Brigitte Buitenwerf

workConsultant Financieel
location_cityAmsterdam

phone06 – 57 42 64 73
linkedin.com/in/brigitte-buitenwerf
Brigitte Buitenwerf

Vacatures

Financieel Administratief Medewerker

Wil jij waardering voor je inzet en werk je graag in een internationale en dynamische organisatie? Pak dan deze uitdaging en ga samen met een leuk team aan de slag door het beste uit jezelf te halen. Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onBeverwijk euro_symbol€2.200 tot €2.600

Finance Medewerker

Ben jij op zoek naar een kans om je je zowel vakinhoudelijk als persoonlijk verder te ontwikkelen binnen een informeel en gemotiveerd team? Dan is deze groeiende organisatie op zoek zijn jouw input! Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.100 tot €2.500

Allround Boekhouder

Jij hebt passie voor cijfers en financiële processen EN je wilt graag een steentje bijdragen door bij een welzijnsorganisatie te werken. Je wilt meer verantwoording, doorgroeimogelijkheden en je wilt graag je opgedane kennis toepassen op een nieuwe plek. Lees snel verder want dan is dit DE baan voor jou!

access_timeFulltime location_onAmsterdam Noord euro_symbol€2.400 tot €2.800

Finance Medewerker

Ben jij toe aan de tweede stap in je carrière en zit je vol ambitie om daarna nog verder te groeien? Deze woonorganisatie wilt jou graag naar het volgende level tillen en opleiden tot Senior Finance Medewerker. Lees snel verder voor alle andere voordelen die deze baan jou te bieden heeft!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €2.900
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Evelyn (Financieel Medewerker)

Evelyn is een jonge vrouw van 20 jaar die net haar mbo4-opleiding bedrijfsadministrateur heeft afgerond. Tijdens haar opleiding heeft ze twee stages gelopen waar ze uiteenlopende taken heeft gekregen. Zo heeft ze op haar eerste stages adviezen gegeven over verzekeringen en deed ze daarnaast ligt administratief werk zoals het inscannen van facturen. Bij haar tweede stage bedrijf was ze meer bezig met het inscannen en coderen van facturen en ondersteunde ze de financieel medewerker met uiteenlopende adhok taken. Na haar stage heeft ze bij haar tweede stagebedrijf een baan aangeboden gekregen als administrateur. Dit is momenteel nog steeds haar huidige werkgever waar ze steeds meer verantwoordingen heeft gekregen. Op dit moment bestaat haar taken pakket ook uit het onderhouden van de crediteuren administratie, grootboek bijhouden en controleren, ondersteunen bij het maken van de jaarrekening en het klaar zetten van betaalbatches. Ook heeft ze de verantwoording  gekregen over het inwerken en begeleiden van de nieuwe stagiair. Nu is ze opzoek naar een nieuwe baan waar ze meer wordt uitgedaagd en doorgroei mogelijkheden heeft.

Evelyn is een zeer zelfstandige en gemotiveerde jonge dame met een eergierige aard. Op moment is ze bezig met haar PDL als uitbreiding van haar kennis, daarna zal zij zich verder oriënteren voor de volgende cursus en/of opleiding. Ze is altijd op zoek naar andere uitdagingen naast de vaste taken die ze heeft en zal daarom nooit stilzitten. Als ze zelf ergens niet uitkomt, wat ze altijd eerst probeert, zal ze altijd vragen. Bij nieuwe taken/onderwerpen pakt ze de kennis snel op en kan ze dit ook snel toepassen in de praktijk zoals met het ondersteunen van het opstellen van de jaarrekening. Dit was voor haar een nieuwe taak, maar heeft dit uitstekend uitgevoerd met behulp van een collega en de finance controller. Op dit moment zoekt ze een uitdagende baan waar ze zich verder kan ontwikkelen als financieel medewerker.

Evelyn heeft een opzegtermijn van een maand en is 40 uur per week beschikbaar. Hij heeft een salarisindicatie van € 2.000,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

 

location_onMiddenmeer createMBO person20 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Joep (Financieel medewerker)

Joep is een 40-jarige man met meer dan 10 jaar werkervaring in de functies Assistent Accountant en Financieel Medewerker. Momenteel is hij bezig met de afronding van de hbo opleiding Professional Controller en is hij begonnen aan de hbo opleiding Bedrijfseconomie. Beide opleidingen doet hij deeltijd, naast zijn werkweek van 36 uur. Bij zijn huidige werkgever is hij hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de grootboekrekening, assisteert hij met de afsluit rekeningen opstellen en controleert hij de inkomende facturen en de verwerking ervan. Naast het feit dat joep een team van financieel medewerkers aan het aansturen was, hield hij zich ook bezig met de processen analyseren en verbeteren. Een mooi voorbeeld hierbij is het proces van het afnemen van producten. Hierbij ging het regelmatig fout met de prijsbepaling bij de afname van grote hoeveelheden. Door de analyse en het rapport dat joep heeft opgesteld zijn kosten en tijd bespaard worden. Nu is hij op zoek naar een plek waar hij zich kan ontwikkelen tot volwaardig controller.

Joep is een zeer gemotiveerde man met passie voor zijn vak en een uitstekend communicatief vermogen. Hij weet wat hij wilt en brengt dit goed onder woorden, door middel van een concrete communicatie. Hierdoor is het een zeer prettige gesprekspartner. Naast zijn baan is hij verder gegaan met leren door middel van deeltijd hbo studies, dit vergt een hoop discipline en laat duidelijk zien hoe gemotiveerd hij is om het beste in zichzelf naar boven te halen.

Joep heeft een opzegtermijn van een maand en is 36 uur per week beschikbaar. Hij heeft een salarisindicatie van € 3.700,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

location_onAmsterdam createHBO person40 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Ahmed (Financieel Medewerker)

Ahmed in een 27-jarige jongeman met een afgeronde Bachelor Economie en Bedrijfskunde. Deze opleiding ging hem aan het begin vrij goed af en daarom heeft hij besloten zijn Master of Science in Accountancy en Control op het zelfde moment te gaan volgen. Toen bleek dat het vanuit school niet mogelijk was, is hij gestopt met zijn Master en heeft Ahmed zijn tijd in zijn eigen boekhoudkantoor gestopt. Op deze manier heeft hij de theorie die hij op school leerde in de praktijk gebracht. Hier heeft hij de administratie van verschillende MKBers opgepakt samen met zijn zakenpartner. Zo hield hij zich bezig met het verwerken van inkoop- en verkoopfacturen en van kas- en bankmutaties. Ook stelde hij de aangifte van de omzetbelasting op, ondersteunde hij bij het opstellen van de jaarrekening en controleerde hij de financiële administratie. Ahmed heeft nu besloten dat hij graag verder wil groeien en meer opgedane kennis wil toepassen in praktijk. Met die reden is hij klaar voor de volgende stap in zijn carrière en zoekt hij een baan als financieel medewerker waarin hij zich kan blijven ontwikkelen.

Ahmed is een gemotiveerde jongen die erg leergierig en ambitieus . Zo staat het voor hem op de planning om volgend jaar zijn Master of Science naast zijn werk en in de avonduren alsnog af te ronden. Door zijn school ervaring en zijn eigen bedrijf heeft hij veel discipline en zelfstandige werkervaring. Tijdens zijn werkzaamheden in zijn eigen bedrijf is Ahmed erachter gekomen dat hij graag in een team wilt werken, hij miste een sparringpartner. Daarom is hij nu op zoek naar een nieuwe uitdaging waar hij zich verder kan ontwikkelen zowel individueel als in een team met collega’s.

Ahmed is per direct beschikbaar voor 40 uur per week. Hij heeft een salaris indicatie van € 2.100,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

location_onAmsterdam createHBO person27 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500

Kenny (Financieel Medewerker)

Kenny is een 23-jarige jongeman die met de laatste loodjes van zijn hbo International Business & Management Studies bezig is. Tijdens zijn opleiding heeft hij een aantal vakken, projecten en stages gehad waarbij hij bezig is geweest met de financiële kanten van het bedrijfsleven. Zo heeft hij met medestudenten een Retail bedrijf opgezet waar hij de balansen opmaakte, analyses deed en uitwerkte, ook was hij bezig met de BTW en presenteerde hij het financiële plaatje aan de investeerders. Tijdens een ander project heeft Kenny het investeringsplan opgezet, hield hij overzicht over de vervoerskosten en de verschuldigde BTW daarnaast ontfermde hij zich over de kostenanalysen. Op school heeft hij leren werken met SAP en een cursus Elementair Boekhouden afgerond. Hij heeft zijn scriptie ingeleverd en is nu klaar voor de uitdaging om zijn opgedane kennis in de praktijk te brengen als Administratief Financieel Medewerker.

Kenny is een open en energieke Amsterdammer die weet wat hij wil maar ook wat hij kan. Door zijn directe maar rustig communicatie is het een prettige gesprekspartner waar je op de werkvloer mee kan sparren. Doordat hij in de verschillende projecten en stages meerdere functies bekleedde heeft Kenny snel leren schakelen en kan hij goed overzicht houden als het druk is. Hij is zeer gemotiveerd om meer te leren en door te groeien in een bedrijf waar hij zich op zijn plek voelt.

Hij is beschikbaar voor 40 uur en heeft op basis daarvan een salarisindicatie van € 2.200,-. Daarnaast heeft Kenny een opzegtermijn van één maand.

location_onAmsterdam createHBO person23 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Meer kandidaten weergeven