Tom Vink

workConsultant Logistiek
location_cityTiel

phone06 – 51 10 19 17
linkedin.com/in/tom-vink/
Tom Vink

Vacatures

Transportplanner

Is plannen echt helemaal jouw ding en je houd je van uitdaging? Dan ben je aan het juiste adres. Deze organisatie biedt jou een dynamische werkomgeving waar geen dag hetzelfde is. Jouw dagen vliegen voorbij en voor je het weet is het weer weekend. Ben jij als Transportplanner op zoek naar een volgende stap in je carrière en heb je ervaring met bulktransport? Dan is dit de ideale baan voor jou!

access_timeFulltime location_onRegio Utrecht euro_symbol€2.600 tot €3.200

Senior Transportplanner

Als ervaren Transportplanner wil je de uitdaging aan gaan om bij een internationaal transporteur de planning voor het wegtransport te verzorgen. Klinkt dit als een perfecte uitdaging? Lees dan snel verder.

access_timeFulltime location_onRegio Tiel euro_symbol€2.600 tot €3.200

Assistent Transportplanner

Met jouw ambitie in de transportsector, wil jij de eerste stappen zetten als Assistent Transportplanner. Jij wilt de uitdaging aangaan om bij een internationaal transporteur de planning voor het wegtransport te verzorgen. Klinkt dit als de perfecte uitdaging? Lees dan verder!

access_timeFulltime location_onRegio Veenendaal euro_symbol€2.000 tot €2.500

Transportplanner

Als Transportplanner breng jij jouw nieuwe werkgever naar een hoger niveau. Kun jij als de beste een team laten excelleren? Dan is dit precies de uitdaging voor jou!

access_timeFulltime location_onRegio Utrecht euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Bernard (Transportplanner)

Bernard is een spontane kerel met 1,5 jaar ervaring in de Logistiek. Momenteel is hij werkzaam bij een internationale logistieke dienstverlener in de functie van Control Tower Supervisor. Hier is hij verantwoordelijk voor het coördineren van de vrachten, verzorgt hij de documentatie (controleren vrachtbrieven, CMR) en stuurt hij 25 medewerkers aan in het magazijn. Bernard draagt oplossingen aan om processen binnen systemen te optimaliseren en is aanspreekpunt voor de planning, het magazijn, vervoerders en chauffeurs. De organisatie waar Bernard momenteel werkzaam is, is helaas aan het downsizen. Om die reden is Bernard op zoek naar een leuke plannersfunctie bij een informeel bedrijf.  

Bernard is een commerciële kerel met humor. Hij werkt zeer nauwkeurig en behoudt het overzicht in stressvolle situaties. Ook is hij communicatief vaardig, oplossingsgericht en creatief. Bovendien houdt Bernard van avontuur en uitdaging. Dat blijkt wel uit het feit dat hij in zijn eentje een naar China is vertrokken en heeft gewerkt als leerkracht Engels. Bent u op zoek naar een ambitieuze kerel die toe is aan de volgende stap in zijn carrière?  Dan is Bernard de ideale kandidaat voor uw bedrijf.

Bernard is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.500 bruto per maand.

location_onRegio Arnhem createMBO person31 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Mauro (Assistent Expediteur)

Mauro is een commerciële, communicatief vaardige jongeman met Braziliaanse roots. Inmiddels heeft hij een half jaar ervaring opgedaan binnen de Logistiek. Na het behalen van zijn MBO diploma verkoper detailhandel is hij gaan werken als Key Acount Advisor bij een logistieke dienstverlener. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het uitbreiden en onderhouden van het klantcontact met zakelijke relaties. Daarnaast regelt Mauro ook de planning voor de chauffeurs. Hij is pas tevreden als de klant tevreden is! Mauro is op zoek naar een nieuwe uitdaging, omdat hij toe is aan een nieuwe werkomgeving. Hij wil graag aan de slag als Junior Expediteur, omdat hij zichzelf verder wil ontwikkelen op het gebied van sales en planning.

Mauro is een initiatiefrijk persoon. Hij denkt in oplossingen en handelt in het belang van de werkgever en de klant. Mauro is behulpzaam en staat altijd voor iedereen klaar. Ook is hij flexibel, een paar uur overwerken is voor hem part of the job. Mauro denkt graag mee aan het optimaliseren van processen. Hij beschikt over een commerciële instelling en floreert in een omgeving waar hij verantwoordelijk is voor zijn eigen ‘onderneming’ binnen de organisatie. Tot slot is Mauro eigenaar van een klein online verkoopbedrijf en vind hij het leuk om evenementen te organiseren.

Mauro is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand.

location_onArnhem createMBO person24 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Rens (Transportplanner)

Rens is een gedreven man met 8 jaar ervaring binnen de transportplanning. Hij heeft gewerkt aan zeer diverse planningen zoals distributieplanningen, volle ladingen plannen en het planning van bergingswerkzaamheden. Naast het plannen heeft Rens ervaring als expediteur. Hiervoor schakelde hij met externe transporteurs en maakte hij prijsafspraken voor de transporten. Rens heeft bij diverse logistiek dienstverleners gewerkt waar hij kennis heeft gemaakt met diverse documenten zoals CMR/ BL/ SWB en AWB. Rens is momenteel op zoek naar vastigheid in een functie als Transportplanner.

Rens heeft een innemende persoonlijkheid. Het is iemand die open en eerlijk communiceert. Hij vindt het belangrijk dat er een goede werksfeer is en draagt hier zijn steentje aan bij. Daarbij is Rens een harde werker met oog op resultaat. Hij stelt voor zichzelf doelen en gaat niet naar huis voordat hij deze heeft verwezenlijkt. Hij zegt zelf: “ Half werk is geen werk ”. Rens heeft veel logistieke kennis opgedaan bij de diverse werkgevers en werkt gemakkelijk met diverse systemen.

Rens is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.750,- bruto per maand.

location_onArnhem createMBO person36 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Rens (Transportplanner)

Rens heeft 3,5 jaar ervaring in de Logistiek. Momenteel is hij werkzaam als Transportplanner / Expediteur bij een Transporteur. In deze dubbele functie is hij verantwoordelijk voor het efficiënt inplannen en het coördineren van de chauffeurs en de afhaal- en exportplanning. Zijn werkzaamheden bestaan uit het behandelen en inplannen van transportopdrachten, het uitzetten van externe transporten en het compleet maken van laad- en ritlijsten. Ook heeft Rens veelvuldig contact met de cross-docks en customer service afdeling en rapporteert hij aan de operationeel directeur. Rens mist het persoonlijk contact met zijn collega’s. Om die reden is Rens op zoek naar een nieuwe uitdaging als Transportplanner.

Rens is een energieke en leergierige jongeman. Hij kan goed omgaan met feedback en wil zichzelf graag verder ontwikkelen binnen de logistieke sector. Zijn leergierigheid en energieke persoonlijkheid komt ook terug in zijn werkwijze. Hij kijkt verder dan zijn functie en laat mogelijkheden tot procesverbetering niet liggen. Het opstellen van verbeterplannen, het realiseren en het terugzien van resultaten van zijn werk zijn voor Rens een drijfveer. Daarnaast hecht hij veel waarde aan persoonlijk contact met zijn collega’s en is hij ervan overtuigd dat een prettige werksfeer resulteert in betere prestaties.

Rens heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 2.850,- op basis van 40 uur.

location_onArnhem createMBO person23 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven