Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Van Tiel en van Logistiek. De zoektocht naar een nieuwe baan bestaat veel uit wikken en wegen, dus waarom zou je geen gebruik maken van een betrouwbare weegschaal als Roelof? We hebben het hier niet over zijn sterrenbeeld, maar over zijn talent voor keuzes maken. Samen met jou weegt hij de voors en tegens, zodat jij geen spijt krijgt van doorgehakte knopen. Met zijn directe en doelgerichte aanpak sta je binnen de kortste keren op een nieuwe, uitdagende werkvloer.


Vacatures

Jij komt net van school af, diploma in de pocket en nu ben je op zoek naar jouw eerste uitdaging binnen de logistiek. Wil jij de fijne kneepjes van het plannen leren van ervaren collega's? Zoek je een organisatie die investeert in jou als persoon en waar je geen nummer bent? Dan is de functie van Junior Transportplanner jouw nieuwe uitdaging!
access_timeFulltime location_onOmgeving Nijmegen euro_symbol€2.100 tot €2.700
Wil je je ervaring gebruiken in de transportplanning? Binnen deze nieuwe uitdaging bij een groot internationaal bedrijf ga je jezelf verder ontwikkelen tot een ster in je vakgebied. Ga je de uitdaging aan? Lees snel verder!
access_timeFulltime location_onOmgeving Utrecht euro_symbol€2.200 tot €3.000
Wil je werken in een groeiende organisatie waarbij je jezelf kunt gaan ontwikkelen? Geef je graag leiding aan een groot team? Weet jij je team goed te motiveren om tot de beste resultaten te komen? Lees dan snel verder!
access_timeFulltime location_onOmgeving Utrecht euro_symbol€2.500 tot €3.000
Voel jij je thuis in een internationale omgeving en neem je graag de touwtjes in eigen handen? Jij rent niet weg voor veel verantwoordelijkheid en dat komt goed uit. In deze functie worden jouw leidinggevende capaciteiten namelijk op de proef gesteld. Meer weten? Lees dan snel verder!
access_timeFulltime location_onOmgeving Utrecht euro_symbol€1.800 tot €2.250
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Lianne heeft haar opleiding hbo Logistics Management in 2019 met een positief resultaat afgerond. Tijdens haar studie is ze fulltime werkzaam geweest als transport coördinator en planner bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van post- en reclame stukken. Hier was ze onder andere verantwoordelijk voor het aannemen, aansturen en inplannen van circa 80 bezorgers. Ook stelde ze routelijsten op en stond ze nauw in contact met de chauffeurs en klanten. Ad hoc problemen op lossen, administratieve taken zoals rittenlijsten controleren, wagenpark onderhoud en het inzetten van chauffeurs op verschillende routes behoorde tot haar dagelijkse taken. Nu Lianne haar studie heeft afgerond en haar vorige werkgever is overgenomen is ze overtallig verklaard en is ze op zoek naar een functie waar ze zich meer kan ontwikkelen. Samen met Extra Talent is ze op zoek naar een functie als logistiek coördinator of transportplanner.

Lianne is een vlotte en communicatief vaardige jongedame, dit blijkt uit het feit dat ze meerdere functies heeft gehad waarin communiceren met verschillende partijen centraal stond, zo was ze verantwoordelijk voor het ad hoc inzetten van andere chauffeurs bij ziekte.  Het verbinden van processen en het optimaliseren hiervan geeft haar veel energie. Zo hield ze zich bij haar vorige werkgever veel bezig met het optimaliseren van logistieke processen zoals? Ze werkt erg accuraat met verschillende software pakketten, hier controleert ze dubbel de in- en uitgaande orders en aanvragen.

Lianne is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.750,- bruto per maand o.b.v. een 40 urige werkweek.

location_onOmgeving Arnhem createHBO person28 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Sara is momenteel werkzaam als Import/Backoffice Medewerker bij een grote retailer. Sara is verantwoordelijk voor het gehele proces omtrent de producten vanuit voornamelijk China, om ze tijdig en in perfecte conditie op alle vestigingen te krijgen. Haar werkzaamheden bestaan uit het maken van kostprijsberekeningen, het verwerken van orders en het uitvoeren van kwaliteitscontroles. Sara is regelmatig betrokken bij interne projecten, zo is ze nu intensief werkzaam bij de samenvoeging van de front- en back office. Buiten haar taken en verantwoordelijkheden voert Sara ook verbeteringen aan. Ze wil haar takenpakket uitbreiden en dit is niet mogelijk binnen de huidige organisatie, daarom is ze op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Sara is een doelgerichte dame en gaat erg nauwkeurig te werk, dit blijkt uit haar garantie voor kwaliteit in de logistieke processen.
Ze heeft daarnaast erg sterke computervaardigheden en met haar ICT achtergrond is ze in staat snel data in te voeren en te verwerken. Sara heeft mede door het opstellen van duidelijke documentatie de betrokkenheid en het gebruik van de geïmplementeerde systemen aanzienlijk verbeterd. Ze is actief in meerdere niveaus waarbij ze snel kan schakelen om de processen soepel te laten verlopen.

Sara heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van €3.000,- bruto per maand.

 

location_onAmersfoort createHBO person34 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Bas is een comminucatief vaardige jongeman met een afgeronde hbo diploma op zak, hij heeft inmiddels meer dan 9 jaar ervaring opgedaan binnen de logistiek op verschillende administratieve/custumor service afdelingen. In zijn huidige functie is hij multifunctioneel inzetbaar, hij fungeert als custumor service medewerker met ook administratieve taken zoals het opstellen van vrachtbrieven, schrijven van CMR's en het opstellen van douanedocumenten. Bas wil zich verder ontwikkelen binnen deze functies en is daarom toe aan de volgende stap, hij wil daarom aan de slag als teamleider bedrijfsbureau of hoofd logistieke administratie. 
 

Bas is een representatieve en communicatief vaardige jongeman. Hij heeft ruime ervaring binnen de logistiek en weet goed op de behoeften van de klant in te spelen. Hij komt zijn afspraken na en is een man van zijn woord, hij heeft altijd zijn werk af en als er daardoor langer doorgewerkt moet worden zal hij geen nee zeggen. Bas is tevens een postief ingestelde jongeman, als de sfeer op de bedrijfsvloer negatief is, weet hij zijn collega's voor zich te winnen en het om te slaan naar een positief resultaat. 

Bas is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand.

location_onNederlands, Engels en Spaans zijn goed in woord en geschrift. Duits is voldoende in woord en geschri createHBO person33 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Kas beschikt over tien jaar werkervaring binnen de logistiek, waar hij is begonnen als Cargadoor en heeft zich ontwikkeld tot een Expediteur Zeevracht, dit doet hij inmiddels 8 jaar. In zijn huidige baan als Expediteur Zeevracht is Kas verantwoordelijk voor het coördineren van importzendingen. Zodra deze zendingen zijn aangekomen in de haven, verzorgt hij het natransport met behulp van externe vervoerders of eigen vervoer. Kas onderhoudt dagelijks contact met agenten en betrekt ze intensief bij de afhandeling van de zendingen. Kas is met zijn gezin verhuisd naar de omgeving Utrecht en is daarom op zoek naar een baan als expediteur/forwarder dichter bij huis. 

Kas is een enthousiaste jongeman die zeer gepassioneerd verteld over zijn werk als Expediteur. Hij beschikt over een proactieve houding, zodra zijn eigen werk gedaan is schiet hij zijn collega’s te hulp. Daarnaast werkt hij zeer geordend en is hij punctueel in zijn werk. Deze eigenschap heeft hij ontwikkeld tijdens zijn werk als administratief medewerker waar het verwerken van de facturatie een precisie klus was. Hij is loyaal aan zijn werkgever, dit omdat hij momenteel 8 jaar lang voor dezelfde organisatie werkzaam is. 

Kas is in overleg beschikbaar en heeft een salaris indicatie van € 3.400,- bruto per maand.

location_onOmgeving Utrecht createMBO person34 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven