Van Rotterdam en van Logistiek. Beter bekend als de lolbroek van team Logistiek. Thom is de perfecte persoon voor een gezellig gesprek en staat altijd voor je klaar met advies en tips, zodat jij voorbereid een gesprek aan kan gaan. Als jij met een glimlach en een goed gevoel de deur uitloopt, dan kan hij met een nog grotere glimlach voor jou aan het werk gaan.


Vacatures

Allround Medewerker

Nadat jij de administratie hebt bijgewerkt, krijg jij een telefoontje dat de vrachtwagen is gearriveerd en dus spring jij op de heftruck om deze te lossen. Ben jij op zoek naar een functie zoals deze, waar jij zowel op het kantoor, als in het warehouse je ei kwijt kan, super! Lees deze vacature dan maar even goed door en bel mij op!

access_timeFulltime location_onNumansdorp euro_symbol€2.100 tot €2.500

Logistiek Administratief Medewerker

Secuur te werk gaan is wat jij doet en hiernaast maak jij er een sport van om alle aanvragen en bijbehorende documentatie zo snel mogelijk te verwerken. Wat goed! Als jij hierbij ook nog eens ervaring hebt in een soortgelijke functie, dan is dit de vacature voor jou!

access_timeFulltime location_onCapelle aan den Ijssel euro_symbol€1.800 tot €2.200

Transportplanner

Plannen is jouw 'middle-name' en jij zorgt er graag voor dat de klanten tijdig hun artikelen ontvangen. Heb jij hiernaast ook nog eens affiniteit met mooie bloemen en geef jij je partner wel eens een mooi 'bossie' cadeau? Lees snel verder, want dit ga jij leuk vinden.

access_timeFulltime location_onLeiden euro_symbol€2.200 tot €3.000

Logistiek Coördinator

Jij bent klaar voor jou volgende stap in de logistiek, je gaat graag vanuit een leuk en hecht team te werk om ervoor te zorgen dat het logistieke proces tot in de puntjes is verzorgd. Ben jij diegene die altijd het overzicht bewaard en het hoofd koel weet te houden wanneer er stressvolle situaties ontstaan? Top dan zoeken wij jou!

access_timeFulltime location_onZoetermeer euro_symbol€2.400 tot €2.800
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Eline (Baliemedewerker Logistiek)

Esmée is een enthousiaste jongedame die op jonge leeftijd al allround logistieke werkervaring heeft opgedaan. Rondom een warehouse, distributiecentrum en productie-omgeving heeft zij verantwoordelijkheden gehad uiteenlopend van logistiek administratieve taken, tot aan het laden en lossen van vrachtwagens. Deze combinatie vindt zij erg leuk en is dan ook op zoek naar een volgende uitdaging waarbij zij deze werkzaamheden weer kan combineren. Esmée laat met haar cv zien een échte aanpakker te zijn. Al vanaf haar 13e heeft zij altijd gewerkt en leert het snelst en het liefst in de praktijk.

Esmée is een vriendelijke, rustige jongedame die zich niet snel gek laat maken. Waar nodig springt zij graag bij en helpt haar collega’s uit de brand.

Esmée is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 1.900,- bruto per maand.

location_onBarendrecht createMBO person18 jaar euro_symbol€1.500 tot €2.000

Maarten (Declarant)

Maarten is een vriendelijke en loyale werknemer. Inmiddels heeft hij de afgelopen 20 jaar ervaring opgedaan bij de Douane en als Declarant bij een Logistiek Dienstverlener. Door zijn ruime ervaring in beide werkomgevingen heeft hij een goed beeld over hoe de processen werken rondom de douane gerelateerde zaken. Momenteel is hij van A tot Z verantwoordelijk voor de inklaring van diverse goederen tot aan het opmaken van de in- en uitvoerdocumenten voor een soepel verloop van het transportproces. Maarten heeft zijn Douane B-en C-opleiding succesvol afgerond in het verleden. Voor zijn huidige werkgever was het niet noodzakelijk om de Declaranten opleiding te volgen door zijn werkervaring bij de Douane. Helaas is de werksfeer op de afdeling omgeslagen door een reorganisatie, daarom staat Maarten open voor een nieuwe uitdaging als Declarant.

Maarten hebben wij leren kennen als een kandidaat die graag zijn beste beentje voorzet en erg loyaal is aan zijn werkgever, dit blijkt uit zijn verleden. Zijn kalme manier van communiceren en kennis over het vakgebied zorgen ervoor dat hij een waardevolle aanvulling is voor elke organisatie.

Maarten heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 2.850,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onRotterdam createMBO person46 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Rikki (Bevrachter)

Na het afronden van haar MBO opleidingen deed Rinke haar intrede in de logistiek. Zij werkte drie jaar tussen de transportplanners bij een grote logistiek dienstverlener waar zij zich focuste op het ondersteunen van de planners. Via verschillende administratieve en customer service functies is ze terecht gekomen bij haar huidige werkgever als Commercieel Planner Eastbound. Vanuit deze functie zorgt zij ervoor dat de 450 eigen trailers vanuit de UK met een terugvracht richting het Duitse achterland terug keren. Helaas loopt ze er bij haar huidige werkgever tegen aan dat er onrust heerst binnen de organisatie en ze hiernaast ook niet de waardering krijgt die ze verdient. Vandaar dat zij samen met Extra Talent op zoek is naar een Customer Service functie waar ze haar planners kennis kan gebruiken en als logistieke duizendpoot kan fungeren. 

Rinke is een enthousiaste en intelligente dame die zich thuis voelt in de hectische wereld van de logistiek en het transport. In haar communicatie is Rinke direct en je weet precies wat je aan haar hebt. Ze maakt niet graag fouten en neemt het initiatief om zichzelf en ook de procedures te verbeteren. In lastige situaties weet Rinke out-of-the box te denken en zo voor de klant toch tot een passende oplossing te komen.

 

Rinke heeft een opzegtermijn van 1 maane en een salarisindicatie van €2.600 per maand op basis van een 36 urige werkweek.

location_onHendrik Ido Ambacht createMBO person29 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Pieter (Transportmanager)

Pieter is een ADR Transportplanner met meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren en coördineren van internationale wegtransporten. Nadat hij bij zijn vorige werkgever heeft aangegeven graag meer verantwoordelijkheid en uitdaging te krijgen, is hij gevraagd om als key-user de implementatie van een nieuw planningssysteem te begeleiden. Dit heeft hij met veel plezier gedaan. Na afronding van het project kwam hij weer terug in zijn oude functie. Binnen de organisatie was er verder geen ruimte voor hem om door te groeien en Pieter heeft daarom de keuze gemaakt om een nieuwe uitdaging als Logistiek Coördinator bij een handelsorganisatie aan te gaan. Hier is hij momenteel van a tot z betrokken bij alle processen rondom logistiek. Hij merkt dat er vanuit de directie weinig met zijn adviezen en initiatieven wordt gedaan. Hij heeft het heft in eigen hand genomen door zelfstandig vernieuwingen door te voeren. Hij merkt dat hij het vervelend vindt dat hier vanuit directie geen response op komt. Pieter is nu samen met ons op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een professionele, grotere organisatie om met elkaar een zo optimaal mogelijke transportplanning en gestroomlijnde afdeling te organiseren. 

Pieter komt op ons over als een man met veel ervaring en een no-nonsense aanpak. Op menselijke wijze begeleidt hij zijn team in het doorvoeren van veranderingen en weet hier goed mee om te gaan. Hij is graag operationeel betrokken bij de planning. Hij maakt hierin graag een vertaalslag richting directie voor optimalisering. 

Pieter heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 4.300,- bruto per maand en een auto van de zaak. (Wanneer een auto van de zaak geen optie is, staat Pieter ook open voor een financiële compensatie hiervoor.)

location_onSpijkenisse createMBO person34 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000
Meer kandidaten weergeven