Mike Gommans

workConsultant Supply Chain
location_cityEindhoven

phone06 – 30 00 83 41
linkedin.com/in/mike-gommans
Mike Gommans

Van Eindhoven en van Supply Chain. Bang dat jouw cv niet indrukwekkend genoeg is voor een mooie stap in jouw carrière? Daar hoef jij je geen zorgen over te maken, want bij Mike staan die papiertjes op de tweede plaats. Een baan is pas perfect als deze kan tippen aan de ambities van zijn kandidaten, en die leert hij niet kennen door te scrollen langs een lijst afgeronde opleidingen en eerdere werkervaringen. Zodra hij weet waar jij naar op zoek bent is Mike niet meer te stoppen, want deze doorzetter rust pas als hij zeker weet dat jij goed op je plek zit!

Vacatures

Junior Transport Analist

Jij bent die hbo-er die precies weet wat hij wil. Analytisch bezig zijn en actief meedenken in verbetervoorstellen die de organisatie naar een nieuw level gaan tillen. Overigens heb jij ook hier en daar wat transportprocessen onder de loop genomen wat je graag vaker zou willen doen. Heb ik jou zojuist omschreven? Reageer dan snel!

access_timeFulltime location_onOmgeving Heerlen euro_symbol€2.400 tot €2.600

Productieplanner - regio Den Bosch

Jij krijgt een kick van het in goede banen leiden van de fabricage van industriële componenten en het signaleren van mogelijke knelpunten is jouw tweede natuur. Wil jij werkzaam zijn voor een organisatie die uniek is in Nederland? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onDen Bosch euro_symbol€2.500 tot €3.500

Inkoper

Als Inkoper bij deze organisatie ga jij aan de slag om de inkoopafdeling te professionaliseren. Jij krijgt bij deze organisatie de vrijheid om materialen en diensten met de hoogste kwaliteit, laagste prijs en beste leveringsvoorwaarden in te kopen. Ben jij niet vies van de verantwoordelijkheid die hierbij komt kijken? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onOss euro_symbol€2.500 tot €3.200

Teamleider Productie

Samen met andere teamleiders ben jij verantwoordelijk voor de gehele productie. Ook ga jij het huidige beleid onder de loep nemen om zo verbetervoorstellen aan te kunnen dragen voor een optimalisatieslag. Je weet mensen enthousiast te maken voor verandering en durft jouw visie bij het management te verdedigen. Jij onderbouwt veranderingen met feiten en zorgt op die manier dat iedereen met de neuzen dezelfde kant op staan. Ben jij dit? Dan is deze nieuwe uitdaging voor jou.

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€3.000 tot €3.800
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Johan (Inkoper)

Johan heeft de afgelopen vier jaar gewerkt als Inkoper binnen de meubelindustrie. Hier heeft hij de Inkoopafdeling gecoördineerd voor zeven winkels in Nederland. Ook was hij het aanspreekpunt van de leveranciers van vijftig merken in het binnen- en buitenland. Hij heeft beurzen bezocht in Milaan en Keulen, en zorgde ervoor dat nieuwe collecties ingekocht werden naar aanleiding van de behoeften van de verschillende locaties. Hierin was hij leidend met betrekking tot het inkopen, verwerking en op tijd leveren van de producten bij alle locaties. Ook was Johan het aanspreekpunt voor de Marketingafdeling binnen het bedrijf. Hij geeft aan welke producten toegevoegd moesten worden aan de website, en controleerde de website op correctheid en relevantie. Johan is op zoek naar een inkopersfunctie binnen de retail waarbij hij verder kan groeien.

Johan is een spontane jongeman die zorgt voor een goede werkstructuur binnen het bedrijf. Afspraak is afspraak bij hem. Hij luistert naar zijn omgeving en kan goed afstand nemen om te relativeren. Hierin luistert hij naar zijn collega’s en zal hij de meningen van anderen ook meenemen. Ook kan hij een situatie goed aanvoelen. Hij weet hoe hij met verschillende meningen om moet gaan en kan hierin snel schakelen. Hij heeft oog voor detail. Hiermee weet hij ieder seizoen opnieuw in te schatten waar het meeste profijt te behalen valt en hoe hij klanten het best kan voorzien in hun behoeften.

Johan heeft een opzegtermijn van twee maanden en een salarisindicatie van € 4.500,-  bruto per maand, op basis van veertig uur per week.

location_onVenlo createHBO person35 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000

Twan (Inkoper)

Twan heeft de afgelopen zes jaar als Retail Manager/Inkoper gewerkt. Binnen deze functie is hij niet alleen verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de winkel, maar ook van het optimaliseren van de groei van de winkelomzet, het verbeteren van marges en het regelen van de gehele inkoop. Zo heeft hij onder andere de inkoop van eindproducten en het onderhouden van contacten met de leveranciers voor zijn rekening genomen. In de afgelopen vier jaar heeft Twan een omzetverhoging van 30% en een margeverbetering van 37% gerealiseerd door bijvoorbeeld het optimaliseren van een personeelsplanning. Het bedrijf zal in 2018, net als in 2017, een recordomzet behalen. Ook heeft hij aan de hand van een dataprognose een project opgesteld waarin hij leiding nam over een complete winkelverbouwing. Hierin heeft hij leiding gegeven, ontwerpen aangeleverd en was hij verantwoordelijk voor het budget. Twan is op zoek naar een inkoopfunctie binnen de retail.

Twan is een bescheiden jongeman die hart voor de zaak heeft. Hij reist veel en is heel betrokken bij alle facetten van het bedrijf. Hij is buiten werktijden om nog steeds bezig met verbeterplannen bedenken: wat zou de volgende stap kunnen zijn binnen het bedrijf? Echter kent hij wel zijn grenzen en weet hij wanneer hij rust moet pakken. Twan is goed in het doorhakken van knopen. Hij zal niet te lang blijven hangen bij een keuze en is vooruitstrevend hierin. Ook is Twan analytisch sterk. Dit is te merken aan zijn dataverwerkingscapaciteiten. Met veel lagen binnen een bedrijf kan hij goed omgaan. Hij stapt op zijn doel af en gaat actief opzoek naar een antwoord dat hem verder helpt in zijn werk. Nieuwe werkzaamheden pikt Twan snel op, waardoor een uitbreiding van zijn taken altijd gezien wordt als een uitdaging.

Twan heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 4.500,- bruto per maand, op basis van veertig uur per week.

location_onEindhoven createMBO person32 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000

Jelle (Inkoper)

Jelle is op jonge leeftijd in dienst getreden bij zijn huidige werkgever. Hij is begonnen met vakantiewerk, maar bekleedt nu de functie van Accountmanager. In zijn huidige rol reist Jelle regelmatig naar het buitenland, waar hij klantrelaties bezoekt. Naast zijn klantrelaties houdt Jelle zich bezig met het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Zo heeft Jelle het dag aanbod, wat producten met een korte THT-datum betreft, geoptimaliseerd, evenals het proces van crossdocking van winkelmaterialen. Ook heeft hij structuur aangebracht in het proces rondom exportorders: bestellen, registreren en contact met transporteurs. Ondanks dat Jelle het nog steeds goed naar zijn zin heeft, staat Jelle open voor een nieuwe uitdaging in de Supply Chain.

Jelle is te omschrijven als een harde werker die erg betrokken is bij zijn werkgever. Hij is altijd bereid om over te werken wanneer werkzaamheden prioriteit hebben. Collega’s vragen hem regelmatig om hulp en Jelle staat altijd klaar om hen te helpen. Verder is Jelle is iemand die zich niet gek laat maken: hij relativeert situaties en lost knelpunten op. Ook is hij analytisch ingesteld en verbetert hij graag processen, zodat het werk efficiënter en effectiever kan worden uitgevoerd.

Jelle is beschikbaar in overleg en heeft een salaris van € 3.300,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onVeghel createHBO person31 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Jari (Werkvoorbereider)

Jari is momenteel werkzaam als Calculator/ Werkvoorbereider bij een renovatie bedrijf. Zijn werkzaamheden bestaan onder andere uit het lezen van tekeningen en op basis hiervan de calculatie van de kosten van een project. Ook is het zijn verantwoordelijkheid om inspecteurs in te zetten om de schade te bepalen die gerepareerd moeten worden, planning van personeel voor een project, omzetten van calculatie naar offerte en het inkopen van producten met betrekking tot het project. Wanneer een project is afgerond is de nacalculatie van een project ook zijn verantwoordelijkheid. Jari is momenteel op zoek naar een nieuwe uitdaging waar zijn takenpakket uitgebreid kan worden en waar hij zijn analytische vaardigheden vaker kan gebruiken.

 

Jari is een representatieve jongeman die zeer nauwkeurig te werk gaat door structuur in zijn werk aan te brengen. Hij kan er niet tegen wanneer een project niet goed draait doordat het overzicht er niet is. Jari is iemand die je zelfstandig aan de slag kan laten gaan en de samenwerking zelf opzoekt om als team een prestatie neer te zetten. Jari staat stevig in zijn schoenen, als hij overtuigd is van zijn ideeën dan kan hij deze goed beargumenteren. Wanneer er een voorstel komt voor een idee zal hij met een kritisch oog bekijken. Jari is ook duidelijk in zijn communicatie, hij draait nergens om heen en zegt wat hij denkt op een positieve manier.

 

Jari heeft een opzegtermijn van 1 maand en heeft een bruto salaris indicatie van € 3.000,- op basis van 40 uur.

location_onHelmond createHBO person26 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven