Gino de Goede

workConsultant Logistiek
location_cityBreda

phone06 – 57 42 83 01
linkedin.com/in/gino-de-goede
Gino de Goede

Van Breda en van Logistiek. Gino weet hoe de logistieke vork in de steel zit. Met zijn kennis van de markt weet hij welke organisaties passen bij wat jij zoekt in een nieuwe baan. Ook voelt hij feilloos aan wat je waard bent en met zijn commerciële instelling zal hij nooit settelen voor minder. Gino is niet te stoppen totdat hij zeker weet dat jij met een glimlach op jouw nieuwe werkplek zit. En ook nog lang daarna blijft hij bereikbaar en staat hij klaar om je te helpen!

Vacatures

Expediteur - Roosendaal

Met jouw commerciële instelling, oplossingsgerichtheid en zorgvuldige werkhouding is de baan als Expediteur jou op het lijf geschreven. Het ene moment onderhandel je over prijsafspraken en het andere moment verdiep je je in de douaneadministratie. Houd je van afwisseling in je werk en word je graag uitgedaagd? Reageer dan snel!

access_timeFulltime location_onRoosendaal euro_symbol€2.300 tot €2.800

Junior Transportplanner – Regio Roosendaal

Ben je op zoek naar een diverse functie waarbij je veel verantwoordelijkheid krijgt en sta je stevig in je schoenen? Gelukkig dan heb ik de ideale baan voor jou. Wij zoeken namelijk een ambitieus persoon die al wat ervaring heeft in de logistiek.

access_timeFulltime location_onRoosendaal euro_symbol€2.000 tot €2.700

Expediteur - regio Gorinchem

Winston Churchill sprak de wijze woorden: “Een pessimist ziet in elke kans de moeilijkheden. Een optimist ziet in elke moeilijkheid de kansen”. Wij zijn op zoek naar de optimisten onder ons! Jij ziet commerciële kansen in alles en geniet van het scoren. Onderhandelen, netwerken, kansen benutten… Let the games begin!

access_timeFulltime location_onGorinchem euro_symbol€2.500 tot €3.500

Startersfunctie hbo

Ben jij bijna klaar met studeren of heb jij jouw logistieke studie al afgerond? Vraag jij jezelf af waar je moet beginnen op de arbeidsmarkt? Kom dan langs bij ons op het kantoor in Breda voor een gratis oriënterend gesprek. Wij hebben antwoord op veel van jouw vragen.

access_timeFulltime location_onRoosendaal euro_symbol€2.000 tot €2.500
Meer vacatures weergeven

Kandidaten

Suzanne (Expediteur)


 

Suzanne heeft ruim 2 jaar ervaring als expediteur in de luchtvracht en wegtransport. Momenteel werkt ze als consultant bij een uitzendbureau. Hier is ze erachter gekomen dat ze graag terug de logistiek in wilt. Wel heeft Suzanne tijdens deze functie haar commerciële kant kunnen ontwikkelen. Nadat zij haar wo-opleiding vertalen heeft behaald is ze via een trainee shipping en logistics de logistieke branche in gegaan. Vervolgens is Suzanne aan een tijdelijke functie als assistent transportaankoop. Hier stelde ze transport offertes op en interviewde ze transportpartners. Hierdoor heeft ze al een netwerk opgebouwd die ze goed kan gebruiken in haar carrière. Als expediteur regelde Suzanne het transport van de klant naar de luchthaven met externe vervoerders. Dit doet zij met vaste partners en als dit niet lukt dan gaat ze in onderhandelingen bij andere transportbedrijven. Daarnaast heeft Suzanne ervaring met het contact onderhouden met luchtvervoerders en transportcontacten zoals CMR, AWB, douanedocumenten en ADR. Omdat Suzanne weer terug de logistiek in wilt is zij samen met Extra-Talent op zoek naar een nieuwe uitdaging als expediteur of transportplanner.

Suzanne heeft spontane en vriendelijke uitstraling. Daarnaast is zij stressbestendig en resultaatgericht. Wanneer er een probleem ontstaat, pakt Suzanne de telefoon om het probleem aan te pakken tot dat het opgelost is. Dit doet zij door zolang mogelijk rustig en vriendelijk te blijven om haar netwerk te vriend te houden maar Suzanne schroomt niet om haar grenzen aan te geven wanneer dit nodig is. Suzanne heeft haar commerciële kant kunnen ontwikkelen als consultant waardoor ze sneller kansen herkent en dit benut. Dit heeft een positief resultaat omtrent de omzet van het bedrijf.

Suzanne heeft een opzegtermijn van 6 weken en haar salarisindicatie is € 2.700,- bruto per maand.

 

location_onBreda createHBO person30 jaar euro_symbol€2.500 tot €3.000

Jolanda (Expediteur)

Jolanda heeft ruim 9 jaar ervaring in de logistiek als Operations Executive in de olie/scheepvaart en als Import Coördinator. Als Import Coördinator heeft Jolanda een tijdelijke functie gehad waarbij zij verantwoordelijk was voor het gehele proces van de containers op het schip tot aan de klant. Tijdens dit proces draagt ze zorg voor douane documentatie en regelt ze het transport van de containers middels wegtransport of treintransport. Daarnaast informeert ze de klanten proactief over het aanmeren van de containers en het transport. Hierbij schakelde Jolanda dus dagelijks tussen klanten en leveranciers om de kwaliteit en efficiëntie te waarborgen. Als Operations is Jolanda verantwoordelijk voor het opvragen van offertes bij de leveranciers. Op het moment dat de klant akkoord gaat is zij verantwoordelijk voor het gehele proces. Hier schakelt ze over de aankomst van brandstof, de aankomst van het schip en draagt ze zorg omtrent de vele regels die hier gehanteerd voor woorden. Dit doet ze door continu in contact de blijven met een agent op de desbetreffende haven. Nadat Jolanda dit 8 jaar lang gedaan heeft is ze samen met Extra-Talent opzoek naar een nieuwe uitdaging.

 

Jolanda is een communicatief sterk persoon en heeft een aanstekelijke positieve uitstraling. Dit zorgt ervoor dat ze makkelijk benaderbaar is en jij je direct op je gemak voelt. Daarnaast zorgt haar uitstraling voor een goede sfeer. Ondanks dat Jolanda een vrolijk mens op zich is laat ze niet over haar heen lopen en weet ze haar mannetje te staan. Dit resulteert erin dat wanneer er iets moet gebeuren, zij dit voor elkaar krijgt. Jolanda staat open voor omscholing om haar kennis te verbreden. Dit maakt haar een leergierige aanwinst voor uw organisatie.

 

Jolanda heeft één maand opzegtermijn en heeft een salarisindicatie van € 3.300,- bruto per maan

location_onRoosendaal createMBO person33 jaar euro_symbol€3.000 tot €3.500

Esra (Customer Service Medewerker)

Esra heeft al ruim 5 jaar ervaring als Customer Service Representative. Momenteel is ze werkzaam bij een organisatie gespecialiseerd in tankvervoer. Hier is ze het vraagbaken voor klanten en leveranciers en handelt ze de klachten af. Ook maakt ze transportdocumenten aan en heeft ze ervaring met het controleren van douanedocumentatie. Opdrachten verwerkt ze nauwkeurig in het systeem en daarnaast staat ze nauw in contact met de chauffeurs. Bij haar huidige functie mist ze echter de variatie in het werk. Graag zou ze werkzaam willen zijn als Customer Service Representative in een hectische omgeving waar ze verantwoordelijk is voor meerdere taken. 

Esra staat graag klaar voor haar klanten en weet op de juiste manier te communiceren. Dit blijkt uit het feit dat ze graag werkt als Customer Service Representative en ze een klant optimaal wilt helpen bij hun order of klacht. Esra is leergierig en is meer dan bereidt om eventuele cursussen te volgen om haar kennis te verbreden. Ze is op zoek naar een nieuwe uitdaging waar ze elke dag geprikkeld wilt worden om het beste uit zichzelf te halen. 

Esra heeft een maand opzegtermijn en een salarisindicatie van € 3.000,- bruto per maand. 

location_onBreda createMBO euro_symbol€3.000 tot €3.500
Meer kandidaten weergeven