Thom de Rijke

workConsultant Logistiek
location_cityRotterdam

phone06 – 33 61 46 82
linkedin.com/in/thom-de-rijke
Thom de Rijke

Van Rotterdam en van Logistiek. Beter bekend als de lolbroek van team Logistiek. Thom is de perfecte persoon voor een gezellig gesprek en staat altijd voor je klaar met advies en tips, zodat jij voorbereid een gesprek aan kan gaan. Als jij met een glimlach en een goed gevoel de deur uitloopt, dan kan hij met een nog grotere glimlach voor jou aan het werk gaan.

Vacatures

Customer Service Representative

Jij wilt graag werken bij een logistiek dienstverlener in een internationale en professionele omgeving. Jij beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en een klantgerichte houding en je gaat geen uitdaging uit de weg! Hebben wij jou zojuist omschreven? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.200 tot €3.000

Logistiek Coördinator

Het van A tot Z coördineren van het logistieke proces is waar het voor jou om draait. Van Italië naar Portugal, via het magazijn in Rotterdam, het is jouw doel om deze ritten zo efficiënt mogelijk te plannen. Sta jij te popelen om aan deze uitdaging te beginnen? Lees dan snel verder, en solliciteer op deze gave functie!

access_timeFulltime location_onDen Haag euro_symbol€2.700 tot €3.500

Transportplanner

Jij bent toe aan een nieuwe uitdaging in jouw Transportplanners carriere, de planning kent voor jou weinig geheimen meer en jij bent toe aan een planning ‘extra deluxe’! Werk jij graag op een goed draaiende Planningsafdeling bij een informeel en internationaal bekend bedrijf? Zoek niet verder, want dan is dit de uitdaging voor jou!

access_timeFulltime location_onNaaldwijk euro_symbol€3.100 tot €4.000

Declarant

De werkzaamheden vind je belangrijk, maar je hecht eigenlijk meer waarde aan een fijne werkplek. Bij deze organisatie voel je je direct thuis en krijg je de mogelijkheid om je nog verder te ontwikkelen. Als jij jouw ervaring in wilt zetten om dit kantoor verder te laten groeien, dan zit ik op jouw sollicitatie te wachten!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.000 tot €2.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Maarten (Declarant)

Maarten is een vriendelijke en loyale werknemer. Inmiddels heeft hij de afgelopen 20 jaar ervaring opgedaan bij de Douane en als Declarant bij een Logistiek Dienstverlener. Door zijn ruime ervaring in beide werkomgevingen heeft hij een goed beeld over hoe de processen werken rondom de douane gerelateerde zaken. Momenteel is hij van A tot Z verantwoordelijk voor de inklaring van diverse goederen tot aan het opmaken van de in- en uitvoerdocumenten voor een soepel verloop van het transportproces. Maarten heeft zijn Douane B-en C-opleiding succesvol afgerond in het verleden. Voor zijn huidige werkgever was het niet noodzakelijk om de Declaranten opleiding te volgen door zijn werkervaring bij de Douane. Helaas is de werksfeer op de afdeling omgeslagen door een reorganisatie, daarom staat Maarten open voor een nieuwe uitdaging als Declarant.

Maarten hebben wij leren kennen als een kandidaat die graag zijn beste beentje voorzet en erg loyaal is aan zijn werkgever, dit blijkt uit zijn verleden. Zijn kalme manier van communiceren en kennis over het vakgebied zorgen ervoor dat hij een waardevolle aanvulling is voor elke organisatie.

Maarten heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 2.850,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onRotterdam createMBO person46 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Jonathan (Intermodaal Planner)

Jonathan heeft inmiddels ruim twee jaar werkervaring opgedaan in de logistiek. Als Transport Monitor and Planner op de afdeling Rail Process Monitoring & Planning is hij verantwoordelijk voor de monitoring van de treinen en zendingen. Bij calamiteiten dient Jonathan als beslissingsbevoegde proactief te handelen voor het succesvol voltooien van de zendingen d.m.v. het inschakelen van intermodaal transport. Na het afronden van zijn hbo-studie Commerciële Economie heeft hij een mooie rondreis gemaakt waar hij volledig tot rust kon komen om te oriënteren wat zijn volgende stap is in zijn carrière. Na goed oriënteren op de arbeidsmarkt en de vele gesprekken met zijn vrienden was het duidelijk: de logistiek is hetgeen waar Jonathan thuishoort! De combinatie van de Rotterdamse mentaliteit, de dynamiek en hectiek maakt het voor hem aantrekkelijk. Helaas is er vanwege een reorganisatie bij zijn huidige werkgever sprake van een 7 dagen durende werkweek, wat zelfs voor Jonathan, die graag aan het werk is, te gek is. Vandaar dat hij nu samen met Extra Talent op zoek is naar een mooie organisatie waar hij als Transport Coordinator aan de slag kan gaan. 

Jonathan hebben wij leren kennen als een zeer enthousiaste jonge man die zijn energie goed weet over te brengen. Met veel passie praat hij over zijn huidige baan en waar hij graag naar toe wil werken. Als een zeer leergierig persoon weet hij de informatie snel op te nemen en eigen te maken in de praktijk. Dit heeft geresulteerd dat Jonathan de enige is in zijn team van 7 werknemers die een vast contract aangeboden heeft gekregen.

Jonathan heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 2.900,- bruto per maand, exclusief toeslagen.  

location_onRotterdam createMBO person30 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Rikki (Bevrachter)

Na het afronden van haar MBO opleidingen deed Rinke haar intrede in de logistiek. Zij werkte drie jaar tussen de transportplanners bij een grote logistiek dienstverlener waar zij zich focuste op het ondersteunen van de planners. Via verschillende administratieve en customer service functies is ze terecht gekomen bij haar huidige werkgever als Commercieel Planner Eastbound. Vanuit deze functie zorgt zij ervoor dat de 450 eigen trailers vanuit de UK met een terugvracht richting het Duitse achterland terug keren. Helaas loopt ze er bij haar huidige werkgever tegen aan dat er onrust heerst binnen de organisatie en ze hiernaast ook niet de waardering krijgt die ze verdient. Vandaar dat zij samen met Extra Talent op zoek is naar een Customer Service functie waar ze haar planners kennis kan gebruiken en als logistieke duizendpoot kan fungeren. 

Rinke is een enthousiaste en intelligente dame die zich thuis voelt in de hectische wereld van de logistiek en het transport. In haar communicatie is Rinke direct en je weet precies wat je aan haar hebt. Ze maakt niet graag fouten en neemt het initiatief om zichzelf en ook de procedures te verbeteren. In lastige situaties weet Rinke out-of-the box te denken en zo voor de klant toch tot een passende oplossing te komen.

 

Rinke heeft een opzegtermijn van 1 maane en een salarisindicatie van €2.600 per maand op basis van een 36 urige werkweek.

location_onHendrik Ido Ambacht createMBO person29 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Pieter (Transportmanager)

Pieter is een ADR Transportplanner met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren en coördineren van internationale wegtransporten. Nadat hij bij zijn vorige werkgever heeft aangegeven graag meer verantwoordelijkheid en uitdaging te krijgen, is hij gevraagd om als key-user de implementatie van een nieuw planningssysteem te begeleiden. Dit heeft hij met veel plezier gedaan. Na afronding van het project kwam hij weer terug in zijn oude functie. Binnen de organisatie was er verder geen ruimte voor hem om door te groeien en Pieter heeft daarom de keuze gemaakt om een nieuwe uitdaging als Logistiek Coördinator bij een handelsorganisatie aan te gaan. Hier is hij momenteel van a tot z betrokken bij alle processen rondom logistiek. Hij merkt dat er vanuit de directie weinig met zijn adviezen en initiatieven wordt gedaan. Hij heeft het heft in eigen hand genomen door zelfstandig vernieuwingen door te voeren. Hij merkt dat hij het vervelend vindt dat hier vanuit directie geen response op komt. Pieter is nu samen met ons op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een professionele, grotere organisatie om met elkaar een zo optimaal mogelijke transportplanning en gestroomlijnde afdeling te organiseren. 

Pieter komt op ons over als een man met veel ervaring en een no-nonsense aanpak. Op menselijke wijze begeleidt hij zijn team in het doorvoeren van veranderingen en weet hier goed mee om te gaan. Hij is graag operationeel betrokken bij de planning. Hij maakt hierin graag een vertaalslag richting directie voor optimalisering. 

Pieter heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 4.300,- bruto per maand en een auto van de zaak. (Wanneer een auto van de zaak geen optie is, staat Pieter ook open voor een financiële compensatie hiervoor.)

location_onSpijkenisse createMBO person34 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000
Meer kandidaten weergeven