Van Tiel en van Logistiek. De zoektocht naar een nieuwe baan bestaat veel uit wikken en wegen, dus waarom zou je geen gebruik maken van een betrouwbare weegschaal als Roelof? We hebben het hier niet over zijn sterrenbeeld, maar over zijn talent voor keuzes maken. Samen met jou weegt hij de voors en tegens, zodat jij geen spijt krijgt van doorgehakte knopen. Met zijn directe en doelgerichte aanpak sta je binnen de kortste keren op een nieuwe, uitdagende werkvloer.


Vacatures

Word jij de rechterhand van de Operationeel Manager? Jij vindt het leuk om klantenwensen te implementeren in het logistieke proces. Met jouw ambitie krijg je goede doorgroeimogelijkheden in een leidinggevende rol! Lees snel verder voor jouw nieuwe functie.
access_timeFulltime location_onOmgeving Utrecht euro_symbol€3.000 tot €4.500
Ben jij graag de schakel tussen klant en operatie, los je de problemen gemakkelijk op voor jouw klant? Door diverse performancemetingen maak jij de operatie steeds efficiënter. Spreekt dit je aan? Dan is dit precies de uitdaging voor jou!
access_timeFulltime location_onOmgeving Utrecht euro_symbol€2.000 tot €2.700
Vind jij het een uitdaging om te werken bij één van de grootste transporteurs van de Benelux? Werk je daarnaast nauwkeurig, accuraat, en ben je administratief en logistiek sterk onderlegd? Wij zijn op zoek naar een administratieve duizendpoot met affiniteit met de logistiek. Als jij dit bent, reageer dan snel!
access_timeFulltime location_onOmgeving Nijmegen euro_symbol€2.000 tot €2.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Sara is momenteel werkzaam als Import/Backoffice Medewerker bij een grote retailer. Sara is verantwoordelijk voor het gehele proces omtrent de producten vanuit voornamelijk China, om ze tijdig en in perfecte conditie op alle vestigingen te krijgen. Haar werkzaamheden bestaan uit het maken van kostprijsberekeningen, het verwerken van orders en het uitvoeren van kwaliteitscontroles. Sara is regelmatig betrokken bij interne projecten, zo is ze nu intensief werkzaam bij de samenvoeging van de front- en back office. Buiten haar taken en verantwoordelijkheden voert Sara ook verbeteringen aan. Ze wil haar takenpakket uitbreiden en dit is niet mogelijk binnen de huidige organisatie, daarom is ze op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Sara is een doelgerichte dame en gaat erg nauwkeurig te werk, dit blijkt uit haar garantie voor kwaliteit in de logistieke processen.
Ze heeft daarnaast erg sterke computervaardigheden en met haar ICT achtergrond is ze in staat snel data in te voeren en te verwerken. Sara heeft mede door het opstellen van duidelijke documentatie de betrokkenheid en het gebruik van de geïmplementeerde systemen aanzienlijk verbeterd. Ze is actief in meerdere niveaus waarbij ze snel kan schakelen om de processen soepel te laten verlopen.

Sara heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van €3.000,- bruto per maand.

 

location_onAmersfoort createHBO person34 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Joyce is een jongedame met 1.5 jaar ervaring als leidinggevende als rayonmanager bij een regionaal postorderbedrijf. Ze heeft daar ongeveer 25 chauffeurs, 30 bezorgers en 40 postsorteerders aangestuurd. Ze maakt de personeelsplanning en de routeplanning. De routeplanning wordt gemaakt aan de hand van binnengekomen pakketten en post. Joyce is het aanspreekpunt voor zowel klanten die post opgehaald willen hebben, als medewerkers die problemen hebben en lost deze ook graag op. Door de dag heen komen er ad hoc opdrachten binnen en deze verwerkt ze administratief en operationeel richting de chauffeurs. Daarnaast houdt ze zich bezig met het optimaliseren van het logistieke proces. Op dit moment werkt ze als transportplanner bij een automotive, hier plant ze dagelijks 10 ritten in en tussendoor spoedritten, ze stuurt chauffeurs aan en is verantwoordelijk voor het gehele logistieke proces. Vanwege beperkte doorgroeimogelijkheden zoekt Joyce latent een nieuwe uitdaging.

 

Joyce is zeer enthousiaste, gedreven en ambitieuze jongedame. Ze is een echte doorzetter en wil haar doelen bereiken. Ze kan haar medewerkers goed overtuigend toespreken waardoor medewerkers graag voor haar werk willen verrichten. Joyce is een teamplayer en haar spreuk luidt: “samen kan je meer bereiken dan alleen”. Leidinggeven, plannen en organiseren zit in haar nature. In drukte kan ze goed prioriteiten stellen en aan de hand hiervan te werk gaan.

Joyce heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand.

location_onOmgeving Arnhem createHBO person27 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Bas is een comminucatief vaardige jongeman met een afgeronde hbo diploma op zak, hij heeft inmiddels meer dan 9 jaar ervaring opgedaan binnen de logistiek op verschillende administratieve/custumor service afdelingen. In zijn huidige functie is hij multifunctioneel inzetbaar, hij fungeert als custumor service medewerker met ook administratieve taken zoals het opstellen van vrachtbrieven, schrijven van CMR's en het opstellen van douanedocumenten. Bas wil zich verder ontwikkelen binnen deze functies en is daarom toe aan de volgende stap, hij wil daarom aan de slag als teamleider bedrijfsbureau of hoofd logistieke administratie. 
 

Bas is een representatieve en communicatief vaardige jongeman. Hij heeft ruime ervaring binnen de logistiek en weet goed op de behoeften van de klant in te spelen. Hij komt zijn afspraken na en is een man van zijn woord, hij heeft altijd zijn werk af en als er daardoor langer doorgewerkt moet worden zal hij geen nee zeggen. Bas is tevens een postief ingestelde jongeman, als de sfeer op de bedrijfsvloer negatief is, weet hij zijn collega's voor zich te winnen en het om te slaan naar een positief resultaat. 

Bas is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand.

location_onNederlands, Engels en Spaans zijn goed in woord en geschrift. Duits is voldoende in woord en geschri createHBO person33 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Kas beschikt over tien jaar werkervaring binnen de logistiek, waar hij is begonnen als Cargadoor en heeft zich ontwikkeld tot een Expediteur Zeevracht, dit doet hij inmiddels 8 jaar. In zijn huidige baan als Expediteur Zeevracht is Kas verantwoordelijk voor het coördineren van importzendingen. Zodra deze zendingen zijn aangekomen in de haven, verzorgt hij het natransport met behulp van externe vervoerders of eigen vervoer. Kas onderhoudt dagelijks contact met agenten en betrekt ze intensief bij de afhandeling van de zendingen. Kas is met zijn gezin verhuisd naar de omgeving Utrecht en is daarom op zoek naar een baan als expediteur/forwarder dichter bij huis. 

Kas is een enthousiaste jongeman die zeer gepassioneerd verteld over zijn werk als Expediteur. Hij beschikt over een proactieve houding, zodra zijn eigen werk gedaan is schiet hij zijn collega’s te hulp. Daarnaast werkt hij zeer geordend en is hij punctueel in zijn werk. Deze eigenschap heeft hij ontwikkeld tijdens zijn werk als administratief medewerker waar het verwerken van de facturatie een precisie klus was. Hij is loyaal aan zijn werkgever, dit omdat hij momenteel 8 jaar lang voor dezelfde organisatie werkzaam is. 

Kas is in overleg beschikbaar en heeft een salaris indicatie van € 3.400,- bruto per maand.

location_onOmgeving Utrecht createMBO person34 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven