Nick Delissen

workConsultant Supply Chain
location_cityEindhoven

phone06 – 57 38 17 56
linkedin.com/in/nick-delissen
Placeholder

Vacatures

Supply Chain Planner

Jij wilt je steentje bijdragen aan een wereld waarin de volgende generaties voorzien zijn van gezond en duurzaam voedsel. Ben jij hiernaast analytisch sterk en lijkt het je wel wat om planningsprocessen te optimaliseren? Dan is deze organisatie op zoek naar jou!

access_timeFulltime location_on's-Hertogenbosch euro_symbol€2.700 tot €3.500

Inkoper

Een vlot lopend inkoopproces is essentieel voor iedere commerciële organisatie, zeker in de maakindustrie. Anders loopt alles vast. Misschien een inkoppertje, maar het optimaliseren van de samenwerking tussen je leveranciers, opdrachtgevers en eigen collega’s is zeker niet de makkelijkste taak. Zin in een dynamische uitdaging waarbij je dit dagelijks mag gaan verzorgen? Lees dan gauw deze vacature!

access_timeFulltime location_onRegio Eindhoven euro_symbol€2.500 tot €4.000

Junior Supply Chain Professional

Er is steeds meer aanbod aan vacatures via honderden websites. Wij bieden je graag hulp: één aanspreekpunt die je helpt bij het vinden van nieuw werk in de Supply Chain. We willen je graag leren kennen. De deal? Een scherp cv, duidelijke oriëntatie op de arbeidsmarkt en misschien wel een fantastische baan waar je zelf nog niet aan had gedacht!

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.000 tot €2.500

Logistiek Engineer

In Venlo is er een strijd aan de gang. Gelukkig niet fysiek, maar wel net zo goed te voelen! De regio is namelijk aan het vechten om één van de belangrijkste logistieke punten te worden van Europa. En ze zijn goed op weg! Dit bedrijf was er één van de eerste: meer dan 100 jaar geleden deden zij namelijk al mee. Er is geen reden tot stoppen. Vecht je mee op strategisch niveau en wordt jij hun nieuwe Logistiek Engineer?

access_timeFulltime location_onVenlo euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer vacatures weergeven