Eefje Wensing

workConsultant Supply Chain
location_cityBreda

phone06 – `536 17 315
linkedin.com/in/eefje-wensing
Eefje Wensing

Vacatures

Supply Chain Planner

Houd jij meer van zout of zoet? Gelukkig hoef je als Supply Chain Planner geen keuze te maken. Je bent verantwoordelijk voor de productie van beiden. Schakelen tussen verschillende afdelingen en echt het verschil maken. Het zijn de dingen die jou onderscheiden! 

access_timeFulltime location_onGorinchem euro_symbol€2.500 tot €4.000

Junior Inkoper

Ben jij toe aan een eerste of tweede commerciële uitdaging? Als geboren onderhandelaar weet jij goede deals te sluiten met leveranciers. Samen met jouw nieuwe collega's ga jij een nieuwe markt veroveren. Enthousiast geworden? Lees snel verder.

access_timeFulltime location_onRoosendaal euro_symbol€2.300 tot €2.800

Supply Chain Planner - regio Roosendaal

Wil jij werken bij een internationale organisatie waar natuurlijke verzorgingsproducten geproduceerd worden? Voor jouw klantrelaties kan jij dagelijks een blijvend verschil maken samen met jouw collega’s. Als Supply Chain Planner maak jij deel uit van een informele en internationale omgeving. Geïnteresseerd? Lees dan verder!

access_timeFulltime location_onRoosendaal euro_symbol€3.200 tot €4.000

Supply Chain Planner - Bergen Op Zoom

Wil jij de mogelijkheid krijgen om jezelf te ontwikkelen in een groeiende Europese organisatie in bakkerijproducten? Als jij daarnaast graag georganiseerd en analytisch te werk gaat, dan zit je hier goed! Bij deze organisatie kan jij je breed ontwikkelen als Supply Chain Planner. Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onBergen Op Zoom euro_symbol€2.200 tot €2.700
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Thijs (HBO Starter Supply Chain)

Thijs is een starter met de nodige ervaring, die in 2018 zijn hbo-opleiding Logistiek en Technische vervoerskunde heeft afgerond. Tijdens zijn afstudeerstage heeft hij een goed resultaat neergezet, risico's beperkt, processen geoptimaliseerd en daarmee kostenbesparingen gerealiseerd. Naast zijn studie heeft hij fulltime gewerkt binnen de rol als Inbound Coördinator. Thijs is vooral bezig geweest met het verwerken en coördineren van inkomende goederen voor drie vaste klanten. Doordat de functie onder zijn niveau was, is hij aan de slag gegaan als stockcontroller analyst binnen een logistieke organisatie. Hier is hij voornamelijk verantwoordelijk voor de voorraad, in en uitgaande zendingen en in mindere maten voor 5s situaties. Omdat zijn huidige werkgever gaat verhuizen is Thijs op zoek naar een nieuwe functie binnen de Logistiek en Supply Chain.

Thijs is een leergierige hbo-starter, die in staat is om de informatie snel eigen te maken. Hij is een teamspeler en vindt het dan ook belangrijk om als team samen aan een gezamenlijk doel te werken. Met een gezonde dosis humor weet hij hoe hij voor een goede en informele sfeer kan zorgen. Thijs houdt van vaste afspraken en komt deze zelf altijd na.

Thijs is in overleg beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.600,- bruto per maand, op fulltime basis.

location_onBergen op Zoom createHBO person26 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven