Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Van Breda en van Logistiek. Gino weet hoe de logistieke vork in de steel zit. Met zijn kennis van de markt weet hij welke organisaties passen bij wat jij zoekt in een nieuwe baan. Ook voelt hij feilloos aan wat je waard bent en met zijn commerciële instelling zal hij nooit settelen voor minder. Gino is niet te stoppen totdat hij zeker weet dat jij met een glimlach op jouw nieuwe werkplek zit. En ook nog lang daarna blijft hij bereikbaar en staat hij klaar om je te helpen!


Vacatures

Jij zorgt er voor dat al het transport via weg geregeld is en dat iedereen aan het einde van de dag met een gerust hart naar huis kan gaan. Wil je dit doen bij een gezellig familiebedrijf? Lees dan vooral verder en solliciteer!

access_timeFulltime location_onZierikzee euro_symbol€2.200 tot €3.000
Veel verantwoordelijkheid en werken in een klein hecht team. Binnen deze handelsorganisatie vervoeren ze alles zolang er maar op verdiend wordt. Is dat een instelling waar jij jezelf mee kan identificeren? Lees dan verder.

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€3.200 tot €4.000
Heb jij geen kennis en/of ervaring in de logistiek maar wil jij hier graag in werken? Of misschien heb jij juist wel de kennis én ervaring. Het maakt namelijk niet uit. Het enige wat er toe doet, is de wil om werkzaam te zijn in de logistiek en je moet de Franse taal beheersen.

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.000 tot €3.000
Sprechen Sie fließend Deutsch und möchten Sie etwas damit anfangen? Dann sind Sie bei uns genau richtig. Kan jij daarnaast je hoofd koel houden en weet jij te allen tijde het overzicht te bewaren? Je bent ook niet op je mondje gevallen en kan het goed vinden met “haantjes”. Omschrijven jouw vrienden jou zo of herken jij jezelf hierin? Lees dan verder.
access_timeFulltime location_onBergen op Zoom euro_symbol€2.500 tot €3.000
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Annie heeft ongeveer 5 jaar ervaring als Planner bij een verhuisbedrijf. Hier was ze de rechterhand voor de directeur. De directeur haalde de opdrachten binnen en Annie deed het plan gedeelte. Annie zorgde voor een personele planning en een transport planning. Deze organisatie deed voor 80% verhuizingen en ontruimingen en voor 20% internationaal transport. Bij de verhuizing en ontruimingen maakte Annie de personeelsplanning van 20 fte, de transportplanning van en naar locatie en het organiseren van de diverse benodigdheden waaronder verhuisliften en bakwagens. Voor de 20% transportplanning moest ze alles regelen van a tot z met behulp van eigen wagens en chauffeurs. Ook het zoeken naar retourvrachten om de lege kilometers te minimaliseren behoorde tot haar takenpakket. Annie had een brede functie waar ze voor veel werkzaamheden verantwoordelijk was. Dit komt doordat Annie het wel regelt en daardoor veel taken op zich kan nemen! Hiernaast was Annie ook verantwoordelijk voor het aansturen van de mensen op de vloer, de onderhoudsplanning en het contact onderhouden met politie en deurwaarders. Annie heeft ook het ondernemersdiploma beroepsgoederenvervoer behaald in 2015. Halverwege 2018 heeft ze gekozen om voor haar kinderen te gaan zorgen. Nu haar kinderen groter zijn is ze weer toe aan een fulltime baan. Ze wilt zichzelf verder gaan ontwikkelen in de transportplanning en wilt hier ook de nodige uren in investeren. Annie is op zoek naar een nieuwe uitdaging als Transportplanner waar ze kan groeien en tot haar pensioen kan zitten.

Annie is een spontane en vrolijke dame die recht voor haar raap is. Ze durft te zeggen waar het op staat en kan ook de nodige kritiek hebben. Annie is van mening dat je verantwoordelijkheid moet nemen, maar ook moet geven. Hoewel ze graag alles zelf regelt weet ze dat dit niet altijd de beste manier is. Hierdoor durft ze diverse verantwoordelijkheden aan collega's / derden te geven om zelf beter tot haar werk te komen. Communicatief is Annie sterk en heeft ze haar op de tanden. Dit in combinatie met haar assertiviteit zorgt er voor dat Annie iemand is waar je op kan bouwen.

Annie is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €3.250,- bruto per maand.

location_onEtten-Leur createMBO person34 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Karin heeft 21 jaar ervaring in de logistiek. In deze 21 jaar heeft ze diverse functies gehad, bij diverse opdrachtgevers, van Logistiek Administratief Medewerker tot aan Expediteur. Door de jaren heen heeft Karin de logistiek eigen gemaakt. Zo heeft ze veel contact gehad met diverse vervoerders en rederijen om het best mogelijke transport te regelen. Hiernaast heeft Karin veel ervaring met het opstellen van diverse transportdocumentatie, telefonisch contact onderhouden met partijen en het organiseren van transport met behulp van derde partijen. Om voor alle partijen de beste mogelijkheid te bieden vergelijkt ze prijzen van de diverse partijen en coördineert ze de transporten naar een veilig einde. Karin heeft voornamelijk ervaring met wegtransport en shortsea en binnenvaart. In deze vakgebieden heeft ze een groot netwerk opgebouwd met mensen die ze kan bellen. Al met al een topper in de logistiek die het geregeld krijgt. Helaas gaat haar huidige werkgever verhuizen en word het te ver om leuk te blijven. Dit is voor Karin de reden om verder te kijken naar een nieuwe uitdaging. Haar voorkeur gaat uit naar een rol als Expediteur waar ze het volledige transport moet gaan regelen met derde partijen.

Karin is een logistiekeling pur sang. Ze is sociaal, kan de klanten goed binden aan haar en heeft een enorm doorzettingsvermogen. Klanten die naar haar bellen, als het niet meer haar klant is, bewijst alles. Hiernaast zoekt Karin de beste oplossing, ook als deze de nodige creativiteit vergt. Ze lost de logistieke problemen op, linksom of rechtsom. Karin communiceert duidelijk en is recht door zee. Hierdoor weten klanten en collega's precies waaraan en waaraf. Ze is nieuwsgierig op de juiste manier en ziet commerciële kansen als deze zich voordoen. Karin maakt haar werkzaamheden inzichtelijk en laat dan de klant zo weten waar ze voor betalen. Zo behoudt ze het vertrouwen van de klant en zelf de controle.

Karin heeft een opzegtermijn van één volledige maand en een salarisindicatie van €3.100,- bruto per maand.
location_onTholen createMBO person40 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Jolanda heeft ruim 9 jaar ervaring in de logistiek als Operations Executive in de olie/scheepvaart en als Import Coördinator. Als Import Coördinator heeft Jolanda een tijdelijke functie gehad waarbij zij verantwoordelijk was voor het gehele proces van de containers op het schip tot aan de klant. Tijdens dit proces draagt ze zorg voor douane documentatie en regelt ze het transport van de containers middels wegtransport of treintransport. Daarnaast informeert ze de klanten proactief over het aanmeren van de containers en het transport. Hierbij schakelde Jolanda dus dagelijks tussen klanten en leveranciers om de kwaliteit en efficiëntie te waarborgen. Als Operations is Jolanda verantwoordelijk voor het opvragen van offertes bij de leveranciers. Op het moment dat de klant akkoord gaat is zij verantwoordelijk voor het gehele proces. Hier schakelt ze over de aankomst van brandstof, de aankomst van het schip en draagt ze zorg omtrent de vele regels die hier gehanteerd voor woorden. Dit doet ze door continu in contact de blijven met een agent op de desbetreffende haven. Nadat Jolanda dit 8 jaar lang gedaan heeft is ze samen met Extra-Talent opzoek naar een nieuwe uitdaging.

 

Jolanda is een communicatief sterk persoon en heeft een aanstekelijke positieve uitstraling. Dit zorgt ervoor dat ze makkelijk benaderbaar is en jij je direct op je gemak voelt. Daarnaast zorgt haar uitstraling voor een goede sfeer. Ondanks dat Jolanda een vrolijk mens op zich is laat ze niet over haar heen lopen en weet ze haar mannetje te staan. Dit resulteert erin dat wanneer er iets moet gebeuren, zij dit voor elkaar krijgt. Jolanda staat open voor omscholing om haar kennis te verbreden. Dit maakt haar een leergierige aanwinst voor uw organisatie.

 

Jolanda heeft één maand opzegtermijn en heeft een salarisindicatie van € 3.300,- bruto per maan

location_onRoosendaal createMBO person33 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Noud heeft ruim 12 jaar ervaring binnen de logistieke sector, waarvan de laatste als Logistiek Coördinator. Nadat hij zijn mbo-opleiding Logistiek Management heeft afgerond, begon Noud zijn carrière als Customer Service Medewerker en was hij eerste aanspreekpunt voor klanten en was hij verantwoordelijk voor het plannen van wegtransport. Wegens de economische crisis was verlenging van het contract niet mogelijk en ging Noud een nieuwe uitdaging aan bij een productie bedrijf. Binnen deze organisatie heeft hij zichzelf weten te ontwikkelen tot Logistiek Coördinator. Hij is verantwoordelijk voor de inkoop, transport, voorraadbeheer en productieplanning van diverse goederen binnen de bouw industrie. Daarnaast stuurt hij zes teamleiders aan en denkt hij mee aan de verbeteringen van de organisatie. Zo heeft hij door verschillende transportorganisaties uit te nodigen en daarmee te onderhandelen de transport kosten kunnen reduceren met 19%. Noud heeft veel ervaring met SAP en spreekt naast Engels ook Duits. Na ruim tien jaar dienstverband bij zijn huidige werkgever is Noud toe aan een nieuwe stap. Daarom is hij in samenwerking met Extra-Talent op zoek naar een functie als Logistiek Coördinator.

 

Noud heeft spontane en vriendelijke uitstraling. Daarnaast is hij stressbestendig en resultaatgericht. Wanneer er een probleem ontstaat, is Noud de eerste die een oplossing heeft en het probleem aanpakt tot dat het opgelost is. Dit gaat goed samen met zijn resultaatgerichtheid om zo de beste resultaten te behalen. Omdat hij resultaatgericht is, is hij ook flexibel. Noud gaat door tot zijn doelstellingen behaald zijn.

 

Noud heeft een opzegtermijn van 1 maand en zijn salarisindicatie is € 3.400,- bruto per maand.

location_onBreda createMBO person30 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven