Roelof ten Berge

workConsultant Logistiek
location_cityTiel

phone06 – 57 42 10 23
linkedin.com/in/roelof-ten-berge
Roelof ten Berge

Vacatures

Transportplanner

Als startende Transportplanner zit jij vol ambitie om jezelf te ontwikkelen tot een echte logistieke professional. Lijkt jou het leuk om te werken binnen een organisatie met een open werksfeer en korte communicatielijnen? Lees dan snel verder!
access_timeFulltime location_onUtrecht euro_symbol€2.200 tot €2.700

(Junior) Transportplanner

Ben jij toe aan een nieuwe werkomgeving, waar je inzet écht gewaardeerd wordt? Wil jij je verder ontwikkelen in een zelfstandige rol als Transportplanner met veel eigen verantwoordelijkheid? Toe aan een dynamische organisatie die je de ruimte geeft om je te ontwikkelen? Lees snel verder!
access_timeFulltime location_onRegio Utrecht euro_symbol€2.200 tot €2.600

Transportplanner

Een groeiend familiebedrijf, in hart en nieren, dat is jouw nieuwe werkgever. Een organisatie die in ontwikkeling is en haar dienstverlening aan het uitbreiden is, jij wil hier een significante bijdrage aan leveren. Toe aan een nieuwe stap als planner, lees dan verder?
access_timeFulltime location_onUtrecht euro_symbol€2.500 tot €3.000

Transportplanner

Als ervaren Transportplanner ken jij inmiddels het reilen en zeilen, nu ben je klaar voor de volgende stap in je carrière. Je weet als de beste transporten te coördineren en zendingen op elkaar af te stemmen. Daarnaast ga jij de organisatie naar een hoger niveau tillen als Transportplanner door de resultaten te analyseren en transportprocessen te verbeteren. Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onRegio Utrecht euro_symbol€2.600 tot €3.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Gerard (Transportplanner)

Gerard heeft ruim 20 jaar ervaring in de logistiek en dan met name de planning. Dit is zijn passie en haalt hier enorm veel energie uit. Gerard heeft met name ervaring in de groupage zendingen in Europa en met name Frankrijk. Hierdoor heeft Gerard een enorm groot netwerk van transporteurs opgebouwd en weet hij precies hoe hij dat in zijn functie toe kan passen. Door zijn ervaring en kennis die Gerard op heeft gedaan bij verschillende bedrijven kent hij de veelzijdige kant van het vak en blijft hij rustig in hectische situaties. Gerard heeft veel ervaring in het plannen van routes, werken met transporteurs, efficiënt inzetten van groupage zendingen en het contact onderhouden met buitenlandse klanten. Ook is hij verantwoordelijk voor het afstemmen van laadtijden, controleren van facturen en het bepalen van de capaciteit van de wagens. Gerard maakt lange dagen en werkt op dit moment te ver van huis, daarom wil hij zijn energie en passie in een leuke baan dichterbij zijn huis steken. Zijn voorkeur ligt dan ook bij een rol als Transportplanner.

Gerard is een rustige en ervaren doorzetter die denkt in oplossingen. Hij is zeer collegiaal en wil graag zijn collega's helpen waar nodig. Hij instrueert daarom ook nieuwe collega's zodat ze zo snel mogelijk zelfstandig kunnen werken. Hij is verder een directe man die goed kan werken in een gedreven team waar men collegiaal is. Wanneer zijn werk af is gaat Gerard anderen helpen zodat iedereen gezamenlijk naar huis kan.

Gerard heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 4.000,- bruto per maand.

location_onDoetinchem createHBO person45 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500

Arie (Logistiek Manager )

Arie heeft meer dan 15 jaar ervaring in de (productie) logistiek. In deze 15 jaar heeft hij verschillende leidinggevende functies gehad, zoals Warehouse Manager en Logistiek Manager. In deze functies heeft hij leiding gegeven aan teams variërend van 15 tot 40 FTE. Naast het bewaken van processen en de productiviteit is hij ook verantwoordelijk geweest voor het optimaliseren van interne processen. Zo heeft hij als Warehouse Manager een scanning systeem in het warehouse geïmplementeerd, wat heeft geleidt tot automatisering en een verhoging van de efficiëntie in processen in het warehouse. Hij heeft door optimalisatie van de personeelsplanning € 500.000 op jaarbasis bespaard. Vanwege een verhuizing van een deel van de werkzaamheden van zijn laatste werkgever is Arie nu op zoek naar een uitdaging als Warehouse Manager, Logistiek Manager of Operations Manager.

 

Arie is een direct persoon en duidelijk in zijn communicatie, dit leidt ertoe dat werknemers directe aansturing krijgen en dat hij duidelijk zijn visie en richtlijnen door kan spelen op de werkvloer. Hij denkt efficiënt waardoor hij processen weet te optimaliseren, zo heeft hij de interne transportroutes verkort waardoor de snelheid aanzienlijk is verhoogd binnen de organisatie. Ook is Arie verantwoordelijk voor het maken van werkinstructies en deze up to date houden, hierdoor is de veiligheid en werkbaarheid verhoogd binnen de organisatie.

 

Arie is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.900,- bruto per maand.

location_onArnhem createMBO person44 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000

Sara (Customer Service Medewerker Export)

Sara is momenteel werkzaam als Import/Backoffice Medewerker bij een grote retailer. Sara is verantwoordelijk voor het gehele proces omtrent de producten vanuit voornamelijk China, om ze tijdig en in perfecte conditie op alle vestigingen te krijgen. Haar werkzaamheden bestaan uit het maken van kostprijsberekeningen, het verwerken van orders en het uitvoeren van kwaliteitscontroles. Sara is regelmatig betrokken bij interne projecten, zo is ze nu intensief werkzaam bij de samenvoeging van de front- en back office. Buiten haar taken en verantwoordelijkheden voert Sara ook verbeteringen aan. Ze wil haar takenpakket uitbreiden en dit is niet mogelijk binnen de huidige organisatie, daarom is ze op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Sara is een doelgerichte dame en gaat erg nauwkeurig te werk, dit blijkt uit haar garantie voor kwaliteit in de logistieke processen.
Ze heeft daarnaast erg sterke computervaardigheden en met haar ICT achtergrond is ze in staat snel data in te voeren en te verwerken. Sara heeft mede door het opstellen van duidelijke documentatie de betrokkenheid en het gebruik van de geïmplementeerde systemen aanzienlijk verbeterd. Ze is actief in meerdere niveaus waarbij ze snel kan schakelen om de processen soepel te laten verlopen.

Sara heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van €3.000,- bruto per maand.

 

location_onAmersfoort createHBO person34 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven