te hebben als Logistiek Medewerker zag men al snel dat hij meer in zijn mars had. Na 3 maanden kreeg hij administratieve- en data-entry werkzaamheden, maar omdat dit allemaal op oproep was en zijn familie in Engeland woonde, besloot hij in 2013 met zijn gezin hier naar toe te verhuizen. In 2015 kwam hij terug, en sinds 2017 werkte hij weer volop in de logistiek. Otto haalt energie uit de constante beweging in de logistiek. Het in behandeling nemen van im- en export zendingen via lucht-, weg- en zeetransport, het ad-hoc schakelen bij AOG’s en het opstellen van douane documentaties is een kleine greep van de werkervaring die Otto sindsdien heeft op gedaan. Wegens gezondheidsredenen besloot hij een periode uit de running te gaan, maar omdat hij nu volledig hersteld is wil hij graag per direct aan de slag. Zijn voorkeur gaat uit naar een functie als (Allround) Expediteur of Customer Relations.

Otto heeft van nature een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Wanneer hij ergens aan de slag gaat, wil hij graag alle ins en outs van het vak leren en zet hij zichzelf 300% in. Zelfontplooiing staat bij Otto hoog in het vaandel. In de toekomst zou hij graag weer willen doorgroeien naar een aansturende functie, maar hij blijft ook graag in ontwikkeling door middel van bijvoorbeeld cursussen. In stressvolle situaties weet hij het hoofd koel te houden, en tegelijk secuur en nauwkeurig te blijven werken. Buiten werk om is Otto het beste te omschrijven als familie mens. Hij is bijvoorbeeld graag op pad met zijn gezin.

Bied jij Otto een frisse start in 2020? Hij is in overleg per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.600,- bruto per maand.

location_onZaandam createMBO person28 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Vincent (Transportplanner)

Vincent heeft al ruim 19 jaar ervaring in de transport. In 2000 is hij begonnen als koerier en twee jaar later kreeg hij de kans om zijn eigen koeriersbedrijf op te starten. Dit heeft hij dertien jaar lang met plezier gedaan, maar doordat een grote klant van hem failliet ging moest hij stoppen. Omdat hij altijd contact hield met zijn oude werkgever kon hij hier per direct weer instromen als chauffeur. Na zes weken werd hem aangeboden om als transportplanner aan het werk te gaan en deze kans greep hij dan ook. Vincent houdt ervan dat geen dag hetzelfde is als transportplanner. Daarnaast vind hij de stress die erbij komt kijken fijn omdat hij hierdoor beter presteert. Met vier transportplanners onder hem zorgt hij er voor dat de planning van de 50 tot 60 chauffeurs iedere dag vlekkeloos verloopt. Daarnaast is hij dagelijks bezig met het innoveren van het planningsproces. Omdat hij na vijf jaar bij dezelfde werkgever het gevoel heeft dat hij is uitgeleerd en hij zich graag meer wilt kunnen ontwikkelen is Vincent met Extra Talent op zoek naar een nieuwe uitdaging als (hoofd)transportplanner.

Vincent is een man die makkelijk in de omgang is en niet weg is van een grapje hier en daar. Daarom is een informele werkomgeving voor hem belangrijk. Het liefst heeft hij een baan waar in hij tijd te kort komt en heeft daarom geen 9 tot 17 mentaliteit. Daarnaast is hij bereid om in- of extern cursussen zoals coaching of leiderschap te volgen om zich nog meer te ontwikkelen. Als Vincent ergens op zijn plek zit en hij zich gehoord voelt dan is hij zeer loyaal naar zijn werkgever toe. 

Vincent heeft een salarisindicatie van €3600,- per maand (incl. overuren) en heeft een maand opzegtermijn.

location_onPurmend createMBO person39 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Ralph (Logistiek Coördinator)

Met ruim 10 jaar ervaring in de logistiek kan Ralph zeggen dat hij een rot in het vak is. Wat ooit is begonnen als bijbaan in een distributiecentrum resulteerde in een behaald hbo diploma Business Logistics en meer verdieping in de logistiek. De afgelopen 7 jaar heeft hij voor een groot logistiek dienstverlener de volledige voorraadbeheer uit handen genomen. Samen met zijn collega’s monitort hij het logistieke proces en stuurt hij dagelijks gemiddeld 5 magazijnmedewerkers aan. Ondanks dat hij het naar zijn zin heeft, krijgt hij het gevoel dat hij hier het plafond heeft bereikt en is hij toe aan een nieuwe werkomgeving. Om deze reden is hij samen met Extra Talent op zoek naar een nieuwe uitdaging als Logistiek Coördinator of Teamleider met doorgroei mogelijkheden.

Bij Ralph staat samenwerking hoog in het vaandel. Hij helpt zijn collega’s graag en is duidelijk en geduldig in zijn communicatie. Daarnaast vindt hij plezier in het overdragen van zijn kennis die hij de afgelopen jaren heeft op gedaan. Tijdens drukte houdt Ralph overzicht en controle, wat maakt dat hij continu structuur houdt in zijn werk. Hij denkt graag na over verbetering en wanneer er iets moet gebeuren dan is Ralph de persoon die het regelt. Wanneer hij niet aan het werk is, kun je Ralph vinden in de sportschool of op het voetbalveld. Zijn vrije dagen neemt hij graag op door weekendjes weg te gaan met zijn vrienden, maar hij gaat ook graag op vakantie met zijn vriendin.

Kun je Ralph dé logistieke uitdaging bieden met voldoende ontwikkelingsmogelijkheden? Hij heeft een maand opzegtermijn en zijn salarisindicatie is € 3.000,- bruto per maand.

location_onSchagen createHBO person32 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven