Gino de Goede

workConsultant Logistiek
location_cityBreda

phone06 – 57 42 83 01
linkedin.com/in/gino-de-goede
Gino de Goede

Vacatures

Startersfunctie hbo

Ben jij bijna klaar met studeren of heb jij jouw logistieke studie al afgerond? Vraag jij jezelf af waar je moet beginnen op de arbeidsmarkt? Kom dan langs bij ons op het kantoor in Breda voor een gratis oriënterend gesprek. Wij hebben antwoord op veel van jouw vragen.

access_timeFulltime location_onRoosendaal euro_symbol€2.000 tot €2.500

Junior Transportplanner - regio Moerdijk

Ervaring, ervaring en nog eens ervaring. Jij hebt jarenlang je best gedaan op je opleiding en bent nu afgestudeerd, maar het lijkt alsof ervaring het enige is dat bedrijven relevant vinden. Jij weet dat je meer dan genoeg potentie hebt en bent op zoek naar een werkgever die dat wél ziet. Goed nieuws, want dan lees je de juiste vacature. Lees snel verder wat dit bedrijf nog meer te bieden heeft!

access_timeFulltime location_onRegio Moerdijk euro_symbol€2.000 tot €2.500

Transportplanner

Jij houdt je elke dag bezig met het plannen van internationale logistiek. Daarnaast ben jij niet snel gek te krijgen, van chaos wordt jij niet warm of koud. Voel jij jezelf nu aangesproken? Lees dan snel verder!
access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.500 tot €3.500

Medewerker Customer Service regio Roosendaal

Lig jij op de bank of in bed en ben jij aan het nadenken over een nieuwe baan? Of sterker nog, jij zit nu in de trein te zoeken naar vacatures omdat je niet helemaal op je plek zit. Ik kan je hiermee helpen! Jouw nieuwe werkgever en biedt oplossingen omtrent logistieke processen over heel de wereld. Het logistiek mag niet stil staan net als jouw loopbaan dus lees snel verder.
access_timeFulltime location_onregio Roosendaal euro_symbol€2.000 tot €2.500
Meer vacatures weergeven