Van Breda en van Logistiek. Gino weet hoe de logistieke vork in de steel zit. Met zijn kennis van de markt weet hij welke organisaties passen bij wat jij zoekt in een nieuwe baan. Ook voelt hij feilloos aan wat je waard bent en met zijn commerciële instelling zal hij nooit settelen voor minder. Gino is niet te stoppen totdat hij zeker weet dat jij met een glimlach op jouw nieuwe werkplek zit. En ook nog lang daarna blijft hij bereikbaar en staat hij klaar om je te helpen!


Vacatures

De vraag naar hoge kwaliteit voedselproducten blijft groeien: productiemachines moeten grote volumes met een hoge kwaliteit kunnen draaien. Dit mooie en gezonde bedrijf in Goes maakt deze machines en verkoopt ze wereldwijd. En nu zoeken ze een Technisch Productieplanner die de productieleider gaat assisteren met een brede hoeveelheid aan werkvoorbereiders taken. Is dit iets voor jou? Lees snel verder!

access_timeFulltime location_onGoes euro_symbol€2.000 tot €3.000
Ben jij iemand die erg goed is in het maken van de productieplanning? Kun jij gemakkelijk afwegen hoe de balans tussen grondstoffen en eindproduct moet komen te liggen? Dan is deze functie als Productieplanner bij één van onze opdrachtgevers in de regio van Waalwijk de perfecte uitdaging voor jou!

access_timeFulltime location_onWaalwijk euro_symbol€3.500 tot €4.000
De volgende stap binnen jouw carrière. Dan heb ik het niet over de stap naar een gezond dieet waar je alleen maar groenten en fruit eet. Nee, binnen de functie als Teamleider Productie ben jij verantwoordelijk voor de correcte uitvoering van het productieproces van de groenten en fruit. Leidinggeven, het voeren van KPI-gesprekken en het aandragen van verbetervoorstellen zijn een greep uit jouw dagelijkse bezigheden. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!
access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.700 tot €3.000
Weet jij uit historische data een perfecte demand planning op te stellen? Bij jouw nieuwe werkgever krijg jij de vrijheid en de ruimte om eigen invulling te geven hoe jij dit wilt aanpakken Hiernaast krijg jij een paar gezellige en spontane collega`s waarmee jij nauw samenwerkt! Hiernaast organiseert dit bedrijf ieder jaar een tof bedrijfsfeest op een nog toffer locatie! Enthousiast!? Lees dan snel verder!
access_timeFulltime location_onTilburg euro_symbol€2.800 tot €3.300
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Karin heeft 21 jaar ervaring in de logistiek. In deze 21 jaar heeft ze diverse functies gehad, bij diverse opdrachtgevers, van Logistiek Administratief Medewerker tot aan Expediteur. Door de jaren heen heeft Karin de logistiek eigen gemaakt. Zo heeft ze veel contact gehad met diverse vervoerders en rederijen om het best mogelijke transport te regelen. Hiernaast heeft Karin veel ervaring met het opstellen van diverse transportdocumentatie, telefonisch contact onderhouden met partijen en het organiseren van transport met behulp van derde partijen. Om voor alle partijen de beste mogelijkheid te bieden vergelijkt ze prijzen van de diverse partijen en coördineert ze de transporten naar een veilig einde. Karin heeft voornamelijk ervaring met wegtransport en shortsea en binnenvaart. In deze vakgebieden heeft ze een groot netwerk opgebouwd met mensen die ze kan bellen. Al met al een topper in de logistiek die het geregeld krijgt. Helaas gaat haar huidige werkgever verhuizen en word het te ver om leuk te blijven. Dit is voor Karin de reden om verder te kijken naar een nieuwe uitdaging. Haar voorkeur gaat uit naar een rol als Expediteur waar ze het volledige transport moet gaan regelen met derde partijen.

Karin is een logistiekeling pur sang. Ze is sociaal, kan de klanten goed binden aan haar en heeft een enorm doorzettingsvermogen. Klanten die naar haar bellen, als het niet meer haar klant is, bewijst alles. Hiernaast zoekt Karin de beste oplossing, ook als deze de nodige creativiteit vergt. Ze lost de logistieke problemen op, linksom of rechtsom. Karin communiceert duidelijk en is recht door zee. Hierdoor weten klanten en collega's precies waaraan en waaraf. Ze is nieuwsgierig op de juiste manier en ziet commerciële kansen als deze zich voordoen. Karin maakt haar werkzaamheden inzichtelijk en laat dan de klant zo weten waar ze voor betalen. Zo behoudt ze het vertrouwen van de klant en zelf de controle.

Karin heeft een opzegtermijn van één volledige maand en een salarisindicatie van €3.100,- bruto per maand.
location_onTholen createMBO person40 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Jack is na het afronden van een mbo-opleiding begonnen aan de hbo-opleiding Logistiek en Economie, deze zal hij in juni 2019 na het inleveren van zijn scriptie positief afronden. Tijdens zijn studie heeft Jack een aantal onderzoekstages gelopen. Zo heeft hij tijdens zijn eerste stage onderzoek gedaan naar de leveringen van klanten en hoe de organisatie deze kan beïnvloeden. Bij zijn tweede stage heeft hij onderzoek gedaan naar de behoefte planning van de productie en deze in kaart gebracht. Hierdoor is het voor de organisatie helder geworden wanneer ze de productie van bepaalde productie moeten starten om rond een bepaalde periode klaar te zijn voor de verkoop. Door dit onderzoek zijn er nog andere vragen naar boven komen drijven die de organisatie mogelijk ook kan aanpakken. Tijdens zijn laatste en huidige stage doet Jack onderzoek naar het bestelgedrag van de klanten. Waardoor het nu helder is geworden voor de organisatie waarom klanten voor een bepaalde besteloptie kiezen, hoe de kostprijs van deze besteloptie in elkaar zit en dat deze kostprijs dus nog aangepast moet worden om het winstgevend te maken. Naast al zijn stages is Jack ook mede-eigenaar van een online retail webshop. Hiervoor koopt hij de producten in via groothandelaren uit heel Europa, maakt hij een forecast op, verricht hij administratieve taken en beheert hij de webshop. Nu Jack bijna is afgestuurd is hij op zoek naar zijn eerste uitdaging in de logistieke wereld. Zijn voorkeur gaat uit naar een startersfunctie waar hij nog veel kan leren en groeien.

 

Jack is een rustige en sociale jongeman die erg gedreven is. Door deze gedrevenheid zal hij niet snel opgeven en altijd naar mogelijke oplossingen zoeken. Hij heeft een sterk analytisch vermogen waardoor hij gemakkelijk ziet waar de knelpunten liggen zodat hij deze kan aanpakken. Daarnaast haalt Jack zijn voldoening uit de positieve feedback van klanten en collega’s wanneer hij weer hun verwachtingen heeft overtroffen. Hij is een echte organisator die zich graag onder de mensen bevindt en zichzelf constant wilt blijven ontwikkelen.

 

Jack is vanaf 1 juli beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.400,- bruto per maand.

location_onGoes createHBO person23 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Jolanda heeft ruim 9 jaar ervaring in de logistiek als Operations Executive in de olie/scheepvaart en als Import Coördinator. Als Import Coördinator heeft Jolanda een tijdelijke functie gehad waarbij zij verantwoordelijk was voor het gehele proces van de containers op het schip tot aan de klant. Tijdens dit proces draagt ze zorg voor douane documentatie en regelt ze het transport van de containers middels wegtransport of treintransport. Daarnaast informeert ze de klanten proactief over het aanmeren van de containers en het transport. Hierbij schakelde Jolanda dus dagelijks tussen klanten en leveranciers om de kwaliteit en efficiëntie te waarborgen. Als Operations is Jolanda verantwoordelijk voor het opvragen van offertes bij de leveranciers. Op het moment dat de klant akkoord gaat is zij verantwoordelijk voor het gehele proces. Hier schakelt ze over de aankomst van brandstof, de aankomst van het schip en draagt ze zorg omtrent de vele regels die hier gehanteerd voor woorden. Dit doet ze door continu in contact de blijven met een agent op de desbetreffende haven. Nadat Jolanda dit 8 jaar lang gedaan heeft is ze samen met Extra-Talent opzoek naar een nieuwe uitdaging.

 

Jolanda is een communicatief sterk persoon en heeft een aanstekelijke positieve uitstraling. Dit zorgt ervoor dat ze makkelijk benaderbaar is en jij je direct op je gemak voelt. Daarnaast zorgt haar uitstraling voor een goede sfeer. Ondanks dat Jolanda een vrolijk mens op zich is laat ze niet over haar heen lopen en weet ze haar mannetje te staan. Dit resulteert erin dat wanneer er iets moet gebeuren, zij dit voor elkaar krijgt. Jolanda staat open voor omscholing om haar kennis te verbreden. Dit maakt haar een leergierige aanwinst voor uw organisatie.

 

Jolanda heeft één maand opzegtermijn en heeft een salarisindicatie van € 3.300,- bruto per maan

location_onRoosendaal createMBO person33 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Noud heeft ruim 12 jaar ervaring binnen de logistieke sector, waarvan de laatste als Logistiek Coördinator. Nadat hij zijn mbo-opleiding Logistiek Management heeft afgerond, begon Noud zijn carrière als Customer Service Medewerker en was hij eerste aanspreekpunt voor klanten en was hij verantwoordelijk voor het plannen van wegtransport. Wegens de economische crisis was verlenging van het contract niet mogelijk en ging Noud een nieuwe uitdaging aan bij een productie bedrijf. Binnen deze organisatie heeft hij zichzelf weten te ontwikkelen tot Logistiek Coördinator. Hij is verantwoordelijk voor de inkoop, transport, voorraadbeheer en productieplanning van diverse goederen binnen de bouw industrie. Daarnaast stuurt hij zes teamleiders aan en denkt hij mee aan de verbeteringen van de organisatie. Zo heeft hij door verschillende transportorganisaties uit te nodigen en daarmee te onderhandelen de transport kosten kunnen reduceren met 19%. Noud heeft veel ervaring met SAP en spreekt naast Engels ook Duits. Na ruim tien jaar dienstverband bij zijn huidige werkgever is Noud toe aan een nieuwe stap. Daarom is hij in samenwerking met Extra-Talent op zoek naar een functie als Logistiek Coördinator.

 

Noud heeft spontane en vriendelijke uitstraling. Daarnaast is hij stressbestendig en resultaatgericht. Wanneer er een probleem ontstaat, is Noud de eerste die een oplossing heeft en het probleem aanpakt tot dat het opgelost is. Dit gaat goed samen met zijn resultaatgerichtheid om zo de beste resultaten te behalen. Omdat hij resultaatgericht is, is hij ook flexibel. Noud gaat door tot zijn doelstellingen behaald zijn.

 

Noud heeft een opzegtermijn van 1 maand en zijn salarisindicatie is € 3.400,- bruto per maand.

location_onBreda createMBO person30 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven