Nikita Stegeman

workConsultant Logistiek
location_cityAmsterdam

phone06 – 514 66 792
linkedin.com/in/nikita-stegeman
Nikita Stegeman

Vacatures

Douane Declarant

Dit is jouw kans om aan de slag te gaan bij een succesvol bedrijf. Hierbij is het niet alleen de organisatie die groeit, maar jij net zo hard: je krijgt de mogelijkheid om je nog verder te ontwikkelen met trainingen, zodat je een ster wordt in jouw vakgebied. Als jij al ervaring hebt als Declarant en een uitdaging wel ziet zitten, dan zoek ik jou!

access_timeFulltime location_onSchiphol euro_symbol€2.500 tot €3.000

Logistiek Coördinator

Als je één ding zoekt in een baan, dan is het verantwoordelijkheid. In deze functie ga je ervoor zorgen dat gemaakte afspraken worden nagekomen door zendingen op tijd en correct bij de klant te krijgen. Bij deze organisatie is het mogelijk om te laten zien wat je in je mars hebt en hier ook passend voor beloond te worden. Zie jij dat wel zitten? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onWeesp euro_symbol€2.000 tot €2.500

Junior Transportplanner

Raak jij in paniek wanneer de drukte toeneemt of zie je het als een kans om uit te blinken in jouw werkzaamheden? Als jij je kunt vinden in het tweede, dan ben jij misschien wel de Junior Transportplanner die ik zoek! Zet die eerste stap in de logistiek en ontwikkel je tot een planprofessional bij deze informele organisatie.

access_timeFulltime location_onLelystad euro_symbol€2.300 tot €2.800

Freight Forwarder Import

Wat voor start wil jij maken in je carrière: een vliegende, rennende of zwemmende? Bij deze organisatie hoef je niet te kiezen, want lucht, zee en land worden allemaal gebruikt om zendingen op de plaats van bestemming te krijgen. Ben je benieuwd wat jij kan betekenen in het bestaande importteam? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€1.800 tot €2.400
Meer vacatures weergeven