Thom de Rijke

workConsultant Logistiek
location_cityRotterdam

phone06 – 33 61 46 82
linkedin.com/in/thom-de-rijke
Thom de Rijke

Vacatures

Junior Expediteur

Nu je klaar bent met jouw logistieke studie sta jij aan de vooravond van jouw carrière en ben jij klaar voor de eerste uitdaging. Je staat te springen om al je opgedane kennis toe te gaan passen in de praktijk. Dat is mooi! Zoek niet verder, want ik heb hier een hele toffe startersfunctie. Benieuwd wat deze functie precies inhoudt? Lees dan verder!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€1.950 tot €2.250

Warehouse Manager

Nadat jij al meerdere jaren ervaring als leidinggevende op hebt gedaan en de juiste gesprekspartner bent geweest voor zowel jouw team als de directie, ga je nu graag aan de slag binnen een mooi toonaangevend familiebedrijf. Dit is een échte specialist in de markt! Lees snel verder, want dit ga je leuk vinden!

access_timeFulltime location_onOud-Beijerland euro_symbol€3.500 tot €4.200

Junior Expediteur Import

Vers van het STC ben jij er klaar voor om jouw carrière als Allround Expediteur te beginnen! Deze vacature is echt iets voor jou! In deze functie krijg jij namelijk de mogelijkheid om je vanuit een functie als Junior Allround Expediteur te ontwikkelen en te groeien in jouw rol. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.000 tot €2.350

Declarant

Je hebt enkele jaren ervaring als (Assistent) Declarant opgedaan en wilt nu aan de slag bij een grote logistiek dienstverlener. Jouw opgedane kennis en expertise ga je uitbreiden door de opleidingsmogelijkheden die jou geboden worden. Klinkt dit je als muziek in de oren? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.400 tot €3.200
Meer vacatures weergeven