Brigitte Buitenwerf

workConsultant Financieel
location_cityAmsterdam

phone06 – 57 42 64 73
linkedin.com/in/brigitte-buitenwerf
Brigitte Buitenwerf

Vacatures

Senior Assistent Accountant

Werk je graag met cijfers ÉN mensen, in een warm team en in direct contact met de klanten? Dan is dit de allround functie waar jij naar zoekt. Lees snel verder en zie wat wij jou te bieden hebben!

access_timeFulltime location_onRegio Hilversum euro_symbol€2.500 tot €3.000

Assistent Accountant

Je hebt al mogen proeven van een functie in de accountancy, maar de verveling begint toe te slaan. Voor jou geen eentonig werk; een afwisselende functie past veel beter bij jou. Wil je daarnaast ook nog blijven leren om jouw financiële talent te blijven ontwikkelen? Dan heb ik de functie gevonden waar jij naar op zoek bent!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.000 tot €2.500

Financieel Administratief Medewerker

Als jij moet kiezen tussen muziek en financiën, dan heb je die keuze niet in een seconde gemaakt. Gelukkig kun je deze twee passies combineren bij deze organisatie! Als jij alles op haren en (vooral) snaren zet om te zorgen voor een kloppende administratie, dan ben ik op zoek naar jou.

access_timeFulltime location_onRegio Amsterdam euro_symbol€2.000 tot €2.500

Administratief Medewerker

Vind je het ook zo vervelend om je tempo aan te moeten passen op collega’s die nét dat beetje ambitie missen? Jij werkt immers snel en dat doe je goed: in jouw werk is geen fout te vinden. In deze organisatie ga je de administratie verzorgen in een hecht team dat graag hard werkt. Zie je dat wel zitten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.000 tot €2.500
Meer vacatures weergeven