Jens Steffens

workConsultant Supply Chain
location_cityAmsterdam

phone06 – 57 43 32 28
linkedin.com/in/jens-steffens
Jens Steffens

Van Amsterdam en van Supply Chain. Wat is er fijner dan op zoek gaan naar een nieuwe baan zonder een opgejaagd gevoel? Een nieuwe start is spannend genoeg, dus het voorwerk neemt Jens je graag uit handen. Met zijn aanstekelijke rust hoef je dit avontuur niet door te brengen met een stressbal tussen je vingers. Het enige wat je met zijn hulp vast zult grijpen in deze zoektocht, is een mooie kans!

Vacatures

Tactisch Inkoper

Wil jij een volgende stap zetten als Tactisch Inkoper, waar je de leiding neemt over inkoopprojecten en mee denkt over een duurzaamheid? Binnen deze organisatie liggen daar voldoende kansen. Als dit al goed klinkt lees hieronder dan snel verder!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€3.088 tot €4.583

Procescoördinator

Vind jij het leuk om bezig te zijn met het optimaliseren van interne processen? Deze organisatie is continu bezig met ontwikkeling in duurzaamheid en haar werkwijze. Heeft dit je interesse gewekt? Lees dan snel verder voor meer informatie!
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€4.000 tot €4.500

Supply Chain Planner

Ben jij op zoek naar een uitdaging waar kansen liggen om door te groeien als Supply Chain expert? Binnen deze organisatie worden op creatieve wijze speciale foodconcepten ontwikkeld. Lees hieronder verder voor meer informatie!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.600 tot €3.100

Supply Chain Planner

Krijg jij energie van een innovatief bedrijf dat enorm groeit en waar jij ook aan je persoonlijke ontwikkeling kunt werken? Dagelijkse worden 3,5 miljoen verpakkingen geproduceerd, verpakt en gedistribueerd. Binnen de verschillende processen ontstaan veel vraagstukken. Vind jij het een uitdaging om samen met het bedrijf door te groeien naar een expert Planner? Lees hieronder meer over de functie en de organisatie die gevestigd is in regio Amsterdam.
access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Roos (Supply Chain Planner)

Roos heeft in de afgelopen 8 jaar al enorm veel ervaring opgedaan binnen Supply Chain, zo heeft ze in verschillende branches gewerkt als Planner en Coördinator. Momenteel werkt ze bij een organisatie gericht op food (vlees), waar ze verantwoordelijk is voor de planning, inkoop en voorraadbeheer van 150 verschillende producten. Hierbij dient ze rekening te houden met houdbaarheid en forecasting. Roos heeft ook de verantwoordelijkheid gekregen om samen met de ICT afdeling het ERP M3 systeem te optimaliseren, rekening houdend met een extern warehouse. Roos krijgt veel verantwoordelijkheid zo assisteert ze de leidinggevende en neemt ze de leiding bij overleg. Door de ervaringen die Roos heeft opgedaan als inkoper en leidinggevende heeft ze gemerkt dat ze daarin wil doorgroeien. Om die reden is ze opzoek naar een functie als Supply Chain Planner of Inkoper.

Roos is een echter doorzetter die meedenkt met de organisatie waar ze werkt. Binnen de verschillende functies is Roos altijd behulpzaam geweest. Zo staat ze altijd klaar om werkzaamheden van collega’s op te pakken in noodsituaties (afwezigheid). Vanwege haar perfectionisme wil ze ook altijd werken aan een betere weg, hierdoor vindt ze het leuk om processen te optimaliseren. Volgens haar kan namelijk bijna alles beter! Door het oppakken van extra werkzaamheden krijgt ze nu steeds meer een leidinggevende rol binnen het bedrijf, zo is ze al bezig met het leiden van bijeenkomsten waarna ze het terug koppelt aan het management.

Roos heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onAmsterdam createHBO person30 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Suzanne (Supply Chain Coördinator)

Suzanne heeft in 2018 haar master Logistics & Supply Chain behaald en heeft daarna een jaar werkervaring opgedaan als Logistics Management Trainee. Al tijdens haar hbo-opleiding ontdekte ze haar passie voor Supply Chain Management. Dit motiveerde haar om in de zomers fulltime te werken als Supply Chain Coördinator bij een organisatie die zich focust op pallettransport. Suzanne heeft mede door haar relevante stages en bijbaantjes al veel ervaring opgedaan in de Supply Chain als Analist, Coördinator en Planner. Deze rollen heeft ze in verschillende landen vervuld waardoor ze niet alleen taalkundig is, maar ook nog goed met cultuurverschillen kan omgaan. Nu ze naar Amsterdam is verhuisd is ze klaar om haar Supply Chain carrière hier te vervolgen. Haar voorkeur gaat uit naar een functie als Supply Chain Planner of Coördinator.

 

Suzanne is een vriendelijke en spontane jongedame, die met veel enthousiasme kan vertellen. Hierdoor functioneert ze goed als schakel tussen verschillende afdelingen. Wat ook kenmerkelijk is aan haar is haar drive en passie; bijvoorbeeld door tijdens schoolvakanties fulltime te werken in een richting die haar interesseerde. Tijdens haar traineeschip is ze er achter gekomen dat ze goed functioneert in stressvolle situaties. Dit doet ze door structuur en overzicht te bewaren, met notities. Met deze orde kan ze in de chaos duidelijkheid creëren naar haar collega’s. Dit heeft ze in meerdere landen gedaan waardoor ze drie talen vloeiend beheerst. Kortom een sterke starter die een bijdrage kan leveren aan iedere organisatie!

 

Suzanne heeft een opzegtermijn van één kalendermaand en heeft een salaris indicatie van € 2.750,- bruto per maand.

location_onAmsterdam createWO person25 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Ronald (Voorraadbeheerder)

Ronald heeft bijna 15 jaar ervaring als voorraadbeheerder / coördinator en hij heeft ook nog twee HBO thuisstudies behaald, namelijk Inkoop Management en Voorraadbeheer / Magazijn Management. Binnen de groothandel heeft hij enorme stappen gezet, zowel persoonlijk als in functie. Hij heeft ervaring in het managen van een team met 30 werknemers binnen een keten met 6 miljoen goederen aan voorraad. Zo coördineert hij naast de voorraden ook de inkoop en forecasting, daarbij heeft hij dagelijks contact met de leveranciers en transporteurs. Hij heeft bij zijn huidige werkgever het magazijn geoptimaliseerd van 30% naar 95% kloppend. Hoewel Ronald de werkzaamheden binnen zijn huidige functie leuk vindt, wil hij toch een volgende stap zetten, om meer te leren en een nieuwe tak van sport te verkennen.

Ronald is een betrouwbare spontane man die kort betrokken is bij de organisatie, zo is hij bij zijn oude werkgever altijd lid geweest van de ondernemersraad. Hij gaat resultaatgericht te werk en hij blijft kalm en doelgericht in hectische situaties. Dit komt mede doordat hij duidelijk aangeeft hoe de situatie ervoor staat. Ronald wordt gezien al een prettig persoon om mee samen te werken, hij is transparant en flexibel.

Ronald heeft een opzegtermijn van één maand, hij is fulltime beschikbaar en heeft een salaris indicatie van € 3.500,- bruto per maand op basis van 40 uur.

location_onAlkmaar createHBO person46 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Thomas (Supply Chain Analist)

Thomas is een analytisch sterke starter die klaar is voor de volgende stap! Momenteel is hij werkzaam bij een universiteit als lokaal functioneel beheerder. Hier is hij bezig met het oplossen van problemen die zich opdoen in database systemen. Deze baan heeft hij als tussenstap genomen na zijn afstuderen. Hij heeft na de opleiding bSc Business Administration nog een dubbele master gevolgd. Een master in Transport & Supply Chain Management en een master in filosofie. Thomas is graag bezig met beide vraagstukken, maar hij werkt het liefst met complexe vraagstukken in Supply Chain. Tijdens zijn studie heeft Thomas zich bovengemiddeld ontwikkeld in relevante software programma’s als R software, Excel en Python C++. Voor zijn master case heeft hij een 10 heeft gekregen over het zo goedkoop mogelijk kunnen verplaatsen van grondstoffen, heeft hij een model gebouwd waarbij er een economisch optimale kostenafweging wordt gemaakt bij logistieke beslissingen. Uit deze ervaring blijkt wel dat hij enorm gemotiveerd is om resultaten te behalen, maar hij vindt het sociale aspect met collega’s ook enorm belangrijk. Om deze reden is hij de ideale kandidaat voor een organisatie die opzoek is naar de ideale Supply Chain analist.

Thomas is een serieuze kandidaat die doordenkt over zaken die anderen aannemen. Hij is gefascineerd door data analyse en procesverbetering en wil hier graag een bijdrage in leveren. Dat betekent niet dat er geen tijd is voor andere dingen, want Thomas neemt deel aan verschillende sportieve en sociale activiteiten. Zo is hij in zijn vrije tijd ook bezig met zaalvoetballen en tennissen ook was hij actief lid van een studentenvereniging waarbij hij secretaris van zijn dispuut is geweest. Is jouw organisatie op zoek naar een sterke analist die vraagstukken kan oplossen en daarnaast ook goed kan communiceren met zijn collega's? Dan is Thomas de ideale kandidaat!

Thomas heeft een opzeg termijn van 1 maand en hij heeft salarisindicatie van €3.200,- bruto voor 40 uur per maand.

location_onAmsterdam createWO person24 jaar
Meer kandidaten weergeven