Van Tiel en van Supply Chain. Als je Tom ergens aan kunt herkennen, is het de grote lach op zijn gezicht. Met zijn netwerk vol topbedrijven weet hij dat hij niet de enige is die plezier beleeft aan het verbinden van werkgevers en kandidaten: jij zal de zoektocht in ieder geval afsluiten met een feeststemming. Zelfs wanneer je even niet meer weet waar jij blij van wordt, zet Tom zijn kennis in om je aan het werk te krijgen op een plek die bij je past!


Vacatures

Ben jij klaar om de volgende stap te zetten op de arbeidsmarkt en wil je een breed takenpakket bij een producent? Jij kan aan de slag gaan op een plek waar jij je kennis van de Supply Chain kan toepassen én jezelf verder kunt ontwikkelen. Als jij het leuk vindt om analytisch en planmatig te werken, dan is deze functie iets voor jou! 

access_timeFulltime location_onRegio Arnhem euro_symbol€2.700 tot €3.500
Jij bent die planner die altijd een aantal stappen vooruit denkt. Spreekt het je aan om in een uitdagende en altijd veranderende omgeving werkzaam te zijn, waarbij jij een belangrijke rol hebt in het proces? Dan zit je hier goed! Lees snel verder voor meer informatie.

access_timeFulltime location_onRegio Arnhem euro_symbol€2.600 tot €3.500
Ben jij een Strategisch Inkoper en wil jij in aanmerking komen voor een nieuwe uitdagende baan, waarbij secundaire arbeidsvoorwaarden als een 13e maand, collectieve zorgverzekering, premievrij pensioen, winstdeling en een volledige reiskostenvergoeding van toepassing zijn? Daar moet jij natuurlijk wel iets in huis hebben! Check de functie-eisen en of de organisatie alsmede de functie jou aanspreekt. Zitten wij binnenkort samen rond de tafel?

access_timeFulltime location_onRegio Arnhem euro_symbol€3.000 tot €4.000
Heb jij affiniteit met techniek en enkele jaren inkoopervaring? Jij hebt ervaring met het herstructureren en standaardiseren van inkoopprocessen. Natuurlijk haal jij ook je voldoening uit het creëren van een optimaal leveranciersbestand, tegen zo laag mogelijke kosten. Klinkt dit interessant? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRegio Arnhem euro_symbol€3.500 tot €4.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Anton heeft ruim 25 jaar werkervaring in de logistiek en supply chain. In zijn laatste functie is hij werkzaam geweest als Teammanager Kwaliteitsbeheer. In deze functie was hij verantwoordelijk voor het dagelijks aansturen van 4 medewerkers, het coördineren van de kpi’s en voorraadverschillen en het monitoren van de administratieve goederenstromen. Ook ondersteunde Anton bij de dagelijkse planning en was hij projectleider bij het opzetten van het centraal magazijn. Vanwege een reorganisatie is zijn Anton zijn functie komen te vervallen. Om die reden is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen het bedrijfsbureau, waar hij zich bezig kan gaan houden met de planning en eventuele projecten.

Anton is rustige man met een groot analytisch en conceptueel vermogen. Hij is goed met cijfers en systemen en denkt in oplossingen. Met zijn positief kritische blik is Anton in staat om vroegtijdig knelpunten te signaleren en deze op te lossen. Bovendien heeft Anton een brede interesse en kennis ontwikkeld binnen de logistiek en supply chain. Met zijn kennis kan hij mensen bereiken en stimuleren om de neuzen dezelfde kan op te krijgen, doordat hij een boodschap duidelijk weer over te brengen.

Anton is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand.

location_onRegio Nijmegen createHBO person54 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Mauro is een commerciële, communicatief vaardige jongeman met Braziliaanse roots. Inmiddels heeft hij een half jaar ervaring opgedaan binnen de Logistiek. Na het behalen van zijn MBO diploma verkoper detailhandel is hij gaan werken als Key Acount Advisor bij een logistieke dienstverlener. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het uitbreiden en onderhouden van het klantcontact met zakelijke relaties. Daarnaast regelt Mauro ook de planning voor de chauffeurs. Hij is pas tevreden als de klant tevreden is! Mauro is op zoek naar een nieuwe uitdaging, omdat hij toe is aan een nieuwe werkomgeving. Hij wil graag aan de slag als Junior Expediteur, omdat hij zichzelf verder wil ontwikkelen op het gebied van sales en planning.

Mauro is een initiatiefrijk persoon. Hij denkt in oplossingen en handelt in het belang van de werkgever en de klant. Mauro is behulpzaam en staat altijd voor iedereen klaar. Ook is hij flexibel, een paar uur overwerken is voor hem part of the job. Mauro denkt graag mee aan het optimaliseren van processen. Hij beschikt over een commerciële instelling en floreert in een omgeving waar hij verantwoordelijk is voor zijn eigen ‘onderneming’ binnen de organisatie. Tot slot is Mauro eigenaar van een klein online verkoopbedrijf en vind hij het leuk om evenementen te organiseren.

Mauro is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand.

location_onArnhem createMBO person24 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Teun heeft 12 jaar ervaring als Engineer. Na het behalen van zijn hbo diploma logistiek en bedrijfskunde heeft hij werkervaring opgedaan binnen verschillende organisaties in de logistiek. In deze functie is hij betrokken geweest bij diverse projecten, waaronder de implementatie van een WMS systeem (SAP) en de verhuizing naar en inrichting van een nieuw distributiecentrum (10.000 m2). Momenteel is Teun werkzaam als Supply Chain Manager bij een groothandel. Helaas is er bij zijn huidige werkgever weinig ruimte voor procesoptimalisatie. Om die reden is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Engineer.

Teun is een proactieve man met een groot analytisch en conceptueel vermogen. Hierdoor is hij in staat om obstakels verbanden te leggen, eventuele problemen vroegtijdig te constateren en verbetervoorstellen aan te dragen. Bovendien beschikt Teun over goede communicatieve vaardigheden. Hij komt rustig over en kan gemakkelijk schakelen op verschillende niveaus binnen een organisatie. Ook weet hij zijn mening te onderbouwen aan de hand van data en cijfers. Tot slot is Teun een teamplayer die afdelingen met elkaar verbind en altijd het gezamenlijke doel nastreeft.

Teun heeft salarisindicatie van € 4.000,- bruto per maand en is in overleg snel beschikbaar.

location_onRegio Nijmegen createHBO person41 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Na het behalen van zijn mbo diploma heeft Koen 17 jaar werkervaring opgedaan binnen de logistiek en supply chain. In deze periode is hij meerdere malen doorgegroeid in zijn functie en inmiddels is hij 3 jaar werkzaam als supply chain planner. In deze functie is Koen verantwoordelijk voor het beheren, plannen en forecasten van het assortiment voor 315 filialen binnen Nederland. Ook is hij verantwoordelijk voor het voorraadniveau in het distributiecentrum, het uitrollen en beheren van de inboundplanning en het beheren van de leveranciers. Koen wil graag dichter bij huis gaan werken en is om die reden op zoek naar een nieuwe uitdaging als Supply Chain Planner.

Koen is een proactieve en stressbestendige jongeman met een groot analytisch vermogen. Zoals hij zelf zegt houd hij ervan om zijn ‘mouwen op te stropen’ en lekker bezig te zijn. Toch behoud hij in hectische situaties het overzicht door prioriteiten te stellen en hoofd- en bijzaken te scheiden. Koen is communicatief vaardig en haalt voldoening uit een functie waarin hij veel interactie heeft met klanten, leveranciers of vervoerders. Uit het feit dat Koen pas 2 werkgevers heeft gehad op 34-jarige leeftijd, valt te concluderen dat hij een betrouwbare en loyale werknemer is. Als hij op zijn plek zit, trekt hij na verloop van tijd graag wat extra taken naar zich toe om de uitdaging te behouden.

Koen is fulltime beschikbaar, heeft een maand opzegtermijn en een salarisindicatie van €3.750,- bruto per maand.

location_onRegio Nijmegen createMBO person34 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven