Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Van Eindhoven en van Supply Chain. Bang dat jouw cv niet indrukwekkend genoeg is voor een mooie stap in jouw carrière? Daar hoef jij je geen zorgen over te maken, want bij Mike staan die papiertjes op de tweede plaats. Een baan is pas perfect als deze kan tippen aan de ambities van zijn kandidaten, en die leert hij niet kennen door te scrollen langs een lijst afgeronde opleidingen en eerdere werkervaringen. Zodra hij weet waar jij naar op zoek bent is Mike niet meer te stoppen, want deze doorzetter rust pas als hij zeker weet dat jij goed op je plek zit!


Vacatures

Je bent goed in puzzelen. Jij zorgt ervoor dat geen enkel stuk van de puzzel onbenut wordt of achterblijft. Communicatie is voor jou heel belangrijk. Zo zorg je dat iedereen binnen de afdeling weet wat er moet gebeuren. Hierdoor worden deadlines behaald en de productie geoptimaliseerd. Kun jij jezelf hier in vinden? Dan ben ik op zoek naar jou!

access_timeFulltime location_onReuver euro_symbol€2.500 tot €4.000
Ben jij altijd diegene die met een doel naar de stad gaat? Iemand die recht op het doel afloopt en niet afgeleid wordt door marketingpraatjes of lokkende folders? Als je daarbij ook nog eens tegen een keiharde nee durft in te gaan en weet hoe je moet onderhandelen, dan heb ik hier wellicht jouw droombaan gevonden!

access_timeFulltime location_onRoermond euro_symbol€2.300 tot €3.000
Ben jij een Transportplanner, maar ben je toe aan meer verantwoordelijkheid zodat je echt kunt doen waar je goed in bent? Bij dit bedrijf run jij samen met 2 andere collega’s je eigen toko en ben je naast het analyseren van transport data verantwoordelijk voor het optimaliseren van de logistieke tak. Een super uitdagende functie met veel vrijheid en mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.300 tot €3.200
Jij stuurt als Teamleider Productie in het hoogseizoen maar liefst 80 productiemedewerkers aan en bent hier dan ook niet bang voor. Bij deze organisatie ga je aan de slag om grote supermarktketens te voorzien van versproducten. Heb jij altijd al gedroomd van een opererende rol in een productieorganisatie die de wereld net een stukje gezonder maakt? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRegio Deurne euro_symbol€2.500 tot €3.400
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Evert heeft een afgeronde Bsc Sport & Bewegingseducatie op zak, en hij heeft ruim drie jaar ervaring in de supply chain. Zijn laatste werkgever, een groothandelsorganisatie, is hij als Supplychain Planner/Inkoper verantwoordelijk geweest voor het bestellen van producten bij gemiddeld 100 (inter)nationale leveranciers, waarbij hij ook dé schakel is tussen klanten, leveranciers en zijn directe collega’s omtrent planningen, levertijden, voorraad en veranderingen. Hiernaast is hij ook verantwoordelijk geweest voor het vaststellen en handhaven van de planning- en voorraadparameters. Ook draagt Evert bij, aan het uitvoeren van alle administratieve werkzaamheden in het orderproces ter ondersteuning van zijn team. Bij zijn huidige werkgever heeft Evert een reorganisatie mee moeten maken waardoor hij boventallig is geworden. Dit is de reden dat hij op zoek is naar een nieuwe fulltime uitdaging. Hij zoekt de uitdaging in de supply chain of logistiek als Supply Chain Planner.

 

Evert is een kei in plannen en structuur houden. Door zowel zijn collega’s, leveranciers en klanten wordt hij als zeer betrouwbaar beschouwd, omdat hij afspraken na komt. Door zijn ruim 3 jaar ervaring bij zijn laatste werkgever heeft Evert ruime kennis opgedaan van verschillende ERP- en WMS-systemen. Ook is hij goed in het overzien van processen. Hij merkt snel knelpunten op en ziet makkelijk de gevolgen in van de verbeteringen die hij doorvoert. Bovendien functioneert Evert goed in een dynamische omgeving, waarin veel verandert. Binnen deze omgeving kan hij zijn creativiteit en analytische vermogen optimaal benutten.

 

Evert is per direct beschikbaar en hij heeft een bruto salarisindicatie van € 2.800,- op basis van 40 uur per week.

location_onregio Venray createHBO person33 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Wang heeft in 2017 zijn BSc Small Business & Retail Management behaald. Hij is daarna aan de pre-master Supply Chain Management begonnen. Hij kwam er namelijk in het laatste jaar van zijn opleiding achter dat Logistieke en Supply Chain processen zijn voornaamste interesse hebben. De pre-master heeft hij afgebroken. Hij vond de opleiding te theoretisch en hij wil liever een Supply Chain professional in de praktijk worden. Tijdens zijn afstudeerstage (Small Business & Retail Management) heeft Wang onderzoek gedaan naar de toepassing van een software pakket. Hij heeft onderzocht hoe dit pakket aan de man kan worden gebracht bij nieuwe en bestaande klanten. Hieruit is gebleken dat er intern meer kennis vereist is van dit software pakket en dat er mogelijkheden zijn voor up-selling bij bestaande klanten. Wang is na zijn studie aan de slag gegaan als Service Coördinator Customer Service. Hier is hij onder andere verantwoordelijk voor orderverwerking, vraagstukken van klanten beantwoorden en administratieve taken. Wang is op zoek naar een nieuwe uitdagende functie binnen de Supply Chain waar hij processen kan optimaliseren.

Wang is een rustige jongeman die verstandig overkomt. Hij wil zijn in de theorie opgedane kennis graag gaan toepassen in de praktijk. Hij wil op korte termijn operationele ervaring opdoen, waarna hij met optimalisatie van processen aan de slag kan gaan. Wang werkt gestructureerd en is een echte teamspeler. Hij behoudt het overzicht qua werkzaamheden en planning en vindt het belangrijk om iedereen bij het gezamenlijke doel te betrekken. Hij vindt het belangrijk dat hij zichzelf kan blijven ontwikkelen. Hij staat daarom ook open om werkzaamheden buiten zijn comfort zone op te pakken.

Wang heeft een opzegtermijn van 1 maand en heeft een bruto salarisindicatie van € 2.850,- op basis van 40 uur..

location_onEindhoven createHBO person22 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Suzan is een slimme meid met een master-opleiding Operations Management & Logistics op zak. Momenteel is Suzan ruim anderhalf jaar werkzaam bij een grote internationale productie- en handelsorganisatie in de hightech-branche. Hier is Suzan verantwoordelijk voor de optimale beschikbaarheid van materiaal voor verschillende productielocaties in Nederland en internationale vestegingen, tegen geoptimaliseerde integrale kosten. Tevens is zij dé schakel tussen (inter) nationale klanten, leveranciers en de vestiging omtrent voorraad, levertijden en en/of veranderingen. Hiernaast is Suzan ook dé aangewezen persoon om structurele verbeteringen aan te dragen. Denk hierbij aan leverancierperformance, inventory management en interne communicatie stromen. Suzan zit goed op haar plek, maar ze merkt dat ze veelal operationeel aan het plannen is. Suzan is daarom op zoek naar een fulltime uitdaging als Project Planner of Supply Chain Planner waar zij projectmatig te werk gaat en mee mag denken om processen te optimaliseren.

 

Suzan is een jongedame die weloverwogen te werk gaat. Ze heeft sterk ontwikkelde analytische vaardigheden en vindt het daarnaast ook leuk om knelpunten te analyseren. Ze is trots op het feit dat ze het inzicht heeft om de oorzaak van knelpunten snel te ontdekken en hier een oplossing voor aan te dragen. Zo heeft ze bij haar huidige werkgever een communciation-matrix gecreëerd. Dit is een overzicht dat bijdraagt aan het optimaliseren van de communicatie stromen op de interne afdelingen. Hiernaast weet ze goed te onderbouwen waarom ze bepaalde keuzes heeft gemaakt zoals het volgen van haar hbo- en wo-opleiding. Verder is Suzan sterk ontwikkeld in haar communicatieve vaardigheden.

 

Suzan heeft een opzegtermijn van 1 maand met een bruto salarisindicatie van € 3.500,- per maand op basis van 40 uur per week.

location_onregio Eindhoven createWO person26 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Jari is momenteel werkzaam als Calculator/ Werkvoorbereider bij een renovatie bedrijf. Zijn werkzaamheden bestaan onder andere uit het lezen van tekeningen en op basis hiervan de calculatie van de kosten van een project. Ook is het zijn verantwoordelijkheid om inspecteurs in te zetten om de schade te bepalen die gerepareerd moeten worden, planning van personeel voor een project, omzetten van calculatie naar offerte en het inkopen van producten met betrekking tot het project. Wanneer een project is afgerond is de nacalculatie van een project ook zijn verantwoordelijkheid. Jari is momenteel op zoek naar een nieuwe uitdaging waar zijn takenpakket uitgebreid kan worden en waar hij zijn analytische vaardigheden vaker kan gebruiken.

 

Jari is een representatieve jongeman die zeer nauwkeurig te werk gaat door structuur in zijn werk aan te brengen. Hij kan er niet tegen wanneer een project niet goed draait doordat het overzicht er niet is. Jari is iemand die je zelfstandig aan de slag kan laten gaan en de samenwerking zelf opzoekt om als team een prestatie neer te zetten. Jari staat stevig in zijn schoenen, als hij overtuigd is van zijn ideeën dan kan hij deze goed beargumenteren. Wanneer er een voorstel komt voor een idee zal hij met een kritisch oog bekijken. Jari is ook duidelijk in zijn communicatie, hij draait nergens om heen en zegt wat hij denkt op een positieve manier.

 

Jari heeft een opzegtermijn van 1 maand en heeft een bruto salaris indicatie van € 3.000,- op basis van 40 uur.

location_onHelmond createHBO person26 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven