Van Amsterdam en van Supply Chain. Wat is er fijner dan op zoek gaan naar een nieuwe baan zonder een opgejaagd gevoel? Een nieuwe start is spannend genoeg, dus het voorwerk neemt Jens je graag uit handen. Met zijn aanstekelijke rust hoef je dit avontuur niet door te brengen met een stressbal tussen je vingers. Het enige wat je met zijn hulp vast zult grijpen in deze zoektocht, is een mooie kans!


Vacatures

Supply Chain Coördinator

Ben jij klaar voor een volgende stap in je carrière, waarin je functioneert als spin in het web? Jij controleert de Supply Chain processen en wordt daarnaast ook uitgedaagd om mee te denken met de organisatie. Sluit dit aan bij je wensen in een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.700 tot €3.200

Supply Chain Coördinator

Vind jij het leuk om te werken in een internationale omgeving waar je dagelijks bezig bent met complexe logistieke processen? Dan is deze vacature iets voor jou! Lees hieronder snel verder voor meer informatie.

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€3.000 tot €3.600

Demand Planner

Vind jij het leuk om te werken in een sportieve en groeiende organisatie? Deze organisatie biedt naast een sportieve werksfeer veel kennis en ervaring, waardoor jij ook kan werken aan je persoonlijke ontwikkeling! Klinkt dit als muziek in de oren? Lees dan snel verder voor meer informatie.

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.800 tot €3.500

Supply Chain Specialist

Vind jij diversiteit in je werk belangrijk en sta jij in het begin van je Supply Chain carrière? Dan is werken voor deze organisatie iets voor jou! Lees hieronder snel verder voor meer informatie.

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.700 tot €3.200
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Owen (Transport Analist)

Owen heeft ruim 13 jaar ervaring in de logistiek en Supply Chain. In 2003 is hij begonnen als Productieplanner waar hij verantwoordelijk was voor het efficiënt plannen van plantaardige oliën. In 2006 is hij gestart bij zijn huidige werkgever, een grote handelsorganisatie in oliën en zaden. Hier heeft hij meerdere functie vervuld, momenteel werkt hij als Transport Coördinator / Freight procurement. Zijn verantwoordelijkheden bestaan uit inkopen van de transporten en zeevracht vanuit Ivoorkust, Ghana en Zuid Amerika. Alle inkoopafspraken legt hij vast in het ERP-systemen. Daarnaast adviseert hij internationale commerciële collega's betreft transportkosten en is hij verantwoordelijk voor de coördinatie van het transport middels diverse modellen. Gezamenlijk met Extra Talent bekijkt Owen zijn opties binnen de logistieke arbeidsmarkt . Een nieuwe uitdaging in een logistieke functie, gericht op Supply Chain, planning en/of inkoop past hem goed.

 

Owen heeft een krachtige persoonlijkheid waarmee hij met passie over zijn werkzaamheden praat. Met zijn talenknobbel en natuurlijke overwicht kan hij op duidelijke manier communiceren en op de juiste manier aansturing geven op het operationele vlak. Met zijn loyaliteit en gezonde werkethos kan Owen een gewaardeerde collega worden binnen iedere organisatie!

 

Owen heeft een opzegtermijn van één maand met een salarisindicatie van € 4.700,- bruto per maand op fulltime basis.

location_onEnkhuizen createHBO person42 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000

Thomas (Supply Chain Analist)

Thomas is een analytisch sterke starter die klaar is voor de volgende stap! Momenteel is hij werkzaam bij een universiteit als lokaal functioneel beheerder. Hier is hij bezig met het oplossen van problemen die zich opdoen in database systemen. Deze baan heeft hij als tussenstap genomen na zijn afstuderen. Hij heeft na de opleiding bSc Business Administration nog een dubbele master gevolgd. Een master in Transport & Supply Chain Management en een master in filosofie. Thomas is graag bezig met beide vraagstukken, maar hij werkt het liefst met complexe vraagstukken in Supply Chain. Tijdens zijn studie heeft Thomas zich bovengemiddeld ontwikkeld in relevante software programma’s als R software, Excel en Python C++. Voor zijn master case heeft hij een 10 heeft gekregen over het zo goedkoop mogelijk kunnen verplaatsen van grondstoffen, heeft hij een model gebouwd waarbij er een economisch optimale kostenafweging wordt gemaakt bij logistieke beslissingen. Uit deze ervaring blijkt wel dat hij enorm gemotiveerd is om resultaten te behalen, maar hij vindt het sociale aspect met collega’s ook enorm belangrijk. Om deze reden is hij de ideale kandidaat voor een organisatie die opzoek is naar de ideale Supply Chain analist.

Thomas is een serieuze kandidaat die doordenkt over zaken die anderen aannemen. Hij is gefascineerd door data analyse en procesverbetering en wil hier graag een bijdrage in leveren. Dat betekent niet dat er geen tijd is voor andere dingen, want Thomas neemt deel aan verschillende sportieve en sociale activiteiten. Zo is hij in zijn vrije tijd ook bezig met zaalvoetballen en tennissen ook was hij actief lid van een studentenvereniging waarbij hij secretaris van zijn dispuut is geweest. Is jouw organisatie op zoek naar een sterke analist die vraagstukken kan oplossen en daarnaast ook goed kan communiceren met zijn collega's? Dan is Thomas de ideale kandidaat!

Thomas heeft een opzeg termijn van 1 maand en hij heeft salarisindicatie van €3.200,- bruto voor 40 uur per maand.

location_onAmsterdam createWO person24 jaar

Peter (Inkoper)

Peter heeft ruim 20 jaar ervaring als Inkoper/Planner. Hij is zijn carrière begonnen bij een leverancier van tuin- en dierartikelen waar hij 4 jaar lang de Hoofd Inkoper assisteerde met de inkoop en planning. Hij had veel contact met leveranciers en klanten. Na deze 4 jaar vond Peter het tijd om de wereld te ontdekken en heeft hij 7 maanden door Australië en Nieuw-Zeeland gereisd. Toen hij weer terugkwam in Nederland is hij gaan werken als Supply Chain Coördinator bij een leverancier van lamineerproducten. Bij deze organisatie voelde Peter zich niet op zijn plek en daardoor heeft hij de overstap gemaakt als Supply Chain Coördinator bij een internationale leverancier voor tuinartikelen. Peter Was hier bezig met het maken van een planning, het coördineren van internationale leveringen en inkopen op basis van voorspelde data. Na ruim 17 jaar is hij toe aan een nieuwe uitdaging. Hij zou graag verder willen groeien in de Supply Chain. Een functie als Supply Chain Planner of Coördinator past hem goed.

Peter is een rustige man die het prettig vindt om in een teamverband te werken. Hij is betrokken en staat klaar voor zijn collega’s. Met een helikopter view analyseert hij de situatie waarna hij met een voorstel of oplossing komt. Hij is erg betrokken en kijkt ook verder dan alleen zijn takenpakket om te komen tot verbeteringen in de processen. Daarnaast is hij door al zijn internationale ervaring sterk in het samenwerken met internationale klanten en leveranciers. Vanuit een klantgerichte instelling zoekt hij naar de juiste weg.

Peter is per direct beschikbaar en hij heeft een salarisindicatie van €3.400,- bruto per maand.

location_onAmsterdam createHBO person45 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Chris (Supply Chain Coördinator)

Chris is momenteel vier jaar werkzaam als Supply Chain Coördinator bij een grote handelsorganisatie. Naast dagelijkse werkzaamheden werkt hij nieuwe werknemers in en leidt hij verbeterprojecten. In zijn vorige banen heeft hij de logistieke wereld al goed leren kennen, waardoor hij zijn huidige functie snel eigen maakte. Nu heeft hij een project naar zich toe getrokken om de Europese inkoop te centraliseren. Omdat hij op zoek is naar een intellectueel zwaardere baan, wil Chris graag een vervolgstap maken in de Supply Chain die past bij zijn niveau.

 

Chris is een rustige jongeman die analytisch sterk is en kan zichzelf goed kan verwoorden. Hij ziet zichzelf het liefst werken in een hecht team waarin hij veel met zijn collega's kan sparren. Chris is erg secuur in zijn werk en leert graag; niet alleen in de schoolbanken maar ook in de praktijk.

 

Chris heeft een salarisindicatie van €3.500,- bruto per maand en een opzegtermijn van één maand. 

location_onAmsterdam createWO person30 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven