Nick Delissen

workConsultant Supply Chain
location_cityEindhoven

phone06 – 57 38 17 56
linkedin.com/in/nick-delissen
Nick Delissen

Van Eindhoven en van Supply Chain. In de ochtend snakken de meesten naar een kop koffie, maar bij Nick start de dag pas goed als hij deze begint met een gezellig gesprek. Het maakt hem niet uit of hij deze voert met een kandidaat, een opdrachtgever of een collega, zolang de ander maar met een lach voor hem zit. Bij zijn kandidaten gaat dit nog een stapje verder: Nick doet er alles aan om ervoor te zorgen dat jouw mondhoeken omhoog blijven, tot ver nadat jij gestart bent bij je nieuwe werkgever!

Vacatures

Supply Chain Planner

Als echte Supply Chain professional ben jij in staat ingewikkelde processen in kaart te brengen en alles omtrent inkoop, voorraadbeheer en demand planning te stroomlijnen. Met jouw hands-on mentaliteit achterhaal jij de oorzaak van een probleem. Zie jij jezelf werken binnen een internationale organisatie en ben jij toe aan een tweede stap in jouw carrière? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRegio Eindhoven euro_symbol€3.000 tot €3.500

Shiftleader

Een organisatie die bewust ervoor kiest om haar collega’s centraal te stellen, dat vind jij belangrijk in een nieuwe werkgever. Als shiftleader krijg jij dagelijks de verantwoordelijkheid om samen met je team een top prestatie neer te zetten. Daarnaast zal jij in korte tijd een snelle groei mee maken op persoonlijk vlak! Lees snel verder over jouw toekomstige nieuwe werkgever.

access_timeFulltime location_onRegio Den Bosch euro_symbol€2.000 tot €2.500

Demand Planner

Iedere dag werken met toffe producten, veel vrijheid om eigen invulling aan je werk te geven en samenwerken met een jong team? Dit zijn voor jou belangrijke factoren in jouw nieuwe functie! Daarnaast krijg jij de kans om je persoonlijk te ontwikkelen! Hoe klinkt dit?

access_timeFulltime location_oneindhoven euro_symbol€2.300 tot €3.000

Supply Chain Planner

Jij bent net klaar met je studie en je bent toe aan een dynamische functie met brede verantwoordelijkheden! Deze organisatie heeft jou nodig voor een soepele coördinatie van de gehele Supply Chain keten! Groei hierna door naar een functie naar wens, er zijn namelijk genoeg opties!

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.300 tot €2.800
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Yena (Supply Chain Coördinator)

Yena heeft 5 jaar ervaring opgedaan als inkoper/Supply Chain coördinator bij een Telecom bedrijf. In haar huidige rol is zij niet alleen een inkoopspecialist, maar werft ze ook nieuwe leveranciers, beheert ze de goederenstromen tussen wereldwijde warehouses/leveranciers en is ze verantwoordelijk voor het voorraadbeheer. Ze werkt samen met leveranciers en logistiek om ervoor te zorgen dat gekochte eenheden volledig en volgens de vereiste specificaties worden geleverd. Yena heeft met het huidige management niet voldoende affiniteit, dus is ze op zoek naar een inkoopfunctie binnen een internationale omgeving, waar operationele en tactische inkoopwerkzaamheden gecombineerd worden en waar ruimte is voor eigen initiatief.

 

Yena is communicatief zeer vaardig. Ze gaat gemakkelijk het gesprek aan met interne collega’s en leveranciers. Dit leidt er toe dat ze de juiste contacten heeft en snel kan schakelen bij problemen die optreden. Yena gaat creatief om met het vinden van oplossingen. Zo heeft ze voor een klant waarvoor een bepaald onderdeel niet meer geproduceerd werd, actief gezocht naar een nieuwe leverancier met een alternatief product. De klant kon hierdoor naar volle tevredenheid beleverd worden. Ook streeft Yena naar zelfontwikkeling. Door haar internationale achtergrond heeft Yena geleerd zelf taken aan te leren in nieuwe omgevingen en is ze daarom in staat processen snel te begrijpen.

 

Yena is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.000,- bruto per maand.

location_onEindhoven createHBO person33 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500

Erik (Supply Chain Manager)

Erik heeft ruim 20 jaar ervaring binnen de Supply Chain. In al die jaren heeft Erik zich bewezen als een manager die klaar staat voor de mens. Momenteel is Erik werkzaam als Logistiek Manager bij een groenten en fruit verwerkingsbedrijf. Hier is hij verantwoordelijk voor het gehele logistieke proces; aanvoer, interne goederenstromen, voorraadbeheer, distributie en informatiebeheer. Hij is hiernaast aansprakelijk voor het continue verbeteren van interne en externe processen. Tijdens zijn carrière heeft Erik veel ervaring opgedaan als leidinggevende. Momenteel wordt Erik niet genoeg uitgedaagd in zijn huidige functie en is daarom op zoek naar een nieuwe uitdaging als supply chain planner of teamleider bij een productie/technische organisatie.

Erik is een enthousiaste gedisciplineerde man. Hij weet zijn leven in te richten door middel van structuur en regels en dat zorgt voor een goede balans tussen zijn zakelijk en privé leven. Erik gaat doelgericht te werk door te sturen op kpi’s en wil het meeste uit zijn functie halen. Hij weet binnen een organisatie structuur te brengen door zijn mensgerichtheid in coachen of leidinggeven.  Hij was van kinds af aan al ambitieus en gedreven om zijn doelen te behalen. Als leidinggevende is hij rechtvaardig, je kan bij hem aankloppen met problemen en ideeën en houdt altijd balans tussen resultaat en mensgerichtheid. Verder is Erik altijd snel in het zien van mogelijkheden binnen een organisatie. Hij is analytisch sterk. Hij ziet kansen en gebruikt creatieve oplossingen om processen in het bedrijf te optimaliseren. Verder is Erik een prettige gesprekspartner.

Erik heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 5.000,- bruto per maand op basis van 40 uur.

location_onEIndhoven createHBO person44 jaar euro_symbolMeer dan €5.000

Chen (Inkoper)

Chen heeft ruim 5 jaar ervaring als Inkoper. Tijdens haar hbo-opleiding Business Logistics Management is Chen begonnen in de rol van assistent inkoper naast haar afstudeeropdracht. Na het afronden van haar opleiding kon zij in de rol van assistent inkoper blijven en deze heeft zij 5 jaar lang met veel plezier vervuld.

Hierna kreeg zij de kans om junior inkoper te worden. In deze rol was zij naast de coördinatie van het orderproces ook mede verantwoordelijk voor het sourcen naar nieuwe leveranciers en de prijsonderhandelingen die daar bij horen. Na 10 jaar heeft Chen besloten een overstap te maken buiten de organisatie. Deze vond zij in de rol als supply chain manager waarbij zij zowel voor de inkoop als voor het logistieke proces verantwoordelijk was. Echter is gebleken dat de nadruk van de werkzaamheden ligt in het logistieke proces en Chen vooral de rol van inkoper ambieert. Daarom heeft zij in goed overleg met haar werkgever besloten om een uitdaging extern te zoeken wel in de rol van (junior) inkoper.

 

Door mens- en resultaatgericht te werk te gaan zorgt Chen ervoor dat de wensen van de klant binnen gestelde kaders worden vervuld. Zij stroomlijnt de processen van inkoop tot shipping en is daarin de contact persoon bij eventuele problemen, tot het product is afgeleverd bij de klant.  Ze gaat makkelijk het gesprek aan met haar collega’s en externe partijen. Dit leidt ertoe dat ze snel kan schakelen met collega’s wanneer er intern problemen optreden. Bovendien is Chen een leergierige vrouw met een hoog aanpassingsvermogen. Dit blijkt uit het feit dat zij binnen een korte tijd, na het immigreren naar Nederland, haar hbo opleidingen succesvol heeft afgerond.

 

Chen is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand op basis van 40 uur. Chen zoekt de uitdaging tussen de 32 en 40 uur per week.

location_onEindhoven createHBO person38 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Jaap (Supply Chain Manager)

Jaap heeft binnen de Supply Chain ruim 20 jaar ervaring. In die 20 jaar heeft hij verschillende projecten uitgevoerd waaronder het samenvoegen van meerdere magazijnen (internationaal) naar de hoofdvestiging in Den Bosch. Hier was hij onder andere verantwoordelijk voor het aansturen van 200fte en de overplaatsing van 130.000 artikelen. Het logistiek traject, correcte afhandeling van de oude locaties en het aansturen en informeren van managers, zowel intern als extern, nam Jaap voor zijn rekening. Momenteel is hij werkzaam als Manager Operations bij een productieorganisatie in de chemie. Hier is hij verantwoordelijk voor het gehele logistieke proces. Hij is hiernaast aansprakelijk voor het continue verbeteren van interne en externe processen. Tijdens zijn carrière heeft Jaap veel ervaring opgedaan als inkoper (10 jaar) waar hij op een goed moment in contact heeft gestaan met meer dan 100 leveranciers wereldwijd, voornamelijk in Azië en Europa. Hier heeft hij een omzet gerealiseerd van €60.000.000,- per jaar. Jaap wordt bij zijn huidige werkgever niet genoeg uitgedaagd en is daarom latent op zoek naar een leidinggevende functie binnen de Supply Chain of Logistiek, waarin ruimte is voor het inrichten en/of optimaliseren van processen.

 

Jaap is een proactief persoon die graag de puntjes op de “i” zet. Door het beste uit mensen te halen weet hij snel tot oplossingen te komen. Met ruim 20 jaar ervaring binnen de Supply Chain heeft Jaap zich ontwikkeld tot een echte kenner binnen zijn vakgebied. Ook weet hij het maximale uit zijn functie te halen en draagt hij optimalisatievoorstellen aan, gebaseerd op analyses (uit historische data). Jaap probeert de balans te houden tussen resultaatgericht en mensgerichtheid. Dit doet hij door verschillende collega’s, met kennis op diverse relevante gebieden, te betrekken bij projecten zodat een probleem vanuit meerdere invalshoeken kan worden aangevlogen. Verder is Jaap sterk ontwikkeld in zijn communicatieve vaardigheden binnen een organisatie, van de werkvloer tot aan de directie.

 

Jaap heeft een opzegtermijn van 1 maand met een bruto salarisindicatie van € 4.500,- op basis van 40 uur.

location_onDen Bosch createMBO person43 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000
Meer kandidaten weergeven