Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Van Tiel en van Supply Chain. Als je Tom ergens aan kunt herkennen, is het de grote lach op zijn gezicht. Met zijn netwerk vol topbedrijven weet hij dat hij niet de enige is die plezier beleeft aan het verbinden van werkgevers en kandidaten: jij zal de zoektocht in ieder geval afsluiten met een feeststemming. Zelfs wanneer je even niet meer weet waar jij blij van wordt, zet Tom zijn kennis in om je aan het werk te krijgen op een plek die bij je past!


Kandidaten

Na het behalen van haar hbo diploma Technische Commerciële Textielkunde is Marlies aan het werk gegaan als Productie Coördinator bij een producent van werkkleding. In deze rol is ze verantwoordelijk voor de inkoop tot de ontwikkeling van het eindproduct. Marlies beoordeeld technische tekeningen van de ontwerpafdeling en vraagt prijzen op bij leveranciers. Vervolgens bestelt en test ze samples, geeft ze instructies aan leveranciers omtrent productspecificaties en maakt ze afspraken omtrent prijzen, MOQ en levertijden. Ook plaatst Marlies de inkooporders en werkt ze met een inkoopbudget van +/- € 600.000,- per jaar. Marlies werkt inmiddels 5 jaar voor dezelfde werkgever en wil haar horizon graag verbreden. Om die reden is ze op zoek naar een nieuwe uitdaging als Supply Chain Coördinator.

Marlies is een ambitieuze jongedame met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Ze wil zichzelf graag blijven ontwikkelen en neemt haar taken serieus. Als ze iets graag wilt dan gaat ze er voor en toont ze 100% inzet. Marlies werkt resultaat- en doelgericht en heeft als doel om een mooi eindproduct te creëren. Dit doet ze door prioriteiten te stellen en te zien waar de urgentie ligt. Ook is Marlies hierdoor in staat om het overzicht te behouden in hectische situaties. Tot slot is ze een echte teamplayer. Ze toont interesse in anderen, is behulpzaam en zoals ze zelf zegt bereik je met z’n allen meer dan alleen.

Marlies is fulltime beschikbaar, heeft een maand opzegtermijn en een salarisindicatie van € 3.250 bruto per maand.
location_onregio Apeldoorn createHBO person27 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven