Van Eindhoven en van Supply Chain. Bang dat jouw cv niet indrukwekkend genoeg is voor een mooie stap in jouw carrière? Daar hoef jij je geen zorgen over te maken, want bij Mike staan die papiertjes op de tweede plaats. Een baan is pas perfect als deze kan tippen aan de ambities van zijn kandidaten, en die leert hij niet kennen door te scrollen langs een lijst afgeronde opleidingen en eerdere werkervaringen. Zodra hij weet waar jij naar op zoek bent is Mike niet meer te stoppen, want deze doorzetter rust pas als hij zeker weet dat jij goed op je plek zit!


Vacatures

Jij bent binnenkort maar liefst 100 monteurs aan het inplannen en zorgdragen dat alle neuzen dezelfde kant op staan. Jij komt te werken bij een organisatie waarbij kwaliteit en veiligheid centraal staat en altijd de uitgangspositie zal zijn van deze organisatie. Klinkt interessant toch? Lees snel verder

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.500 tot €3.100
Jij gaat binnenkort de markt bestormen als Material Planner bij een organisatie actief in de voedingsmiddelen. Waarom vraag jij je nu af? Omdat je volledig opgeleid wordt door middel van een uitgebreid inwerktraject, een super gezellig team om je heen krijgt en niet geheel onbelangrijk goed betaald gaat worden. Klinkt dit al interessant? Wacht maar totdat je de rest leest.

access_timeFulltime location_onRoermond euro_symbol€2.500 tot €2.800
Ben jij een echte “foodie” en vind jij het belangrijk om een hobby te kunnen combineren met je carrière? Dan heb ik dé droombaan voor jou. Bij deze voedselproducent ben jij verantwoordelijk om het bedrijfsbureau, de spil van de organisatie, in goede banen te leiden. Ben jij hier klaar voor? Lees dan snel verder

access_timeFulltime location_onDeurne euro_symbol€2.800 tot €3.600
Jij gaat binnenkort bij een organisatie aan de slag om alle projecten van A tot Z binnen de interieurbouw te coördineren en organiseren. Samen met jouw team op de werkvoorbereiding, inkoop en planningsafdeling zorgen jullie er voor dat de projecten succesvol verlopen en ben jij hier eindverantwoordelijke voor. Klaar voor deze uitdaging? Lees dan snel verder.

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€3.500 tot €4.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Jelle is op jonge leeftijd in dienst getreden bij zijn huidige werkgever. Hij is begonnen met vakantiewerk, maar bekleedt nu de functie van Accountmanager. In zijn huidige rol reist Jelle regelmatig naar het buitenland, waar hij klantrelaties bezoekt. Naast zijn klantrelaties houdt Jelle zich bezig met het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Zo heeft Jelle het dag aanbod, wat producten met een korte THT-datum betreft, geoptimaliseerd, evenals het proces van crossdocking van winkelmaterialen. Ook heeft hij structuur aangebracht in het proces rondom exportorders: bestellen, registreren en contact met transporteurs. Ondanks dat Jelle het nog steeds goed naar zijn zin heeft, staat Jelle open voor een nieuwe uitdaging in de Supply Chain.

Jelle is te omschrijven als een harde werker die erg betrokken is bij zijn werkgever. Hij is altijd bereid om over te werken wanneer werkzaamheden prioriteit hebben. Collega’s vragen hem regelmatig om hulp en Jelle staat altijd klaar om hen te helpen. Verder is Jelle is iemand die zich niet gek laat maken: hij relativeert situaties en lost knelpunten op. Ook is hij analytisch ingesteld en verbetert hij graag processen, zodat het werk efficiënter en effectiever kan worden uitgevoerd.

Jelle is beschikbaar in overleg en heeft een salaris van € 3.300,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onVeghel createHBO person31 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Willemijn is sinds 2012 actief in de Supply Chain, hiervoor heeft ze diverse functies gericht op finance bekleedt. Momenteel volgt ze in de avonduren de hbo-opleiding Management, Economie & Recht. In haar functies binnen de Supply Chain is Willemijn onder andere verantwoordelijk geweest voor een SAP implementatie, supply chain planning, verzorgen van kpi rapportages, ordermanagement en procesoptimalisaties. Meest recentelijk is Willemijn actief geweest als Montageplanner bij een productieorganisatie. Hier was zij verantwoordelijk voor het inplannen van 15 montage ploegen (eigen ploegen en onderaannemers). Nu is Willemijn op zoek naar een uitdagende plannersfunctie (supply chain-, master-, demand-, materialplanning) binnen de Supply Chain.

Willemijn is een rustige dame die een duidelijk beeld heeft van wat ze zoekt in een functie. Ze houdt van een hectische omgeving, ze is namelijk sterk in het bewaren van de rust en presteert goed onder druk. Waar anderen gestrest raken, houdt Willemijn het hoofd koel en blijft ze rationeel denken. Willemijn werkt secuur en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ze gaat pro actief met taken aan de slag en ondersteunt anderen waar nodig, om samen het optimale resultaat te behalen. Een goed op elkaar ingespeeld team, waar men iets voor elkaar over heeft is voor Willemijn dan ook belangrijk. Willemijn past zich verder snel aan in een nieuwe omgeving en kan met vrijwel iedereen overweg binnen een organisatie.

Willemijn is per direct 32 uur beschikbaar (40 is bespreekbaar) en heeft een bruto salarisindicatie van € 3.200,- per maand op basis van 40 uur.

location_onRegio Eindhoven createHBO person35 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Wang heeft in 2017 zijn BSc Small Business & Retail Management behaald. Hij is daarna aan de pre-master Supply Chain Management begonnen. Hij kwam er namelijk in het laatste jaar van zijn opleiding achter dat Logistieke en Supply Chain processen zijn voornaamste interesse hebben. De pre-master heeft hij afgebroken. Hij vond de opleiding te theoretisch en hij wil liever een Supply Chain professional in de praktijk worden. Tijdens zijn afstudeerstage (Small Business & Retail Management) heeft Wang onderzoek gedaan naar de toepassing van een software pakket. Hij heeft onderzocht hoe dit pakket aan de man kan worden gebracht bij nieuwe en bestaande klanten. Hieruit is gebleken dat er intern meer kennis vereist is van dit software pakket en dat er mogelijkheden zijn voor up-selling bij bestaande klanten. Wang is na zijn studie aan de slag gegaan als Service Coördinator Customer Service. Hier is hij onder andere verantwoordelijk voor orderverwerking, vraagstukken van klanten beantwoorden en administratieve taken. Wang is op zoek naar een nieuwe uitdagende functie binnen de Supply Chain waar hij processen kan optimaliseren.

Wang is een rustige jongeman die verstandig overkomt. Hij wil zijn in de theorie opgedane kennis graag gaan toepassen in de praktijk. Hij wil op korte termijn operationele ervaring opdoen, waarna hij met optimalisatie van processen aan de slag kan gaan. Wang werkt gestructureerd en is een echte teamspeler. Hij behoudt het overzicht qua werkzaamheden en planning en vindt het belangrijk om iedereen bij het gezamenlijke doel te betrekken. Hij vindt het belangrijk dat hij zichzelf kan blijven ontwikkelen. Hij staat daarom ook open om werkzaamheden buiten zijn comfort zone op te pakken.

Wang heeft een opzegtermijn van 1 maand en heeft een bruto salarisindicatie van € 2.850,- op basis van 40 uur..

location_onEindhoven createHBO person22 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Jari is momenteel werkzaam als Calculator/ Werkvoorbereider bij een renovatie bedrijf. Zijn werkzaamheden bestaan onder andere uit het lezen van tekeningen en op basis hiervan de calculatie van de kosten van een project. Ook is het zijn verantwoordelijkheid om inspecteurs in te zetten om de schade te bepalen die gerepareerd moeten worden, planning van personeel voor een project, omzetten van calculatie naar offerte en het inkopen van producten met betrekking tot het project. Wanneer een project is afgerond is de nacalculatie van een project ook zijn verantwoordelijkheid. Jari is momenteel op zoek naar een nieuwe uitdaging waar zijn takenpakket uitgebreid kan worden en waar hij zijn analytische vaardigheden vaker kan gebruiken.

 

Jari is een representatieve jongeman die zeer nauwkeurig te werk gaat door structuur in zijn werk aan te brengen. Hij kan er niet tegen wanneer een project niet goed draait doordat het overzicht er niet is. Jari is iemand die je zelfstandig aan de slag kan laten gaan en de samenwerking zelf opzoekt om als team een prestatie neer te zetten. Jari staat stevig in zijn schoenen, als hij overtuigd is van zijn ideeën dan kan hij deze goed beargumenteren. Wanneer er een voorstel komt voor een idee zal hij met een kritisch oog bekijken. Jari is ook duidelijk in zijn communicatie, hij draait nergens om heen en zegt wat hij denkt op een positieve manier.

 

Jari heeft een opzegtermijn van 1 maand en heeft een bruto salaris indicatie van € 3.000,- op basis van 40 uur.

location_onHelmond createHBO person26 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven