Van Eindhoven en van Supply Chain. In de ochtend snakken de meesten naar een kop koffie, maar bij Nick start de dag pas goed als hij deze begint met een gezellig gesprek. Het maakt hem niet uit of hij deze voert met een kandidaat, een opdrachtgever of een collega, zolang de ander maar met een lach voor hem zit. Bij zijn kandidaten gaat dit nog een stapje verder: Nick doet er alles aan om ervoor te zorgen dat jouw mondhoeken omhoog blijven, tot ver nadat jij gestart bent bij je nieuwe werkgever!


Vacatures

Supply Chain Planner

Uitdaging, afwisseling en vrijheid? Drie zekerheden die je terug vind in deze functie als Supply Chain Planner. Binnen deze organisatie heerst een fijne werksfeer met mooie ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden. Deze maatschappelijk betrokken organisatie zet zich in voor een betere gezondheidszorg in ontwikkelingslanden. Klinkt interessant toch?

access_timeFulltime location_onregio Den Bosch euro_symbol€2.500 tot €3.200

Productie Planner

Ben jij op zoek naar een uitstekende baan met ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden binnen een groeiend, informeel, innovatief en dynamisch bedrijf? Dan is dit dé organisatie waar jij aan de slag kan gaan! Lees snel verder over de organisatie.

access_timeFulltime location_onRegio Veldhoven euro_symbol€3.000 tot €3.800

Hbo starter Supply Chain

Wil jij aan de slag bij een organisatie waar gekeken wordt naar jouw talent? Aan de hand daarvan word jij op een afdeling geplaatst met veel verantwoordelijkheden en vrijheid. Klinkt dit als een leuke uitdaging? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onregio Weert euro_symbol€2.300 tot €2.500

Supply Chain Coordinator

Wil jij onderdeel zijn van een ondernemende organisatie die haar collega’s centraal stelt? Dan is dit bedrijf per direct op zoek naar jou! De organisatie zoekt een gemotiveerde en enthousiaste medewerker die het bedrijfsbureau, bestaande uit 6 toegewijde collega’s komt versterken. Ben jij dit? Reageer dan snel!

access_timeFulltime location_onRegio Eindhoven euro_symbol€2.500 tot €3.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Michael (Supply Chain Analist)

Michael heeft binnen de Supply Chain ruim 15 jaar ervaring. Bij een productiebedrijf in de elektronica componenten is Michael begonnen als Material Planner en sinds 2012 doorgestroomd naar zijn rol als Supply Chain Analist. In deze rol is hij verantwoordelijk voor de material planning, voorraadbeheer, order analyse en tijdige levering van het eindproduct. Vanwege een reorganisatie is hij boventallig geworden en op zoek naar een nieuwe uitdaging als Supply Chain Analist / Planner bij een productie/technische organisatie.

Michael is een rustig communicerende man. Door eerst de kat uit de boom te kijken weet hij situaties goed te observeren en vervolgens snel knelpunten in kaart brengen. Michael vindt het geen probleem om veel verantwoordelijkheid te dragen en gaat structureel en efficiënt te werk. Dit zorgt voor duidelijkheid binnen het team; van operationele medewerkers tot aan directie. Door zijn hoog analytisch vermogen heeft Michael snel processen onder de knie en met zijn helicopterview is Michael in staat het overzicht te bewaren. Michael is toegankelijk voor zijn collega’s en prettig in de omgang. Daarnaast heeft hij een goed gevoel voor humor.

Michael is per mei 2019 beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.000,- bruto per maand.

location_onEindhoven createHBO person42 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500

Yena (Supply Chain Coördinator)

Yena heeft 5 jaar ervaring opgedaan als inkoper/Supply Chain coördinator bij een Telecom bedrijf. In haar huidige rol is zij niet alleen een inkoopspecialist, maar werft ze ook nieuwe leveranciers, beheert ze de goederenstromen tussen wereldwijde warehouses/leveranciers en is ze verantwoordelijk voor het voorraadbeheer. Ze werkt samen met leveranciers en logistiek om ervoor te zorgen dat gekochte eenheden volledig en volgens de vereiste specificaties worden geleverd. Yena heeft met het huidige management niet voldoende affiniteit, dus is ze op zoek naar een inkoopfunctie binnen een internationale omgeving, waar operationele en tactische inkoopwerkzaamheden gecombineerd worden en waar ruimte is voor eigen initiatief.

 

Yena is communicatief zeer vaardig. Ze gaat gemakkelijk het gesprek aan met interne collega’s en leveranciers. Dit leidt er toe dat ze de juiste contacten heeft en snel kan schakelen bij problemen die optreden. Yena gaat creatief om met het vinden van oplossingen. Zo heeft ze voor een klant waarvoor een bepaald onderdeel niet meer geproduceerd werd, actief gezocht naar een nieuwe leverancier met een alternatief product. De klant kon hierdoor naar volle tevredenheid beleverd worden. Ook streeft Yena naar zelfontwikkeling. Door haar internationale achtergrond heeft Yena geleerd zelf taken aan te leren in nieuwe omgevingen en is ze daarom in staat processen snel te begrijpen.

 

Yena is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.000,- bruto per maand.

location_onEindhoven createHBO person33 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500

Erik (Supply Chain Manager)

Erik heeft ruim 20 jaar ervaring binnen de Supply Chain. In al die jaren heeft Erik zich bewezen als een manager die klaar staat voor de mens. Momenteel is Erik werkzaam als Logistiek Manager bij een groenten en fruit verwerkingsbedrijf. Hier is hij verantwoordelijk voor het gehele logistieke proces; aanvoer, interne goederenstromen, voorraadbeheer, distributie en informatiebeheer. Hij is hiernaast aansprakelijk voor het continue verbeteren van interne en externe processen. Tijdens zijn carrière heeft Erik veel ervaring opgedaan als leidinggevende. Momenteel wordt Erik niet genoeg uitgedaagd in zijn huidige functie en is daarom op zoek naar een nieuwe uitdaging als supply chain planner of teamleider bij een productie/technische organisatie.

Erik is een enthousiaste gedisciplineerde man. Hij weet zijn leven in te richten door middel van structuur en regels en dat zorgt voor een goede balans tussen zijn zakelijk en privé leven. Erik gaat doelgericht te werk door te sturen op kpi’s en wil het meeste uit zijn functie halen. Hij weet binnen een organisatie structuur te brengen door zijn mensgerichtheid in coachen of leidinggeven.  Hij was van kinds af aan al ambitieus en gedreven om zijn doelen te behalen. Als leidinggevende is hij rechtvaardig, je kan bij hem aankloppen met problemen en ideeën en houdt altijd balans tussen resultaat en mensgerichtheid. Verder is Erik altijd snel in het zien van mogelijkheden binnen een organisatie. Hij is analytisch sterk. Hij ziet kansen en gebruikt creatieve oplossingen om processen in het bedrijf te optimaliseren. Verder is Erik een prettige gesprekspartner.

Erik heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 5.000,- bruto per maand op basis van 40 uur.

location_onEIndhoven createHBO person44 jaar euro_symbolMeer dan €5.000

Chen (Inkoper)

Chen heeft ruim 5 jaar ervaring als Inkoper. Tijdens haar hbo-opleiding Business Logistics Management is Chen begonnen in de rol van assistent inkoper naast haar afstudeeropdracht. Na het afronden van haar opleiding kon zij in de rol van assistent inkoper blijven en deze heeft zij 5 jaar lang met veel plezier vervuld.

Hierna kreeg zij de kans om junior inkoper te worden. In deze rol was zij naast de coördinatie van het orderproces ook mede verantwoordelijk voor het sourcen naar nieuwe leveranciers en de prijsonderhandelingen die daar bij horen. Na 10 jaar heeft Chen besloten een overstap te maken buiten de organisatie. Deze vond zij in de rol als supply chain manager waarbij zij zowel voor de inkoop als voor het logistieke proces verantwoordelijk was. Echter is gebleken dat de nadruk van de werkzaamheden ligt in het logistieke proces en Chen vooral de rol van inkoper ambieert. Daarom heeft zij in goed overleg met haar werkgever besloten om een uitdaging extern te zoeken wel in de rol van (junior) inkoper.

 

Door mens- en resultaatgericht te werk te gaan zorgt Chen ervoor dat de wensen van de klant binnen gestelde kaders worden vervuld. Zij stroomlijnt de processen van inkoop tot shipping en is daarin de contact persoon bij eventuele problemen, tot het product is afgeleverd bij de klant.  Ze gaat makkelijk het gesprek aan met haar collega’s en externe partijen. Dit leidt ertoe dat ze snel kan schakelen met collega’s wanneer er intern problemen optreden. Bovendien is Chen een leergierige vrouw met een hoog aanpassingsvermogen. Dit blijkt uit het feit dat zij binnen een korte tijd, na het immigreren naar Nederland, haar hbo opleidingen succesvol heeft afgerond.

 

Chen is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand op basis van 40 uur. Chen zoekt de uitdaging tussen de 32 en 40 uur per week.

location_onEindhoven createHBO person38 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven