June Broers

workConsultant Logistiek
location_cityAmsterdam

phone06 – 827 63 214
linkedin.com/in/june-broers/
Placeholder

Vacatures

Logistiek Coördinator

Jij bent al een tijd op zoek naar de baan waar je écht kunt laten zien wat je in je mars hebt. Jouw talenten moeten immers benut worden! Bij deze organisatie krijg je ook nog eens de kans om deze nog meer te ontwikkelen, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen. Klaar voor de logistieke uitdaging van je leven?

access_timeFulltime location_onRegio Ijmond euro_symbol€2.200 tot €2.800

Logistiek Administratief Medewerker

In jouw omgeving word jij aangewezen als dé regelneef of –tante en daar ben je trots op! Zolang je alles op orde hebt ben jij tevreden en het liefst zou jij dat gevoel de hele dag vast willen houden. Dat komt goed uit, want deze internationale organisatie is op zoek naar die Logistiek Administratief Medewerker met passie. Iemand waarop zij kan bouwen en in kan investeren. Ben jij klaar voor deze uitdaging?

access_timeFulltime location_onRegio Amsterdam euro_symbol€2.500 tot €2.900

Junior Expediteur

Jij hebt onderweg geen routebeschrijving nodig wanneer je op stap gaat. Voordat jij vertrekt heb je namelijk de beste koers al uitgestippeld en weet je tot op de minuut hoe laat je moet vertrekken om op tijd te komen. Je mag dan weinig ervaring hebben, maar je weet dit te compenseren met jouw enthousiasme voor de branche. Omschrijf ik jou? Mooi, want dan ben jij de Junior Expediteur die ik zoek!

access_timeFulltime location_onRegio Amsterdam euro_symbol€2.000 tot €2.300

Transportplanner

Een leuke baan. Drie simpele woorden, maar lang niet voor iedereen de waarheid. Wil jij meer ervaring opdoen als Transportplanner? Dan is deze nieuwe uitdaging voor jou precies wat je zoekt: een uitdaging bij een mooi bedrijf dat goed is voor haar mensen en daarom een (erg) leuke baan! Lees snel verder.

access_timeFulltime location_onRegio Hoofddorp euro_symbol€2.800 tot €3.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Vincent (Transportplanner)

Vincent heeft al ruim 19 jaar ervaring in de transport. In 2000 is hij begonnen als koerier en twee jaar later kreeg hij de kans om zijn eigen koeriersbedrijf op te starten. Dit heeft hij dertien jaar lang met plezier gedaan, maar doordat een grote klant van hem failliet ging moest hij stoppen. Omdat hij altijd contact hield met zijn oude werkgever kon hij hier per direct weer instromen als chauffeur. Na zes weken werd hem aangeboden om als transportplanner aan het werk te gaan en deze kans greep hij dan ook. Vincent houdt ervan dat geen dag hetzelfde is als transportplanner. Daarnaast vind hij de stress die erbij komt kijken fijn omdat hij hierdoor beter presteert. Met vier transportplanners onder hem zorgt hij er voor dat de planning van de 50 tot 60 chauffeurs iedere dag vlekkeloos verloopt. Daarnaast is hij dagelijks bezig met het innoveren van het planningsproces. Omdat hij na vijf jaar bij dezelfde werkgever het gevoel heeft dat hij is uitgeleerd en hij zich graag meer wilt kunnen ontwikkelen is Vincent met Extra Talent op zoek naar een nieuwe uitdaging als (hoofd)transportplanner.

Vincent is een man die makkelijk in de omgang is en niet weg is van een grapje hier en daar. Daarom is een informele werkomgeving voor hem belangrijk. Het liefst heeft hij een baan waar in hij tijd te kort komt en heeft daarom geen 9 tot 17 mentaliteit. Daarnaast is hij bereid om in- of extern cursussen zoals coaching of leiderschap te volgen om zich nog meer te ontwikkelen. Als Vincent ergens op zijn plek zit en hij zich gehoord voelt dan is hij zeer loyaal naar zijn werkgever toe. 

Vincent heeft een salarisindicatie van €3600,- per maand (incl. overuren) en heeft een maand opzegtermijn.

location_onPurmend createMBO person39 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven