Gino de Goede

workConsultant Logistiek
location_cityBreda

phone06 – 57 42 83 01
linkedin.com/in/gino-de-goede

Gino de Goede

Van Breda en van Logistiek. Gino weet hoe de logistieke vork in de steel zit. Met zijn kennis van de markt weet hij welke organisaties passen bij wat jij zoekt in een nieuwe baan. Ook voelt hij feilloos aan wat je waard bent en met zijn commerciële instelling zal hij nooit settelen voor minder. Gino is niet te stoppen totdat hij zeker weet dat jij met een glimlach op jouw nieuwe werkplek zit. En ook nog lang daarna blijft hij bereikbaar en staat hij klaar om je te helpen!


Vacatures

Logistiek Administratief Medewerker – Regio Breda

Cool, Cooler, Coolst. Ik hoor je al denken waar gaat dit nou naar toe? Nou, naar het warme fantastische Breda. Hier regelt jouw nieuwe werkgever de opslag voor uiteenlopende geconditioneerde goederen. Werk jij momenteel als Logistiek Administratief Medewerker, maar komt er stoom uit je oren en wil jij graag afkoelen in een nieuwe omgeving? Een coolere omgeving ga je niet vinden.

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.000 tot €2.600

Teamleider Warehouse

Lees jij overal doorgroeimogelijkheden, maar word je hier niet echt warm van? Dit komt waarschijnlijk doordat je nog niet hebt ervaren wat het met je doet als jouw werkgever echt een duidelijk plan met je hebt. Vind jij dit belangrijk en weet jij duidelijk wat je wilt? Lees dan verder.

access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€2.500 tot €3.100

Transportplanner - regio Bergen op Zoom

Momenteel werk je als Transportplanner, maar toch kijk jij nu naar deze vacature. Maak jij dagelijks je planningen, maar mis je de uitdaging en de verantwoordelijkheid? Dan zit je hier goed. In deze vacature vind jij de uitdaging die je zoekt. Je dagelijkse planningen maak je hier ook. Echter is het een kunst om dit goed te laten verlopen door de flexibiliteit van jouw klanten. Klinkt veel schakelen en puzzelen jou als muziek in de oren? Lees dan verder.

access_timeFulltime location_onBergen op Zoom euro_symbol€2.800 tot €4.000

Teamleider Warehouse (Pick & Pack)

Altijd al verantwoordelijk willen zijn voor één van de belangrijkste processen binnen een grote organisatie? Daar kan ik wel inkomen. De ontlading die je krijgt als jouw team alles voor elkaar hebt gekregen is fantastisch! Heb jij hiernaast ook al leidinggevende ervaring en wil je, kosten wat het kost, mensen en processen verbeteren? Lees dan snel verder!

access_timeFulltime location_onOosterhout euro_symbol€2.500 tot €2.900
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Dirk (Logistiek Coördinator)

Dirk zit op dit moment 9 jaar bij dezelfde werkgever, waarvan de laatste 4 jaar in een logistieke functie. De interesse in de logistiek is langzaam gegroeid en hierdoor heeft hij ook de hbo opleiding Logistiek Manager gevolgd. Dirk is zijn logistieke carrière begonnen als Assistent Teamleider en door gegroeid tot aan Inbound Coördinator. In deze functie is hij nu verantwoordelijk voor de administratieve afhandelingen van de binnenkomende goederen, de voorraadbeheer en -optimalisatie, het inrichting van het magazijn en het coördineren van alle handelingen binnen het warehouse. Dirk wilt graag, na langdurig dienstverband, een volgende stap zetten. Zijn voorkeur gaat uit naar een functie waar hij zowel commercieel, als logistiek gerelateerd bezig is.

Dirk is een rustige en realistische man. Hij weet dat hij, bij een nieuwe organisatie, zijn krediet weer moet verdienen. Dirk ontzorgt zijn collega's door al werkzaamheden tot in de details te beschrijven. Hiernaast is hij communicatief vaardig, steekt graag zijn handen uit de mouwen en staat positief in het leven.

Dirk heeft een opzegtermijn van twee maanden en een salarisindicatie van €3.300,- bruto per maand.

location_onRoosendaal createHBO person30 jaar euro_symbol€3.500 tot €4.000

Noud (Logistiek Coördinator)

Noud heeft ruim 12 jaar ervaring binnen de logistieke sector, waarvan de laatste als Logistiek Coördinator. Nadat hij zijn mbo-opleiding Logistiek Management heeft afgerond, begon Noud zijn carrière als Customer Service Medewerker en was hij eerste aanspreekpunt voor klanten en was hij verantwoordelijk voor het plannen van wegtransport. Wegens de economische crisis was verlenging van het contract niet mogelijk en ging Noud een nieuwe uitdaging aan bij een productie bedrijf. Binnen deze organisatie heeft hij zichzelf weten te ontwikkelen tot Logistiek Coördinator. Hij is verantwoordelijk voor de inkoop, transport, voorraadbeheer en productieplanning van diverse goederen binnen de bouw industrie. Daarnaast stuurt hij zes teamleiders aan en denkt hij mee aan de verbeteringen van de organisatie. Zo heeft hij door verschillende transportorganisaties uit te nodigen en daarmee te onderhandelen de transport kosten kunnen reduceren met 19%. Noud heeft veel ervaring met SAP en spreekt naast Engels ook Duits. Na ruim tien jaar dienstverband bij zijn huidige werkgever is Noud toe aan een nieuwe stap. Daarom is hij in samenwerking met Extra-Talent op zoek naar een functie als Logistiek Coördinator.

 

Noud heeft spontane en vriendelijke uitstraling. Daarnaast is hij stressbestendig en resultaatgericht. Wanneer er een probleem ontstaat, is Noud de eerste die een oplossing heeft en het probleem aanpakt tot dat het opgelost is. Dit gaat goed samen met zijn resultaatgerichtheid om zo de beste resultaten te behalen. Omdat hij resultaatgericht is, is hij ook flexibel. Noud gaat door tot zijn doelstellingen behaald zijn.

 

Noud heeft een opzegtermijn van 1 maand en zijn salarisindicatie is € 3.400,- bruto per maand.

location_onBreda createMBO person30 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Katja (Transportplanner)

Katja heeft meer dan 2 jaar ervaring als Assistent-Planner in de ADR-goederen. In deze rol is ze verantwoordelijk voor het (administratief) ondersteunen, en bij afwezigheid vervangen, van de hoofdplanner. Katja is verantwoordelijk voor het goed laten verlopen van de rit administratie, orders invoer, urenregistratie van de chauffeurs en het controleren en afronden van de volledige planning. Naast haar taken als Assistent Planner, heeft ze ook werkzaamheden als Assistent Handelaar. Hier is ze verantwoordelijk voor het goed doorvoeren van de koersen, offertes opmaken en contact onderhouden met overige groothandelaren. Doordat Katja elke dag 1,5 tot 2 uur in de auto zit, is ze op zoek naar een nieuwe functie dichter bij huis. Een functie als Assistent-Planner of Transportplanner past precies in haar straatje.

Katja is een leergierige, georganiseerde dame die voor zichzelf op kan komen. Ze is iemand die niet snel over zichzelf laat heenlopen, zeker niet in stressvolle situaties. Hoewel Katja zichzelf helemaal in de 'transportpuzzel' kan zetten, is werken in teamverband ook geen probleem. Katja gaat hiernaast zeer gestructureerd te werk, kan ze goed ad-hoc schakelen en wilt ze elke kans aanpakken om zichzelf verder te ontwikkelen.

Katja heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van €2.500,- bruto per maand.

location_onEtten-Leur createMBO person24 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Esra (Customer Service Medewerker)

Esra heeft al ruim 5 jaar ervaring als Customer Service Representative. Momenteel is ze werkzaam bij een organisatie gespecialiseerd in tankvervoer. Hier is ze het vraagbaken voor klanten en leveranciers en handelt ze de klachten af. Ook maakt ze transportdocumenten aan en heeft ze ervaring met het controleren van douanedocumentatie. Opdrachten verwerkt ze nauwkeurig in het systeem en daarnaast staat ze nauw in contact met de chauffeurs. Bij haar huidige functie mist ze echter de variatie in het werk. Graag zou ze werkzaam willen zijn als Customer Service Representative in een hectische omgeving waar ze verantwoordelijk is voor meerdere taken. 

Esra staat graag klaar voor haar klanten en weet op de juiste manier te communiceren. Dit blijkt uit het feit dat ze graag werkt als Customer Service Representative en ze een klant optimaal wilt helpen bij hun order of klacht. Esra is leergierig en is meer dan bereidt om eventuele cursussen te volgen om haar kennis te verbreden. Ze is op zoek naar een nieuwe uitdaging waar ze elke dag geprikkeld wilt worden om het beste uit zichzelf te halen. 

Esra heeft een maand opzegtermijn en een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand. 

location_onBreda createMBO euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven