Van Rotterdam en van Logistiek. Beter bekend als de lolbroek van team Logistiek. Thom is de perfecte persoon voor een gezellig gesprek en staat altijd voor je klaar met advies en tips, zodat jij voorbereid een gesprek aan kan gaan. Als jij met een glimlach en een goed gevoel de deur uitloopt, dan kan hij met een nog grotere glimlach voor jou aan het werk gaan.


Vacatures

Ben jij net klaar met je opleiding aan het STC en sta je te springen om aan de slag te gaan bij een logistiek dienstverlener als Expediteur Export?Als jij graag aan de slag gaat in een veelzijdige functie bij een fris familiebedrijf, zoek dan niet verder en lees de omschrijving van jouw nieuwe job!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.000 tot €2.400
Met jouw opgedane kennis ga jij de successen van deze handelsorganisatie naar een nog hoger niveau tillen. De logistieke processen coördineer je van begin tot eind en hierbij denk je aan de wensen van de klant. Kan jij deze uitdaging aan? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onregio Drechtsteden euro_symbol€2.500 tot €3.000
Zie jij het wel zitten om jouw eerste logistieke stappen te zetten in een informele omgeving? Als Junior Expediteur ga je aan de slag bij een expediteurskantoor waar niet alleen gewerkt wordt, maar ook gelachen, gegierd en gebruld. Als jij in staat bent om dit te combineren met veel verantwoordelijkheden, reageer dan snel!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€1.900 tot €2.300
Heb jij graag zelf alle touwtjes in handen? Wil jij van begin tot eind betrokken zijn bij het proces van jouw klanten en heb jij het in je om een optimale flow te coördineren? Dan is deze functie bij een groeiende, internationale werkgever met uitstekende arbeidsvoorwaarden voor jou!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.750 tot €3.250
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Cris heeft 20 jaar werkervaring in de commercie en de scheepvaart. Het uitbouwen van relaties, handelen en regelen is altijd een rode draad geweest door de carrière van Cris. Met name het zien van kansen en het handelen vindt Cris erg leuk om te doen, zeker als dat in combinatie kan met de scheepvaart. Cris ambieert een functie als Trader of Commercieel Medewerker binnen een dynamische bedrijf waarin hij zelfstandig kan werken. Daarnaast vindt hij het prettig om tijdens zijn werk te maken te hebben met verschillende culturen.

Wij hebben Cris leren kennen als een communicatief vaardige man die makkelijk contact maakt met mensen en een relatie opbouwt. Hij is verder te omschrijven als gemotiveerd, punctueel en creatief.

Cris is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand.

location_onEngels goed in woord en geschrift, Duits redelijk in woord, Portugees redelijk in woord en geschrift createMBO person51 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Momenteel werkt Sophie als import/export medewerker bij een logistiek dienstverlener. Hier houdt ze zich bezig met verwerken en plaatsen van boekingen en maakt zij B/L’s op in het daarvoor bestemde systeem. Hiernaast houdt ze proactief contact met de verschillende stakeholders over de zendingen. Tijdens haar opleiding heeft ze stage gelopen bij een grote logistiek dienstverlener, hier heeft Sophie veel ervaring opgedaan met het maken, controleren en monitoren van boekingen. De boekingen komen voornamelijk uit Italië en Duitsland en wanneer Sophie er achter komt dat er vertragingen zijn, is zij degene die per mail met de interne customerservice schakelt en vaak zelf het contact opzoekt met de internationale supplier om te vragen wat de reden is van de vertraging. Tevens heeft Sophie in de stage daarvoor ervaring opgedaan met het voorraad beheer van de emballage van een Transportbedrijf binnen de AGF. Zij was verantwoordelijk voor de voorraadcontroles van de bloemkarren en schakelde met zo’n 60 klanten per dag wanneer er verschillen voordeden. Nu ze klaar is met haar opleiding aan het STC is ze op zoek naar een leuke starters functie als Assistent Transportplanner

We hebben Sophie leren kennen als een intelligente, spontane dame die helemaal weg is van de logistieke branche. Doordat zij haar mbo-4 studie al in 3 jaar heeft afgerond is te zien dat Sophie snel leert en dingen snel op pikt.

Sophie heeft een maand opzeg termijn en heeft een salarisindicatie van € 2.200,- bruto per maand.           

location_onDen Bommel createMBO person19 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
George is een jonge ambitieuze kandidaat. Momenteel is hij werkzaam als Sales Manager bij een groothandel in woonartikelen. In deze rol is hij verantwoordelijk voor de resultaten die worden behaald door het operationele team. Zowel leiderschap als organisatorisch vermogen zijn hierbij van groot belang. Hij stuurt het team aan, overlegt met managers hoe de verkoop processen geoptimaliseerd kunnen worden en is de schakel tussen het hoger management en het operationele team. Ook is hij verantwoordelijk voor het beheren van de voorraad en voert hij daarnaast zowel sollicitatie-, evaluatie- als exitgesprekken. Zijn ambitieuze houding blijkt uit hoe hij naast deze functie ook een jaar werkzaam was als Logistiek Manager bij een groothandel in ledlampen. Hij stuurde hier 12 operationele warehousemedewerkers en voerde zowel sollicitatie-, evaluatie- als exitgesprekken. Dankzij zijn logistieke inzicht heeft hij het magazijn dusdanig efficiënt heringedeeld dat na zijn vertrek de organisatie er nog steeds profijt van heeft. Georgemell haalt energie uit het coördineren van mensen en optimaliseren van operationele processen. Samen met ons is hij op zoek naar een uitdaging waarin hij in een coördinerende rol zichzelf verder kan ontwikkelen.

George is een charismatische welbespraakte jongeman met een warm karakter. Zijn referentie omschrijft hem als een hardwerkend en ambitieus persoon. Het feit dat hij twee banen had in combinatie met zijn studie onderschrijft dit. Ook op ons heeft hij een sterke indruk gemaakt. Zijn zelfbewustzijn blijkt uit het feit dat hij goed zijn sterke- en ontwikkelpunten weet te benoemen. Met zijn competenties, persoonlijkheid en ervaring zien wij in George een goede kandidaat.

George heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 2.650,- bruto per maand.

location_onRotterdam createMBO person24 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Leo is vanuit zijn baan als Vrachtwagenchauffeur in de functie van Transportplanner terechtgekomen. Met de ervaring die hij op de wagen heeft opgedaan, weet hij als geen ander hoe belangrijk het is om een goede planning op te stellen en hier goed over te communiceren met de chauffeurs. Met de verantwoordelijkheid over meerdere eigen wagens, charters en transportbusjes, zijn snel schakelen, duidelijke communicatie is het opstellen van een goede planning hem bekend. Nadat Leo ruim 20 jaar gewerkt bij de werkgever waar hij zowel als Chauffeur en Transportlpanner heeft gewerkt werd er voor gekozen om de transporten uit te gaan besteden aan een derde partij. Hierdoor verviel de functie van Leo. Hij is een avontuur begonnen om als zzp-chauffeur te gaan rijden, helaas is dit niet geworden wat hij ervan had verwacht en is hij verder gegaan als chauffeur in loondienst. Het chauffeursleven is niet meer wat Leo gelukkig maakt en dus is hij samen met ons op zoek naar een nieuwe uitdaging als Transportplanner. 

Leo is een vrolijke, spontane man met een passie voor logistiek. Met een echte aanpakkersmentaliteit heeft hij zich op weten te werken van automonteur tot volwaardig Planner. Vooral het snelle schakelen en de uitdaging om de planning kloppend te krijgen, maken zijn vak tot een uitdaging voor Leo. 

Leo heeft een opzeg termijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand. 

location_onDen Haag createMBO person50 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven