Mike Gommans

workConsultant Supply Chain
location_cityEindhoven

phone06 – 30 00 83 41
linkedin.com/in/mike-gommans
Placeholder

Vacatures

Supply Chain Specialist

Wil jij je ontwikkelen tot specialist in één van de velden van de Supply Chain? Dan nodig ik je graag uit om Supply Chain Specialist te worden. Waar en hoe? Daar gaan we samen achter komen!

access_timeFulltime location_oneindhoven euro_symbol€2.000 tot €2.500

Inkoper

Of je het nou healthcare of gezondheidszorg noemt, het is hartstikke belangrijk. Daarom is deze functie ook zo mooi: de kans om de inkoop van diverse healthcare producten naar een hoger niveau te tillen! Jij wordt namelijk verantwoordelijk voor het inkopen van verschillende materialen en diensten, iets waar je met trots op een verjaardag over kunt vertellen. Geprikkeld? Lees deze vacature dan nog even door!

access_timeFulltime location_onVenlo euro_symbol€2.500 tot €3.500

Junior Productiemanager

Ken jij alle snacks in de supermarkt of ben je een fanatieke hobbykok? Dan is dit misschien wel jouw droombaan! Voor een echte specialist in de foodsector zoek in een aanstormend productiemanager. De ideale startersbaan als je een voorliefde voor eten hebt!

access_timeFulltime location_onRoermond euro_symbol€2.200 tot €3.200

Supply Chain Coördinator

Ben jij klaar voor de tweede stap in je carrière, en wil jij jezelf verder te ontwikkelen binnen de Supply Chain? Als jij veel wilt leren en niet vies bent van een functie met verantwoordelijkheden, dan heb ik de ideale uitdaging voor jou!

access_timeFulltime location_onHelmond euro_symbol€2.600 tot €3.500
Meer vacatures weergeven