Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Van Logistiek, Vloggen en Amsterdam. Nikita is Consultant Logistiek en Corporate Vlogger. Ze maakt een match tussen logistieke organisaties en logistieke professionals; met als resultaat een gave job voor talenten en een professionele werknemer voor opdrachtgevers. Verder houdt ze zich ook bezig met vloggen. Heb jij haar filmpjes al voorbij zien komen? Nikita geeft daarbij ook nog eens trainingen aan collega's om iedereen enthousiast te maken over video's. Het leukste aan haar werk? Dat jij gaat starten met een nieuwe baan! Zo maakt ze iedereen blij, met name jou!


Vacatures

Altijd al afgevraagd wie de koffie in de koffiecups selecteert én hoe diezelfde koffie daadwerkelijk van een koffieboon naar gebrande koffie gaat, en hoe het hele proces daartussen er uitziet. Deze organisatie regelt het hele proces rondom cacao en koffie. Van het proeven tot het inkopen en het daadwerkelijke transport van de plantage naar de klant. Wil jij hier aan de slag om het operationele proces in goede banen te leiden? Lees snel verder en reageer!

access_timeFulltime location_onZaandam euro_symbol€2.500 tot €3.500
Het plannen van transport, daar ben je goed in. Liever complex dan te makkelijk, zodat geen dag gaat vervelen. Je werkt graag in teamverband en wil aan de slag bij een internationale organisatie gespecialiseerd in de lucht- en wegtransport. Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onSchiphol euro_symbol€2.500 tot €2.900
Jij hebt al ervaring opgedaan als Import Medewerker maar bent nu toe aan de volgende stap. Je hebt een passie voor de luchtvracht en wil aan de slag bij een internationale organisatie waar er oog is voor talent. Lees snel verder en reageer!

access_timeFulltime location_onSchiphol euro_symbol€2.200 tot €2.600
Jij hebt logistieke kennis én je hebt ervaring als Administratief Medewerker, óf precies andersom: je hebt ervaring in de logistiek en wil graag de omslag maken naar kantoor! Momenteel is er veel vraag naar geschikt logistiek kantoorpersoneel. Ben jij die perfecte kandidaat? Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.000 tot €3.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Rosaly heeft zich gedurende haar studietijd volledig gericht op de administratieve werkgebied. Eind 2016 kwam zij voor het eerst via familie in aanraking met de logistieke wereld en daar zag zij kansen in de werkzaamheden en haar afgeronde opleidingen. Bij een grote internationale Expediteur was zij als Data Entry Medewerker verantwoordelijk voor alle administratieve data met betrekking tot het interne transportsysteem. Tevens was zij verantwoordelijk voor de controle en de verzending van de facturen naar externe vervoerders. Tegelijkertijd regelde zij ook alle pickups en het contact met de externe transporteurs. Rosaly bekleedde een tijdelijke functie en kon direct overstappen naar een andere Expediteur. Bij deze organisatie maakte Rosaly de overstap naar de Forwarding. Hier was zij als Forwarder Export en Import van A tot Z verantwoordelijk voor voor het organiseren en coördineren van im- en exportzendingen op de AOG afdeling (Aircraft On Ground) door middel van luchtvracht en wegtransport. Nu is Rosaly werkzaam bij een groot Logistiek Dienstverlener. Ze is verantwoordelijk voor alle administratie rondom het transporteren van goederen over zowel lucht - en wegtransport. CMR, EX-A, manifesten en Airwaybills, zijn documenten die Rosaly dagelijks opmaakt. Naast de standby diensten regelt zij ook de pickups die moeten worden georganiseerd, door zowel eigen transporteurs als externe transporteurs. Bij gebrek aan opvolging van een vast contract, is Rosaly samen met Extra-Talent op zoek naar een functie van Allround Expediteur of Customer Relation Specialist.

Wij hebben Rosaly leren kennen als een spontane sociale jongedame, die communicatief erg sterk is. Hierdoor schakelt zij makkelijk met klanten en collega’s. Ze is erg behulpzaam en denkt in uitdagingen in plaats van in problemen. Rosaly neemt graag zelf initiatief en is erg leergierig.

Rosaly heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand.

location_onAmsterdam createMBO person33 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Stijn werkt inmiddels al ruim ruim 12 jaar in de logistiek. Toen hij een opleiding moest kiezen was al snel duidelijk dat de logistiek de goede keuze was. Momenteel werkt hij als Senior Supply Chain Coördinator bij een Groothandelaar, hier is hij onder andere verantwoordelijk voor de import. Tijdens één van zijn stages heeft hij hier kennis mee gemaakt, vervolgens is hij vijf jaar werkzaam geweest in de haven van Amsterdam. Nu dat hij op meerdere vlakken ervaring op heeft gedaan in de logistiek is hij er achter gekomen dat zijn passie toch echt de zeevracht is.  
Stijn is samen met Extra Talent op zoek naar een uitdagende functie in de zeevracht.
Stijn heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 3.500,-

We hebben Stijn leren kennen als een rustige jongeman. Hij verteld ons dat hij moeilijk stil kan zitten en dat dat juist is wat hem zo aantrekt in de logistiek; er is contstant beweging en je moet contstant snel schakelen. Hij is iemand die opbouwende feedback geeft aan zijn collega's en altijd bereid is om een ander te helpen. 
Stijn woont samen met zijn vriendin in de omgeving van Hoofddorp. In zijn vrije tjid geeft hij onder andere begeleiding aan het zaalvoetbalteam. Zelf sport hij ook regelmatig, zo heeft hij mee gedaan aan de Dam tot Dam loop van dit jaar. 

 

location_onHoofddorp createHBO person29 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Derek is de Logistiek binnen gewandeld via een Leadership Development Trainee, waarin hij het werk als Expediteur binnen de Oil and Gas industrie heeft geleerd. Na het behalen van zijn Bachelor diploma aan de Universiteit van Plymouth (UK) kon Derek maar moeilijk een aansluitende baan vinden, zodoende heeft hij anderhalf jaar gewerkt als Customer Service Medewerker. Uiteindelijk heeft hij bij een logistiek dienstverlener de kans gekregen om de wereld van de logistiek te leren kennen. Daar is Derek van A tot Z verantwoordelijk geweest voor het wereldwijd organiseren van transporten over weg, land en lucht. Als Account Verantwoordelijke onderhield Derek intensief contact met klanten over de hele wereld. In zijn huidige functie is hij Luchtvracht Expediteur en regelt hij van A tot Z de zendingen voor de klant. Draagt zorg voor het opstellen van documentatie en DG zendingen. Derek heeft nu een aantal jaar ervaring als Expediteur en is klaar om de volgende stap de maken in zijn carrière als Senior Expediteur Luchtvracht, waarbij hij mag onderhandelen over tarieven met Airliners. 

Derek is een ambitieuze jongeman die graag in teamverband opereert en beschikt over een oplossingsgerichte instelling. Derek denkt niet in mogelijkheden maar in kansen en probeert deze positieve kijk op processen ook over te brengen op zijn collega's. Het versturen van een zending en hier de volledige verantwoordelijkheid voor nemen, is waar Derke energie van krijgt. 

Derek heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand op basis van 40 uur.

location_onAmsterdam createWO person34 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Robert heeft ruim 5 jaar ervaring in de logistiek en heeft het hbo diploma Commerciële Economie op zak. Hij heeft geruime tijd tennis training gegeven maar miste toch de Logistiek, deze tak van sport is dynamisch en geen dag is het zelfde. Voor Robert is het belangrijk affiniteit te hebben met de branche waarin hij werkzaam is, hij zal zich dan ook 100% inzetten. Samen met Extra Talent is Robert op zoek naar werkgever waar hij aan de slag kan als Logistiek Administratief Medewerker maar daarnaast ook kan bijspringen bij de operationele taken. 

Robert is een loyale werknemer en kan erg taakgericht werken. Bij zijn vorige werkgever stond hij bekend als sociaal en betrokken persoon, altijd bereid om zijn collega's te helpen. Hij voelt zich verantwoordelijk voor wat er moet gebeuren. Door zijn ervaring als Tennis Trainer kan hij met veel verschillende mensen omgaan en weet hij een coachende houding aan te nemen wanneer dit nodig is. 

Robert is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. 
location_onHilversum createHBO person45 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven