Brigitte Buitenwerf

workConsultant Financieel
location_cityAmsterdam

phone06 – 57 42 64 73
linkedin.com/in/brigitte-buitenwerf
Brigitte Buitenwerf

Van Amsterdam en van Financieel. Met de begeleiding van Brigitte sta je er niet alleen voor in je zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Meedenken is haar specialiteit en dat doet ze graag. Zelfs wanneer jij niet meer weet welke richting je op moet in je carrière, staat ze klaar met een aantal routes om uit te kiezen. Welke weg je ook kiest, met Brigitte heeft de reis een mooie functie als eindbestemming!

Vacatures

Financieel Medewerker

Pak jij graag uitdagende taken op, wil je je blijven ontwikkelen en werk je graag mee aan de groei van dit jonge bedrijf? Deze mooie organisatie is op zoek naar een gemotiveerde Financieel Medewerker die meehelpt aan het bereiken van de volgende stappen. Klinkt dit je als muziek in de oren? Lees dan snel verder.

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.200 tot €2.500

Junior Boekhouder

Je eerste stappen in het ‘volwassen leven’ heb je gezet en nu ben je klaar voor de volgende stap in je carrière. Wil je in een fris en gemotiveerd team aan de slag gaan met de boekhouding en doorgroeimogelijkheden hebben binnen datzelfde team? Zij zoeken nu twee toppers voor de afdeling, dus lees snel verder!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.000 tot €2.400

Finance Assistant

Het is weer de tijd van het jaar dat het zonnetje schijnt en er elke weekend wel festivals en feestjes zijn die de moeite waard zijn om te bezoeken. Wil jij dat zomer gevoel het hele jaar door hebben, met leuke collega’s die van elke dag een feestje maken en werkzaamheden die er voor zorgen dat elke dag een avontuur is? Lees dan snel verder want dan is deze organisatie op zoek naar jou!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.400 tot €2.900

Crediteurenadministratie

Samen met een team van energieke en gemotiveerde collega’s krijg jij de kans om deze financiële afdeling naar het volgende professionele level te tillen. Als jij passie hebt voor cijfers maar ook graag in contact bent met de leveranciers en klanten, let dan goed op want dan is dit de uitdaging waar jij naar op zoek bent!

access_timeFulltime location_onAlmere euro_symbol€2.000 tot €2.400
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Joep (Financieel medewerker)

Joep is een 40-jarige man met meer dan 10 jaar werkervaring in de functies Assistent Accountant en Financieel Medewerker. Momenteel is hij bezig met de afronding van de hbo opleiding Professional Controller en is hij begonnen aan de hbo opleiding Bedrijfseconomie. Beide opleidingen doet hij deeltijd, naast zijn werkweek van 36 uur. Bij zijn huidige werkgever is hij hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de grootboekrekening, assisteert hij met de afsluit rekeningen opstellen en controleert hij de inkomende facturen en de verwerking ervan. Naast het feit dat joep een team van financieel medewerkers aan het aansturen was, hield hij zich ook bezig met de processen analyseren en verbeteren. Een mooi voorbeeld hierbij is het proces van het afnemen van producten. Hierbij ging het regelmatig fout met de prijsbepaling bij de afname van grote hoeveelheden. Door de analyse en het rapport dat joep heeft opgesteld zijn kosten en tijd bespaard worden. Nu is hij op zoek naar een plek waar hij zich kan ontwikkelen tot volwaardig controller.

Joep is een zeer gemotiveerde man met passie voor zijn vak en een uitstekend communicatief vermogen. Hij weet wat hij wilt en brengt dit goed onder woorden, door middel van een concrete communicatie. Hierdoor is het een zeer prettige gesprekspartner. Naast zijn baan is hij verder gegaan met leren door middel van deeltijd hbo studies, dit vergt een hoop discipline en laat duidelijk zien hoe gemotiveerd hij is om het beste in zichzelf naar boven te halen.

Joep heeft een opzegtermijn van een maand en is 36 uur per week beschikbaar. Hij heeft een salarisindicatie van € 3.700,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

location_onAmsterdam createHBO person40 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Ahmed (Financieel Medewerker)

Ahmed in een 27-jarige jongeman met een afgeronde Bachelor Economie en Bedrijfskunde. Deze opleiding ging hem aan het begin vrij goed af en daarom heeft hij besloten zijn Master of Science in Accountancy en Control op het zelfde moment te gaan volgen. Toen bleek dat het vanuit school niet mogelijk was, is hij gestopt met zijn Master en heeft Ahmed zijn tijd in zijn eigen boekhoudkantoor gestopt. Op deze manier heeft hij de theorie die hij op school leerde in de praktijk gebracht. Hier heeft hij de administratie van verschillende MKBers opgepakt samen met zijn zakenpartner. Zo hield hij zich bezig met het verwerken van inkoop- en verkoopfacturen en van kas- en bankmutaties. Ook stelde hij de aangifte van de omzetbelasting op, ondersteunde hij bij het opstellen van de jaarrekening en controleerde hij de financiële administratie. Ahmed heeft nu besloten dat hij graag verder wil groeien en meer opgedane kennis wil toepassen in praktijk. Met die reden is hij klaar voor de volgende stap in zijn carrière en zoekt hij een baan als financieel medewerker waarin hij zich kan blijven ontwikkelen.

Ahmed is een gemotiveerde jongen die erg leergierig en ambitieus . Zo staat het voor hem op de planning om volgend jaar zijn Master of Science naast zijn werk en in de avonduren alsnog af te ronden. Door zijn school ervaring en zijn eigen bedrijf heeft hij veel discipline en zelfstandige werkervaring. Tijdens zijn werkzaamheden in zijn eigen bedrijf is Ahmed erachter gekomen dat hij graag in een team wilt werken, hij miste een sparringpartner. Daarom is hij nu op zoek naar een nieuwe uitdaging waar hij zich verder kan ontwikkelen zowel individueel als in een team met collega’s.

Ahmed is per direct beschikbaar voor 40 uur per week. Hij heeft een salaris indicatie van € 2.100,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

location_onAmsterdam createHBO person27 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Kenny (Financieel Medewerker)

Kenny is een 23-jarige jongeman die met de laatste loodjes van zijn hbo International Business & Management Studies bezig is. Tijdens zijn opleiding heeft hij een aantal vakken, projecten en stages gehad waarbij hij bezig is geweest met de financiële kanten van het bedrijfsleven. Zo heeft hij met medestudenten een Retail bedrijf opgezet waar hij de balansen opmaakte, analyses deed en uitwerkte, ook was hij bezig met de BTW en presenteerde hij het financiële plaatje aan de investeerders. Tijdens een ander project heeft Kenny het investeringsplan opgezet, hield hij overzicht over de vervoerskosten en de verschuldigde BTW daarnaast ontfermde hij zich over de kostenanalysen. Op school heeft hij leren werken met SAP en een cursus Elementair Boekhouden afgerond. Hij heeft zijn scriptie ingeleverd en is nu klaar voor de uitdaging om zijn opgedane kennis in de praktijk te brengen als Administratief Financieel Medewerker.

Kenny is een open en energieke Amsterdammer die weet wat hij wil maar ook wat hij kan. Door zijn directe maar rustig communicatie is het een prettige gesprekspartner waar je op de werkvloer mee kan sparren. Doordat hij in de verschillende projecten en stages meerdere functies bekleedde heeft Kenny snel leren schakelen en kan hij goed overzicht houden als het druk is. Hij is zeer gemotiveerd om meer te leren en door te groeien in een bedrijf waar hij zich op zijn plek voelt.

Hij is beschikbaar voor 40 uur en heeft op basis daarvan een salarisindicatie van € 2.200,-. Daarnaast heeft Kenny een opzegtermijn van één maand.

location_onAmsterdam createHBO person23 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Denise (Business Controller)

Denise is een vlotte dame die ontzettend gemotiveerd is om zichzelf steeds verder te ontwikkelen en meer te leren en daarmee ook de organisatie door te laten groeien. Doormiddel van meerder opleidingen, waaronder de opleiding post-hbo Controller die ze afgelopen jaar heeft afgerond, heeft ze grote stappen gezet in haar carrière. Zo heeft ze bij haar laatste werkgever het volledige hoofd- en onderaannemerschap systeem opgezet. Hieronder viel ook de contractadministratie, het contact met de verschillende ondernemers en het contact met de GGZ. Tijdens deze opdracht heeft ze ook intern verschillende processen verbeterd, zoals het verwerken van facturen en archiveren van inkomende correspondentie. Na deze werkgever heeft ze zich gefocust op haar opleiding. Deze heeft ze nu afgerond en ze is klaar om deze in de praktijk toe te passen. Ze staat daarom open voor een Assistent Controller functie waarin ze genoeg doorgroei mogelijkheden krijgt.


Denise heeft een interne motivatie om alles beter achter te laten dan toen ze binnen kwam. Dit zorgt ervoor dat ze altijd bezig is met het verbeteren van processen maaruit zich ook in het feit dat ze altijd klaar staat om haar collega’s te helpen. Haar leergierigheid en motivatie zijn goed terug te zien in haar brede werkervaring. Doormiddel van deze ervaringen weet ze nu heel goed welke kant ze op met haar carrière en is ze er nu klaar voor om zich verder te ontwikkelen binnen een snelle organisatie.


Denise is per direct beschikbaar voor 36 uur per week en heeft een salaris indicatie van € 2.900,- bruto per week op basis van 40 uur.

location_onAmsterdam createHBO person42 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven