Van Tiel en van Logistiek. De zoektocht naar een nieuwe baan bestaat veel uit wikken en wegen, dus waarom zou je geen gebruik maken van een betrouwbare weegschaal als Roelof? We hebben het hier niet over zijn sterrenbeeld, maar over zijn talent voor keuzes maken. Samen met jou weegt hij de voors en tegens, zodat jij geen spijt krijgt van doorgehakte knopen. Met zijn directe en doelgerichte aanpak sta je binnen de kortste keren op een nieuwe, uitdagende werkvloer.


Vacatures

Expediteur

Als Expediteur ga je de tweede stap in je carrière maken. Kom jij graag te werken bij een professionele organisatie in een functie waar je verantwoordelijk bent voor alle importzendingen van A tot Z? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onOmgeving Culemborg euro_symbol€2.400 tot €3.000

Assistent Transportplanner

Krijg jij nu als Assistent Transportplanner weinig de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen? Of ben je helemaal klaar om na het afronden van je logistieke studie direct aan de slag te gaan? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onOmgeving Utrecht euro_symbol€2.100 tot €2.600

Transportplanner

Als starter in de logistiek wil jij graag aan de slag binnen een organisatie met korte communicatielijnen en waar jouw ambitie en eigen initiatieven erg gewaardeerd worden. Ben jij daarnaast leergierig en gedreven in je werk? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onOmgeving Arnhem euro_symbol€2.200 tot €3.000

Junior Transportplanner

Voor jou is stilstand achteruitgang en je ziet een uitdaging in verandering. Jouw nieuwe werkgever biedt jou de kans de transportsector te ontdekken en je te ontwikkelen in een rol waarin jij het beste tot je recht komt. Ga jij deze uitdaging aan? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onOmgeving Amersfoort euro_symbol€2.200 tot €2.600
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Sara (Customer Service Medewerker Export)

Sara is momenteel werkzaam als Import/Backoffice Medewerker bij een grote retailer. Sara is verantwoordelijk voor het gehele proces omtrent de producten vanuit voornamelijk China, om ze tijdig en in perfecte conditie op alle vestigingen te krijgen. Haar werkzaamheden bestaan uit het maken van kostprijsberekeningen, het verwerken van orders en het uitvoeren van kwaliteitscontroles. Sara is regelmatig betrokken bij interne projecten, zo is ze nu intensief werkzaam bij de samenvoeging van de front- en back office. Buiten haar taken en verantwoordelijkheden voert Sara ook verbeteringen aan. Ze wil haar takenpakket uitbreiden en dit is niet mogelijk binnen de huidige organisatie, daarom is ze op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Sara is een doelgerichte dame en gaat erg nauwkeurig te werk, dit blijkt uit haar garantie voor kwaliteit in de logistieke processen.
Ze heeft daarnaast erg sterke computervaardigheden en met haar ICT achtergrond is ze in staat snel data in te voeren en te verwerken. Sara heeft mede door het opstellen van duidelijke documentatie de betrokkenheid en het gebruik van de geïmplementeerde systemen aanzienlijk verbeterd. Ze is actief in meerdere niveaus waarbij ze snel kan schakelen om de processen soepel te laten verlopen.

Sara heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van €3.000,- bruto per maand.

 

location_onAmersfoort createHBO person34 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Ruud (Warehouse Teamleider)

Ruud is een vriendelijke jongen met reeds vier jaar logistieke ervaring. Hij is Coördinator bij zijn huidige werkgever, wat inhoudt dat hij een team aanstuurt variërend van één tot veertien medewerkers. Dit zijn uitzendkrachten en betreft dus nooit een stabiel team. Ruud zorgt dat zij hun werkzaamheden goed kunnen uitvoeren en hij controleert ze op kwaliteit. De afdeling waarop hij werkzaam is is de afdeling Value Added Logistics, waar de producten winkel klaar gemaakt worden door ze correct te verpakken. Daarna worden ze naar het warehouse gebracht. Ruud is verantwoordelijk voor het aansturen van de uitzendkrachten op dit proces en draait daarnaast verbeteringsprojecten op het gebied van onder andere voorraadbeheer en warehouse indeling. Momenteel staat hij stil in zijn ontwikkeling bij zijn huidige werkgever, wat hem heeft doen besluiten verder te kijken naar een functie als Logistiek Teamleider of Shiftleider Logistiek.

Ruud is een communicatief goede en nette jongen. Hij is heel gedreven en heeft er dan ook geen problemen mee rare werktijden of shifts te draaien. Sterker nog, dit doet hij graag! Ruud is op zoek naar een functie waarin hij bij kan dragen aan processen en ontwikkeling van medewerkers binnen de logistiek en/of productie. Hij geeft aan hier zelf juist veel van te leren. Ruud denkt in oplossingen; problemen bestaan dan ook niet in zijn woordenboek. Hij trekt daarnaast zaken naar zich toe, en wordt omschreven door anderen als een betrokken en proactieve collega.

Ruud is fulltime beschikbaar, heeft één maand opzegtermijn en een salarisindicatie van € 2.850,- bruto per maand.

location_onArnhem createMBO person27 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Bas (Logistiek Administratief Medewerker)

Bas is een comminucatief vaardige jongeman met een afgeronde hbo diploma op zak, hij heeft inmiddels meer dan 9 jaar ervaring opgedaan binnen de logistiek op verschillende administratieve/custumor service afdelingen. In zijn huidige functie is hij multifunctioneel inzetbaar, hij fungeert als custumor service medewerker met ook administratieve taken zoals het opstellen van vrachtbrieven, schrijven van CMR's en het opstellen van douanedocumenten. Bas wil zich verder ontwikkelen binnen deze functies en is daarom toe aan de volgende stap, hij wil daarom aan de slag als teamleider bedrijfsbureau of hoofd logistieke administratie. 
 

Bas is een representatieve en communicatief vaardige jongeman. Hij heeft ruime ervaring binnen de logistiek en weet goed op de behoeften van de klant in te spelen. Hij komt zijn afspraken na en is een man van zijn woord, hij heeft altijd zijn werk af en als er daardoor langer doorgewerkt moet worden zal hij geen nee zeggen. Bas is tevens een postief ingestelde jongeman, als de sfeer op de bedrijfsvloer negatief is, weet hij zijn collega's voor zich te winnen en het om te slaan naar een positief resultaat. 

Bas is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand.

location_onNederlands, Engels en Spaans zijn goed in woord en geschrift. Duits is voldoende in woord en geschri createHBO person33 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Kas (Expediteur)

Kas beschikt over tien jaar werkervaring binnen de logistiek, waar hij is begonnen als Cargadoor en heeft zich ontwikkeld tot een Expediteur Zeevracht, dit doet hij inmiddels 8 jaar. In zijn huidige baan als Expediteur Zeevracht is Kas verantwoordelijk voor het coördineren van importzendingen. Zodra deze zendingen zijn aangekomen in de haven, verzorgt hij het natransport met behulp van externe vervoerders of eigen vervoer. Kas onderhoudt dagelijks contact met agenten en betrekt ze intensief bij de afhandeling van de zendingen. Kas is met zijn gezin verhuisd naar de omgeving Utrecht en is daarom op zoek naar een baan als expediteur/forwarder dichter bij huis. 

Kas is een enthousiaste jongeman die zeer gepassioneerd verteld over zijn werk als Expediteur. Hij beschikt over een proactieve houding, zodra zijn eigen werk gedaan is schiet hij zijn collega’s te hulp. Daarnaast werkt hij zeer geordend en is hij punctueel in zijn werk. Deze eigenschap heeft hij ontwikkeld tijdens zijn werk als administratief medewerker waar het verwerken van de facturatie een precisie klus was. Hij is loyaal aan zijn werkgever, dit omdat hij momenteel 8 jaar lang voor dezelfde organisatie werkzaam is. 

Kas is in overleg beschikbaar en heeft een salaris indicatie van € 3.400,- bruto per maand.

location_onOmgeving Utrecht createMBO person34 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven