Van Breda en van Logistiek. Gino weet hoe de logistieke vork in de steel zit. Met zijn kennis van de markt weet hij welke organisaties passen bij wat jij zoekt in een nieuwe baan. Ook voelt hij feilloos aan wat je waard bent en met zijn commerciële instelling zal hij nooit settelen voor minder. Gino is niet te stoppen totdat hij zeker weet dat jij met een glimlach op jouw nieuwe werkplek zit. En ook nog lang daarna blijft hij bereikbaar en staat hij klaar om je te helpen!


Vacatures

Jij bent er klaar voor om de volgende stap in jouw carrière als Transportplanner te zetten. Bij deze functie krijg jij de verantwoordelijkheid en de vrijheid om jouw ervaring te delen. Tevens biedt deze organisatie doorgroei mogelijkheden. Wil jij daarnaast graag aan de slag op een goede draaiende planningsafdeling, bij een informeel en internationaal opererende organisatie met meerdere vestigingen? Zoek niet verder, dit is de uitdaging voor jou!
access_timeFulltime location_onRoosendaal euro_symbol€2.600 tot €3.800
Jij bent de spin in het logistieke web en wilt uiteenlopende taken op gaan pakken. Je zit niet graag stil en ziet een probleem voordat er überhaupt een probleem is. Ben jij dit? Dan zoek ik jou!
access_timeFulltime location_onBreda euro_symbol€1.900 tot €2.500
Sie haben bereits erfahrung in einer kundenorientierten rolle und suchen den nächsten karriereschritt. Weet jij wat hierboven staat en weet je er misschien zelfs wat foutjes uit te halen, aangezien Google Translate soms gekke zinnen maakt? Dan ben ik op zoek naar jou! Bij deze internationale organisatie ga jij verschillende afdelingen ondersteunen en mag je meedenken met de ontwikkelingen binnen de organisatie. Een mooie uitdaging die je niet kan laten gaan!
access_timeFulltime location_onBergen op Zoom euro_symbol€2.200 tot €3.000
Als duizendpoot zoek jij een baan waarin je de tussenpersoon bent van meerdere partijen. Je schakelt dus snel en secuur! Ben jij klantgericht en vind je het leuk om in een familiaire omgeving te werken? Lees dan snel onderstaande functieomschrijving.
access_timeFulltime location_onMoerdijk euro_symbol€2.100 tot €2.700
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Cas heeft zijn hbo Associate Degree Bedrijfseconomie afgerond. Inherent aan deze studie en zijn vorige genoten opleidingen heeft hij stage gelopen bij verschillende organisaties. Hij heeft hier veelal administratieve taken uitgevoerd en met verschillende systemen gewerkt. Hierbij komt zijn kracht van nauwkeurig werk goed van pas. Hij kan heel secuur administratie en data verwerken. Na zijn hbo studie, is hij in dienst getreden bij een zeer grote handelsorganisatie. Zijn werkzaamheden hier liggen voornamelijk binnen het administratief verwerken van de crediteuren en ondersteunt hij debiteurenadministratie met de facturatie. Helaas werd het contract van Cas niet verlengd en daarom is hij samen met Extra-Talent op zoek naar een nieuwe administratieve functie.

Cas is een rustige en nieuwsgierige jongeman. Hij is niet het type dat hoog van de toren blaast. Zelfontwikkeling vindt hij enorm belangrijk. Los van uitvoerende werkzaamheden vindt hij de gedachten achter  het belang van administratieve taken zeer interessant. Cas weet zijn hoofd koel te houden tijdens drukke periodes.

Cas is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 1.900,- bruto per maand op basis van fulltime.

location_onGorinchem createHBO person26 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Jack is na het afronden van een mbo-opleiding begonnen aan de hbo-opleiding Logistiek en Economie, deze zal hij in juni 2019 na het inleveren van zijn scriptie positief afronden. Tijdens zijn studie heeft Jack een aantal onderzoekstages gelopen. Zo heeft hij tijdens zijn eerste stage onderzoek gedaan naar de leveringen van klanten en hoe de organisatie deze kan beïnvloeden. Bij zijn tweede stage heeft hij onderzoek gedaan naar de behoefte planning van de productie en deze in kaart gebracht. Hierdoor is het voor de organisatie helder geworden wanneer ze de productie van bepaalde productie moeten starten om rond een bepaalde periode klaar te zijn voor de verkoop. Door dit onderzoek zijn er nog andere vragen naar boven komen drijven die de organisatie mogelijk ook kan aanpakken. Tijdens zijn laatste en huidige stage doet Jack onderzoek naar het bestelgedrag van de klanten. Waardoor het nu helder is geworden voor de organisatie waarom klanten voor een bepaalde besteloptie kiezen, hoe de kostprijs van deze besteloptie in elkaar zit en dat deze kostprijs dus nog aangepast moet worden om het winstgevend te maken. Naast al zijn stages is Jack ook mede-eigenaar van een online retail webshop. Hiervoor koopt hij de producten in via groothandelaren uit heel Europa, maakt hij een forecast op, verricht hij administratieve taken en beheert hij de webshop. Nu Jack bijna is afgestuurd is hij op zoek naar zijn eerste uitdaging in de logistieke wereld. Zijn voorkeur gaat uit naar een startersfunctie waar hij nog veel kan leren en groeien.

 

Jack is een rustige en sociale jongeman die erg gedreven is. Door deze gedrevenheid zal hij niet snel opgeven en altijd naar mogelijke oplossingen zoeken. Hij heeft een sterk analytisch vermogen waardoor hij gemakkelijk ziet waar de knelpunten liggen zodat hij deze kan aanpakken. Daarnaast haalt Jack zijn voldoening uit de positieve feedback van klanten en collega’s wanneer hij weer hun verwachtingen heeft overtroffen. Hij is een echte organisator die zich graag onder de mensen bevindt en zichzelf constant wilt blijven ontwikkelen.

 

Jack is vanaf 1 juli beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.400,- bruto per maand.

location_onGoes createHBO person23 jaar euro_symbol€2.000 tot €2.500
Jolanda heeft ruim 9 jaar ervaring in de logistiek als Operations Executive in de olie/scheepvaart en als Import Coördinator. Als Import Coördinator heeft Jolanda een tijdelijke functie gehad waarbij zij verantwoordelijk was voor het gehele proces van de containers op het schip tot aan de klant. Tijdens dit proces draagt ze zorg voor douane documentatie en regelt ze het transport van de containers middels wegtransport of treintransport. Daarnaast informeert ze de klanten proactief over het aanmeren van de containers en het transport. Hierbij schakelde Jolanda dus dagelijks tussen klanten en leveranciers om de kwaliteit en efficiëntie te waarborgen. Als Operations is Jolanda verantwoordelijk voor het opvragen van offertes bij de leveranciers. Op het moment dat de klant akkoord gaat is zij verantwoordelijk voor het gehele proces. Hier schakelt ze over de aankomst van brandstof, de aankomst van het schip en draagt ze zorg omtrent de vele regels die hier gehanteerd voor woorden. Dit doet ze door continu in contact de blijven met een agent op de desbetreffende haven. Nadat Jolanda dit 8 jaar lang gedaan heeft is ze samen met Extra-Talent opzoek naar een nieuwe uitdaging.

 

Jolanda is een communicatief sterk persoon en heeft een aanstekelijke positieve uitstraling. Dit zorgt ervoor dat ze makkelijk benaderbaar is en jij je direct op je gemak voelt. Daarnaast zorgt haar uitstraling voor een goede sfeer. Ondanks dat Jolanda een vrolijk mens op zich is laat ze niet over haar heen lopen en weet ze haar mannetje te staan. Dit resulteert erin dat wanneer er iets moet gebeuren, zij dit voor elkaar krijgt. Jolanda staat open voor omscholing om haar kennis te verbreden. Dit maakt haar een leergierige aanwinst voor uw organisatie.

 

Jolanda heeft één maand opzegtermijn en heeft een salarisindicatie van € 3.300,- bruto per maan

location_onRoosendaal createMBO person33 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Noud heeft ruim 12 jaar ervaring binnen de logistieke sector, waarvan de laatste als Logistiek Coördinator. Nadat hij zijn mbo-opleiding Logistiek Management heeft afgerond, begon Noud zijn carrière als Customer Service Medewerker en was hij eerste aanspreekpunt voor klanten en was hij verantwoordelijk voor het plannen van wegtransport. Wegens de economische crisis was verlenging van het contract niet mogelijk en ging Noud een nieuwe uitdaging aan bij een productie bedrijf. Binnen deze organisatie heeft hij zichzelf weten te ontwikkelen tot Logistiek Coördinator. Hij is verantwoordelijk voor de inkoop, transport, voorraadbeheer en productieplanning van diverse goederen binnen de bouw industrie. Daarnaast stuurt hij zes teamleiders aan en denkt hij mee aan de verbeteringen van de organisatie. Zo heeft hij door verschillende transportorganisaties uit te nodigen en daarmee te onderhandelen de transport kosten kunnen reduceren met 19%. Noud heeft veel ervaring met SAP en spreekt naast Engels ook Duits. Na ruim tien jaar dienstverband bij zijn huidige werkgever is Noud toe aan een nieuwe stap. Daarom is hij in samenwerking met Extra-Talent op zoek naar een functie als Logistiek Coördinator.

 

Noud heeft spontane en vriendelijke uitstraling. Daarnaast is hij stressbestendig en resultaatgericht. Wanneer er een probleem ontstaat, is Noud de eerste die een oplossing heeft en het probleem aanpakt tot dat het opgelost is. Dit gaat goed samen met zijn resultaatgerichtheid om zo de beste resultaten te behalen. Omdat hij resultaatgericht is, is hij ook flexibel. Noud gaat door tot zijn doelstellingen behaald zijn.

 

Noud heeft een opzegtermijn van 1 maand en zijn salarisindicatie is € 3.400,- bruto per maand.

location_onBreda createMBO person30 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven