June Broers

workConsultant Logistiek
location_cityAmsterdam

phone06 – 827 63 214
linkedin.com/in/june-broers/
June Broers

Van Amsterdam en van Logistiek. Het enthousiasme van June is de brandstof die haar motor draaiende houdt en dat is maar goed ook, want dat raakt niet op bij haar. Bij gesprekken met kandidaten gaat de rem erop, want daar neemt ze graag de tijd voor. Pas zodra ze weet waar jij naar op zoek bent schakelt ze naar de hoogste versnelling, want de race is voor haar pas uitgereden als jij op je plek zit. Bespreek jij binnenkort met June waar jouw finish line ligt?

Vacatures

Logistiek Planner

Eindelijk een werkgever die écht goede koffie op kantoor heeft. Vind jij een goed kop koffie op het werk ook belangrijk en heb je altijd al willen weten welk proces hier achter zit? Ga dan aan de slag bij deze koffie producent waar jij samen met jouw collega’s verantwoordelijkheid neemt voor de logistieke planning.

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.300 tot €2.900

Customer Care Medewerker

Staat klanttevredenheid ook bij jou hoog in het vaandel? Dan is de functie Customer Care Medewerker bij deze logistiek dienstverlener wat voor jou! In een klein en gedreven team sta je dagelijks de klanten te woord en zijn er mogelijkheden om door te groeien.

access_timeFulltime location_onHoofddorp euro_symbol€2.200 tot €2.700

Assistent Logistiek Manager

Werken als Assistent Logistiek Manager bij een groeiend internationaal modebedrijf? Met jouw ervaring in de logistiek en leiding geven maak je in ieder geval een vliegende start. Je komt terecht in een platte organisatie met ruimte voor eigen initiatief. Klaar om van start te gaan?

access_timeFulltime location_onHoofddorp euro_symbol€2.500 tot €2.900

Assistent Declarant op Schiphol

Jij hebt affiniteit met douane werkzaamheden en wilt je graag ontwikkelen tot Assistent Declarant. Bij deze organisatie kun je rekenen op een dynamische werkomgeving en voldoende ruimte om je te specialiseren in verschillende douane formaliteiten. Iets voor jou? Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onSchiphol euro_symbol€2.200 tot €2.700
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Owyn (Transportplanner)

Owyn heeft in 2014 zijn mbo-opleiding Logistiek Teamleider met succes afgerond. Voor zijn studie was hij al werkzaam als Logistiek Medewerker en de logistiek is niet meer bij hem weg te denken. Na vier jaar werkzaam te zijn geweest bij een luchtvaartdienstverlener heeft hij de volgende stap in zijn logistieke carrière gemaakt. Momenteel is hij werkzaam als Warehouse Coördinator. Een functie waarin hij zich de afgelopen drie jaar goed heeft kunnen ontwikkelen, omdat hij veel vrijheid krijgt in zijn werkzaamheden. Het klantcontact gaat hem gemakkelijk af en krijgt hier een enorme energie boost van. Ook is hij verantwoordelijk voor de planning van twee chauffeurs. Deze werkzaamheden smaken naar meer. Vandaar dat hij de keuze heeft gemaakt om samen met Extra Talent op zoek te gaan naar een functie als Transportplanner, waar hij zich verder kan ontwikkelen.

Owyn is een ijverige medewerker die over zeer goede communicatie vaardigheden beschikt. Hij houdt er van om in een hectische omgeving te werken, waarbij hij continu snel moet schakelen. Hij gaat pas tevreden naar huis als hij succesvol zijn werkzaamheden heeft afgerond met daarbij het voorbereidende werk voor morgen. Hij denkt tactisch na en staat stevig in zijn schoenen.

Owyn heeft een opzegtermijn van een kalendermaand en een salarisindicatie van € 2.650,- bruto per maand.
location_onHaarlem createMBO person30 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Galip (Assistent-Declarant)

Galip werkt sinds 2012 als Object Beveiliger. Hier is hij verantwoordelijk voor het openen en sluiten van bedrijfspanden en het oplossen van calamiteiten. Om zichzelf te ontwikkelen is hij in september zelfstandig begonnen aan de basisopleiding Douane Declarant aan de EVO. Tijdens de opleiding is hij voornamelijk bezig geweest met het berekenen van douanewaarde, opmaken documentatie en het opzoeken van codes voor douaneaangiftes  Afgelopen februari heeft hij deze opleiding behaald! Galip is op zoek naar een logistiek dienstverlener waar hij zijn eerste stappen kan zetten als Assistent Declarant. Hij vind het belangrijker dat hij in de beginperiode goed begeleid wordt, zodat hij zo snel mogelijk als volwaardig zelfstandig Declarant aan het werk kan. 

Galip is een gedreven startende Declarant. Hij vindt het geen probleem om in wissel- en/of weekenddiensten te werken, gezien hij dit zijn hele leven al doet. Met een goed inwerktraject bij een toekomstige werkgever kan deze gemotiveerde jongeman met een leergierige instelling spoedig aan de slag onder de hoede van een ervaren Declarant.

location_onAmsterdam createMBO person26 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Vincent (Transportplanner)

Vincent heeft al ruim 19 jaar ervaring in de transport. In 2000 is hij begonnen als koerier en twee jaar later kreeg hij de kans om zijn eigen koeriersbedrijf op te starten. Dit heeft hij dertien jaar lang met plezier gedaan, maar doordat een grote klant van hem failliet ging moest hij stoppen. Omdat hij altijd contact hield met zijn oude werkgever kon hij hier per direct weer instromen als chauffeur. Na zes weken werd hem aangeboden om als transportplanner aan het werk te gaan en deze kans greep hij dan ook. Vincent houdt ervan dat geen dag hetzelfde is als transportplanner. Daarnaast vind hij de stress die erbij komt kijken fijn omdat hij hierdoor beter presteert. Met vier transportplanners onder hem zorgt hij er voor dat de planning van de 50 tot 60 chauffeurs iedere dag vlekkeloos verloopt. Daarnaast is hij dagelijks bezig met het innoveren van het planningsproces. Omdat hij na vijf jaar bij dezelfde werkgever het gevoel heeft dat hij is uitgeleerd en hij zich graag meer wilt kunnen ontwikkelen is Vincent met Extra Talent op zoek naar een nieuwe uitdaging als (hoofd)transportplanner.

Vincent is een man die makkelijk in de omgang is en niet weg is van een grapje hier en daar. Daarom is een informele werkomgeving voor hem belangrijk. Het liefst heeft hij een baan waar in hij tijd te kort komt en heeft daarom geen 9 tot 17 mentaliteit. Daarnaast is hij bereid om in- of extern cursussen zoals coaching of leiderschap te volgen om zich nog meer te ontwikkelen. Als Vincent ergens op zijn plek zit en hij zich gehoord voelt dan is hij zeer loyaal naar zijn werkgever toe. 

Vincent heeft een salarisindicatie van €3600,- per maand (incl. overuren) en heeft een maand opzegtermijn.

location_onPurmend createMBO person39 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Ralph (Logistiek Coördinator)

Met ruim 10 jaar ervaring in de logistiek kan Ralph zeggen dat hij een rot in het vak is. Wat ooit is begonnen als bijbaan in een distributiecentrum resulteerde in een behaald hbo diploma Business Logistics en meer verdieping in de logistiek. De afgelopen 7 jaar heeft hij voor een groot logistiek dienstverlener de volledige voorraadbeheer uit handen genomen. Samen met zijn collega’s monitort hij het logistieke proces en stuurt hij dagelijks gemiddeld 5 magazijnmedewerkers aan. Ondanks dat hij het naar zijn zin heeft, krijgt hij het gevoel dat hij hier het plafond heeft bereikt en is hij toe aan een nieuwe werkomgeving. Om deze reden is hij samen met Extra Talent op zoek naar een nieuwe uitdaging als Logistiek Coördinator of Teamleider met doorgroei mogelijkheden.

Bij Ralph staat samenwerking hoog in het vaandel. Hij helpt zijn collega’s graag en is duidelijk en geduldig in zijn communicatie. Daarnaast vindt hij plezier in het overdragen van zijn kennis die hij de afgelopen jaren heeft op gedaan. Tijdens drukte houdt Ralph overzicht en controle, wat maakt dat hij continu structuur houdt in zijn werk. Hij denkt graag na over verbetering en wanneer er iets moet gebeuren dan is Ralph de persoon die het regelt. Wanneer hij niet aan het werk is, kun je Ralph vinden in de sportschool of op het voetbalveld. Zijn vrije dagen neemt hij graag op door weekendjes weg te gaan met zijn vrienden, maar hij gaat ook graag op vakantie met zijn vriendin.

Kun je Ralph dé logistieke uitdaging bieden met voldoende ontwikkelingsmogelijkheden? Hij heeft een maand opzegtermijn en zijn salarisindicatie is € 3.000,- bruto per maand.

location_onSchagen createHBO person32 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven