June Broers

workConsultant Logistiek
location_cityAmsterdam

phone06 – 827 63 214
linkedin.com/in/june-broers/
June Broers

Van Amsterdam en van Logistiek. Het enthousiasme van June is de brandstof die haar motor draaiende houdt en dat is maar goed ook, want dat raakt niet op bij haar. Bij gesprekken met kandidaten gaat de rem erop, want daar neemt ze graag de tijd voor. Pas zodra ze weet waar jij naar op zoek bent schakelt ze naar de hoogste versnelling, want de race is voor haar pas uitgereden als jij op je plek zit. Bespreek jij binnenkort met June waar jouw finish line ligt?

Vacatures

Transportplanner

Zou jij van plannen graag jouw dagelijkse job willen maken? Als je daarnaast ervaring hebt in een logistieke branche dan is dit dé volgende stap voor jou. In dit jonge team kun je rekenen op een positieve werksfeer en goede begeleiding van jouw teamleider om je volledig te kunnen ontplooien als Transportplanner!

access_timeFulltime location_onZaandam euro_symbol€2.500 tot €3.000

Expeditiemedewerker op de bloemenveiling

De hele dag op kantoor zitten is niets voor jou. Je voelt je thuis in de loods en neemt graag verantwoordelijkheid. In deze zelfstandige functie als Expeditiemedewerker kun je rekenen op een veelzijdige job en zit je geen minuut stil. Is dit wat je zoekt? Blijf dan niet zitten en lees snel verder!

access_timeFulltime location_onAalsmeer euro_symbol€2.200 tot €2.700

Assistent Declarant op Schiphol

Jij hebt affiniteit met douane werkzaamheden en wilt je graag ontwikkelen tot Assistent Declarant. Bij deze organisatie kun je rekenen op een dynamische werkomgeving en voldoende ruimte om je te specialiseren in verschillende douane formaliteiten. Iets voor jou? Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onSchiphol euro_symbol€2.200 tot €2.700

Logistiek Planner

Je hebt ervaring in de logistiek en bent klaar voor een nieuwe uitdaging waarbij jij planning wel ziet zitten. Deze organisatie die jouw ambities motiveert en je daarnaast ook nog eens de mogelijkheid geeft om gratis naar de sportschool te gaan is op zoek naar jou! Lees snel verder.

access_timeFulltime location_onHeerhugowaard euro_symbol€2.300 tot €2.800
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Gideon (Expediteur)

Gideon heeft bijna vier jaar ervaring als Expediteur. Tot 2015 was het regelen van zendingen van A tot Z nog onbekend terrein voor hem, maar daar kwam snel verandering in. Hij is begin 2015 aan de slag gegaan als Expediteur en in deze functie komt hij tot zijn recht. Het snelle schakelen en de dynamiek van de logistiek vindt hij fantastisch. Bij het van A tot Z regelen van de export komen uiteraard veel aspecten kijken. Met zijn vlotte babbel gaat het klantcontact hem gemakkelijk af en zorgt hij ervoor dat elke klant tevreden is na het gesprek. De dynamiek van de functie is ook iets wat Gideon interessant vindt. Hij is een bezige bij en houdt niet van afwachten, maar van aanpakken. Hierdoor speelt hij vroegtijdig in op calamiteiten en zorgt ervoor dat hij altijd een back-up plan heeft, om zo het beste resultaat te behalen. Het puzzelstukje om voor de klant en de organisatie zelf het beste resultaat te leveren, is iets wat Gideon graag uitzoekt. Mede dankzij zijn communicatieve vaardigheden en zijn commerciële drive zorgt hij ervoor dan hij het hoogst haalbare realiseert. Samen met Extra Talent is Gideon op zoek naar een functie als Expediteur Export bij een internationale organisatie in een jong dynamisch team, waar hij nog meer kan leren en het team kan versterken. Juist door zijn ervaring in de export vindt hij het fijn om zijn kennis meer uit te breiden, maar voor een functie gericht op import staat hij ook open. 

Gideon is een spontane en ambitieuze jongeman. Hij wil altijd verder leren en zichzelf blijven ontwikkelen. Ondanks dat hij geen logistieke opleiding heeft genoten, maakt hij zich snel dingen eigen en is hij eager om dingen te leren. Met zijn vlotte babbel onderhoudt hij goede contacten met zijn klanten en dat geeft hem veel voldoening. Hij vindt het belangrijk om altijd ergens naar toe te kunnen werken, zodat hij ook daadwerkelijk successen kan realiseren. Dit blijkt ook uit de behaalde resultaten in zijn huidige functie. In zijn vrije tijd vindt hij het leuk om te voetballen of te fitnessen. Daarentegen houdt deze sportieveling er ook van om op z’n tijd een goed boek te lezen.

Gideon heeft een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand en is per 1 oktober fulltime beschikbaar. 

location_onAmsterdam createMBO person26 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Thijs (Transportplanner)

Na een aantal verschillende banen kwam Thijs er in 2011 achter dat de logistieke wereld het beste bij hem past. Tijdens zijn werkzaamheden is hij midden 2012 een opleiding Logistiek Management gestart en in 2014 heeft hij deze succesvol afgerond. Als Logistiek Coördinator was Thijs verantwoordelijk voor het in- en uitboeken van de goederen en voor het voorraadbeheer. Tevens controleerde hij de goederen aan de hand van de douanedocumentatie. Bij deze werkgever kon hij niet verder groeien, en vond hij snel en nieuwe uitdaging bij een internationale expediteur. Bij deze organisatie ging hij aan de slag als transportplanner, en is Thijs verantwoordelijk voor het plannen van 15 tot 20 ritten per dag met vaste vervoerders door heel Nederland. Daarnaast onderhoud hij dagelijks contact met de eigen Expediteurs betreft de binnenkomende en uitgaande goederen voor het vervoer. Omdat de eigen afdeling is gekrompen komen er steeds meer taken voor de planners bij, en hierdoor is de sfeer op de werkvloer veranderd. Tevens is Thijs enthousiast geraakt door de rol expediteur, door zijn dagelijkse contact met de Expediteurs binnen de organisatie. Dit is de reden dat Thijs samen met Extra Talent op zoek is naar een rol als Expediteur bij een grote Internationale Expediteur, waar hij zich verder kan ontwikkelen.

Wij hebben Thijs leren kennen als een spontane heer die zichzelf erg makkelijk presenteert. Hij kan zijn taken van zijn eerdere werkgevers erg makkelijk en duidelijk kenbaar maken, waardoor hij duidelijk communiceert op elk niveau. Daarnaast is hij punctueel en accuraat, hierdoor kun je erop rekenen dat hij zijn werkzaamheden altijd op tijd afrond. Thijs is leergierig en wil graag verder leren en is hierdoor een versterking voor elk logistiek dienstverlener.

Thijs heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 2.800,- bruto per maand.

location_onHaarlem createHBO person29 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Galip (Assistent-Declarant)

Galip werkt sinds 2012 als Object Beveiliger. Hier is hij verantwoordelijk voor het openen en sluiten van bedrijfspanden en het oplossen van calamiteiten. Om zichzelf te ontwikkelen is hij in september zelfstandig begonnen aan de basisopleiding Douane Declarant aan de EVO. Tijdens de opleiding is hij voornamelijk bezig geweest met het berekenen van douanewaarde, opmaken documentatie en het opzoeken van codes voor douaneaangiftes  Afgelopen februari heeft hij deze opleiding behaald! Galip is op zoek naar een logistiek dienstverlener waar hij zijn eerste stappen kan zetten als Assistent Declarant. Hij vind het belangrijker dat hij in de beginperiode goed begeleid wordt, zodat hij zo snel mogelijk als volwaardig zelfstandig Declarant aan het werk kan. 

Galip is een gedreven startende Declarant. Hij vindt het geen probleem om in wissel- en/of weekenddiensten te werken, gezien hij dit zijn hele leven al doet. Met een goed inwerktraject bij een toekomstige werkgever kan deze gemotiveerde jongeman met een leergierige instelling spoedig aan de slag onder de hoede van een ervaren Declarant.

location_onAmsterdam createMBO person26 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Vincent (Transportplanner)

Vincent heeft al ruim 19 jaar ervaring in de transport. In 2000 is hij begonnen als koerier en twee jaar later kreeg hij de kans om zijn eigen koeriersbedrijf op te starten. Dit heeft hij dertien jaar lang met plezier gedaan, maar doordat een grote klant van hem failliet ging moest hij stoppen. Omdat hij altijd contact hield met zijn oude werkgever kon hij hier per direct weer instromen als chauffeur. Na zes weken werd hem aangeboden om als transportplanner aan het werk te gaan en deze kans greep hij dan ook. Vincent houdt ervan dat geen dag hetzelfde is als transportplanner. Daarnaast vind hij de stress die erbij komt kijken fijn omdat hij hierdoor beter presteert. Met vier transportplanners onder hem zorgt hij er voor dat de planning van de 50 tot 60 chauffeurs iedere dag vlekkeloos verloopt. Daarnaast is hij dagelijks bezig met het innoveren van het planningsproces. Omdat hij na vijf jaar bij dezelfde werkgever het gevoel heeft dat hij is uitgeleerd en hij zich graag meer wilt kunnen ontwikkelen is Vincent met Extra Talent op zoek naar een nieuwe uitdaging als (hoofd)transportplanner.

Vincent is een man die makkelijk in de omgang is en niet weg is van een grapje hier en daar. Daarom is een informele werkomgeving voor hem belangrijk. Het liefst heeft hij een baan waar in hij tijd te kort komt en heeft daarom geen 9 tot 17 mentaliteit. Daarnaast is hij bereid om in- of extern cursussen zoals coaching of leiderschap te volgen om zich nog meer te ontwikkelen. Als Vincent ergens op zijn plek zit en hij zich gehoord voelt dan is hij zeer loyaal naar zijn werkgever toe. 

Vincent heeft een salarisindicatie van €3600,- per maand (incl. overuren) en heeft een maand opzegtermijn.

location_onPurmend createMBO person39 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven