Van Rotterdam en van Intern. Eefje heeft de overstap gemaakt van Recruitment Consultant Supply Chain naar Corporate Recruitment. Samen met Valerie is ze nu verantwoordelijk voor de gehele personeelswerving van Extra Talent, voor alle afdelingen en vestigingen. Wat Eefje het leukste vindt aan deze functie is voornamelijk de afwisseling tussen de werkzaamheden, het snelle schakelen met verschillende afdelingen en het voeren van de sollicitatiegesprekken. Ieder persoon is anders, wat betekent dat ook elk gesprek anders is. Dat is nou zo leuk! Wil jij de nieuwe collega van Eefje worden? Bel, mail of stuur een WhatsApp bericht.


Vacatures

Recruiter

Ben jij bijna afgestudeerd en wil jij graag aan de slag als Recruiter? Heb je nog geen ervaring? Geen probleem! Wij geloven namelijk in ontwikkeling. Door jouw commerciële drive en communicatieve skills pas jij uitstekend in ons Amsterdamse team waar geen dag hetzelfde is.

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.400 tot €2.600

Sales Manager - regio Noord-Brabant

Jij hebt ruime ervaring in leidinggevende functies en bent op zoek naar de volgende stap. Binnen de functie als Sales Manager ben je verantwoordelijk voor de resultaten van drie van onze vestigingen. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€4.500 tot €4.500

Junior Recruiter

Je kunt er niks aan doen: je bent een mensenmens. Eentje met een commercieel hart. Een net afgestudeerde hbo’er of WO ’er, die niets liever doet dan anderen blij maken. Sociaal, zakelijk, het liefst allebei. Daar word je zelf heel erg blij van. Ons advies: kom bij ons werken!

Eén voorwaarde: je hebt een waanzinnig scherp oog voor Talent. Je ziet meteen wat mensen goed kunnen en waar ze op hun plek zouden zijn. En daar weet je te verkopen. Je bent een matchmaker. Precies wat we zoeken!

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.400 tot €2.600

Accountmanager

Neem jij graag het heft in eigen handen voor jouw succes, en heb jij een echte winnaarsmentaliteit? Dan pas jij perfect in deze veelzijdige functie waarin je jouw skills volledig uit de verf kan laten komen. Als Accountmanager bij Extra Talent combineer jij je commerciële talent met jouw goede mensenkennis. Klinkt goed toch? Lees gauw verder…

access_timeFulltime location_onRotterdam euro_symbol€2.400 tot €2.800
Meer vacatures weergeven