Van Rotterdam en van Intern. Eefje heeft de overstap gemaakt van Recruitment Consultant Supply Chain naar Corporate Recruitment. Samen met Valerie is ze nu verantwoordelijk voor de gehele personeelswerving van Extra Talent, voor alle afdelingen en vestigingen. Wat Eefje het leukste vindt aan deze functie is voornamelijk de afwisseling tussen de werkzaamheden, het snelle schakelen met verschillende afdelingen en het voeren van de sollicitatiegesprekken. Ieder persoon is anders, wat betekent dat ook elk gesprek anders is. Dat is nou zo leuk! Wil jij de nieuwe collega van Eefje worden? Bel, mail of stuur een WhatsApp bericht.


Vacatures

Recruiter

Binnen deze dynamische functie ben jij verantwoordelijk voor jouw eigen succes. Je bent leergierig en wilt je op verschillende vlakken ontwikkelen. Heb jij een commerciële drive, mensenkennis en ben je op zoek naar een informele en platte organisatie? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.400 tot €2.700

Operationeel Manager - Regio Noord-Brabant

Binnen deze veelzijdige functie ben je onder andere verantwoordelijk voor de resultaten van onze vestigingen in Noord-Brabant (Breda en Eindhoven) en Tiel. Samen met je team bouwen jullie aan een succesvolle toekomst. Jij zorgt er voor dat ieder kantoor succesvol is én blijft!

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€4.000 tot €4.500

Junior Recruiter

Heb jij een afgeronde hbo opleiding en ben je op zoek naar een functie waarin je het commerciële met het sociale kan combineren? Voel je je daarnaast thuis binnen een informele organisatie waar naast heel hard gelachen, ook heel hard gewerkt wordt? Lees dan verder!
access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.400 tot €2.600

Junior Recruiter

Afwisseling, zelfstandig aan de slag en verantwoordelijk voor je eigen succes. Dat is wat jij wil! Een commerciële baan met een groot menselijk aspect in een gezellig, Brabantse omgeving. Als Recruiter bij Extra Talent Eindhoven vind je dit allemaal.

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€2.400 tot €2.600
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Daisy (Inkoper)

Daisy heeft ruim een jaar ervaring binnen de Supply Chain. Momenteel is ze werkzaam als Category Coördinator bij een handelsorganisatie. Hier is zij verantwoordelijk voor het opstellen van nieuwe collecties en de complete inkoop ervan. Zo maakt ze prijsafspraken met leveranciers en onderhoud ze contact. Daisy is de schakel tussen de afdelingen marketing, content en category management. Daarnaast is ze verantwoordelijk voor de commerciële invulling van de website, stuurt ze promoties aan en stelt ze budgetten op. Daisy vind het belangrijk om zich te blijven ontwikkelen en is daarom op zoek naar een nieuwe uitdaging. Het liefst binnen een functie als Inkoper of binnen een coördinerende rol. 

Daisy is een toegankelijke, ondernemende jongedame die goed weet wat ze wilt. Ondanks ze medeverantwoordelijk is voor het opzetten van een succesvol bedrijf, vind ze het belangrijk om zichzelf te blijven ontwikkelen en ervaring op te doen binnen verschillende organisaties. Doordat ze doelgericht te werk gaat, weet ze goed rust te bewaren in stressvolle situaties. Behulpzaam en proactief zijn twee kernwoorden die Daisy goed omschrijven.

Daisy is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van  € 2.800,- bruto per maand op basis van 40 uur.
location_onTilburg createHBO person24 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Simone (Supply Chain Planner)

Simone is vier jaar geleden, na haar hbo-opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening per toeval bij haar huidige werkgever terechtgekomen. Ze werd aangenomen voor een tijdelijke functie als Service Coördinator. De kansen deden zich voor om bij de organisatie te blijven en haar werkgever zag potentie in haar. Zo groeide ze door binnen de organisatie tot een Planner. Deze functie vervult ze met veel plezier en stelt ze planningen op voor de adviseurs, monteurs en stelt ze routeplanning op. Hierbij staat service en klanttevredenheid voor Simone voorop, met deze instelling heeft ze verbeteringen aangedragen voor de vestiging in Amsterdam dat vervolgens landelijk werd geïmplementeerd. Omdat Simone de processen doorziet, klantvriendelijk is en planmatig is ingesteld, is zij op zoek naar een nieuwe uitdaging voor 32 uur per week als (Assistent) Transportplanner

We hebben Simone leren kennen als een vriendelijke dame die ten alle tijde kalm blijft. Ze straalt rust uit en kan daarom haar hoofd koel houden. Daarnaast is zij toegankelijk voor haar collega's en staat zij altijd klaar om hulp te bieden. Dit leidt tot goede gesprekken en het achterhalen van essentiële informatie. Op deze manier bereikt ze meer, omdat ze een echte teamspeler is en heeft ze inzicht in de processen waar ze verbeteringen voor aandraagt.

Simone is 32 uur beschikbaar, ze  heeft een opzegtermijn van één maand en haar salarisindicatie is €2.700,- bruto per maand op basis van fulltime dienstverband.

location_onBreda createHBO person27 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Ufuk (Inkoper)

Ufuk is ongeveer 7 jaar werkzaam als Inkoper binnen verschillende productieorganisaties. Bij zijn laatste werkgever was hij onder andere verantwoordelijk voor de inkoop van elektronische componenten, maakte hij prijsafspraken met leveranciers en regelde hij de transport van de uitgaande goederen. Bij zijn huidge werkgever heeft hij samen met de Supply Chain Manager de inkoopafdeling ingericht. Denk hierbij aan het vinden en contacteren van leveranciers en het maken van prijsafspraken. Daarnaast heeft hij bij beide werkgevers ervaring opgedaan als magazijnemedewerker en voorraadbeheerder. Samen met Extra Talent is Ufuk op zoek naar een functie als inkoper en/of voorraadbeheerder.

Ufuk is op ons overgekomen als een zeer vriendelijke en rustige man. Zelfs in alle hektiek die zijn functie met zich meebrengt, weet hij altijd kalm te blijven. Ufuk is een echte teamplayer en ziet het grote plaatje bij een soepele samenwerking, namelijk het behalen van de gezamelijke doelstellingen. Hij is erg behulpzaam en leergierig. Dit blijkt uit het feit dat hij niet alleen zijn verantwoordelijkheden als inkoper uitvoert, maar ook op eigen initiatief mee wilde werken in het magazijn om te zien hoe het productieproces verloopt.

Ufuk is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand op basis van 40 uur.

location_onBergen op Zoom createMBO person30 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Jaap (Supply Chain Planner)

Jaap is een ambitieuze jonge man met ruim 3 jaar ervaring binnen de Supply Chain en Logistiek. Bij zijn huidige werkgever heeft hij veel verantwoordelijkheid. Hij is verantwoordelijk voor het personeel van de afdeling Supply Chain, voert sollicitatie gesprekken en stuurt het team aan. Daarnaast maakt Jaap de productieplanning en zorgt dat de juiste grondstoffen aanwezig zijn en worden ingekocht. Hij beheert dan ook de voorraad van zowel grondstoffen als van het gereed product. Hier maakt hij gebruik van forecasts en zijn analytisch vermogen. Jaap regelt de transporten bij externe transporteurs. Naast het aansturen en operationele heeft Jaap het systeem Exact ingericht zoals het nu gebruikt wordt. Hij heeft diverse modules aangesloten om de voorraden te beheren, inkopen te verwerken, recepturen te beheren en facturen uit te zetten. Jaap is momenteel op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin hij zichzelf verder kan ontwikkelen op leidinggevend gebied.

Jaap is een slimme gedreven jonge man. Hij gaat analytisch en doortastend te werk. Hierbij houdt hij het belang van de onderneming altijd in zijn achterhoofd en vind hij logisch redeneren erg belangrijk. Jaap kan snel inzicht krijgen in processen en deze eigen maken. Hij heeft een grote wilskracht waarmee hij altijd op zoek is naar verbeteringen in processen.

Jaap heeft een opzegtermijn van 2 maanden en heeft een salarisindicatie van € 4.000 bruto per maand.

location_onTilburg createWO person27 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Meer kandidaten weergeven