Jens Steffens

workConsultant Supply Chain
location_cityAmsterdam

phone06 – 57 43 32 28
linkedin.com/in/jens-steffens
Jens Steffens

Vacatures

Inkoper Design Meubilair

Je vindt het leuk om te werken bij een innovatief bedrijf dat zich al 100 jaar ontwikkelt in een omgeving met dynamische werkzaamheden. Klopt dat? Dan is werken in het hoofdkantoor in Utrecht een interessante uitdaging!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.900 tot €2.900

Supply Chain Coördinator voor een productiebedrijf

Productieplanner? Supply Chain planner? Werkvoorbereider? Allemaal termen die met deze functie te maken hebben, maar hem toch net niet raken. Daarom introduceer ik u: de Supply Chain Coördinator. Een belangrijke supportfunctie binnen een automotive productiebedrijf. De projecten zijn kostbaar, de mensen werken hard en de energie is er hoog. Interesse gewekt? Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.800 tot €3.800

Junior Supply Chain Analist voor softwarebedrijf

Een gewone functie als planner trekt jouw niet. Waarom? Je duikt liever de diepte in en ziet het liefst zoveel mogelijk bedrijven van binnen. Hoe kun je anders weten wat je leuk vindt? Klinkt dit als een omschrijving van jou? Dan is deze functie van Junior Supply Chain Analist bij dit innovatieve softwarebedrijf precies wat je zoekt! En nee, je hoeft geen IT-kennis te hebben. En het beste nieuws? Er zijn maar liefst 2 plekken beschikbaar! Lees snel verder. 

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €2.800

Supply Chain Coördinator

Altijd al de baas willen zijn van je eigen koninkrijk? Dat kan in deze functie! Je bent namelijk voor een groot deel verantwoordelijk voor je hele eigen goederencategorie binnen deze grote retailer. Van het inkoopbeleid naar voorraadbeheer, tot het in de puntjes regelen van de operationele uitvoering richting de filialen: alles zit in deze functie. Geef jij binnenkort je carrière in de Supply Chain een vliegend vervolg? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€3.200 tot €3.800
Meer vacatures weergeven