Van Logistiek, Vloggen en Amsterdam. Nikita is Consultant Logistiek en Corporate Vlogger. Ze maakt een match tussen logistieke organisaties en logistieke professionals; met als resultaat een gave job voor talenten en een professionele werknemer voor opdrachtgevers. Verder houdt ze zich ook bezig met vloggen. Heb jij haar filmpjes al voorbij zien komen? Nikita geeft daarbij ook nog eens trainingen aan collega's om iedereen enthousiast te maken over video's. Het leukste aan haar werk? Dat jij gaat starten met een nieuwe baan! Zo maakt ze iedereen blij, met name jou!


Vacatures

Logistiek Planner in Amsterdam

Een baan als Logistiek Planner bij een internationale organisatie in Amsterdam, dat is wat jou aanspreekt. Jij weet de juiste lijnen uit te zetten, overzicht te behouden en je hoofd koel te houden. Jij zorgt er voor dat alles op rolletjes loopt, of moet ik zeggen wielen? Nieuwsgierig? Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onamsterdam euro_symbol€2.500 tot €3.000

Transportplanner

Heb jij passie voor de logistiek en ben je een planner in hart en nieren? Jij voelt je thuis in de nuchtere Amsterdamse sferen en weet ad hoc te reageren. Herken jij jezelf in deze omschrijving? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €3.500

Warehouse Supervisor

Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en wil jij dat jouw team slaagt op elk front? Bij deze organisatie ben jij verantwoordelijk voor de productiviteit en acties van jouw team. Je draagt zorg voor de juiste begeleiding en fungeert als een verbindend element in samenwerking tussen de logistieke afdelingen. Klinkt dit als jouw droombaan? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onAalsmeer euro_symbol€2.000 tot €4.000

Hbo Starter Logistiek

Ben jij net afgestudeerd in de richting van logistiek of heb jij enige ervaring opgedaan? Klanttevredenheid staat bij jou hoog in het vaandel en dat is maar goed ook, want jij bent het eerste aanspreekpunt binnen de organisatie. Om in de toekomst onderdeel te zijn van procesverbeteringen, doe jij nu alle ervaring op die nodig is! Klinkt dit je als muziek in de oren? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.000 tot €2.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Kais (Expediteur)

Kais heeft momenteel ruim vijf jaar ervaring als Expediteur. Hij heeft een korte uitstap gemaakt naar een non-profit organisatie maar kwam al snel tot de conclusie dat zijn hart bij de logistiek ligt. Kais heeft in zijn loopbaan meerdere projecten opgezet en logistieke processen verbeterd. Tijdens zijn werk bij een kleine expediteur op Schiphol was hij verantwoordelijk voor het gehele proces; het binnenhalen en behouden van klanten, controle van de documentatie, klantcontact, inboeken van transport tot tariefonderhandelingen. 
Samen met Extra Talent is Kais op zoek naar een uitdagende functie op de Export, waar hij opnieuw betrokken is bij het gehele proces. 

Wij hebben Kais leren kennen als een spontane jongeman. Tijdens zijn werkzaamheden is hij rustig maar hij brengt wel sfeer met zich mee. Kais kan altijd met iedereen wel een praatje aanknopen. In zijn werk denkt hij graag vooruit, zodat hij snel kan schakelen. Zijn motto is 'Als je iets wil, dan kan je het!'. Kais functioneert het best in een omgeving waar hij uitgedaagd wordt en de zaken niet voor zich spreken, mee denken met zijn werkgever/organisatie is iets wat bij hem automatisch gaat. Kais woont samen met zijn vrouw en zoon in Ijmuiden. In zijn vrije tijd onderneemt hij graag uitstapjes met zijn gezin of gaat hij zaalvoetballen met vrienden.

Heb jij dé uitdaging voor Kais en ben je op zoek naar iemand die van aanpakken weet? Kais heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 2.950,- bruto per maand. 

location_onIjmuiden createMBO person30 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Edin (Customer Service Medewerker)

Edin is vijf jaar geleden naar Nederland verhuist en bij toeval in de logistiek terecht gekomen. Eenmaal in de logistiek is hij verliefd geworden op het vak; de betrokkenheid bij het gehele (complexe) proces, klantcontact en het oplossen van escalaties spreekt hem erg aan. Edin is dan ook snel van customer service medewerker doorgegroeid naar importmedewerker en assistent declarant. 
Samen met Extra Talent is Edin op zoek naar een functie als importmedewerker / assistent declarant, bij voorkeur bij een organisatie met een familiaire sfeer. 

Edin is een harde werker en gaat pas naar huis als het werk af is. Hij houdt goed het overzicht en ondersteunt graag zijn collega's. Het psychologische aspect (meegekregen vanuit zijn opleiding) vind hij altijd terug in zijn werk; de omgang met klanten, leveranciers en collega's. Toen Edin vijf jaar geleden naar Nederland verhuisde was alles nieuw voor hem; de taal, de cultuur. Maar door zijn leergierige, nieuwsgierige en spontane houding voelt hij zich hier inmiddels helemaal thuis. In zijn vrije tijd maakt Edin graag fietstochten.

Heeft jouw organisatie behoefte aan een loyale en hardwerkende import medewerker? Edin heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 2.800,-

location_onAmsterdam createHBO person34 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Gabriella (Expediteur)

Gabriella had een carrière uitgestippeld als pilote, zij het dat tijdens haar pilotenopleiding (zij had 50 vlieguren in een Cessna 172 gevlogen) de school werd gesloten wegens de oorlog in het voormalig Joegoslavië. Ondanks dat haar droom in duigen viel heeft Gabriella genoeg voldoening gehaald uit haar werkleven. Het logistieke bestaan van Gabriella bestaat voornamelijk uit tijdelijke projecten, hierdoor heeft ze veel diverse ervaringen op kunnen doen. Momenteel werkt zij als Passenger Assistent, maar ze wil graag terug de logistiek in. Samen met Extra Talent is zij op zoek naar een functie waar zij weer van A tot Z verantwoording kan dragen voor de logistieke processen. Haar voorkeur gaat uit naar een functie als Expediteur Export bij een werkgever waar zij voor lange tijd kan blijven. 

Gabriella heeft een internationale insteek, ze is een spontane dame met een open persoonlijkheid en een enorme talenknobbel. Zij heeft diverse kanten van de logistiek gezien en kan hierdoor communiceren op elk niveau. Daarnaast kan zij goed fungeren als spin-in-het-web omdat zij de op diverse afdelingen heeft geacteerd. Deze dame heeft een natuurlijke drive en is een toevoeging voor elke logistiek dienstverlener.

Gabriella heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 2.800,- bruto per maand.

location_onAmsterdam createMBO person45 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Stijn (Logistiek Coördinator)

Stijn werkt inmiddels al ruim ruim 12 jaar in de logistiek. Toen hij een opleiding moest kiezen was al snel duidelijk dat de logistiek de goede keuze was. Momenteel werkt hij als Senior Supply Chain Coördinator bij een Groothandelaar, hier is hij onder andere verantwoordelijk voor de import. Tijdens één van zijn stages heeft hij hier kennis mee gemaakt, vervolgens is hij vijf jaar werkzaam geweest in de haven van Amsterdam. Nu dat hij op meerdere vlakken ervaring op heeft gedaan in de logistiek is hij er achter gekomen dat zijn passie toch echt de zeevracht is.  
Stijn is samen met Extra Talent op zoek naar een uitdagende functie in de zeevracht.
Stijn heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 3.500,-

We hebben Stijn leren kennen als een rustige jongeman. Hij verteld ons dat hij moeilijk stil kan zitten en dat dat juist is wat hem zo aantrekt in de logistiek; er is contstant beweging en je moet contstant snel schakelen. Hij is iemand die opbouwende feedback geeft aan zijn collega's en altijd bereid is om een ander te helpen. 
Stijn woont samen met zijn vriendin in de omgeving van Hoofddorp. In zijn vrije tjid geeft hij onder andere begeleiding aan het zaalvoetbalteam. Zelf sport hij ook regelmatig, zo heeft hij mee gedaan aan de Dam tot Dam loop van dit jaar. 

 

location_onHoofddorp createHBO person29 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven