Tom Vink

workConsultant Logistiek
location_cityTiel

phone06 – 51 10 19 17
linkedin.com/in/tom-vink/
Tom Vink

Vacatures

Junior Inkoper Logistiek

Deze baan is de ultieme mogelijkheid om je eerste stappen te zetten in een functie als Junior Inkoper. Je wordt bij de hand genomen door een ervaren manager inkoop & logistiek die jou de fijne kneepjes van het vak leert. In korte tijd word je opgeleid tot volwaardig inkoper. Durf jij het aan?

access_timeFulltime location_onNijmegen euro_symbol€2.200 tot €2.600

Customer Service Medewerker Export

Aan de slag bij één van de snelst groeiende transporteurs van Nederland, waarbij je de ruimte krijgt om een carrière binnen het transport op te bouwen? Ga dan als Customer Service Medewerker Export aan de slag, en zorg dat klanten uit jouw regio worden voorzien van vakkundig advies en de meest optimale service!

access_timeFulltime location_onRegio Rivierenland euro_symbol€2.200 tot €2.600

Assistent Expediteur

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie in een internationale omgeving, waarbij persoonlijke groei centraal staat? Ga dan als Assistent Expediteur de uitdaging aan om te schakelen tussen diverse partijen en transporten wereldwijd te organiseren en coördineren!   

access_timeFulltime location_onRegio Nijmegen euro_symbol€2.500 tot €3.000

Junior Planner Transport

Klinkt een functie als planner jou goed in de oren, maar wil je eerst de kneepjes van het vak leren? In deze functie start je met een uitgebreid inwerktraject: een senior met bakken ervaring neemt jou onder de hoede, zodat jij alle middelen krijgt om je plantalenten te ontwikkelen. 

access_timeFulltime location_onRegio Arnhem euro_symbol€2.100 tot €2.600
Meer vacatures weergeven