Van Amsterdam en van Logistiek. Het enthousiasme van June is de brandstof die haar motor draaiende houdt en dat is maar goed ook, want dat raakt niet op bij haar. Bij gesprekken met kandidaten gaat de rem erop, want daar neemt ze graag de tijd voor. Pas zodra ze weet waar jij naar op zoek bent schakelt ze naar de hoogste versnelling, want de race is voor haar pas uitgereden als jij op je plek zit. Bespreek jij binnenkort met June waar jouw finish line ligt?


Vacatures

Als Customer Service Medewerker ga je aan de slag bij een internationaal transporteur in de regio van Haarlem. Jij vindt het uitdagend om als een spin in het web te communiceren met klanten, leveranciers en chauffeurs. Klinkt dit als de perfecte uitdaging voor jou? Lees dan verder!
access_timeFulltime location_onHaarlem euro_symbol€1.900 tot €2.700
Met jouw goede communicatieve skills en affiniteit met logistiek en transport is de functie van Customer Service Medewerker jou op het lijf geschreven! Jij begeleidt klanten gedurende het orderproces en je houdt hen aangesloten bij internationale zendingen. Daarnaast treed je doortastend op bij ad hoc wijzigingen en ga je op zoek naar de beste oplossing voor de klant. 
access_timeFulltime location_onZaandam euro_symbol€2.000 tot €2.800
Klaar voor de volgende stap in jouw plannerscarrière? Met jouw ervaring als planner en kennis van de Duitse taal, is dit dé vervolgstap voor jou. Zet jij de bloemetjes vandaag nog buiten? Lees snel verder!
access_timeFulltime location_onAalsmeer euro_symbol€3.000 tot €4.000
Sprechen Sie Deutsch? Dan ben je aan het juiste adres! Jij bent op zoek naar de tweede of derde stap in je carrière als Transportplanner. In een hecht team van vijf collega-planners kom je te werken, op een mooie locatie rondom Schiphol. Gezamenlijk zorgen jullie dagelijks voor het groupage transport vanaf de veilingen in Nederland.
access_timeFulltime location_onHoofddorp euro_symbol€2.800 tot €4.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Toen Mike van school af kwam wist hij niet welke richting hij op wilde. Zo kwam hij terecht als uitzendkracht bij een Distributiecentrum. Na een tussenjaar bij de militaire dienst mocht hij hier terugkomen als Administratief Medewerker Inbound waar hij ruim 11 jaar verantwoordelijk is geweest voor de voorraad van non food (actie) artikelen. Hij stond in contact met leveranciers, plaatste bestellingen en nam verantwoordelijkheid voor de planning van de zending naar de vestigingen. In 2001 stroomde hij door naar een grote logistiek dienstverlener waar hij tot op heden werkzaam is. Hier heeft hij zich opgewerkt van Customer Service Medewerker naar Customer Service Teamleider wat hij met veel enthousiasme en plezier doet. In verband met het centraliseren van deze tak is Mike momenteel werkzaam als Teamleider Special Parts Luchtvracht en mist hij het directe contact met klanten. Om deze reden zoekt hij samen met Extra Talent naar een nieuwe uitdaging als Customer Service Teamleider of een andere aansturende functie in de logistiek waar hij veel in contact staat met klanten.

Mike weet door zijn vele werkervaring altijd wel een creatieve oplossing te bedenken voor diverse escalaties of problemen. Hij staat achter zijn medewerkers en laat hen vrij in het bedenken van oplossingen ten behoeve van hun ontwikkeling. ‘’Is het een goed idee? Voel je vrij om het uit te werken!’’ is wat Mike zou zeggen. Naast hard werken staat gezelligheid op de afdeling ook hoog op zijn prioriteiten lijstje. Werk moet immers ook leuk zijn. Hiernaast ondersteund hij zijn collega’s graag waar nodig. Want om te kunnen begrijpen hoe het er aan toe gaat op een afdeling, moet je ook weten hoe de werkzaamheden gaan. Uiteraard is Mike niet altijd aan het werk. Buiten werk om gaat hij graag op reis naar Amerika of maakt hij gezellige uitstapjes met zijn vriendin.

Mike heeft zin in een nieuwe uitdaging! Kun jij hem dit bieden? Hij heeft een opzegtermijn van 2 maanden en een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand exclusief toeslagen en overuren.

location_onZaandam createMBO person47 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
In 2013 koos Roelof voor de hbo-opleiding Logistiek en Economie. De openingsdag trok in eerste instantie zijn aandacht door de vele carrière mogelijkheden, maar toen hij erachter kwam dat logistiek overal is was hij om. Wat hem het meest fascineerde tijdens zijn studie was de rondleiding door een grote fabriek waar ze auto’s maken. Hij zag toen hoe veel verschillende logistieke processen er waren. Tijdens zijn stages heeft Roelof logistieke processen geoptimaliseerd en heeft hij door gebruik te maken van de LEAN methodiek verbeteringen aangedragen. Na zijn studie is hij in zijn horeca bijbaan doorgegroeid naar kantoor, maar Roelof is erachter gekomen dat hij graag verder wilt in de logistiek doordat dit wereldje hem altijd heeft getrokken. Zijn planningservaring zou hij graag willen toepassen in een nieuwe uitdaging die past bij zijn opleiding. Daarom is hij samen met Extra Talent op zoek naar een nieuwe uitdaging in de logistiek waarbij zijn voorkeur uit gaat naar Logistiek Planner of Expediteur.

Roelof is iemand die duidelijk is in zijn communicatie. Hij denkt graag mee met anderen en is proactief in het doen van voorstellen tot verbeteringen. In zijn huidige baan heeft hij geleerd zelfstandig te werken omdat hij vaak op zichzelf was aangewezen. In een nieuwe baan zoekt hij echter naar een team omdat dit hem toch de meeste energie geeft. Buiten dat om is hij gemotiveerd om zich voortdurend te blijven ontwikkelen en spoort anderen hier ook graag in aan. Buiten werk om is Roelof 3 keer per week te vinden op het voetbalveld en zijn winnersmentaliteit op het veld brengt hij ook graag mee op het werk.          

Geef jij Roelof graag de kans om zich te ontwikkelen op logistiek gebied? Hij heeft een maand opzegtermijn en een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand.

location_onAmsterdam createHBO person23 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

In de afgelopen 26 jaar heeft Rik zijn logistieke carrière opgebouwd bij een één van de grootste beveiligingsfirma’s van Nederland. Leiding geven zit hem in het bloed en zo heeft hij zichzelf omhoog weten te werken van Assistent Teamleider Logistiek naar Operations Manager / Hoofd transportplanner. Hij heeft ervaring in de aansturing van 8 tot 45 FTE en zorgde dat zijn medewerkers zich volop konden ontwikkelen d.m.v. coaching. Daarnaast heeft hij zich continu bezig gehouden met het analyseren en implementeren van verbetering in werkprocessen met als doel kosten te besparen. Zo heeft hij op de facturatie gedeeltelijk kunnen automatiseren en heeft hij de transportplanning zo efficiënt kunnen plannen zodat er minder wagens nodig zijn. Na 26 trouwe jaren voelde Rik zich niet meer verbonden met de organisatie en hebben zij in samenspraak besloten dat hij kon stoppen. De afgelopen 7 maanden heeft hij ontzettend genoten van zijn sabbatical maar heeft hij ook goed na gedacht over wat hij belangrijk vind in een nieuwe baan. In het leiderschap vind Rik het belangrijk een goede verhouding te hebben tussen de visie van de organisatie en de medewerkers. Omdat hij zich in de laatste 2 jaar heeft ontfermt om de transportplanning zou hij zich hier ook verder in willen ontwikkelen. Samen met Extra Talent is Rik op zoek naar een nieuwe uitdaging als Logistiek Teamleider / Supervisor of Transportplanner.

Rik is een spraakzame man die een klik in een nieuwe samenwerking belangrijk vind. Hij denkt graag na over verbeteringen en voert hier graag een gezonde discussie over. Hij staat in zijn leiderschap graag dicht bij de medewerkers. Zo vind hij het geen enkel probleem om mee te werken in de operatie tijdens drukte. De afgelopen 7 maanden heeft Rik genoten van een sabbatical waarvan hij 2 maanden met zijn gezin door Marokko heeft gereisd. Daarna heeft hij het huis opgeknapt, heeft hij gesleuteld aan zijn twee motoren waaronder een Harley Davidson en is hij veel in de sportschool om te kickboksen en les te geven aan kinderen.

Nu de klusjes in huis gedaan zijn en hij volledig op een rijtje heeft wat hij belangrijk vind in een nieuwe uitdaging is hij per direct beschikbaar met een salarisindicatie van € 3.300,- bruto per maand.

location_onAlkmaar createMBO person46 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Rafael is twee jaar geleden van start gegaan als Inkoop Assistent bij een technische groothandel. De dynamiek in de logistiek spreekt hem erg aan en hier krijgt hij een enorme boost van. Hiervoor heeft hij vooral administratieve functies bekleedt waar hij zijn nauwkeurigheid inzette. Tijdens zijn functie als Inkoop Assistent is hem de belofte gedaan om scholing te mogen volgen, zodat hij door kon groeien naar Inkoper. Dit vooruitzicht sprak hem enorm aan en hij is met volle overgave aan de slag gegaan. Na enige tijd bleef helaas de scholing en de doorgroeimogelijkheden uit en heeft Rafael ervoor gekozen om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Verder heeft Rafael zich ontwikkeld op het gebied van plannen en het aansturen van een deel van het warehouse. Verder is een administratieve functie binnen de logistiek, waar Rafael veel energie van krijgt. Gezamenlijk met Extra Talent is Rafael op zoek naar een functie als Logistiek Administratief Medewerker waar hij zijn finesse kan laten zien. Wat ook zijn interesse heeft gewekt binnen de logistiek is de functie als Transportplanner of Expediteur en zeevracht waar hij alle ballen hoog kan houden. Zijn voorkeur gaat uit naar een organisatie waar hij de kans krijgt om zichzelf te bewijzen en waar hij voor een lange periode werkzaam kan zijn.  

Rafael heeft een open houding en straalt rust uit. Daarnaast staat hij stevig in zijn schoenen en durft hij te zeggen waar het op staat. Hij houdt dan ook van directe communicatie, zodat zijn collega’s en hijzelf weten waar ze aan toe zijn. Met zijn vrolijke persoonlijkheid en positieve instelling is hij een fijne collega om mee samen te werken. Verder vindt hij ontwikkeling op persoonlijk als professioneel vlak belangrijk en gaat graag de uitdaging aan om zich te bewijzen.

Rafael is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand.

location_onAlmere createMBO person33 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven