Van Eindhoven en van Supply Chain. Bang dat jouw cv niet indrukwekkend genoeg is voor een mooie stap in jouw carrière? Daar hoef jij je geen zorgen over te maken, want bij Mike staan die papiertjes op de tweede plaats. Een baan is pas perfect als deze kan tippen aan de ambities van zijn kandidaten, en die leert hij niet kennen door te scrollen langs een lijst afgeronde opleidingen en eerdere werkervaringen. Zodra hij weet waar jij naar op zoek bent is Mike niet meer te stoppen, want deze doorzetter rust pas als hij zeker weet dat jij goed op je plek zit!


Vacatures

Productieplanner

Jij zoekt de uitdaging in een analytische functie waarbij jij een combinatie zoekt tussen ervaring op doen en al direct verantwoordelijk zijn voor verbetervoorstellen aan te dragen. Voor jou staat een veelzijdige functie klaar waar jij je bezig houd met optimalisatie projecten. Ben jij klaar voor deze stap? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.700 tot €3.500

Service Coördinator

Een platte organisatie is waar jij momenteel naar op zoek bent! Vrijheid in de functie en zeggenschap over het beleid van de organisatie vind jij namelijk zeer belangrijk in je werk. Wil jij bij een organisatie werken waar het niet platter en informeler kan, waar jij aanspraak hebt op het beleid wat er gevoerd wordt en welke kant de organisatie op moet? Dan ben je hier aan het juiste adres.

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.900 tot €3.800

Inkoper - Regio Eindhoven

MVO is steeds belangrijker, want zeg nou eerlijk jij vind werken bij een maatschappelijk betrokken onderneming toch ook een stuk leuker? Voor jouw toekomstige werkgever is het verduurzamen van de wereld de reden geweest om zijn bedrijf 12 jaar geleden op te richten en is men actief in duurzame energie. Wil jij graag werken voor een organisatie waar verduurzamen op nummer 1 staat en winst op nummer 2? Lees dan snel verder!

 

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.500 tot €3.800

Logistiek Engineer - Noord-Limburg

Jij bent een starter die graag processen in kaart brengt en hier verbetervoorstellen voor aandraagt. Veel organisaties vragen voor een dergelijke functie ervaring. Goed nieuws! Deze organisatie is op zoek naar een starter die het logistieke proces samen met een team van 15 Engineers onder de loep kan gaan nemen. Ben jij hier klaar voor? Reageer dan snel!

 

 

access_timeFulltime location_onVenlo euro_symbol€2.400 tot €2.900
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Johan (Inkoper)

Johan heeft de afgelopen vier jaar gewerkt als Inkoper binnen de meubelindustrie. Hier heeft hij de Inkoopafdeling gecoördineerd voor zeven winkels in Nederland. Ook was hij het aanspreekpunt van de leveranciers van vijftig merken in het binnen- en buitenland. Hij heeft beurzen bezocht in Milaan en Keulen, en zorgde ervoor dat nieuwe collecties ingekocht werden naar aanleiding van de behoeften van de verschillende locaties. Hierin was hij leidend met betrekking tot het inkopen, verwerking en op tijd leveren van de producten bij alle locaties. Ook was Johan het aanspreekpunt voor de Marketingafdeling binnen het bedrijf. Hij geeft aan welke producten toegevoegd moesten worden aan de website, en controleerde de website op correctheid en relevantie. Johan is op zoek naar een inkopersfunctie binnen de retail waarbij hij verder kan groeien.

Johan is een spontane jongeman die zorgt voor een goede werkstructuur binnen het bedrijf. Afspraak is afspraak bij hem. Hij luistert naar zijn omgeving en kan goed afstand nemen om te relativeren. Hierin luistert hij naar zijn collega’s en zal hij de meningen van anderen ook meenemen. Ook kan hij een situatie goed aanvoelen. Hij weet hoe hij met verschillende meningen om moet gaan en kan hierin snel schakelen. Hij heeft oog voor detail. Hiermee weet hij ieder seizoen opnieuw in te schatten waar het meeste profijt te behalen valt en hoe hij klanten het best kan voorzien in hun behoeften.

Johan heeft een opzegtermijn van twee maanden en een salarisindicatie van € 4.500,-  bruto per maand, op basis van veertig uur per week.

location_onVenlo createHBO person35 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000

Twan (Inkoper)

Twan heeft de afgelopen zes jaar als Retail Manager/Inkoper gewerkt. Binnen deze functie is hij niet alleen verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de winkel, maar ook van het optimaliseren van de groei van de winkelomzet, het verbeteren van marges en het regelen van de gehele inkoop. Zo heeft hij onder andere de inkoop van eindproducten en het onderhouden van contacten met de leveranciers voor zijn rekening genomen. In de afgelopen vier jaar heeft Twan een omzetverhoging van 30% en een margeverbetering van 37% gerealiseerd door bijvoorbeeld het optimaliseren van een personeelsplanning. Het bedrijf zal in 2018, net als in 2017, een recordomzet behalen. Ook heeft hij aan de hand van een dataprognose een project opgesteld waarin hij leiding nam over een complete winkelverbouwing. Hierin heeft hij leiding gegeven, ontwerpen aangeleverd en was hij verantwoordelijk voor het budget. Twan is op zoek naar een inkoopfunctie binnen de retail.

Twan is een bescheiden jongeman die hart voor de zaak heeft. Hij reist veel en is heel betrokken bij alle facetten van het bedrijf. Hij is buiten werktijden om nog steeds bezig met verbeterplannen bedenken: wat zou de volgende stap kunnen zijn binnen het bedrijf? Echter kent hij wel zijn grenzen en weet hij wanneer hij rust moet pakken. Twan is goed in het doorhakken van knopen. Hij zal niet te lang blijven hangen bij een keuze en is vooruitstrevend hierin. Ook is Twan analytisch sterk. Dit is te merken aan zijn dataverwerkingscapaciteiten. Met veel lagen binnen een bedrijf kan hij goed omgaan. Hij stapt op zijn doel af en gaat actief opzoek naar een antwoord dat hem verder helpt in zijn werk. Nieuwe werkzaamheden pikt Twan snel op, waardoor een uitbreiding van zijn taken altijd gezien wordt als een uitdaging.

Twan heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 4.500,- bruto per maand, op basis van veertig uur per week.

location_onEindhoven createMBO person32 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000

Jelle (Inkoper)

Jelle is op jonge leeftijd in dienst getreden bij zijn huidige werkgever. Hij is begonnen met vakantiewerk, maar bekleedt nu de functie van Accountmanager. In zijn huidige rol reist Jelle regelmatig naar het buitenland, waar hij klantrelaties bezoekt. Naast zijn klantrelaties houdt Jelle zich bezig met het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Zo heeft Jelle het dag aanbod, wat producten met een korte THT-datum betreft, geoptimaliseerd, evenals het proces van crossdocking van winkelmaterialen. Ook heeft hij structuur aangebracht in het proces rondom exportorders: bestellen, registreren en contact met transporteurs. Ondanks dat Jelle het nog steeds goed naar zijn zin heeft, staat Jelle open voor een nieuwe uitdaging in de Supply Chain.

Jelle is te omschrijven als een harde werker die erg betrokken is bij zijn werkgever. Hij is altijd bereid om over te werken wanneer werkzaamheden prioriteit hebben. Collega’s vragen hem regelmatig om hulp en Jelle staat altijd klaar om hen te helpen. Verder is Jelle is iemand die zich niet gek laat maken: hij relativeert situaties en lost knelpunten op. Ook is hij analytisch ingesteld en verbetert hij graag processen, zodat het werk efficiënter en effectiever kan worden uitgevoerd.

Jelle is beschikbaar in overleg en heeft een salaris van € 3.300,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onVeghel createHBO person31 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Jari (Werkvoorbereider)

Jari is momenteel werkzaam als Calculator/ Werkvoorbereider bij een renovatie bedrijf. Zijn werkzaamheden bestaan onder andere uit het lezen van tekeningen en op basis hiervan de calculatie van de kosten van een project. Ook is het zijn verantwoordelijkheid om inspecteurs in te zetten om de schade te bepalen die gerepareerd moeten worden, planning van personeel voor een project, omzetten van calculatie naar offerte en het inkopen van producten met betrekking tot het project. Wanneer een project is afgerond is de nacalculatie van een project ook zijn verantwoordelijkheid. Jari is momenteel op zoek naar een nieuwe uitdaging waar zijn takenpakket uitgebreid kan worden en waar hij zijn analytische vaardigheden vaker kan gebruiken.

 

Jari is een representatieve jongeman die zeer nauwkeurig te werk gaat door structuur in zijn werk aan te brengen. Hij kan er niet tegen wanneer een project niet goed draait doordat het overzicht er niet is. Jari is iemand die je zelfstandig aan de slag kan laten gaan en de samenwerking zelf opzoekt om als team een prestatie neer te zetten. Jari staat stevig in zijn schoenen, als hij overtuigd is van zijn ideeën dan kan hij deze goed beargumenteren. Wanneer er een voorstel komt voor een idee zal hij met een kritisch oog bekijken. Jari is ook duidelijk in zijn communicatie, hij draait nergens om heen en zegt wat hij denkt op een positieve manier.

 

Jari heeft een opzegtermijn van 1 maand en heeft een bruto salaris indicatie van € 3.000,- op basis van 40 uur.

location_onHelmond createHBO person26 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven