Jens Steffens

workConsultant Supply Chain
location_cityAmsterdam

phone06 – 57 43 32 28
linkedin.com/in/jens-steffens
Jens Steffens

Vacatures

Supply Chain Coördinator

Vind jij het leuk om te werken bij een groeiend bedrijf waar ze meegaan met de tijd? Zij zijn continu bezig met de nieuwste ontwikkelingen in digitalisering en duurzaamheid. Heeft dit je interesse gewekt? Lees dan snel verder voor meer informatie!
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €3.000

Supply Chain Planner

Bij deze moderne organisatie ben jij continu bezig met het optimaliseren van de bedrijfsprocessen in een dynamische omgeving. Daarbij zijn er voldoende mogelijkheden je persoonlijk te ontwikkelingen. Wekt dit je interesse? Lees dan snel verder!
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €3.000

Supply Chain Planner

Dit bedrijf is altijd bezig met ontwikkeling, zowel in duurzaamheid voor zijn producten als in persoonlijke ontwikkeling voor werknemers. Vanwege de grote ontwikkelingen is er een gezonde groei ontstaan binnen de organisatie. Lees snel verder voor meer informatie over het bedrijf en de functie!
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.700 tot €3.200

Supply Chain Planner

Krijg jij energie van een innovatief bedrijf dat enorm groeit en waar jij ook aan je persoonlijke ontwikkeling kunt werken? Dagelijkse worden 3,5 miljoen verpakkingen geproduceerd, verpakt en gedistribueerd. Binnen de verschillende processen ontstaan veel vraagstukken. Vind jij het een uitdaging om samen met het bedrijf door te groeien naar een expert Planner? Lees hieronder meer over de functie en de organisatie die gevestigd is in regio Amsterdam.
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Emma (Supply Chain Planner)

Emma heeft haar HBO opleiding international business, Supply Chain Management afgerond in 2017. Ze heeft een afstudeerstage gelopen bij een hotelketen. Haar scriptie ging over kwaliteitsbewaking, vanwege de enorme groei van de organisatie. Hieruit zijn structurele evaluatie momenten opgezet en is een deskboard ontwikkelt voor stakeholders. Hiernaast ondersteunde ze vooral de Supply Chain Coördinator, die verantwoordelijk was voor het inkopen van duizenden producten voor 40 verschillende hotels en het optimaliseren van Supply Chain processen. De organisatie was zo blij met Emma, dat ze een functie als Supply Chain Coördinator kreeg aangeboden. Na een jaar wilde ze haar horizon verbreden en heeft ze commerciële ervaring opgedaan. Hoewel dit goed verliep, was het voor haar duidelijk geworden dat haar ambitie ligt bij een functie als Supply Chain Planner, omdat zij het liefst werkt met procesplanningen.

Emma is een vriendelijke sociale jonge dame die weet waarover ze praat. Na haar laatste baan heeft zij de tijd genomen om na te denken over haar carrière richting. Als dierenvriend wilde ze deze tijd ook gebruiken om dieren te helpen, waardoor ze als vrijwilliger heeft gewerkt bij een dierenopvang. Tijdens deze periode werd het steeds duidelijker, dat zij zichzelf graag ziet in het middelpunt van een organisatie door werkzaamheden en processen te plannen. Als ze terugkijkt op haar vorige banen, is dit waar zij de meeste voldoening uit haalde. De mogelijkheid tot verbetering ziet ze, doordat ze perfectionistisch is als het gaat om haar werk. Door haar secure planning en overzicht zorgt ze ervoor dat ze in hectische situaties het overzicht bewaard.

Emma heeft een opzeg termijn van twee weken, 40 uur per week beschikbaar en ze heeft een salaris indicatie van € 2.700,- bruto per maand.

location_onAmsterdam createHBO person27 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Dwayne (Supply Chain Coördinator)

Dwayne heeft zijn hbo-diploma International Bussiness and Management Studies op zak en bijna 3 jaar ervaring als Supply Chain Coördinator. Binnen deze handelsorganisatie in de voedingsmiddelenindustrie, rondde hij zijn afstudeerstage zo goed af dat ze hem direct een baan aanboden. In deze rol is hij verantwoordelijk voor het gehele supply chain proces van A tot Z. Zo neemt hij het voorraadbeheer, de inkoop van 240 producten en de forecasting op zich. Daarnaast regelt en plant hij de transporten van en naar de klant, schakelt hij met diverse interne afdelingen en staat hij dagelijks in contact met internationale leveranciers. Hoewel Dwayne het naar zijn zin heeft binnen de huidige organisatie, heeft hij geen verdere doorgroeimogelijkheden meer. Met deze reden staat hij open voor een nieuwe uitdaging waarin hij zich verder kan gaan ontwikkelen als Supply Chain expert. Hij liefst ziet hij dit in de rol van Supply Chain Planner.

Dwayne is een vriendelijke man met een fijne persoonlijkheid. Hij gaat resultaatgericht te werk en haalt veel energie uit het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Hij is dan ook zeer betrokken bij de interne processen en zijn collega’s. Bij het nemen van beslissingen neemt hij het voortouw en weet gemakkelijk prioriteiten te stellen. In stressvolle situaties weet Dwayne zijn hoofd koel te houden en accuraat te handelen.

Dwayne heeft een opzegtermijn van één maand, is fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand.

location_onAmsterdam createHBO person36 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Ronald (Voorraadbeheerder)

Ronald heeft bijna 15 jaar ervaring als voorraadbeheerder / coördinator en hij heeft ook nog twee HBO thuisstudies behaald, namelijk Inkoop Management en Voorraadbeheer / Magazijn Management. Binnen de groothandel heeft hij enorme stappen gezet, zowel persoonlijk als in functie. Hij heeft ervaring in het managen van een team met 30 werknemers binnen een keten met 6 miljoen goederen aan voorraad. Zo coördineert hij naast de voorraden ook de inkoop en forecasting, daarbij heeft hij dagelijks contact met de leveranciers en transporteurs. Hij heeft bij zijn huidige werkgever het magazijn geoptimaliseerd van 30% naar 95% kloppend. Hoewel Ronald de werkzaamheden binnen zijn huidige functie leuk vindt, wil hij toch een volgende stap zetten, om meer te leren en een nieuwe tak van sport te verkennen.

Ronald is een betrouwbare spontane man die kort betrokken is bij de organisatie, zo is hij bij zijn oude werkgever altijd lid geweest van de ondernemersraad. Hij gaat resultaatgericht te werk en hij blijft kalm en doelgericht in hectische situaties. Dit komt mede doordat hij duidelijk aangeeft hoe de situatie ervoor staat. Ronald wordt gezien al een prettig persoon om mee samen te werken, hij is transparant en flexibel.

Ronald heeft een opzegtermijn van één maand, hij is fulltime beschikbaar en heeft een salaris indicatie van € 3.500,- bruto per maand op basis van 40 uur.

location_onAlkmaar createHBO person46 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Thomas (Supply Chain Analist)

Thomas is een analytisch sterke starter die klaar is voor de volgende stap! Momenteel is hij werkzaam bij een universiteit als lokaal functioneel beheerder. Hier is hij bezig met het oplossen van problemen die zich opdoen in database systemen. Deze baan heeft hij als tussenstap genomen na zijn afstuderen. Hij heeft na de opleiding bSc Business Administration nog een dubbele master gevolgd. Een master in Transport & Supply Chain Management en een master in filosofie. Thomas is graag bezig met beide vraagstukken, maar hij werkt het liefst met complexe vraagstukken in Supply Chain. Tijdens zijn studie heeft Thomas zich bovengemiddeld ontwikkeld in relevante software programma’s als R software, Excel en Python C++. Voor zijn master case heeft hij een 10 heeft gekregen over het zo goedkoop mogelijk kunnen verplaatsen van grondstoffen, heeft hij een model gebouwd waarbij er een economisch optimale kostenafweging wordt gemaakt bij logistieke beslissingen. Uit deze ervaring blijkt wel dat hij enorm gemotiveerd is om resultaten te behalen, maar hij vindt het sociale aspect met collega’s ook enorm belangrijk. Om deze reden is hij de ideale kandidaat voor een organisatie die opzoek is naar de ideale Supply Chain analist.

Thomas is een serieuze kandidaat die doordenkt over zaken die anderen aannemen. Hij is gefascineerd door data analyse en procesverbetering en wil hier graag een bijdrage in leveren. Dat betekent niet dat er geen tijd is voor andere dingen, want Thomas neemt deel aan verschillende sportieve en sociale activiteiten. Zo is hij in zijn vrije tijd ook bezig met zaalvoetballen en tennissen ook was hij actief lid van een studentenvereniging waarbij hij secretaris van zijn dispuut is geweest. Is jouw organisatie op zoek naar een sterke analist die vraagstukken kan oplossen en daarnaast ook goed kan communiceren met zijn collega's? Dan is Thomas de ideale kandidaat!

Thomas heeft een opzeg termijn van 1 maand en hij heeft salarisindicatie van €3.200,- bruto voor 40 uur per maand.

location_onAmsterdam createWO person24 jaar
Meer kandidaten weergeven