Nick Delissen

workConsultant Supply Chain
location_cityEindhoven

phone06 – 57 38 17 56
linkedin.com/in/nick-delissen
Nick Delissen

Van Eindhoven en van Supply Chain. In de ochtend snakken de meesten naar een kop koffie, maar bij Nick start de dag pas goed als hij deze begint met een gezellig gesprek. Het maakt hem niet uit of hij deze voert met een kandidaat, een opdrachtgever of een collega, zolang de ander maar met een lach voor hem zit. Bij zijn kandidaten gaat dit nog een stapje verder: Nick doet er alles aan om ervoor te zorgen dat jouw mondhoeken omhoog blijven, tot ver nadat jij gestart bent bij je nieuwe werkgever!

Vacatures

Assistent Productieplanner

Doorgroeimogelijkheden. Ambitie om jezelf te blijven ontwikkelen. Een organisatie waar men flexibele werktijden hanteert. Klinkt dit als jouw ideale functie? Dan ben ik op zoek naar jou! Lees snel verder waarom.

access_timeFulltime location_onRegio Eindhoven euro_symbol€2.000 tot €2.500

Allround Planner

Vrijheid, flexibiliteit en uitdaging? Dit zoek jij in een nieuwe baan! Jij gaat bij deze organisatie namelijk aan de slag als Allround Planner om ervoor te zorgen dat processen geoptimaliseerd worden. Hoe klinkt dit voor jou? Juist! Doorlezen maar!

access_timeFulltime location_oneindhoven euro_symbol€2.400 tot €3.200

Serviceplanner

Wil jij de verantwoordelijk krijgen voor een tijdige oplevering van projecten? Je krijgt een dynamische omgeving waar je actief moet schakelen tussen klanten en diverse afdelingen van de organisatie. Wil jij direct veel eigen verantwoordelijkheden krijgen? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRegio Eindhoven euro_symbol€2.400 tot €3.200

Material Planner

Wil jij als Material Planner onderdeel maken van een toporganisatie die toonaangevend is in haar branche? Als jij behoefte hebt aan een informele werksfeer waar kwaliteit hoog in het vaandel staat, dan ben jij hier aan het juiste adres! Klinkt goed? Lees dan snel verder.

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.100 tot €2.700
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Yena (Supply Chain Coördinator)

Yena heeft 5 jaar ervaring opgedaan als inkoper/Supply Chain coördinator bij een Telecom bedrijf. In haar huidige rol is zij niet alleen een inkoopspecialist, maar werft ze ook nieuwe leveranciers, beheert ze de goederenstromen tussen wereldwijde warehouses/leveranciers en is ze verantwoordelijk voor het voorraadbeheer. Ze werkt samen met leveranciers en logistiek om ervoor te zorgen dat gekochte eenheden volledig en volgens de vereiste specificaties worden geleverd. Yena heeft met het huidige management niet voldoende affiniteit, dus is ze op zoek naar een inkoopfunctie binnen een internationale omgeving, waar operationele en tactische inkoopwerkzaamheden gecombineerd worden en waar ruimte is voor eigen initiatief.

Yena is communicatief zeer vaardig. Ze gaat gemakkelijk het gesprek aan met interne collega’s en leveranciers. Dit leidt er toe dat ze de juiste contacten heeft en snel kan schakelen bij problemen die optreden. Yena gaat creatief om met het vinden van oplossingen. Zo heeft ze voor een klant waarvoor een bepaald onderdeel niet meer geproduceerd werd, actief gezocht naar een nieuwe leverancier met een alternatief product. De klant kon hierdoor naar volle tevredenheid beleverd worden. Ook streeft Yena naar zelfontwikkeling. Door haar internationale achtergrond heeft Yena geleerd zelf taken aan te leren in nieuwe omgevingen en is ze daarom in staat processen snel te begrijpen.

Yena is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.000,- op basis van 40 uur per week. 

location_onEindhoven createHBO person33 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500

Sarah (Inkoper)

Sarah heeft ruim 16 jaar ervaring als Inkoper. Van productiebedrijven tot aan machineconstructies is Sarah aansprakelijk geweest voor het inkoopproces. Als inkoper van een groot internationaal productiebedrijf, is Sarah verantwoordelijk geweest voor het inkoopproces op operationeel niveau. Bij deze werkgever kocht Sarah verpakkingen in voor het productieproces plus productie gerelateerde materialen. Naast nauwkeurig contact te hebben met leveranciers met betrekking tot levertijd, was Sarah ook verantwoordelijk voor prijsonderhandelingen van producten. Tevens was Sarah aansprakelijk voor klachtafhandeling van de kwaliteit van het product en het nakijken en goedkeuren van het aangeleverde artwork. Bij haar huidige werkgever, bij een productiebedrijf in de machineconstructie, heeft Sarah de verantwoordelijkheid voor het maken van inkooporders aan de hand van een ERP systeem en overleg met de werkvoorbereider. Vanwege een herstructurering van de operationele werkzaamheden is het contract van Sarah niet verlengd en is ze op zoek naar een fulltime functie als operationeel inkoper, waar ze structureel te werk kan gaan.

Sarah is een rustige, betrouwbare vrouw met een mentaliteit van aanpakken. Ze vindt het belangrijk dat afspraken nagekomen worden en vindt de betrokkenheid bij een organisatie erg belangrijk. Door haar leergierigheid weet Sarah snel hoe een systeem in elkaar zit en zorgt ze ervoor dat de taken tot een goed einde verlopen. Met haar flexibele houding vindt Sarah het geen probleem om eerder of later te starten om het werk af te krijgen. Ze gaat structureel en efficiënt te werk en dat zorgt voor duidelijkheid binnen het team; personeel tot aan directie. Bovendien heeft Sarah een fijne manier van communiceren en beheerst ze de Nederlandse en Engelse taal volledig.

Sarah heeft een opzegtermijn van 1 maand met een bruto salarisindicatie van € 3.200,- op basis van 40 uur.

location_onEindhoven createMBO person45 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Erik (Supply Chain Manager)

Erik heeft ruim 20 jaar ervaring binnen de Supply Chain. In al die jaren heeft Erik zich bewezen als een manager die klaar staat voor de mens. Momenteel is Erik werkzaam als Logistiek Manager bij een groenten en fruit verwerkingsbedrijf. Hier is hij verantwoordelijk voor het gehele logistieke proces; aanvoer, interne goederenstromen, voorraadbeheer, distributie en informatiebeheer. Hij is hiernaast aansprakelijk voor het continue verbeteren van interne en externe processen. Tijdens zijn carrière heeft Erik veel ervaring opgedaan als leidinggevende. Momenteel wordt Erik niet genoeg uitgedaagd in zijn huidige functie en is daarom op zoek naar een nieuwe uitdaging als supply chain planner of teamleider bij een productie/technische organisatie.

Erik is een enthousiaste gedisciplineerde man. Hij weet zijn leven in te richten door middel van structuur en regels en dat zorgt voor een goede balans tussen zijn zakelijk en privé leven. Erik gaat doelgericht te werk door te sturen op kpi’s en wil het meeste uit zijn functie halen. Hij weet binnen een organisatie structuur te brengen door zijn mensgerichtheid in coachen of leidinggeven.  Hij was van kinds af aan al ambitieus en gedreven om zijn doelen te behalen. Als leidinggevende is hij rechtvaardig, je kan bij hem aankloppen met problemen en ideeën en houdt altijd balans tussen resultaat en mensgerichtheid. Verder is Erik altijd snel in het zien van mogelijkheden binnen een organisatie. Hij is analytisch sterk. Hij ziet kansen en gebruikt creatieve oplossingen om processen in het bedrijf te optimaliseren. Verder is Erik een prettige gesprekspartner.

Erik heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 5.000,- bruto per maand op basis van 40 uur.

location_onEIndhoven createHBO person44 jaar euro_symbolMeer dan €5.000

Jaap (Supply Chain Manager)

Jaap heeft binnen de Supply Chain ruim 20 jaar ervaring. Momenteel is hij werkzaam als Manager Operations bij een productieorganisatie in de chemie. Hier is hij verantwoordelijk voor het gehele logistieke proces. Hij is hiernaast aansprakelijk voor het continue verbeteren van interne en externe processen. Tijdens zijn carrière heeft Jaap veel ervaring opgedaan als Inkoper (10 jaar) en is hij verantwoordelijk geweest voor de gehele inkomende goederenstromen, waaronder inkoop van operationele benodigdheden en leverancierscontractmanagement. Jaap wordt bij zijn huidige werkgever niet genoeg uitgedaagd en is daarom op zoek naar een leidinggevende functie binnen de Supply Chain of Logistiek, waarin ruimte is voor het inrichten en/of optimaliseren van processen.

Jaap is een proactieve persoon die graag de puntjes op de i zet. Door het beste uit mensen te halen weet hij snel tot oplossingen te komen. Met ruim 20 jaar ervaring binnen de Supply Chain heeft Jaap zich ontwikkeld tot een echte kenner binnen zijn vakgebied. Ook weet hij het maximale uit zijn functie te halen en draagt hij optimalisatievoorstellen aan, gebaseerd op analyses (uit historische data). Jaap probeert de balans te houden tussen resultaatgericht en mensgerichtheid. Dit doet hij door verschillende collega’s, met kennis op diverse relevante gebieden, te betrekken bij projecten zodat een probleem vanuit meerdere invalshoeken kan worden aangevlogen. Verder is Jaap sterk ontwikkeld in zijn communicatieve vaardigheden binnen een organisatie, van de werkvloer tot aan de directie.

 

Jaap heeft een opzegtermijn van 1 maand met een bruto salarisindicatie van € 4.500,- op basis van 40 uur.

location_onDen Bosch createMBO person43 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000
Meer kandidaten weergeven