Van Tiel en van Logistiek. De zoektocht naar een nieuwe baan bestaat veel uit wikken en wegen, dus waarom zou je geen gebruik maken van een betrouwbare weegschaal als Roelof? We hebben het hier niet over zijn sterrenbeeld, maar over zijn talent voor keuzes maken. Samen met jou weegt hij de voors en tegens, zodat jij geen spijt krijgt van doorgehakte knopen. Met zijn directe en doelgerichte aanpak sta je binnen de kortste keren op een nieuwe, uitdagende werkvloer.


Vacatures

Jij hebt oog voor details, je neemt verantwoordelijkheid en je gaat door waar een ander zou stoppen. Je bent klaar voor een nieuwe uitdaging. Een uitdaging waarin jij klantgericht te werk gaat en dagelijks op zoek bent naar oplossingen voor de logistieke vraagstukken van jouw opdrachtgevers. Lees snel verder!
access_timeFulltime location_onOmgeving Barneveld euro_symbol€2.100 tot €2.700
Ben jij een Expediteur met kennis van de branche? Ben je commercieel ingesteld en weet jij het transportnetwerk op de juiste manier in te zetten? Dan is deze vacature een perfecte aansluiting voor jou!
access_timeFulltime location_onOmgeving Apeldoorn euro_symbol€2.500 tot €3.800
Als duizendpoot zoek jij een baan waarin je de tussenpersoon bent van meerdere partijen. Je schakelt dus snel en secuur! Ben jij klantgericht en vind je het leuk om in een familiaire omgeving te werken? Lees dan snel onderstaande functieomschrijving.
access_timeFulltime location_onOmgeving Utrecht euro_symbol€2.200 tot €3.000
Als Teamleider Customer Service ben jij de essentiële schakel binnen het bedrijf. Je houdt van leiding geven, een team aansturen is voor jou dan ook geen enkel probleem. Zoek niet verder, want een logistieke dienstverlener in de regio van Tiel-Geldermalsen is op zoek naar jou!
access_timeFulltime location_onOmgeving Tiel euro_symbol€2.800 tot €3.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Nova is na haar opleiding MBO4 opleiding Toerisme als uitzendkracht tijdelijk werkzaam geweest bij een logistiek dienstverlener. Hierbij zorgde ze voor de orderverwerking en onderhield ze het contact met klanten met betrekking tot de leveringen. Daarbij zorgde zij voor alle administratieve handelingen in het systeem Navision. Tijdens deze functie ontdekte Nova haar interesse voor de logistieke sector. Niet alleen vanwege de diversiteit in de werkzaamheden, maar vooral omdat zij veel verantwoordelijkheden droeg. Het onderhouden van contact met diverse afdelingen en klanten in combinatie met de administratieve taken is hetgeen wat Nova erg aanspreekt. Ze weet in hectische situaties goed het overzicht in haar werkzaamheden te behouden en is op dit moment op zoek naar een uitdaging binnen de logistieke sector, waarbij het schakelen tussen diverse partijen de basis vormt. Nova haalt haar voldoening uit de behaalde resultaten en de daarbij horende verantwoordelijkheden. Ze zoekt graag dingen uit om zo haar werkzaamheden kwalitatief op te schalen. Vanwege haar affiniteit en ervaring in de logistiek wilt ze haar ervaring graag inzetten in de vorm van logistiek planner/coördinator.

 

Nova is een sociale en gedreven jongedame. Ze vindt het belangrijk om in een hecht team te werken, waarbij samen wordt gestreefd naar de beste resultaten. Ze hecht veel waarde aan goede communicatie binnen het team zodat ze op de hoogte is van wat er bij verschillende partijen gaande is, zodat ze indien nodig bij kan springen. Als Nova ergens voor gaat dan is dat met de volle 100%. Ze laat geen werk liggen en is op zoek naar zoveel mogelijk uitdaging in haar werk om nieuwe dingen te leren.

Nova heeft een salarisindicatie van € 2.400,- bruto per maand op basis van 40 uur en is per direct beschikbaar.

 

location_onOmgeving Nijmegen createMBO person25 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Joyce is een jongedame met 1.5 jaar ervaring als leidinggevende als rayonmanager bij een regionaal postorderbedrijf. Ze heeft daar ongeveer 25 chauffeurs, 30 bezorgers en 40 postsorteerders aangestuurd. Ze maakt de personeelsplanning en de routeplanning. De routeplanning wordt gemaakt aan de hand van binnengekomen pakketten en post. Joyce is het aanspreekpunt voor zowel klanten die post opgehaald willen hebben, als medewerkers die problemen hebben en lost deze ook graag op. Door de dag heen komen er ad hoc opdrachten binnen en deze verwerkt ze administratief en operationeel richting de chauffeurs. Daarnaast houdt ze zich bezig met het optimaliseren van het logistieke proces. Op dit moment werkt ze als transportplanner bij een automotive, hier plant ze dagelijks 10 ritten in en tussendoor spoedritten, ze stuurt chauffeurs aan en is verantwoordelijk voor het gehele logistieke proces. Vanwege beperkte doorgroeimogelijkheden zoekt Joyce latent een nieuwe uitdaging.

 

Joyce is zeer enthousiaste, gedreven en ambitieuze jongedame. Ze is een echte doorzetter en wil haar doelen bereiken. Ze kan haar medewerkers goed overtuigend toespreken waardoor medewerkers graag voor haar werk willen verrichten. Joyce is een teamplayer en haar spreuk luidt: “samen kan je meer bereiken dan alleen”. Leidinggeven, plannen en organiseren zit in haar nature. In drukte kan ze goed prioriteiten stellen en aan de hand hiervan te werk gaan.

Joyce heeft een opzegtermijn van 1 maand en een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand.

location_onOmgeving Arnhem createHBO person27 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Bas is een comminucatief vaardige jongeman met een afgeronde hbo diploma op zak, hij heeft inmiddels meer dan 9 jaar ervaring opgedaan binnen de logistiek op verschillende administratieve/custumor service afdelingen. In zijn huidige functie is hij multifunctioneel inzetbaar, hij fungeert als custumor service medewerker met ook administratieve taken zoals het opstellen van vrachtbrieven, schrijven van CMR's en het opstellen van douanedocumenten. Bas wil zich verder ontwikkelen binnen deze functies en is daarom toe aan de volgende stap, hij wil daarom aan de slag als teamleider bedrijfsbureau of hoofd logistieke administratie. 
 

Bas is een representatieve en communicatief vaardige jongeman. Hij heeft ruime ervaring binnen de logistiek en weet goed op de behoeften van de klant in te spelen. Hij komt zijn afspraken na en is een man van zijn woord, hij heeft altijd zijn werk af en als er daardoor langer doorgewerkt moet worden zal hij geen nee zeggen. Bas is tevens een postief ingestelde jongeman, als de sfeer op de bedrijfsvloer negatief is, weet hij zijn collega's voor zich te winnen en het om te slaan naar een positief resultaat. 

Bas is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand.

location_onNederlands, Engels en Spaans zijn goed in woord en geschrift. Duits is voldoende in woord en geschri createHBO person33 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Kas beschikt over tien jaar werkervaring binnen de logistiek, waar hij is begonnen als Cargadoor en heeft zich ontwikkeld tot een Expediteur Zeevracht, dit doet hij inmiddels 8 jaar. In zijn huidige baan als Expediteur Zeevracht is Kas verantwoordelijk voor het coördineren van importzendingen. Zodra deze zendingen zijn aangekomen in de haven, verzorgt hij het natransport met behulp van externe vervoerders of eigen vervoer. Kas onderhoudt dagelijks contact met agenten en betrekt ze intensief bij de afhandeling van de zendingen. Kas is met zijn gezin verhuisd naar de omgeving Utrecht en is daarom op zoek naar een baan als expediteur/forwarder dichter bij huis. 

Kas is een enthousiaste jongeman die zeer gepassioneerd verteld over zijn werk als Expediteur. Hij beschikt over een proactieve houding, zodra zijn eigen werk gedaan is schiet hij zijn collega’s te hulp. Daarnaast werkt hij zeer geordend en is hij punctueel in zijn werk. Deze eigenschap heeft hij ontwikkeld tijdens zijn werk als administratief medewerker waar het verwerken van de facturatie een precisie klus was. Hij is loyaal aan zijn werkgever, dit omdat hij momenteel 8 jaar lang voor dezelfde organisatie werkzaam is. 

Kas is in overleg beschikbaar en heeft een salaris indicatie van € 3.400,- bruto per maand.

location_onOmgeving Utrecht createMBO person34 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven