Eefje Wensing

workConsultant Supply Chain
location_cityBreda

phone06 – `536 17 315
linkedin.com/in/eefje-wensing
Eefje Wensing

Van Breda en van Supply Chain. Er is één ding waar Eefje meer van af weet dan haar branche en dat is van gezelligheid. Ze is immers een echte Brabander, dus een goede sfeer staat bij haar op nummer één. Dit voel je niet alleen tijdens het intakegesprek: zij zal ervoor zorgen dat je aan de slag gaat bij een organisatie waar dit elke dag aanwezig is. Eefje houdt de supply en demand op de arbeidsmarkt voor je in de gaten, zodat jij je kan blijven focussen op de productie!

Vacatures

Supply Chain Coördinator

Een dynamische functie binnen een snelgroeiende organisatie, waar jij jezelf kan ontwikkelen en doorgroeien. Dat is wat deze organisatie te bieden heeft. Daarnaast kom je terecht in een jong, gemotiveerd team waar jij je 100% zeker direct thuis voelt! Benieuwd naar jouw verantwoordelijkheden? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.300 tot €2.500

Teamleider Planning - Tilburg

Een aantal vraagjes: Ben jij een geboren leider, stressbestendig en niet bang voor verantwoordelijkheid? Schrikt een drukke planning waarin veel geschakeld moet worden je niet af én ben je communicatief sterk? Als je al deze vragen met “ja” of “ja, opzich wel” hebt kunnen beantwoorden, lees dan snel verder wat deze mooie organisatie je nog meer te bieden heeft!

access_timeFulltime location_onTilburg euro_symbol€3.200 tot €4.200

Supply Chain Coördinator - Regio Tilburg

Voel jij je goed als je weet dat je de wereld groener maakt? Binnen deze functie werk je aan een product dat schoon, duurzaam en in ontwikkeling is. Nieuwsgierig naar een alternatief dat zorgt voor verandering in de markt, van iets wat dagelijks ontzettend veel word gebruikt? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onTilburg euro_symbol€2.800 tot €3.500

Supply Chain Planner Breda

De functie Supply Chain Planner spreekt je aan, je hebt een afgeronde hbo-opleiding en relevante werkervaring. Een betere match kan je niet vinden toch? Wij denken van wel, sterker nog wij weten het wel zeker! Binnen jouw nieuwe functie is het niet alleen belangrijk wat jouw verantwoordelijkheden zijn, maar natuurlijk ook wat de organisatie te bieden heeft. Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden, een prettige werksfeer en vrijheid binnen je functie zijn drie voorbeelden die jouw nieuwe werkgever te bieden heeft. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.800 tot €3.300
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Lina (Junior Inkoper)

Lina is momenteel werkzaam als junior Inkoper. Na haar Bachelor International Business and Languages is zij aan het werk gegaan als afdelingsassistent procurement bij een organisatie binnen de maritime sector. Hier was zij onder andere verantwoordelijk voor de contractregelingen met de leveranciers. Vanuit hier heeft zij de overstap gemaakt naar een dochteronderneming waar zij tevens werkzaam was als afdelingsassistent van de technische en safety afdeling. Door haar gedreven karakter is ze doorgegroeid tot junior inkoper en heeft zij haar diploma Marine Purchasing & Supply Management behaald. Hier is ze verantwoordelijk voor de complete inkoop van vijf nationale en internationale schepen. Van contact met de lokale agent tot aan prijsonderhandelingen met de leveranciers. Lina is opzoek naar een functie als inkoper waar er ruimte is voor vrijheid en eigen inbreng. 

Lina is een vriendelijke jonge vrouw die doelgericht te werk gaat. Door haar hoge aanpassingsvermogen weet ze zich goed staande te houden in hectische situaties. Ze neemt haar verantwoordelijkheden heel serieus en is erg betrokken bij de organisatie. Dit blijkt uit het feit dat ze haar vrije tijd investeert om kennis op te doen over de branche.  

Lina heeft een opzegtermijn van 2 maanden en een salarisindicatie van €3.000,- bruto p.m.

location_onBreda createHBO person27 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Thijs (HBO Starter Supply Chain)

Thijs is een starter met de nodige ervaring, die in 2018 zijn hbo-opleiding Logistiek en Technische vervoerskunde heeft afgerond. Tijdens zijn afstudeerstage heeft hij een goed resultaat neergezet, risico's beperkt, processen geoptimaliseerd en daarmee kostenbesparingen gerealiseerd. Naast zijn studie heeft hij fulltime gewerkt binnen de rol als Inbound Coördinator. Thijs is vooral bezig geweest met het verwerken en coördineren van inkomende goederen voor drie vaste klanten. Doordat de functie onder zijn niveau was, is hij aan de slag gegaan als Stockcontroller Analyst binnen een logistieke organisatie. Hier is hij voornamelijk verantwoordelijk voor de voorraad, in en uitgaande zendingen en in mindere maten voor 5s situaties. Omdat zijn huidige werkgever gaat verhuizen is Thijs op zoek naar een nieuwe functie binnen de Logistiek en Supply Chain.

Thijs is een leergierige hbo-starter, die in staat is om de informatie snel eigen te maken. Hij is een teamspeler en vindt het dan ook belangrijk om als team samen aan een gezamenlijk doel te werken. Met een gezonde dosis humor weet hij hoe hij voor een goede en informele sfeer kan zorgen. Thijs houdt van vaste afspraken en komt deze zelf altijd na.

Thijs is in overleg beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.600,- bruto per maand, op fulltime basis.

location_onBergen op Zoom createHBO person26 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Mark (WO Starter Supply Chain)

Mark is een ambitieuze WO starter met een jaar ervaring als Supply Chain Planner bij een retail organisatie. Hier was hij voornamelijk verantwoordelijk voor de aanvoer en doorvoer van het depot, de inkoop en de planning. Hij heeft ervoor gekozen om na zijn hbo-studie Logistiek & Technische Vervoerskunde zijn mastertitel te halen in Supply Chain Management. Mark heeft dankzij zijn hbo achtergrond en masterstudie al veel aspecten van de Supply Chain en logistiek leren kennen: via stages bij grote technisch productiebedrijven, een leverancier van woninginrichting en een internationaal farmaceutisch bedrijf. Hier heeft hij ervaring opgedaan met pakketstromen, yard & dock management, interne logistiek en control towers. Mark zijn afstudeeronderzoek heeft zich met succes gericht op het implementeren van een grotere Supply Chain Agility: het reactievermogen van de Supply Chain kan verhoogd worden door met partners in de keten transparant te werken en afspraken flexibel te houden. Zo kan sneller gehandeld worden op marktveranderingen. Omdat Mark geen uitdaging meer heeft in zijn functie door een interne reorganisatie is hij op zoek naar een nieuwe functie binnen projectmanagement of procesoptimalisatie.
 
Mark is een spontane en sociale jongen die het hoofd koel weet te houden in stressvolle situaties, dit heeft hij ook bewezen tijdens zijn functie als Supply Chain Planner. Daarnaast zet Mark zich voor de volle honderd procent in voor een organisatie en neemt buiten zijn verantwoordelijkheden altijd extra taken op zich. Mark heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel ontwikkeld doordat hij direct de gevolgen inziet van zijn beslissingen wat er voor zorgt dat hij doordacht te werk gaat.
 
Mark is per direct beschikbaar en hij heeft een bruto salarisindicatie van  €3.000,- op basis van 40 uur.   

 

location_onBreda createWO person25 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Jaap (Supply Chain Planner)

Jaap is een ambitieuze jonge man met ruim 3 jaar ervaring binnen de Supply Chain en Logistiek. Bij zijn huidige werkgever heeft hij veel verantwoordelijkheid. Hij is verantwoordelijk voor het personeel van de afdeling Supply Chain, voert sollicitatie gesprekken en stuurt het team aan. Daarnaast maakt Jaap de productieplanning en zorgt dat de juiste grondstoffen aanwezig zijn en worden ingekocht. Hij beheert dan ook de voorraad van zowel grondstoffen als van het gereed product. Hier maakt hij gebruik van forecasts en zijn analytisch vermogen. Jaap regelt de transporten bij externe transporteurs. Naast het aansturen en operationele heeft Jaap het systeem Exact ingericht zoals het nu gebruikt wordt. Hij heeft diverse modules aangesloten om de voorraden te beheren, inkopen te verwerken, recepturen te beheren en facturen uit te zetten. Jaap is momenteel op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin hij zichzelf verder kan ontwikkelen op leidinggevend gebied.

Jaap is een slimme gedreven jonge man. Hij gaat analytisch en doortastend te werk. Hierbij houdt hij het belang van de onderneming altijd in zijn achterhoofd en vind hij logisch redeneren erg belangrijk. Jaap kan snel inzicht krijgen in processen en deze eigen maken. Hij heeft een grote wilskracht waarmee hij altijd op zoek is naar verbeteringen in processen.

Jaap heeft een opzegtermijn van 2 maanden en heeft een salarisindicatie van € 4.000 bruto per maand.

location_onTilburg createWO person27 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Meer kandidaten weergeven