Van Breda en van Logistiek. Gino weet hoe de logistieke vork in de steel zit. Met zijn kennis van de markt weet hij welke organisaties passen bij wat jij zoekt in een nieuwe baan. Ook voelt hij feilloos aan wat je waard bent en met zijn commerciële instelling zal hij nooit settelen voor minder. Gino is niet te stoppen totdat hij zeker weet dat jij met een glimlach op jouw nieuwe werkplek zit. En ook nog lang daarna blijft hij bereikbaar en staat hij klaar om je te helpen!


Vacatures

Speelde jij vroeger met kranen en andere machines? Bijvoorbeeld voor het optillen van ‘zware’ Lego blokken om zo die villa te maken. Of was jij meer van de Playmobil? Dat maakt in principe niks uit, maar dit is een functie waar jij vroeger, en zelfs nu nog, van droomt! Lees snel verder.
access_timeFulltime location_onMoerdijk euro_symbol€2.700 tot €3.200
Jij doet al jaren jouw ding bij je werkgever maar toch houd jij jouw ogen open voor kansen! Je denkt erover om te solliciteren maar de drempel is zo hoog. Wij begrijpen dit en helpen jou hier graag bij. In plaats van dat jij gaat kijken waar jij uitdaging vindt, gaan wij dat voor jou doen. Dit bespaart jou veel tijd en moeite. Ben jij wel op zoek naar meer uitdaging maar is de drempel net te hoog? Lees dan verder.
access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€3.000 tot €4.000

Wil jij een belangrijke schakel zijn/worden? Lees dan snel verder. Binnen deze toffe organisatie zoeken ze een Assistent Planner die de kneepjes van het vak wilt gaan leren. Ben jij dit? Laat je overtuigen.

access_timeFulltime location_onMoerdijk euro_symbol€2.000 tot €3.300

Jouw allereerste grote-mensen-baan. Iets om naar uit te kijken, maar ook iets wat een hoop spanning met zich mee kan brengen. Wij als arbeidsbemiddelingsbureau ondersteunen je niet alleen tijdens de zoektocht, maar ook tijdens de eerste 6 maanden van jouw nieuwe baan. We zijn daar juist om die spanning voor jou weg te halen. Lees gauw verder en solliciteer, zodat wij samen een succes kunnen maken van jouw eerste baan!

access_timeFulltime location_onNoord-Brabant euro_symbol€2.000 tot €2.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Jolanda heeft ruim 9 jaar ervaring in de logistiek als Operations Executive in de olie/scheepvaart en als Import Coördinator. Als Import Coördinator heeft Jolanda een tijdelijke functie gehad waarbij zij verantwoordelijk was voor het gehele proces van de containers op het schip tot aan de klant. Tijdens dit proces draagt ze zorg voor douane documentatie en regelt ze het transport van de containers middels wegtransport of treintransport. Daarnaast informeert ze de klanten proactief over het aanmeren van de containers en het transport. Hierbij schakelde Jolanda dus dagelijks tussen klanten en leveranciers om de kwaliteit en efficiëntie te waarborgen. Als Operations is Jolanda verantwoordelijk voor het opvragen van offertes bij de leveranciers. Op het moment dat de klant akkoord gaat is zij verantwoordelijk voor het gehele proces. Hier schakelt ze over de aankomst van brandstof, de aankomst van het schip en draagt ze zorg omtrent de vele regels die hier gehanteerd voor woorden. Dit doet ze door continu in contact de blijven met een agent op de desbetreffende haven. Nadat Jolanda dit 8 jaar lang gedaan heeft is ze samen met Extra-Talent opzoek naar een nieuwe uitdaging.

 

Jolanda is een communicatief sterk persoon en heeft een aanstekelijke positieve uitstraling. Dit zorgt ervoor dat ze makkelijk benaderbaar is en jij je direct op je gemak voelt. Daarnaast zorgt haar uitstraling voor een goede sfeer. Ondanks dat Jolanda een vrolijk mens op zich is laat ze niet over haar heen lopen en weet ze haar mannetje te staan. Dit resulteert erin dat wanneer er iets moet gebeuren, zij dit voor elkaar krijgt. Jolanda staat open voor omscholing om haar kennis te verbreden. Dit maakt haar een leergierige aanwinst voor uw organisatie.

 

Jolanda heeft één maand opzegtermijn en heeft een salarisindicatie van € 3.300,- bruto per maan

location_onRoosendaal createMBO person33 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Cung is een zeer bekwame declarant met meer dan 15 jaar ervaring. Hij is op zijn twintigste begonnen als Import Coördinator bij een internationaal bedrijf en behaalde hier zijn diploma voor de vakopleiding declarant. In zijn meest recente functie als Senior Declarant en Hoofd van de douaneafdeling is hij verantwoordelijk voor 4fte. Hij is continu bezig met het opzetten en optimaliseren van processen omtrent het douaneproces. Daarbij werkt hij operationeel mee met het import- en exportproces en heeft hij wekelijks overleg met het management. Ook verzorgt hij de correcte entrepot-administratie conform de verkregen vergunningen. Cung is op zoek naar een nieuwe uitdaging als Senior Declarant, waarbij hij zijn kennis en kunde toe kan passen in de praktijk.

Cung is stressbestendig en uiterst accuraat. Dit maakt hem een zorgvuldige Declarant die tijdens alle situaties het juiste resultaat weet te behalen. Hij wil zich graag blijven ontwikkelen en gaat daarom in de nabije toekomst de MCTA HBO+ opleiding volgen. Cung is gezellig tegenover zijn collega’s, maar daarbij heel serieus in zijn vakgebied.

Cung is in overleg beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 4.200,- bruto per maand.

location_on. createMBO person40 jaar euro_symbolMeer dan €5.000
Noud heeft ruim 12 jaar ervaring binnen de logistieke sector, waarvan de laatste als Logistiek Coördinator. Nadat hij zijn mbo-opleiding Logistiek Management heeft afgerond, begon Noud zijn carrière als Customer Service Medewerker en was hij eerste aanspreekpunt voor klanten en was hij verantwoordelijk voor het plannen van wegtransport. Wegens de economische crisis was verlenging van het contract niet mogelijk en ging Noud een nieuwe uitdaging aan bij een productie bedrijf. Binnen deze organisatie heeft hij zichzelf weten te ontwikkelen tot Logistiek Coördinator. Hij is verantwoordelijk voor de inkoop, transport, voorraadbeheer en productieplanning van diverse goederen binnen de bouw industrie. Daarnaast stuurt hij zes teamleiders aan en denkt hij mee aan de verbeteringen van de organisatie. Zo heeft hij door verschillende transportorganisaties uit te nodigen en daarmee te onderhandelen de transport kosten kunnen reduceren met 19%. Noud heeft veel ervaring met SAP en spreekt naast Engels ook Duits. Na ruim tien jaar dienstverband bij zijn huidige werkgever is Noud toe aan een nieuwe stap. Daarom is hij in samenwerking met Extra-Talent op zoek naar een functie als Logistiek Coördinator.

 

Noud heeft spontane en vriendelijke uitstraling. Daarnaast is hij stressbestendig en resultaatgericht. Wanneer er een probleem ontstaat, is Noud de eerste die een oplossing heeft en het probleem aanpakt tot dat het opgelost is. Dit gaat goed samen met zijn resultaatgerichtheid om zo de beste resultaten te behalen. Omdat hij resultaatgericht is, is hij ook flexibel. Noud gaat door tot zijn doelstellingen behaald zijn.

 

Noud heeft een opzegtermijn van 1 maand en zijn salarisindicatie is € 3.400,- bruto per maand.

location_onBreda createMBO person30 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Thijs heeft ruim 36 jaar ervaring binnen de Transportsector. Na zijn diensttijd is Thijs begonnen als Tankwagenchauffeur, maar al snel werd duidelijk dat hier niet zijn passie lag. Doordat Thijs enorm betrokken was wilde zijn oud-werkgever hem binnenboord houden. Hier heeft hij de mogelijkheid gekregen om zich te ontwikkelen als Internationaal Transportplanner. Het commerciële gedeelte van de Transportsector spreekt hem enorm aan en hierdoor is zijn rol steeds verder ontwikkeld tot Expediteur. Door zijn bakken aan ervaring en betrokkenheid is hij het aanspreekpunt binnen het teams. Doordat zijn laatste uitdaging een mismatch was, wilt hij graag terug de logistiek in. Zijn voorkeur gaat uit naar een functie als Expediteur.

Thijs is een enthousiaste en leergierige man die het leuk vindt om dingen te regelen en oplossingen te bedenken. Thijs is van mening dat je nooit uitgeleerd bent, dit is ook de reden dat hij op late leeftijd nog meerdere cursussen volgt. Het regelen en oplossen is iets natuurlijks voor Thijs. Dit is ook de reden dat de transportsector hem zo aanspreekt. Thijs is een logistiekeling pur sang en dat merk je aan alles bij hem. Zijn levensmotto: " Doe waar je goed in ben", is hij ten voeten uit.

Thijs heeft een maand opzegtermijn en heeft een salarisindicatie van € 3.600,- bruto per maand.

location_onRoosendaal createMBO person57 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000
Meer kandidaten weergeven