Nikita Stegeman

workConsultant Logistiek
location_cityAmsterdam

phone06 – 514 66 792
linkedin.com/in/nikita-stegeman
Nikita Stegeman

Van Amsterdam en van Logistiek. Nikita weet altijd de perfect passende uitdaging voor jou te vinden. Hoe ze dit doet? Door interesse te tonen, en door eerlijk en oprecht te zijn. Wil jij graag een stapje vooruit? Laat dat maar aan deze dame over, want zij regelt het wel! Ben jij tevreden? Dan is zij tevreden.

Vacatures

Expediteur Export

Wil jij graag werken binnen een wereldorganisatie in een gedreven en gezellig team? Bij deze organisatie zal je van A tot Z verantwoordelijk zijn voor de export. Je krijgt alle handvatten om jezelf verder te ontwikkelen én deze organisatie is ook nog eens gericht op duurzaamheid! Enthousiasme aangewakkerd? Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.200 tot €2.800

Expediteur Export

Een uitdagende en dynamische functie in de logistiek bij een wereldwijd hoog aangeschreven organisatie, waar écht elke dag weer anders is. Jij exporteert levensmiddelen tot aan hele technische machines. Klinkt dat als muziek in de oren voor jou? Snap ik! Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onSchiphol euro_symbol€2.500 tot €3.000

Logistiek Teamleider

Deel uit maken van een maatschappelijk verantwoorde organisatie en met de meest verse en lekkerste producten werken? Dat zie jij wel zitten! Jij hebt affiniteit met de foodbranche, of moet ik zeggen met de Juice branche. Zorgen dat heel Nederland voorzien is van de beste sapjes daar wil jij zorg voor dragen. Voel je je aangesproken? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onZwanenburg euro_symbol€2.700 tot €3.300

Assistent Transportplanner

Jij houdt van puzzelen, trekt verantwoordelijkheden naar je toe en bent een planner in hart en nieren. Bij deze organisatie mag je mee denken met de logistieke processen en kun jij je volledig ontwikkelen in het planners vak. Naast dat er hard gewerkt wordt, is het vooral ook heel gezellig. Enthousiast geworden? Lees snel verder en wie weet plan ik een gesprek voor je in!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.000 tot €2.800
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Trista (Customer service Assistant Export)

Trista heeft na haar opleiding Tourisme een half jaar ervaring opgedaan bij een Export organisatie in Engeland als Allround Expediteur. Niet alleen was zij van A t/m Z verantwoordelijk voor het plannen van de zendingen middels zeevracht. Hier haalde zij onwijs veel voldoening uit. Ook was zij door haar goede inzet verantwoordelijk voor het functioneren van een team van vijf man. Zij bracht bezoeken aan relaties ten behoeve van het generen van new business en aan nieuwe relaties om betrouwbaarheid te wekken. Omdat haar Engels uitstekend is, fungeerde zij als aanspreekpunt van de klanten en werkte aan een uitstekende klanttevredenheid. Zij is uiterst precies en verwerkte alle administratie zeer nauwkeurig en zorgde voor een correcte financiële afhandeling. Zij is terug naar Nederland gegaan zodat zij bij haar familie kan zijn. Samen met Extra Talent is zij op zoek naar een functie als Expediteur Export.

Trista is een betrokken persoon die zich focust op het complete transportproces. In haar nieuwe functie wil zij graag van A t/m Z betrokken zijn bij het transportproces, want daar haalt zij de meeste voldoening uit. Theresa heeft ruimte nodig voor eigen inbreng omdat zij vaak nadenkt over de verbeteringen van logistieke werk processen. Tijdens het gesprek merkte ik dat Theresa qua persoonlijkheid rustig, betrouwbaar en precies is. In haar werk zal zij dan ook geordend zijn en al haar afspraken nakomen.

Trista is per direct beschikbaar voor 36 uur per week met een salaris indicatie van € 2.200,- per maand.

location_onAmsterdam createMBO person27 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Henriette (Expediteur)

Henriette is in 2013 naar Nederland gekomen en aan de slag gegaan in de logistiek als logistiek medewerker. Ze was verantwoordelijk voor het controleren en inpakken van de binnen komende snijbloemen. Na een maand heeft ze het proces onder de knie gekregen en kreeg ze andere taken er bij. Ze werd verantwoordelijk voor de Russische en Poolse klanten, vanwege haar achtergrond en moest alle documenten verzorgen. Ook was zij verantwoordelijk voor het verwerken van de betalingen en zorgde zij er voor dat men betaalde. Dit deed ze door er actief achter aan te gaan. Bij de volgende werkgever was ze verantwoordelijk voor het genereren van new business en voor de inkoop van de bloemen. Dit was een tijdelijke functie en ging door als kwaliteitscontroleur. Ze was hier verantwoordelijk voor het importeren van het assortiment van de supermarkten voor zestig landen. Zij heeft trasport declaraties gemaakt en moest het transport zelf ook plannen. Zij was 24/7 beschikbaar voor als er iets fout ging of als er iets opgelost moest worden. Ook heeft zij een samenwerking opgezet met een uitzendbureau om tijdens hectische momenten extra krachten in te zetten. Zij stak dan ook veel tijd in het inwerken van deze krachten. Momenteel volgt zij een inburgeringscursus op maandag en woensdag vanaf 18:30 en zoekt samen met extra talent een nieuwe uitdaging in de bloemenbranche als specialist, waar ze in contact kan staan met Russische en Poolse klanten.

Henriette is een gedreven jongedame die van aanpakken houdt. Zij zet zich voor de volle 100% in en leert daarom ook de Nederlandse taal, die ze al redelijk goed beheerst. Door haar manier van aanpakken heeft zij zich weten op te werken van logistiek medewerker tot verantwoordelijke voor zestig landen.

Henriette is voor 40 uur per week beschikbaar met een salarisindicatie van € 2.200,- bruto per maand.

location_onZevenhoven createHBO person34 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Glenn (Claim specialist)

George heeft tijdens zijn studie Economie en Logistiek zijn eerste bijbaan gevonden in de logistiek. Na zijn bijbaan kon hij bij een handelsorganisatie aan de slag en was verantwoordelijk voor het houden van overzicht van alle binnen komende orders en ze verwerken in een Excel bestand. De uitverkochte artikelen moest hij bestellen, ontvangen en invoeren in het systeem van de organisatie. Hij kreeg een aanbod van een andere organisatie met meer mogelijkheden. Bij deze organisatie hield hij zich bezig met bijhouden van de dagelijkse productie en rapporteerde dit in Excel. In deze rapportage verwerkte hij de omzet, aantallen en de ontvangers. De binnen komende orders plande hij in voor de volgende dag en communiceerde dit aan de supervisors en teamleaders. Aan de hand van data maakte hij forecast en zorgde ervoor dat alle filialen goed bevoorraad waren. Hij verwerkte klachten en controleerde of dit gecrediteerd of omgeruild moest worden. Hij maakte een overzicht van veel voorkomende fouten gemaakt door werknemers en besprak dit met de leidinggevende om het te voorkomen. Bij zijn huidige werkgever heeft hij structuren aangebracht, door één werkmethode uit te werken en te implementeren door middel van het geven van presentaties. Hij merkt dat hij hier niet op zijn plek zit en zoekt samen met Extra Talent een nieuwe uitdaging als Administratief Medewerker Logistiek.

George is een intelligente jongeman waarbij logistiek in zijn DNA zit. Hij is een pietje precies en signaleert snel fouten, waar hij graag mee aan de slag gaat en zo de organisatie kosten weet te besparen. Uit de administratieve werkzaamheden haalt hij zijn energie en hij is dol op cijfers.

George is per direct beschikbaar voor 40 uur per week en zijn salarisindicatie is € 2.300,- bruto per maand.

location_onAmsterdam createHBO person29 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Jeffrey (Logistiek Coördinator)

Jeffrey is na het behalen van zijn mbo opleiding marketing & communicatie aan de slag gegaan bij een logistiek dienstverlener als koerier. Al snel merkte hij dat dit niet uitdagend genoeg voor hem was en maakte de stap naar de functie transportplanner binnen dezelfde organisatie. Hierdoor heeft hij het werk van dichtbij gezien en kon dit toepassen in zijn nieuwe functie. De werkzaamheden had hij al snel eigen gemaakt en groeide door tot transport manager, in deze functie was hij verantwoordelijk voor het bewaken van het budget en voor het zo efficiënt mogelijk plannen van transport. Ook gaf hij leiding aan een team van twee transportplanners. Hij verzorgde de klachtafhandeling en genereerde nieuwe business, door een excellente service te verlenen. Zijn leergierigheid stopte niet en dit werd opgemerkt. Hij kreeg de verantwoordelijkheid over het maken van analyses over prestaties van alle vestigingen, door te kijken naar verbruik, volume en transport. Aan de hand hiervan zocht hij naar mogelijkheden voor een efficiëntere en goedkopere aanpak en besprak dit met de operations manager van de vestigingen. Ook fungeerde hij als adviseur over de wet- en regelgeving en beladingsgraad. Dit alles deed hij in een internationale omgeving en heeft zich ontwikkeld tot een logistiek professional. Hij voelt zich uitgeleerd en is samen met Extra Talent op zoek naar een uitdaging waar hij zich verder in kan ontwikkelen. Hij houdt zich graag bezig met het analyseren van data om zo zijn team, maar ook eigen prestaties te kunnen meten. Dit gebruikt hij weer om de organisatie naar een hoger level te tillen. Hij is graag een schakel tussen verschillende afdelingen en gaat daarom graag aan de slag als teamleader transportplanner.

Jeffrey is een ambitieuze jongeman die er alles aan doet om zich te ontwikkelen. Hij presteert het best als hij wordt losgelaten en zijn presteren kan meten. Zijn leergierigheid uit zich in het leren kennen van de organisatie en kijken waar hij een positieve bijdragen kan leveren aan de groei van een organisatie.

Jeffrey is per direct beschikbaar voor 40 uur per week en hij heeft een salarisindicatie van € 2.700,- b.p.m.

 

 

location_onHoogland createMBO person24 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven