Mike Gommans

workConsultant Supply Chain
location_cityEindhoven

phone06 – 30 00 83 41
linkedin.com/in/mike-gommans
Mike Gommans

Vacatures

Supply Chain Planner

Wanneer er een situatie ontstaat waar de meeste mensen opgeven, pak jij er een kopje koffie of thee bij en ga je keihard aan de slag. Jij bent namelijk iemand die graag de oplossing vindt voor een probleem en er voldoening uit haalt wanneer het probleem door jou toedoen is opgelost! Is dit het geval? Dan is dit dé functie voor jou. 

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.300 tot €3.200

Supply Chain Coördinator

Het stroomlijnen van complexe logistieke processen is jouw passie. Binnen een groeiende organisatie ga je een onmisbare functie bekleden. Er worden jou volop opleidingsmogelijkheden geboden. Vind jij het daarnaast leuk om de lead te nemen bij interne verandertrajecten? Reageer dan nu!

access_timeFulltime location_onDen Bosch euro_symbol€2.800 tot €4.000

Supply Chain Planner

Jij kan niet wachten om een bepalende rol te gaan bespelen in een organisatie die actief is in de voedselbranche. Als Supply Chain Planner ben jij een zeer belangrijke schakel binnen deze organisatie. Ga jij een uitdaging niet uit de weg en wil jij graag in een hecht team terechtkomen? Dan moet je zeker deze vacature lezen!

access_timeFulltime location_onVenlo euro_symbol€2.500 tot €3.500

Productieplanner

Een puzzel tegenkomen die niet opgelost kan worden? Dat is bij jou niet mogelijk! Jij weet namelijk alle stukjes op de juiste plek te leggen. Ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw carrière en wil jij binnen een hardwerkend, maar supergezellige organisatie aan de slag? Lees dan vooral verder!

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.500 tot €3.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Rachel (Project Engineer)

Rachel heeft in 2017 haar master Supply Chain Management behaalt en heeft een jaar ervaring als Project Engineer. Tijdens haar Master Supply Chain Management heeft Rachel een afstudeeronderzoek gedaan bij een grote productieorganisatie van levensmiddelen. Haar onderzoek was gericht op een productielijn waar ze kampte met te veel storing.Tijdens haar onderzoek kwam zij erachter, samen met de technische dienst, dat dit te maken had met achterstallig onderhoud. Na haar onderzoek is zij 2 maanden langer gebleven om haar oplossing te implementeren. Ze is het afgelopen jaar werkzaam geweest bij een grote logistieke dienstverlener. Hier heeft zij een aantal projecten gedraaid. Het implementeren van een orderpicksysteem in een nieuwe hal was hier er een van. Door haar werkzaamheden tijdens dit project heeft er een versnelling van het orderpicksysteem plaatsgevonden van 15%. Doordat Rachel nu een aantal projecten heeft gedraaid is zij erachter gekomen dat zij meer de projectmanagement / coördinator kant op wil en dat kan deze organisatie haar niet bieden.

 

Rachel is een zeer enthousiaste jonge dame die veel passie heeft voor de logistieke dienstverlening. Rachel is zeer leergierig. Haar mening is dat je nooit klaar bent met leren. Rachel wil niet alleen groeien op carrière niveau, maar ze heeft persoonlijke ontwikkeling ook hoog zitten. Rachel heeft een luisterend oor, wanneer een collega met een verbeter voorstel komt is zij bereid hier naar te luisteren, te beoordelen en indien het voorstel beter is, ook daadwerkelijk uit te voeren. Echter als Rachel van mening is dat haar idee beter is, dan zal ze niet wijken van haar eigen plan. Rachel is nu klaar voor de volgende stap in haar carrière en persoonlijke ontwikkeling.

 

Rachel is in overleg beschikbaar en heeft een bruto maandsalaris van € 3.000,- op basis van 40 uur.

location_onNijmegen createWO person25 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Jari (Werkvoorbereider)

Jari is momenteel werkzaam als Calculator/ Werkvoorbereider bij een renovatie bedrijf. Zijn werkzaamheden bestaan onder andere uit het lezen van tekeningen en op basis hiervan de calculatie van de kosten van een project. Ook is het zijn verantwoordelijkheid om inspecteurs in te zetten om de schade te bepalen die gerepareerd moeten worden, planning van personeel voor een project, omzetten van calculatie naar offerte en het inkopen van producten met betrekking tot het project. Wanneer een project is afgerond is de nacalculatie van een project ook zijn verantwoordelijkheid. Jari is momenteel op zoek naar een nieuwe uitdaging waar zijn takenpakket uitgebreid kan worden en waar hij zijn analytische vaardigheden vaker kan gebruiken.

 

Jari is een representatieve jongeman die zeer nauwkeurig te werk gaat door structuur in zijn werk aan te brengen. Hij kan er niet tegen wanneer een project niet goed draait doordat het overzicht er niet is. Jari is iemand die je zelfstandig aan de slag kan laten gaan en de samenwerking zelf opzoekt om als team een prestatie neer te zetten. Jari staat stevig in zijn schoenen, als hij overtuigd is van zijn ideeën dan kan hij deze goed beargumenteren. Wanneer er een voorstel komt voor een idee zal hij met een kritisch oog bekijken. Jari is ook duidelijk in zijn communicatie, hij draait nergens om heen en zegt wat hij denkt op een positieve manier.

 

Jari heeft een opzegtermijn van 1 maand en heeft een bruto salaris indicatie van € 3.000,- op basis van 40 uur.

location_onHelmond createHBO person26 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven