Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Van Logistiek, Vloggen en Amsterdam. Nikita is Consultant Logistiek en Corporate Vlogger. Ze maakt een match tussen logistieke organisaties en logistieke professionals; met als resultaat een gave job voor talenten en een professionele werknemer voor opdrachtgevers. Verder houdt ze zich ook bezig met vloggen. Heb jij haar filmpjes al voorbij zien komen? Nikita geeft daarbij ook nog eens trainingen aan collega's om iedereen enthousiast te maken over video's. Het leukste aan haar werk? Dat jij gaat starten met een nieuwe baan! Zo maakt ze iedereen blij, met name jou!


Vacatures

Met jouw vlotte babbel weet jij als geen ander om de dienstverlening van jouw werkgever toe te lichten. Een half leeg transport komt niet voor in jouw woordenboek. Je krijgt energie van klantcontact en targets. Daarnaast ben je commercieel en heb je kaas gegeten van de logistiek. Nieuwsgierig? Lees snel verder.

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.200 tot €2.800

Jij praat graag en bent klantgericht. Een luisterend oor bieden en oplossingen aandragen past ook in jouw straatje. Voor een gevestigde naam in de logistiek ben ik op zoek naar een Customer Service Medewerker. Lees snel verder en reageer!

access_timeFulltime location_onNieuw Vennep euro_symbol€1.900 tot €2.400
Het plannen van transport, daar ben je goed in. Liever complex dan te makkelijk, zodat geen dag gaat vervelen. Je werkt graag in teamverband en wil aan de slag bij een internationale organisatie gespecialiseerd in de lucht- en wegtransport. Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onSchiphol euro_symbol€2.200 tot €2.650

Aan de slag bij een vooraanstaande wereldwijde, maatschappelijk verantwoorde logistieke organisatie? Dat klinkt jou als muziek in de oren. Je bent communicatief vaardig en krijgt er energie van om goede relaties op te bouwen met je klanten. Bij deze organisatie hoef jij je niet te vervelen en is elke dag weer net even anders. Wil je weten waar ik het over heb? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onSchiphol euro_symbol€1.900 tot €2.200
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Robert vond nadat hij zijn vmbo opleiding had afgerond moeilijk om te bepalen welke richting hij op wilde. In 2010 kwam hij in aanraking met een internationaal staalbedrijf en is hij gestart als Allround Logistiek Medewerker. Via deze organisatie heeft hij een logistieke opleiding gevolgd en op deze manier heeft hij alle facetten van de logistiek meegemaakt. Uiteraard super tof en interessant! Na vijf jaar werkzaam te zijn geweest bij dezelfde organisatie was Robert klaar voor een nieuwe uitdaging. Zo heeft hij in de tussentijd bij een productieorganisatie gewerkt als Procesoperator en momenteel is hij werkzaam bij een rederij. Zijn huidige functie is ook als Logistiek Medewerker en Planner Technisch Magazijn. Een fijne combifunctie die hij met veel plezier uitvoert. Zo is hij verantwoordelijk voor het magazijn en houdt hij alle binnenkomende en uitgaande goederen goed in de gaten, zodat de voorraden kloppend zijn en hij precies weet wanneer hij iets moet bestellen. Contact met leveranciers en klanten is cruciaal in deze functie. Aangezien Robert ambitieus is en zichzelf wil blijven ontwikkelen binnen de logistiek is hij gezamenlijk met Extra Talent op zoek naar een combifunctie als Logistiek Medewerker en Coördinator.

Robert is een welbespraakte jongeman. Logistiek is niet meer bij hem weg te denken. Zijn handen beginnen te jeuken als hij de hele dag moet werken achter een computer en kan het dan ook niet laten om een handje te helpen in het magazijn. Robert is flexibel ingesteld en wissel- en/of weekenddiensten vormen voor hem geen enkel probleem. Het belangrijkste voor Robert is dat hij zich kan ontwikkelen. Dit blijkt ook uit het feit dat hij begin dit jaar is gestart aan de opleiding Supply Chain Management in zijn eigen vrije tijd, Deze heeft hij niet afgerond, maar kan de opgedane kennis wel in de praktijk brengen. Zijn krachten zijn met name dat hij situaties snel kan overzien en prioriteiten kan stellen. Deze communicatief vaardige jongeman is niet bang om initiatief te tonen en nieuwe ideeën aan te dragen.  

Robert heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand. 

location_onHeemskerk createMBO person26 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Gabriella had een carrière uitgestippeld als pilote, zij het dat tijdens haar pilotenopleiding (zij had 50 vlieguren in een Cessna 172 gevlogen) de school werd gesloten wegens de oorlog in het voormalig Joegoslavië. Ondanks dat haar droom in duigen viel heeft Gabriella genoeg voldoening gehaald uit haar werkleven. Het logistieke bestaan van Gabriella bestaat voornamelijk uit tijdelijke projecten, hierdoor heeft ze veel diverse ervaringen op kunnen doen. Momenteel werkt zij als Passenger Assistent, maar ze wil graag terug de logistiek in. Samen met Extra Talent is zij op zoek naar een functie waar zij weer van A tot Z verantwoording kan dragen voor de logistieke processen. Haar voorkeur gaat uit naar een functie als Expediteur Export bij een werkgever waar zij voor lange tijd kan blijven. 

Gabriella heeft een internationale insteek, ze is een spontane dame met een open persoonlijkheid en een enorme talenknobbel. Zij heeft diverse kanten van de logistiek gezien en kan hierdoor communiceren op elk niveau. Daarnaast kan zij goed fungeren als spin-in-het-web omdat zij de op diverse afdelingen heeft geacteerd. Deze dame heeft een natuurlijke drive en is een toevoeging voor elke logistiek dienstverlener.

Gabriella heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 2.800,- bruto per maand.

location_onAmsterdam createMBO person45 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Stijn werkt inmiddels al ruim ruim 12 jaar in de logistiek. Toen hij een opleiding moest kiezen was al snel duidelijk dat de logistiek de goede keuze was. Momenteel werkt hij als Senior Supply Chain Coördinator bij een Groothandelaar, hier is hij onder andere verantwoordelijk voor de import. Tijdens één van zijn stages heeft hij hier kennis mee gemaakt, vervolgens is hij vijf jaar werkzaam geweest in de haven van Amsterdam. Nu dat hij op meerdere vlakken ervaring op heeft gedaan in de logistiek is hij er achter gekomen dat zijn passie toch echt de zeevracht is.  
Stijn is samen met Extra Talent op zoek naar een uitdagende functie in de zeevracht.
Stijn heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 3.500,-

We hebben Stijn leren kennen als een rustige jongeman. Hij verteld ons dat hij moeilijk stil kan zitten en dat dat juist is wat hem zo aantrekt in de logistiek; er is contstant beweging en je moet contstant snel schakelen. Hij is iemand die opbouwende feedback geeft aan zijn collega's en altijd bereid is om een ander te helpen. 
Stijn woont samen met zijn vriendin in de omgeving van Hoofddorp. In zijn vrije tjid geeft hij onder andere begeleiding aan het zaalvoetbalteam. Zelf sport hij ook regelmatig, zo heeft hij mee gedaan aan de Dam tot Dam loop van dit jaar. 

 

location_onHoofddorp createHBO person29 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Derek is de Logistiek binnen gewandeld via een Leadership Development Trainee, waarin hij het werk als Expediteur binnen de Oil and Gas industrie heeft geleerd. Na het behalen van zijn Bachelor diploma aan de Universiteit van Plymouth (UK) kon Derek maar moeilijk een aansluitende baan vinden, zodoende heeft hij anderhalf jaar gewerkt als Customer Service Medewerker. Uiteindelijk heeft hij bij een logistiek dienstverlener de kans gekregen om de wereld van de logistiek te leren kennen. Daar is Derek van A tot Z verantwoordelijk geweest voor het wereldwijd organiseren van transporten over weg, land en lucht. Als Account Verantwoordelijke onderhield Derek intensief contact met klanten over de hele wereld. In zijn huidige functie is hij Luchtvracht Expediteur en regelt hij van A tot Z de zendingen voor de klant. Draagt zorg voor het opstellen van documentatie en DG zendingen. Derek heeft nu een aantal jaar ervaring als Expediteur en is klaar om de volgende stap de maken in zijn carrière als Senior Expediteur Luchtvracht, waarbij hij mag onderhandelen over tarieven met Airliners. 

Derek is een ambitieuze jongeman die graag in teamverband opereert en beschikt over een oplossingsgerichte instelling. Derek denkt niet in mogelijkheden maar in kansen en probeert deze positieve kijk op processen ook over te brengen op zijn collega's. Het versturen van een zending en hier de volledige verantwoordelijkheid voor nemen, is waar Derke energie van krijgt. 

Derek heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand op basis van 40 uur.

location_onAmsterdam createWO person34 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven