Van Tiel en van Logistiek. Als je Tom ergens aan kunt herkennen, is het de grote lach op zijn gezicht. Met zijn netwerk vol logistieke topbedrijven weet hij dat hij niet de enige is die plezier beleeft aan het verbinden van werkgevers en kandidaten: jij zal de zoektocht in ieder geval afsluiten met een feeststemming. Zelfs wanneer je even niet meer weet waar jij blij van wordt, zet Tom zijn kennis in om je aan het werk te krijgen op een plek die bij je past!


Kandidaten

Lars (HBO Starter Logistiek)

Lars is een intelligente jongeman met ambitie. Na het behalen van zijn havo diploma is hij aan de hbo studie Bedrijfskunde begonnen. Momenteel is Lars bezig met zijn afstudeerstage bij een landelijke retailer. Hier is hij een model aan het creëren om de uitstoot van CO2 gassen te verminderen. Dit is hij aan het bewerkstelligen door het meten van onder andere aardgas, electra, water en het analyseren van het logistieke verkeer. Hierbij houdt hij rekening met economische aspecten en wetgeving. Lars is op zoek naar een startersfunctie binnen de Supply Chain of Logistiek waarbij hij zich bezig kan houden met verbeterprocessen.

Lars is een spontane jongeman met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en zelfdiscipline. Hij toont initiatief, is zelfsturend en komt gemaakte afspraken altijd na. Lars beschikt over een groot analytisch vermogen en denkt in oplossingen. Hij is commercieel, goed met cijfers en legt snel verbanden. Bovendien is Lars ondernemend en leergierig. Nieuwe dingen pakt hij snel op en maakt hij snel eigen.

Lars is op korte termijn fulltime beschikbaar (einddatum scriptie is 7 juni) en heeft een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand.

location_onRegio Nijmegen createHBO person20 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Leon (Logistiek Manager)

Leon is een ambitieuze jongeman met meer dan 15 jaar ervaring in de Logistiek. Na het behalen van zijn hbo diploma Logistiek & Economie heeft hij een enorme groei doorgemaakt in de Logistieke sector. Leon beschikt over een enorme kennis van import en export, omdat hij 8 jaar werkzaam is geweest als Allround Expediteur. In deze functie was verantwoordelijk voor het vervoer van veelal gevaarlijke goederen via weg, zee- en luchttransport. Ook heeft Leon met succes een in-huis expediteursafdeling opgezet bij een Internationale Speler binnen de Food-industrie. Dit heeft hij weten te bewerkstelligen door de interne werkprocedures voor operationele afhandelingen op te stellen. Momenteel is Leon 4 jaar werkzaam als Coördinator Operations bij een Internationale Speler binnen de Food-industrie. Hier is hij verantwoordelijk voor de dagelijkse operaties van de backoffice en de tariefonderhandelingen met logistieke dienstverleners. Daarnaast onderhoudt hij contact met de Voedsel en Warenautoriteiten, KvK, douane en ambassades in exportlanden. Leon ziet zichzelf in een functie als Logistiek Manager bij een Internationaal productiebedrijf, waar hij de commercie en inkoop van logistieke processen op zich neemt, zodat hij het bedrijf naar een hoger niveau kan tillen.

Leon is een heerlijke persoonlijkheid om mee te werken. Hij is collegiaal, werkt nauwkeurig en denkt in oplossingen. Hij beschikt over een groot verantwoordelijkheidsgevoel, is stressbestendig en weet hij complexe opdrachten gemakkelijk te vertalen naar zijn medewerkers. Daarnaast steekt Leon anderen aan met zijn enthousiasme. Hij is ambitieus en vind het belangrijk om te blijven groeien. Groeit u met het hem mee?  

Leon is fulltime beschikbaar, heeft één maand opzegtermijn en een salarisindicatie van € 4.750,- bruto per maand.

location_onNederlands en Engels goed in woord en geschrift, Duits redelijk in woord en geschrift createHBO person32 jaar euro_symbol€4.500 tot €5.000

Bernard (Transportplanner)

Bernard is een spontane kerel met 1,5 jaar ervaring in de Logistiek. Momenteel is hij werkzaam bij een internationale logistieke dienstverlener in de functie van Control Tower Supervisor. Hier is hij verantwoordelijk voor het coördineren van de vrachten, verzorgt hij de documentatie (controleren vrachtbrieven, CMR) en stuurt hij 25 medewerkers aan in het magazijn. Bernard draagt oplossingen aan om processen binnen systemen te optimaliseren en is aanspreekpunt voor de planning, het magazijn, vervoerders en chauffeurs. De organisatie waar Bernard momenteel werkzaam is, is helaas aan het downsizen. Om die reden is Bernard op zoek naar een leuke plannersfunctie bij een informeel bedrijf.  

Bernard is een commerciële kerel met humor. Hij werkt zeer nauwkeurig en behoudt het overzicht in stressvolle situaties. Ook is hij communicatief vaardig, oplossingsgericht en creatief. Bovendien houdt Bernard van avontuur en uitdaging. Dat blijkt wel uit het feit dat hij in zijn eentje een naar China is vertrokken en heeft gewerkt als leerkracht Engels. Bent u op zoek naar een ambitieuze kerel die toe is aan de volgende stap in zijn carrière?  Dan is Bernard de ideale kandidaat voor uw bedrijf.

Bernard is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.500 bruto per maand.

location_onRegio Arnhem createMBO person31 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Mauro (Assistent Expediteur)

Mauro is een commerciële, communicatief vaardige jongeman met Braziliaanse roots. Inmiddels heeft hij een half jaar ervaring opgedaan binnen de Logistiek. Na het behalen van zijn MBO diploma verkoper detailhandel is hij gaan werken als Key Acount Advisor bij een logistieke dienstverlener. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het uitbreiden en onderhouden van het klantcontact met zakelijke relaties. Daarnaast regelt Mauro ook de planning voor de chauffeurs. Hij is pas tevreden als de klant tevreden is! Mauro is op zoek naar een nieuwe uitdaging, omdat hij toe is aan een nieuwe werkomgeving. Hij wil graag aan de slag als Junior Expediteur, omdat hij zichzelf verder wil ontwikkelen op het gebied van sales en planning.

Mauro is een initiatiefrijk persoon. Hij denkt in oplossingen en handelt in het belang van de werkgever en de klant. Mauro is behulpzaam en staat altijd voor iedereen klaar. Ook is hij flexibel, een paar uur overwerken is voor hem part of the job. Mauro denkt graag mee aan het optimaliseren van processen. Hij beschikt over een commerciële instelling en floreert in een omgeving waar hij verantwoordelijk is voor zijn eigen ‘onderneming’ binnen de organisatie. Tot slot is Mauro eigenaar van een klein online verkoopbedrijf en vind hij het leuk om evenementen te organiseren.

Mauro is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand.

location_onArnhem createMBO person24 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven