Thom de Rijke

workConsultant Logistiek
location_cityRotterdam

phone06 – 33 61 46 82
linkedin.com/in/thom-de-rijke
Thom de Rijke

Van Rotterdam en van Logistiek. Beter bekend als de lolbroek van team Logistiek. Thom is de perfecte persoon voor een gezellig gesprek en staat altijd voor je klaar met advies en tips, zodat jij voorbereid een gesprek aan kan gaan. Als jij met een glimlach en een goed gevoel de deur uitloopt, dan kan hij met een nog grotere glimlach voor jou aan het werk gaan.

Vacatures

Declarant

Nadat jij je vakopleiding tot Declarant hebt afgerond, heb jij zo’n 2 jaar ervaring opgedaan in het declarantenvak. Jij bent nu toe aan de volgende stap! Met gemak voer jij douanetechnische opdrachten uit conform procedures, instructies en AEO & ISO-normen. Gaaf, want dan is dit jouw nieuwe functie!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.500 tot €3.500

Assistent Transportplanner

YES! Je bent klaar met jouw opleiding aan het STC en nu sta jij aan de vooravond van jouw carrière als Assistent Transportplanner. Met jouw diploma op zak ga jij aan de slag bij een transportbedrijf in Rotterdam. Op een goed draaiende Planningsafdeling bij een informeel en internationaal bekend bedrijf kom jij te werken. Als ik jou was zou ik even verder lezen, want dit is de uitdaging voor jou!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.000 tot €2.600

Customs Consultant

Jij bent een gediplomeerd (assistent) declarant en hebt de ambitie om bij een klant, in-house, allerlei complexe douanevraagstukken op te lossen! Als jij representatief, communicatief vaardig en gedreven bent, dan hebben we dé uitdaging voor jou.

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.800 tot €3.750

Junior Expediteur

Zie jij het wel zitten om jouw eerste logistieke stappen te zetten in een informele omgeving? Als Junior Expediteur ga je aan de slag bij een expediteurskantoor waar niet alleen gewerkt wordt, maar ook gelachen, gegierd en gebruld. Als jij in staat bent om dit te combineren met veel verantwoordelijkheden, reageer dan snel!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€1.900 tot €2.300
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Maarten (Declarant)

Maarten is een vriendelijke en loyale werknemer. Inmiddels heeft hij de afgelopen 20 jaar ervaring opgedaan bij de Douane en als Declarant bij een Logistiek Dienstverlener. Door zijn ruime ervaring in beide werkomgevingen heeft hij een goed beeld over hoe de processen werken rondom de douane gerelateerde zaken. Momenteel is hij van A tot Z verantwoordelijk voor de inklaring van diverse goederen tot aan het opmaken van de in- en uitvoerdocumenten voor een soepel verloop van het transportproces. Maarten heeft zijn Douane B-en C-opleiding succesvol afgerond in het verleden. Voor zijn huidige werkgever was het niet noodzakelijk om de Declaranten opleiding te volgen door zijn werkervaring bij de Douane. Helaas is de werksfeer op de afdeling omgeslagen door een reorganisatie, daarom staat Maarten open voor een nieuwe uitdaging als Declarant.

Maarten hebben wij leren kennen als een kandidaat die graag zijn beste beentje voorzet en erg loyaal is aan zijn werkgever, dit blijkt uit zijn verleden. Zijn kalme manier van communiceren en kennis over het vakgebied zorgen ervoor dat hij een waardevolle aanvulling is voor elke organisatie.

Maarten heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 2.850,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onRotterdam createMBO person46 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven