“Doe altijd iets wat je leuk vindt, dat zorgt ervoor dat geen ene dag als een straf voelt. Geld is belangrijk, maar niet het belangrijkste als het draait om werkgeluk en zelfontplooiing.”

De meeste energie haal ik uit het zorgen voor een perfecte match en dat iemand ergens aan de slag mag. Dit doe ik door goed te luisteren naar beide partijen en hier op de juiste manier op weten in te spelen.

 

Op zoek naar een nieuwe collega?

Heeft u de tijd niet om het juiste personeel aan te nemen? Ik communiceer altijd eerlijk en direct, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Wanneer ik verwacht dat iets niet haalbaar is, dan zeg ik dat. En wanneer ik ervan overtuigd ben dat iemand geschikt is voor een rol binnen uw organisatie, dan zal ik dit concreet onderbouwen. Dit alles met als einddoel; het juiste talent op de juiste plaats binnen uw organisatie. Ik luister naar uw wensen en denk graag met u en uw organisatie mee om deze naar een hoger niveau te tillen.

Zoekt u een samenwerkingspartner voor een bepaalde vacature in de logistiek, met wie u ook nog kunt sparren? Ik sta voor u klaar. Na slechts een half uur tot een uur van uw tijd, neem ik het werk graag voor u uit handen. Binnen no-time heeft u een zorgvuldige voorselectie in uw mailbox. Verder houd ik nauw contact om alles te bespreken en te evalueren. En indien gewenst ben ik aanwezig bij de sollicitatiegesprekken. Alles voor de perfecte match! U kunt mij altijd bellen of mailen. Ook via WhatsApp ben ik bereikbaar.

 

Op zoek naar een nieuwe baan?

Samen kijken wij wat jij precies zou willen doen binnen de logistiek. Verder kunnen we ook sparren om te kijken wat wel en niet realistisch is. Denk bijvoorbeeld aan doorgroeimogelijkheden en salaris. Ik luister naar je en ik blijf vragen stellen. De vraag achter de vraag stel ik, zodat we het antwoord achter het antwoord ontdekken. Als wij in gesprek gaan, dan geef ik je handige sollicitatietips en zorg ik dat je met een goed gevoel de deur uitgaat. Heb jij een passende vacature voorbij zien komen of wil je eens in gesprek met mij? Neem dan contact op. Mocht blijken dat we wat voor elkaar kunnen betekenen, dan nodig ik je uit voor een persoonlijke kennismaking. Zo kan ik gericht voor je aan de slag. Spreek ik je snel?


Vacatures

Op zoek naar een werkgever die grote waarde hecht aan lange termijn relaties en daarom ook investeert in haar medewerkers? Dan ben jij bij deze handelsorganisatie in biologische granen aan het juiste adres! Reageer vandaag nog.

access_timeFulltime location_onAmstelveen euro_symbol€2.500 tot €3.600
Je houdt van snel schakelen, het uitzoeken en oplossen van problemen en je bent een echte regelaar. Heb ik het over jou? Lees dan snel verder want de functie Customer Service Medewerker Import past wellicht goed bij jou!
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.400 tot €2.900
Krijg jij al honger als ik het heb over vers afgebakken brood van de hoogste kwaliteit en wil jij graag dit proces leren kennen van binnen en buiten? Neem jouw ervaring in de logistieke branche mee en wellicht feliciteer ik jou binnenkort met jouw nieuwe baan als Logistiek Medewerker Bedrijfsbureau bij deze productiebakker!
access_timeFulltime location_onHaarlem euro_symbol€2.500 tot €3.300
Als Logistiek & Transportplanner weet je als geen ander hoe het er op de afdeling aan toe kan gaan. Je bent klaar voor een frisse, nieuwe start bij een innovatieve werkgever die betrokken is bij de maatschappij en koploper is op het gebied van duurzaamheid. Dan zit je bij deze logistiek dienstverlener gericht op de afvalbranche goed. Lees snel verder!
access_timeFulltime location_onAalsmeer euro_symbol€2.400 tot €3.300
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

In 2013 koos Roelof voor de hbo-opleiding Logistiek en Economie. De openingsdag trok in eerste instantie zijn aandacht door de vele carrière mogelijkheden, maar toen hij erachter kwam dat logistiek overal is was hij om. Wat hem het meest fascineerde tijdens zijn studie was de rondleiding door een grote fabriek waar ze auto’s maken. Hij zag toen hoe veel verschillende logistieke processen er waren. Tijdens zijn stages heeft Roelof logistieke processen geoptimaliseerd en heeft hij door gebruik te maken van de LEAN methodiek verbeteringen aangedragen. Na zijn studie is hij in zijn horeca bijbaan doorgegroeid naar kantoor, maar Roelof is erachter gekomen dat hij graag verder wilt in de logistiek doordat dit wereldje hem altijd heeft getrokken. Zijn planningservaring zou hij graag willen toepassen in een nieuwe uitdaging die past bij zijn opleiding. Daarom is hij samen met Extra Talent op zoek naar een nieuwe uitdaging in de logistiek waarbij zijn voorkeur uit gaat naar Logistiek Planner of Expediteur.

Roelof is iemand die duidelijk is in zijn communicatie. Hij denkt graag mee met anderen en is proactief in het doen van voorstellen tot verbeteringen. In zijn huidige baan heeft hij geleerd zelfstandig te werken omdat hij vaak op zichzelf was aangewezen. In een nieuwe baan zoekt hij echter naar een team omdat dit hem toch de meeste energie geeft. Buiten dat om is hij gemotiveerd om zich voortdurend te blijven ontwikkelen en spoort anderen hier ook graag in aan. Buiten werk om is Roelof 3 keer per week te vinden op het voetbalveld en zijn winnersmentaliteit op het veld brengt hij ook graag mee op het werk.          

Geef jij Roelof graag de kans om zich te ontwikkelen op logistiek gebied? Hij heeft een maand opzegtermijn en een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand.

location_onAmsterdam createHBO person23 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

In de afgelopen 26 jaar heeft Rik zijn logistieke carrière opgebouwd bij een één van de grootste beveiligingsfirma’s van Nederland. Leiding geven zit hem in het bloed en zo heeft hij zichzelf omhoog weten te werken van Assistent Teamleider Logistiek naar Operations Manager / Hoofd transportplanner. Hij heeft ervaring in de aansturing van 8 tot 45 FTE en zorgde dat zijn medewerkers zich volop konden ontwikkelen d.m.v. coaching. Daarnaast heeft hij zich continu bezig gehouden met het analyseren en implementeren van verbetering in werkprocessen met als doel kosten te besparen. Zo heeft hij op de facturatie gedeeltelijk kunnen automatiseren en heeft hij de transportplanning zo efficiënt kunnen plannen zodat er minder wagens nodig zijn. Na 26 trouwe jaren voelde Rik zich niet meer verbonden met de organisatie en hebben zij in samenspraak besloten dat hij kon stoppen. De afgelopen 7 maanden heeft hij ontzettend genoten van zijn sabbatical maar heeft hij ook goed na gedacht over wat hij belangrijk vind in een nieuwe baan. In het leiderschap vind Rik het belangrijk een goede verhouding te hebben tussen de visie van de organisatie en de medewerkers. Omdat hij zich in de laatste 2 jaar heeft ontfermt om de transportplanning zou hij zich hier ook verder in willen ontwikkelen. Samen met Extra Talent is Rik op zoek naar een nieuwe uitdaging als Logistiek Teamleider / Supervisor of Transportplanner.

Rik is een spraakzame man die een klik in een nieuwe samenwerking belangrijk vind. Hij denkt graag na over verbeteringen en voert hier graag een gezonde discussie over. Hij staat in zijn leiderschap graag dicht bij de medewerkers. Zo vind hij het geen enkel probleem om mee te werken in de operatie tijdens drukte. De afgelopen 7 maanden heeft Rik genoten van een sabbatical waarvan hij 2 maanden met zijn gezin door Marokko heeft gereisd. Daarna heeft hij het huis opgeknapt, heeft hij gesleuteld aan zijn twee motoren waaronder een Harley Davidson en is hij veel in de sportschool om te kickboksen en les te geven aan kinderen.

Nu de klusjes in huis gedaan zijn en hij volledig op een rijtje heeft wat hij belangrijk vind in een nieuwe uitdaging is hij per direct beschikbaar met een salarisindicatie van € 3.300,- bruto per maand.

location_onAlkmaar createMBO person46 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Rafael is twee jaar geleden van start gegaan als Inkoop Assistent bij een technische groothandel. De dynamiek in de logistiek spreekt hem erg aan en hier krijgt hij een enorme boost van. Hiervoor heeft hij vooral administratieve functies bekleedt waar hij zijn nauwkeurigheid inzette. Tijdens zijn functie als Inkoop Assistent is hem de belofte gedaan om scholing te mogen volgen, zodat hij door kon groeien naar Inkoper. Dit vooruitzicht sprak hem enorm aan en hij is met volle overgave aan de slag gegaan. Na enige tijd bleef helaas de scholing en de doorgroeimogelijkheden uit en heeft Rafael ervoor gekozen om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Verder heeft Rafael zich ontwikkeld op het gebied van plannen en het aansturen van een deel van het warehouse. Verder is een administratieve functie binnen de logistiek, waar Rafael veel energie van krijgt. Gezamenlijk met Extra Talent is Rafael op zoek naar een functie als Logistiek Administratief Medewerker waar hij zijn finesse kan laten zien. Wat ook zijn interesse heeft gewekt binnen de logistiek is de functie als Transportplanner of Expediteur en zeevracht waar hij alle ballen hoog kan houden. Zijn voorkeur gaat uit naar een organisatie waar hij de kans krijgt om zichzelf te bewijzen en waar hij voor een lange periode werkzaam kan zijn.  

Rafael heeft een open houding en straalt rust uit. Daarnaast staat hij stevig in zijn schoenen en durft hij te zeggen waar het op staat. Hij houdt dan ook van directe communicatie, zodat zijn collega’s en hijzelf weten waar ze aan toe zijn. Met zijn vrolijke persoonlijkheid en positieve instelling is hij een fijne collega om mee samen te werken. Verder vindt hij ontwikkeling op persoonlijk als professioneel vlak belangrijk en gaat graag de uitdaging aan om zich te bewijzen.

Rafael is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand.

location_onAlmere createMBO person33 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Patricia  heeft zich door middel van goede werkervaringen en inzet opgewerkt. Na haar middelbare school besloot ze direct aan het werk te gaan. Ze begon in het warehouse maar kreeg al snel de kans om door te groeien naar kantoor. Ondertussen heeft zij zich in 13 jaar ontwikkeld tot Customer Service Coördinator. In deze 13 jaar heeft Patricia ervaring op gedaan op het gebied van douane, zendingen regelen, customer service en leiderschap. Momenteel werkt zij 3 jaar bij haar huidige werkgever en fungeert zij als rechterhand voor de Logistiek Manager. Ze richt zich op processen, maar geeft ook direct leiding aan 8 Customer Service Medewerkers. Ze beheert de grootste key accounts en handelt eventuele escalaties af. Patricia stelt zich beschikbaar voor een nieuwe uitdaging bij een werkgever waar zij op termijn zou kunnen doorgroeien naar een managementrol.  

Patricia is een representatieve, sociale en ambitieuze medewerker. Met ruim 13 jaar relevante werkervaring is zij een fijne toevoeging aan ieder team. Bovendien is Patricia loyaal naar haar werkgever toe, zolang beloftes worden nagekomen. Dit werkt voor haar uiteraard twee kanten op. Met de uitstekende sociale vaardigheden die zij heeft, is communicatie op ieder niveau voor haar een gemak. Ze weet haar mannetje te staan in een dynamische en soms harde logistieke wereld. Ze ziet zichzelf graag de komende jaren verder ontwikkelen binnen deze branche.

Patricia  heeft een opzegtermijn van 1 maand en heeft een salarisindicatie van € 3.800,- bruto per maand, exclusief dertiende maand en eventuele bonusuitkering.      

location_on. createHBO person29 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven