Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Van Amsterdam en van Logistiek. Het enthousiasme van June is de brandstof die haar motor draaiende houdt en dat is maar goed ook, want dat raakt niet op bij haar. Bij gesprekken met kandidaten gaat de rem erop, want daar neemt ze graag de tijd voor. Pas zodra ze weet waar jij naar op zoek bent schakelt ze naar de hoogste versnelling, want de race is voor haar pas uitgereden als jij op je plek zit. Bespreek jij binnenkort met June waar jouw finish line ligt?


Vacatures

Wil jij je graag bezig houden met zendingen via diverse modaliteiten? Als jij de verantwoordelijkheid van zowel import als export aan denkt te kunnen, dan hebben we hier mogelijk een match. Lees snel verder om erachter te komen of onderstaande uitdaging bij jou past!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.300 tot €2.900
Ben jij klaar voor een baan binnen de e-commerce e-fulfilment? Bij deze organisatie kun je rekenen op afwisseling, uitdaging en vrijheid. Past dit bij wat jij zoekt in een nieuwe werkgever? Dan is dit jouw kans. Ga aan de slag als Logistiek Teamleider E-commerce!

access_timeFulltime location_onUtrecht euro_symbol€2.200 tot €3.200
Customer Service is voor jou allang appeltje eitje. Ondertussen heb jij al aansturende verantwoordelijkheden op je genomen en ben je toe aan een nieuwe uitdaging. Heb je interesse in een baan als Customer Service Supervisor bij een wereldwijde speler in het afhandelen van zeevrachtzendingen? Laat dan vandaag nog jouw interesse blijken!

access_timeFulltime location_onIJmuiden euro_symbol€2.700 tot €3.700

Aan de slag bij een gevestigde naam in de logistiek. En niet zomaar een job, jij bent het visitekaartje van de organisatie.  Jij bent mensgericht en hebt klantenservice hoog in het vaandel staan. Je kan motiveren en adviseren en houdt hierbij altijd het belang van de organisatie en van de klant in zicht. Geen dag is hier hetzelfde, jij bent pas tevreden als alle klanten tevreden zijn. Enthousiast geworden? Lees snel verder.

access_timeFulltime location_onBeverwijk euro_symbol€2.800 tot €3.700
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

George is in 2006 de logistieke wereld binnengerold, waar hij verantwoordelijk was voor de planning van bloemen en planten naar Noord-Italië. Een hele uitdaging voor hem die hij destijds met beide handen heeft aangegrepen en met succes! George instrueerde minimaal 46 chauffeurs en plande 23 vrachtwagens. Uiteraard komt er veel meer bij kijken dan alleen het plannen en het inspelen op calamiteiten was vaak van toepassing. Gelukkig is George stressbestendig en oplossingsgericht. Na zes plezierige jaren gewerkt te hebben voor deze transporteur merkte George dat hij toe was aan een nieuwe uitdaging. Dit heeft hij gevonden bij een vervoersorganisatie, waar hij de functie als Operationeel Coördinator vervult. Ook is hij hierbij eindverantwoordelijk voor de planning. De operationele werkzaamheden in combinatie met het plannen, is een combinatie die voor George op het lijf is geschreven. Hij is altijd in zijn achterhoofd bezig om efficiency slagen te maken en zit niet stil. Helaas gaat de huidige organisatie per maart reorganiseren, waardoor zijn functie komt te vervallen. George is op zoek naar een soortgelijke functie, waar hij vooral operationeel bezig kan zijn. Een functie als Planner vindt hij fijn, maar dan wil hij wel uitzicht hebben op meer voor de lange termijn. Zijn ambitie is dan ook om binnen een jaar een managersfunctie te bekleden.

George is een sportieve man die in zijn vrije tijd graag mag hockeyen en hardlopen. Competitief is hij zeker en dit zie je ook in zijn werkzaamheden terug. Verder is hij energierijk en een negen tot vijf mentaliteit is dan ook niet op George van toepassing. Hij is resultaatgericht en houdt er van om processen te verbeteren en mee te denken met een organisatie. George toont veel initiatief en dit heeft voor zijn voorgaande organisaties veel opgeleverd. Met een oog voor detail en van nature overtuigingskracht weet hij ook zijn collega’s op een positieve manier aan te sturen. Deze ervaren en spontane Planner is voor uw organisatie een aanwinst.

George is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand.

 

location_onAalsmeer createHBO person39 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Van jongs af aan wist Lars al dat hij zich wilde ontwikkelen binnen de logistiek. Een vervolgopleiding kiezen was voor hem daarom ook zo gedaan en binnen 4 jaar had hij zijn mbo-4 diploma ‘Logistiek Management’ op zak. Hierna begon hij onder aan de ladder bij een bergingsbedrijf als Ontruimer. In 2014 wilde hij zijn carrière een boost geven en ging hij aan de slag in de Transportplanning. Hier haalde hij ontzettend veel energie uit! Ondertussen heeft hij ruim 4 jaar ervaring binnen de transportbranche in de (hij)kranen en bloemen en doet hij zijn uiterste best om alle ritten zo efficiënt mogelijk weg te plannen. De samenwerking met de chauffeurs gaat hem goed af, en klanten staat hij uitstekend te woord. Nu Lars ruim 2 jaar in 24/7 wisseldiensten werkt, merkt hij dat dit niet volledig voor hem is weggelegd. Hij zoekt daarom naar een nieuwe uitdaging binnen de logistiek, en staat wel nog open voor ochtend- en avonddiensten. Ondanks dat zijn voorkeur uit gaat naar de Transportplanning, staat hij open voor diverse mogelijkheden binnen de logistiek om zijn horizon te verbreden.

Lars weet met zijn rustige en vriendelijke karakter veel goodwill te creëren bij zowel zijn directe collega’s als bij chauffeurs. Naar zijn idee is het geven en nemen, en probeert hij in de planning het overwerk altijd zo goed mogelijk te verdelen. Lars haalt veel energie uit het dagelijkse spelletje om alle ritten op tijd op locatie te krijgen en daardoor klanten tevreden te stellen. Hij werkt nauwkeurig, levert geen half werk en kan goed presteren onder druk. Bovendien vindt hij het belangrijk om zijn werk goed achter te laten en stelt hij zich flexibel op bij eventueel overwerk. Buiten werk om is Lars erg sportief. Daarnaast is hij in 2017/2018 1,5 jaar op wereldreis geweest in Australië en Azië waar hij veel levenservaring heeft op gedaan.

Lars heeft een salarisindicatie van € 3.100,- bruto per maand op fulltime basis, excl. toeslagen en is per direct beschikbaar.

location_onAmsterdam createHBO person28 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Maria heeft met haar internationale achtergrond 5 jaar concrete ervaring als transportplanner. Nadat zij begin jaren 90 als planner in Italië heeft gewerkt is zij in 2004 naar Nederland gekomen. Hier heeft zij de eerste jaren voornamelijk in het hotelwezen gewerkt. Met haar gezonde ambitie heeft Maria zich verder weten te ontwikkelen in diverse branches. Allereerst is zij nu ruim een jaar werkzaam als tolk voor de Poolse en Spaanse markt, waar zij overheidsinstanties ondersteund. Naast deze bijbaan is zij december gestart als Internationaal transportplanner. Zij plant de groupage zendingen van 10 vrachtwagens met als specialisatie de Italiaanse markt, en met haar talenknobbel onderhoud zij contact met internationale chauffeurs. Gezamenlijk met haar werkgever heeft zij besloten om haar contract niet te verlengen waardoor Maria beschikbaar is voor een baan als Transportplanner of Logistiek Coördinator waar zij haar talenknobbel in kan zetten om een internationale organisatie naar een nog hoger niveau te tillen.

Maria is transparante en directe dame met een open uitstraling en natuurlijke gunfactor. Zij vindt het uitdagend om zichzelf altijd te blijven ontwikkelen waardoor zij momenteel 7 talen spreekt. Hierdoor is Maria een werknemer met een enorme internationale insteek. Met haar doorzettingsvermogen en sociale vaardigheden wordt Maria een gewaardeerde collega voor elke organisatie.

Maria is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.550 bruto per maand

location_onAmsterdam createMBO person42 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Rafael is twee jaar geleden van start gegaan als Inkoop Assistent bij een technische groothandel. De dynamiek in de logistiek spreekt hem erg aan en hier krijgt hij een enorme boost van. Hiervoor heeft hij vooral administratieve functies bekleedt waar hij zijn nauwkeurigheid inzette. Tijdens zijn functie als Inkoop Assistent is hem de belofte gedaan om scholing te mogen volgen, zodat hij door kon groeien naar Inkoper. Dit vooruitzicht sprak hem enorm aan en hij is met volle overgave aan de slag gegaan. Na enige tijd bleef helaas de scholing en de doorgroeimogelijkheden uit en heeft Rafael ervoor gekozen om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Verder heeft Rafael zich ontwikkeld op het gebied van plannen en het aansturen van een deel van het warehouse. Verder is een administratieve functie binnen de logistiek, waar Rafael veel energie van krijgt. Gezamenlijk met Extra Talent is Rafael op zoek naar een functie als Logistiek Administratief Medewerker waar hij zijn finesse kan laten zien. Wat ook zijn interesse heeft gewekt binnen de logistiek is de functie als Transportplanner of Expediteur en zeevracht waar hij alle ballen hoog kan houden. Zijn voorkeur gaat uit naar een organisatie waar hij de kans krijgt om zichzelf te bewijzen en waar hij voor een lange periode werkzaam kan zijn.  

Rafael heeft een open houding en straalt rust uit. Daarnaast staat hij stevig in zijn schoenen en durft hij te zeggen waar het op staat. Hij houdt dan ook van directe communicatie, zodat zijn collega’s en hijzelf weten waar ze aan toe zijn. Met zijn vrolijke persoonlijkheid en positieve instelling is hij een fijne collega om mee samen te werken. Verder vindt hij ontwikkeling op persoonlijk als professioneel vlak belangrijk en gaat graag de uitdaging aan om zich te bewijzen.

Rafael is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand.

location_onAlmere createMBO person33 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven