Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Van Tiel en van Supply Chain. Als je Tom ergens aan kunt herkennen, is het de grote lach op zijn gezicht. Met zijn netwerk vol topbedrijven weet hij dat hij niet de enige is die plezier beleeft aan het verbinden van werkgevers en kandidaten: jij zal de zoektocht in ieder geval afsluiten met een feeststemming. Zelfs wanneer je even niet meer weet waar jij blij van wordt, zet Tom zijn kennis in om je aan het werk te krijgen op een plek die bij je past!


Vacatures

Op dit moment is er veel vraag naar (AutoCad) Tekenaars met een goed plantmatig inzicht. Jij hebt deze kennis en ervaring en overweegt om van werkomgeving te veranderen, maar ziet door de bomen het bos niet meer… Lees dan deze vacature en je keuze zal een stuk makkelijker worden!

access_timeFulltime location_onregio Apeldoorn euro_symbol€2.800 tot €3.300
Jij hebt altijd al deel willen uitmaken van een dynamisch en internationaal productiebedrijf in de machinebouw, waar hard wordt gelachen, maar ook hard wordt gewerkt. Klinkt verantwoordelijkheid, projectplanning en het inkopen van materialen jou als muziek in de oren? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onRegio Arnhem euro_symbol€3.000 tot €3.500
Sta jij aan de start van je Supply Chain carrière en wil je stappen maken binnen een internationale organisatie? In deze functie ga jij samen met je team werken aan de ontwikkeling van jezelf en de organisatie! Lees hieronder snel verder voor meer informatie.

access_timeFulltime location_onregio Utrecht euro_symbol€2.500 tot €3.000
Jij hebt altijd al deel willen uitmaken van een dynamisch en internationaal productiebedrijf in de machinebouw, waar hard wordt gelachen, maar ook hard wordt gewerkt. Klinkt verantwoordelijkheid, projectplanning en het inkopen van materialen jou als muziek in de oren? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onregio Utrecht euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Anton heeft ruim 25 jaar werkervaring in de logistiek en supply chain. In zijn laatste functie is hij werkzaam geweest als Teammanager Kwaliteitsbeheer. In deze functie was hij verantwoordelijk voor het dagelijks aansturen van 4 medewerkers, het coördineren van de kpi’s en voorraadverschillen en het monitoren van de administratieve goederenstromen. Ook ondersteunde Anton bij de dagelijkse planning en was hij projectleider bij het opzetten van het centraal magazijn. Vanwege een reorganisatie is zijn Anton zijn functie komen te vervallen. Om die reden is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen het bedrijfsbureau, waar hij zich bezig kan gaan houden met de planning en eventuele projecten.

Anton is rustige man met een groot analytisch en conceptueel vermogen. Hij is goed met cijfers en systemen en denkt in oplossingen. Met zijn positief kritische blik is Anton in staat om vroegtijdig knelpunten te signaleren en deze op te lossen. Bovendien heeft Anton een brede interesse en kennis ontwikkeld binnen de logistiek en supply chain. Met zijn kennis kan hij mensen bereiken en stimuleren om de neuzen dezelfde kan op te krijgen, doordat hij een boodschap duidelijk weer over te brengen.

Anton is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand.

location_onRegio Nijmegen createHBO person54 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Teun heeft 12 jaar ervaring als Engineer. Na het behalen van zijn hbo diploma logistiek en bedrijfskunde heeft hij werkervaring opgedaan binnen verschillende organisaties in de logistiek. In deze functie is hij betrokken geweest bij diverse projecten, waaronder de implementatie van een WMS systeem (SAP) en de verhuizing naar en inrichting van een nieuw distributiecentrum (10.000 m2). Momenteel is Teun werkzaam als Supply Chain Manager bij een groothandel. Helaas is er bij zijn huidige werkgever weinig ruimte voor procesoptimalisatie. Om die reden is hij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Engineer.

Teun is een proactieve man met een groot analytisch en conceptueel vermogen. Hierdoor is hij in staat om obstakels verbanden te leggen, eventuele problemen vroegtijdig te constateren en verbetervoorstellen aan te dragen. Bovendien beschikt Teun over goede communicatieve vaardigheden. Hij komt rustig over en kan gemakkelijk schakelen op verschillende niveaus binnen een organisatie. Ook weet hij zijn mening te onderbouwen aan de hand van data en cijfers. Tot slot is Teun een teamplayer die afdelingen met elkaar verbind en altijd het gezamenlijke doel nastreeft.

Teun heeft salarisindicatie van € 4.000,- bruto per maand en is in overleg snel beschikbaar.

location_onRegio Nijmegen createHBO person41 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Na het behalen van zijn mbo diploma heeft Koen 17 jaar werkervaring opgedaan binnen de logistiek en supply chain. In deze periode is hij meerdere malen doorgegroeid in zijn functie en inmiddels is hij 3 jaar werkzaam als supply chain planner. In deze functie is Koen verantwoordelijk voor het beheren, plannen en forecasten van het assortiment voor 315 filialen binnen Nederland. Ook is hij verantwoordelijk voor het voorraadniveau in het distributiecentrum, het uitrollen en beheren van de inboundplanning en het beheren van de leveranciers. Koen wil graag dichter bij huis gaan werken en is om die reden op zoek naar een nieuwe uitdaging als Supply Chain Planner.

Koen is een proactieve en stressbestendige jongeman met een groot analytisch vermogen. Zoals hij zelf zegt houd hij ervan om zijn ‘mouwen op te stropen’ en lekker bezig te zijn. Toch behoud hij in hectische situaties het overzicht door prioriteiten te stellen en hoofd- en bijzaken te scheiden. Koen is communicatief vaardig en haalt voldoening uit een functie waarin hij veel interactie heeft met klanten, leveranciers of vervoerders. Uit het feit dat Koen pas 2 werkgevers heeft gehad op 34-jarige leeftijd, valt te concluderen dat hij een betrouwbare en loyale werknemer is. Als hij op zijn plek zit, trekt hij na verloop van tijd graag wat extra taken naar zich toe om de uitdaging te behouden.

Koen is fulltime beschikbaar, heeft een maand opzegtermijn en een salarisindicatie van €3.750,- bruto per maand.

location_onRegio Nijmegen createMBO person34 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Ralf heeft ruim 10 jaar werkervaring opgebouwd in de logistiek en supply chain. De rode draad in zijn carrière zijn planning en het optimaliseren van processen. Momenteel is Ralf werkzaam bij een zakelijk dienstverlener in de functie van Business Support Officer. In deze functie coördineert hij het proces van de aanvraag van de klant tot de realisatie hiervan. Daarnaast coördineert hij de overgang van het ERP systeem SAP naar MS Dynamics en is hij een track and trace model aan het implementeren, zodat aanvragers de status van de aanvraag kunnen inzien en medewerkers efficiënter kunnen werken. Ralf heeft zijn twijfels of de organisatie een lang bestaansrecht heeft en is om die reden op zoek naar een nieuwe uitdaging in de logistiek of supply chain, waarin hij zich bezig kan houden met plannen en procesoptimalisatie.

Ralf is een rustige jongeman met een groot analytisch vermogen. Hij vindt het fijn om betrokken te zijn in de algehele keten en is van nature een analist die met een kritische blik processen bekijkt en ervoor zorgt dat deze op elkaar afgestemd zijn. Ralf is iemand die out of the box denkt, met oplossingen komt en klantgericht te werk gaat. Bovendien is hij de de rust zelve waardoor hij goed kan omgaan met stressvolle situaties. Verder blinkt Ralf uit in zijn communicatie, hij weet zijn boodschap helder en duidelijk over te brengen op de ontvanger en communiceert gemakkelijk op verschillende niveaus.

Ralf is fulltime beschikbaar, heeft 1 maand opzegtermijn en een salarisindicatie van € 3.850,- bruto per maand.

location_onregio Nijmegen createMBO person33 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven