Eefje Wensing

workConsultant Supply Chain
location_cityBreda

phone06 – `536 17 315
linkedin.com/in/eefje-wensing
Eefje Wensing

Van Breda en van Supply Chain. Er is één ding waar Eefje meer van af weet dan haar branche en dat is van gezelligheid. Ze is immers een echte Brabander, dus een goede sfeer staat bij haar op nummer één. Dit voel je niet alleen tijdens het intakegesprek: zij zal ervoor zorgen dat je aan de slag gaat bij een organisatie waar dit elke dag aanwezig is. Eefje houdt de supply en demand op de arbeidsmarkt voor je in de gaten, zodat jij je kan blijven focussen op de productie!

Vacatures

Supply Chain Planner

Een gestructureerde baan, waar je op maandag weet wat je de rest van de week moet doen? Dan is dit niets voor jou! Liever een uitdagende afwisselende baan, waar jij samen met je collega’s echt iets kunt opbouwen? Dan zit je hier goed! Lees snel verder.

access_timeFulltime location_onWaalwijk euro_symbol€3.000 tot €4.000

Supply chain planner

Ben jij de Supply Chain Planner die prioriteiten weet te stellen en snel kan schakelen met diverse afdelingen intern? Weet jij de processen te overzien om deze vervolgens op elkaar af te stemmen? Heb jij ervaring met geautomatiseerde systemen? Ben jij klantgericht en stressbestendig? Dan ben ik op zoek naar jou!

access_timeFulltime location_onGorinchem euro_symbol€2.300 tot €3.500

Demand Planner

Vind je het leuk om je bezig te houden met forecasting en demand planning? Jij zoekt graag alles tot in de kleinste details uit en hebt een kritische blik. Als Demand Planner binnen deze organisatie kom je terecht in een fijn team. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onTilburg euro_symbol€3.000 tot €4.500

Duitstalig Commercieel Talent

Ben jij als aanstaande Inkoper op zoek naar een dynamische functie bij een technisch bedrijf, waarbij jij verantwoordelijk wordt voor het inkopen van deze goederen? Als jij graag aan de basis van de inkoop staat en de Duitse taal onder de knie hebt, dan zijn wij op zoek naar jou. Grijp deze kans en krijg de mogelijkheid om je te ontwikkelen tot volwaardig Inkoper!

access_timeFulltime location_onRoosendaal euro_symbol€2.000 tot €2.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Ufuk (Inkoper)

Ufuk is ongeveer 7 jaar werkzaam als Inkoper binnen verschillende productieorganisaties. Bij zijn laatste werkgever was hij onder andere verantwoordelijk voor de inkoop van elektronische componenten, maakte hij prijsafspraken met leveranciers en regelde hij de transport van de uitgaande goederen. Bij zijn huidge werkgever heeft hij samen met de Supply Chain Manager de inkoopafdeling ingericht. Denk hierbij aan het vinden en contacteren van leveranciers en het maken van prijsafspraken. Daarnaast heeft hij bij beide werkgevers ervaring opgedaan als magazijnemedewerker en voorraadbeheerder. Samen met Extra Talent is Ufuk op zoek naar een functie als inkoper en/of voorraadbeheerder.

Ufuk is op ons overgekomen als een zeer vriendelijke en rustige man. Zelfs in alle hektiek die zijn functie met zich meebrengt, weet hij altijd kalm te blijven. Ufuk is een echte teamplayer en ziet het grote plaatje bij een soepele samenwerking, namelijk het behalen van de gezamelijke doelstellingen. Hij is erg behulpzaam en leergierig. Dit blijkt uit het feit dat hij niet alleen zijn verantwoordelijkheden als inkoper uitvoert, maar ook op eigen initiatief mee wilde werken in het magazijn om te zien hoe het productieproces verloopt.

Ufuk is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand op basis van 40 uur.

location_onBergen op Zoom createMBO person30 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Thijs (HBO Starter Supply Chain)

Thijs is een starter met de nodige ervaring, die in 2018 zijn hbo-opleiding Logistiek en Technische vervoerskunde heeft afgerond. Tijdens zijn afstudeerstage heeft hij een goed resultaat neergezet, risico's beperkt, processen geoptimaliseerd en daarmee kostenbesparingen gerealiseerd. Naast zijn studie heeft hij fulltime gewerkt binnen de rol als Inbound Coördinator. Thijs is vooral bezig geweest met het verwerken en coördineren van inkomende goederen voor drie vaste klanten. Doordat de functie onder zijn niveau was, is hij aan de slag gegaan als Stockcontroller Analyst binnen een logistieke organisatie. Hier is hij voornamelijk verantwoordelijk voor de voorraad, in en uitgaande zendingen en in mindere maten voor 5s situaties. Omdat zijn huidige werkgever gaat verhuizen is Thijs op zoek naar een nieuwe functie binnen de Logistiek en Supply Chain.

Thijs is een leergierige hbo-starter, die in staat is om de informatie snel eigen te maken. Hij is een teamspeler en vindt het dan ook belangrijk om als team samen aan een gezamenlijk doel te werken. Met een gezonde dosis humor weet hij hoe hij voor een goede en informele sfeer kan zorgen. Thijs houdt van vaste afspraken en komt deze zelf altijd na.

Thijs is in overleg beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.600,- bruto per maand, op fulltime basis.

location_onBergen op Zoom createHBO person26 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Mark (WO Starter Supply Chain)

Mark is een ambitieuze WO starter met een jaar ervaring als Supply Chain Planner bij een retail organisatie. Hier was hij voornamelijk verantwoordelijk voor de aanvoer en doorvoer van het depot, de inkoop en de planning. Hij heeft ervoor gekozen om na zijn hbo-studie Logistiek & Technische Vervoerskunde zijn mastertitel te halen in Supply Chain Management. Mark heeft dankzij zijn hbo achtergrond en masterstudie al veel aspecten van de Supply Chain en logistiek leren kennen: via stages bij grote technisch productiebedrijven, een leverancier van woninginrichting en een internationaal farmaceutisch bedrijf. Hier heeft hij ervaring opgedaan met pakketstromen, yard & dock management, interne logistiek en control towers. Mark zijn afstudeeronderzoek heeft zich met succes gericht op het implementeren van een grotere Supply Chain Agility: het reactievermogen van de Supply Chain kan verhoogd worden door met partners in de keten transparant te werken en afspraken flexibel te houden. Zo kan sneller gehandeld worden op marktveranderingen. Omdat Mark geen uitdaging meer heeft in zijn functie door een interne reorganisatie is hij op zoek naar een nieuwe functie binnen projectmanagement of procesoptimalisatie.
 
Mark is een spontane en sociale jongen die het hoofd koel weet te houden in stressvolle situaties, dit heeft hij ook bewezen tijdens zijn functie als Supply Chain Planner. Daarnaast zet Mark zich voor de volle honderd procent in voor een organisatie en neemt buiten zijn verantwoordelijkheden altijd extra taken op zich. Mark heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel ontwikkeld doordat hij direct de gevolgen inziet van zijn beslissingen wat er voor zorgt dat hij doordacht te werk gaat.
 
Mark is per direct beschikbaar en hij heeft een bruto salarisindicatie van  €3.000,- op basis van 40 uur.   

 

location_onBreda createWO person25 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Jaap (Supply Chain Planner)

Jaap is een ambitieuze jonge man met ruim 3 jaar ervaring binnen de Supply Chain en Logistiek. Bij zijn huidige werkgever heeft hij veel verantwoordelijkheid. Hij is verantwoordelijk voor het personeel van de afdeling Supply Chain, voert sollicitatie gesprekken en stuurt het team aan. Daarnaast maakt Jaap de productieplanning en zorgt dat de juiste grondstoffen aanwezig zijn en worden ingekocht. Hij beheert dan ook de voorraad van zowel grondstoffen als van het gereed product. Hier maakt hij gebruik van forecasts en zijn analytisch vermogen. Jaap regelt de transporten bij externe transporteurs. Naast het aansturen en operationele heeft Jaap het systeem Exact ingericht zoals het nu gebruikt wordt. Hij heeft diverse modules aangesloten om de voorraden te beheren, inkopen te verwerken, recepturen te beheren en facturen uit te zetten. Jaap is momenteel op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin hij zichzelf verder kan ontwikkelen op leidinggevend gebied.

Jaap is een slimme gedreven jonge man. Hij gaat analytisch en doortastend te werk. Hierbij houdt hij het belang van de onderneming altijd in zijn achterhoofd en vind hij logisch redeneren erg belangrijk. Jaap kan snel inzicht krijgen in processen en deze eigen maken. Hij heeft een grote wilskracht waarmee hij altijd op zoek is naar verbeteringen in processen.

Jaap heeft een opzegtermijn van 2 maanden en heeft een salarisindicatie van € 4.000 bruto per maand.

location_onTilburg createWO person27 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Meer kandidaten weergeven