Mike Gommans

workConsultant Supply Chain
location_cityEindhoven

phone06 – 30 00 83 41
linkedin.com/in/mike-gommans
Mike Gommans

Vacatures

Capaciteitenplanner

Als Capaciteitenplanner ben je dé onmisbare schakel in het Supply Chain proces. Jij levert zowel operationeel als strategisch een cruciale bijdrage op het gebied van duurzame, biologische productie van modeproducten. Benieuwd welke verantwoordelijkheden bij deze functie horen? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€3.000 tot €4.200

Demand Planner

Het optimaliseren van processen en het verzorgen van de capaciteitenplanning zijn de uitdagingen waar jij naar op zoek bent, het liefst in een internationale omgeving. Met de combinatie van jouw ambities en daadkracht weet je op het gebied van demand en Supply Chain planning de organisatie naar een hoger niveau te brengen. Zet jij je tanden graag in een uitdaging waarbij je 50% analytisch en 50% operationeel bezig bent? Top, lees dan snel verder.

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€3.000 tot €4.200

Junior Productieplanner

Ga binnenkort aan de slag als Junior Productieplanner bij deze organisatie actief in de levensmiddelen om jouw carrière een boost te geven. Wil jij voor een organisatie werken die versproducten produceert en investeert in haar personeel? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onVenray euro_symbol€2.200 tot €2.700

Junior Planner

Ga jij je ontwikkelen tot een Supply Chain professional binnen een organisatie die zich actief bezighoudt met het recyclen van restafval? Jij vindt het belangrijk om de aardbol net een stukje schoner te maken of gewoon tof om jezelf te gaan ontwikkelen binnen een gigantische productieorganisatie! Heb ik je interesse gewekt? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onVeghel euro_symbol€2.300 tot €2.700
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Vivianne (Inkoper)

Vivianne gaat in juni afstuderen aan de Bachelor Logistics Management. Tijdens haar studie is Vivianne werkzaam geweest als Inkoper bij een productiebedrijf in de bouw. In deze periode heeft zij 5 jaar inkoopervaring opgedaan en de eerste stappen gezet als Strategisch Inkoper. Door onderzoek te doen naar het leveranciersbestand heeft Vivianne een besparing van € 120.000,- weten te realiseren. Momenteel zit Vivianne in de afrondende fase van haar studie en is zij zich aan het oriënteren naar de functie Strategisch Inkoper.

 

Vivianne is een gedreven jongedame. Zij heeft al meerdere studies afgerond en zet altijd net een stapje extra om zichzelf te ontwikkelen. Vivianne heeft gekozen om haar onderzoek op thesis niveau uit te voeren, wat gelijk staat aan een universitair onderzoek. Voor haar onderzoek heeft ze binnen drie weken een go gekregen, waar medestudenten gemiddeld anderhalve maand over doen. Vivianne is communicatief, ze legt makkelijk contact met leveranciers en collega’s om zo samen tot het beste resultaat te komen. Vivianne is leergierig, haar gevolgde studies tonen dit aan, maar ook haar werkervaring naast haar studies. Zo is Vivianne tijdens haar studie al werkzaam geweest als Inkoper en op eigen initiatief doorgegroeid naar Tactisch Inkoper.

 

Vivianne is vanaf augustus beschikbaar en heeft een bruto salaris indicatie van € 2.500,- op basis van 40 uur.


 

location_onRoermond createHBO person24 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Semir (HBO Starter Technische Bedrijfskunde)

Tijdens zijn werkzaamheden als operator bij een productiebedrijf in de Automotive is Semir erachter gekomen dat hij de opleiding Technische Bedrijfskunde wilde gaan studeren. Momenteel zit Semir in de afrondende fase van zijn studie. Zijn afstudeeronderzoek met betrekking tot het verbeteren van de doorlooptijd van een productielijn heeft hij met succes weten af te ronden. Door de vele kleine storingen aan het begin van de productielijn liep het proces vertraging op. Door zijn onderzoek en het optimaliseren van de productielijn met externe engineers is de output van deze productielijn met 7.5% gestegen en heeft hij zijn afstudeeronderzoek afgerond met een 7.6. Semir is op zoek naar een startersfunctie binnen de Supply Chain.

 

Semir is een rustige jonge man. Waar veel mensen door de bomen het bos niet meer zien weet Semir de rust te bewaren en een project tot een succesvol einde te brengen. Semir is sociaal, tijdens zijn werkzaamheden als vrijwilliger praat hij met jongeren met betrekking tot studiekeuzes en begeleid ze hier ook in. Daarnaast heeft Semir de kracht van overtuiging. Wanneer hij ergens 100% achter staat weet hij zijn directe collega’s, vrienden en familie te overtuigen van zijn standpunt op een rustige, maar krachtige manier.

 

Semir is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.900,- op basis van 40 uur.

 

location_onEindhoven createHBO person27 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Joop (Hoofd Bedrijfsbureau / Logisitiek Manager)

Joop heeft meer dan 20 jaar werkervaring in een logistieke/ productie omgeving, waarvan de afgelopen 10 jaar voor dezelfde organisatie. Hier vervulde hij de functie Hoofd Bedrijfsbureau/ Logistiek Manager in de verpakkingsindustrie. Naast het aansturen van een team van 20 medewerkers is Joop veel betrokken geweest bij optimalisatie-projecten. Zo heeft hij een WMS-systeem ontwikkeld en geïmplementeerd en onderzoek uitgevoerd waarmee voorraadverschillen verholpen zijn en de toelevering van halffabricaten is gestroomlijnd. Met de komst van een nieuw directielid verloor Joop helaas vrijheid in zijn functie. Joop is op zoek naar een nieuwe uitdaging als Hoofd Bedrijfsbureau.

 

Door zijn jarenlange ervaring beschikt Joop over hbo werk- en denkniveau, zo blijkt ook uit het assessment dat hij als onderdeel van de sollicitatieprocedure heeft doorlopen. Joop is een bouwer die het liefst de uitdaging aangaat om structuur aan te brengen binnen een afdeling. Gedurende de afgelopen 10 jaar heeft hij dan ook verschillende afdelingen opgezet. Joop is een man met passie voor het vak. Je kan Joop dag en nacht wakker bellen wanneer er iets opgelost moet worden. Hij is dan bereid om in zijn auto te stappen en naar het bedrijf te gaan om mee te denken aan een oplossing. Joop heeft dan ook geen 9 tot 5 mentaliteit en vindt het niet erg om 50 – 60 uur te moeten werken. Dit maakt Joop ook hulpvaardig. Hoe druk Joop het ook heeft, hij zal altijd zijn collega’s en vrienden helpen wanneer nodig. Zo heeft Joop een management overleg verlaten omdat een van zijn medewerkers dringend hulp nodig had. Joop is besluitvaardig en durft keuzes te maken. Zo was Joop een doorslaggevende factor bij het nieuwe WMS-systeem waar zijn oude collega’s nu mee werken.

 

Joop is per direct beschikbaar en heeft een salaris indicatie van € 4.100,- op basis van 40 uur per week.

location_onEindhoven createMBO person51 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500

Jari (Werkvoorbereider)

Jari is momenteel werkzaam als Calculator/ Werkvoorbereider bij een renovatie bedrijf. Zijn werkzaamheden bestaan onder andere uit het lezen van tekeningen en op basis hiervan de calculatie van de kosten van een project. Ook is het zijn verantwoordelijkheid om inspecteurs in te zetten om de schade te bepalen die gerepareerd moeten worden, planning van personeel voor een project, omzetten van calculatie naar offerte en het inkopen van producten met betrekking tot het project. Wanneer een project is afgerond is de nacalculatie van een project ook zijn verantwoordelijkheid. Jari is momenteel op zoek naar een nieuwe uitdaging waar zijn takenpakket uitgebreid kan worden en waar hij zijn analytische vaardigheden vaker kan gebruiken.

 

Jari is een representatieve jongeman die zeer nauwkeurig te werk gaat door structuur in zijn werk aan te brengen. Hij kan er niet tegen wanneer een project niet goed draait doordat het overzicht er niet is. Jari is iemand die je zelfstandig aan de slag kan laten gaan en de samenwerking zelf opzoekt om als team een prestatie neer te zetten. Jari staat stevig in zijn schoenen, als hij overtuigd is van zijn ideeën dan kan hij deze goed beargumenteren. Wanneer er een voorstel komt voor een idee zal hij met een kritisch oog bekijken. Jari is ook duidelijk in zijn communicatie, hij draait nergens om heen en zegt wat hij denkt op een positieve manier.

 

Jari heeft een opzegtermijn van 1 maand en heeft een bruto salaris indicatie van € 3.000,- op basis van 40 uur.

location_onHelmond createHBO person26 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven