Roelof ten Berge

workConsultant Logistiek
location_cityTiel

phone06 – 57 42 10 23
linkedin.com/in/roelof-ten-berge
Roelof ten Berge

Van Tiel en van Logistiek. De zoektocht naar een nieuwe baan bestaat veel uit wikken en wegen, dus waarom zou je geen gebruik maken van een betrouwbare weegschaal als Roelof? We hebben het hier niet over zijn sterrenbeeld, maar over zijn talent voor keuzes maken. Samen met jou weegt hij de voors en tegens, zodat jij geen spijt krijgt van doorgehakte knopen. Met zijn directe en doelgerichte aanpak sta je binnen de kortste keren op een nieuwe, uitdagende werkvloer.

Vacatures

Assistent Expediteur

Ben jij helemaal klaar om jezelf te ontwikkelen tot een logistiek professional? Ga dan aan de slag in deze organisatie, waar je de kans krijgt om veel te leren van jouw ervaren collega's. Als dit je wel aanspreekt en jij niet kunt wachten om in de praktijk te gaan knallen, lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onNijmegen euro_symbol€2.000 tot €2.500

Mbo Trainee Allround Expediteur 

Heb jij passie voor de logistiek en wil jij jezelf ontplooien tot specialist? Dan is deze vacature perfect voor jou! Als Mbo Trainee Allround Expediteur krijg je alle verschillende facetten mee en word je opgeleid tot een allround expediteur. Al nieuwsgierig geworden? Lees dan snel onderstaande vacature!

access_timeFulltime location_onOmgeving Utrecht euro_symbol€2.000 tot €2.500

Hbo-starter binnen een logistieke organisatie

Met jouw logistiek afgeronde hbo-opleiding word jij bij je nieuwe werkgever de persoon die de volledige vrijheid krijgt om de processen en werkwijze onder de loep te nemen. Je gaat ervoor zorgen dat de klanten tevreden zijn. In eerste instantie ben je het eerste aanspreekpunt in de organisatie. Vanuit die basis weet jij waar de knelpunten liggen, met het doel dat je in de toekomst onderdeel wordt van procesverbeteringen binnen de organisatie. Enthousiast? Lees dan snel verder, want wellicht is dit jouw nieuwe job! 

access_timeFulltime location_onOmgeving Ede/Veenendaal euro_symbol€2.300 tot €2.700

Hbo-starter

Heb jij recent je hbo-diploma met de richting Logistiek, Aviation of Transport succesvol behaald? Geef jouw carrière dan een vliegende start, en ga aan de slag bij een toonaangevend bedrijf in de opslag en transport in de bio-industrie. Is plannen en organiseren jouw tweede natuur? Lees dan snel verder.

access_timeFulltime location_onUtrecht euro_symbol€2.200 tot €2.600
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Desi (Customer Service Medewerker)

Met meer dan 19 jaar ervaring in de Customer Service en administratie is Desi een belangrijke schakel binnen iedere organisatie. Ze werkt op dit moment als Customer Service Medewerker bij een online platform dat gespecialiseerd is in keuken accessoires. Ze is ervaren in het onderhouden van klantcontact en is de schakel tussen verschillende afdelingen. Ze mist de logistieke sector vanwege het veelzijdige contact en de directe communicatie en wil daarom graag terug aan de slag in de logistiek als Customer Service Medewerker.

Desi is een optimistische en communicatief vaardige vrouw en in staat om mensen met elkaar te verbinden. Met haar enthousiasme en beleefdheid kan ze snel in meerdere talen vakkundig aanbevelingen doen. Desi maakt makkelijk contact met haar collega's en is iemand die goed in een team werkt waardoor ze haar team kan helpen. Tenslotte is ze een representatieve dame die zich inzet voor een hoogwaardige dienstverlening.

Desi heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand.

location_onZutphen createMBO person47 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Gerard (Transportplanner)

Gerard heeft ruim 20 jaar ervaring in de logistiek en dan met name de planning. Dit is zijn passie en haalt hier enorm veel energie uit. Gerard heeft met name ervaring in de groupage zendingen in Europa en met name Frankrijk. Hierdoor heeft Gerard een enorm groot netwerk van transporteurs opgebouwd en weet hij precies hoe hij dat in zijn functie toe kan passen. Door zijn ervaring en kennis die Gerard op heeft gedaan bij verschillende bedrijven kent hij de veelzijdige kant van het vak en blijft hij rustig in hectische situaties. Gerard heeft veel ervaring in het plannen van routes, werken met transporteurs, efficiënt inzetten van groupage zendingen en het contact onderhouden met buitenlandse klanten. Ook is hij verantwoordelijk voor het afstemmen van laadtijden, controleren van facturen en het bepalen van de capaciteit van de wagens. Gerard maakt lange dagen en werkt op dit moment te ver van huis, daarom wil hij zijn energie en passie in een leuke baan dichterbij zijn huis steken. Zijn voorkeur ligt dan ook bij een rol als Transportplanner.

Gerard is een rustige en ervaren doorzetter die denkt in oplossingen. Hij is zeer collegiaal en wil graag zijn collega's helpen waar nodig. Hij instrueert daarom ook nieuwe collega's zodat ze zo snel mogelijk zelfstandig kunnen werken. Hij is verder een directe man die goed kan werken in een gedreven team waar men collegiaal is. Wanneer zijn werk af is gaat Gerard anderen helpen zodat iedereen gezamenlijk naar huis kan.

Gerard heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 4.000,- bruto per maand.

location_onDoetinchem createHBO person45 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500

Tessa (Transportplanner)

Tessa heeft tot medio 2017 10 jaar ervaring als chauffeur opgedaan binnen de logistiek. In de afgelopen 2 jaar heeft Tessa ervaring opgedaan als Transportplanner binnen groepage- en bulktransport. Hier was ze verantwoordelijk voor het invoeren van binnenkomende orders, het verdelen van deze orders over ritten en bepaling van de inzet van transportmiddelen (20 vrachtwagens en 6 busjes). Naast haar plantaken had Tessa ook diverse administratieve taken, zoals het opstellen van transportdocumentatie en cmr’s, urenadministratie van chauffeurs en ritlijsten. Vanwege het faillissement bij haar vorige werkgever is ze nu op zoek naar een nieuwe uitdaging als Transportplanner.

Tessa is een gedreven en directe vrouw die accuraat te werk gaat, dit blijkt uit haar inzicht op routes, afstanden, tijden en volumes die ze efficiënt weet te plannen. Ze is oprecht en eerlijk richting haar collega’s en haar klanten. Dank zij haar ervaring als chauffeur weet ze ad hoc te reageren op calamiteiten en speelt ze daar goed op in. In drukte kan ze goed prioriteiten stellen en aan de hand hiervan snel te werk gaan. Plannen en contact met chauffeurs zijn haar sterke punten en dit wil ze graag inzetten in haar volgende uitdaging.

Tessa is per 1 augustus fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €2.700,- bruto per maand.

location_onArnhem createMBO person38 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Sara (Customer Service Medewerker Export)

Sara is momenteel werkzaam als Import/Backoffice Medewerker bij een grote retailer. Sara is verantwoordelijk voor het gehele proces omtrent de producten vanuit voornamelijk China, om ze tijdig en in perfecte conditie op alle vestigingen te krijgen. Haar werkzaamheden bestaan uit het maken van kostprijsberekeningen, het verwerken van orders en het uitvoeren van kwaliteitscontroles. Sara is regelmatig betrokken bij interne projecten, zo is ze nu intensief werkzaam bij de samenvoeging van de front- en back office. Buiten haar taken en verantwoordelijkheden voert Sara ook verbeteringen aan. Ze wil haar takenpakket uitbreiden en dit is niet mogelijk binnen de huidige organisatie, daarom is ze op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Sara is een doelgerichte dame en gaat erg nauwkeurig te werk, dit blijkt uit haar garantie voor kwaliteit in de logistieke processen.
Ze heeft daarnaast erg sterke computervaardigheden en met haar ICT achtergrond is ze in staat snel data in te voeren en te verwerken. Sara heeft mede door het opstellen van duidelijke documentatie de betrokkenheid en het gebruik van de geïmplementeerde systemen aanzienlijk verbeterd. Ze is actief in meerdere niveaus waarbij ze snel kan schakelen om de processen soepel te laten verlopen.

Sara heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van €3.000,- bruto per maand.

 

location_onAmersfoort createHBO person34 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven