Van Amsterdam en van Supply Chain. Wat is er fijner dan op zoek gaan naar een nieuwe baan zonder een opgejaagd gevoel? Een nieuwe start is spannend genoeg, dus het voorwerk neemt Jens je graag uit handen. Met zijn aanstekelijke rust hoef je dit avontuur niet door te brengen met een stressbal tussen je vingers. Het enige wat je met zijn hulp vast zult grijpen in deze zoektocht, is een mooie kans!


Vacatures

Ben jij toe aan je eerste of tweede stap op de arbeidsmarkt en wil jij je geen dag vervelen? Ben jij een analytische duizendpoot die graag met cijfers werkt? Dan ben ik op zoek naar jou!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.500 tot €3.200
Heb jij ruime ervaring met supply chain management en zoek je een nieuwe uitdaging? Binnen deze organisatie liggen er veel mogelijkheden en wordt eigen inbreng op prijs gesteld! Interesse? Lees hieronder snel verder.

access_timeFulltime location_onZaandam euro_symbol€3.000 tot €3.900
Wil jij een volgende stap zetten in je Supply Chain carrière binnen een FMCG omgeving? Dan is deze vacature mogelijk interessant. Lees hieronder meer over de functie en de dynamische werkomgeving!

access_timeFulltime location_onAmsterdam euro_symbol€2.700 tot €3.400
Was jij als kind al gek op treinen, auto’s of techniek in het algemeen? Dan ga jij heel gelukkig worden bij dit bedrijf. Je zal onmisbaar zijn voor deze handelsorganisatie in railmateriaal, want jij zorgt dat alle materialen op tijd bij de klant terechtkomen. Kun jij deze verantwoordelijkheid aan? Lees snel verder voor meer informatie!

access_timeFulltime location_on't Gooi euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Thomas is een analytisch sterke starter die klaar is voor de volgende stap! Momenteel is hij werkzaam bij een universiteit als lokaal functioneel beheerder. Hier is hij bezig met het oplossen van problemen die zich opdoen in database systemen. Deze baan heeft hij als tussenstap genomen na zijn afstuderen. Hij heeft na de opleiding bSc Business Administration nog een dubbele master gevolgd. Een master in Transport & Supply Chain Management en een master in filosofie. Thomas is graag bezig met beide vraagstukken, maar hij werkt het liefst met complexe vraagstukken in Supply Chain. Tijdens zijn studie heeft Thomas zich bovengemiddeld ontwikkeld in relevante software programma’s als R software, Excel en Python C++. Voor zijn master case heeft hij een 10 heeft gekregen over het zo goedkoop mogelijk kunnen verplaatsen van grondstoffen, heeft hij een model gebouwd waarbij er een economisch optimale kostenafweging wordt gemaakt bij logistieke beslissingen. Uit deze ervaring blijkt wel dat hij enorm gemotiveerd is om resultaten te behalen, maar hij vindt het sociale aspect met collega’s ook enorm belangrijk. Om deze reden is hij de ideale kandidaat voor een organisatie die opzoek is naar de ideale Supply Chain analist.

Thomas is een serieuze kandidaat die doordenkt over zaken die anderen aannemen. Hij is gefascineerd door data analyse en procesverbetering en wil hier graag een bijdrage in leveren. Dat betekent niet dat er geen tijd is voor andere dingen, want Thomas neemt deel aan verschillende sportieve en sociale activiteiten. Zo is hij in zijn vrije tijd ook bezig met zaalvoetballen en tennissen ook was hij actief lid van een studentenvereniging waarbij hij secretaris van zijn dispuut is geweest. Is jouw organisatie op zoek naar een sterke analist die vraagstukken kan oplossen en daarnaast ook goed kan communiceren met zijn collega's? Dan is Thomas de ideale kandidaat!

Thomas heeft een opzeg termijn van 1 maand en hij heeft salarisindicatie van €3.200,- bruto voor 40 uur per maand.

location_onAmsterdam createWO person24 jaar
Peter heeft ruim 20 jaar ervaring als Inkoper/Planner. Hij is zijn carrière begonnen bij een leverancier van tuin- en dierartikelen waar hij 4 jaar lang de Hoofd Inkoper assisteerde met de inkoop en planning. Hij had veel contact met leveranciers en klanten. Na deze 4 jaar vond Peter het tijd om de wereld te ontdekken en heeft hij 7 maanden door Australië en Nieuw-Zeeland gereisd. Toen hij weer terugkwam in Nederland is hij gaan werken als Supply Chain Coördinator bij een leverancier van lamineerproducten. Bij deze organisatie voelde Peter zich niet op zijn plek en daardoor heeft hij de overstap gemaakt als Supply Chain Coördinator bij een internationale leverancier voor tuinartikelen. Peter Was hier bezig met het maken van een planning, het coördineren van internationale leveringen en inkopen op basis van voorspelde data. Na ruim 17 jaar is hij toe aan een nieuwe uitdaging. Hij zou graag verder willen groeien in de Supply Chain. Een functie als Supply Chain Planner of Coördinator past hem goed.

Peter is een rustige man die het prettig vindt om in een teamverband te werken. Hij is betrokken en staat klaar voor zijn collega’s. Met een helikopter view analyseert hij de situatie waarna hij met een voorstel of oplossing komt. Hij is erg betrokken en kijkt ook verder dan alleen zijn takenpakket om te komen tot verbeteringen in de processen. Daarnaast is hij door al zijn internationale ervaring sterk in het samenwerken met internationale klanten en leveranciers. Vanuit een klantgerichte instelling zoekt hij naar de juiste weg.

Peter is per direct beschikbaar en hij heeft een salarisindicatie van €3.400,- bruto per maand.

location_onAmsterdam createHBO person45 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Chris is momenteel vier jaar werkzaam als Supply Chain Coördinator bij een grote handelsorganisatie. Naast dagelijkse werkzaamheden werkt hij nieuwe werknemers in en leidt hij verbeterprojecten. In zijn vorige banen heeft hij de logistieke wereld al goed leren kennen, waardoor hij zijn huidige functie snel eigen maakte. Nu heeft hij een project naar zich toe getrokken om de Europese inkoop te centraliseren. Omdat hij op zoek is naar een intellectueel zwaardere baan, wil Chris graag een vervolgstap maken in de Supply Chain die past bij zijn niveau.

 

Chris is een rustige jongeman die analytisch sterk is en kan zichzelf goed kan verwoorden. Hij ziet zichzelf het liefst werken in een hecht team waarin hij veel met zijn collega's kan sparren. Chris is erg secuur in zijn werk en leert graag; niet alleen in de schoolbanken maar ook in de praktijk.

 

Chris heeft een salarisindicatie van €3.500,- bruto per maand en een opzegtermijn van één maand. 

location_onAmsterdam createWO person30 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Anne heeft haar Master Suppy Chain Management succesvol afgerond en inmiddels heeft ze al 4 jaar werkervaring. Na haar studie heeft ze gewerkt als Trainee Project Manager Logistiek bij een grote supermarktketen. Na een half jaar kwam ze er achter dat deze functie te operationeel was voor haar en is ze gaan werken als Demand & Supply Planner bij een productie bedrijf in speciale vetten. Hier is ze verantwoordelijk voor de productieplanning in de fabriek en Supply Chain planning op lang- en middellang termijn. Doormiddel van het maken van modellen in Excel is Anne continu bezig de processen te optimaliseren. Na 3 jaar is ze op zoek naar een volgende stap, een uitdaging als Supply Chain Planner of Analist past haar goed.

Anne komt over als een nuchtere maar vrolijke dame. Ze vindt het leuk om veel in contact te zijn met collega’s of andere partijen. Naast dat ze dit leuk vindt kan ze het ook goed, met haar relativerende blik op situaties staat ze stevig in haar schoenen. Daarnaast kan ze zich ook goed inleven en meedenken vanuit een andere perspectieven. Naast het sociale is Anne analytisch enorm sterk, ze kan vanuit data en feiten doordacht oplossingen bieden op complexe problemen.

Anne heeft een opzeg termijn van een maand en is beschikbaar voor € 3.400,- per maand.

location_onHeerhugowaard createWO person28 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven