Tom Vink

workConsultant Logistiek
location_cityTiel

phone06 – 51 10 19 17
linkedin.com/in/tom-vink/
Tom Vink

Van Tiel en van Logistiek. Als je Tom ergens aan kunt herkennen, is het de grote lach op zijn gezicht. Met zijn netwerk vol logistieke topbedrijven weet hij dat hij niet de enige is die plezier beleeft aan het verbinden van werkgevers en kandidaten: jij zal de zoektocht in ieder geval afsluiten met een feeststemming. Zelfs wanneer je even niet meer weet waar jij blij van wordt, zet Tom zijn kennis in om je aan het werk te krijgen op een plek die bij je past!

Vacatures

Junior Expediteur

Bij deze werkgever krijg je volop mogelijkheden om zowel interne en externe opleidingen te volgen. Spreekt dit je aan en wil jij graag werken in een jong en dynamisch bedrijf. Lees dan snel verder!

access_timeParttime location_onRegio Nijmegen euro_symbol€2.200 tot €2.600

Junior Expediteur

Wil jij de fijne kneepjes van het vak leren van een ervaren Expediteur? Dan is dit de ideale kans voor jou! Als Junior Expediteur krijg jij binnen deze internationale logistieke organisatie de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Bovendien zijn er voldoende ontwikkelingsmogelijkheden om door te groeien. Ben je nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

access_timeFulltime location_onNijmegen euro_symbol€2.200 tot €2.700

Transportplanner

Werken bij een organisatie waar jouw input wordt gewaardeerd. Dat is toch fijn? Juist ja! Deze organisatie geeft jouw de ruimte om mee te denken over verbeterprocessen en heeft samenwerken hoog in het vaandel staan. Ben je al nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.

access_timeFulltime location_onRegio Arnhem euro_symbol€2.500 tot €3.250

Logistiek Planner - Regio Veenendaal

Werken bij een organisatie waar je om uiterlijk 17.00 uur de deur achter je dicht kan trekken. Wie wil dat nou niet? Juist ja! Je wil natuurlijk ook nog genieten van je vrije avonden. Bovendien investeert deze organisatie in haar medewerkers en stimuleren ze jou om jezelf verder te ontwikkelen. Als Logistiek Planner word je uitvoerig ingewerkt om vervolgens zelfstandig aan de slag te gaan. Heb jij er nu al zin in? Lees dan snel verder.

access_timeFulltime location_onRegio Veenendaal euro_symbol€2.500 tot €3.600
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Bernard (Transportplanner)

Bernard is een spontane kerel met 1,5 jaar ervaring in de Logistiek. Momenteel is hij werkzaam bij een internationale logistieke dienstverlener in de functie van Control Tower Supervisor. Hier is hij verantwoordelijk voor het coördineren van de vrachten, verzorgt hij de documentatie (controleren vrachtbrieven, CMR) en stuurt hij 25 medewerkers aan in het magazijn. Bernard draagt oplossingen aan om processen binnen systemen te optimaliseren en is aanspreekpunt voor de planning, het magazijn, vervoerders en chauffeurs. De organisatie waar Bernard momenteel werkzaam is, is helaas aan het downsizen. Om die reden is Bernard op zoek naar een leuke plannersfunctie bij een informeel bedrijf.  

Bernard is een commerciële kerel met humor. Hij werkt zeer nauwkeurig en behoudt het overzicht in stressvolle situaties. Ook is hij communicatief vaardig, oplossingsgericht en creatief. Bovendien houdt Bernard van avontuur en uitdaging. Dat blijkt wel uit het feit dat hij in zijn eentje een naar China is vertrokken en heeft gewerkt als leerkracht Engels. Bent u op zoek naar een ambitieuze kerel die toe is aan de volgende stap in zijn carrière?  Dan is Bernard de ideale kandidaat voor uw bedrijf.

Bernard is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.500 bruto per maand.

location_onRegio Arnhem createMBO person31 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Mauro (Assistent Expediteur)

Mauro is een commerciële, communicatief vaardige jongeman met Braziliaanse roots. Inmiddels heeft hij een half jaar ervaring opgedaan binnen de Logistiek. Na het behalen van zijn MBO diploma verkoper detailhandel is hij gaan werken als Key Acount Advisor bij een logistieke dienstverlener. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het uitbreiden en onderhouden van het klantcontact met zakelijke relaties. Daarnaast regelt Mauro ook de planning voor de chauffeurs. Hij is pas tevreden als de klant tevreden is! Mauro is op zoek naar een nieuwe uitdaging, omdat hij toe is aan een nieuwe werkomgeving. Hij wil graag aan de slag als Junior Expediteur, omdat hij zichzelf verder wil ontwikkelen op het gebied van sales en planning.

Mauro is een initiatiefrijk persoon. Hij denkt in oplossingen en handelt in het belang van de werkgever en de klant. Mauro is behulpzaam en staat altijd voor iedereen klaar. Ook is hij flexibel, een paar uur overwerken is voor hem part of the job. Mauro denkt graag mee aan het optimaliseren van processen. Hij beschikt over een commerciële instelling en floreert in een omgeving waar hij verantwoordelijk is voor zijn eigen ‘onderneming’ binnen de organisatie. Tot slot is Mauro eigenaar van een klein online verkoopbedrijf en vind hij het leuk om evenementen te organiseren.

Mauro is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand.

location_onArnhem createMBO person24 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Paul (Transportplanner)

10 jaar lang voelde Paul zich helemaal thuis op de weg en heeft hij als vrachtwagenchauffeur zijn eerste ervaring binnen de logistieke sector opgedaan. Bij zijn huidige werkgever stapte Paul 3 jaar geleden binnen als tijdelijke vervanger op de Transportplanners afdeling. Sindsdien heeft hij de afdeling niet meer verlaten. In een korte periode heeft Paul het plannersvak zich eigen gemaakt. Op dit moment is hij verantwoordelijk voor het efficiënt inplannen van 15 eigen wagens en chauffeurs. Daarnaast is hij het eerste aanspreekpunt voor chauffeurs, volgt hij alle transporten op en zorgt hij voor een correcte administratieve afhandeling. Indien er sprake is van afwijkingen in het transport of de planning schakelt Paul onmiddellijk tussen de afdelingen om de goederenstroom in goede banen te leiden. Naast deze werkzaamheden staat Paul ook regelmatig in contact met klanten over de levertijden en zorgt hij als wagenparkbeheerder dat alle wagens in een goede staat zijn. Paul wil zich ontwikkelen binnen een nieuwe werkomgeving en is om die reden op zoek naar een nieuwe uitdaging als Transportplanner.

Paul is een teamplayer met passie voor transport! Hij is communicatief vaardig en kan communiceren op verschillende niveaus. Bovendien weet hij hoe hij de chauffeurs aan moet spreken vanwege zijn achtergrond als chauffeur. Daarnaast is Paul betrouwbaar en pakt hij zijn verantwoordelijk. Geef hem een taak en hij regelt het. Een uur eerder beginnen of langer doorwerken hoort bij het vak volgens hem. Ook is Paul een puzzelaar die denkt in oplossingen. Hij houdt van een dynamische werkomgeving en vindt het heerlijk om ad-hoc te schakelen. Tot slot wil Paul zichzelf blijven ontwikkelen. Dit komt naar voren uit het feit dat hij in September de opleiding Transportplanner bij het NCOI gaat volgen om zijn kennis omtrent het vak uit te breiden.

Paul is fulltime beschikbaar, heeft 1 maand opzegtermijn en een salarisindicatie van 3.000,- bruto per maand.

location_onTiel createMBO person32 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Rens (Transportplanner)

Rens heeft 3,5 jaar ervaring in de Logistiek. Momenteel is hij werkzaam als Transportplanner / Expediteur bij een Transporteur. In deze dubbele functie is hij verantwoordelijk voor het efficiënt inplannen en het coördineren van de chauffeurs en de afhaal- en exportplanning. Zijn werkzaamheden bestaan uit het behandelen en inplannen van transportopdrachten, het uitzetten van externe transporten en het compleet maken van laad- en ritlijsten. Ook heeft Rens veelvuldig contact met de cross-docks en customer service afdeling en rapporteert hij aan de operationeel directeur. Rens mist het persoonlijk contact met zijn collega’s. Om die reden is Rens op zoek naar een nieuwe uitdaging als Transportplanner.

Rens is een energieke en leergierige jongeman. Hij kan goed omgaan met feedback en wil zichzelf graag verder ontwikkelen binnen de logistieke sector. Zijn leergierigheid en energieke persoonlijkheid komt ook terug in zijn werkwijze. Hij kijkt verder dan zijn functie en laat mogelijkheden tot procesverbetering niet liggen. Het opstellen van verbeterplannen, het realiseren en het terugzien van resultaten van zijn werk zijn voor Rens een drijfveer. Daarnaast hecht hij veel waarde aan persoonlijk contact met zijn collega’s en is hij ervan overtuigd dat een prettige werksfeer resulteert in betere prestaties.

Rens heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 2.850,- op basis van 40 uur.

location_onArnhem createMBO person23 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer kandidaten weergeven