Van Amsterdam en van Logistiek. Nikita weet altijd de perfect passende uitdaging voor jou te vinden. Hoe ze dit doet? Door interesse te tonen, en door eerlijk en oprecht te zijn. Wil jij graag een stapje vooruit? Laat dat maar aan deze dame over, want zij regelt het wel! Ben jij tevreden? Dan is zij tevreden.


Vacatures

Junior Transportplanner

Aan de slag bij een internationale organisatie? Je wil je verder ontwikkelen als Transportplanner, je houdt van puzzelen en bent een planner in hart en nieren. Naast dat er hard gewerkt wordt, is het vooral ook heel gezellig. Enthousiast geworden? Lees snel verder en wie weet plan ik een gesprek voor je in!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€1.800 tot €2.600

Medewerker Customer Service

Je hebt logistieke ervaring, waardoor je vragen over transport en logistiek makkelijk beantwoordt. Als Customer Service Medewerker vorm jij de spil tussen klant en organisatie, waarbij je de klant centraal zet. Lees snel verder voor jouw nieuwe uitdaging!

access_timeFulltime location_onSchiphol euro_symbol€2.200 tot €2.750

Expediteur Export Air

Voor een snelgroeiende internationale forwarder zoek ik, niet één maar wel twee gepassioneerde Expediteurs met ervaring op de exportafdeling. Jij gaat er voor zorgen dat de vracht wereldwijd verspreid  wordt, van Brazilië, Japan tot aan Timboektoe.

access_timeFulltime location_onSchiphol euro_symbol€2.500 tot €3.000

Logistiek Administratief Medewerker in de scheepvaart

Heb jij altijd gedroomd over een carrière binnen de scheepvaart? Of misschien werk jij al in de scheepvaart, maar is het tijd om een nieuwe koers te varen. Dan heb ik de perfecte baan voor jou!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.400 tot €2.800
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Jeffrey (Logistiek Coördinator)

Jeffrey is na het behalen van zijn mbo opleiding marketing & communicatie aan de slag gegaan bij een logistiek dienstverlener als koerier. Al snel merkte hij dat dit niet uitdagend genoeg voor hem was en maakte de stap naar de functie transportplanner binnen dezelfde organisatie. Hierdoor heeft hij het werk van dichtbij gezien en kon dit toepassen in zijn nieuwe functie. De werkzaamheden had hij al snel eigen gemaakt en groeide door tot transport manager, in deze functie was hij verantwoordelijk voor het bewaken van het budget en voor het zo efficiënt mogelijk plannen van transport. Ook gaf hij leiding aan een team van twee transportplanners. Hij verzorgde de klachtafhandeling en genereerde nieuwe business, door een excellente service te verlenen. Zijn leergierigheid stopte niet en dit werd opgemerkt. Hij kreeg de verantwoordelijkheid over het maken van analyses over prestaties van alle vestigingen, door te kijken naar verbruik, volume en transport. Aan de hand hiervan zocht hij naar mogelijkheden voor een efficiëntere en goedkopere aanpak en besprak dit met de operations manager van de vestigingen. Ook fungeerde hij als adviseur over de wet- en regelgeving en beladingsgraad. Dit alles deed hij in een internationale omgeving en heeft zich ontwikkeld tot een logistiek professional. Hij voelt zich uitgeleerd en is samen met Extra Talent op zoek naar een uitdaging waar hij zich verder in kan ontwikkelen. Hij houdt zich graag bezig met het analyseren van data om zo zijn team, maar ook eigen prestaties te kunnen meten. Dit gebruikt hij weer om de organisatie naar een hoger level te tillen. Hij is graag een schakel tussen verschillende afdelingen en gaat daarom graag aan de slag als teamleader transportplanner.

Jeffrey is een ambitieuze jongeman die er alles aan doet om zich te ontwikkelen. Hij presteert het best als hij wordt losgelaten en zijn presteren kan meten. Zijn leergierigheid uit zich in het leren kennen van de organisatie en kijken waar hij een positieve bijdragen kan leveren aan de groei van een organisatie.

Jeffrey is per direct beschikbaar voor 40 uur per week en hij heeft een salarisindicatie van € 2.700,- b.p.m.

 

 

location_onHoogland createMBO person24 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Adam (Transportplanner)

Adam werkt momenteel als Logistic Planner bij een groot Amerikaans bedrijf. Hier is hij aanbevolen door een oud-collega van een eerdere baan. Hij is de logistieke wereld ingerold door naast zijn fulltime baan als ‘Warehouse Operator’ de HBO studie ‘Logistiek Management’ te volgen. Ondanks dat dit een pittige combinatie was hield Adam zijn doel voor ogen en wist hij dit met succes af te ronden. Bij zijn huidige werkgever bestaat het grootste deel van zijn werkzaamheden uit de logistieke planning en het contact onderhouden met internationale klanten en leveranciers. Adam is veelal gewend om te werken in de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Aangezien hij erg gestructureerd te werk gaat houdt hij altijd overzicht voor zowel zichzelf als voor zijn collega’s. Mocht het zich aan structuur ontbreken dan weet Adam structuur te implementeren. Adam is samen met Extra Talent op zoek naar een rol als Logistiek Planner bij een organisatie waar hij zich kan ontwikkelen tot logistiek specialist.

Wij hebben Adam leren kennen als een open en eerlijke man. Hij neemt zich geen blad voor de mond, hij zegt waar het op staat op een respectvolle manier. Dit vanuit de overtuiging dat je anderen moet behandelen zoals je zelf behandeld wil worden. Adam is een harde en serieuze werker maar ook altijd in voor een praatje. In zijn vrije tijd is Adam voornamelijk bezig met auto’s. Hij sleutelt hier graag aan, zo heeft hij vorig jaar eigenhandig een auto compleet opgeknapt en omgebouwd.

Adam heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 3.200,-

location_onAmsterdam createHBO person27 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Gabriella (Expediteur)

Gabriella had een carrière uitgestippeld als pilote, zij het dat tijdens haar pilotenopleiding (zij had 50 vlieguren in een Cessna 172 gevlogen) de school werd gesloten wegens de oorlog in het voormalig Joegoslavië. Ondanks dat haar droom in duigen viel heeft Gabriella genoeg voldoening gehaald uit haar werkleven. Het logistieke bestaan van Gabriella bestaat voornamelijk uit tijdelijke projecten, hierdoor heeft ze veel diverse ervaringen op kunnen doen. Momenteel werkt zij als Passenger Assistent, maar ze wil graag terug de logistiek in. Samen met Extra Talent is zij op zoek naar een functie waar zij weer van A tot Z verantwoording kan dragen voor de logistieke processen. Haar voorkeur gaat uit naar een functie als Expediteur Export bij een werkgever waar zij voor lange tijd kan blijven. 

Gabriella heeft een internationale insteek, ze is een spontane dame met een open persoonlijkheid en een enorme talenknobbel. Zij heeft diverse kanten van de logistiek gezien en kan hierdoor communiceren op elk niveau. Daarnaast kan zij goed fungeren als spin-in-het-web omdat zij de op diverse afdelingen heeft geacteerd. Deze dame heeft een natuurlijke drive en is een toevoeging voor elke logistiek dienstverlener.

Gabriella heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 2.800,- bruto per maand.

location_onAmsterdam createMBO person45 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Stijn (Logistiek Coördinator)

Stijn werkt inmiddels al ruim ruim 12 jaar in de logistiek. Toen hij een opleiding moest kiezen was al snel duidelijk dat de logistiek de goede keuze was. Momenteel werkt hij als Senior Supply Chain Coördinator bij een Groothandelaar, hier is hij onder andere verantwoordelijk voor de import. Tijdens één van zijn stages heeft hij hier kennis mee gemaakt, vervolgens is hij vijf jaar werkzaam geweest in de haven van Amsterdam. Nu dat hij op meerdere vlakken ervaring op heeft gedaan in de logistiek is hij er achter gekomen dat zijn passie toch echt de zeevracht is.  
Stijn is samen met Extra Talent op zoek naar een uitdagende functie in de zeevracht.
Stijn heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 3.500,-

We hebben Stijn leren kennen als een rustige jongeman. Hij verteld ons dat hij moeilijk stil kan zitten en dat dat juist is wat hem zo aantrekt in de logistiek; er is contstant beweging en je moet contstant snel schakelen. Hij is iemand die opbouwende feedback geeft aan zijn collega's en altijd bereid is om een ander te helpen. 
Stijn woont samen met zijn vriendin in de omgeving van Hoofddorp. In zijn vrije tjid geeft hij onder andere begeleiding aan het zaalvoetbalteam. Zelf sport hij ook regelmatig, zo heeft hij mee gedaan aan de Dam tot Dam loop van dit jaar. 

 

location_onHoofddorp createHBO person29 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven