Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Van Eindhoven en van Supply Chain. Bang dat jouw cv niet indrukwekkend genoeg is voor een mooie stap in jouw carrière? Daar hoef jij je geen zorgen over te maken, want bij Mike staan die papiertjes op de tweede plaats. Een baan is pas perfect als deze kan tippen aan de ambities van zijn kandidaten, en die leert hij niet kennen door te scrollen langs een lijst afgeronde opleidingen en eerdere werkervaringen. Zodra hij weet waar jij naar op zoek bent is Mike niet meer te stoppen, want deze doorzetter rust pas als hij zeker weet dat jij goed op je plek zit!


Vacatures

Je bent goed in puzzelen. Jij zorgt ervoor dat geen enkel stuk van de puzzel onbenut wordt of achterblijft. Communicatie is voor jou heel belangrijk. Zo zorg je dat iedereen binnen de afdeling weet wat er moet gebeuren. Hierdoor worden deadlines behaald en de productie geoptimaliseerd. Kun jij jezelf hier in vinden? Dan ben ik op zoek naar jou!

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.500 tot €3.500
Nelson Mandela zei ooit: “Een ware leider legt een besluit niet op, maar zorgt ervoor dat mensen het zichzelf opleggen.” Bij deze organisatie krijg jij de kans om als Teamleider Productie je eigen weg in te slaan en het op jouw manier te doen. Wil jij deze kans? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onDeurne euro_symbol€2.700 tot €3.850

Draai jij je hand niet om voor het krijgen en nemen van veel (inkoop)verantwoordelijkheden? Jij presteert goed onder druk en hebt hectiek in je werk nodig. Krijg jij energie van het zo efficiënt mogelijk inrichten van inkoopprocessen? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onVenlo euro_symbol€3.000 tot €4.000
Ben jij graag de spin in het web? Iemand die zorgt dat alle afdelingen optimaal voorzien zijn? Jij bent op de hoogte van de vraag binnen de organisatie en zal zorgdragen voor een perfecte afhandeling op het gebied van inkoop. Kun jij de uitdaging aan en heb je daarbij ook nog een sterke affiniteit met techniek? Dan ben ik op zoek naar jou!

access_timeFulltime location_onWeert euro_symbol€2.500 tot €4.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Chen heeft ruim 5 jaar ervaring als Inkoper. Tijdens haar hbo-opleiding Business Logistics Management is Chen begonnen in de rol van assistent inkoper naast haar afstudeeropdracht. Na het afronden van haar opleiding kon zij in de rol van assistent inkoper blijven en deze heeft zij 5 jaar lang met veel plezier vervuld.

Hierna kreeg zij de kans om junior inkoper te worden. In deze rol was zij naast de coördinatie van het orderproces ook mede verantwoordelijk voor het sourcen naar nieuwe leveranciers en de prijsonderhandelingen die daar bij horen. Na 10 jaar heeft Chen besloten een overstap te maken buiten de organisatie. Deze vond zij in de rol als supply chain manager waarbij zij zowel voor de inkoop als voor het logistieke proces verantwoordelijk was. Echter is gebleken dat de nadruk van de werkzaamheden ligt in het logistieke proces en Chen vooral de rol van inkoper ambieert. Daarom heeft zij in goed overleg met haar werkgever besloten om een uitdaging extern te zoeken wel in de rol van (junior) inkoper.

 

Door mens- en resultaatgericht te werk te gaan zorgt Chen ervoor dat de wensen van de klant binnen gestelde kaders worden vervuld. Zij stroomlijnt de processen van inkoop tot shipping en is daarin de contact persoon bij eventuele problemen, tot het product is afgeleverd bij de klant.  Ze gaat makkelijk het gesprek aan met haar collega’s en externe partijen. Dit leidt ertoe dat ze snel kan schakelen met collega’s wanneer er intern problemen optreden. Bovendien is Chen een leergierige vrouw met een hoog aanpassingsvermogen. Dit blijkt uit het feit dat zij binnen een korte tijd, na het immigreren naar Nederland, haar hbo opleidingen succesvol heeft afgerond.

 

Chen is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand op basis van 40 uur. Chen zoekt de uitdaging tussen de 32 en 40 uur per week.

location_onEindhoven createHBO person38 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Wang heeft in 2017 zijn BSc Small Business & Retail Management behaald. Hij is daarna aan de pre-master Supply Chain Management begonnen. Hij kwam er namelijk in het laatste jaar van zijn opleiding achter dat Logistieke en Supply Chain processen zijn voornaamste interesse hebben. De pre-master heeft hij afgebroken. Hij vond de opleiding te theoretisch en hij wil liever een Supply Chain professional in de praktijk worden. Tijdens zijn afstudeerstage (Small Business & Retail Management) heeft Wang onderzoek gedaan naar de toepassing van een software pakket. Hij heeft onderzocht hoe dit pakket aan de man kan worden gebracht bij nieuwe en bestaande klanten. Hieruit is gebleken dat er intern meer kennis vereist is van dit software pakket en dat er mogelijkheden zijn voor up-selling bij bestaande klanten. Wang is na zijn studie aan de slag gegaan als Service Coördinator Customer Service. Hier is hij onder andere verantwoordelijk voor orderverwerking, vraagstukken van klanten beantwoorden en administratieve taken. Wang is op zoek naar een nieuwe uitdagende functie binnen de Supply Chain waar hij processen kan optimaliseren.

Wang is een rustige jongeman die verstandig overkomt. Hij wil zijn in de theorie opgedane kennis graag gaan toepassen in de praktijk. Hij wil op korte termijn operationele ervaring opdoen, waarna hij met optimalisatie van processen aan de slag kan gaan. Wang werkt gestructureerd en is een echte teamspeler. Hij behoudt het overzicht qua werkzaamheden en planning en vindt het belangrijk om iedereen bij het gezamenlijke doel te betrekken. Hij vindt het belangrijk dat hij zichzelf kan blijven ontwikkelen. Hij staat daarom ook open om werkzaamheden buiten zijn comfort zone op te pakken.

Wang heeft een opzegtermijn van 1 maand en heeft een bruto salarisindicatie van € 2.850,- op basis van 40 uur..

location_onEindhoven createHBO person22 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Suzan is een slimme meid met een master-opleiding Operations Management & Logistics op zak. Momenteel is Suzan ruim anderhalf jaar werkzaam bij een grote internationale productie- en handelsorganisatie in de hightech-branche. Hier is Suzan verantwoordelijk voor de optimale beschikbaarheid van materiaal voor verschillende productielocaties in Nederland en internationale vestegingen, tegen geoptimaliseerde integrale kosten. Tevens is zij dé schakel tussen (inter) nationale klanten, leveranciers en de vestiging omtrent voorraad, levertijden en en/of veranderingen. Hiernaast is Suzan ook dé aangewezen persoon om structurele verbeteringen aan te dragen. Denk hierbij aan leverancierperformance, inventory management en interne communicatie stromen. Suzan zit goed op haar plek, maar ze merkt dat ze veelal operationeel aan het plannen is. Suzan is daarom op zoek naar een fulltime uitdaging als Project Planner of Supply Chain Planner waar zij projectmatig te werk gaat en mee mag denken om processen te optimaliseren.

 

Suzan is een jongedame die weloverwogen te werk gaat. Ze heeft sterk ontwikkelde analytische vaardigheden en vindt het daarnaast ook leuk om knelpunten te analyseren. Ze is trots op het feit dat ze het inzicht heeft om de oorzaak van knelpunten snel te ontdekken en hier een oplossing voor aan te dragen. Zo heeft ze bij haar huidige werkgever een communciation-matrix gecreëerd. Dit is een overzicht dat bijdraagt aan het optimaliseren van de communicatie stromen op de interne afdelingen. Hiernaast weet ze goed te onderbouwen waarom ze bepaalde keuzes heeft gemaakt zoals het volgen van haar hbo- en wo-opleiding. Verder is Suzan sterk ontwikkeld in haar communicatieve vaardigheden.

 

Suzan heeft een opzegtermijn van 1 maand met een bruto salarisindicatie van € 3.500,- per maand op basis van 40 uur per week.

location_onregio Eindhoven createWO person26 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Jari is momenteel werkzaam als Calculator/ Werkvoorbereider bij een renovatie bedrijf. Zijn werkzaamheden bestaan onder andere uit het lezen van tekeningen en op basis hiervan de calculatie van de kosten van een project. Ook is het zijn verantwoordelijkheid om inspecteurs in te zetten om de schade te bepalen die gerepareerd moeten worden, planning van personeel voor een project, omzetten van calculatie naar offerte en het inkopen van producten met betrekking tot het project. Wanneer een project is afgerond is de nacalculatie van een project ook zijn verantwoordelijkheid. Jari is momenteel op zoek naar een nieuwe uitdaging waar zijn takenpakket uitgebreid kan worden en waar hij zijn analytische vaardigheden vaker kan gebruiken.

 

Jari is een representatieve jongeman die zeer nauwkeurig te werk gaat door structuur in zijn werk aan te brengen. Hij kan er niet tegen wanneer een project niet goed draait doordat het overzicht er niet is. Jari is iemand die je zelfstandig aan de slag kan laten gaan en de samenwerking zelf opzoekt om als team een prestatie neer te zetten. Jari staat stevig in zijn schoenen, als hij overtuigd is van zijn ideeën dan kan hij deze goed beargumenteren. Wanneer er een voorstel komt voor een idee zal hij met een kritisch oog bekijken. Jari is ook duidelijk in zijn communicatie, hij draait nergens om heen en zegt wat hij denkt op een positieve manier.

 

Jari heeft een opzegtermijn van 1 maand en heeft een bruto salaris indicatie van € 3.000,- op basis van 40 uur.

location_onHelmond createHBO person26 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven