Van Breda en van Logistiek. Gino weet hoe de logistieke vork in de steel zit. Met zijn kennis van de markt weet hij welke organisaties passen bij wat jij zoekt in een nieuwe baan. Ook voelt hij feilloos aan wat je waard bent en met zijn commerciële instelling zal hij nooit settelen voor minder. Gino is niet te stoppen totdat hij zeker weet dat jij met een glimlach op jouw nieuwe werkplek zit. En ook nog lang daarna blijft hij bereikbaar en staat hij klaar om je te helpen!


Vacatures

Ben jij bijna klaar met studeren of heb jij jouw logistieke studie al afgerond? Vraag jij jezelf af waar je moet beginnen op de arbeidsmarkt? Kom dan langs bij ons op het kantoor in Breda voor een gratis oriënterend gesprek. Wij hebben antwoord op veel van jouw vragen.

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.200 tot €2.600
Heb jij je strepen verdiend als Transportplanner Groupage en ben je nu op zoek naar een organisatie waar jij je kennis kan toepassen? Deze organisatie is op zoek naar een Transportplanner Groupage die dit bedrijf naar het volgende level kan tillen. Spreekt dit je aan? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onBergen op Zoom euro_symbol€2.800 tot €4.200
Jij bent de allrounder die alles van A tot Z wilt regelen. Je bent altijd in de weer en je vindt het leuk om logistieke vraagstukken op te lossen. Met jouw communicatieve vaardigheden ga je aan de slag om voor alle partijen een zo geschikt mogelijke logistieke oplossing te vinden. Omschrijf ik jou nu? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.000 tot €2.700
De transportsector staat nooit stil. Sterker nog, het neemt alleen maar toe. Dit betekent dat er steeds meer vervoerd moet worden en dat hier dus ook mankracht voor nodig is. Heb jij affiniteit en/of ervaring met de wereld van transport? Parlez-vous aussi un joli mot de français? Alors lisez la suite!

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.200 tot €2.700
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Jolanda heeft ruim 9 jaar ervaring in de logistiek als Operations Executive in de olie/scheepvaart en als Import Coördinator. Als Import Coördinator heeft Jolanda een tijdelijke functie gehad waarbij zij verantwoordelijk was voor het gehele proces van de containers op het schip tot aan de klant. Tijdens dit proces draagt ze zorg voor douane documentatie en regelt ze het transport van de containers middels wegtransport of treintransport. Daarnaast informeert ze de klanten proactief over het aanmeren van de containers en het transport. Hierbij schakelde Jolanda dus dagelijks tussen klanten en leveranciers om de kwaliteit en efficiëntie te waarborgen. Als Operations is Jolanda verantwoordelijk voor het opvragen van offertes bij de leveranciers. Op het moment dat de klant akkoord gaat is zij verantwoordelijk voor het gehele proces. Hier schakelt ze over de aankomst van brandstof, de aankomst van het schip en draagt ze zorg omtrent de vele regels die hier gehanteerd voor woorden. Dit doet ze door continu in contact de blijven met een agent op de desbetreffende haven. Nadat Jolanda dit 8 jaar lang gedaan heeft is ze samen met Extra-Talent opzoek naar een nieuwe uitdaging.

 

Jolanda is een communicatief sterk persoon en heeft een aanstekelijke positieve uitstraling. Dit zorgt ervoor dat ze makkelijk benaderbaar is en jij je direct op je gemak voelt. Daarnaast zorgt haar uitstraling voor een goede sfeer. Ondanks dat Jolanda een vrolijk mens op zich is laat ze niet over haar heen lopen en weet ze haar mannetje te staan. Dit resulteert erin dat wanneer er iets moet gebeuren, zij dit voor elkaar krijgt. Jolanda staat open voor omscholing om haar kennis te verbreden. Dit maakt haar een leergierige aanwinst voor uw organisatie.

 

Jolanda heeft één maand opzegtermijn en heeft een salarisindicatie van € 3.300,- bruto per maan

location_onRoosendaal createMBO person33 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Noud heeft ruim 12 jaar ervaring binnen de logistieke sector, waarvan de laatste als Logistiek Coördinator. Nadat hij zijn mbo-opleiding Logistiek Management heeft afgerond, begon Noud zijn carrière als Customer Service Medewerker en was hij eerste aanspreekpunt voor klanten en was hij verantwoordelijk voor het plannen van wegtransport. Wegens de economische crisis was verlenging van het contract niet mogelijk en ging Noud een nieuwe uitdaging aan bij een productie bedrijf. Binnen deze organisatie heeft hij zichzelf weten te ontwikkelen tot Logistiek Coördinator. Hij is verantwoordelijk voor de inkoop, transport, voorraadbeheer en productieplanning van diverse goederen binnen de bouw industrie. Daarnaast stuurt hij zes teamleiders aan en denkt hij mee aan de verbeteringen van de organisatie. Zo heeft hij door verschillende transportorganisaties uit te nodigen en daarmee te onderhandelen de transport kosten kunnen reduceren met 19%. Noud heeft veel ervaring met SAP en spreekt naast Engels ook Duits. Na ruim tien jaar dienstverband bij zijn huidige werkgever is Noud toe aan een nieuwe stap. Daarom is hij in samenwerking met Extra-Talent op zoek naar een functie als Logistiek Coördinator.

 

Noud heeft spontane en vriendelijke uitstraling. Daarnaast is hij stressbestendig en resultaatgericht. Wanneer er een probleem ontstaat, is Noud de eerste die een oplossing heeft en het probleem aanpakt tot dat het opgelost is. Dit gaat goed samen met zijn resultaatgerichtheid om zo de beste resultaten te behalen. Omdat hij resultaatgericht is, is hij ook flexibel. Noud gaat door tot zijn doelstellingen behaald zijn.

 

Noud heeft een opzegtermijn van 1 maand en zijn salarisindicatie is € 3.400,- bruto per maand.

location_onBreda createMBO person30 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Katja heeft meer dan 2 jaar ervaring als Assistent-Planner in de ADR-goederen. In deze rol is ze verantwoordelijk voor het (administratief) ondersteunen, en bij afwezigheid vervangen, van de hoofdplanner. Katja is verantwoordelijk voor het goed laten verlopen van de rit administratie, orders invoer, urenregistratie van de chauffeurs en het controleren en afronden van de volledige planning. Naast haar taken als Assistent Planner, heeft ze ook werkzaamheden als Assistent Handelaar. Hier is ze verantwoordelijk voor het goed doorvoeren van de koersen, offertes opmaken en contact onderhouden met overige groothandelaren. Doordat Katja elke dag 1,5 tot 2 uur in de auto zit, is ze op zoek naar een nieuwe functie dichter bij huis. Een functie als Assistent-Planner of Transportplanner past precies in haar straatje.

Katja is een leergierige, georganiseerde dame die voor zichzelf op kan komen. Ze is iemand die niet snel over zichzelf laat heenlopen, zeker niet in stressvolle situaties. Hoewel Katja zichzelf helemaal in de 'transportpuzzel' kan zetten, is werken in teamverband ook geen probleem. Katja gaat hiernaast zeer gestructureerd te werk, kan ze goed ad-hoc schakelen en wilt ze elke kans aanpakken om zichzelf verder te ontwikkelen.

Katja heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van €2.500,- bruto per maand.

location_onEtten-Leur createMBO person24 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000
Esra heeft al ruim 5 jaar ervaring als Customer Service Representative. Momenteel is ze werkzaam bij een organisatie gespecialiseerd in tankvervoer. Hier is ze het vraagbaken voor klanten en leveranciers en handelt ze de klachten af. Ook maakt ze transportdocumenten aan en heeft ze ervaring met het controleren van douanedocumentatie. Opdrachten verwerkt ze nauwkeurig in het systeem en daarnaast staat ze nauw in contact met de chauffeurs. Bij haar huidige functie mist ze echter de variatie in het werk. Graag zou ze werkzaam willen zijn als Customer Service Representative in een hectische omgeving waar ze verantwoordelijk is voor meerdere taken. 

Esra staat graag klaar voor haar klanten en weet op de juiste manier te communiceren. Dit blijkt uit het feit dat ze graag werkt als Customer Service Representative en ze een klant optimaal wilt helpen bij hun order of klacht. Esra is leergierig en is meer dan bereidt om eventuele cursussen te volgen om haar kennis te verbreden. Ze is op zoek naar een nieuwe uitdaging waar ze elke dag geprikkeld wilt worden om het beste uit zichzelf te halen. 

Esra heeft een maand opzegtermijn en een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand. 

location_onBreda createMBO euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven