Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Van Amsterdam en van Logistiek. Het enthousiasme van June is de brandstof die haar motor draaiende houdt en dat is maar goed ook, want dat raakt niet op bij haar. Bij gesprekken met kandidaten gaat de rem erop, want daar neemt ze graag de tijd voor. Pas zodra ze weet waar jij naar op zoek bent schakelt ze naar de hoogste versnelling, want de race is voor haar pas uitgereden als jij op je plek zit. Bespreek jij binnenkort met June waar jouw finish line ligt?


Vacatures

Wil jij onderdeel zijn van een succesvol, sterk en internationaal merk en zet je als (transport)planner graag dat stapje extra? Dan is dit dé job voor jou!

access_timeFulltime location_onPurmerend euro_symbol€3.100 tot €4.200
Krijg je geen genoeg van appels en peren? Ben je er zó gek op, dat je hier prima een verkooppraatje over kan houden? Dan is deze functie Junior Logistiek Commercieel Medewerker wat voor jou.

access_timeFulltime location_onAalsmeer euro_symbol€2.100 tot €2.700
De eerste stap in de transportplanning heb je al gemaakt of je bent al een ruime tijd werkzaam als chauffeur. Ben je op zoek naar een functie met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief? Bij deze organisatie wordt dat juist aangespoord. Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onHaarlem euro_symbol€3.000 tot €3.600
Ben jij altijd de regelaar thuis en op je werk en zit je niet graag stil? Dan is deze functie als Logistiek Administratief Medewerker iets voor jou. Als je op zoek bent naar een ambitieuze, internationale organisatie met veel ontwikkelingsmogelijkheden, dan ben je hier aan het juiste adres!

access_timeFulltime location_onHaarlem euro_symbol€2.300 tot €2.700
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Aan het begin van Michel zijn carrière is hij onderaan begonnen in de logistiek. Na zijn wereldreis door Australië en Nieuw-Zeeland maakte hij zijn eerste stap omhoog in de logistieke ladder. Als Allround Logistiek Administratief Medewerker was hij niet alleen bezig met het verwerken van orders van A tot Z, maar sprong hij regelmatig zijn senior collega bij in de crediteuren- en debiteuren administratie. Door zijn nieuwsgierige werkhouding is hij namelijk altijd bereid om te ontwikkelen en te leren waardoor hij weet hoe alle processen verlopen. Momenteel houdt Michel zich bij zijn huidige werkgever vooral bezig met de voorraad administratie. De goede samenwerking met zijn collega’s maakt zijn functie leuk, echter mist hij de afwisseling en daardoor uitdaging. Omdat de organisatie daarnaast in november gaat verhuizen naar Rotterdam, is hij samen met Extra Talent op zoek naar een nieuwe baan als (Allround) Logistiek Administratief Medewerker.

Ongeveer drie jaar geleden is Michel met zijn gezin verhuisd van de provincie Drenthe naar de grote stad. Zijn vrije tijd spendeert hij graag met zijn gezin, maar daarnaast loopt hij ook graag hard of staat de formule 1 op. In een nieuwe werkgever vindt Michel het belangrijk dat er respectvol met elkaar wordt om gegaan. Daarnaast moeten er ook grappen kunnen worden gemaakt. Nadat hij alle nieuwe indrukken op zich af heeft laten komen, is hij iemand die graag zijn verantwoordelijkheid pakt. Met de mensenkennis die hij heeft, verwacht hij met iedere type collega goed om te kunnen gaan.

Als je iemand nodig hebt met de nodige administratieve en logistieke ervaring dan ben je bij Michel aan het juiste adres! Hij is in overleg per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.600,- bruto per maand.

 

location_onHaarlem createMBO person45 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
George is in 2006 de logistieke wereld binnengerold, waar hij verantwoordelijk was voor de planning van bloemen en planten naar Noord-Italië. Een hele uitdaging voor hem die hij destijds met beide handen heeft aangegrepen en met succes! George instrueerde minimaal 46 chauffeurs en plande 23 vrachtwagens. Uiteraard komt er veel meer bij kijken dan alleen het plannen en het inspelen op calamiteiten was vaak van toepassing. Gelukkig is George stressbestendig en oplossingsgericht. Na zes plezierige jaren gewerkt te hebben voor deze transporteur merkte George dat hij toe was aan een nieuwe uitdaging. Dit heeft hij gevonden bij een vervoersorganisatie, waar hij de functie als Operationeel Coördinator vervult. Ook is hij hierbij eindverantwoordelijk voor de planning. De operationele werkzaamheden in combinatie met het plannen, is een combinatie die voor George op het lijf is geschreven. Hij is altijd in zijn achterhoofd bezig om efficiency slagen te maken en zit niet stil. Helaas gaat de huidige organisatie per maart reorganiseren, waardoor zijn functie komt te vervallen. George is op zoek naar een soortgelijke functie, waar hij vooral operationeel bezig kan zijn. Een functie als Planner vindt hij fijn, maar dan wil hij wel uitzicht hebben op meer voor de lange termijn. Zijn ambitie is dan ook om binnen een jaar een managersfunctie te bekleden.

George is een sportieve man die in zijn vrije tijd graag mag hockeyen en hardlopen. Competitief is hij zeker en dit zie je ook in zijn werkzaamheden terug. Verder is hij energierijk en een negen tot vijf mentaliteit is dan ook niet op George van toepassing. Hij is resultaatgericht en houdt er van om processen te verbeteren en mee te denken met een organisatie. George toont veel initiatief en dit heeft voor zijn voorgaande organisaties veel opgeleverd. Met een oog voor detail en van nature overtuigingskracht weet hij ook zijn collega’s op een positieve manier aan te sturen. Deze ervaren en spontane Planner is voor uw organisatie een aanwinst.

George is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand.

 

location_onAalsmeer createHBO person39 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Vincent heeft al ruim 19 jaar ervaring in de transport. In 2000 is hij begonnen als koerier en twee jaar later kreeg hij de kans om zijn eigen koeriersbedrijf op te starten. Dit heeft hij dertien jaar lang met plezier gedaan, maar doordat een grote klant van hem failliet ging moest hij stoppen. Omdat hij altijd contact hield met zijn oude werkgever kon hij hier per direct weer instromen als chauffeur. Na zes weken werd hem aangeboden om als transportplanner aan het werk te gaan en deze kans greep hij dan ook. Vincent houdt ervan dat geen dag hetzelfde is als transportplanner. Daarnaast vind hij de stress die erbij komt kijken fijn omdat hij hierdoor beter presteert. Met vier transportplanners onder hem zorgt hij er voor dat de planning van de 50 tot 60 chauffeurs iedere dag vlekkeloos verloopt. Daarnaast is hij dagelijks bezig met het innoveren van het planningsproces. Omdat hij na vijf jaar bij dezelfde werkgever het gevoel heeft dat hij is uitgeleerd en hij zich graag meer wilt kunnen ontwikkelen is Vincent met Extra Talent op zoek naar een nieuwe uitdaging als (hoofd)transportplanner.

Vincent is een man die makkelijk in de omgang is en niet weg is van een grapje hier en daar. Daarom is een informele werkomgeving voor hem belangrijk. Het liefst heeft hij een baan waar in hij tijd te kort komt en heeft daarom geen 9 tot 17 mentaliteit. Daarnaast is hij bereid om in- of extern cursussen zoals coaching of leiderschap te volgen om zich nog meer te ontwikkelen. Als Vincent ergens op zijn plek zit en hij zich gehoord voelt dan is hij zeer loyaal naar zijn werkgever toe. 

Vincent heeft een salarisindicatie van €3600,- per maand (incl. overuren) en heeft een maand opzegtermijn.

location_onPurmend createMBO person39 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Met ruim 10 jaar ervaring in de logistiek kan Ralph zeggen dat hij een rot in het vak is. Wat ooit is begonnen als bijbaan in een distributiecentrum resulteerde in een behaald hbo diploma Business Logistics en meer verdieping in de logistiek. De afgelopen 7 jaar heeft hij voor een groot logistiek dienstverlener de volledige voorraadbeheer uit handen genomen. Samen met zijn collega’s monitort hij het logistieke proces en stuurt hij dagelijks gemiddeld 5 magazijnmedewerkers aan. Ondanks dat hij het naar zijn zin heeft, krijgt hij het gevoel dat hij hier het plafond heeft bereikt en is hij toe aan een nieuwe werkomgeving. Om deze reden is hij samen met Extra Talent op zoek naar een nieuwe uitdaging als Logistiek Coördinator of Teamleider met doorgroei mogelijkheden.

Bij Ralph staat samenwerking hoog in het vaandel. Hij helpt zijn collega’s graag en is duidelijk en geduldig in zijn communicatie. Daarnaast vindt hij plezier in het overdragen van zijn kennis die hij de afgelopen jaren heeft op gedaan. Tijdens drukte houdt Ralph overzicht en controle, wat maakt dat hij continu structuur houdt in zijn werk. Hij denkt graag na over verbetering en wanneer er iets moet gebeuren dan is Ralph de persoon die het regelt. Wanneer hij niet aan het werk is, kun je Ralph vinden in de sportschool of op het voetbalveld. Zijn vrije dagen neemt hij graag op door weekendjes weg te gaan met zijn vrienden, maar hij gaat ook graag op vakantie met zijn vriendin.

Kun je Ralph dé logistieke uitdaging bieden met voldoende ontwikkelingsmogelijkheden? Hij heeft een maand opzegtermijn en zijn salarisindicatie is € 3.000,- bruto per maand.

location_onSchagen createHBO person32 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven