Van Rotterdam en van Intern. Eefje heeft de overstap gemaakt van Recruitment Consultant Supply Chain naar Corporate Recruitment. Samen met Valerie is ze nu verantwoordelijk voor de gehele personeelswerving van Extra Talent, voor alle afdelingen en vestigingen. Wat Eefje het leukste vindt aan deze functie is voornamelijk de afwisseling tussen de werkzaamheden, het snelle schakelen met verschillende afdelingen en het voeren van de sollicitatiegesprekken. Ieder persoon is anders, wat betekent dat ook elk gesprek anders is. Dat is nou zo leuk! Wil jij de nieuwe collega van Eefje worden? Bel, mail of stuur een WhatsApp bericht.


Vacatures

Recruiter

Ga jij graag aan de slag binnen een bedrijf dat jouw inzet oprecht waardeert en jou de kans geeft om je persoonlijk te blijven ontwikkelen? Kom dan bij Extra Talent werken!

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.400 tot €2.600

Recruiter

Wil jij Recruiter worden? Dan bezit jij over in iedergeval de volgende kenmerken: ten eerste ben je communicatief zeer sterk, je straalt vertrouwen uit, je bent gedreven, vasthoudend, dienstbaar, commercieel en – laten we dat vooral niet vergeten – jezelf. Uiteraard krijg je hier van ons ook wat voor terug! Een goed startsalaris, aangevuld met interessante bonussen, leuke personeelsfeestjes en voldoende mogelijkheid voor persoonlijke groei. Benieuwd? Lees verder!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.400 tot €2.800

Sales Recruiter

Heb jij ervaring in een commerciële functie en ben jij opzoek naar een baan met veel vrijheid? Als Sales Recruiter ben jij verantwoordelijk voor je eigen succes, waar je natuurlijk extra voor wordt beloond. Nieuwsgierig? Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onTiel euro_symbol€2.400 tot €3.000

Sales Manager - regio Noord-Brabant

Heb jij ervaring in leidinggevende functies en ben je op zoek naar de volgende stap in jouw carrière? Dan zijn wij op zoek naar jou! Binnen de functie als Sales Manager ben je onder andere verantwoordelijk voor de commerciële aansturing van onze medewerkers en de resultaten van drie van onze vestigingen. Geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onEindhoven euro_symbol€4.500 tot €4.500
Meer vacatures weergeven