Thom de Rijke

workConsultant Logistiek
location_cityRotterdam

phone06 – 33 61 46 82
linkedin.com/in/thom-de-rijke
Thom de Rijke

Vacatures

Customer Service Medewerker bij een internationale rederij

Stress? Nee, dat woord ken jij niet. Een probleem is er om opgelost te worden en dat doe je met plezier. Dit is jouw kans om die positiviteit te laten shinen in een internationale organisatie!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.000 tot €2.400

Logistiek Coördinator

Met jouw opgedane kennis ga jij de successen van deze handelsorganisatie naar een nog hoger niveau tillen. De logistieke processen coördineer je van begin tot eind en hierbij denk je aan de wensen van de klant. Kan jij deze uitdaging aan? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onregio Drechtsteden euro_symbol€2.500 tot €3.000

Junior Transportplanner

Plannen, organiseren, uitstippelen of beramen? Hoe je het ook wilt noemen, jij bent er goed in. En je weet wat ze zeggen: als je iets goed doet, doe het dan nooit gratis! Deze organisatie zoekt een Junior Transportplanner die niet bang is voor verantwoordelijkheden en zich staande kan houden in een drukke functie. Ben jij dat? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onregio Hoek van Holland euro_symbol€1.800 tot €2.200

Junior Expediteur

Zie jij het wel zitten om jouw eerste logistieke stappen te zetten in een informele omgeving? Als Junior Expediteur ga je aan de slag bij een expediteurskantoor waar niet alleen gewerkt wordt, maar ook gelachen, gegierd en gebruld. Als jij in staat bent om dit te combineren met veel verantwoordelijkheden, reageer dan snel!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€1.900 tot €2.300
Meer vacatures weergeven