Eefje Wensing

workConsultant Supply Chain
location_cityBreda

phone06 – `536 17 315
linkedin.com/in/eefje-wensing
Eefje Wensing

Vacatures

Supply Chain Planner - regio Breda

Werken in een dynamische omgeving bij de leukste organisatie van Nederland? Als Supply Chain Planner ben jij verantwoordelijk voor het feit dat de productie altijd blijft draaien. Je bent proactief en communiceert makkelijk met collega’s. Zie jij jezelf werken binnen een afwisselende functie met veel verantwoordelijkheden? Dan is dit de juiste functie voor jou!

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.200 tot €3.000

Supply Chain Planner - regio Breda

Het coördineren en organiseren van verschillende planningen zie jij als een uitdaging en je staat stevig in je schoenen. Denk jij in oplossingen in plaats van in problemen en sta je graag in contact met klanten? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRegio Breda euro_symbol€2.800 tot €3.300

Supply Chain Planner

Vind jij het belangrijk om vandaag te weten wat je morgen gaat doen? Sorry maar in de rol als Supply Chain Planner ga je dit niet vinden. Elke dag is anders, elk uur een andere uitdaging. Werken binnen een familiebedrijf met veel vrijheid en uitdaging, dat vind je binnen deze functie!  Zie jij je zelf schitteren binnen deze organisatie? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRegio Nieuwendijk euro_symbol€2.500 tot €3.600

Inkoper

Ben jij een Inkoper met een proactieve werkhouding die resultaatgericht te werk gaat? Je bent een geboren onderhandelaar met een natuurlijke interesse voor Aziatische culturen. Je wilt de wereld zien en je steentje bijdragen aan betere zorg. Klopt dit? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.700 tot €3.800
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Thijs (HBO Starter Supply Chain)

Thijs is een starter met de nodige ervaring, die in 2018 zijn hbo-opleiding Logistiek en Technische vervoerskunde heeft afgerond. Tijdens zijn afstudeerstage heeft hij een goed resultaat neergezet, risico's beperkt, processen geoptimaliseerd en daarmee kostenbesparingen gerealiseerd. Naast zijn studie heeft hij fulltime gewerkt binnen de rol als Inbound Coördinator. Thijs is vooral bezig geweest met het verwerken en coördineren van inkomende goederen voor drie vaste klanten. Doordat de functie onder zijn niveau was, is hij aan de slag gegaan als Stockcontroller Analyst binnen een logistieke organisatie. Hier is hij voornamelijk verantwoordelijk voor de voorraad, in en uitgaande zendingen en in mindere maten voor 5s situaties. Omdat zijn huidige werkgever gaat verhuizen is Thijs op zoek naar een nieuwe functie binnen de Logistiek en Supply Chain.

Thijs is een leergierige hbo-starter, die in staat is om de informatie snel eigen te maken. Hij is een teamspeler en vindt het dan ook belangrijk om als team samen aan een gezamenlijk doel te werken. Met een gezonde dosis humor weet hij hoe hij voor een goede en informele sfeer kan zorgen. Thijs houdt van vaste afspraken en komt deze zelf altijd na.

Thijs is in overleg beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.600,- bruto per maand, op fulltime basis.

location_onBergen op Zoom createHBO person26 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Mark (WO Starter Supply Chain)

Mark is een ambitieuze WO starter met een jaar ervaring als Supply Chain Planner bij een retail organisatie. Hier was hij voornamelijk verantwoordelijk voor de aanvoer en doorvoer van het depot, de inkoop en de planning. Hij heeft ervoor gekozen om na zijn hbo-studie Logistiek & Technische Vervoerskunde zijn mastertitel te halen in Supply Chain Management. Mark heeft dankzij zijn hbo achtergrond en masterstudie al veel aspecten van de Supply Chain en logistiek leren kennen: via stages bij grote technisch productiebedrijven, een leverancier van woninginrichting en een internationaal farmaceutisch bedrijf. Hier heeft hij ervaring opgedaan met pakketstromen, yard & dock management, interne logistiek en control towers. Mark zijn afstudeeronderzoek heeft zich met succes gericht op het implementeren van een grotere Supply Chain Agility: het reactievermogen van de Supply Chain kan verhoogd worden door met partners in de keten transparant te werken en afspraken flexibel te houden. Zo kan sneller gehandeld worden op marktveranderingen. Omdat Mark geen uitdaging meer heeft in zijn functie door een interne reorganisatie is hij op zoek naar een nieuwe functie binnen projectmanagement of procesoptimalisatie.
 
Mark is een spontane en sociale jongen die het hoofd koel weet te houden in stressvolle situaties, dit heeft hij ook bewezen tijdens zijn functie als Supply Chain Planner. Daarnaast zet Mark zich voor de volle honderd procent in voor een organisatie en neemt buiten zijn verantwoordelijkheden altijd extra taken op zich. Mark heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel ontwikkeld doordat hij direct de gevolgen inziet van zijn beslissingen wat er voor zorgt dat hij doordacht te werk gaat.
 
Mark is per direct beschikbaar en hij heeft een bruto salarisindicatie van  €3.000,-, op basis van 40 uur.   

location_onBreda createWO person25 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven