Van Eindhoven en van Supply Chain. In de ochtend snakken de meesten naar een kop koffie, maar bij Nick start de dag pas goed als hij deze begint met een gezellig gesprek. Het maakt hem niet uit of hij deze voert met een kandidaat, een opdrachtgever of een collega, zolang de ander maar met een lach voor hem zit. Bij zijn kandidaten gaat dit nog een stapje verder: Nick doet er alles aan om ervoor te zorgen dat jouw mondhoeken omhoog blijven, tot ver nadat jij gestart bent bij je nieuwe werkgever!


Vacatures

Operationeel Inkoper

Een prachtig modern pand in de regio van Eindhoven. Daar zit jouw toekomstige werkgever! Wanneer je het terrein op rijdt, is naast de grootte van het pand, de enorme raampartij en frisse uitstraling het eerste wat je opmerk. Jij bent toe aan een nieuwe uitdaging, waarin jij naast je dagelijkse werkzaamheden de vrijheid krijgt om mee te denken aan het optimaliseren van inkoopprocessen. Daarnaast krijg jij de mogelijkheid om door te groeien naar Strategisch of Tactisch Inkoper! Lees snel verder over jouw nieuwe werkgever.

access_timeFulltime location_onregio Eindhoven euro_symbol€2.500 tot €3.000

Supply Chain Medewerker

Van je hobby je werk maken, hoe mooi is dat! Vind je de automotive-branche helemaal te gek, sleutel je in het weekend aan auto's of heb je een opleiding binnen de automotive-branche? Dan zit je hier aan het juiste adres!  Bij dit bedrijf ben jij dé beslissende factor tussen de klanten, werkplaats, receptie en leveranciers. Klinkt dit interessant voor jou? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onregio Den Bosch euro_symbol€2.000 tot €2.400

Supply Chain Starter

Net klaar met je studie en ben je toe aan een dynamische functie met brede verantwoordelijkheden? We hebben jou nodig voor een soepele coördinatie van de gehele Supply Chain keten! Groei hierna door naar een functie naar wens, er zijn genoeg opties!

access_timeFulltime location_onRegio Eindhoven euro_symbol€2.300 tot €2.800

Supply Chain Planner

Als Supply Chain Planner blus je geen brandjes, maar je voorkomt ze. Je bezit eigenschappen als een goed geheugen en oog voor detail. Daarnaast ben je stressbestendig en georganiseerd. Raakvlakken en ben je toe aan een tweede stap bij een internationale organisatie in de foodbranche? Plan dan je volgende stap en solliciteer!

access_timeFulltime location_onregio Eindhoven euro_symbol€2.600 tot €3.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Yena (Supply Chain Coördinator)

Yena heeft 5 jaar ervaring opgedaan als inkoper/Supply Chain coördinator bij een Telecom bedrijf. In haar huidige rol is zij niet alleen een inkoopspecialist, maar werft ze ook nieuwe leveranciers, beheert ze de goederenstromen tussen wereldwijde warehouses/leveranciers en is ze verantwoordelijk voor het voorraadbeheer. Ze werkt samen met leveranciers en logistiek om ervoor te zorgen dat gekochte eenheden volledig en volgens de vereiste specificaties worden geleverd. Yena heeft met het huidige management niet voldoende affiniteit, dus is ze op zoek naar een inkoopfunctie binnen een internationale omgeving, waar operationele en tactische inkoopwerkzaamheden gecombineerd worden en waar ruimte is voor eigen initiatief.

 

Yena is communicatief zeer vaardig. Ze gaat gemakkelijk het gesprek aan met interne collega’s en leveranciers. Dit leidt er toe dat ze de juiste contacten heeft en snel kan schakelen bij problemen die optreden. Yena gaat creatief om met het vinden van oplossingen. Zo heeft ze voor een klant waarvoor een bepaald onderdeel niet meer geproduceerd werd, actief gezocht naar een nieuwe leverancier met een alternatief product. De klant kon hierdoor naar volle tevredenheid beleverd worden. Ook streeft Yena naar zelfontwikkeling. Door haar internationale achtergrond heeft Yena geleerd zelf taken aan te leren in nieuwe omgevingen en is ze daarom in staat processen snel te begrijpen.

 

Yena is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.000,- bruto per maand.

location_onEindhoven createHBO person33 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500

Erik (Supply Chain Manager)

Erik heeft ruim 20 jaar ervaring binnen de Supply Chain. In al die jaren heeft Erik zich bewezen als een manager die klaar staat voor de mens. Momenteel is Erik werkzaam als Logistiek Manager bij een groenten en fruit verwerkingsbedrijf. Hier is hij verantwoordelijk voor het gehele logistieke proces; aanvoer, interne goederenstromen, voorraadbeheer, distributie en informatiebeheer. Hij is hiernaast aansprakelijk voor het continue verbeteren van interne en externe processen. Tijdens zijn carrière heeft Erik veel ervaring opgedaan als leidinggevende. Momenteel wordt Erik niet genoeg uitgedaagd in zijn huidige functie en is daarom op zoek naar een nieuwe uitdaging als supply chain planner of teamleider bij een productie/technische organisatie.

Erik is een enthousiaste gedisciplineerde man. Hij weet zijn leven in te richten door middel van structuur en regels en dat zorgt voor een goede balans tussen zijn zakelijk en privé leven. Erik gaat doelgericht te werk door te sturen op kpi’s en wil het meeste uit zijn functie halen. Hij weet binnen een organisatie structuur te brengen door zijn mensgerichtheid in coachen of leidinggeven.  Hij was van kinds af aan al ambitieus en gedreven om zijn doelen te behalen. Als leidinggevende is hij rechtvaardig, je kan bij hem aankloppen met problemen en ideeën en houdt altijd balans tussen resultaat en mensgerichtheid. Verder is Erik altijd snel in het zien van mogelijkheden binnen een organisatie. Hij is analytisch sterk. Hij ziet kansen en gebruikt creatieve oplossingen om processen in het bedrijf te optimaliseren. Verder is Erik een prettige gesprekspartner.

Erik heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 5.000,- bruto per maand op basis van 40 uur.

location_onEIndhoven createHBO person44 jaar euro_symbolMeer dan €5.000

Chen (Inkoper)

Chen heeft ruim 5 jaar ervaring als Inkoper. Tijdens haar hbo-opleiding Business Logistics Management is Chen begonnen in de rol van assistent inkoper naast haar afstudeeropdracht. Na het afronden van haar opleiding kon zij in de rol van assistent inkoper blijven en deze heeft zij 5 jaar lang met veel plezier vervuld.

Hierna kreeg zij de kans om junior inkoper te worden. In deze rol was zij naast de coördinatie van het orderproces ook mede verantwoordelijk voor het sourcen naar nieuwe leveranciers en de prijsonderhandelingen die daar bij horen. Na 10 jaar heeft Chen besloten een overstap te maken buiten de organisatie. Deze vond zij in de rol als supply chain manager waarbij zij zowel voor de inkoop als voor het logistieke proces verantwoordelijk was. Echter is gebleken dat de nadruk van de werkzaamheden ligt in het logistieke proces en Chen vooral de rol van inkoper ambieert. Daarom heeft zij in goed overleg met haar werkgever besloten om een uitdaging extern te zoeken wel in de rol van (junior) inkoper.

 

Door mens- en resultaatgericht te werk te gaan zorgt Chen ervoor dat de wensen van de klant binnen gestelde kaders worden vervuld. Zij stroomlijnt de processen van inkoop tot shipping en is daarin de contact persoon bij eventuele problemen, tot het product is afgeleverd bij de klant.  Ze gaat makkelijk het gesprek aan met haar collega’s en externe partijen. Dit leidt ertoe dat ze snel kan schakelen met collega’s wanneer er intern problemen optreden. Bovendien is Chen een leergierige vrouw met een hoog aanpassingsvermogen. Dit blijkt uit het feit dat zij binnen een korte tijd, na het immigreren naar Nederland, haar hbo opleidingen succesvol heeft afgerond.

 

Chen is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand op basis van 40 uur. Chen zoekt de uitdaging tussen de 32 en 40 uur per week.

location_onEindhoven createHBO person38 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Evert (Supply Chain Planner)

Evert heeft een afgeronde Bsc Sport & Bewegingseducatie op zak, en hij heeft ruim drie jaar ervaring in de supply chain. Zijn laatste werkgever, een groothandelsorganisatie, is hij als Supplychain Planner/Inkoper verantwoordelijk geweest voor het bestellen van producten bij gemiddeld 100 (inter)nationale leveranciers, waarbij hij ook dé schakel is tussen klanten, leveranciers en zijn directe collega’s omtrent planningen, levertijden, voorraad en veranderingen. Hiernaast is hij ook verantwoordelijk geweest voor het vaststellen en handhaven van de planning- en voorraadparameters. Ook draagt Evert bij, aan het uitvoeren van alle administratieve werkzaamheden in het orderproces ter ondersteuning van zijn team. Bij zijn huidige werkgever heeft Evert een reorganisatie mee moeten maken waardoor hij boventallig is geworden. Dit is de reden dat hij op zoek is naar een nieuwe fulltime uitdaging. Hij zoekt de uitdaging in de supply chain of logistiek als Supply Chain Planner.

 

Evert is een kei in plannen en structuur houden. Door zowel zijn collega’s, leveranciers en klanten wordt hij als zeer betrouwbaar beschouwd, omdat hij afspraken na komt. Door zijn ruim 3 jaar ervaring bij zijn laatste werkgever heeft Evert ruime kennis opgedaan van verschillende ERP- en WMS-systemen. Ook is hij goed in het overzien van processen. Hij merkt snel knelpunten op en ziet makkelijk de gevolgen in van de verbeteringen die hij doorvoert. Bovendien functioneert Evert goed in een dynamische omgeving, waarin veel verandert. Binnen deze omgeving kan hij zijn creativiteit en analytische vermogen optimaal benutten.

 

Evert is per direct beschikbaar en hij heeft een bruto salarisindicatie van € 2.800,- op basis van 40 uur per week.

location_onregio Venray createHBO person33 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven