“Kijk naar hetgeen wat je niet leuk vindt! Zo kom je erachter wat je juist wél leuk vindt. Soms weet je gewoon niet wat je wilt. En door te weten wat je niet wilt, kom je erachter welke functies en bedrijfstypes je wel ziet zitten.”

Wanneer ik mijn werk echt tof vind? Als er een nieuwe match is gemaakt en zowel de werkgever als nieuwe werknemer enthousiast is.

Op zoek naar een nieuwe collega?
Uw bedrijf help ik met het invullen van een vacature. Ook kijk ik of de wensen realistisch zijn, wat u vraagt. Hier communiceer ik dan ook altijd eerlijk en open over, zodat beide partijen de juiste verwachtingen hebben. Ik voel mij altijd betrokken bij de gehele organisatie waardoor ik de juiste match kan maken. Voorbeelden van vragen die ik vaak stel zijn: Waarom staat die vacature uit? Wat zijn de werkzaamheden? Waarom moeten die werkzaamheden gedaan worden? Wat betekent het voor het bedrijf als deze werkzaamheden een maand niet gedaan worden? Kunnen andere collega’s deze werkzaamheden in de tussentijd oppakken? Zo ja, wat voor invloed heeft dit op het bedrijf en die collega? Op die manier kom ik erachter waar de behoefte ligt en hoeveel tijd er is. En niet geheel onbelangrijk, ik breng ook de cijfers in kaart om te zien wat het u intern kost zolang de functie niet is ingevuld. Ik ga graag het gesprek met u aan om te kijken waar ik u mee kan helpen. U kunt mij altijd bellen of mailen. Whatsappen is uiteraard ook mogelijk. 

Op zoek naar een nieuwe baan?
Wat wil jij absoluut niet? Door die vraag te beantwoorden kom ik erachter wat jij juist wel wilt. Zo kan jij jezelf ook beter verwoorden tijdens een sollicitatiegesprek bij een organisatie. Ik ben een gelijkswaardige gesprekspartner, dus ik zit niet tegenover maar naast je. Ik probeer ervoor te zorgen dat jij je op gemak voelt, zodat je makkelijker kan praten en dus gelijk meer informatie geeft. Door dit gesprek leer ik jou kennen, en heb ik je cv bijna niet nodig. Als je een geschikte vacature hebt gevonden op de website, dan mag je altijd whatsappen, bellen of solliciteren. Dan bel ik je op voor een kort kennismakingsgesprek en bespreken we het verdere plan. Spreek ik je snel?


Kandidaten

Jack is na het afronden van een mbo-opleiding begonnen aan de hbo-opleiding Logistiek en Economie, deze zal hij in juni 2019 na het inleveren van zijn scriptie positief afronden. Tijdens zijn studie heeft Jack een aantal onderzoekstages gelopen. Zo heeft hij tijdens zijn eerste stage onderzoek gedaan naar de leveringen van klanten en hoe de organisatie deze kan beïnvloeden. Bij zijn tweede stage heeft hij onderzoek gedaan naar de behoefte planning van de productie en deze in kaart gebracht. Hierdoor is het voor de organisatie helder geworden wanneer ze de productie van bepaalde productie moeten starten om rond een bepaalde periode klaar te zijn voor de verkoop. Door dit onderzoek zijn er nog andere vragen naar boven komen drijven die de organisatie mogelijk ook kan aanpakken. Tijdens zijn laatste en huidige stage doet Jack onderzoek naar het bestelgedrag van de klanten. Waardoor het nu helder is geworden voor de organisatie waarom klanten voor een bepaalde besteloptie kiezen, hoe de kostprijs van deze besteloptie in elkaar zit en dat deze kostprijs dus nog aangepast moet worden om het winstgevend te maken. Naast al zijn stages is Jack ook mede-eigenaar van een online retail webshop. Hiervoor koopt hij de producten in via groothandelaren uit heel Europa, maakt hij een forecast op, verricht hij administratieve taken en beheert hij de webshop. Nu Jack bijna is afgestuurd is hij op zoek naar zijn eerste uitdaging in de logistieke wereld. Zijn voorkeur gaat uit naar een startersfunctie waar hij nog veel kan leren en groeien.

 

Jack is een rustige en sociale jongeman die erg gedreven is. Door deze gedrevenheid zal hij niet snel opgeven en altijd naar mogelijke oplossingen zoeken. Hij heeft een sterk analytisch vermogen waardoor hij gemakkelijk ziet waar de knelpunten liggen zodat hij deze kan aanpakken. Daarnaast haalt Jack zijn voldoening uit de positieve feedback van klanten en collega’s wanneer hij weer hun verwachtingen heeft overtroffen. Hij is een echte organisator die zich graag onder de mensen bevindt en zichzelf constant wilt blijven ontwikkelen.

 

Jack is vanaf 1 juli beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.400,- bruto per maand.

location_onGoes createHBO person23 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Randy is een ervaren man die veel verschillende aspecten van de logistiek heeft doorlopen. Na zijn school is hij op de vrachtwagen gestapt en een jaar later de planning ingerold. Na 11 leerzame jaren was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Deze nieuwe uitdaging was het volledig opzetten van een (inter)nationaal transportnetwerk op het gebied van mestverkoop en -lease. Dit resulteerde in een enorme groei van het bedrijf, maar voor Randy zat de uitdaging erop. Hierna is Randy aan de slag gegaan bij een internationale groothandelaar op het gebied van koel- en vriesinstallaties. Hier had Randy de functie van Internationaal service planner, waarbij transport naar België, Duitsland en Frankrijk tot zijn verantwoordelijkheid behoorden. Na een hervorming van het bedrijf heeft Randy de stap naar Operations manager kunnen maken. Hier waren onderhoud en service aan alle verhuurproducten, het logistieke proces en 15 medewerkers van de vestigingen België en Nederland zijn verantwoordelijkheid. Doordat de toekomstplannen niet aansloten bij die van Randy, hebben ze besloten uit elkaar te gaan. Op dit moment is Randy teamleider truckplanning bij een intermodaal transportbedrijf. Hier is hij verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van een team planners, chauffeurs, charters en de administratieve afhandeling. Doordat persoonlijke ontwikkelingen één van de belangrijkste drijfveren is van Randy, staat hij met beide armen open voor een nieuwe uitdaging die dat aan hem kan bieden.

Randy is een nette en loyale man die vertrouwen zeer hoog in het vaandel heeft staan. Hij haalt zijn energie uit een goed gevulde dag. Een dag waarop er hard gewerkt wordt met een groep collega’s die zich goed voelen en voor elkaar door het vuur gaan, in een veilige omgeving. Onder veilig verstaat hij: een omgeving waar eerlijkheid, beleefdheid en de mogelijkheid tot discussie normaal wordt geacht. Ook zet Randy zich graag in voor het opstarten van extra projecten naast de huidige werkzaamheden. Dit geeft hem namelijk de werkdruk en spanning die hij graag heeft tijdens zijn werk.   

Verder heeft Randy een opzegtermijn van één volledige maand en een salarisindicatie van €4250,- bruto per maand.

location_onOosterhout createMBO person49 jaar euro_symbol€4.000 tot €4.500
Jolanda heeft ruim 9 jaar ervaring in de logistiek als Operations Executive in de olie/scheepvaart en als Import Coördinator. Als Import Coördinator heeft Jolanda een tijdelijke functie gehad waarbij zij verantwoordelijk was voor het gehele proces van de containers op het schip tot aan de klant. Tijdens dit proces draagt ze zorg voor douane documentatie en regelt ze het transport van de containers middels wegtransport of treintransport. Daarnaast informeert ze de klanten proactief over het aanmeren van de containers en het transport. Hierbij schakelde Jolanda dus dagelijks tussen klanten en leveranciers om de kwaliteit en efficiëntie te waarborgen. Als Operations is Jolanda verantwoordelijk voor het opvragen van offertes bij de leveranciers. Op het moment dat de klant akkoord gaat is zij verantwoordelijk voor het gehele proces. Hier schakelt ze over de aankomst van brandstof, de aankomst van het schip en draagt ze zorg omtrent de vele regels die hier gehanteerd voor woorden. Dit doet ze door continu in contact de blijven met een agent op de desbetreffende haven. Nadat Jolanda dit 8 jaar lang gedaan heeft is ze samen met Extra-Talent opzoek naar een nieuwe uitdaging.

 

Jolanda is een communicatief sterk persoon en heeft een aanstekelijke positieve uitstraling. Dit zorgt ervoor dat ze makkelijk benaderbaar is en jij je direct op je gemak voelt. Daarnaast zorgt haar uitstraling voor een goede sfeer. Ondanks dat Jolanda een vrolijk mens op zich is laat ze niet over haar heen lopen en weet ze haar mannetje te staan. Dit resulteert erin dat wanneer er iets moet gebeuren, zij dit voor elkaar krijgt. Jolanda staat open voor omscholing om haar kennis te verbreden. Dit maakt haar een leergierige aanwinst voor uw organisatie.

 

Jolanda heeft één maand opzegtermijn en heeft een salarisindicatie van € 3.300,- bruto per maan

location_onRoosendaal createMBO person33 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Noud heeft ruim 12 jaar ervaring binnen de logistieke sector, waarvan de laatste als Logistiek Coördinator. Nadat hij zijn mbo-opleiding Logistiek Management heeft afgerond, begon Noud zijn carrière als Customer Service Medewerker en was hij eerste aanspreekpunt voor klanten en was hij verantwoordelijk voor het plannen van wegtransport. Wegens de economische crisis was verlenging van het contract niet mogelijk en ging Noud een nieuwe uitdaging aan bij een productie bedrijf. Binnen deze organisatie heeft hij zichzelf weten te ontwikkelen tot Logistiek Coördinator. Hij is verantwoordelijk voor de inkoop, transport, voorraadbeheer en productieplanning van diverse goederen binnen de bouw industrie. Daarnaast stuurt hij zes teamleiders aan en denkt hij mee aan de verbeteringen van de organisatie. Zo heeft hij door verschillende transportorganisaties uit te nodigen en daarmee te onderhandelen de transport kosten kunnen reduceren met 19%. Noud heeft veel ervaring met SAP en spreekt naast Engels ook Duits. Na ruim tien jaar dienstverband bij zijn huidige werkgever is Noud toe aan een nieuwe stap. Daarom is hij in samenwerking met Extra-Talent op zoek naar een functie als Logistiek Coördinator.

 

Noud heeft spontane en vriendelijke uitstraling. Daarnaast is hij stressbestendig en resultaatgericht. Wanneer er een probleem ontstaat, is Noud de eerste die een oplossing heeft en het probleem aanpakt tot dat het opgelost is. Dit gaat goed samen met zijn resultaatgerichtheid om zo de beste resultaten te behalen. Omdat hij resultaatgericht is, is hij ook flexibel. Noud gaat door tot zijn doelstellingen behaald zijn.

 

Noud heeft een opzegtermijn van 1 maand en zijn salarisindicatie is € 3.400,- bruto per maand.

location_onBreda createMBO person30 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven